Konkurrence – vind labre grønne hårprodukter


Du kan enten vinde denne pakke til tørt/kruset hår: Moisture Shampoo, Brushing Elixir (conditioner), Hydrating Paste (hårkur) + en Dust It (hårpudder)…

… eller denne pakke til farvet hår: Restoring Shampoo, Sealing Lotion (conditioner), Replenishing Balm, ligeledes med en Dust It som bonus :)

For et par uger siden blev jeg spurgt af Schwarzkopf om jeg var interesseret i at prøve nogle af deres produkter. Det var jeg, men kun hvis de havde nogle der var fri for skidt og kanel som mineralske olier og parabener og uden hokus pokus som silikone og kunstige duftmidler.
Og det havde de sørme i deres ret nye og grønne serie Essensity. Sejt at hårgiganterne også er med på den grønne bølge.

Jeg er indtil videre rigtig glad for plejeprodukterne (har fået dem til tørt/kruset hår), især hårkuren og synes mit hår virker bedre fugtet, eneste anke er at de dufter lidt spøjst (på den lidt urtede måde). Duften fortager sig dog hurtigt og efterlader en ren og neutral duft.
Allermest begejstret er jeg dog for stylingprodukterne Styling Juice og Smoothing Cream også fra Essensity serien. Førstnævnte er genial at kramme håret op med for at fremhæve fald og give et let og naturligt hold OG den er varmebeskyttende. Smoothing cream er bare lige den rette kombination af glans og voks til at samle spidser, som jeg længe har ledt efter. Men pas på, den er drøj!

Nå, men nok om mig og nu til det væsentlige: I skal jo også forkæles, så jeg fik Schwarzkopf med på at udlodde to pakker med plejeprodukter til jer. I hver pakke er også den moderne klassiker, den vanvittigt populære hårpudder Dust It fra OSIS serien. Begge pakker har en værdi af 646,- kr.
Alt du skal gøre for at være med er at efterlade en kommentar til dette indlæg. 
I kommentaren skal du skrive om noget der gør dig glad, en solstrålehistorie du vil dele eller slet og ret noget du er taknemmelig for. Det kan være tre ord eller tre linjer – det er ligemeget.
Husk også at skrive din emailadresse og om du vil have pakken til tørt eller farvet hår.

Konkurrencen slutter på næste søndag d. 3/10 kl. 12.00, hvorefter jeg trækker lod mellem alle jeres glade kommentarer :)

Produkterne forhandles i øvrigt hos professionelle frisører, ring evt. til Bella Vista på 86804811 for at få oplyst nærmeste forhandler.

(Visited 304 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

109 Kommentarer

 1. jeg er taknemlig for de mennesker jeg har omkring mig. jeg har på det seneste virkelig erfaret at det er ligemeget hvor du er henne eller hvornår, bare det er med nogle mennesker omkring dig du kan stole på, føler dig som den bedste udgave af dig selv med og som gør dig glad – det er dét der er det allervigtigste. mit hår ville blive glad for pakken til tørt/kruset hår.

 2. Det jeg er meget taknemmlige for er at jeg hver morgen har en skøn familie at vågne op til. Min mor havde kræft da jeg var lille, og hun kom sig heldigvis, og jeg er glad for hun fik kæmpet sig ud af det. Hun gør det godt som enlig mor til tre børn, og det har jeg respekt for. Hele min hverdag er jeg glad for, mine to små katte, to søskende og min søde kæreste, jeg er taknemmelig for mit liv :-)Hvis jeg er heldig at vinde vil jeg gerne have den til tørt hår. Min mail adresse er: Maiken_roldsgaard@hotmail.com

 3. Ejjj….nu havde jeg lige skrevet en længere smøre :-/ der forsvandtNå…men jeg er dybt taknemmelig for mine børn. De betyder alt for mig og er gode til at minde mig om at sætte pris på selv de små ting her i livet ;-)Hvis jeg vinder, vil jeg meget gerne have sættet til tørt hår ;-)

