Vind: Nespresso til hjemmebaristaen

Dengang jeg læste, arbejdede jeg i en periode som tjener på en lille bistro på Christianshavn. Et job jeg virkelig holdt af. Det var sådan et sted med både stamgæster, turister og folk, der var på vej i Operaen. Nå, ja og alt derimellem. Og når alle disse mennesker havde spist, ville de (oh gru, oh skræk) af og til gerne bestille kaffe.

På bistroen var der en rigtig lækker espressomaskine. Et kæmpe, frygtindgydende bæst med trykmåler, mælkeskummere m.m. Og ingen på stedet vidste helt, hvordan den skulle tæmmes og betjenes. Så det var lidt på lykke og fromme, når folk bestilte kaffe og i særdeleshed, hvis de var så modige at bede om en cappuccino eller en latte. Nogle gange gik det godt. Andre gange not so much. Og hvis de drømte om hjerter, blade eller blomster i deres mælkeskum, så blev deres drømme gjort til skamme.

For det der med mælkekaffer er – eller kan være – noget svært noget. Især hvis man tilmed gerne vil kunne ‘male med mælken’ og lave latte art. Før man overhovedet kan komme dertil, må man mestre at sende kaffen igennem med det helt rigtige tryk, så der danner sig en flot crema, laget af cremet skum ovenpå kaffen. Og så må mælken ikke bare være tempereret korrekt, men også være skummet til perfekte mikrobobler, der er ideelle at lave latte art med. Er luftboblerne for store, går det slet og ret ikke at ‘male’ med den.

Så før man overhovedet når dertil at ens lærred – kaffens crema –  og ens maling – varm mælk med perfekte mikrobobler – er i orden, så kræver det et gevaldigt vid om og færdigheder udi espressobrygning og mælkeskumning.

Den problemstilling ville Nespresso gerne løse. Sådan at man kunne komme til det sjove; at brygge gode mælkekaffer hjemme og måske endda prøve kræfter med latte art. Og med et godt resultat hver gang.

Den nye Creatista-maskine er løsningen. En smuk maskine til hjemmebaristaen, der sørger for kaffe med perfekt crema og for at skumme mælken korrekt og sørge for at temperatur og tekstur er i orden. Der er godt nok masser af indstillinger at lege med, så man kan få kaffen og mælken præcis som man ønsker den (og siden gemme opskriften på ens ideelle mælkekaffe til næste gang), men forudsætningerne for at servere lækker cappucino, café latte, flat white og latte machiato derhjemme, dem får man mere eller mindre foræret. Ret smart.

Og så er der sådan en maskine på højkant til en af jer. Kig med længere nede :)

I samme åndedrag har Nespresso også lanceret en limited edition serie à 3 nye Barista-kaffer, der er særligt gode til at afbalancere mælk i kaffen derhjemme. Min favorit er den lyse Chiaro, der er lækker cremet og efter sigende har sprøde kiksenoter. Mmmmm…

Siden jeg selv fik maskinen hjem til test, har jeg leget lidt med at lave latte art. Super skægt og super svært. Men jeg begynder at få en idé om det og glæder mig nu til at lege videre. Hjertet er første mål (den er der næsten af og til) og så gad jeg altså godt kunne kaste mig ud i et flot blad inden længe.

Hidtil bedste forsøg. Jeg kalder det: Det Lange Dobbelthjerte.

Sådan laver du et hjerte i latte art
– og nej, jeg er der ikke helt selv endnu ;)

  • Tænk på kaffens crema som dit lærred, det er det, du skal male/tegne på. En god, tyk crema er en god forudsætning.
  • Tænk på mælken som malingen og mælkekanden som penslen. Mælkeskum med den helt rigtig tekstur af mikrobobler er ideel.
  • Hæv lærredet op til penslen ved at hælde mælk i kaffen med cirklende bevægelser.
  • Når cremaen således er hævet op mod koppens kant, kan du begynde at tegne ved først at hælde en plet mælkeskum ned midt i koppen og siden trække mælken uddad mod koppens kant, så der bliver trukket ned i oversiden af hjertet og ‘snippen’ i bunden dannes.

En af de knapt så heldige. Men den smager heldigvis godt uanset hvad.

Mælketip: Det er ikke nødvendigt at købe en af de særlige slags mælk der findes på markedet til formålet (dem der hedder noget med latte art eller barista), faktisk er helt almindelig sødmælk mindst lige så fint. Om ikke bedre. En øko er dog altid at foretrække synes jeg. Men det er altså lettest at opnå det rette skum med sødmælk, og så kan man altid eksperimentere med mere fedtfattige mælketyper, når man har fået tag i det.

VIND din egen Nespresso Creatista
Der er en af Nespressos helt nye maskiner til hjemmebaristaen, Creatista på højkant til en heldig en af jer. For at deltage i konkurrencen, skal man blot lægge en kommentar, hvor man fortæller hvilken af Nespressos kaffevarianter (gamle som nye), man foretrækker til sin mælkekaffe.

OG så får vinderen selvfølgelig også 2 rør à 10 kapsler af hver af de nye Barista-kaffer, Chiaro, Scuro og Corto, så der er noget at lege med.

Konkurrencen slutter på næste fredag d. 29. september kl. 12 og vi vælger en vinder ved lodtrækning umiddelbart efter. Vinderen får direkte besked på mail. Præmien har en værdi af 3.933 kr.

(Visited 6.344 times, 1 visits today)
8 år

Skriv en kommentar

1130 Kommentarer

  1. I den korte tid, jeg boede med en veninde med sådan en maskine, blev jeg (og mine venner) virkelig glad for Envivo Lungo-kapslen! Så det kunne jeg rigtig godt tænke mig at kunne lave igen! :)

  2. Jeg har altid en del varianter som fast inventar, så der er lidt til hvad man nu end lyster – dog er Rosabay de Colombia altid en sikker vinder for mig. Rigtig glædelig fredag:)

  3. Meget fin og lækker maskine. Heldigvis har jeg en gammel nespresso maskine, så jeg kan nyde den gode kaffe. En af favoritterne er Rosabaya de Colombia.

  4. Nøøøj den gad jeg godt vinde! Vores Nespresso maskine er afgået ved døden efter flere års tro tjeneste, så vi lever pt af instant kaffe. Drømmer om sådan en lækker maskine, så jeg krydser fingre <3
    Yndlings kapslen her hjemme er den mørke lilla (jeg kan simpelthen ikke huske navnet) :-)

  5. Nespresso havde for nyligt en Limited edition kaffe fra Colombia i den fineste lyserøde farve. Den smagte pragtfuldt og pyntede så fint i skålen med kapsler – dét tæller også for noget i mit hjem ;-)

  6. Rosabay de Colombia er min favoritkapsel. Får den kun hos min søde nabokone da jeg ikke har en Nespressomaskine (endnu ???)

  7. Sikke en lækker konkurrence! Jeg ville elske at forære maskinen til min veninde, der er vild(!) med kaffe og sætter pris på en god én af slagsen :-)
    Jeg er ikke klar over, hvilken der er hendes yndlings, men jeg er ret sikker på, at hun kan lide enhver slags<3

  8. Nøj en lækker konkurrence. Vi kunne virkelig godt trænge til en upgrade af maskinen herhjemme. Vores favorit er den nye Barista Chiaro. Mums. :-)

  9. Jeg er virkelig vild med Caramelito, hvis det skal være lidt vildt, og ellers Envivo Lungo eller Volluto :-)

  10. Rosabay di Columbia er mine foretrukne. Som jeg drikker hos min veninde. Har ønsket mig min egen maskine i evigheder.

  11. Jeg har faktisk aldrig smagt nespresso. Men den mørkegrønne capriccio ligner en som smager virkelig godt ? Ville ELSKE at kunne lave lækker kaffe derhjemme – det ville klart tilføje mit barselsliv med tre små børn og et PhD-forsvar lidt glamour ?

    1. Min yndlings er Livanto! Det lyder virkelig præcis som en kaffemaskine for mig. Jeg ville spare mange penge, hvis jeg kunne brygge en god cappucino hjemme ;-)

  12. Herhjemme prøver vi mange forskellige på min mors gamle maskine, men alligevel vinder Envivo Lungo ofte over mange af de andre som en klsr favorit.

    Håber virkelig vi snart kan skifte den gamle model ud med den smukke nye.

  13. Jeg er stor fan af Ristretto – elsker generelt smagen godt ristet og lidt bitter kaffe.

  14. Min yndlings nespressokaffe er klart Arpeggio-kapslen. Simplethen lækkerhed på kapsel. <3

  15. Hvis jeg virkelig skal forkæle mig selv, så er en Vanilio kapsel et hit med sin sødme og vanilje-noter, som gør den lidt luksus-agtig ?
    Lækker maskine (og virkelig smukke billeder som altid) – den måtte godt flytte ind her hos os ??
    Kh Rikke

  16. For mig er det uden tvivl rosabaya, jeg tyr til når jeg skal være sikker på en god gedin kop kaffe. Min 5 år gamle maskine kunne dog efterhånden godt trænge til en udskiftning af denne kaliber, så mælken kunne få en opgradering.

  17. Først vil jeg lige sige tak for en skøn blog! Synes det er SÅ hyggeligt at følge med i dine tips til en dejlig hverdag ? Jeg har smagt nespresso hos min veninde, men hvilken kapsel hun lige brugte, ved jeg ikke, men skønt smagte den ? Håber på at være den heldige vinder, så jeg selv kan komme til at eksperimentere med lækker kaffe!

  18. Det ville være en drøm at vinde! <3
    Min Nespresso-farvorit er Vivalto-Lungo. Dejlig mild og rund – lige til min smag.

  19. Min yndlings er den lilla! Jeg prøver tit nogle nye, men vender altid tilbage til den :-)

  20. Rosabay de Colombia er min favorit og nu er min Nespresso-maskine lige gået i stykker :-O

  21. Jeg er generelt meget fan af de intense espresso. Jeg er især vild Dharkan og med lidt mælkeskum, så det bliver til en lækker cortado!
    Den nye creatista laver virkelig en lækker mælkeskum – mums

  22. Jeg synes Envivo Lungo er en rigtig god kaffe! Krydser fingrer for at jeg kan komme til at nyde flere af dem i fremtiden, hvis jeg vinder kaffemaskinen ?

  23. Denne maskine kunne sætte sidste finish i min hyggelige lejlighed. Jeg har arbejdet på kaffebarer de sidste 3 år, og det bedste er at kreere de fineste mønstre i kaffen og glæde kunderne med et lille kunstværk. Det ville jeg nyde at kunne gøre for mine venner, familie og ikke mindst mig selv herhjemme. Min yndlings kaffe kapsel fra Nespresso er helt klart dharkan, som har den helt rigtige saft og kraft i smagen. Rigtig god weekend :)

  24. Min favorit er (også) fortissivo lungo!
    Fed konkurrence, håber heldet er med mig :-)

  25. Wow den er flot! Jeg elsker Fortissio Lungo, som også spiller virkelig godt med lun, skummet mælk :)

  26. Har altid en del forskelligt på lager, så er der en kaffe til alle slags humør… men mine favoritter er nok bukeela og Arpeggio :-)

  27. Caramelito er min favorit, den kan også hjælpe mod en sød tand især hvis man bruger sødmælk! :)

  28. Min favorit som jeg altid vender tilbage til er Dulsaõ, jeg prøver gerne nye varianter men den her er og bliver favoritten??

  29. Jeg ved godt at nespresso ikke selv reklamere med denne kapsel til mælk ? men for mig er kazaar perfect da den er god stærk og stadig har kraftig aroma når der kommer mælk til ❤

  30. Min favorit er Caramelito! Har altid gerne villet lære kunsten at lave latte art, det ser så fint ud :-)

  31. Uh det er lykken det der ;-) jeg har brugt min nespresso kaffebrygger i mange år og den kan snart ikke mere! Jeg vidste ikke om denne nye model – den lyder super lækker og skal helt sikkert med i overvejelserne hvis jeg køber en ny! For en kaffeelsker som mig er jeg vild med alle deres kapsler over styrke 6 ;-) jeg skummer mælk til den alle uanset om det er espresso eller lungo og jeg er altid glad for min kaffe på den måde ;-)

    Jeg ville elske at eksperimentere i mit kaffehjørne ;-)

    Jeg krydser fingre – og håber ;-)

    Kærligst Helle ;-)

  32. Linzio lungo er den ultimative favorit. Spørg altid, om jeg ikke må sådan en kop, når jeg er ude som gæst, da jeg desværre ikke er indehaver af sådan en maskine. Men det ville være den ultimative luksus til min nye studielejlighed

  33. Wauw! Sådan én kunne være lækker at vinde til manden min, der har været noget hængt op den seneste tid;-)

  34. Jeg har prøvet en del af Nespresso’s kaffevarianter men går altid tilbage til Livanto – den er helt perfekt når man som jeg foretrækker kaffe med mælk ☕️

  35. Sikke en smuk maskine! Den vil pryde mit køkkenbord? Jeg har i forvejen en U-milk maskine, som hver dag forsyner mig med min yndlingskaffe Fortissio Lungo. Men jeg ville ikke have noget imod at opgradere til den der maskine ?

  36. Jeg elsker den kaffekapsel der hedder Rosabaya De Colombia☕️ Den har en fin afrundet smag og så har den har sortimentets flotteste farve ?

  37. Rosabay de Colombia Er min og mandens favorit :)

    Kunne godt tænke mig at vinde denne maskine til hans 30års fødselsdag <3 kaffe glæde til både mig og ham :)

  38. Jeg er ovenud lykkelig for min Nespresso maskine og bruger den stort set dagligt. Dog er den efterhånden mange år gammel og kunne måske godt trænge til en opgradering. Jeg er specielt glad for mere kraftfulde kaffetyper som Dharkan og Kazaar i cappucino version ☕️

  39. Min mand får altid ekspedienten i diverse butikker til at brygge mig en kop, så han kan få lov til at gå rundt og kigge på elektronik og gadgets længere, haha. Det kan være han får lidt mere fred, hvis vi også får en herhjemme. ;-) Favoritkapslen er klart Capriccio herfra.

  40. Ej en lækkerbisken af en maskine ? Jeg smagte Chiaro’en hos en veninde og er forelsket i denne ?

  41. Jeg arbejdede som barista på Aarhus hyggeligste lille kaffebar under studiet, men her efter jeg er blevet færdiguddannet, har jeg ikke længere mulighed for at slynge mælke blade og hjerter over disken OG JEG SAVNER DET :) Så det ville være fantastisk at vinde og få muligheden for at nørde en masse med det igen!
    Jeg aner ærlig talt ikke, hvilken kapsel jeg foretrækker, for jeg har aldrig ejet en Nespresso maskine, men jeg elsker en god kop kaffe! ;)

  42. Mega fedt, jeg vil så gerne vinde! Jeg har bare ét problem – jeg er først for relativt nyligt hoppet med på kaffevognen, sådan for alvor og har endnu ikke prøvet en kop nespressokaffe.. Jeg har derfor svært ved at udpege en favorit, men håber, at jeg som potentiel ny storforbruger stadig kan få et lod i konkurrencen ;-)

  43. Jeg har aldrig ejet en kaffemaskine, så jeg kender slet ikke navnene – er vant til nescafé ? Så håber jeg vinder, så jeg kan få testet kafferne og finde min favorit ?

  44. Jeg elsker den grønne Fortissio Lungo – jeg har haft min nespresso maskine i snart seks år, og den er min absolutte yndlings kaffebrygger :-)

  45. Jeg har selv arbejdet på kaffebar, og hvor ville jeg dog gerne kunne drikke en rigtig barista-kaffe derhjemme! :)
    Min favoritkapsel er Linizio Lungo.

  46. Jeg er helt vild med en stærk kaffe, så her er Kazaar og Dharkan et hit – men den nye Corto er absolut en ny favorit af mine :)

  47. Jeg er meget glad for intens kaffe uden for meget bitterhed og derfor er “Dharkan” min favorit :-)
    Jeg mestre faktisk latte-art da vi har et monster af en espresso maskine på mit arbejde og det ville være helt vildt fedt at kunne lave lækker kaffe med art herhjemme også.

  48. Rosabay de Columbia er skøn, men har også prøvet Chiaro, og den er bestemt ikke dårlig :)
    Er helt forelsket i den smukke kaffemaskine, den varmer mit barista hjerte <3

  49. Jeg har ikke selv en maskine men har flere gange smagt LIVANTO hos min veninde. Dén er ret yndlings med sin karamelliseret undertone? Jeg vil elske at lege barista herhjemme og eksperimentere med latte art ??? Det vil være så optur at kunne stå op til sådan én forkælelse!

  50. Jeg vender altid tilbage til Rosabaya – og selvfølgelig et synsmæssigt plus at kapslerne er lyserøde.

  51. Eftersom den snart har stået på pulverkaffe i et par måneder, ville den maskine jo være den rene luksus! Jeg har aldrig før ejet en nespresso-maskine, men jeg mener at jeg engang hos en veninde, smagte en variant med karamel. KAffe og karamel er altså altid en sikker vinde ri min bog!

  52. Hver morgen starter jeg med Fortissio Lungo (dobbelt, hvis min 8 måneder gamle datter har været strid om natten), og efter frokost nyder jeg den mildere Linizio Lungo. Kunne være en fest at opgradere til en endnu sejere maskine og lege med mælken.

  53. Sådan en maskine ville gøre lykke hos min kæreste – ja og hos mig ?
    Chiaro er vores favorit!

  54. Arpeggio er min favorit! Ville elske at kunne stå op og lave en lækker kop kaffe i min nye lejlighed :) Fed konkurrence!

  55. Jeg har også smagt den nye variant Corto og den er jeg helt vild med! Det må klart være den nye favorit!

  56. Jeg er helt hold med fortissio lungo kapslen… mhhh hvor gad jeg godt have sådan en lækker fætter stående i mit køkken!

  57. Det ville være drømmen at vinde sådan en lækker nespresso-maskine. ?? Min favorit er Rosabaya de Colombia.

  58. Rosabaya er min favorit ? Min mands favorit er Kazaar, og han skal have maskinen som en overraskelse, hvis jeg vinder ☕️?

  59. Jeg kan rigtig godt lide den nye Scuro – lækker smag, middel styrke :-) Og trænger så meget til et nyt kaffe legetøj til alle mine kapsler.

  60. Min absolutte favorit er den fine lyserøde Rosabaya (de Colombia).
    Synes den med sin friske syrlighed fungerer godt til både “mælke-kaffe” og som ren espresso

  61. Min favorit må være Envivo. Jeg kan godt lide min kaffe lidt stærk, så intensiteten må gerne være i den høje ende for mit vedkommende :-) Krydser fingrer for, jeg bliver den heldige vinder!

  62. Jeg ville ønske jeg vandt sådan en maskine :) Jeg er ved at lære at drikke kaffe, ja, hvordan kan man ikke have lært det som knapt 29årig spørger du måske? Men nu skulle det være og mest fordi de fine maskiner og kapsler fra Nespresso ser så hyggelige ud :)
    Jeg ville nemlig elsker at kunne lide smagen af Rosabaya! Jeg er der næsten og er sikker på en maskine som denne kun kan fremme lyst til kaffe :)

  63. ❤️ Min favorit har gennem mange år været Ristretto eller Roma, men det er altid sjovt at prøve nogle af de nye spændende varianter, de kommer med.

  64. Sikke en vild konkurrence, hvilken luksus at få sådan en lækker kop kaffe hver morgen. Jeg elsker mange af deres kapsler, men hvis jeg kun må vælge én bliver det Fortissio Lungo.

  65. Hvis det skal være et lækkert lille mellemmåltid i sig selv, så laver jeg en kop Caramelito. Mmmh!

  66. Jeg har helt ærligt ikke en favorit, men drikker bare, hvad min søster nu har, da det er hos hende jeg drikker Nespresso. Skulle nok hurtigt få mig en yndling, hvis jeg fik en maskine i huset.

  67. Åh jeg kan ikke huske navnet, men den sorte kapsel er min favorit når jeg laver latte – altid med sødmælk ?

  68. Fed konkurrence :-) Jeg ville elske at skifte pulver nes-kaffen ud med en god kop kaffe brygget på Chiaro-kapslen!

  69. Jeg forstår mig ikke ret meget på kaffe, men jeg har derimod en kæreste, som er vild med kaffe og gerne prøver nye typer af.
    Jeg kender ikke hans favorit, da vi ikke har en Nespresso nu – men det kunne være så fantastisk at vinde maskinen som en overraskelse til ham ?☺️

  70. Jeg ELSKER nespresso’s kaffekapsler og har været trofast tilhænger i 5 år efterhånden. Ville elske at kunne lave latte art, uden at være nødsaget til at investere i et kæmpe monstrum af en kaffemaskine til flere tusinde kroner. Mine yndlings kapsler er helt sikkert deres vanille/choko/karamel varianter :-)

  71. Den er simpelthen så fin den nye maskine :)
    Mine to favoritter er: Rosabaya og Cosy. De er fast inventar i kaffeskålen.

    I sommers var jeg ret vild med de to limited editions fra Nespresso til iskaffe, de var lækre.

  72. Jeg er virkelig glad for Fortissio Lungo og elsker hvis jeg kunne få den HVER morgen, hvis jeg vinder den nye maskine?

  73. Min gamle maskine synger på sidste vers, men når jeg skal have kaffe er favoritten nok Fortissio Lungo!
    Denne drøm af en maskine vil være fantastisk i mit kommende nye åbne køkken, og forestiller mig det ret fantastisk, at kunne (øve sig på og) servere en skøn kaffe til min kæreste og jeg ?☕️

  74. Der er så mange gode, men min favoritvariant til mælkekaffe må være den lilla Arpeggio – altid et hit! God weekend :)

  75. Jeg har lige prøvet “Rosabaya de Colombia” og den vat himmelsk blød. Jeg tror dog, at min Nespresso skulle stå på PhD kontoret, men det er jo næsten også ens hjem, når man er PhD studerende. Nøj, hvor ville det være fantastisk med en fløjlsblød duftende kop kaffe, mens man sidder fordybet i statistik og dataanalyse. Og nøj hvor ville den være populær på kontoret.

