kom med mig til 10 modeshows

[youtube HPcQgoqMsJQ 930 523]
[youtube IwOTTw3cocU 930 523]
[youtube XhTJGse3hSI 930 523]
[youtube HGo3w4TGqYQ 930 523]
[youtube FH9h7xPpto4 930 523]
[youtube 35L3H7TiA7o 930 523]
[youtube CC89jJGFsNc 930 523]
[youtube 9XGS8p49zkA 930 523]
[youtube MeLgVkzG8uE 930 523]
[youtube wgGuVzOSMds 930 523]
S√• er der masser af mode, glamour, backstage og r√łd l√łber fra mig, TLC og Copenhagen Fashion Week til alle jer :)

Filmene bliver vist hver dag p√• TLC (en kl. 18.59 og en kl 19.59) den n√¶ste m√•neds tid, men t√¶nkte at de af jer, der ikke kan tage kanalen ogs√• skulle have mulighed for at se dem. De bliver lidt funky hvis man ser dem ud i en k√łre, idet intro og afslutning p√• hver lille film er stort set identiske, da er lavet til + vises enkeltvis p√• kanalen. Bare s√• I ikke t√¶nker at jeg er helt tosset, n√•r I har h√łrt “TLC er taget til Copenhagen Fashion Week” 10 gange ;)

Det er ikke helt min tv-debut, men om ikke andet min f√łrste gang i v√¶rt/interviewer-rollen, s√• I m√• lige v√¶re rare mht. kritik. Der er bestemt plads til forbedringer, men alt i alt er jeg faktisk selv rigtig godt tilfreds og havde ikke mindst en vildt sjov og udfordrende uge, selvom jeg nok aldrig v√¶nner mig til at se/h√łre mig selv p√• den m√•de, hehe.

ENGLISH RECAP: 10 little films from 10 shows during Copenhagen Fashion Week. They’re only in Danish though, but you’ll be able to see some great Danish fashion anyhow :)

bloglovin

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

19 tanker om "kom med mig til 10 modeshows"

 1. Fine sm√• klip! Det kan godt v√¶re, at det bare er mig, men er du ikke filmet lidt i et fr√łperspektiv? Alts√• nedefra.. (hvilket flere af de interviewede ogs√• er).

  • Jo, det tror jeg. Det er der sikkert en smart forklaring p√•, men giver dig ret i at det ikke er s√• godt for ens udseende ;)

 2. Hvor g√łr du det smukt som v√¶rt/reporter!
  Og jeg skal love for, at du har mænget dig med stjernerne under cfw! ;)

 3. Rigtige dejlige sm√• film, og jeg synes, du fungerer rigtig godt i v√¶rtsrollen :) Nu ved jeg selvf√łlgelig ikke, hvilken r√¶kkef√łlge de er optaget i, men det virker som om, du hurtigt smider “stivheden” i dine stand-ups og falder naturligt ind i rollen. Og s√• synes jeg, det fungerer helt vildt godt, n√•r du bl√¶nder op for dit fantastiske smil som afslutning :)

  Eneste anke er brugen af formuleringen “jeg st√•r her.” Det er lidt forbudt i radio/tv, fordi det er stating the obvious. Vi ved jo godt, at du st√•r der ;) S√• nu blev det alligevel til lidt kritik, men det er jo m√łntet p√• manus og ikke p√• dig. Jeg synes, du er rigtig god :)

 4. Ej hvor blev jeg glad! Bor i Frankfurt saa jeg havde ikke haft muglighed til at se dig ellers! og du gjorde set rigtig rigtig godt! Sejt!

 5. Jeg synes du g√łr det virkelig godt! :) Du er smilende, s√łd og naturlig foran kameraet, ligesom her p√• bloggen:) Thumbs up;)

 6. Orv, dem skal jeg klart se (..når jeg ikke lige er på arbejde, ahem..), jeg har nemlig desværre ikke TLC derhjemme, så fedt du lægger dem op herinde!

 7. Rigtig gode sm√•-klip :) og du er da ogs√• super god! Helt sjovt at h√łrer din stemme, n√•r man nu har fuldt dig igennem billeder i lang tid :p

 8. Super super fine videoer. Du er fab som reporter: din stemme er præcis som den skal være, du har udstråling, og de personer du interviewer kan li dig: det er tydeligt.
  Lise R√łnne??! Du er s√• meget anti-Lise R√łnne. Du er en rigtig kvinde.

 9. Mange, mange tak for jeres ros, kritik og tilbagemeldinger!!! Det betyder rigtig meget for mig <3