 4. Jeg er et gennemsnitsmenneske med et gennemsnitsliv, og har ikke oplevet de store mirakler eller eventyr. Derfor finder jeg glæde i de små ting. Alle de små banaliteter, som man sommetider glemmer at værdsætte; lyden af regn, duften af nybagte boller, min kats vane med at putte sig i min fodende, at indleve sig i gode bøger og dermed 'deltage' i andres eventyr, gode, romantiske og åbenlyse film, kærlighedsklichéer, min kærestes snorken, jordbæris og solskinsdage, rejser, disneyfilm og barndomsminder, kram, min dyne og mummikrus. Jeg er taknemmelig for meget, og bliver nemt glad over de mindste ting. Og jeg er lykkelig – hvilket nok er det, jeg er allermest taknemmelig for.Hyggelig konkurrence – det fik mig til at tænke lidt, deraf den lange besked. Anyway, pakken til farvet hår ville være oplagt til mit afblegede hår. (;

 5. Det gør mig glad at stå op, på en regnfuld – og ret grå søndag, til lyden af mine lillesøster på 10 år der har skrevet en sang om en abe, der ville blive så glad hvis den kunne få et bad, spise lækker mad og danse på en blomstereng, som hun skråler ud over hele huset. Hvor er det dejligt, at blive mindet om, at det er de små ting i hverdagen, der fylder en med glæde. Skulle jeg, og mit hår, være så heldig at vinde, ville (vi) blive glade for sættet til tørt hår :-)pekar_rebekka@hotmail.com

 6. Jeg er så heldig at have haft min bedste ven med mig hver eneste dag i mit liv fra jeg var 2 år.. Vi har delt uanet antal af ferier, og vi kan bruge tid bare os to.Det er min lillebror, og han er det dejligste menneske, jeg kender. Uden ham fungerede min hverdag ikke. Ham er jeg evigt taknemlig over at have.simone.hoholt@hotmail.com

 7. Ej nu glemte jeg at skrive, at jeg gerne ville være den heldige ejer af sættet til tørt hår.Mit indlæg igen: Jeg er så heldig at have haft min bedste ven med mig hver eneste dag i mit liv fra jeg var 2 år.. Vi har delt uanet antal af ferier, og vi kan bruge tid bare os to.Det er min lillebror, og han er det dejligste menneske, jeg kender. Uden ham fungerede min hverdag ikke. Ham er jeg evigt taknemlig over at have.simone.hoholt@hotmail.com

 8. Jeg er taknemmelig for mine veninder. Efter jeg blev færdig i gymnasiet i sommers, har mine veninder fået en helt anden plads i mit liv, jeg har fundet ud af hvor hårdt det er ikke at have dem hos mig hver dag. Det er hårdt men også ekstra fedt når man ser dem og jeg sætter (hvis muligt) endnu pris på dem nu, hvor jeg har fundet ud af, hvor heldig jeg er med en masse skønne venner. Hvis jeg vinder, vil mit hår sætte pris på sættet til tørt (og dødt og spaltet og kedeligt og trivielt :-)) hår.Go' søndagThilde/Thildejuul-wiese@hotmail.com

 9. Min far. Såre simpelt :) Jeg ville sætte pris på sætte til farvet hår.Trine (langkjaer88@hotmail.com)

 10. Jeg er generelt bar sån grund-glad, for det er meget lidt i mit liv, som jeg ikke på en eller anden måde har fået glæde af- både modstand eller lykke.En dejlig kæreste, en sød hund og masser af dejlige mennesker i mit liv, så kan man nærmest ikke andet end at være glad..Bare det, at jeg faktisk hver dag får mindst et knus, af et menneske jeg kan li, det kan man ikke være andet end lykkelig over…

 11. Efter at have mistet min far pludseligt forrige sommer, besluttede jeg mig for, at læse til sygeplejerske, så jeg kunne hjælpe andre svækkede individer.Det var lidt af et sats, da jeg droppede ud fra jura-studiet, men i øjeblikket er jeg i praktik på Hvidovre hospital, og selvom det er psykisk og følelsesmæssigt hårdt, er det det rette valg for mig. Jeg bliver hver eneste dag bekræftet i, at dét at være noget for andre mennesker, som er i dyb krise eller sorg, er vejen frem for mig. Det føles fantastisk, at kunne "give igen" – ren terapi :-)Tak for en dejlig blog, Emily!Mvh. Simone (simonevilladsen@hotmail.com) Gerne pakken til tørt hår.