  76. Uh den ville godt nok forsøde SU livet. Krydser fingre ? Jeg er mest til klassikeren Ristretto ?

  77. Åh, den mørke lilla (kender ikke navnet), som jeg får hos mine forældre, da jeg ikke selv har en maskine! Men nøj, hvor jeg drømmer om at eje én! ❤️

  78. Jeg foretrækker Rosabaya de Colombia – den drikker jeg på arbejdet, men det ville også være dejligt at kunne drikke den herhjemme fra sådan en sej lille maskine.
    Jeg er gammel barista, så det kunne være vildt sjovt at lave latteart igen og så tilmed hjemme

  79. Åh, jeg sværger til Nespresso – særligt den flotte guld Volluto-kapsel! Perfekt café-lækker kaffe derhjemme. Jeg ville elske at eksperimentere med latteart og opgradere min gamle og slidte Nespresso Pixie med en ny model.

  80. Capriccio. Jeg er til de lidt stærkere og køber kun espressokapsler – så kan jeg både lave americano og mælkekaffer. Og så har den en flot mørkegrøn farve…:)
    Min kæreste og jeg skal være langdistancekærester på uvist tid, og han har Nespressomaskinen – jeg ønsker mig derfor en ny, men er samtidig lidt for nærig til bare lige at springe ud og købe en…:)

  81. Jeg ville ønske at jeg kunne imponere med en spændende og sjælden favorit variant, men sandheden er den, at ikke er kommet længere end til at prøve Espresso Forte – men det er tilgengæld også vildt lækkert i en skummet cappuccino. Jeg håber, at kunne få lov at eksperimentere og imponere med sådan en sej maskine

  82. Sværger til fortissio lungo – Nespresso laver jo de lækreste maskiner med dertilhørende lækreste kaffer!

  83. Årh, sådan én kunne jeg godt bruge i mit gamle køkken. Det ville vist live stedet helt op. Jeg har fået smag for Rosabay di Columbia :)

  84. Jeg har aldrig været så heldig at prøve Nespressos kaffevarianter, men med en dreng som elendigt om natten, ville det være skønt med sådan en maskine! :)

  85. Wow hvor er den flot den nye maskine!!!✨ Vivalto lungo ? Er en favorit her. Tak for fint blog oplæg igen!!!

  86. Shit den er jo ligefrem smuk den nye maskine. Jeg blev den heldige ejer af min første nespresso tassimo maskine den dag jeg fyldte 30 somre, hvilket snart er ved at være et års tid siden.. jeg har over sommeren været ret glad for ICE latte limited kapslerne, men min favorit til min capucchino er og bliver den mørke lilla dom også fås i koffeinfri og jeg kan simpelthen ikke huske navnet på den, men vi er og bliver storforbrugere herhjemme…
    <3 vælg mig!!! ;-)

  87. På højskolen havde vi en nespresso-maskine, og der har jeg drukket vanvittigt mange kopper af Roma-kapslen, den er skøn! (også til Irish coffee).

    Kommer til at tænke på en kollega, der fortalte, at hun, som publikum under en baristakonkurrence, havde fået en latte med Kim Larsens hoved i. Det var det første, hun kom i tanke om, da hun blev spurgt, hvad de skulle lave til hende. Haha.

  88. Det må være Fortissio Lungo! Og ih, tænk at vinde sådan en sag lige inden barselstart og baby, hvor der helt sikkert bliver ekstra brug for god kaffe efter lange nætter (:

  89. Min absolut yndlings kapsel fra Nespresso er helt klart caramelito. Den kan jeg drikke hver dag.

    Jeg synes at kaffesmagen går så fint i spænd med karamellen. Jeg ville elske at bruge sådan en fin maskine, hvor der er så mange fine programmer og hvor det er muligt at lege hjemmebarista :-D

  90. Når jeg besøger mine forældre, STORnyder jeg, at de er de heldige ejere af en Nespresso-maskine. Min farvoritkapsel er Rosabaya de Colombia. Hvor ville det være en lækker luksus i SU-hverdagen at nyde god flat white med den flotte fyr, du her viser frem :)
    God weekend!

  91. Ristretto er uden tvivl min favorit, men jeg elsker at prøve nye smagsvarianter :) hvor er det et fint og gennemarbejdet indlæg Emily. Rigtig god weekend!

  92. Jeg vælger altid de samme kaffekapsler – voluto, ristretto og så den lilla, som jeg ikke lige kan huske hvordan staves. Hehe.
    Men har også prøvet en af de nye varianter, og den var heller ikke helt dårlig. :)

  93. Nøj den vil jeg gerne vinde! Har lige købt en maestria da den hidtil var den eneste nespresso maskine med steamer, så vil elske at prøve denne! Min ynglingskapsel er den guld, Volluto! ??

  94. Min favorit er Rosabaya, som jeg kun får, når jeg besøger min svigerfamilie. Min mand sværger til de der meget besværlige espressomaskiner, så det er sådan vi har herhjemme. Jeg har desværre aldrig rigtig lært at bruge den, så jeg ville blive meget glad for en lidt mere brugervenlig maskine ?

  95. Jeg er normalt ikke den store kaffedrikker, men min mand er og fik mig lokket til en latte af vivalto lungo. Så nu drikker jeg kaffe ind imellem. :-)
    Han ville blive så glad for en ny maskine.
    Rigtig god weekend.

  96. Jeg elsker når min svigerinde serverer rosabaya de Columbia for mig, så den vil jeg også gerne kunne servere for hende, hvis jeg vinder maskinen ?

  97. Jeg har altid sukket efter en Nespressomaskine med lækker kaffe, og dette er ikke blevet mindre efter jeg er startet på studie! Min faster serverer altid den i den lilla kapsel(kender ikke navnet) og den har den perfekte syrlighed til min smag :-)

  98. Ej en lækker konkurrence :) Jeg er nu ret glad for de fleste Nesresso kapsler, men skal jeg vælge én må det blive Envivo Lungo ;)

  99. Min yndlig har i mage år været ristretto men jeg prøvede den nye acuro her forleden dag og er nu fuldstændigt hooked. Tænker Nespresso umuligt kan lade den gå ud af sortimentet igen! Den er sååå god!

  100. Jeg har haft min nespressomaskine i mange pr efterhånden (og trænger efterhånden godt og grundigt til en opgradering) ;-). Jeg har fra start været rigtig glad for deres dulsao, som bare er rigtig lækker og blød uden at være for stærk. Jeg har også været ret vild med deres kapsler med hhv. chokolade-, vanille- og karamel-toner, som kan stille den lille lækre eftermiddags “jeg-er-lidt-lækker-sulten-trang”.

  101. Jeg kender ikke helt min yndlings kaffevariant, men jeg vil gætte på, at det er Dulsão do Brasill – jeg ville ELSKE at vinde denne smukke maskine.

  102. Min favorit er klart Linizio Lungo. Kunne være super lækkert med en god kaffemaskine når jeg sidder hjemme og studerer :)

  103. Jeg er rigtigt glad for ‘Intenso Dharkan’ da den giver en lækker eftersmag af kakao i kaffen. Derudover foretrækker jeg ‘Arpeggio Decaffeinatto’ til den lidt senere “aftenhygge” kaffe.

  104. Min ynglingskapsel har altid været Arpeggio med mælk i. Håber jeg vinder sådan en fin maskine :-)

  105. Uhm, det var dog en lækker præmie – min ynglings er helt klart Rosabaya de Colombia. Held og lykke med din latte art! ;-)

  106. Jeg har ikke selv en nespresso maskine og derfor ikke en favorit kapsel :) Men vil mægtig gerne vinde denne lækre maskine, så jeg kan brygge god kaffe mens jeg går hjemme på barsel.

  107. Den nespresso kaffevariant som vi bare skal have i hjemmet er indiya ☕️???? krydser fingrer- ville gerne lege med latteart og invitere familie og venner på luksuskaffe ??☕️

  108. Nøj hvor er den lækker, min yndlings er vivalto lungo og godt med varm skummet mælk i.
    Ekstra hyggeligt når vejret er så gråt som i dag.
    God weekend

  109. Årh, den vil jeg gerne vinde ?
    Til min morgenkaffe med mælk foretrækker jeg lige pt indriya – jeg er nemlig blevet mor, og så skal der stærke sager til om morgenen ?

  110. Min favorit er definitivt den lyserøde Rosabaya de Columbia – med eller uden mælk, det er den bedste!

  111. Lækkert! Vi har ikke selv en nespresso-maskine, men nyder godt af at mine veninde og hendes kæreste har. Hendes kæreste og mig prøver altid når han har fået nye smage – og favoritten indtil videre har været en rustrød/rustorange kapsel, så jeg tror at det er en Envivo Lungo. Jeg krydser fingre, for så skal min veninde og hendes kæreste dæleme se løjer når jeg fremtryller latteart på maskinen ;-).

  112. Rosabaya er min favorit, og jeg er i virkeligheden ALT for dårlig til at få testet nye varianter eller limited editions, det vil jeg gerne øve mig i. Dertil elsker jeg min Nespresso-maskine og som laktose intolerant bruger jeg ofte både mandelmælk (smager som flydende marcipan) og sojamælk.

  113. Min yndlings er uden tvivl Rosabay de Colombia! Jeg er så heldig, at have en veninde med en fantastisk Nespresso kaffemaskine, hvor jeg laver den, så snart lejligheden byder sig. Men det ville være skønt, at have min egen, så jeg kan bikse kaffe sammen i massevis til min mor og jeg.

  114. Umm det er den lækre Chiaro ? Det kunne være så lækkert med sådan en lækker maskine derhjemme ?

  115. Rosabay de Columbia er klart min favorit :) Men jeg kimser nu heller ikke ad de andre kapsler!

  116. Jeg har desværre ikke helt styr på de forskellige kapslers navne, da jeg ikke har min egen Nespresso (endnu). MEN jeg stornyder til gengæld at være hjemme hos mine veninder, når de byder på kaffe fra deres maskine. Mener at have smagt en i den fineste lyserøde farve og ellers er den med karamelsmag også en klar favorit :) Ville elske at have min egen, som jeg kunne brygge kaffe på morgen, middag og aften!

  117. Sikke en fin konkurrence, og hvor er jeg kaffe-tørstig nu!

    Jeg ejer desværre ikke en Nespressomaskine, men jeg er flittig bruger af mine svigerforældres. Min yndlingskaffe er Rosabaya de Columbia, som har en fin syre og frugtig smag – og et lille plus, se lige den sarte rosa yndlings farve!

    xx Trine

  118. Jeg foretrækker vanillio-kapslen , som er et lækkert og lidt mere luksuriøst alternativ til min klassiske neskaffe ;-) hverdagsluksus i sit bedste format!

  119. Ristretto om morgenen m mælk og ristretto om aftenen som shot. Jeg har tre børn fuldtidsarbejde og studie, så jeg har brug for noget multo forte for at klare en aften til kl 22.30…

  120. Min kæreste er vild med karamelversionen Carmelito, og ville elske at vise mine baristaevner for ham med den nye maskine?

  121. Vi har altid et par stykkker at vælge i mellem, men en favorit hos os er fortissio lungo :-)

  122. Som ganske ny kaffedrikker (nej, jeg ved heller ikke hvilken planet jeg har levet på indtil nu. Jeg er 30!) aner jeg ikke hvilken kaffe jeg foretrækker, men jeg ville elske at finde ud af det, hvis jeg vandt denne præmie.

    God weekend ?

  123. Livanto espresso kapsel er nok min favorit, om end jeg nu ikke har smagt så utroligt mange varianter – kun hos venner der forkæler med kaffe.
    Jeg har siden jeg så at du selv havde en nespresso maskine stående på dit kontor (synes jeg så det på et billede), ment at jeg har selvsamme behov ;-) jeg arbejder hjemmefra en stor del af tiden, med en enorm svaghed for kaffe kaffe kaffe. Mere kaffe :-)

  124. Jeg har længer været fan er dulsão kapslen, men har smagt den nye Chiaro 2 gang med det er helt klar også blevet en af mine favoritter ?

  125. Jeg bliver aldrig træt af Dulsão og krydser fingre for at jeg vinder den fine maskine???

  126. Sidder netop og nyder en Barista Scuro – ku godt blive en ny favorit. Ellers er Fortissio Lungo en vinder her. Flot maskine ?

  127. Kære Emily.

    Sikke en fin konkurrence, på en i forvejen dejlig fredag :-)

    Jeg “ææælsker” Livanto kapslen. Duften og smagen er himmelsk!

  128. Jeg er fuldstændig skudt i den helt lyse pink (Lungo). En lørdag morgen i huset med en kop kaffe som lige starter kroppen op. Det er brandvarm kærlighed for min sjæl.

  129. Må ærligt indrømme, at jeg ingen erfaring har med kapselkaffe – kun Nespressos fremragende instant kaffe. SÅ derfor stoler jeg blindt på, at du har lige så god smag i kaffe, som i alt andet, og siger Chiaro!

  130. Er vild med Bukeela ka Ethiopia, både pga smagen og pga farven. Puha den ville være fin i mit nye køkken. Arbejder selv på café og sætter derfor virkelig pris på en god kop kaffe.

  131. Jeg er meget ny i den her kaffe-verden, og har aldrig prøvet nespressos kaffer. Så tænker at det måske nok er på tide at skifte instant-kaffen ud med mere “rigtig” kaffe. Derfor ville det være fantastisk, hvis jeg vandt den nye elegante Nespresso Creatista. Så ville jeg glæde mig til at prøve Nespresso Chiaro, det lyder nemlig super lækkert med kiksesmagen

  132. Jeg er vild med deres espresso-lignende kaffe med et hint af chokolade. Hvis man tilføjer en del mælk til espresso’en bliver den virkelig god

  133. Herhjemme står den på filterkaffe eller instant, så jeg ville æælske at spiffe kaffen lidt op med sådan en lækker maskine og opøve min indre barista.
    Jeg er ikke så kendt i Nespressos kapsler, har aldrig haft en maskine selv, men jeg kender Lungo- og den er go’!

  134. Den med karamelsmag. Har et blandingsmisbrug når det kommer til Nespresso. En kapsel med karamelsmag og så eksperimentere jeg med den anden kapsel (blandet med lidt mælk, i et nespresso to go krus) og så er togturen lidt hyggeligere.

  135. Jeg har ikke selv en maskine, men med barsel og baby lige om hjørnet er jeg sikker på at maskinen ville gøre sig virkelig godt i mit køkken. Jeg plejer at pege på den lilla kapsel hos min lillebror;-)

  136. Jeg elsker alle varianter! Og er meget glad for min maskine, selv om den efterhånden nok har udtjent sin tid. Mine favoritter er faktisk kapsler med smag – karamel og vanilje, og særligt de limited editions, der laves til jul. Det var vist forrige år, hvor der en med hasselnød – den ville jeg gerne have haft indkøbt masser af, da den var meget populær, og alle kapsler bare forsvandt ved en middag.

  137. Nøj, hvor ser den maskine lækker ud!
    Jeg elsker at være på besøg hos mine forældre og drikke en kop (eller to) med Ciocattino – det er den lækreste smag og giver mig en følelse af lidt ekstra hverdags luksus.

  138. Min venindes far har en Nespresso-maskine, så jeg har kun smagt af hans udvalg, men der er favoritten capriccio – Jeg håber jeg vinder, så jeg kan komme til at eksperimentere med flere varianter end de 3-4 slags han fører :)

  139. Jeg ejer ikke en nespresso-maskine, så jeg har ikke en favorit-variant. Når jeg er ude, plejer jeg at gå efter farven og er glad for den lilla! ?

  140. Mmm. Chiaro vil jeg gerne prøve – forestiller mig, at den måske kunne smage lidt af (yndlings)Bastogne ?

  141. Inden jeg startede på teologistudiet her i Århus, arbejdede jeg som barista på et alpehotel i Schweiz – de mælkehjerter kende jeg alt for godt til (de blev meget finurlige og abstrakte..). Dertil vil jeg så skrive, at jeg faktisk ikke ved om jeg har smagt en Nespresso brygget kaffe (læs, inkarneret instant drikker her – SU liv). Men jeg elsker karamel, så det må blive må foretrukne flavour! Velsign kaffen, og god weekend. :-)

  142. Arpeggio decaf – fordi den kunne drikkes under graviditet og nu også hvor jeg ammer (uden at forstyrre babys mave) ☺️

  143. Mhmm, hvor lækkert! Vores gamle Nespresso er ved at være godt udkørt, så det ville være fantastisk med en ny – og så sjovt at forsøge sig med latte art!
    Min yndlings er en limited edition, som min kæreste og jeg købte på en ferie i Milano – og som netop hed Milan. Fantastisk rund og mild. Derudover er jeg faktisk også ret glad for alle deres decaf-varianter ☕️ Glæder mig til at prøve de nye!

  144. Den Bandit gider jeg godt vinde! Og hvor er den flot design ? Ligner en af de lækre espressomaskiner.
    Flot ?

  145. Jeg er også helt grøn på espresso kapsler, men nøj hvor lyder de alle bare gode (og sikke en pæn maskine)! Jeg flyttede hjemmefra for 2 år siden, og savner stadig mine forældres kaffemaskine, og kunne i den grad godt trænge til en erstatning til min daglige instantkaffe. Jeg krydser fingre! ???☕️

  146. Lige siden mine dage som barista på Baresso har jeg længes efter rigtig espresso hjemme og selvfølgelig med latte art og alt hvad der hører sig til:) det er nemlig slet ikke så svært at lave hjerter, blade osv?. Jeg krydser fingre og håber at få lov at prøve corto!

  147. Sikke en fantastisk Premier, lige hvad man drømmer om som studerende – den perfekte kaffemaskine (men måske bare ikke hvad budgettet rækker til).
    Er vild med Colombia, den smager bare rigtig godt, og endnu bedre som latte.
    Krydser fingre! :D

  148. Uhm …. Rosabaya de Columbia er lækker, feminin og smuk ???
    Elsker din blog, Emily, læser den flittigt hver dag ??

  149. Sikke et dejligt kaffemonster – det ville være en drøm at vinde☕️
    Er lige for tiden ret vild med caramelito, og ellers er fortissio lungo altid dejlig.

  150. Fotissio lungo smager så skønt! Kunne lige se mig selv med sådan en lækker maskine, når jeg går på barsel i næste måned. Ville virkelig kunne træne mine latte-art evner til perfektion, inden baby kommer om tre måneder:)

  151. Øøøj hvor er den bare lækker! Vi krydser fingre for at den skal hjem til os og bo :-)

    Min yndlings er den med vanilje. Mums den er god synes jeg. Min kæreste er mere til de lidt stærkere varianter og foretrækker Indriya.

  152. Nespresso-kapslen Lungo San Marino Fair Trade er den, jeg altid leder efter i skabene, når jeg er på besøg hos en med en Nespresso! Den smager fantastisk, og Fairtrade er en hjertesag for mig. Defor elsker jeg at kunne inkorporere det i noget så hverdagsligt som en kop kaffe med mælk ??

  153. Jeg foretrækker livanto, når jeg napser en kop hos mine forældre ☕️. Kunne være så skønt med en maskine selv og endda i fødselsdagsgave, da det er min fødselsdag lørdag ???

  154. Det her er hvad jeg kalder en fed konkurrence! Jeg har ikke én farvorit, men jeg elsker simpelthen bare kaffe og ville blive så glad hvis jeg kunne være heldig at vide :-)

  155. Ugh det er et svært valg, men min favorit må være Rosabaya de Colombia. Den er min trofaste makker hver morgen :)

  156. Fortissio Lungo – såååå god.

    Min redningsvest – især i disse grå, disede efterårsmorgener.

  157. Jeg kunne godt tænke mig at prøve Corto-kaffen. Skulle jeg være så heldig at vinde, skulle kaffemaskinen gå til min søde kæreste, som er i gang med at købe lejlighed (forhåbentlig går det igennem i næste uge). Det kunne være en rigtig god indflyttergave ?

  158. Cosi espresso varianten er min favorit til hjemmelavet mælkekaffe indtil videre, men må hellere prøve de nye varianter.

  159. Rosabaya de Colombia er min yndlings!
    Den fine maskine kunne hjælpe på et SU-budget der ikke altid kan trække to-go-kaffe!

  160. Årh, den vil jeg gerne vinde!
    Jeg har først lige lært at drikke kaffe, så jeg har faktisk aldrig smagt en kop Nespresso ? jeg må have min favorit til gode!

  161. Wauv den maskine er virkelig flot :) den må godt bo hos mig!
    Jeg er ikke så erfaren i nespressos forskellige kapsler, vi ejer nemlig ikke en, men har kun fået hos venner og bekendte. Men jeg er vild med kaffe og vil helt sikkert være vild med den der :)

  162. Jeg krydser fingre for at kunne teste de tre nye, hvis jeg er så heldig! der må kunne findes en ny favorit!

  163. Min favorit er Vivalto Lungo. Kunne virkelig godt bruge en ny maskine, da min nuværende er ved at have aftjent sin pligt, og så ser den nye maskine bare for lækker ud!

  164. Caramelito må være svaret! En lille tone af karamel!
    Jeg ville elske, at kunne brygge kaffe hjemme – lige nu, er det en luksus ting, som jeg kun køber og forkæler mig selv med, når jeg er ude i byen!

  165. Herhjemme er vi helt vilde med Fortissio Lungo! Og hold da helt op for en præmie – den gad jeg godt vinde ?

  166. Fortissio Lungo – uhhh! Den er go! Men jeg har vist også stadig mange varianter til gode at smage :-)

  167. Det kan jeg ikke svare på, da jeg aldrig har smagt det. Så håber meget på at vinde , så skal jeg nok fortælle det. Elsker kaffe med mælk og sødmælk smager bare bedst.

  168. Den nye chiaro lyder virkelig lækker og den kunne jeg godt tænke mig at lave til mig selv hver morgen. :-)

  169. Uha, jeg faktisk aldrig selv prøvet at lave en kaffe på sådan en maskine, så jeg kender ikke alle de forskellige kapslers navne. Men jeg elsker kaffe!

