Et år siden

stue2_zpscea894c8

For et år siden var jeg (bl.a.) i dårligt humør og gik amok på en ligusterhæk

Sidste år i maj var jeg i Island og Berlin, boede i en ordentlig omgang flytterod (oh gys, lige så gerne som jeg vil flytte sammen med kæreste, lige så lidt har jeg lyst til selve flytningen) og alting så meget anderledes ud end det gør nu.

I alle tilfælde de store ting. Præferencerne ud i små ting, blomster (pæoner), mad (vafler), tøj (ternede skjorter) og hunde (Penny, altid) er intakt. Men i arbejds- og kærlighedslivet er præferencerne nu nogle andre end for et år siden. Og så var min mor i behandling for brystkræft sidste forår og er rask igen nu. Der er sket meget på ét år og heldigvis altsammen til det bedre :)

ENGLISH RECAP: My May a year ago.

bmb8_zps77de1173

… og så trak jeg i en similibeklædt skovmandsskjorte….

vaffel_zps52fcf1f8

… udgav en mini-guide til Berlin… 

ishest_zpsa9640659

… viste ‘små ting’ fra Island

tgif

… rockede ny cykel og Vans

walkin_zps1e66f096

… bød på ‘små ting’ fra flytterodet

mark7_zps82093d34

… var meget taknemmelig

fininger_zps77dd4f91

… viste flere ‘små ting’ bl.a. Pletten og Plettens tante...

paeligon2_zps7ca976de

… var begejstret for pæoner og andre ‘små ting’

sommerpasta7_zps34ce970d

… bød på lynhurtig og lækker sommerpasta

adax6_zps51fb4ca2

… fortalte lidt om mit forhold til tasker

basic3_zps32d52aa7

… var glad og følte mig heldig

invisalign3_zpsff2eaa04

… skrev en lang smøre om mit tandreguleringseventyr

ib3_zps75ee7472

… luftede sneakers, striber og en plettet hund på Bryggen…

Processed with VSCOcam with t1 preset

… havde selvsamme plettede hund med hos frisøren, blandt andre ‘små ting’

frederiksberg9_zps3977e953

… og sidst men ikke mindst hoppede jeg i det helt store mønstermix.

(Visited 2.705 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Pyh, jeg fornemmer at jeg har været stresset sidste maj. Normalt, når jeg ser dine “et år siden”-indlæg nikker jeg genkendende til velhuskede indlæg og gode historier, men der er meget få af disse indlæg jeg kan huske nogensinde at have set før. Og det sker kun, når jeg har for travlt til blogs haha. Enten dét, eller også var vejret bare for godt til computerkiggeri haha.
  Det er vildt, hvor meget der kan ske på et år! Det glæder mig, at dit liv stadig kun udvikler sig til det bedre (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Haha… det kan jeg kun nikke genkendende til altsammen ;)

   Ja, helt vildt, men fedt når det kun går den rigtige vej! <3

 2. Hej… Tak for en rigtig god blog :)

  Jeg finder meget inspiration herinde og i den forbindelse kunne jeg godt bruge lidt mere… skal nemlig til bryllup til sommer og har pt ingen ideer til hvad jeg skal have på. Har kigget lidt efter kjoler, men er ikke rigtigt blevet klogere :(

  Har du nogle gode forslag til hvad man kunne iføre sig? Tænker der er andre end mig, der kan bruge den form for hjælp :)

  Mange hilsner
  Cecilie

  1. Hej Cecilie,

   Det er jeg rigtig glad for at høre! :)

   Skal se om ikke jeg kan bikse et inspirationsindlæg sammen til en gang i næste uge.

   Klem

 3. Vil du genre have børn, Emily? Jeg har en ide om, at jeg rigtig gerne vil i mødregruppe med dig engang – så vi kan diskutere litteratur og spise lækker mad, haha ;-)

  1. Ja, det tænker jeg da :)

   Det gør vi bare! Især hvis du bager brunsviger! ;)
   Klem

 4. Hej Emily!
  Jeg kan forstå, at du leder efter bolig med din kæreste. Jeg står i samme situation, da min kæreste og jeg efter 5 år sammen vil kaste os ud i at bo sammen. Jeg synes din bolig er helt fantastisk! Hvor ligger den helt præcis og i så fald, så er jeg meget interesseret, hvis den en dag kommer til salg :-)
  Held og lykke med boligjagten!