 12. Det er de små ting som gør mig glad for tiden. En hyggelig dag med veninderne, en hyggelig regnvejrsdag under dynen, den herlige stemning og følelse som per automatik følger med efteråret. Samtidig er jeg så taknemmelig for at jeg har en kæmpe fødselsdagfest, en udvekslingsrejse og tre dage på uni at se frem til. Det er de små ting som gør livet værd at leve ikke sandt? (:Jeg ville elske pakken til tørt hår, eftersom mit hår skriger på fugt for tiden (ups?)- Skille (liss.9@hotmail.com)

 13. På sådan en grå søndag som idag, hvor jeg startede dagen ud med et stort skænderi, og siden da har været i dårligt humør, er det her simpelthen den bedste konkurrence jeg kan være med til. Og at læse de andres glæder gør mit humør og min søndag bedre – tak :)Jeg er her for nyligt, blevet meget gladere for mig selv, end jeg har været længe. Jeg tror man skal have haft det svært med sig selv, før man kan sætte sig ind i det. For det er jo ikke bare en person man ikke kan li', ham eller hende kan man aslutte venskabet med – det er én selv, og hvis man ikke kan li' én man er sammen med konstant, så gør det mange ting meget sværre. Men det har også gjort mig til den jeg er idag, for idag sætter jeg meget pris på når det går mig godt, for jeg ved hvordan det er, at være helt nede. Jeg er meget taknemmelig for de ting, jeg har – det kan være små ting som når toget kommer, i det jeg træder ned på perronen, eller større ting, som når noget stort lykkedes for mig eller min familie og venner. Idag lever jeg efter og tror på, at jo mere taknemmelig man er for sit liv og det man har – uanset hvor meget man har – desto mere lykkelig bliver man. Måske det lyder lidt kliché, det hele, men at leve efter det, har gjort mig til en gladere, mere overskuds- og energifyldt person!Mit hår har jeg tilgengæld forsømt en smule, så det vil blive meget glad for sættet til tørt hår – det trænger til pleje :-)Anna (anna-anna-anna-anna@hotmail.com)

 14. Der er mange ting, der gør mig glad, og foruden mine venner og familie, som altid kan bringe smilet frem, synes jeg, at det er alle de små ting, der gør livet lidt bedre. Jeg er kronisk listemager, så her er et mindre udsnit af en enkelt (altså ting, der gør mig glad – og ting, der, efter min mening, gør livet lidt bedre): at sidde ved vinduesplads i flyet, spontane indkøb, duften af nyslået græs, at rejse (min gejst lever selv efter ti timers venten i lufthavnen), frokostcaféer i alle afskygninger, solbadning i sydens sol, at skråle i badet, læbepomade – og egentlig helst krukkepomade, guldkorn (!!! – og ja, jeg ved godt, at de dækker sukkerbehovet for en uge), rod i klædeskabet (orden er alligevel kun midlertidigt), al musik fra Kings of Leon, pakkepost (og helst uventet), at gå under papraply i regnvejr – tryg i en osteklokke i ly fra regnen, hjemmebagt rugbrød, juleshopping i myldretiden (jeg kan slet ikke understrege nok gange, hvor hyggeligt jeg egentlig synes, det er), lange telefonsamtaler, duften af levende lys, hårnåle (de fortjener en plads – de redder jo liv hver dag), parfumer, loads and loads and loads of pillows i sengen, at spille tennis, at handle dagligvarer i supermarkedet, indere der snakker engelsk, at pakke gaver ind, snobrød (og dejen må helst gerne være et miks af sortbranket og halvrå), historiske fortællinger – fx serveret i en stor og pinligt tårevældende film, at gå ture i sne/regn/blæst, filosofi, den (efter min mening) evigt charmerende britiske accent og tusindvis af andre ting! Hvad gør DIG glad, Emily? :-) I øvrigt har jeg lidt samme hårtype som dig, så jeg tror, at mit hår ville have godt af pakken til tørt/kruset hår. Tak for en god og inspirerende blog. Jeg sætter især pris på madindlæggene, og har (med stor succes) bagt dine grovboller (dem med 1 L frø/mel, som skal stå i køleskabet over natten) og, så sent som i går, den pakistanske suppe med linser og naan brød. Super lækre opskrifter. – Maria