  170. Min favorit til mælkekaffe er Roma, men jeg nyder at prøve lidt forskelligt og særligt limited editions.

  171. Den blå, Vivalto lungo er favoritten herhjemme. Med nyt køkken, lange arbejdsdage og mørke morgener i sigte, er jeg helt klar til ny kaffemaskine :-)

  172. Mine yndlingskapsler er helt sikkert Cosi og Rosabaya, som jeg bruger hver dag i min morgen- og eftermiddagslatte ☕

  173. Jeg drikker ikke kaffe. Men min kære mor drømme om sådan en fin maskine, så håber jeg kan opfylde ønsker nu :-)
    Hendes favorit er Rosabaya de Colombia

  174. Jeg elsker den nye Barista Chiaro men ellers er også vivalto lungo riktig god med mælk! ☕️

  175. Årh en fed præmie! Min yndlings er helt klart Envivo Lungo. Det er det bedste at være hjemme hos forældrene og få en kop nespresso.

  176. Ejer ingen Nespresso maskine endnu, men den har tit været på ønskelisten! Så farvoritten må findes, hvis man bliver den heldige vinder?

  177. Øj, øj, øj! Jeg har kigget SÅ længe efter Nespressos kaffemaskiner, da det længe har været et ønske der står allerhøjest på ønskelisten! Jeg har tilmed sat en prisalarm på pricerunner (?) efter lang tids søgen efter den rette – og her er den. ??
    Jeg kan derfor ikke sige, hvilken kapsel jeg bedst kan lide – men jeg elsker en lækker cortado eller cappucino!

  178. Jeg kan desværre ikke svare på, hvilken af Nespressos kaffevarianter der er min yndlings. Jeg er studerende og lever af den billigste Nescafé jeg kan finde ☺️☺️ Men jeg ville godt nok elske og stor nyde en god kop morgenkaffe!

  179. Klart ristretto, der må godt være lidt spark på. :) den nye maskine der lyder helt genial! Knus Christina

  180. Jeg har en kaffe-ELSKENDE mand, der pga pendlerlivet skal afsted før fanden får sko på om morgen ?. Kunne så godt tænke mig at vinde sådan en til ham, så han kan få lækker kaffe på de kommende kolde og mørke vintermorgener. Og så håber jeg vi finder en kapselfavorit dér- lige nu er vi begge ret grønne på det område! Kram

  181. Favorit kaffen er Arpeggio og den nye Barista scuro.
    Super fin præmie – håber på mit held

  182. Jeg ejer desværre ikke en Nespresso-maskine, så jeg kan desværre ikke navne på de kapslerne.. MEN så kan jeg da fortælle, at noget af det bedste jeg ved, er rolige weekend-morgener med et rundstykke, et magasin og en god kop kaffe! Helst en cremet latte :)

  183. Jeg har faktisk aldrig prøvet dem, men ville gerne prøve: “Fortissio Lungo” som skulle være meget fyldig :D

  184. Ih, jeg har også selv arbejdet på en hyggelig kaffebar og lavet lækker kaffe på sådan en god maskine! Jeg elskede at lave mig et par kopper, når jeg selv var på arbejde. Jeg blev heller aldrig helt god til den med hjertet, men lidt øvelse gjorde at jeg måske fik ét ud af 30 kopper.

    Caramelito er min yndlings, og den hjælper tilmed mod min søde tand, der titter frem om eftermiddagen især.

  185. Vivalto Lungo (også decaf-varianten) er min uovertrufne favorit! Smager altid dejligt :-)

  186. Jeg er vild med Nespresso’s Rosabaya de Colombia! Og vild fed give-away, krydser hvad krydses kan for at være den heldige vinder, da jeg står og er uden kaffemaskine lige pt og vildt gerne vil have sådan en lækker fætter hjemme hos mig :-D – God weekend

  187. Caramelito er min syndige favorit :-) Ville elske at eje maskinen og få lov at lege med latte art!

  188. Min favoritt er Capriccio, men jeg er veldig nysgjerrig på å prøve den nye Barista-serien!
    Den gamle Nespresso-maskinen min er nær å gå av med døden etter mange års trofast tjeneste. Drømmer om at denne lekre saken av en maskin skal bli den neste til å pryde kjøkkenbenken min :-)

  189. Den sorte Roma! … med to børn under 2 år ville det være skønt at kunne gøre det daglige koffein fix endnu mere lækkert med denne maskine :)

  190. Rosabaya de Colombia er min favorit!! ? ønsker ønsker ønsker mig sådan en lækker maskine. ??

  191. Er vild med fortissio lungo-kapslen men jeg plejer tit at eksperimente lidt med forskellige, for de fleste nespresso er ret lækre ? Lækker lækker præmie ?

  192. Elsker at starte min morgen med en espresso – det er helt klart Envivo Lungo, der løber med sejren hjemme hos mig☕️??

  193. FORTISSIO LUNGO til min mand? Jeg har ikke helt lært det der med kaffe endnu. Men tænker at godt med mælk vil være et god udgangspunkt?

  194. Jeg har kun fået Nespresso hjemme ved min venindes forældre så jeg kan ikke udtale mig om en yndlings slags; men jeg vil rigtig gerne finde ud af det ?

  195. Må jo næsten være verdens bedste konkurrence! Jeg har aldrig smagt nogle af Nespresso’s kapsler, men den chiaro som nu nævner, lyder som om det nemt ville kunne blive min favorit :)

  196. Hvis jeg er den heldige vinder, så vil jeg forære Creatista-maskinen til min kaffeglade kæreste. Jeg er sikker på, at han vil gøre sig godt som hjemmebarista! Jeg er ikke klar over, hvilken Nespresso variant, der er hans ynglings, men jeg er sikker på, at han vil være vild efter at smage de nye barista varianter. :-)

  197. Hold op en flot lille maskine!
    Jeg har endnu ikke prøvet nogle af Nespressos kaffe kapsler – så det har jeg til gode ☕️
    Hvis jeg vinder, skal jeg prøve Barista Scuro fra deres nye editions.

  198. Sikke en fantastisk præmie.
    Jeg har endnu ikke selv eget en Nespresso maskine, så jeg kender desværre ikke navnene på kapslerne. Men jeg kan rigtig godt lide den grønne lungo ?

  199. Åhr, den gad jeg godt vinde ? Min yndlingskapsel er stadig kapslen med vanille smag – den bliver jeg aldrig træt af ?

  200. Fortissio lungo er helt sikkert favoritten her, og så en lækker skum af soyamælk med vanille ❤️❤️❤️

  201. Mine yndlings er de mørkristede Kazaar og Dhakan. Og jeg er sikker på at de ville gøre sig godt med mælkeskum også :p
    Jeg har ikke prøvet de nye endnu, så den mulighed kan jeg da kun drømme om, at du giver mig ;)

  202. Når jeg ind i mellem en kop the skal have en kop kaffe, sætter jeg pris på rigtig god kvalitet. Hos mine forældre nyder jeg ofte en latte med Arpeggio-kapslen, mums! :-)

  203. Fantastisk lækker maskine!! Sådan en gad jeg virkelig godt vinde. Tror min kommende barsel vil blive lidt (læs: meget) bedre med sådan en;-)) Min favoritkapsel er Rosabay de Colombia, men synes nu altid det er sjovt at prøve nye. Gad godt nespresso lavede kafferør med blandede kapsler, så man kunne få prøvet alle varianter.

  204. Den har en beige farve og smager af lidt mindre end de andre. :) Jeg kan bedst lide den mindre stærk og lidt mælk a la capucchino. Jeg kigger altid på styrken – a hensyn til fertilitet drikker jeg mest decaf også er den røde klart bedst. MEN en enkelt eller to af de beige, så er jeg ekstra glad.

  205. Min favoritvariant, når jeg besøger et hjem med en Nespresso-maskine er ENVIVO LUNGO, som er aromatisk og har samtidig en super intens kaffesmag :-)

  206. Hvor er den bare helt ekseptionelt lækker at se på! :D

    min favorit er livanto, den er helt perfekt i styken til en lækker latte ;)

  207. Sikke en fin maskine – jeg kunne godt bruge en ny.

    Jeg er rigtig glad for Dharkan:)

  208. Drømmemaskinen! Min yndlingskapsel er Rosabaya de Columbia, som smager fantastisk og næsten føles blød på tungen :-)

  209. Jeg foretrækker altid altid altid Nespressos kraftige Kazaar, som gør det virkelig godt i en latte lavet på sødmælk (naturligvis). Sødmælk i kaffen er vitterligt et af de steder jeg ALDRIG kunne finde på at spare på kalorierne på☕️❤️

  210. Min absolutte favorit er Linizio Lungo – dén kaffe overbeviste mig om, at jeg måtte eje en Nespresso-maskine! Den nye Creatista er bare så fin.

  211. Åh hvor ville den være fantastisk at vinde! Mine favoritter er Rosabaya de Colombia og Ristretto hvis natten med vores pige på 4 mdr. har været ekstra hård ;)

  212. Jeg er så absolut storforbruger af Caramelito kapslen. Elsker den til min latte og ville elske at eksperimentere med Latte art også <3

  213. Min studieveninde serverer altid en lyserød-kapsel for mig – nu krydser jeg fingre for, at det er mig, der kan serverer lyserød-kapsel kaffe næste gang :)

  214. Lækker maskine jo – varmer mit gamle barista hjerte at der nu findes en hjemmevariant hvor man kan lege med mælken :-D min yndlings er simpelthen 2014 kapslen, som desværre er udgået – krydser fingre for at de snart laver en ny lagret kaffe igen ;-)

  215. Der er en yndlingskapsel til hver situation – men lørdag morgen med en latte lavet på Kazaar kan kun blive en god dag. Mangler bare latte art’en som prikken over i’et :-)

  216. Min yndlings er den mørkelilla kapsel (Arpeggio ifølge goole), som jeg ALTID vælger når jeg er på besøg hos min bedstemor. Har aldrig haft andet end instant kaffe herhjemme, så drikker altid alt for mange kopper af når jeg er på besøg hos folk der sådan nogle lækre maskiner.

  217. Nøj hvor er det bare en pæn maskine og så kan den endda lave flot latte art! Min favorit kapsel er helt klart caramello. Jeg er nemlig helt vild med det ekstra touch til den klassiske kaffesmag :-)

  218. Nøøøj en lækker præmie! Herhjemme er vi total kaffe nørder! Vi har fire forskellige måder i hjemmet, hvorpå vi kan brygge kaffe og den ene er selvfølgelig en Nespresso maskine :-D
    Vores favorit til mælkekaffe er Fortissio Lungo :-) Mums! Og nu er jeg jo så nød til at gå ud og lave en kop kaffe :-D

  219. Uhh jeg ved faktisk ikke hvad den hedder, men den lilla kapsel er altid et hit. De søde nespresso ekspedienter ved hvad jeg mener når jeg bestiller på farven. Men jeg ønsker at vinde denne fine fine maskine (hov det rimede endda :)) til min søde kæreste, som elsker hans nespresso som dog godt kunne trænge til en opgradering. Man mærker selvforkælelsen for ham – særligt når han lige synes han skal have en lille kop med under bruseren om morgenen – han fortjener sådan lidt ekstra godt så jeg krydser hvad jeg kan :)

  220. Jeg går altid efter rosabaya – mest på grunden af kapslens fine farve hvis jeg skal være ærlig.

  221. Jeg har verdens dejligste mand, der hver morgen laver café latte på vores Nespresso Maestria. Den kan snart ikke mere og det ville være den perfekte fødselsdagsgave til M I G ? til min kommende 40års fødselsdag ?? YAY det ville være fedt!

  222. Den lækre scuro kapsel er med til at forsøde min barsel, og hvor ville jeg elske at kunne forsøde den endnu mere med denne lækre maskine ???

  223. Hvilken skøn konkurrence! Jeg drømmer mig stadig tilbage til mine venners lejlighed i midten af Perugia. De havde en vidunderlig espressomaskine med tilhørende mælkeskummer. Og de fineste blå kopper. Der var sol og der var kaffe og højt humør! Jeg drømmer om en sådan maskine, selvom det efterhånden er mange år siden at jeg stod der i deres hyggelige køkken med den blå kop i hånden.
    En kapsel som jeg synes godt om er Livanto.

    Hilsner fra Christine /

  224. Vores gamle nedpresso maskine stod af for et par år siden. Der var en jul hvor man kunne få en kapsel med vaniie, og den var jeg ret vild med :-) ville så gerne have en maskine igen. Krydser fingre :-)

  225. Sådan en maskine ville jeg elske! Den ville gøre morgenkaffen lidt mere spændende :-)
    Min favorit er Linizio Lungo :-)

  226. Sikke en fantastisk konkurrence! Der er flere favoritter her hos mig, men for tilfældet vil jeg sige Caramelito… Kaffe og karamel kan noget sammen. :)

  227. Den lyserøde rosabaya er yndlings! Jeg får den desværre kun ved mine svigerforældre, da vi endnu ikke ejer vores egen maskine! ? Så fingers crossed ?? Som nybagt familie er en lækker kop kaffe en kæmpe luksus!

  228. Jeg har ikke nogen yndlingskapsel-endnu. Men håber jeg finder min farvorit, hvis jeg vinder denne skønne maskine. Er sikker på min kaffeelskende kæreste ville blive ellevilde også.

  229. Jeg ELSKER Nespressos’ kapsler!! Jeg tilslutte mig dig – min ynglings kapsel er også Chiaro i en god latte..

  230. Åh den ser fantastisk ud! Da jeg boede hjemme og brugte mine forældres maskine elskede jeg Rosabaya de Colombia, med de skønne undertoner af røde bær. Og så kunne jeg heller ikke stå for den fine lyserøde kapsels farve. Ih den ville jeg elske at kunne lave igen :-D

  231. Uh jeg er desværre ikke så bevendt i Nespresso- lingo (endnu), men jeg elsker, når veninderne laver kaffe til mig på deres fine maskiner. Og det er blevet til en del kopper under min barsel. Jeg får altid en mild og rund version med masser af mælk?

  232. Hold nu op en lækker præmie!!

    Min helt igennem favorit kapsel er Bukeela – den er altså bare god til en latte i min optik.

    Kram!

  233. Min gamle Nespresso maskine er træt af dage (læs brugt MEGET!) og trænger til en udskiftning. Jeg vil elske at vinde denne og bygge flere latter med kapslen Roma, der er min favorit eller lave iskaffe med Ciocattino ??☕️❤️

  234. Volluto!! Uundværligt med dejlig café latte, når man har to små søvnterrorister??????

  235. Midt i en barselsboble med en tre måneders bebs er der kun én ægte allieret gennem hele dagen: ikke din mor, ikke din kæreste, men en dejlig, rund og livgivende kop kaffe -eller ti ;)

    Min favorit er Fortissio Lungo, men prøver gerne andre og nye smage af!

  236. Jeg har altid haft en sød tand, så favoritten må blive Vanilio! Hvilken dejlig konkurrence ? Jeg krydser alt!

  237. Dejlig konkurrence når man som jeg er stor kaffe-elsker, særligt latte;-)
    Min favorit er den blå kapsel, Vivalto Lungo;-)

  238. Endnu ikke haft æren af at eje eller prøve sådan en lækkerbidsken endnu <3 Ville elske at vinde den til vores nye smukke køkken, som lige er blevet færdig efter 12 lange uger :-))

  239. Jeg ELSKER kaffe, men er ikke så heldig at have en Nespresso maskine og har derfor ikke en favorit endnu?

  240. Wouw en flot gave. Jeg prøver lykke. Du er virkelig dygtig til at lave fotos og du får det hele præsenteret meget flot.
    Jeg kan rigtig godt lide CARAMELITO, men alle typer for latte med og uden smag er også mine favoritter. Jeg er en KÆMPE stor kaffe-elsker <3

  241. Jeg har desværre ikke prøvet nogle af Nespressos kapsler endnu, men skulle jeg være så heldig at vinde, ville jeg kaste mig ud i Chiaro :)

  242. Virkelig flot maskine – har ingen selv så har ikke den store genskab til alle varianter men har smagt Fortissio Lungo som jeg syntes godt om

  243. Fedt med muligheden for at lave lækkert mælkeskum. Virkelig en flot maskine.
    Jeg prøver altid deres limited edition. De har haft (måske de stadig findes) en med karamel…mmm.
    Ellers drikker vi den mørke lilla samt den grønne lungo. Kan simpelthen ikke huske hvad de hedder ?

  244. Ristretto i hverdagen så jeg kan køre på den til Kl. 12, da jeg ikke er den store morgenmadsspiser. De nye er alle lækre, men jeg savner stadig en speciel edition, der var ude en jul med kokossmag. Den var mums.

  245. Uhhh den ville jeg vildt gerne vinde til min mand. Drikker faktisk ikke selv kaffe ? har aldrig lært det, men elsker duften og min mand og elsker god kaffe….han drikker som regel den grønne kapsel (ved ikke hvad den hedder). Så krydser fingre for jeg vinder, så jeg kan gøre min mand glad.

  246. Sikke en fantastisk lækker præmie! Den ville jeg virkelig gerne have til at stå i mit køkken.. Jeg har desværre ikke den store erfaring med Nespresso – men jeg ville elske at finde frem til min farvorit ??

  247. Linizio Lungo er min alltime yndlings, på trods af, at jeg evig og altid glemmer det knap så mundrette navn ;)
    Krydser fingre og smider et lod i puljen om den her fede præmie…

  248. Wow for en skøn konkurrence. Den fine maskine ville da emmervæk passe fint i mit lille køkken. Og når jeg nu har fødselsdag i dag, så ville det da ikke gøre noget med en forsinket fødselsdagsgave :o) Dulsao er simpelthen min yndlings. Den smager super dejligt.

  249. ‘Caramelito’ er helt klart en af mine favoriter. Udover smagen er fantastisk, minder den mig også om nogle hyggelige stunder i Torvehallerne. Rigtig god weekend!

  250. Det var da en lækker præmie – min ynglingskaffe er LINIZIO LUNGO smager bare super – så englene synger!!

  251. Åh, det ville være perfekt i denne efterårstid. Er helt vild med carmelito – igen. Synes den er så dejlig her til efteråret. Så hyggelig – og så lige i selskab med noget godt bagværk. Så kører det. :)

  252. Flot maskine. Den må gerne komme og pynte på mit køkkenbord! Jeg har engang prøvet en fortissivo lungo, og den drikker jeg med glæde igen. Når jeg drikker min ene kop kaffe om dagen, skal det være god!

  253. Jeg har kun fået nespresso få gange i mit liv, og har aldrig spurgt om kapslen, da jeg ikke ejer en maskine. Men som gammel barista, drømmer jeg om en maskine der kan hjælpe mig med en hurtig og god kop kaffe i den kommende barsel – til dette lyder det til at enten de nye limited kapsler kunne være gode eller den der hedder darhkan :-) men må på jagt efter den bedste hvis jeg skulle vinde!???

  254. Caramelito er og bliver favoritten, men der var også på et tidspunkt en limited edition – jeg mener den var med ingefær – som jeg også blev ret pjattet med ☕️ Er vild med kaffeart – det ser så fint og luksuriøst ud når man får en kaffe der rigtig er kræset for ?

  255. Hold nu op, en laber maskine! Jeg har endnu ikke fået sparet op til en kaffemaskine og køre derfor på instant kaffe. Derfor nyder jeg også ekstra meget at besøge min skønne veninde som har en lækker maskine og et hav af kapsler! Her har jeg især drukket mig lun på både envivo lungo og Rosabaya de Colombia ??

  256. Oj en lækker maskine, og konkurrence :) min ynglings kapsel må blive Rosabay di Columbia, men der er mange gode at vælge imellem :)

  257. Sikke da en dejlig konkurrence. Den maskine ville passe så godt ind i vores nye køkken. Min kære mand drikker kun mælkekaffe, så det ville da være hyggeligt at kunne drikke en gid kop kaffe med ham derhjemme i stedet for kun på café :) Jeg er selv vild med stærk kaffe, og Arpeggio er min favorit.

    Rigtig god weekend.

  258. Sikke en smuk maskine! Ville pynte sådan i mit køkken. Jeg drikker altid nespresso fortissio hver eneste morgen. Den perfekte måde at starte dagen

  259. Ville elske at vinde denne lækre maskine fra nespresso.
    Jeg har arbejdet på café og min favoritdel af jobbet var altid at lave latté’er og øve mig på de forskellige mønstre:-)

    Min egen favorit kaffe er dulsão do brasil, en let, ikke så stærk kaffe med en lidt sød smag :)

  260. Rosabay de Colombia. Årh hvor jeg krydser fingre for at have heldet med mig, når I trækker vinderen på fredag. :-)

    God weekend.

  261. Jeg har ikke prøvet nogle af smagsvarianterne ~ så jeg vil meget gerne prøve dem alle sammen på en lækker maskine !

  262. Hvor er den maskine bare flot. Jeg har ingen favorit, men det kunne jeg nok hurtigt få med det skinnende vidunder?

  263. Jeg er vild med bukeela de lungo?☕ kunne være lækkert at lave på sådan en ny maskine?

  264. Jeg synes corto-kapslen lyder så lækker! Min egen nespresso-maskine har dog lige ladet livet, så har endnu ikke haft mulighed for at prøve den.
    Derfor ville det være perfekt hvis jeg vandt ?

  265. Neeej, en fin maskine. Savner helt at lege med latte-art fra da jeg arbejdede på en cafe. Min favorit nespressokapsel er Rosabaya De Colombia – den holder altid ;)

  266. Vivalto Lungo er min klare favorit – og den, der altid er først “udsolgt” hjemme hos mig! :-)

  267. Jeg elsker Nespresso kapslerne. Altid dejligt at vågne op til duften af frisk kaffe ☕️☕️☕️ Rosabaya de Colombia er helt klart min favorit ????

