julegavetip #1

Jeg t√¶nkte at k√łre lidt julegavetips henover den n√¶ste tid. Har s√• mange id√©er og s√• kan I bruge det enten som inspiration til hvad I skal give jeres veninde/mor/s√łster (ja, der bliver nok flest pigeting, men skal pr√łve at klemme en mandeting eller to ind ogs√•) eller til hvad man selv skal s√¶tte p√• √łnskesedlen. N√• ja, eller hvad man m√•ske lige skal fork√¶le sig selv med ;)

Tip nummer et er også den perfekte 1. adventsgave til bedsteveninden (eller en selv), nemlig et abonnement på Costume og en meget delikat Bvlgari parfume med duft af jasmin.

Allerede i sidste m√•ned fablede jeg p√• Instagram om Costumes nye flotte layout og andet nummer i nye kl√¶der skuffer bestemt heller ikke. Det er bare s√• overdrevet p√¶nt! Meget vellykket ansigtsl√łftning. K√¶mpe ros til de dygtige, dygtige grafikerpiger!

De er heldigvis ikke de eneste dygtige piger, der har en h√•nd med i Costume-spillet for der er ogs√• dygtige stylistpiger, der har stylet l√¶kre modeserier, bl.a. med smukke Maria Gregersen, der ogs√• er p√• forsiden. Og dygtige journalistpiger, der har skrevet sp√¶ndende artikler om bl.a. Wood Wood (virkelig fed og meget inspirerende artikel for alle med iv√¶rks√¶tterdr√łmme) og Elsa Schiaparelli. Sidstn√¶nvte er rigtig fin, men m√•ske lige vel kort og fakta-agtig, kan dog godt lide intentionen om at g√• lidt i dybden med modehistorie, men en side eller to ekstra havde kl√¶dt artiklen.

Og s√• er der selvf√łlgelig december-traditionen tro festtema med historier om de vildeste kendis-fester (og et billede af en ung og sk√¶v/s√łvnig Mick Jagger) og stylingtips til julens festivitas. Og sidst men ikke mindst – og meget apropos dette indl√¶g – MASSER af l√¶kre gaveforslag :)

Lige nu kan du forkæle dig selv eller en veninde med 4 numre af Costume og en Bvlgari Jasmin Noir parfume til 149 kr. lige her.

ENGLISH RECAP: One of my favorite Danish magazines is Costume, which just had the most spectacular makeover. The new layout is amazing and oh so pretty!

[indlægget indeholder affiliate-links]

bloglovin

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

0 tanker om "julegavetip #1"

    • Godt at h√łre! Har rigtig mange oppe i √¶rmet :) Tror n√¶sten jeg kan komme med √©t hver dag den n√¶ste m√•neds tid ;)

    • Hej Emma, det betyder at jeg f√•r en kommision (en procentdel) af et eventuelt salg. Det har ingen indvirkning p√• din pris som kunde. :)