 15. Først: Sikke en fin blog du har her, og hvor er det lækkert at schwarzkopf er gået med til at uddele en gave. :-)Nu til mig. Jeg er måske ikke den kønneste, sødeste og dejligste, jeg er endda måske mærkelig. Alle ved ikke hvem jeg er, og jeg kender ikke alle. Jeg er ikke modeltynd, og har ikke store bambiøjne og latinohud. Jeg er slet ikke perfekt, og jeg er ikke typen der skriver, at jeg er 'stadiet over' alle andre, for det er jeg ikke. Jeg er ligeså almindelig som alle andre. . Jeg bryder mig ikke om at føre mig frem, og jeg prøver så vidt muligt at være flink overfor alle mennesker, hvis de behandler mig ordentligt. Jeg er måske ikke drømmepigen. Men jeg klager ikke, for jeg ved jeg kunne have det hårdere.Jeg mangler hverken ben ikke arme og har heller ikke nogle store bylder i hovedet. Jeg levet et normalt og dejligt liv, og bruger en masse tid og energi på at være sammen med dem der elsker mig, og altid giver mig nye krafter, nå jeg synes, at tingene bliver hårde.Jeg elsker at nyde livet – og jeg gør det hver dag! :-)- Det blev vidst lidt langt! ;-)Min email adresse er: Susan_konradsen@hotmail.comOg det skal være pakken til tørt hår. :-)

 16. Ja, der er utrolig mange ting jeg elsker. men jeg vil prøve og forkorte det ned til 7 ord, fordi 7 er mit lykke tal…Venner. Familien. Kærlighed. Eventyr.Naturen. Min bedsteveninde. & at blogge. Det er det jeg elsker mest. Cecilie Møllercecilierm14@gmail.comTørt hår.dk :D

 17. Det var ved et tilfælde jeg mødte N. På en bar i indre KBH, hvor mine venner sad ved et bord med to tilfældige gutter. N sad og kyssede med en tøs, og på et tidspunkt faldt vi i snak, og foran tøsen spurgte jeg om hans nummer. Hun blev sgu lidt mobset, men ja.. Han skrev morgenen efter og skrev aldrig til hende. Jeg må havet gjort indtryk. – btw. tit bliver jeg grebet af panik, når jeg tænker over hvis vi havde valgt, at gå på en anden bar. For så havde jeg jo ikke fået verdens dejligste dreng/mand/fyr(ja, han er det hele) ;) Mariada91@hotmail.com Til tørt hår :)

 18. Lyden af enorme regndråber på mit velux-vindue, og den overdøvende lyd af Movits svenske nummer ''fel del av gården'', som flyder ud i mit værelse en kold og blæsende efterårsdag, imens jeg selv flyder i sofaen med en skål daal suppe, lavet på bedste vis efter din lækre opskrift, i den ene hånd og et stykke naan i den anden! Følelsen af at være lykkelig, trods de obligatoriske perioder i livet, hvor det hele går ned ad bakke! Det gør mig glad :-) Jeg vil sætte stor pris på pakken til tørt hår. Belinda_hostrup@hotmail.com

 19. Fin konkurrence.Den 2. oktober holder min kæreste og jeg fælles fødselsdag her på Frederiksberg, og det jeg er mest taknemmelighed for lige nu, er at alle i vores familier kommer, fra hhv. Fyn og Jylland, for at fejre os. Inklusiv alle "de gamle". Her bliver godt proppet, men vi er så glade for at de alle vil tage den lange vej, trods travlhed og gigt og jeg ved ikke hvad.Hvis jeg vinder kan jeg bruge begge pakker, da jeg både har tørt og farvet hår :) Så bare hvad der er tilovers, begge er ok :) Min mail add. er : mia_gade@hotmail.com