  268. Har desværre ikke selv en, men smager det hos min søn. Caramel og vanilje er gode. Men også smagt flere sort kaffe der var godt uden at huske navne. Elsker kaffe, så ville være skønt med en

  269. Jeg elsker Fortissio Lungo smag, og jeg ville elske at eje den nye maskine, så jeg kunne lave rigtig mælkeskum ??

  270. Arpeggio?? Den holder jeg mig til. Stærk og god. Men vi har ingen mælkeskummer, men det gad jeg så godt have. Og så lære at lave latte art, så jeg kan dele hjerte ud til alle, der måtte komme forbi til en kaffe☕️❤️

  271. Det kunne være skønt at vinde maskinen. Caramelito må absolut være min favorit.
    Tak for en dejlig blog. Læser den hver dag.

  272. Jeg har ikke selv en Nespresso-maskine, men er vild med min veninde Julies maskine. Jeg plejer at drikke noget, hun kalder Lungo. :)

  273. Jeg må med skam meddele, at jeg aldrig har smagt en Nespresso-kaffe… Jeg har først for nylig fået øjnene op for kaffe, og har indtil nu primært drukket den på caféer. Derfor håber jeg virkelig at blive den heldige vinder, så jeg kan få smagt en god kop Nespresso (med latte-art), for jeg har hørt meget godt om mærket!

  274. Fortissio Lungo må være min klare favorit; det tog mig lidt tid at orientere mig i Nespressos kapsel-system, men nu er jeg altså solgt til stanglakrids!

  275. Jeg har ikke selv en Nespresso-maskine, men elsker at lave mig en kop kaffe, når jeg er hos min veninde, der har én, og der er min yndlings Livanto (måtte lige google, da jeg kun kunne huske farven;-)

  276. Jeg er meget glad for Ristretto, som jeg nyder hos min veninde, da ikke selv ejer en maskine…endnu (forhåbentligt ?)

  277. Den vil jeg virkeligt gerne vinde, så jeg også kan komme med på Nespresso bølgen. <3 Rosabay de Colombia <3

  278. Jeg er mest glad for Roma, som jeg køber stort ind af. Og så skal jeg også altid prøve de forskellige limited editions. Den variant der var før iskafferne var en klar favorit (men også i den dyre ende :-))

  279. Min største svaghed er en lækkert kop kaffe og herhjemme står den ofte på en kop Envivo Lungo.. selvom jeg er glad for vore nuværende maskine, så vil jeg elsker at blive ejer af denne mega flotte maskine, som tilsyneladende kan lave en endnu bedre kop af vores ynglingskaffe.. krydser alt hvad der krydses kan ??????

  280. Fortissio Lungo – som jeg kun får hos venner, da jeg ikke selv er den heldige indehaver af en maskine…

  281. Sikke en vanvittig fed præmie! Vil så gerne mestre det latte art dér ;-)
    Favoritten her er Livanto.

  282. Karamel er min favorit. God kaffe med undeetoner af karamel. Uhm! Især også til iskaffe, for så kan man spare lidt på sieuppen. Og den anden dag brugte jeg den også i en chokolade mousse kage, og det blev også helt vildt lækkert!

  283. Jeg er endnu ikke blevet en heldig ejer af en nespresso maskine, men skulle jeg blive det, vil jeg helt sikkert finde en yndlingsvariant. Krydser fingre!! :)

  284. Den blå med letmælk ? Eller af og til en limitid edition med chokolade-noter, som tidligere var forvist til hylden af min kæreste.. indtil jeg fandt den!

  285. Kunne være så dejligt at forkæle min søde kæreste med en lækker kaffe maskine da han elsker en latte!

  286. Cosi-kapslen er altid en sikker vinder hjemme hos os. Hvor ville jeg elske at kunne lave min latté art igen. Go weekend!

    Maria, gammel barista :)

  287. Jeg elsker Scuro… men jeg er endnu ikke nået til at anskaffe mig en maskine. Studietidens neskaffe forfølger mig stadig. Mon ikke jeg er ved at være voksen nok til en opgradering (her 4 år efter graduation)?

    ??

  288. Rosabay di Columbia er min foretrukne. Drikker altid den hos folk med nespresso, da jeg desværre ikke har min egen.

  289. Jeg kommer aldrig fra Caramelito; skønt jeg prøver og prøver alle de nye limited editions. De er også herlige, for de passer bare til årstiden, og de er et frisk pust. Men jeg har altid min kapsel beholder herhjemme proppet med Caramelito til min hverdag. Min morgen er ikke den samme uden en veldrejet Caramelito foran computeren.
    Det twist af kaffe og meget mild karamel bliver jeg aldrig træt af!
    Så fin konkurrence, Emily, for os små-glæde-elskende-romatikere af wannabe hjemme-barista’er. Vi skal nok lære at dreje den mælk på den crema some day soon! :-)

  290. Nøøøj en dejlig maskine.
    Ville elske at stå op til latte art og især favoritten Rosabay de Colombia.

  291. Vanilje kapslen er lækker med opvarmet og skummet mælk. De nye er nu også ret gode. Synes den nye maskine er så fin og anderledes fra de gamle;)

  292. Hvor lækker en konkurrence. Jeg har desværre aldrig før prøvet nespresso, så der er endnu ingen favorit, men det kunne jeg nok hurtigt få med denne fine maskine!

  293. Fortissio Lungo er en klar farvorit. Og hvor ville den fine maskine være skøn at have i køkkenet:-)

  294. Rosabaya er min all-time favorit. Og så gør det jo ikke noget at kapslen samtidig er meget pæn ;-)

  295. Nøøøj, den maskine der, den gad jeg virkelig godt vinde???
    Indtil videre er min yndlings kapsel capriccio!
    God weekend til dig?

  296. Jeg har aldrig ejet en Nespresso maskine, så jeg har derfor aldrig smagt kaffen fra kapslerne. Men jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve dem alle, og få testet hvilke der er bedst! Da jeg som studerende ikke har råd til at gå på café og få lækre specialkaffer særlig ofte, ville det være en drøm at få sådan en maskine!

  297. Corto :) Krydser fingre for at denne fine sag, kan afløse vores efterhånden slidte maskine :)

  298. Jeg er desværre ikke den heldige ejer af en maskine endnu, men efter at have læst lidt om de forskellige kapsler synes jeg, at Vivaldi Lungo lyder lige som noget for mig. Foretrækker min kaffe rund og blød og med en god sjat dampet mælk :-)

  299. Fortissio Lungo er helt fantastisk! Ej det ville være fantastisk at vinde – min kæreste vil også blive glad ;-)

  300. Ej sådan en gad jeg godt have til det MEGET trætte barselsliv ;) min favorit er Rosabaya de Colombia.

  301. Wow for en skøn konkurrence lige noget for en kaffe elsker som mig. Jeg har været på Nespresso vognen lige fra starten af og må indrømme jeg godt kunne trænge til en ny maskine. Derfor ville det være helt perfekt hvis jeg var den heldige der vandt.

    ILYG

  302. Meget flot konkurrence! Jeg er glad for Bukeela ka og ville elske at kunne lave den på min egen maskine :-)

  303. Min overall ynglings er Rosabaya. Den cremet, lækker og perfekt til at lave latte ud af, hvis du spørger mig. Jeg er fan! ;-)

  304. Åh, en drøm af en præmie:-)
    Jeg har drømt om en Nespresso maskine, siden min gamle “afgik ved døden” )-: Det er altså den bedste kaffe de maskiner laver. Og jeg savner mine shoppeture i Nespressos Århus butik!
    Min yndlings kaffe kapsel til kaffe med mælk var Dharkan, – helt perfekt kraftig til blandingen med mælk.
    Nøj, hvor vil jeg krydse mine fingre til vinderen offentliggøres :-)
    Kærlige hilsner fra Trine

  305. Jeg afprøver oftest de limited editions og for et par år siden fandtes en ret skrig grøn kapsel, men kan ikke huske navnet, men den var så lækker.

    Ellers er min favorit Rosabaya om eftermiddagen. Udover den afbalancerede smag kan jeg ikke stå for den yndige lyserøde farve ☺️

  306. Er til en god stærk sort kop kaffe – Min favorit må blive nespressos Livanto. Drikker den ofte, når jeg er på besøg hos min ven. Min kæreste og jeg må ellers nøjes med filter kaffe derhjemme, men vi glæder os til den dag, vi får råd til en lækker nespresso maskine som ovenstående. Det ville være en stor motivationsfaktor til at komme op om morgenen.

  307. Den limited edition fra Columbia årg 2014 var SÅ god!! Nu hvor den ikke længere er tilgængelig, er Rosabaya pt favorit men fortissio lungo også god til morgenkaffen og starte dagen på:-)

  308. Jeg vil så gerne prøve nespressos kaffer, det ser så sindssygt lækkert ud! Elsker jo kaffe, så er overbevist om at jeg vil kunne lide flere af deres varianter. ristretto lyder bl.a. virkelig lækker, men også den nye barista chiaro! Mmm. Jeg har det med kaffe præcis som Agent Cooper fra Twin Peaks. Jeg foretrækker den “Dark as the skye on a moonless night”, men min kæreste elsker til gengæld masser af mælk i kaffen og eksperimenterer ofte med latte art.

  309. Sikke en lækker præmie! Perfekt i mit lige nu kaffemaskine-fattige køkken.. Min favorit er Rosabaya de Colombia – og det er ikke kun på grund af den pæne farve!

  310. Uha , jeg har mange favoritter:-)
    Men iblandt den nye trio fra Nespresso er Corto min favorit for tiden?

  311. Har endnu ikke lært rigtigt at drikke kaffe, men de gange jeg har forsøgt har det altid været med mælk i?
    Tænker at en nespresso creatista rigtig kan sparke gang i kaffedrikkeriet?

  312. Helt klart den lilla – Arpeggio :)!
    Og en ny kaffemaskine ville være perfekt til min nye lejlighed, så jeg krydser fingre.

  313. Det må vist være Envivo Lungo. Er også glad for, at der findes koffeinfri varianter til os, der er til den sarte side ?

  314. Hold nu op, det er jo en decideret smuk kaffemaskine! Jeg ville virkelig ikke have noget imod, hvis den fandt vej til mit køkken. Sammen med en gang Chiaro kapsler. Krydser fingre! :)

  315. Mine yndlingskaffer fra Nespresso er Livanto og Linizio Lungo. Tilpas styrke, sødme og frugtagtige til min smag. Har lige købt Chiaro som jeg glæder mig til at smage med et skvat sødmælk. Har netop tilmeldt mig et latteartkursus, så ville være fedt at vinde denne konkurrence og dermed få mulighed for at lege☺️??

  316. De havde i en periode en såkaldt aged kaffe – Selection Vintage 2014 hed den. Den er desværre udgået nu, da det var en limited edition. Men manner hvor var den god altså!!

  317. Jeg foretrækker Caramelito, mens min kæreste foretrækker Indriya.

    Har kun smagt Nespresso ude, da vi ikke selv har en maskine. Så jeg ville elske, at kunne forkæle ham (og mig selv, selvfølgelig) med denne fantastiske maskine ??

    Og så vil jeg altså gerne prøve kræfter med latte art ?

  318. Min yndlings kaffe er Indriya, den er en helt perfekt mellem ting mellem stærk og mild. Kunne virkelig godt tænke mig at give den gas med latte art på Nespressos nye maskine! ?

  319. Min mand og jeg elsker kaffe og har drømt mange hede drømme om dyre dyre italienske espresso maskiner. Det ville være en drøm der gik i opfyldelse at vinde denne maskine, der kan levere fantastisk god kaffe uden stampebesværet og med mulighed for kreativ udfoldelse:D Vi elsker intens kaffe og som vi ofte bestiller cortado, espresso og risretto ude er vores yndlings naturligvis risretto fra Nespresso <3

  320. Sikke en fantastisk præmie. Krydser fingre for mig ?
    Min favorit lige for tiden er Envivo

  321. Jeg flytter i ny lejlighed om mindre end 3 uger – og er på udkig efter den perfekte kaffemaskine som min nye roommate. Denne maskine vil være spot on, og er sikker på den vil komme til at føle sig godt hjemme. Jeg ville indvige den med en Fortissio Lungo kapsel ❤️

  322. Min absolutte yndlings, den når man lige trænger dét mere til en god kop kaffe.. Så er det altid Caramelito jeg hiver frem fra skuffen og det skal være med sødmælk! Lad mig vinde det kaffemonster, jaaa!!

  323. Har kun prøvet deres risretto den var ganske hæderlig. Men mon ikke jeg finder en fin favorit hvis jeg vinder ?

  324. Uha, min Nespresso maskine kunne godt trænge til en upgrade, og særligt en så smuk en af slagsen. Min favorit smag er helt klart Livanto, som altid er at finde i mit kapseludvalg. Glæder mig til at afprøve de nye smage, som lyder som lige noget for mine smagsløg?

  325. Nespresso Vintage 2014 er min favorit, og så er den samtidig pæn og lyserød at have liggende fremme :)

  326. Favoritten herhjemme er Arpeggio. I daglig tale “den lilla “. Den er god både med og uden koffein, så den er også vores aftenkaffe:)

  327. Krydser fingre for at vinde den her mega lækre maskine :D jeg kan virkelig ikke vælge én kapsel der er min favorit for jeg elsker virkelig både dulsão og rosa baya… De har i øvigt også en smadder pæn farve og pynter på køkkenbordet ;)

  328. Jeg har ikke smagt alle men Rosabay de Colombia er et bud. Vi har lige fået frisket køkkenet op, og der ville lige være plads til sådan en fin maskine :-)

  329. Caramelito er min favorit!
    Den er tilsat smag af karamel, og er ikke altid den første der bliver drukket i de hjem jeg besøger med en nespressomaskine, så jeg føler mig ekstra heldig hver gang. ?

  330. Har ikke fået så mange, så føler mig en smule grøn.. men min yndlings af dem jeg har smagt er Caramelito – den er bare mums

  331. Jeg er ret vild med de nøddeagtige noter i Roma-kapslen, som jeg foretrækker i en cappuccino :)

  332. Caramelito – når man som mig ikke er vild med alt for stærk kaffesmag (det lader jeg mine gæster drikke, de elsker det altid! ?) – og for nyligt har jeg også forelsket mig i samtlige nespresso on Ice varianter – uhhhm! ?☕️??

  333. Min kæreste (gennem et år-vildt!) har ikke nogen kaffemaskine!! Jeg syntes, at vi begge lider under det! Vi elsker begge en lille kaffepause og jeg er allerede begyndt, at købe kapsler til ham og mig, når vi er hjemme ved mig- mit valg er som regel noget Rosabaya og hans Risretto. Men jeg har altid et lille udvalg af smage…

  334. Min kæreste har såååå længe snakket om sådan en maskine, så det ville være helt fantastisk at kunne forære ham sådan én. Størrelsen er helt perfekt til vores køkken!
    Jeg kender ikke kapslerne så godt, men jeg er sikker på, at noget Lungo ville være et hit???

  335. Jeg har endnu ikke særlig meget erfaring med Nespresso kaffe, men dette lyder som en oplagt mulighed for at få det!
    Meget, meget smuk maskine som helt sikkert vil opfylde enhver drøm og lyst til kaffe ☕?

  336. Min mor havde på et tidspunkt købt kaffekapsler med smag af marcipan, og som næsten den eneste i familien elskede jeg dem!

  337. Jeg er helt vild med “rosabaya de Colombia”, men så drikker jeg for tiden også mange af deres limited iskaffe-kapsler. Jeg har selv en af de gamle mælkeskummere, men har aldrig været tæt på at få den rigtige konsistens!

  338. Uh, det er svært kun at vælge én favorit! Men blandt favoritterne er “Roma“ og “Ristretto“ :-)

    PS; kender alt til at arbejde på café/kaffebar, hvor man bliver en anelse nervøs, når folk skal have en latte eller ligende ;-) Krydser fingre for denne lækre konkurrence, så jeg kan øve mig lidt mere!

  339. Min favorit kaffekapsel fra Nespresso er en jeg prøvede for i hvert falf et år siden, som desværre (!!) Kun var tilgængelig i en begrænset periode. Jeg kan simpelthen ikke huske hvad den hed, men den havde en vildt lækker bær-agtig smag. Savner den! ❤

  340. Jeg har ikke været så heldig at have en nespresso maskine tidligere, så jeg kender ikke de forskellige kapsler. Men jeg ville elske at kaste mig ud i at teste dem – og mine evner inden for latte art :-)

  341. Jeg har lige lært at drikke kaffe – endelig! Ikke så sjovt når man arbejder i Lagkagehuset og ikke kan lide kaffe, men det kan jeg nu! Derfor er jeg også helt grøn nespresso kapsler og synes de tre limited edition varianter lyder sygt lækre! Håber jeg vinder, så jeg kan øve mig på latteart derhjemme, så jeg er klar til at servere hjerter og blade over disken til kunderne! ?

  342. Hele sommeren har jeg faktisk været tilhænger af deres Leggero on Ice, som er tiltænkt iskaffe – med isterninger og et ordentligt skvæt havremælk i. SÅ lækkert! Men nu er det jo blevet efterår og så tror jeg, jeg skal til at vende tilbage til mine mørke favoritter (én er Arpeggio) :))

  343. Hold nu op en lækker konkurrence! Krydser alle mine fingre :) Jeg ville foretrække Barista Chiaro eller Corto til min mælkekaffe! Mmh..

  344. Jeg har faktisk aldrig prøvet at smage nogen, så det håber jeg på at kunne få mulighed for nu :-)

  345. Jeg foretrækker også den nye chiaro. Jeg smagte den i en latte hos en veninde og er vild med den! Jeg kan ikke rigtig lide kaffe uden mælk.
    Mvh Julie

  346. Jeg er vild med ristrettoen til en god kop kaffe med mælk, men rosabay de Colombia er også en rar og rund kaffe og så er den også pæn i glasset ved siden af maskinen ?

  347. Jeg er vild med Rosabaya de Colombia. Den er frisk og sprød, men samtidig dejlig kaffeagtig. Jeg er allergisk over for nødder, og nogle kaffer trigger den allergi, men det gør den her Rosabaya slet ikke!

  348. Min hverdags favorit er Rosabaya de Colombia, men jeg elsker deres limited editions.
    De tre nye er super, den mørk lyserøde de havde sidst var også god, og min all time favorit var en gul/grøn kapsel. jeg købte restpartiet i min lokale Nespresso butik ☕️

  349. Jeg vil elske at erstatte min pulverkaffe med en lækker latte brygget på Creatista maskinen.

  350. God formiddag fru Emily,
    meget lux de lux maskine for en kaffe elsker som du og jeg og mange her i lille DK.
    Jeg ville elske en Rasabaya de Columbia eller en Reggero on ice til smagen. Men jeg er vild med de fleste af deres kaffesmage:-)
    En Nespresso i mit landkøkken, det ville da være en drøm.
    Krydser for os alle.
    Og en dejlig weekend til du og mand og vuffer:-)

  351. Nu har jeg ikke selv en maskine (endnu!), men jeg har smagt den grønne Fortissio Lungo og den smager så godt, så det må være favoritten indtil jeg får muligheden for at få smagt mig igennem resten sortimentet :)

  352. Min søde mor og far har foræret os deres gamle Nespresso maskine, hvis lyd er så høj, at den muligvis vækker alle vores naboer! Men kaffe kan den lave – ihvertfald nogle gange. Oven i hatten fik vi da også lidt rør med kaffe, og min ynglings er og bliver altså den med vanilje! Så lækkert med lidt sødme og kan (næsten) erstatte slik om aftenen!

  353. Herhjemme er vi rigtig glade for lungo kapslerne i al almindelighed, men Roma kapslen i særdeleshed. Den laver den lækreste Americano ?? Helt perfekt til de tidlige og travle morgener, især vigtigt nu, hvor der er mørkt når vækkeuret ringer og der er behov for det ekstra boost ☕️

  354. Den bedste morgen er kaffe og en skyr på god topping. Lige nu står det på instant, så denne maskine vil være en ideal tilføjelse. Jeg holder nu meget af Envivo Lungo :)

  355. Den perfekte start på min dag er med en kop espresso lavet på:
    ROSABAYA DE COLOMBIA
    det gælder også lige før løbetræning.

  356. Jeg er en sucker for karamel, så Caramelito kapslen er min absolutte favorit – MUMS! :)

  357. Jeg er meget glad for Nespressos variant ‘ Dulsão do Brasil’. Jeg glæder mig til at smage de tre nye Barista-kaffer!

    De bedste hilsner
    Julie

  358. Wauw hvor er det en fantastisk konkurrence <3 Har længe sukket efter en "rigtig" kaffemaskine der kan fuldende ens morgener med en perfekt kop kaffe i en flot kop! :)

    Har desværre ikke drukket så meget nespresso kapselkaffe udover når jeg har besøgt mine forældres maskine, men der var supremoen min favorit fordi den er dejlig blød og har en mild smag af nødder hvilket giver en god rundhed :)

  359. Wauw hvor er det en fantastisk konkurrence <3 Har længe sukket efter en "rigtig" kaffemaskine der kan fuldende ens morgener med en perfekt kop kaffe i en flot kop! :)

    Har desværre ikke drukket så meget nespresso kapselkaffe udover når jeg har besøgt mine forældres maskine, men der var supremoen min favorit fordi den er dejlig blød og har en mild smag af nødder hvilket giver en god rundhed :))

  360. Rosabay de Colombia…kan også sagtens drikkes kold, hvis man har jagtet junior imens den var varm.. ?

  361. jeg er desværre ikke så heldig at have sådan en maskine, men da jeg netop har født en lille datter, så kunne jeg forestille mig, at det ville være perfekt med den kaffevariant, som hedder Arpeggio Decaffeinato, idet den er koffeinfri. Det ville virkelig være skønt med denne kaffemaskine, når man går hjemme på barsel og ønsker en lækker morgenkaffe. Jeg håber sådan, at være den heldige. Den er desuden også bare super flot.

  362. Vi elsker den nye barista i den mellem lyse/mørke variant – den er på førstepladsen lige pt trods det, at det er en limited edition ?

  363. Lækker konkurrence!
    På arbejdet drikker jeg altid capriccio kapslen ?☕️ Ville elske at kunne lave en lækker cremet latte derhjemme!

  364. Jeg ejer ingen nespressomaskine og kan ikke huske hvad de hedder, som jeg har smagt rundt omkring, så jeg går med dit valg…..chiaro-kapslen!

