blogtip: the coffeeshop blog

Jeg elsker, elsker, elsker The CoffeeShop Blog. Tonsvis af seje actions, presets, rammer, teksturer, m.m. til Photoshop fra Rita til alle os. Yup, det hele er nemlig gratis! Dog opfordres man til at donere et beløb hvis man er glad for de ting man downloader, hvilket er helt normalt på amerikanske blogs, ville bare lige nævne det så I ikke bliver forskrækkede :)

Mange af de actions jeg bruger til at redigere billeder er fra The CoffeeShop Blog og det er virkelig et paradis for foto(shop)nørder. Udover at skrive om fotografi, fotoredigering og digitalt design, så skriver Rita også om hendes hverdag, hvilket giver det noget fotonørdede univers et hyggeligt, personligt touch :)

Jeg vender tilbage med endnu en negletutorial senere, har nemlig haft gang i ‘svampemetoden’ til ombre-negle og det var et hit!!!

I love, love, love The CoffeeShop Blog and use a lot of Ritas amazing actions, presets and borders for PhotoShop myself :)

(Visited 272 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Det kan godt være det kun er mig, men jeg har altid følt actions er lidt snyd, når man jo selv kan lave tingene i photoshop :-)

    1. Snyd måske. Men de gør mit liv SÅ meget lettere ;) Synes bestemt det er hyggeligt og skægt at sidde og nørkle med et billede, men når jeg skal fikse 10 billeder til et blogindlæg, så er actions altså en kæmpe hjælp :) Så kan man jo altid gå ind og justere lidt bagefter.