Facebook Page Emily Salomon Blog

Så har bloggen og jeg fået vores egen Facebook-side, håber I vil tage godt imod den.
Tænkte at I sikkert er mange flere der har Facebook end Twitter, så lidt fjollet at jeg bruger så meget krudt på at Twitte og så er helt usynlig på FB.

Håber at I vil følge med. Det skal nok blive et rod af mode, mad, kultur og rejser ligesom her :)
Og så forestiller jeg mig også at poste nyheder om lagersalg m.m. som jeg får tilsendt, men som jeg ikke poster på bloggen, da det ikke rigtig er bloggens stil. Og nok lidt mere gag og løjer, Youtube-klip og andet spas end her også :)

Den har også fået sin egen boks ude i højre bjælke, så der kan man også klikke sig hen til den eller ‘synes godt om’ den. Hehe, ved ikke hvad det ellers skulle hedde, men det er bare ikke helt så mundret som ‘Like’, vel?

The blog and I has got a brand new Facebook Page. I hope you’ll like it :)

(Visited 189 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Hehe, jeg hader at det hedder "synes godt om" på dansk og "fjern tilkendegivelse af du synes godt om dette" i stedet for bare kort og godt "unlike"..Jeg bruger konsekvent facebook på engelsk.. Og har lige LIKET din side ;) :)