  365. Min yndlings er Rosabaya de Colombia, og jeg drikker den hver morgen. Den fungerer både til en lille stærk cortado eller til en mere mælket latte ☺️

  366. Hvis det er en morgenkaffe må den meget gerne sparke mig igang, og så er det en Roma jeg elsker, tilpas kraftig og nødde/chokolade i smagen.
    Hvis det er hen på eftermiddagen så kan jeg rigtig godt lide Rosabaya som er lidt mere floralsk og mild i kaffesmagen men samtidig komplimentere mælken godt og giver en skøn kaffe smag.

  367. Sikke en lækker maskine!
    Jeg smagte forleden Rosabaya de Colombia hos en veninde, og den er virkelig god!

  368. Min favorit er Ciocattino, fordi den har et hint af mørk chokolade, og det er altså min yndlings-alting. Og kaffe ligger næsten lige efter, så man kan nok forstå, hvorfor jeg synes den smager godt :P
    Ps. Ok vild konkurrence. Krydser mine morgentrætte fingrer og ønsker dig god weekend.

  369. Jeg var fuldstændig vild med vanilla amaretti limited edition. Hvilket er lidt frustrerende nu, da jeg må nøjes med mindet om en virkelig god kop kaffe ?

  370. Sikke en god konkurrence. Min yndlings er Limited edition kapslen fra Colombia i den fineste lyserøde farve. Den smager så godt og så pynter den fine lyserøde farve så flot i køkkenet ??

  371. Hold nu maule, en lækker konkurrence!
    Min favorit er Rosabaya de Colombia, fordi jeg synes, den har en dejlig rund smag. OG så skader det jo heller ikke, at den er så fin og pæn – nemlig lyserød:)

  372. Min yndlings skifter jævnligt men lige nu crusher jeg lidt på Roma, den er stærk og fyldig men smager rundt og ikke bittert. Ret perfekt (: håber på en opgradering af vores efterhånden gamle maskine!

  373. Jeg håber virkelig, jeg vinder:

    Min Nespresso maskine er nemlig netop denne morgen stået af. Shit en dårlig lørdags timing!
    Hvis den duede ville jeg putte en Fortissio Lungo kapsel i.

  374. Bukeela er min favorit! Og hvor ville den maskine være en upgrade til mit køkken – jeg kan nemlig godt lave hjerter i kaffen. ;-)

  375. Hvis jeg kendte til nogle af kapslerne, kunne jeg da helt sikkert nævne min yndlings. ;) det kunne jeg så komme til hvis jeg vandt denne fantastiske maskine!

  376. På trods af jeg aldrig har haft en maskine (endnu), har jeg formået at få Fortissio Lungo som yndlings. Den kan bare noget! Dog kan jeg læse på dette kommentarspor, at jeg har mange gode i vente. Dét vil jeg glæde mig til.

    kram!

  377. Ej hvor er den maskine bare fin!! Den vil jeg elske, at eje :-) jeg er ret vild med den orange Lungo <3

  378. Min yndlings er voluto – min efterhånden gamle nespresso maskine har brygger lidt på sidste vers nu, så ville være så fantastiskt med en ny flot maskine ??

  379. Min favorit er klart Rosabaya de Colombia! Har endnu ikke selv en maskine, men hos min veninde takke jeg gladeligt ja, når jeg bliver budt på en nespresso :)
    Denne maskine ville dog pynte så flot i mit køkken ;)

  380. Min Nespresso-favorit er uden tvivl Caramelito, som smager så dejligt mildt af karamel. Dertil plejer jeg at hælde en skvat karamelsirup i, så den bliver ekstra karamel-agtig. Mums :-)

  381. Min farvorit er rosabay de Columbia! Vild konkurrence, håber så meget jeg vinder, for min gamle nespresso har lige givet op! ?

  382. Volluto er den bedste kapsel jeg har prøvet indtil videre. Nøj, hvor ville den maskine være pæn på mit nye og lidt tomme køkkenbord! :)

  383. Min yndlings er indriya from india ☺️??
    Lækker præmie som jeg ville sætte stor pris på at lave lækker kaffe fra hver morgen til kæresten og jeg ?☕️

  384. Jeg elsker den fine lyserøde Rosabaya de Colombia kapsel. Altså også kaffen indeni – ikke kun farven på kapslen ;) den let syrlige smag er lige i øjet, og jeg synes, at ristningen af bønnen er lige tilpas til, at den ikke er for stærk, men stadig giver en god smag af kaffe, når den bruges i mælkekaffer.

  385. Jeg elsker en latte med Caramelito <3 Kaffen er skøn, afrundet og lige som jeg vil have den og så har den et lækkert strejf af karamel.

  386. Jeg har aldrig mærket nogen virkning fra koffein når jeg drikker kaffe, så jeg drikker det udelukkende for smagens skyld. Det kan godt blive en halvdyr fornøjelse som studerende hvis man skal ud på de rigtig gode steder hver gang jeg har lyst til kaffe. Så sådan en maskine ville bringe stor glæde herhjemme! Jeg er mest til de meget intense kaffer og har prøvet cosi et par gange. Den er god!!

  387. Jeg er meget glad for Fortissio Lungo, og med denne nye maskine behøver man ikke stå og varme mælken med piskeris og gryde ved siden af Hvilken drøm!

  388. Rosabay de Colombia er en af mine favoritter. Dog varierer jeg selv mit udvalg, og elsker jeg også at prøve de nye smage ved Limited Edition kapsler.
    Håber at vinde denne lækre maskine, da min JURA ikke kan lave mælken helt rigtig.
    Barista kaffe i eget hjem, ku være FANTASTISK.

  389. Den orange lungo! Hvad det så end måtte hedde? Jeg kan ikke lige overskue at rejse mig fra sengen for at finde ud af det… ;-)

  390. Jeg er helt vild med Rosabaya de Colombia! Har fået mine kære forældre til at købe en omgang, da de har en maskine hos dem – så er der endnu en grund til at komme på besøg hos dem engang i mellem, meeeeen ville nu være billigere i transport, hvis jeg havde en stående i mit eget køkken.

  391. Wow – sådan en fin maskine ville jeg rigtig gerne have i mit lille køkken! Chiaro ville være et hit <3

  392. Mine favoritter er helt klarh Dharkan og Kazaar! Men synes også, at de nye her lyder spændende :-)

  393. Jeg har længe gerne ville udfordre mig selv og prøve kræfter med mere avancerede kaffevarianter. Økonomien har endnu ikke været til at kaste mig ud i en af de helt dyre maskiner, så jeg eksperimenterer primært på min lille Nespresso maskine – og gerne med kapslen Arpeggio. Den har den helt rigtige intensitet og bitterhed til min smag. Ville elsker at lege med Nespresso Creatista og prøve de nye kapsler :)

  394. Jeg har aldrig haft sådan en Nespressomaskine, men kunne vildt godt tænke mig en. Efter 2 år i udlandet er god kaffe tiltrengt! Jeg har smagt kaffen hos min veninde og min favorit blev den orange, Linizio Lungo ;)

  395. Herhjemme er favoritten klart Fortissio Lungo.

    Sikke en lækker præmie – krydser fingre :)

  396. Uh den skal jeg bare vinde!!! ? Jeg har en gammel nespresso maskine som jeg laver ristretto espresso på og så skummet jeg mælken ved siden af i en alm mælkesukker som bestemt ikke laver crema ? Nej hvor ville det være lækkert at starte hver morgen med den der ❤

  397. Favoritten er rosabay, og ville elske at have denne maskine stående i køkkenet så man selv kan lave sit mælkeskum – og derudover er den meget stilren.

  398. Jeg fortrækker Rosabaya de Colombia, den går både til espresso og lungo. Det er helt klart min favorit, men om morgenen synes jeg Linizio Lungo er perfekt :)
    Jeg har også arbejdet for en café, hvor vi lærte at lave latte art, så det er helt klart noget jeg rigtig godt kunne tænke mig igen, da jeg har en stor passion for det.

  399. Jeg har til gode at finde min favorit – men hvis jeg skulle være så heldig at vinde, får jeg da rig mulighed for at finde den :D

  400. Helt klart caramelito. Det er den bedste måde at starte dagen på, når man er karamel- og chokoladeafhænig som mig ;)

  401. YAY en fantastisk konkurrence! Jeg har selv en af de mindre Nespresso maskiner med mælkeskummer til, som jeg er rigtig glad for – MEN, jeg gad V.I.R.K.E.L.I.G godt have fingrene i sådan én fin, super kaffebrygger og mælkeskummer! Mine yndlings nespressokapsler er mange, men dog er jeg mest til de milde af slagsen, bl.a. “Volluto” og “Livanto”, eller den med vaniljesmag, “Vanilio” ;-) Jeg har endnu ikke prøvet de nye barista-kapsler som du nævner, men har stærkt overvejet dem – og hvis jeg ikke er heldig at vinde dem i denne konkurrence, kan jeg da godt se, at jeg bliver nødt til at prøve dem alligevel!
    Må du have en rigtig skøn weekend Emily. Og tak for din altid inspirerende og overordentlige fine blog, med dine altid skønne og varierede indlæg – du ér og bliver min absolutte yndlingsblogger!

    Mange hilsener,
    Freja

  402. Jeg aner vitterligt ikke hvad jeg laver, når jeg brygger kaffe, selvom min chef ihærdigt forsøger at lære mig det på kontoret! Men jeg er blevet svært forelsket i vores Nespresso-maskine derinde, og der er det oftest en af Lungo-kapslerne, der ryger i. Mums! :D

    Knus

  403. Jeg er mest til Ristretto, men kan godt lide at teste forskellige – de nye varianter der lyder gode!!

  404. Uhm, den Chiaro lyder ganske fantastisk og vil være en perfekt kompagnon til de kolde efterårs-morgener… jeg krydser fingre, så fin en konkurrence og kaffemaskine!

  405. Da jeg ikke har en nespresso maskine (endnu) ;) , har jeg ikke nogle favoritkapsler. Når jeg har smagt nespresso kaffe hos venner og veninder har det altid været super lækkert! :)

  406. De få gange jeg har smagt Nespresso kaffe, har jeg været ret glad for Fortissio Lungo. Håber på at snart kunne eje min egen! :)

  407. Jeg har aldrig haft andet end nescafé og filterkaffe i mit lille køkken, så har ingen fortrukne varianter endnu 0:)

  408. Nøj, hvor er det bare den fineste maskine! Min favorit er helt klart Rosabaya de Colombia, som min skønne veninde altid byder på, da jeg desværre ikke ejer sådan en lækker maskine selv endnu!

  409. Lige siden min veninde har erhvervet sig en nespresso-maskine har jeg mere eller mindre levet af Rosabaya fra Colombia – når jeg da kan snyde mig forbi til en kop ;)
    Hvor kunne det være lækkert at have sin egen!

  410. Jeg har desværre endnu ikke haft fornøjelsen af en Nespresso kaffe – kører stadig på instant kaffe ? men er generelt mest til milde, bløde kaffetyper, så måske den lyse Chiaro er et godt bud!

  411. Jeg synes altså der er mange gode, men Fortissio lungo er i hvert fald en favorit :) sikke en dejlig konkurrence!

  412. På arbejdet er vi så heldige at have en nespresso maskine hvor jeg sværger til Envivo Lungo. Det ville være så skønt at have muligheden for at lave lækker kaffe der hjemme

  413. Jeg har endnu ikke en Nespresso-maskine, men det er et af mine højeste ønsker. Jeg er nemlig helt vild med kaffe, som sidevogn til studiebøgerne. Jeg håber at kunne udforske alle kapslerne ved at vinde præmien :)

  414. Lige siden jeg fik en Nespresso maskine i julegave af min kæreste, har jeg trofast brygget min kaffe med Dulsão do Brasil kapslen, der har den helt rette kaffe-sødme til min smag.

    Dog har jeg aldrig rigtigt mestret kunsten med lækker mælkeskum, hvilket ærger mig, da jeg er ret stor fan af en god cappuccino. – Den her maskine ville altså passe helt perfekt på mit lille køkkenbord!

  415. Årh, sikke en drømmepræmie! Mine yndlings er arpeggio og livanto lidt afhængig af humør og tid på dagen. Arpeggio findes også i en decafversion, som også er et hit herhjemme. Jeg krydser fingre!

  416. Selvom jeg er vild med de fleste Nespressokapsler, er fortissio lungo min klare favorit i hverdagen. Men det kan godt være det ændrer sig når jeg får smagt den nye Chiaro? Jeg er en sucker for kiks!

  417. Jeg er kæmpe kaffeelsker og drikker mange kopper i løbet af en dag, det er dog typisk bare sort filterkaffe, da SU-budgettet ikke holder til en investering i en lidt mere advanceret en af slagsen, hvor end jeg gerne ville.. Derfor må jeg være svar skyldig og sige, at jeg ikke har en favorit, da jeg endnu ikke har stiftet bekendtskab med mange af de forskellige varianter. Ak jo jeg har da fået en kop en gang i mellem hos nogle veninder – som en dejlig kontrast til filterkaffen – men hvilken variant det har været, ved jeg faktisk ikke…

  418. Envivo lungo – og det er trods det, at jeg aldrig har ejet en maskine selv, hvilket denne konkurrence kunne lave om på. Så kunne jeg jo eksperimente lidt med andre varianter. Drømmepræmie!

  419. Uhh krydser fingre. Min 5 år gamle maskine vil meget gerne skiftes ud. Mine ynglings nespresso er Dharkan og Indriya

  420. Hvor det en fin maskine ?
    Er selv helt vild med kapslen Envivo Lungo – det er en sikker vinder!

  421. Herhjemme drikker vi Arpeggio og Ristretto ? Jeg kan ikke tåle koffein og elsker Nespressos decaff kapsler. Det er den vildeste luksus at lave sig en kop kaffe på deres maskiner ????

  422. Vi har desværre ikke en mælkeskummer, så her køber vi altid den orange lungo, kan ikke huske hvad den hedder, det står bare på medlemskortet ? Og så bare minimælk fra kartonen i. Men det ville da absolut ikke gøre noget, at opgradere til den lækre maskine! Så kunne jeg nok imponere kæresten søndag morgen ?

  423. Jeg har endnu ikke prøvet sådan en fancy maskine, og har dermed ikke kendskab til kapslerne – men kunne virkelig godt tænke mig det. Måske min yndlings kunne blive Corto?

  424. Min helt store favorit er den der hedder linizio lungo. Den går man aldrig galt i byen med. Den er rigtig god med et eller to stykker mørk chokolade. Det vil derfor være dejligt at have en kaffemaskine, så man kan nyde sin favoritkaffe med sin favoritchokolade ???

  425. Uh altså, sikke en drøm! Jeg synes godt nok det er en fiks og flot maskine!!! Og jeg er vild med dit lange-hjerte-latte-art ;) jeg må sige at min yndlings er den nye Corto kapsel. Krydser fingrene, og endnu engang stort tillykke med bloggens fødselsdag!!! Kh Maria

  426. Jeg har endnu ikke en Nespresso kapsel favorit, men jeg håber i den grad på, at jeg får det – hvis jeg er så utroligt heldig at vinde denne lækre konkurrence. Mine fingre (og min kærestes) er krydsede! :)

  427. Når jeg er hjemme hos min søster, som har en Nespresso maskine, får jeg næsten altid en kop kaffe med kaffekapslen Envivo lungo. Den smager så godt og jeg elsker den lidt karamelliseret smag den har – så får man både en rigtig god kop kaffe og dessert i en. Mums!

  428. Vi er på vores 3. Nespressomaskine – når vi skifter bliver jeg altid overrasket over hvor meget der sket fra vi fik vores første maskine.
    Vi er stadig tro mod Lungolinjen

  429. Åh, jeg ville så gerne vinde denne lækre maskine til vores nye hus, hvor vi ingen smart kaffe maskine har.
    Jeg drikker dog ikke kaffe, jeg elsker duften, men har endnu ikke lært at lide smagen helt endnu -mon ikke det kommer og jeg dermed kan finde min egen favorit? ? Min kæreste elsker dog al kaffe, og hans favorit er den lyserød kapsel ??

  430. Jeg er super glad for Bukeela ka Ethiopia – og drikker den både morgen, eftermiddag og aften. Det er dejlig mild og perfekt med mælk i :) Det vil være super fedt at vinde den lækre maskine :D

  431. Nøj, en lækket maskine. Jeg er ikke så heldig at have en i forvejen så det ønsker jeg mig.
    Når jeg er ude og prøve hos andre er min favorit Arpeggio.
    Klem ?

  432. Wow, sikke en lækker konkurrence! Jeg knuselsker min morgenkaffe, og jeg ser frem til den hver eneste morgen, når jeg står op. Desværre har jeg ikke selv en Nespresso maskine, så jeg nøjes med Nescafé, men mine forældre har en Nespresso, og det er simpelthen den dejligste luksus at få sådan en kop hver morgen, når jeg besøger dem. Min favorit er: Fortissio Lungo :)

  433. Avs, kender ikke til nogle af Nespressos kapsler men vil gerne blive bekendt med deres forskellige varianter, så med denne lækre giveaway, kan jeg måske være den heldige og nyde kaffe i lange baner.
    Krydser i al fald fingere.

  434. JEG var så heldig at smage den lyserøde limited edition kaffe hjemme ved min veninde, den smagte fantastisk ???

  435. Uh der har været mange gode kapsler gennem tiden, men en klassiker jeg ofte vender tilbage til, må være Rosabay de Colombia. Mmm god og mild, og perfekt til morgenkaffen :-)

  436. Jeg var så forelsket i den fine lille lyserøde Selection Vintage, som nu desværre er udgået. I dag er min favorit Dulsao :-)

  437. Jeg synes der er mange gode, selvom jeg ikke har prøvet dem alle (har ikke en maskine selv, så det er kun, når jeg er ude hos nogen, men en maskine, at jeg prøver). Espresso Bologna er jeg dog begyndt at vælge fast, da den smager rigtig dejligt, og derudover både er øko og fairtraide :)

  438. Jeg er vild med de gyldne kapsler såsom Volluto og Livanto – så cremede, bløde og tilpas stærke til min smag ☕️❤️ krydser i dén grad fingre for, at jeg bliver den heldige, der får lov at prøve den smukke og smarte maskine! Så må vi se, om mine skills fra arbejdet på café for år tilbage stadig duer.. Hav en skøn skøn weekend ☀️

  439. Jeg har ikke en favorit, da jeg aldrig har haft en maskine, men nøjes med nescafe herhjemme ;) Nu er jeg flyttet hjemmefra, og vil vildt gerne ha sådan en blæret en!!

  440. Jeg sørger altid for, at have et varierende inventar af kapsler, så der er kapsler og smag alt efter humør. Dog vender jeg altid tilbage til Rosabay de Colombia, da den bare er en sikker vinder for mig. ELSKER at lave latte-art og i forbindelse med tidligere baristajobs, er det drømmen at få lov at lave det derhjemme!

    God weekend,
    Knus T

  441. Wauw, det ville være en værdig afløser til vores knap 10 år gamle trætte nespressomaskine. Jeg er kæmpe fan af den sorte risretto, med lidt mælkeskum??

  442. Jeg er også vild med “Chiaro”, og derudover har jeg altid “Bukeela” i mit køkken. Min lille Nespresso-maskine er ved at være lidt træt og kunne godt bruge en opgradering ?

  443. Min farvorit er Dulsao :-) Jeg har smagt den nye Scuro, og den synes jeg var rigtig god! Tilykke med bloggens fødselsdag – jeg har været en fast læser længe. KH

  444. Jeg har aldrig haft en nespresso maskine (herhjemme har vi altid kørt stempelkande), så jeg har ikke en favorit kapsel – det ville da være fantastisk at vinde og finde en favorit :)

  445. Uh, det er svært at vælge en favorit. Jeg har prøvet mange forskellige kapsler fra Nespresso. Og jeg elsker at være nede hos dem og købe kapsler. Servicen er altid i top og man ender altid med, at gå derfra med en masse forskellige kapsler :-) Men min favorit hidtil er Vanilio!

  446. Jeg ved faktisk ikke, hvilken der er min favorit, da jeg endnu har til gode at prøve dem. Men er sikker på at Chiaro også vil være en favorit her.

    Virkelig den smukkeste kaffemaskine jeg længe har set – den ville passe perfekt ind i mit køkken og mine lørdage formiddage med kaffe og Mads & Monpolet ;)

    KH Jeanne

  447. Ville ELSKE den maskine, da jeg ELSKER kaffe.☕️? Bruger uanstændigt mange penge på Nespresso kaffe hver måned, he he. Mine foretrukne er Kazaar som jeg bruger til latte både på job og hjemme. Jeg supplerer med kaffe med lidt mælk i og der foretrækker jeg Indriya. Mine gæster er primært til latte eller Ristretto. Håber håber håber at blive den heldige.

  448. Jeg har ikke prøvet Nespresso før, men efter at have læst om de forskellige varianter synes jeg, at Vanilio lyder spændende og bestemt den første variant jeg vil prøve?

  449. Jeg kan bedst lide Ristretto og drak den gerne dagligt om muligt, så jeg håber meget på ! :)

  450. Dulsao er min helt klare favorit, og kaffen er ekstra tiltrængt for tiden, da diagnosen ufrivillig barnløs er blevet stillet til min kæreste og jeg.

  451. Fortissio Lungo foretrækker jeg til en dejlig og rolig kop kaffe???☕️ Det er en super fin maskine! Håber heldet er med mig. God weekend??☀️

  452. Fed konkurrence! Jeg har endnu ikke haft fornøjelsen af nespressokapsler, men jeg har lyst til at prøve dem alle lige nuuu! Så jeg krydser fingre ;-)

  453. Jeg er helt grøn med hensyn til både Latte Art og en Nespresso maskine, så jeg ved ikke hvilken kapsel, der er min favorit – men skulle jeg være den heldige vinder, glæder jeg mig til jagten!

  454. En af fordelene ved at komme hjem og besøge de gamle er, at man lige kan låne deres Nespresso maskine til morgenkaffen ;-) Det ville være skønt med sådan en selv også. Min favorit kapsel er Envivo Lungo <3

  455. Jeg har desværre ikke sådan en maskine under eget hus endnu, men drikker den på mit arbejde. Her har jeg fået smag for Rosabaya de Colombia…. Håber virkelig maskinen kan komme hjem og stå hos os i vores nye hus, som vi overtager i slutningen af året!

