Weekend getaway

Forrige weekend var min kæreste og jeg på et mægtigt rart spaophold. To overnatninger på Kellers Park ved Vejle med tosomhed, massage og middagslure, var lige hvad der skulle til for at få mig helt ned i gear. Det der med lige at komme lidt væk (jeg er umanerligt dårlig til at slappe af derhjemme) og få nulstillet var så lækkert. Nå ja og så fik jeg også endelig min Bezzerwizzer-revanche. Endda med to sejre i streg!

Fandt dog også ud af, at drenge synes spa er kedeligt. Altså medmindre de får en decideret behandling. Kellers Park har ellers også en dejlig ‘gør-det-selv’-spaafdeling, men sådan noget med at sidde lidt i en sauna og så lidt i et dampbad og så lidt i et boblebad osv. er åbenbart ikke for mænd… tsk tsk.

Han var til gengæld meget begejstret for de behandlinger vi fik: Klassisk massage og en lille ansigstbehandling med maske. Jeg har ikke fået en massage siden jeg var i Thailand sidste vinter (ja, ja ved godt at det ikke er en menneskeret at blive masseret i tide og utide) og det var guddommeligt, at blive mast igennem og tilmed af en meget dygtig massøse med nærmest magiske fingre. Fik jeg sagt, jeg syntes det var rart?

På trods af at vi havde plasket i vand i flere timer, røg jeg også en tur i badekaret på værelset. Elsker badekar! Tændte stearinlys og kom badeolie i vandet og lå og nød det til mine fingre var ved at gå i opløsning.

Lækker middag på hotellets restaurant. Eller det vil sige det startede glimrende og så blev det ellers lidt pudsigt. Og det samme med betjeningen. Desserterne var decideret underlige og alt i alt er det nok ikke det måltid, jeg kommer til at huske weekenden for.

Morgenmaden var til gengæld helt perfekt og lige sådan som jeg ønsker mig, at hotelmorgenmad skal være: En imponerende buffet fuld af lækre og frisklavede sager og alt hvad hjertet kunne begære lige fra hjemmelavet granola og blåbæryoghurt til hjemmebagt kringle (!!!) over grøn juice og til lun leverpostej i portionsstørrelse.


Gåtur på den nærliggende lystbådehavn. Holder sådan af at kigge på sejlskibe. Sejlede meget med min far og det er en rar måde, at mindes ham på.

Og en ordentlig pariserbøf på restauranten på havnen. Haps! Smørstegt brød ftw!

Happy camper på græs.

Happy campers på en af hotellets tandemcykler.


Man kan jo lige så godt føle sig hjemme…

… og sove længe og putte i store, rare hotelsenge…

… og bo i en badekåbe og få læst lidt.

Virkelig det dejligste ophold, kan ikke huske hvornår jeg sidst har været så afslappet.

(vi var venligst inviteret på middag og overnatning af Comwell Kellers Park, massage m.m. var for egen regning)

(Visited 4.382 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

 1. det er så dejligt på Kellers Park – vi var der for mange år siden, lige da de havde åbnet, så haven/parken var ikke anlagt endnu., men derfor var det stadigvæk hyggeligt at sidde i det udendørs spa

  1. Ja, det er lidt lækkert altså. Gjorde det også da jeg var i Lapland og der var der også stadig sne, så er det ekstra lækkert :)

 2. Hvor både lyder og ser det rart ud!! Og hvor ser du helt forelsket og glad ud på billederne! Jeg bliver selv helt glad af at læse med når glæden kan mærkes igennem skærmen også. Her har vi et hotelophold i vente næsten weekend – faktisk også på Comwell, blot i Århus og uden så meget spa, men det bliver helt sikkert rart med afslapning!

 3. Altså – der er nogle mænd, der godt kan lide spa. Just sayin :)

  Er SÅ glad for at høre at I havde et godt ophold på Kellers!!!
  (Vores var virkelig noget crap.
  Møgbeskidt i spaafdelingen med skidt, lange sorte hår, blade i pool osv og en virkelig tarvelig morgenbuffet i superskrabet og meget kedelig udgave. Sorry at skrive det i et kommentarfelt, men var SÅ skuffet. Og så skal der fileme være rent et sådan et sted)

  Til gengæld tog de det pænt, da vi kom til at ødelægge bordet på værelset…. Den credit skal de have! :) Og der er SÅ smukt i området.

  (PS ja, det er stadig Christina, der skriver. Nu virker den nye url bare. Blot så du ikke blir forvirret :) )

    1. Der kan man bare se ;) Tænker ikke at det var for nylig så? Bortset fra aftensmaden var vi meget tilfredse med alting og der var pænt og rent :)

  1. Så absolut, det er helt vildt. Synes faktisk også at (rigtige) pauser kan have den effekt. Er bare alt, alt for dårlig til at tage dem…
   Klem

 4. Hvor ser det dog dejligt ud. Og YAY, vi endelig får lov at se kæresten din. Man har jo været lidt nysgerrig, hihi :)

  Nina

 5. Hvor ser det bare lækkert ud!! Der ER altså bare noget over sådan en forkælelsestur. Måske i endnu højere grad, hvis man er blevet forældre, og ens kæreste er blevet børnenes far frem for ens kæreste.

  Vi forsøger at prioritere at komme væk et par dage ind i mellem, og selv hvis det ikke bliver til total-forkælelse som på et lækkert spasted, så kan en weekend i sommerhus også gøre det. Det vigtige er vist det med at trække stikkket – som du skriver, Emily, er det så meget nemmere at slappe af, når man er væk hjemmefra.

  Gevinsten er ikke bare de par dage, vi er væk, men i mindst lige så høj grad den bonus, der følger efter hjemkomsten – at jeg er blevet lidt mere forelsket i min kæreste (og i øvrigt næsten ikke KAN vente til næste frirum…) – dejlig følelse!