 20. Jeg har boet i Aalborg de sidste 5 år i forbindelse med mit studie hvilket har betydet jeg har haft meget lidt kontakt med barndomsveninderne. Men nu er jeg lige flyttet tilbage til sydsjælland igen og har genoptaget kontakten til to af de bedste veninder jeg har haft gennem mange år. Dette er jeg taknemmelig for lige nu da en af veninderne står i en personlig krise og har brug for al den hjælp hun kan få. Jeg er så taknemmelig for at jeg nu ikke længere er så langt væk og at jeg kan være der med det samme når hun har brug for det. Gode veninder skal man holde godt fast i :)Jeg vil gerne vinde pakken til tørt hår.Anja – blog@anjao.com

 21. Jeg er taknemmelig for livet. Er stoppet med at ryge efter 10 år, og er igang med en større livsstil ændring. Vi jeg skulle være så heldig af vinde, kunne jeg bedst bruge pakken til farvet hår.Tak for en rigtig fin blog.Kh Marianne

 22. Jeg blev godt og grundigt klippet igår. Håret blev så kort, at det nu er tydeligt for mig selv og enhver, at jeg er helt grå i siderne og håret er også godt på vej mod det grå i nakken og panden. Min første indflydelse var at gå hjem og hennafarve bunden som jeg plejer. Siden kom jeg dog på andre tanker. Jeg er 36, 37 soon-to-be, og det er et spørgsmål om få år før jeg er så grå, at hårfarvning i det hele taget forekommer mig fjollet. Derfor lader jeg nu det grå vokse ud, fordi jeg faktisk sætter pris på at være voksen, hvad det så end indebærer, incl. gråt hår. Jeg har nok altid set yngre ud end min faktiske alder pga. mine ansigtstræk, men med det grå hår er de dage nok talte. Det er en rar følelse at stå ved mit hår og således mig selv på den måde, og jeg er taknemmelig for livet i sig selv. Jeg vil gerne vinde sættet til tørt/kruset hår, hvis jeg er heldig, men det andet sæt kunne sikkert også gå – en tid endnu, før resterne af farvet hår også ryger af.Mvh. Henriettesoulejm@hotmail.com

 23. LIge nu er det eneste der skal til god kaffe, blødkogt æg, din blog og at min søde kæreste er på vej hjem fra weekend i Sverige:0)MVH Anne, der har tørt hår;0)mpg817@alumni.ku.dk

 24. Jeg fødte for nylig en sund, smuk og velskabt lille pige. Fødslen var fantastisk og hun er fantastisk. Dét gør mig lykkelig og ikke mindst meget, meget taknemmelig.Katrine – med tørt hår.knh@ruc.dk

 25. Jeg er taknemlig for mine veninder og alle de mennesker, jeg har omkring mig. De gør min hverdag meget bedre! Når jeg er trist eller har brug for nogen at have det sjovt med, så ved jeg hvem jeg skal gå til! :)Jeg sætter pris på mit liv! Mit liv gør mig glad! :)Tak for en go' blog!Hvis jeg vinder vil jeg gerne have den for tørt og kruset hår! :)

 26. Med frygt for at lyde som en kliché, er mit svar såre simpelt:Min mor (og min far – som er i himlen…)Min kæresteMine veninderUden dem, ville min verden ikke være så god og rar som den er… Så simpelt er det.Mvh. Trine (trineq@hotmail.com) / pakken til tørt hår…

 27. Uh, perfekt! Jeg har netop skrevet en indlæg om hvad der gør mig glad, på min blog: " I always enjoy the Malmö-feeling, my beautiful boyfriend, delicious food, chilled cocktails and happy cats. Have a nice sunday." /// roserossum@gmal.com. /// Tørt hår.