  456. Bukeela ka Ethiopia er den der får mig igennem de lange arbejdsdage. Det ville være skønt at kunne starte dagen derhjemme med denne skønne kaffe også :)

  457. Den nye chiaro, vi har den på arbejde, og den gør bare morgenen lidt nemmere og sjovere ☕️☕️

  458. Nu er det ved at være et par år siden at jeg havde adgang til en lækker nespresso maskine, men der var min yndlings altid lungo kan jeg huske ☕️☕️☕️☕️☕️?

  459. Fortissio Lungo i klart min favorit, og i den maskine er jeg sikker på den smager endnu bedre ;-) Og så tror jeg bestemt det bliver nemmere at lære min kæreste at drikke kaffe med sådan et dyr i hjemmet!

  460. Min favorit er ‘Indriya from India’! Den giver virkelig en fyldig og smagfuld mælkekaffe. Er vild med den variant men og det, at jeg nemt kan lave mig en virkelig god kop kaffe, uden at skulle lave kaffe til en hel flok. Ville elske at vinde den Creatista så min kæreste og jeg, kan øve os lidt i kaffe kunsten, men stadig nyde godt af nemheden ved Nespresso ??

  461. Jeg foretrækker Vivalto Lungo, som jeg synes har den perfekte bitterhed og blomsteragtig undertone.

  462. Min favorit er Rosabaya de Colombia. Kunne være lækkert at drikke god kaffe hjemme hos mig selv! :)

  463. Ph jeg gad godt have sådan en maskine hjemme i mit køkken! det var en luksus da man boede hjemme som jeg virkelig savner. Min favorit er Rosabaya de Colombia :)

  464. Arpeggio ❤ Men faktisk er jeg vild med de fleste former for sort guld… Især hvis der er lidt mælk i ?

  465. Fortissio Lungo er en af mine farvoritter! Vores nespresso maskine er ved at være gammel, så vi trænger helt klart til en ny og bedre model ???

  466. Henover vinteren sås jeg med en fyr, som havde en Nespressomaskine. Til at starte med fik jeg Caramelito, fordi det var den, han dårligst kunne lide, og jeg var alligevel fan af dem alle. Nu savner jeg mere hans kaffemaskine end ham…. Det var nok for det bedste, at vi ikke blev sammen ;-)

  467. Den 29. er det min fødselsdag så det ville være en så lækker gave at vinde denne flotte maskine. Chiaro vil helt sikkert også være min favorit, for heg stoler på dig gode smag :-)

  468. Klart Rosabay de Columbia.
    Vores maskine af andet mærke er brændt sammen og vi ønsker os en ny..

  469. Fortissio Lungo er min ultimative farvorit, som jeg håber på, at kunne drikke meget mere af med sådan en maskine! :-)

  470. Sikke en fin konkurrence! Sådan en maskine vil afgjort vække glæde herhjemme, når vores lille søn kommer til verden:) Vores favorit er Fortissio Lungo. God weekend!

  471. Er så vild med Nespresso, men har aldrig været den lykkelige ejer af sådan en maskine. Men min bror og svigerinde har en og de laver altid lyseblå, mørkegrøn eller orange – alle lungo. Ville elske at kunne give dem den samme gode kaffeoplevelse her i stedet for at servere frysekaffe…!

  472. Åh de er jo allesammen gode! Men min favorit må være Arpeggio som espresso med et lille skvæt iskold mælk!

  473. Jeg har desværre ikke haft fornøjelsen af at kunne eksperimentere med kapslerne, men jeg ville ønske, at jeg vandt én maskine så jeg kunne forkæle min skønne kæreste og veninder med diverse lækre kaffe-treats ?❤️

  474. UH. Sikke en konkurrence – Jeg kunne godt tænke mig at lave mælkekaffe med den nye corto variant!

  475. Ærligt talt, så har Catrine 29 år kun smagt en nespresso én enkelt gang og den kapsel kan jeg huske var lækker og sådan let rosa i farven…?
    Jeg vil ønske jeg havde sådan en sag til mine tidlige hverdagsmorgener, der starter kl 5.30… Krydser fingre for at det bliver mig ?☕️

  476. Fortissio lungo er min favorit!
    Kunne så godt tænke mig sådan en skøn og dejlig sag! Både maskinen der er super smuk og ville pynte enormt i mit køkken, og selve kaffen, ville gøre mine køkken-øjeblikke fuldendte❤️

  477. Som kaffedrikkende sygeplejerske og italien elsker er særdeles glad for konkurrencen! Cappuccino er min foretrukne drik, dertil kan jeg godt lide Livanto kapslen.
    ✌?? God weekend.

  478. Når jeg besøger min farmor forkæler hun mig med en lækker Envivo Lungo, så den ville jeg klart foretrække! Hun har nemlig en dejlig maskine, hvorimod jeg selv kun køber instant til husstanden. Er dog ved at blive lidt for kaffe-kræsen med den instant, fordi jeg arbejder Lagkagehuset og derfor har vænnet mig til en meget højere standard! Krydser fingre gange 1 million. Det ville være lykken at vinde! <3

  479. Rosabay de Colombia er min yndlings? Som min søster sørger for at have på lager, når jeg kommer på besøg☺️

  480. Rosabay de Colombia er klart min yndlingskapsel!

    Sikke et lækkert design! Et helt okay aggregat Nespresso har lavet ?

  481. Jeg har en gennemsigtig plastikboks med en masse forskellige farvede kapsler stående i mit køkken, som jeg synes, pynter rigtig fint. Men egentlig kan jeg bedst bare lide den sorte Roma kapsel :) Krydser fingre.

  482. Ej en fin maskine. Jeg skal snart til at flytte hjemmefra, og kommer desværre til at forlade mine forældres kaffemaskine. Så det kunne være lækkert at vinde min egen. Det ville bestemt heller ikke være dårligt at invitere veninderne på noget “latte art”. Min yndlingskapsel er ristretto :)

  483. Jeg plejer at liste mig til en kop Envivo Lungo når jeg besøger min søster (og hendes maskine) ? Det kunne være fantastisk at have herhjemme!

  484. Jeg har hele sommeren drukket de to iskaffer, Leggero og intenso. Så nu vil jeg gerne smage de nye Barista-kaffer.

  485. Kazaar i varm mælk var altid været en favorit, når jeg kom hjem fra gymnasiet. Nu går jeg på uni, og det betyder også, at jeg har skiftet mine tilværelse hos mine forældre ud med et kollegieværelse kun med instant-kaffe, hvilket ikke gør helt det samme til de lange læsedage.

  486. Jeg har prøvet rigtig mange varianter, men Rosabaya de Colombia er den jeg vender tilbage til hver gang. Jeg prøver dog at veksle mellem flere forskellige, men skulle jeg vælge en favorit er det helt klart den.

  487. Til mælkekaffe foretrækker jeg Arpeggio. Den er god, men de tre nye limited editions er også vildt gode.

  488. Lækker konkurrence! ❤️
    må indrømme at jeg aldrig har smagt nespressokaffe før, men jeg er en sucker for alt med smag af citrus, så min første kop skulle være Cosi, så jeg kan få stillet to lyster på én gang.

  489. Mit kaffehjerte er virkelig tilfreds med denne give-away.

    Min yndlings er umiddelbart Rosabaya de Colombia.

    Krydser fingre for at det bliver mig ✌?️

  490. Jeg har lige fra starten og er fortsat vil med Roma. Ikke at det ikke er dejligt at prøve noget andet, men vender altid tilbage til glæden ved Roma – specielt dagens første kop??☕️

  491. Det er virkelig pinligt at sige, men jeg har aldrig smagt en Nespresso kaffe, så jeg har ikke rigtig noget favorit, men er sikker på, at jeg finder en, hvis jeg bliver den heldige

  492. Jeg kan ikke huske navnet – men den guldfarvede vender jeg altid kaffe snuden efter :)

  493. Når jeg er hjemme hos mine svigerforældre, glæder jeg mig altid til en kop kaffe på deres nespresso maskine! ARPEGGIO er en kapsel med en rigtig fyldig smag og jeg elsker den med varm skummet mælk i men også bare helt plain! Af de nye kapsler, glæder jeg mig til at smage BARISTA SCURO da den også virker til at have denne Espresso macchiato fornemmelse! Håber jeg vinder, så jeg også kan nyde en god kop kaffe hjemme hos mig selv!

  494. bukeela er min favorit. Krydser fingre da min helt alm Nespresso u modellen er ved at være brugt vil det være fantastisk at kunne lave andre kaffe versioner med mælk osv

  495. Det ville være den perfekte ekstra fødselsdagsgave at vinde på sin 30 års fødselsdag:) Herhjemme er favoritten caramelito.

  496. Hold nu op, jeg blev glad over, at der endnu engang udloddes en Nespresso Maskine på din blog Emily! Yes man endnu en chance for at vinde ☕️?? Jeg kan desværre ikke nævne min yndlings Nespresso kapsel, da jeg aldrig har ejet en Nespressomaskine. Men jeg deltager nu alligevel med krydsede fingrer – jeg er helt overbevist om, at der gemmer sig en barista i min kaffe-elskende mave ?? Tak for en inspirerende og pæn blog, og tillykke med bloggens 8 år ???? Klem Randi

  497. Min favorit er Roma som passer så fint med rigeligt skummet mælk. Jeg har to drenge på 1/2 år og 2 1/2 år og når det har været en ekstra lang dag, så får jeg altid dobbelt shot med en Roma og en Volluto om eftermiddagen, for lige at kunne være lege/hygge/mad-mor inden putning. Vores nespresso-maskine trænger i den grad til en opgradering, da den har flere år på bagen end jeg tør tænke på, så mine fingre er krydset.

  498. En rigtig kaffe elsker kan hverken have for meget kaffe eller for mange kaffemaskiner. Jeg er stolt af mine kaffeafhængighed, for ærlig talt – det er hvad jeg kører på. Min favorit for denne måned er Barista Chiaro, men som kaffeææælsker prøver man gerne noget nyt ;-)

  499. Helt klart envivo lungo. Vi havde en nespresso maskine pa arb og elskede at drikke envivo lungo. Er pa barsel nu, sa det kunne vaere dejligt m en herhjemme?

  500. Jeg er vild med Fortissio Lungo! Men Caramelito espressoshot er for vild over en lækker italiensk vanilje gelato ;-)

  501. Jeg drikker faktisk mest te, og er aldrig blevet rigtig ‘voksen’ kaffedrikker. Undtagelsen er dog Caramelito, som jeg rigtig godt kan lide.

  502. Wauwsa, det må være den flotteste kaffemaskine til kapsler, jeg har set!

    Ville foretrække den nye limited edition Barista Scuro kapsel til at forsøge mig mig med min yndlingskaffe; nemlig en stærk Espresso Macchiato. Den lyder god!

  503. Jeg starter altid dagen med en kop Arpeggio. Senere på dagen bliver det risretto eller roma. Alt sammen med mælk i.

  504. Den vil pynte i mit nye køkken. Det er svært at vælge, men yndlingskapslen er nok Fortissio Lungo.

  505. Jeg har faktisk ikke fået Nespresso kaffe siden jeg var i praktik i Bruxelles for tre år siden; vi havde sådan en maskine på kontoret, men jeg har været for nærig til at investerer i en siden hen. Jeg måtte derfor i gang med at Google hvilken kaffe jeg foretrak dengang og fandt ud af at det var Vivalto Lungo jeg oftest valgte dengang :)

  506. Favoritten herhjemme er fra “intenso serien” og kapslen er den sorte “ristretto” :)

  507. Envivo Lungo men helst bruger jeg Café Natura Lungo nespressokapsler, en virkelig god kop kaffe som er certificeret af Fairtrade.

  508. Svært at vælge mellem så mange skønne kaffe varianter – men en af favoritterne er Ristretto ;-)

  509. Øhm, jeg er så ny i kapselkaffegamet, og jo in need of a Creatista, at jeg ikke ved det. Men noget der er bedre end Peter Larsens øko instant?

    Mild kiksesmag lyder godt, jeg er ikke til syrlig kaffe, at all.

    Hilsen en der lige har forsvaret speciale med en baby på armen og en bolig pakket i flyttekasser. Gud jeg mangler god kaffe!

  510. Jeg er helt ny i Nespresso-kaffer, så kan desværre ikke nævne en personlig favorit. Dog vil jeg ELSKE at kaste mig glubsk over både Scuro, Chiaro og Corto! :-D

  511. Rosabaya di Colombia er favoritten. Jeg kan ikke helt udelukke, at det skyldes farven på kapslerne :) Og hvor ville jeg gerne byde mine studiekammerater på latté hjemme… så vi kan bruge vores cafépenge på noget andet ;)

  512. Uuhh – Den vil godt nok være sjov at eksprementere med – Så kan jeg komme fra Nescafe instant, som jeg tit tager når jeg skal have en kop kaffe hurtigt ?

  513. Hæ hæ, det kan jeg ikke svare på, for jeg har ikke lært at drikke kaffe endnu! Og det er selvom jeg er 39… Men jeg har tænkt mig at lære det, ved at vinde en maskine – for uh det dufter så hyggeligt og lækkert!

  514. Jeg har desværre (endnu) ikke ejet en Nespresso-maskine, så jeg ved ikke, hvilken ville være min favorit ;-) Men – jeg ville elske at vinde det smukke kaffevidunder til vores (forhåbentlig) snart færdigbyggede hus <3

  515. Altid Rosabaya!!! Men Vivalto Lungo (decaffeinato) er jeg faktisk også glad for, og jeg kan også meget godt lide Caramelito :) og så kan jeg bare virkelig godt lide mælk og vil så gerne lære at lave latte art.

  516. Jeg elsker min maestria fra Nespresso! Den er simpelthen så skøn. Men vil da mega gerne vinde denne og tage mine kaffeopleverlser til nye højder.

  517. Efter at have drukket instantkaffe det sidste års tid savner jeg en god kop kaffe at vågne op til! ?

  518. Det vil være så skønt at vinde, det vil gøre mig glad hver morgen, den bedste smag er espresso Bologna. Tænk hvis jeg vandt noget for første gang i mit liv…

  519. Åhh den ville jeg virkelig gerne vinde ???? Jeg ejer desværre ikke en nespresso maskine men det er er af ønskerne på ønskelisten ? Jeg har smagt en Rosabaya de Colombia i en af nespressos butikker og det er jo kaffe for kaffe elsker ???
    Jeg håber meget at vinde så jeg kan udskifte min dolcegustu med denne lækkerhed ?????

  520. Scuro-kapslen er en klar favorit, det ville være super lækkert at have en så luksus maskine stående i min nye lejlighed?

  521. Uh en lækker præmie! Vores Nespresso maskine er godt brugt efterhånden og kunne godt trænge til en udskiftning. Min yndlings kapsel var faktisk en limited jule edition “vanilla amaretti”, men så vidt jeg kan forstå er der ikke planer om den kommer tilbage. Ellers er jeg meget glad for “arpeggio”.
    Men må indrømme at den nye lyse kapsel er ret lækker og måske bliver min nye yndlings! ;)

  522. Livanto er yndlings ☕️?? En god kop mælkekaffe kan virkelig redde enhver morgen og afslutte enhver dag på bedste vis! Jeg elsker virkelig kaffe ?

  523. Jeg er helt vild med Arpeggio, den er perfekt til en latte??

    Jeg ønsker mig helt vildt sådan en maskine til når jeg skal på barsel nu her, det ville være perfekt at gå og hygge mig med henover vinteren???

  524. Jeg har altid drukket Kazaar, den stærkeste af Nespressos varianter. Jeg skal sparkes godt i gang om morgenen. Den er dejlig kraftig uden at være for bitter. Uhmmm ?

  525. Jeg har faktisk ikke haft fornøjelsen af at drikke nespresso som mælkekaffe, men blot kun som de er. Min favorit er fortissio lungo. Jeg har ikke selv en maskine, men tænker ofte på at anskaffe mit en :-)

  526. Jeg har endnu til gode at finde min farvorit! Ville være helt perfekt at vinde, da jeg mangler en maskine at brygge kaffe på.

  527. Jeg elsker kaffe, men har måttet drosle ned for forbruget om aftenen for at sove godt. Alligevel elsker jeg en mælkekaffe efter aftensmaden. Nespressos decaffeinato er nok den eneste koffeinfri kaffe, som smager lige så godt som almindelig (er også fan af deres lungo!), og den kunne være spændende at eksperimentere med på en creatista-maskine (og ikke mindst tror jeg at min creatisto-kæreste ville blive ellevild og ende med at servere mig den ene kop lækre kaffe efter den anden hvis vi havde sådan en fantastisk gadget).
    Kh Aja

  528. Lækker maskine!
    Den ville jeg nyde hver dag, hvis jeg vandt. Envivo Lungo Er min favorit.

  529. Uh det lyder som en kanon gave :D Jeg elsker elsker elsker kaffe med mælkeskum og har en fin automatisk mælkeskummer, men kønt bliver det ikke, når jeg hælder mælken ovenpå kaffen ;)
    Jeg kender desværre ikke til nogle espressokapselnavne, men da jeg boede i Frankrig for nogle år tilbage, drak jeg meget af en kapsel, som er beige med et guldligt skær. Uhm, den var god :-)

  530. Min absolutte favorit er Rosabaya De Columbia og så er kapslen tilmed lyserød ?

  531. Jeg er god til at variere i mine kapsler, men den slags, der altid er at finde herhjemme, er Rosabaya. Så kan det diskuteres, om det er smagen eller farven (den er virkelig smuk), jeg er faldet for ;-) Jeg mener dog den smager meget bedre!

    Vores Nespresso-maskine synger på sidste vers, så jeg tænker, at denne gang må jeg da være den svineheldige :-)

    God dag

  532. Jeg må indrømme, at jeg aldrig har haft fornøjelsen af at smage nespressos kapsler. Men nøj, hvor gad jeg godt vinde så jeg kan forkæle mig selv og min mand under barslen, der begynder om 2 uger. Vi får sikkert begge brug for et seriøst skud koffein, når vi bliver nybagte forældre.

  533. Jeg er faktisk slet ikke bekendt nok med Nespressos kaffer til at udpege en favorit, så jeg tænker det bare er at starte fra en ende af??

  534. Min favorit er fortissio lungo! Det har været min første morgenkop i flere år efterhånden – den er ikke for stærk, men slår alligevel tilpas hårdt sådan en mandag morgen :) smuk maskine i øvrigt! Min derhjemme trænger til en gevaldig opgradering ?

  535. Sikke en lækker maskine! Jeg har desværre aldrig haft en Nespressomaskine, og har derfor heller ingen idé om, hvilken kapsel der er min farvorit…. Men mon ikke at jeg ville være ret vild med chiaro-kapslen, som du selv nævner :-)

  536. Jeg har slet ingen erfaring med deres kaffe, men måske der er en med karamelsmag?! Så vil det klart være en yndling :-D

  537. Arpeggio, den lilla kapsel, er helt sikkert min favorit. Min maskine synger desværre på sidste vers, og med en baby der kan komme anytime er det nok ikke lige det, der er penge til desværre, så den ville virkelig gøre stor glæde. Har hørt at man som nybagt mor sætter ekstra stor pris på en god kop kaffe. ;)

  538. Min kusine har en nespresso maskine, og vi drikker tit kaffe sammen. Jeg har nok ikke prøvet alle varianterne, men den lyserøde Columbianske kaffe og den hvide Brasilianske kaffe, ved jeg er et hit. Jeg kunne vildt godt tænke mig denne nespresso maskine der også kan skumme mælk <3

  539. Jeg er vild med Indrya kapslen. Den flotteste mørkegrønne kapsel, som man gerne har til at ligge fremme og stærke, krydrede noter! Perfekt!

  540. Jeg synes både rosabaya og arpeggio er helt fantastiske, men simpelthen så små! Har endnu ikke fundet en lungo der kan matche. Med de små er der ikke meget tid til at sidde og nyde en god kop. Oh well, så må man jo bare drikke en ekstra kop ? Rigtig god søndag. Knus

  541. Yndlingskapslen er helt klart Dharkan. Elsker den intense kaffesmag blødet op med en lille smule varm mælk ☕️✌?

  542. Ej hvor gad jeg godt vinde :) Elsker nespressokaffe, så det er svært at vælge en favorit. Den der bliver drukket mest af, er nok Fortissio Lungo.

  543. Jeg må sige at det er Fortissio Lungo, der er min favorit! Og at den nye maskine er vildt lækker at se på også – perfekt størrelse til vores mini lejelighedskøkken.

  544. Jeg har aldrig ejet sådan en smart maskine og kender ikke Nespressos kaffevarianter, men ville elske at opgradere og finde min favoritkapsel :)

  545. Ej nej nej en sindsyg konkurrence! Jeg må indrømme, at jeg stadigvæk drømmer om den ene kapsel Nespresso engang udgav til jul. Den havde en svag smag af Hasselnød. Hver gang Nespresso udgiver nye kaffer, håber jeg, at den med Hasselnød kommer igen. Når jeg så ikke kan få dén, så er det jo heldigt at de har så mange lækre kaffer. Volluto er blandt mine favoritter :-)

  546. Sikke en herlig konkurrence! Min favorit hjemme hos mine veninder er Ristretto. Jeg håber på selv at kunne eksperimentere med varianter, hvis jeg kunne være så heldig at vinde <3

  547. Min yndlings er “vanilio” som er perfekt med mælk. Men de nye varianter lyder også gode. Håber og krydser fingre og tæer for at vinde denne konkurrence!

  548. Ej, sådan en kaffemaskine har simpelthen været på ønskelisten, siden jeg arbejdede som barista for et par år siden, men indtil videre har der ikke lige været plads i SU-budgettet, så at vinde den ville altså være helt fantastisk! Min favorit må være Capriccio, som er en espresso kapsel og derfor ville være perfekt at lave en god cappucino på, tænker jeg ;-)

  549. “Caramelito” er min kæreste ret glad for, jeg selv drikker ikke kaffe men han elsker det og ville blive glad for sådan en lækker maskine :D Så hvis jeg vinder skal han have den!

