Happy b-day blog


Bloggen fylder et år –  well, fyldte i går… Jeg er en notorisk fødselsdagsglemmer (bare spørg mine venner, det er virkelig ikke en af mine heldigste sider), men kom faktisk i tanker om det i går eftermiddags lige inden jeg skulle til DANSK og A.O. tam tam i DANSK butikken på Istedgade. Så jeg fik fejret det med White Russians, miniforårsruller, pænt tøj og søde bloggerkolleger, men hvad fik bloggen? Og hvad fik I? Nada… Sorry.
Da der allerede var cupcakes på ‘menuen’ igår, bliver det balloner i dag til bloggen (og måske en lille fødselsdagshilsen fra jer?).
Til jer, fineste læsere som gør det her så sjovt, har jeg et par konkurrencer på vej, hvor I kan blive forkælet lidt.

Et år. Tænk engang. Har stort set blogget hver dag, så har også den mest fantastiske visuelle og virtuelle dagbog. Og hvor er der sket meget. Både for mig personligt, så mange glædelige begivenheder og desværre et par helt ufatteligt ulykkelige, men også med bloggen generelt.
Det allerydmygeste og dybtfølte tak for at I følger med og er så fabelagtige.
Jeg glæder mig til endnu et år!

Yesterday it was the blogs birthday… And I forgot… But anyhow: Thank you lovely readers for a wonderful year. I’m looking forward to the one to come :)

(Visited 177 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

  1. Tillykke og tak for alt det du deler, din blog er en rigtig god blanding af mode, mad, dagligdag, rejsemål og oplevelser og så bliver det krydret med superlækre billeder! Det er efterhånden min standard kommentar at det er lækre billeder, men det er jo sandt! :)

  2. Det må være os der takker, Emily…Selv som mandlig læser er din blog en fantastisk inspiration til mode, mad, oplevelser, fotografering… men allermest: positivitet. Tak for, at du har lyst til at dele det med os. Tillykke med det første år!Mvh Jacob

  3. Jeg er selv træt af, at jeg glemte at fejre min blog i august (eller var det juli?). Men nu synes jeg ligesom det er for sent, så det må vente til næste år. Stakkels min forsømte blog.

  4. Stort tillykke med det! :) Det har du virkelig gjort helt fantastisk. Nyder at følge med og blive inspireret :)

  5. Tak til Emily's fantastiske blog for at være evigt inspirerende, fornøjende og helt fantastisk smuk (hvilket Emily'en i øvrigt også er) – og for at gøre mig i godt humør med billeder, opskrifter og en helt særlig "ægtethed", som jeg ikke finder hos andre bloggere.Glæder mig til at læse med endnu et år!

  6. Tillykke …jeg er begyndt at følge med de sidste par mdr og synes at din blog er meget inspirerende, så fortsæt endeligt i samme stil!!!;-)

  7. Tillykke til bloggen :)Har du forresten lyst til at give en opdatering på hvilken frisør du vælger og hvordan resultatet er. Jeg har nemlig også krøller og leder også efter en god frisør :)http://tildensblog.blogspot.com

  8. Faldt lige tilfældgvis over din blog, og ville bare lige sige jeg synes den er rigtig fin!

  9. Tak tak tak tak tak allesammen!! Er helt høj på jeres søde kommentarer :)Tilden – det kan du tro, lige nu er jeg dog i syv sind fordi der er kommet så mange gode bud, men det er jo et luksusproblem. Skal nok komme med en update, når der sker noget.