my balcony

Ih altså, har faktisk pudset alle vinduerne i lejligheden, siden vi talte om den slags sidst. Men jeg glemte lige vores karnap/udviddede vindueskarm/udhængsdrivhus eller hvad man nu skal kalde den. Min balkon måske? Ja ja, det er nok at overdrive, men i går i et angreb af massiv overspringshandlingstrang gik den fra at være kedelig vindueskarm og afsætningsplads for rod til at være husets hyggeligste oase :)

Jeg har lagt en madras derud og d√¶kket den med et vatt√¶ppe og s√• ellers en h√•ndfyld lysestager, puder, et par spirende solsikker og en lerfigur (yndlings i √łvrigt) fra Mexico og vupti, havde jeg det rareste hj√łrne at drikke myntethe og l√¶se i. Penny er ogs√• fan. Kunne m√•ske godt t√¶nke mig et andet t√¶ppe og andre/flere puder p√• sigt, men m√•tte bruge hvad jeg havde og er i al tilf√¶lde mere end tilfreds med konceptet.

M√•ske I ogs√• har et kedeligt hj√łrne, der kan forvandles til en hyggekrog hvor man kan l√¶se og fordybe sig?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

30 tanker om "my balcony"

 1. N√łj, hvor ser det hyggeligt ud! Det er lige s√•dan en hyggekrog jeg mangler – jeg elsker virkelig vindues-hyggepladser, hvor man bare kan sidde og kigge ud af vinduet. Hvor er du heldig at have s√•dan en virunderlig vindueskarm! :)

  Knus fra Marie
  http://www.nemesisbabe.dk

 2. Ih, s√•dan en vinduesplads st√•r H√ėJEST p√• min bolig√łnskeliste! Det ser simpelthen s√• hyggeligt ud :-)

 3. Jeg har vildt dybe vindueskarme i min lejlighed, s√• f√łrste tanke var ogs√• PUDER! Til geng√¶ld vinder min k√¶rlighed for nips over puderne, men efter at have set det der, p√łnser jeg lidt p√• at bygge s√•dan en krog der i en af vindueskarmene.

 4. Orv, bliver helt misundelig.. T√¶nk at sidde der i sit eget hj√łrne og samtidig kigge ud p√• byen. Det ser rart og hyggeligt ud :-)
  Jeg har ogs√• en hyggekrog; et hj√łrne af stuen med min yndlings-Chesterfield stol og en skammel med lammet√¶ppe p√•. Ved siden af, st√•r min uundv√¶rlige h√¶kle/garn kurv, og plads til kaffe & the. Sk√łnt, at have sit “eget” sted. (-Der er heller ikke andre i husstanden der vover at tage min plads, ha ha..)

 5. Åh. Det var dog den perfekte læsekrog til en lille læsehest. Som skabt til de regnfulde sommerdage med en kop dampende varm te og en god bog. Jeg er dybt misundelig.
  Faktisk har vi ogs√• en tilpas lav og dyb vindueskarm til den slags. Problemet er bare, den befinder sig i k√łkkenet. Det forhindrede mig dog ikke i at snige mig derhen i vinters, betragte sneen og drikke varm kakao. Ganske rart; men nogen ideel l√¶sekrog er det nu ikke. √Üv.

 6. Jeg er ret sikker p√•, du har en eklatant sans for indretning, og indtil videre har de smugkig, du har givet af dit hjem (forrige s√•vel som nuv√¶rende) v√¶ret meget inspirerende. F√•r vi ikke snart nogle bolig indl√¶g? Hvis man gerne m√• fremsende √łnsker, s√• er det mit ;)

 7. I det mindste kan man stadig se ud af dine vinduer. Vi er snart ved at n√• punktet herhjemme, hvor jeg skal √•bne altand√łren for at vurdere vejret… Og det er ikke, fordi jeg ikke VIL pudse vinduer, jeg ved bare, at jeg kommer til at falde ud af vinduet og d√ł, hvis jeg fors√łger!

 8. Hvor har det blivit fint! Jeg har et lille vindue hvor man kan sidde på min værelse, men det er lige en anelse for lille til at blive til sådan et som du har. I stedet har jeg fyldt det op med planter Рfor kan jeg ikke få et hyggevindue så skal jeg ha mig en lille skov i stedet :)

 9. Jeg har altid dr√łmt om s√•dan et hyggehj√łrne, n√•r jeg engang f√•r en lejlighed – synes det er sk√łnt, n√•r man v√¶lger at g√łre en del af rummet til noget specielt, fordi man ved at man vil koble af der. N√•r der skal hygges, s√• skal det virkelig ogs√• bare v√¶re gennemf√łrt.

  Endnu engang m√• jeg jo ogs√• sige, at Penny simpelthen ser s√• s√łd ud. Forst√•r godt, at hun liker p√• hyggekrogen :-)

 10. Hvor ser det l√¶kkert ud med s√•dan et hyggehj√łrne! Og den lille hund pynter jo s√• fint p√• billedet ;-)

 11. S√•dan nogle hyggekroge er bare de alle bedste. Jeg laver tit en spontan en i vores kanap ud til haven, s√• sidder/ligger min hundepige og jeg der og hyggedaser mens vi kigger ud p√• livet i haven… S√• dejligt!!! :)

  • Har alle mennesker ikke altid lige et udvalg af madrasser i forskellige st√łrrelser liggende? ;)
   Ej det var et rent lykketr√¶f og m√¶gtig heldigt at den lige passede. Det er en baby/b√łrnemadras, som min mor har napset til storskrald med tanke p√• at betr√¶kke den og bruge den til hundeseng til Penny :)

   • hvor er det dejligt at l√¶se, at min mor ikke er den enste der finder “guldkorn” i storskrald. en tendens der gjorde mig s√• flov, da jeg var barn.

    - i√łvrigt utrolig hyggelig krog!

 12. Hvor ser det bare hyggeligt ud :)

  Og hvor er Penny dog blevet stor!

  Ang, hund. Havde k√¶resten og dig nogensinde jeres sm√• tvivl inden i k√łbte hund ? Jeg mener, det er jo en stor omv√¶ltning. Eller har det bare f√łltes 100 % rigtig hele vejen igennem ? :)

  Dejlig s√łndag til alle!

 13. Hvor er du dog kreativ! Hvem dr√łmmer ikke om at have s√•dan en hyggelig l√¶sekrog, hvor man bare kan sidde og dr√łmme sig v√¶k eller l√¶se i en god bog. Gid det var mig, der havde det :-)

 14. Jeg ville √łnske, jeg havde. Din ‘krog’ ser virkelig hyggelig ud. Selvom det p√• ingen m√•de minder om, mindede dit indl√¶g mig alligevel om en hyggekrog, jeg som barn lavede med min bror i et m√łrkt hj√łrne omme bag skorstenen. M√łrke, varme, Tintinh√¶fter og masser af hygge :)

 15. √Öh, jeg er helt forelsket i det hj√łrne! Jeg ville ELSKE at have s√•dan et hj√łrne, helt √¶rligt. Men har ikke rigtig plads.. Det stikker lidt i hjertet, da min k√¶reste og jeg ville flytte op i lejligheden over os (der netop havde den perfekte vinduesplads), men det var ikke muligt for os :/ men jeg er snotforelsket i tanken!