  550. Jeg er temmelig glad for Vivalto og vil elske at forsøge at opgradere den med fine mælkeskumshjerter :D

  551. Min favorit er Capriccio :-)

    Jeg ville ELSKE sådan en maskine, så jeg kunne blive endnu bedre til latteart (har arbejdet på café i mange år, men ikke mere)! Det ville virkelig være en luksus at kunne drikke god kaffe derhjemme som studerende <3

  552. Min favorit er Arpeggio, der både kan sparke een i gang om morgenen, men også gør sig godt med rigelige mængder mælk!

  553. Jeg er glad for Rosabaya de Colombia! Og hvis jeg skal lave iskaffe kan jeg godt lide en af deres varianter med vanilje eller karamel :-)

  554. Sikke en skøn konkurrence, den maskine vil virkelig klæde min nye lejlighed ?
    Min favorit er chiaro ❤️

  555. På mit tidligere arbejde havde vi en Nespresso maskine, hvor jeg udviklede en smag for linizio lungo :) Har dog aldrig haft min egen maskine, så jeg kunne eksperimentere med de forskellige smagsvarianter. Så det kunne da være helt fantastisk at vinde en :)

  556. Jeg har altid været en stor kaffe-Nespresso beundrer og drukket litervis af latte ;) men en af kapslerne jeg er helt vild med er Rosabay de Columbo ?☕?? Så jeg ville blive virkelig glad ?? hvis jeg blev den heldige vinder ????

  557. Har faktisk aldrig smagt en nespresso kaffe i mit liv, men overvejer tit om jeg skal købe en, så det går lidt hurtigere med at få sin kaffe om morgenen :) Min søster fortæller altid hvor god hendes maskine er, og især hendes Intenso Dharkan kapsel. Så det må være mit bedste bud ;)
    Tak for en dejlig blog! :)

  558. Jeg sidder netop nu og nyder den lækre Scuro med tyky mælkeskum og et drys cappuccino pulver på altanen i solens stråler ? Så jeg ville elske, at nyde flere af disse stunder.

  559. Jeg er åbenbart en af de få som endnu ikke har stiftet bekendtskab med Nespresso og jeg er tydeligvis gået glip af en masse!

    Ville elske at udskifte min nuværende og temmelig kompliceret Francis Francis maskine, der primært blev købt fordi den var pæn;-) med denne smukke Creatista-maskine.

  560. Jeg kender ikke deres kaffe (endnu!), men synes den du beskriver Corto lyder lækker :-)

  561. Har lige prøvet Barista Scuro – den er god! Må være min favorit når nu jeg ikke har en maskine – og derfor ikke har prøvet dem alle. Men jeg elsker at være gæst i et hjem med en Nespresso maskine!

  562. I et kollektiv på Østerbro i Aalborg, står der en ældre Nespresso maskine – og der er tryk på den, særligt om morgen.

    Jeg nyder min morgenkaffe, sammen med nogle fantastiske mennekser i dette lille kollektiv, og vi har hver vores “kapselfavorit”. Jeg elsker Fortissio Lungo, fordi den er nem og blid at drikke som det første om morgen, så nem, blid og lækker, at 1 kop godt kan blive til 2-3 haha :-)

    Kollektivet “Malerhjernen”, det farverige hjem ville nyde denne præmie til fulde! Vi krydser fingre – mange fingre.

  563. Har desværre ikke prøvet disse endnu, men hvis jeg vinder så ved jeg lige hvor maskinen skal stå.

  564. Risretto er min morgenfavortit (fordi der er lidt krudt i), mens jeg foretrækker Dulsao om eftermiddagen – den er mere mild i smagen :-)

  565. Elsker kaffe, men får desværre kun nespresso kaffe hos en god veninde. Så skønt hvis jeg selv fik en maskine og kunne finde min egen favorit☕️☕️☕️

  566. Chiaro-kapslen lyder toplækker! Så den kunne snildt blive min favorit til en god kop Au Lait :-)

  567. Har ikke selv en maskine, men er mest til de forskellige lungo eller en mørkegrøn (cappriccio), som jeg nogle gange får hos en ven, der har en lækker nespresso-maskine!

  568. Aj ville være perfekt i vores lille køkken ? Går netop og kigger efter den perfekte maskine, efter en tur i Italien, hvor vi er blevet mere eller mindre afhængige af cappucino med lækker cremet mælkeskum ❤️ ville skulle finde min farvorit på maskinen! Da vi nu kun laver stempelkande herhjemme.

  569. Jeg er stadig helt ny i kaffeverdenen, og Nespressos varianter med ekstra sødme er nok mine favoritter. Vaniljesmag bliver jeg aldrig træt af, og derfor er Nespressos Vanilio også min favorit pt.

  570. Uh, den vil jeg meget gerne vinde! Min maskine pruster og hakker hver morgen, når jeg tænder for den. Den dag den står af, ved jeg ikke hvad jeg gør, for jeg kommer ikke levende igennem en dag uden kaffe! Jeg er vild med Dharkan :)

  571. Pt foretrækker jeg deres instantkaffe, men jeg ville elske at finde en anden favorit, hvis jeg vandt den lækre maskine :-)

  572. Min yndlings er Ristretto. Det ligner da den vildeste kaffedrøm den maskine! Jeg krydser alle fingre for at det er slut med instant fra nu af ?

  573. Jeg har selv arbejdet på en kaffebar og elskede det! Det tog mig nok 10-15 liter mælk og 10-20 timer at lære at lave hjertet :) Min farvorit er Barista Chiaro, som jeg får når jeg er hjemme hos min søde mor!

  574. Ville elske at vinde en ny nespresso maskine ?Vores er gammel – da vi er kæmpe nespresso fan- og dagligt drikke især rosabaya og cosi ?
    ???

  575. Jeg elsker Caramelito, som jeg dog kun får, når jeg er hos mine forældre – måske jeg selv kan begynde at lave den i min egen lejlighed snart? ??? det krydser jeg fingre for!

  576. Ej hvor jeg dog også savner de gamle dage som barista, når man ser sådan en lækker maskine. Jeg er hel vild med kaffe fra Brasilien, så Dulsão do Brasil er hel klart min favorit. :)

  577. Uhh, det er godt nok en lækker lille sag! Jeg elsker god kaffe, og har både kværn und alles, men ender oftest med den helt standard Nescafé Gold (voksede op med den kaffe, på godt og ondt…). Hvis det altså overhovedet er nespresso? ?? Ellers er envivo lungo at foretrække, hvis jeg da havde egen maskine! (Lige nu er venindens til låns ??)

  578. Wow for en fornem præmie! Det ville være den ultimative gave til mit allersidste år som studerende. Jeg nyder studielivet maks og drikker al den kaffe, jeg kan komme i nærheden af ;) Kaffen kunne dog godt bruge en seriøs opgradering i form af sådan en lækker laban dér!
    Min yndlingskapsel over dem alle må være “Livanto”. Ligepræcis nok ‘kaffet’ i smagen, men med en sød eftersmag, jeg synes har lidt karamelfornemmelse. Mums! Jeg knuselsker karamel – især i min kaffe.
    Ps.: Virkelig fint og æstetisk indlæg, søde Emily! ??

  579. Jeg er vild med den med vanilje, der giver en meget let og mild vaniljesød smag til kaffen – og så er jeg også fan af at bruge havremælk i kaffen :)

  580. Jeg har ikke prøvet særlig mange Nescafé varianter, men en veninde serverede en kop Fortissio Lungo, og den var helt genial!

  581. Den lyserøde Rosabaya de Columbia er min absolut favorit kapsel! Den er simpelthen så lækker, og især med sådan en varm mælkeskum på toppen – dog må det holde sig til sådan en kop når jeg er ved mine forældre, da jeg selv lever på filter kaffe, som bestemt ikke giver anledning til latte art og andet lækkert ?☕️ Krydser fingre!

  582. Awra! En flot maskine. Den ville pynte så fint i vores køkken :-)
    Min kæreste og jeg er begge vilde med Vivalto-Lungo!.

  583. Idet jeg er studerende på fuld tid og mit studie er medicin, så er kaffe simpelthen en nødvendighed. Ikke kun fordi det kan virke opkvikkende, men også fordi det smager lækkert og bringer noget hygge og stemning ind i de hårde læsetimer. Det kræver virkelig noget energi af hjernen at læse så mange krævende sider. Så kaffe er nødvendig. Min mor er så heldig at have en nespressomaskine, og jeg er selv vild med Livanto – espresso varianten. Så jeg ønsker mig da selv sådan en fed maskine, og ja da, gerne i den nyeste udgave! :)

  584. Sådan en gad jeg godt nok godt eje!! Har haft en meget kort karriere som barista og ville elske at kunne lave god kaffe derhjemme.
    Min yndlings er envivo lungo ??

  585. Sikke en skøn giveaway, ville være fantastisk at vi de.
    Min elskede maskine synger på sidste vers.
    Kan dog stadig lige levere en god kop nespresso til mig hver morgen??
    Dagens bedste kop❤️
    Jeg er mest vild med Arpeggio

    Og så selvfølgelig decaf om aftenen?

  586. Jeg nyder altid en Fortissio Lungo, når jeg er på besøg hos min svigermor. Mange gode stunder og samtaler har fundet sted over den kaffe. De stunder vil jeg ønske mig flere af

  587. Super cool at kunne lege hjemmebarista uden alt besværet ;-) min favorit er Fortissio Lungo.

  588. Sikken en dejlig konkurrence. Kunne være sjovt at lege lidt med ens hverdagskaffe. Jeg har to favoritter; deres caramelito til en god eftermiddagskop i weekenden og så en klassisk vivalto lungo :) Har ikke fået smagt de nye, men det skal da prøves.

  589. Har lige smagt Rosabaya de Colombia hjemme hos min søster. Den var SÅ god. Fingers crossed :-)))))

  590. Min favorit er Vanilio :) Sådan en drikker jeg hver eftermiddag på mit arbejde på det tidspunkt, hvor jeg er lige ved at gå kold, for så kan jeg nemlig nemt klare et par timer mere foran skærmen :)

  591. Helt perfekt til os, der går med en lille barista-drøm i maven :) Mine favoritter er helt sikkert Livanto og Rosabaya de Columbia – de passer så fint til kaffe med mælk. Jeg er meget spændt på at smage de nye varianter! ;)

  592. Sikke en fin maskine, som ville passe så godt ind i mit køkken. Min favorit er Rosabay de Colombia – mest pga smag, men også lidt pga kapsel-farven.

  593. Vanilio kapslen er min farvorit. Krydser fingre for at være den heldige vinder :-)?

  594. Min yndlings må være Arpeggio! Sikke en lækker maskine der er på højkant, den måtte godt stå i mit hjem :)

  595. Rosabay de columbia er min favorit! Men den nye som du nævner er jeg også blevet ret vild med. Og apropos vild – så ser den nye maskine da rimelig vild ud!!

  596. Min foretrukne kaffevariant fra Nespresso er Fortissio Lungo :)
    Den smager dejligt! Men det er der der også mange af de andre der gør! Skøn konkurrence! Flytter hjemmefra i næste måned, så kunne være mega luksus at vinde så lækker en kaffemaskine ?
    God søndag aften!

  597. Jeg har først lært at drikke kaffe i en voksen alder, men elsker en god kaffe nu, når jeg rigtig skal forkæle mig selv. BARISTA Chiaro vil jeg virkelig gerne prøve – den lyder perfekt til mig.

  598. Ville være fedt at vinde sådan en lækker ny Nespresso maskine????
    Da jeg ikke drikker kaffe, skulle det være en gave til min kæreste. Hans favorit kop er Linizio Lungo☕️

  599. Fordelen ved Nespresso er jo netop, at du ikke behøver drikke den samme kaffe kop efter kop, fordi du skal tømme kanden eller nå at bruge en pose bønner inden de bliver for kedelige ;) Men hvis jeg skal nævne klassikeren, er det ‘Fortissio Lungo’.

    Og spøjst nok er jeg gået fra stærk sort kaffe til at bruge mælk i kaffen / drikke Cafe Latte under specialeskrivningen – hvilket jeg har holdt fast i siden. En bitter kaffe er dog stadig bedst som bund.

  600. Fra en som elskerrr mælkekaffe, men som ikke har prøvet nogle varianter fra Nespresso endnu, så er ønsket stort mht at blive den heldige ejer af denne lækre kaffebrygger ?

  601. Uh, jeg er vild med Dharkan, og jeg synes, det er en fuldstændig perfekt konkurrence den her ?

  602. Sikke en lækker maskine? Jeg ved ikke hvad min yndlings-kapsel er – jeg har stadig til gode at prøve dem?

  603. Jeg vil enormt gerne vinde sådan en flot maskine :) Synes generelt at Nespresos er gode til at lave maskinerne pæne, men den der er længder foran hvad de ellers har lavet! Sådan helt old school italiensk kaffebar agtig. Og så har har jeg ikke nogen Nespresso maskine selv, så ift gode kapsler er jeg svar skyldig ;)

  604. Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige varianter, men vender altid tilbage til “fortissio lungo”, da den har en god fyldig smag og passer perfekt med min mælkekaffe!

  605. Oh my, jeg gad godt have sådan en flab af en maskine i mit køkken! Især fordi, at mælk til kaffen er essentielt for mig. Og skummet mælk gør oplevelsen mangedoblet mere delikat. Jeg kunne godt tænke mig at smage Nespressos VOLLUTO DECAFFEINATO ?

  606. Da nespresso kom med deres Iskaffe kapsler åndede mit dankort lettet op og min afhængighed kunne nu stilles hjemme i køkkenet.

  607. Hej Emily
    Tak for en god blog!
    Min yndlings er helt sikkert den, der hedder Vulluto – den er god både med og uden mælk. En dejlig sød kaffesmag som er god både morgen og aften.
    Jeg håber virkelig på at vinde konkurrencen, så jeg og kæresten, kan lave barista kaffe herhjemme.
    Kh Niclas :-)

  608. Jeg har ikke prøvet så mange smagsvarianter, men Ristrettoen er klart en favorit herhjemme!
    Tak for et lærerigt og inspirerende indlæg!

  609. Først og fremmest, woaw for en flot maskine! Hvem vil ikke vinde den! Ang. kapslerne, så må det være Fortissio eller envivo Lungo kapslerne, det er i hvertfald dem jeg som regel tyr til!

  610. Hvis jeg absolut SKAL vælge 1 favorit må det blive ‘Vivalto Lungo’ som for mig er en klassiker jeg altid vender tilbage til, men derudover så ser jeg meget frem til at prøve ‘Barista Scuro’ :-)

  611. Stjerne præmie! Især til én der snart flytter hjemmefra! ;-) Jeg er helt vild med lungo kapslen, og har haft den herhjemme i laang tid efterhånden. <3

  612. Er stor fan af Rosabay di Columbia, og ville virkelig elske at vinde sådan en maskine fra Nespresso! ☕️❤️

  613. Er man kaffe passionist kan man jo ikke afslå at deltage i sådan en konkurrence ;-)

  614. Åhh hvor ville det være fantastisk at vinde denne! Krydser fingre :) En af mine favoritter er helt klart Fortissio Lungo.

  615. Jeg drikker ikke selv kaffe, men jeg ville virkelig blive årets kone hvis jeg vandt sådan en maskine til min mand?.
    Hvad kapslerne hedder hos os aner jeg ikke men de er lilla og mørkegrønne?

  616. Jeg vidste slet ikke at nespresso lavede maskiner som denne. Jeg er helt vild med den!! Som gammel barista (5 år) blev jeg svært begejstret over denne konkurrence… Nøøjjjj den er fin… :-)

    Min ynglingskapsel er Rosabaya de Columbia.. Af en eller anden grund vender jeg loyalt tilbage til denne kapsel gang på gang :-)

  617. Ristretto som jeg altid for hos venner, kunne da godt tenke mig den fine Nespresso maskine!

  618. Yndlingskapslen er helt sikkert Rosabaya! :) Men skal helt sikkert prøve de nye kapsler eftersom jeg altid drikker min kaffe med mælk i :)

  619. Nøj, hvor ser den lækker ud:) Sådan en ønsker jeg mig :) Jeg er fan af mange Nespresso–kapsler, men min favorit er Volluto ! :)

  620. Vores nespresso synger på sidste vers, så ville elske at vinde en nyere og smartere udgave hjem,- instant kaffe er fint, men det er altså ekstra lækkert med en kop nespresso, især hvis det er en rosabaya ☺

  621. Åh, jeg elsker simpelthen, når Nespresso laver limited editions – de havde for få år tilbage en helt fantastisk mint/chokolade-kaffe i deres julesortiment, som jeg hamstrede amok af i tidernes morgen. Gid, den kom tilbage!

    Min favorit er derfor Ciocattino, som med sine fine noter af kakao er det tætteste, jeg kommer på ovenstående yndling :)

  622. Hjemme hos os er det primært min mand der drikker kaffe og det ville være skønt at kunne forkæle ham med en så fin maskine. Vi har i forvejen haft en nespresso, som dog trænger til en udskiftning og det ville være skønt med en luksus model som Creatista:-) Favoritten hjemme hos os er Linizio Lungo med lidt varm skummet mælk. Mvh Betina

  623. Jeg er helt vild med Fortissio Lungo. Ih jeg krydser mine fingre for, at den fine maskine kommer hjem og pynter i mit køkken!

  624. Jeg foretrækker Vivalto Lungo (den fine blå) til min mælkekaffe. Mine forældre har en Nespresso-maskine derhjemme, så jeg glæder mig altid til at komme hjem og få mere lækker kaffe end den instant-slags, jeg selv har :-)

  625. Min absolut favorit er BUKEELA KA ETHIOPIA, som er blomsterrig og vild! Og så bliver jeg så glad, når jeg kigger på skønne ferskenfarve, som kapslen har???

  626. Spændende med Latte art! Dét gad jeg godt lære :)
    Det er svært at vælge, men min favorit må næsten være Envivo Lungo <3

  627. Ville være fantastisk at vinde denne til min nye studiebolig :D Er ret vild med Rosabaya de Colombia!

  628. Får altid caramelito hjemme hos min far, som er så heldig at have en Latissima-maskine – den er bare god :)

  629. Fed konkurrence! Jeg nyder en god kop nespresso når jeg besøger mine forældre. Det skal helst være Linizio Lungo :-)

  630. Jeg drikker ikke selv kaffe – så har ingen favoritter ….
    Men jeg ved min lillebror ville blive lykkelig, hvis jeg kunne forære ham denne maskine :-)

  631. Jeg er altid glad for Lungo kapslerne. Nu har vi dog ingen nespresso, så en lækker ny sag ville gøre stor gavn, når barsel nærmer sig :D

  632. Vivalto Lungo er altid god, men Caramelito må være min favorit ( af dem jeg smagt indtil videre) – karamel er jo også altid en god idé!

    Sådan en maskine kunne altså være perfekt til at have stående på køkkenbordet, når jeg til februar begynder på studiet ??

  633. Ikke at jeg har en maskine, men de få gange jeg har haft held med at bruge en, har Fortissio Lungo været den perfekte blanding af stærk, men aromatisk kaffe, der passer perfekt med varmskummet mælk. Absolut vil have et par rør i huset, hvis jeg vinder!

  634. Cosi har alle dage været min favorit, men jeg er allerede lidt tændt på den du selv nævner – Chiaro, den må simpelthen testes og prøves med havremælken :-)

  635. Jeg elsker Livanto! Den er bare lækker og klart mit foretrukne valg, hver gang jeg besøger mine forældre :-)

  636. Åhhh ville være guld at vinde, til min kommende barselsperiode. Dertil skal det siges at når man bor så langt ude på landet som jeg gør, vil man næsten gøre alt for en god kop kaffe.
    Jeg har aldrig været så heldig, at jeg har ejet min egen nespresso maskine, men da jeg boede i Århus havde min roomie, en kæmpe maskine. Den fik jeg heldigvis lov at nyde godt af. Dengang var det den orange kapsel LINIZIO LUNGO, der var min favorit.

    Jeg krydser alt hvad krydses kan, og håber at blive den heldige vinder.

  637. Jeg er vild med, at jeg så enkelt og forholdsvist billigt kan lave mig selv den lækreste kop kaffe.

    Vores egen kaffemaskine af andet mærke er desværre lige gået i stykker og opgivet af reperatør, så sådan en ny maskine vil lande i virkelig god jord hos mig;-)

    Jeg har hos en veninde udvikle en favorit for Rosabay de Colombia.

  638. Envivo Longo er min favorit. Jeg har dog aldrig været så heldig selv at eje en Nespresso maskine så jeg håber på at vinde, så jeg kan få testet flere varianter :-)

  639. Mmmh, jeg elsker kaffe med dejlig cremet mælkeskum! Min favorit kapsel fra nespresso er Livanto. Super lækker espressoshot til mælkeholdige kaffer. Også er kapslen også bare så smuk gylden!

  640. Der er så mange lækre at vælge mellem!
    Min favorit må dog være Rosabaya de Colombia :D

  641. Min favorit er Vivalto Lungo-kapslen, men jeg elsker muligheden for at kunne få lidt forskelligt :-)

  642. Sikke en lækker maskine med Vivalto Lungo Decaffeinato må være det være en ny favorit i køkkenet – jeg tåler ikke koffein så lidt dejlig kaffen er godt her fra!

  643. Nej, hvor er den nye Nespresso model fin :) Min favorit kaffe fra Nespresso er en variant fra sidste års jule-special-edition – nemlig den som havde et hint af Sacher torte. Og ja, jeg købte det resterende lager hos det søde personale i Aarhus, da jeg opdagede, at de stadig havde nogle få rør tilbage i januar :)

  644. Jeg er så grøn på det her område, at jeg aldrig har smagt en kaffe med Nespresso-kapsel, hvilket jeg godt kan se er lidt ringe og en kæmpe fejl i forhold til mine vinderchancer her på siden – UPS!

