Pizza med hvidløgskylling og rosmarinkartofler

Jeg cravede pizza i søndags, da jeg sad og skrev opgave og så er det jo heldigt at man har en kæreste, der er en ørn i et køkken. Og så sød at han vil lave mad til en, når man sidder og er stresset og skriver. Stak ham bare denne opskrift og efter en times tid var den måske bedste pizza jeg nogensinde har fået klar ;)
Der er ikke noget tomat men i stedet en citron beurre blanc og så ellers mozzarella, stykker af hvidløgsmarineret kylling og sprøde kartoffelskiver med rosmarin, åh bliver helt sulten igen. Den var simpelthen så god!

Dejen havde vi bare købt hos det lokale italienske pizzeria, meget nemmere og bedre resultat end at stå at bikse med det selv.

The bf made me this gorgeous pizza sunday. Garlic chicken, crispy rosemary potato slices, lemon butter underneath and mozzarella and parsley, nom nom nom! Recipe here

(Visited 1.182 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Ammm…hold nu op hvor ser den god ud! Bliver fuldstændig lækkersulten.Den må jeg prøve! I øvrigt (har det skidt med at kræve, når du gir så meget via bloggen) så glæder jeg mig til opskriften på iceblend….

  2. Uhmmm. Hvor ser det lækkert ud!!Fed blog du har har følger dig nu som fast læser!Tag et kig forbi min blog, hvis du vil?-emiliert.blogspot.com//Mille

  3. Jeg ved godt det ikke er særlig klædeligt, men er det okay at blive bare en liiiille smule jaloux?

  4. Den ser eddersparkemig god ud! Må sende kæresten i køkkenet i weekenden og se om han kan fremtrylle samme resultat :)

  5. Vil du ikke afsløre hos hvilken pizzamand du har fået lov at købe dej? Har været hos på af de lokale på amager, som begge kiggede meget mærkeligt på mig og rystede på hovedet..

    1. Æv hvor ærgerligt. Jeg har købt hos den på Englandsvej og Pomodoro e Mozerella på Amagerbrogade (lige ved Englandsvej). Håber det lykkes :)

  6. åhhhh hvor ser og lyder det super lækkert…..den opskrift må vi teste, som ny fredags pizza, elsker kartoffelpizza!

    vi laver altid pizzadej efter opskrift på pizzadej.dk, kan absolut anbefales.