    Dog kunne jeg forestille mig, at en kapsel med noget vanilje-halløj ville falde i rigtig god jord ved mig! Og måske man kunne lave den med en god havremælk i stedet for komælk? Det forestiller jeg mig i hvert fald ville være vældig godt :-D

  645. Jeg er faktisk Nespresso jomfru, så det ville da absolut være et hit – på alle måder – at vinde denne konkurrence :)

  646. Vil blive så glad for at vinde denne maskine og kaste mig over koffeinfri kaffe. Er ikke vant til at drikke Nespresso, men vil elske at udforske dette univers.

  647. Jeg ejer ikke sådan en fancy kaffemaskine, men min far har en ældre udgave fra Nespresso, så når jeg besøger ham, står den på en variant der hedder Volluto (den er også lidt kikseagtig i smagen) og når jeg får lyst til “Caramelito” (bare navnet er godt!) så køber jeg dem med. Så får min far også prøvet lidt andet ;)

    Jeg krydser fingre for at kunne invitere familien på barista-kaffe-art (jeg skylder hehe) :)

  648. Virkelig lækker konkurrence!
    Jeg har ikke prøvet så mange af Nespressos kapsler, men Roma er et hit.
    Det ville være fedt at kunne lave lækker kaffe hjemme, så krydser fingrene!

  649. Min favorit må være Envivo Lungo, som jeg en gang i mellem kan snige mig til når jeg besøger min veninde med en Nespressomaskine. Det ville være ren glæde at have muligheden for selv at kunne lave luksuskaffe i hverdagen

  650. Fortissio Lungo – haps, den er god! Glæder mig til at smage flere af de nye varianter også ?

  651. Dejlig konkurrence og dejlig kaffe :-)

    Min favorit er klart Rosabaya de Colombia, det er den jeg altid vælger igen og igen…

  652. Jeg er fan af Ristretto! Og nøøøøj, hvor gad jeg godt at vinde den! Den vil være helt perfekt i det hjem jeg snart flytter ind i, efter at have boet på et lille værelse! Jeg håber, håber, håber at jeg vinder :-)
    God solskins-mandag!

  653. Jeg er personligt helt vild med Livanto’en! Det er virkelig favoritten, når jeg bare skal have en almindelig kaffe – vel at mærke når jeg har mulighed for det. Jeg har desværre ikke selv en Nespresso-maskine, så det kunne være super fedt selv at få muligheden for at lege barista på mit eget lille kammer! :-)

  654. Jeg har lige fået en skøn kop kaffe hos vores venner brygget på deres Nespresso maskine. Ved ikke, hvilken slags kapsel, der blev brugt, men god var den☕️? Jeg ville blive meget glad for at få muligheden for at få en daglig kop luksus kaffe hjemme.

  655. Rosabaya de Colombia! Min nuværende nespresso maskine er efterhånden helt slidt og doserer ikke vandet ordentligt så en udskiftning vil være fantastisk!!

  656. Jeg er (desværre!) slet ikke med på Nespresso-lingo, men jeg elsker min kaffe med ekstra skum, cremet og så må der gerne være en lille smag af frugt. Håber jeg vinder så jeg kan være med på kapsel-beatet og få lækker kaffe der hjemme <3

  657. Rosabaya De Columbia, så klart. Elsker nespresso, men vores maskine er gået i stykker så ville elske at få en ny. Og den er såååååå smuk, altså.

  658. Jeg har desværre ingen erfaring med Nespresso så ingen favorit. Men vil glæde mig til at prøve forskellige varianter ?

  659. Min favoriet er blandt andet Fortissio Lungo. Hvor kunne det være lækkert at vinde sådan en maskine✌️

  660. Jeg er desværre slet ikke så velbevandret i Nespresso-kaffe, men har været heldig at smage ved et par lejligheder :D Den bedste af dem, jeg har smagt, var Vivalto Lungo!

  661. Jeg er vild med rosabaya og dulsao. Men ville da elske at smage de nye varianter og lære at lave flotte mønstre til mine gæster ❤️

  662. Jeg er desværre ikke den store Nespresso-kender (endnu), men Barista Scuro lyder lige som noget for mig! Lækker konkurrence i øvrigt!

  663. Sikke en flot flot espresso maskine! Tusind tak for den lækker konkurrence! :) Min favorit er Voluto, jeg finder den i Paris, hvor jeg bor lige nu. Mon den ogsaa findes i Danmark?

  664. Wauw – sikke en lækker konkurrence! På jobbet har vi en stor lækker Nespresso maskine – og jeg er derfor blevet en smule afhængig af ristretto’en ?☕️
    Og tænk sig, hvis man kunne lave sig en lige så lækker kop kaffe derhjemme også – jeg krydser fingrer!

  665. Jeg elsker karamel og jeg elsker kaffe, så selvfølgelig er Caramelito min ynglingskapsel!

  666. Jeg eeeelsker også Chiaro for med den bliver kaffen mega cremet og så smager den guddommeligt!!?? Kunne virkelig godt tænke mig den her nye maskine så jeg kunne lave smuk kaffe på en daglig basis❤️❤️

  667. Jeg er vild med vanille varianten! Og så skulle maskinen gå til min søde veninde, som har arbejdet som barista, men nu fokuserer på studie :-)

  668. Jeg må indrømme, jeg ikke har en favorit, da jeg er helt ny i Nespresso-kapsler, meeeen.. det håber jeg da så sandelig at kunne få! Det lyder alt for lækkert – noget mere lækkert end min instant kaffe og elkedel ;)

  669. Hej?
    Her er det ARPEGGIO, som fuldender kaffelatten eller cappuccinoen?, og det er lækkert med en rigtig god øko sødmælk.?

  670. Det føles næsten helt blasfemisk at sige det…: Men jeg har faktisk aldrig smagt Nespressos kapsel-kaffe! Hvorfor ved jeg egentlig ikke – udover det åbenlyse faktum, at vi ikke ejer en maskine til dem.
    Jeg har faktisk været en smule udfordret på kaffefronten den sidste tid, fordi jeg får noget medicin, som bare gør min mave sart. Fordømt! Men jeg har luret på Nespressos side, og jeg tænker, at Vivalto Lungo eller Dolsão do Brasil kunne være gode bud på kaffetyper, min mave vil acceptere. For jeg savner min kaffe…
    Det er en anden snak med min mand. Han er hardcore kaffedrikker! Jeg tror, han ville sætte pris på Dharkan. Og så vil han i øvrigt elske mig (og nok lidt dig og Nespresso) til evig tid, hvis jeg vinder! ?
    Held og lykke til alle!

  671. Sikke en fin Nespresso maskine, jeg er fan. Jeg er rigtig glad for Rosabay de colombia og Envivo Lungo.

  672. Jeg er helt vild med at vågne med en kop arpeggio (blødt op af lidt macadamia mælk) i termokoppen på vej til skole; det giver mig lidt en italiensk-feeling. Super lækker maskine <3

  673. Klokken er kun 9 og jeg er nu igennem min test af de 4 forskellige kapsler vi har herhjemme (Ikke mere kaffe til mig idag!!). Jeg skulle jo være sikker i min sag. Fortissio-Lungo er min favorit :)

  674. Cool konkurrence, Emily!
    Min favorit hidtil har været Fortissio Lungo, men jeg har planer om at skulle prøve de nye barista-kaffer snart!
    Er ny og bedre maskine står meget højt på ønskelisten, da jeg lige nu har en ældre version af den mindste nespresso maskine. ??

  675. Sikke en skøn konkurrence at få muligheden for at vinde :-) Her er favoritten helt klart: Arpeggio…

  676. Den er bare sej… og den vil passe godt ind i mit køkken
    Jeg har været vild med linizio lungo og Vivalto lungo
    Dem har jeg været venner med i mange år
    Men ny ven er kommet til og den er bare god
    BARISTA CHIARO MUMS

    Tak for din ærlig mening om maskinen
    ?Tine

  677. Perfekt konkurrence eftersom vores lille nespresso-maskine er ved at synge på sidste vers og jeg frygter den dag, den siger stop – det er virkelig hverdagsluksus med “ordentlig” kaffe :)

    Min søde tand er meget glad for Caramelito-kapslen. Perfekt, når man er eftermiddags-snacky og har brug for noget cremet og rundt.

    Krydser fingre!

  678. Jeg drikker ikke selv kaffe, men ville elske at overraske min kæreste med en kop Nespresso Chiaro – måske jeg kan lære at lave et hjerte til ham? <3

  679. Av av av for en lækker præmie. Jeg havde en nespresso maskine for et par år siden og dengang drak jeg ristretto i store mængder. Maskinen er blevet doneret til min kærestes arbejde – han er lærer, så han syntes lige han ville optimere lærerværelset. Planen var at købe en ny til os selv, men det er altså ikke sket endnu. Men hold nu op hvor ville det være fedt at vinde den nye model. Har selv stået som barista/tjener på Falernum på Værnedamsvej og lavet morgenkaffe til alle forældrene til børn på den franske skole som ligger lige overfor. Hver dag mødtes de lige til croissanter og kaffe og jeg kunne alle deres favoritter i hovedet. Det var virkelig hyggeligt. Jeg mestrede latte-art dengang – måske det stadig ligger i hånden hvis jeg prøvede igen… ☕️☕️☕️

  680. Fortissio Lungo er En af mine yndlings. Er dog kun heldig at smage den, når jeg er hjemme hos min søde veninde. Nøj hvor er den fin den maskine :)

  681. Jeg er vild med dit knap så heldige latte-art forsøg – kunne ikke have gjort det spor bedre selv – og jeg er sikker på, den smagte fantastisk alligevel!

    Yndlingskaffen pt er Rosabaya de Colombia.
    God tirsdag :)

  682. Jeg er virkelig glad for kaffe og faktisk nogenlunde til latte art. Men ville elske muligheden for at øve mig derhjemme :) Min favorit (indtil videre, har slet ikke smagt nok forskellig endnu) er Fortissio Lungo.

  683. Åhh – sikke en lækker konkurrence! Jeg har fødselsdag fredag den 29. så det ville være den perfekte ‘ekstra’ gave :D Jeg lægger nemlig altid beslag på mine forældres maskine, når jeg er derhjemme :) Min favorit har længe været Livanto, men nu har jeg fået øjnene op for Dulsao do Brasil – den er virkelig lækker som cappucino :)

  684. ???WAUH for en fin præmie, den ønsker vi os. Vi har trods vores UNGE ALDER netop fejret SØLVBRYLLUP, så sådan et Sølvfarvet kaffevidunder, ville virklig blive modtaget med taknemmelighed. Min skønne veninde byder netop på sådan en fin kaffedrik og nu kan jeg genkende de nye kapsler, som netop dem hun har.???

  685. Jeg vil nyde at drikke Vivalto-Lungo på min egen Nespresso. Får den når jeg er på besøg hos min dejlige søn.

  686. Min favorit nespressokapsel er Rosabaya, men er også glad for Cosi. Prøvede de tre nye varianter i weekenden, synes bedst om Scuro.

  687. Min absolutte yndlings og ever-go-to-kapsel er den stærke, mørke Ristretto.

    Jeg prøver næsten altid de nye, men sørger for at bunden at kapslenkrukken et fyldt med de sorte :)

  688. Årh og den er også ret fin at have stående! Min yndlings er helt klart Fortissio Lungo! :)

  689. Hehe, nu er det jo sådan, at jeg er lidt af en kaffe fan (læs: kæmpe tilhænger). Og jeg sætter stor pris på en god kop kaffe hen ad eftermiddagen. (Morgnen er dog forbeholdt the) Derfor er min udvalgte favorit Dharkan kapslen. Den har en vidunderlig blød, men stadig intens oplevelse. For at sige det kort: ‘Damn, that’s coffee’

  690. Jeg har selv en Nespresso-maskine derhjemme, og jeg synes, den er fantastisk! Men det er efterhånden en ældre model, der virkelig godt kunne trænge til udskiftning. Når morgenkaffen skal indenbords vælger jeg altid den lidt kontroversielle Ciocattino-kapsel, der har en rund og mild smag fra mørk chokolade. Den deler virkelig vandene, og de fleste bryder sig faktisk ikke om den. Men jeg elsker den :)

  691. Fortissio Lungo er en klar favorit. Og man skulle være et skarn, hvis ikke man lige toppede den af med fløjsblødt mælkeskum, mmmh!

  692. Jeg fortrækker helt klart at lave min latte på volluto-kapslen (både med og uden koffein), men efter at have prøvet deres Chiaro-kapsel, er jeg ved at få en ny farvorit ?

  693. Linizio Lungo er det første jeg laver, når jeg kommer hjem til mine forældre. Den er dejlig blid og smager fantastisk?

  694. Er ikke så heldig selv at eje så fin en maskine, men når jeg er på besøg hos min veninde, disker hun altid op med en lækker kop kaffe! Mener den hedder noget i retningen af Linizio! :)

  695. Jeg har desværre ikke selv en Nespresso endnu, men på mit arbejde drikker jeg Rosabaya De Colombia :)

  696. En af min absolutte favorit kapsel caramelito, dernæst rosabaya
    Jeg smagte en indisk kaffe fra nespresso for et par år siden hjemme hos en veninde, fantastisk smag, jeg ville ønske jeg kunne smage den igen.

  697. Uh, hvor ville den pynte. Og hvor kunne det være lækkert med en god kaffe. Er også helt grøn på Nespresso, men den nye chiaro-kapsel, lyder meget tiltalende!

  698. Jeg drikker faktisk ikke kaffe, men ville elske at skifte min kærestes hvide monstrum af en kaffemaskine ud med den der fikse sag fra Nespresso :) Er sikker på at han vil elske den!

  699. Åhh! Man kan jo næsten ikke leve uden den maskine! De allerbedste kapsler er efter min mening dem, der har lidt smag – og særligt vanilio kapslerne. Sådan en kop om morgenen gør altså, at dagen starter godt, og det ville da være endnu vildere, hvis jeg kunne få en kop med latteart ;-D

  700. Jeg har endnu til gode at smage en nespresso kaffe (?), men af netop den årsag ville jeg elske at vinde!

  701. Må indrømme, at mine smagsløg ikke altid er sååå fine (en nescafe er ganske udmærket i en snæver vending), men jeg er en sucker for latte art. Så pænt og så uopnåeligt for mig. Måske…

  702. Sikke en skøn maskine! Den ville passe perfekt ind i vores kaffeelskende hjem :-)
    Min favorit er klart Caramelito – en kapsel min kæreste også er ret så vild med grundet det lækre karamelstrejf :-)

  703. Tosset med vivalto lungo med god intens kaffesmag og den fine fine blå farve. Jeg er en torsk til latte-art men måske vivalto lungo kunne spices lidt op med fifs og tricks ☺️

  704. Jeg har desværre ingen erfaring med Nespresso selv, men håber konkurrencen her kan rette op på det!

  705. Min nu skønne mand har lært mig at drikke kaffe, og efter st havr prøvet Cappricio hos mine forældre var jeg helt solgt på Nespresso. Jeg ville elske at kunne smovse dejlig kaffe på sådan en lækker sag – især når den kan lave Latte også ?

  706. Jeg ville elske at vinde! Udover at lave god kaffe, vil den pynte fantastisk i køkkenet! ? Min yndlings er Envivo lungo ?

  707. Er vild med de gyldne kapser – livanto og volluto ☕️ de er så cremede og lækre! Sikke en fantastisk præmie – fingers crossed ✌? hav en dejlig onsdag!

  708. Lige i tiden er Scuro min farvorit! Jeg kan dog godt lide at veksle imellem de lækre smage.

  709. EEELsker den! Chiaro er min nye yndlingskapsel..Var dog også VILD med Vintage kapslen!

  710. Jeg har et par stykker jeg rigtig godt kan lide. Dulsão do Brasil og Capriccio er nok min yndlings.

  711. Øj, det ville jeg gerne vinde! Jeg har langt fra prøvet alle typerne, men livanto er i hvert fald god.
    I øvrigt læste jeg et sted at økologisk mælk ikke duede til latte art, i hvert fald ikke når den ikke er homogeniseret. Jeg har ikke selv afprøvet om ikke-økologisk er bedre, men dine forsøg ser da ikke helt forkerte ud, så måske der ikke er hold i det.

  712. På mit tidligere arbejde var jeg den der bestilte Nespresso-kapsler til kontoret – altid 500 af gangen (som forsvandt på ingen tid). Jeg nåede derfor at blive ret ferm til at bestille de gode, og kunne også tydeligt se, hvilke der var i høj kurs. Og Rosabay de Colombia var altid den der forsvandt først :)

  713. Det må vidst være Linizio Lungo-kapslen, fordi dens undertoner bare komplimenterer kager super godt! Specielt mine grødmuffins med citron og banan er den god til. Jeg holder virkelig af mine kaffemøder med min veninde, der har den fineste Nespressomaskine!

  714. Når jeg er forbi mine venner, der har en Nespresso maskine, vælger jeg stort set altid Vanilio :)

  715. Jeg har endnu ikke prøvet Nespresso kaffe, men Chiaro kapslen lyder lige som noget for mig :-)

  716. Rosabaya de Colombia eller vanilio når man er lækkersulten. Jeg er lige flyttet hjemmefra og bor sammen med en ikke-kaffe drikker – en kaffemaskine er derfor ikke første prioritet og lige for tiden lever jeg af den billige nescafe fra Neto. Så nespressos nye kaffemaskine er øverst på ønskelisten

  717. Wauw, flotteste Nespresso-maskine, jeg har set indtil videre – den kunne jeg sagtens finde en fin plads til herhjemme ;-) Min favorit er Fortissio Lungo.

  718. Da jeg endnu ikke kan kalde mig kaffedrikker og stadig er i oplæringsfasen, har jeg ingen klar favorit. Dog har jeg en enkelt gang smagt Ciaro, som ikke var så ringe endda. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, er der måske stadig håb for, at jeg lærer at drikke kaffe inden min SRP skal produceres ;))

  719. Uhhmm, sådan én gad jeg godt at vinde! Krydser fingre for fremtidig lækker kaffe hver dag!

  720. Jeg er fan af Envivo Lungo – og Nespresso maskinen kunne komplimentere min snarlige speciale skrivning til perfektion :)

  721. Min favorit er Fortissio Lungo som jeg nyder hos veninder :)
    Her hjemme står den på øko nescafé gold, men ville elske at kunne brygge nespresso med fine mælkeskums hjerter. Måske det når at blive julehjerter, det lyder til det kræver lidt øvelse før de sidder lige i skabet ;)

  722. Drømmer om en Nespresso maskine som jeg vil forkæle min mand med. Ved ikke hvilken kapsel der vil blive hans favorit – men der skal helt sikkert forsøges med flere varianter.

  723. Det er godt nok en virkelig lækker maskine. Min kaffefavorit må være ristretto. Nøj hvor jeg håber heldet er med mig☺️

  724. Jeg kender desværre ikke navnene på de få, som jeg har prøvet, så jeg kunne godt bare tænke mig at prøve dem allesammen, så jeg kan finde frem til min egen favorit ☕️

  725. Den er simpelthen så smuk. Har allerede sendt hede blikke efter den i Nespressobutikken! Min favorit er helt sikkert fortissio lungo, så den får lov at vække mig om morgenen.

  726. Jeg plejer at vælge den intense espresso “Arpeggio”, når jeg har været på besøg hos svoger og får serveret morgenkaffe. Absolut en lækker variant :-)

  727. Jeg er ret så vild med Fortissio Lungo og Rosabaya! Håber heldet er med mig xxx :)
    Knus

  728. Jeg har en svaghed for Latte macchiato kapslen – den kan altid gøre mine smøgsløger glade og tilfredse :-)

  729. Jeg sværger mest til den lilla Arpeggio eller lungo Linizio, men den nye Variations Sachertorte må siges at være min nye favorit til latten :)

  730. Ej, den gad jeg godt vinde, haha! :D Jeg krydser fingre ;)

    Min favorit er den lyseblå Vivalto Lungo ;)

  731. Sikke en lækker konkurrence! Jeg vil mægtig gerne have fingrene i den maskine, så jeg kan lave en lækker streamet mælk med en perfekt crema, til at komme oveni en kop kaffe brygget på min yndlingskapsel Arpeggio.

  732. Jeg er en kaffe-elsker med stort K, og ser frem til dagens kop( ofte kopper). Jeg er personlig helt vild med Linizio Lungo-kapslen :))

  733. Hjemme hos min far smagte jeg en med karamel – den var lækker! Især god til en der endnu ikke har lært at nyde den rene kaffesmag, men må spæde op med mælk og gerne lidt sødt ;)

  734. Saadan er flot og magisk maskine vil simpelthen vaere helt perfekt her til efteraaret og vinteren. Saa vil jeg invitere alle mine kaere til luksus kaffe og hygge til den store guldmedajle. Jeg er sikker paa at Caramelito vil blive et hit til de kolde dage !

  735. Jeg fik min nu ret så gamle Nespresso af mine forældre, da jeg skulle begynde at skrive på mit daværende speciale i 2012. Fornuftigt træk af dem dengang. Min gamle maskine lever på lånt tid, så er jo en fantastisk mulighed man lige får smidt i kaffekoppen fra dig, Emily med denne konkurrence. Min ynlingskapsel er den sorte og mørkelilla, da jeg elsker kaffen trænger godt igennem den søde skummet latte mælk. Bruger altid sødmælk, ligesom dig Emily.

  736. Jeg har desværre ikke selv fornøjelsen af at eje sådan en lækker Nespresso maskine. Men været heldig at stifte bekendtskab med rosabaya de Colombia hos min søde veninde, som jeg synes er en virkelig lækker kaffe, når man er et kaffe-med-mælk-menneske. :-)

  737. Wauw sikke en skøn præmie. Jeg håber jeg har heldet med mig, min gamle kunne godt trænge til en udskiftning. :-)

    Jeg kan bedst lide Envivo Lungo

  738. I een alder af 68 er jeg begyndt at drikke. Kaffe. En latte om dagen bliver det til-ikke dårligt,men alt for dyrt når man er pensionist Jeg drikker stadig The ,men jeg må erkende at jeg er blevet afhængig af KAFFE Jeg vil elske at have sådan en lille elegant kaffemaskine stående på mit køkkenbord Venlig Hilsen ??