 28. Jeg er meget taknemmelig og glad for min familie som støtter mig igennem alt der nu måtte være, deriblandt min kære storebror som jeg aldrig nogensinde ville kunne leve uden..Jeg kunne godt tænke mig den til tørt hår. :)signe_lebahn@hotmail.com

 29. Det bedste er når man vågner søndag morgen, og ved siden af ligger den man elsker – så kan jeg ikke holde op med at smile :-)farvet hår!marie_louise@hotmail.com

 30. Min solstrålehistorie er simpel.. Jeg er taknemmelig for at have folk omkring mig som jeg kan elske, og så er livet da også bare fuld af søde oplevelser. Det hele er en skøn melodi, hvis vi bare giver os selv lov til at have det sådan! Knus Christine – som synes din blog er lidt sej! (christinegjelstrup@hotmail.com – som tror hendes hår ville blive glad for en plejende kur mod tørt hår hihi..)

 31. Kære Emily. Jeg læser dette dagen efter jeg har fejret min 25års fødselsdag. En marathondag med familie til frokost og venner til en stor gryde med karry og øl og Gin og Tonics. Følelsen af at gå rundt i en kælder fuld af mennesker, jeg elsker var så overvældende at jeg næsten ikke kunne konstruere sammenhængende sætninger. Jeg er således taknemmelig for at have disse mennesker i mit liv, der kender mig så godt, at de giver mig gaver som et 10 kg koben med kød og klov og et spil Uno.- tørt hår.Tak for en smuk blog.Kh b.granvig@gmail.com -med tørt hår.

 32. Da min lillebror var 1 år var min lillebror meget syg. Vores praktiserende læge kunne lige så godt have sendt ham hjem, men han sendte ham videre til sygehuset hvor de opdagede at han havde HUS (en farlig nyresyrgdom. Derfor lever min lillebror i dag. Dét er jeg meget meget taknemmelig for. Jeg kunne godt tænke mig at vinde pakken til farvet hår :)//Amalie – Amaliejuul@sol.dk

 33. Jeg elsker at min dreng kan sige hej, hov, op, vov og muh, men IKKE nej – det er da fantastisk:)Og så er jeg også ret glad for mad, og min kæreste.Theresa (tkynde@gmail.com)

 34. Jeg bliver glad af noget så simpelt som en cykeltur gennem byen en råkold nat med min kæreste i hånden. Så mærker man livet og kærligheden på en ganske rar og enkel måde.Ville elske at vinde pakken til farvet hår (som sikkert også er tørt, hi hi)Fashionmyforest@gmail.com/Nana – go søndag og fin konkurrence Emily

 35. Jeg er taknemmelig for min familie, mine nære venner og min kæreste. Jeg er taknemmelig for, at mine kære ved godt helbred og at disse mennesker altid tænker på andre, før dem selv.Jeg er taknemmelig for at vi i DK er så priviligerede og at vi unge har mulighederne for at forfølge vores drømme.sara_aagaard@hotmail.comtil farvet hårsara_aagaard@hotmail.comtørt hår.

 36. jeg er meget taknemmelig for din blog hver dag. du giver én smil på læben med dine farvestrålende billeder :)Livet, kærlighed, familie og venner er lykken for mig :)Knus Katrine (kat_borggaard@hotmail.com)ps. tørt hår ;)

 37. – lyden det giver når man går gennem efterårets visne blade, en søndagseftermiddag med kold klar luft omkrig sig :)Tak for en dejlig blog. Og mit hår er farvet…

 38. Min bedstefars syn er stortset forsvundet efter en øjensygdom og det har gjort mig meget ulykkelig, da det har taget en stor del af hans livskvalitet fra ham, og fordi han er et af de mennesker jeg elsker aller højest i verden. Derfor, blev jeg meget lykkelig, da vi i lørdags sad og så en gammel dansk film og han fortalte mig, at det vi så på fjernsynet, var et låg til en gammel mælkejunge. Denne lille sætning, gav mig bare en stor bølge af lykke og håb, da jeg kunne mærke, at han stadig kunne se lidt og dette betyder, at han stadig kan få noget godt ud af sin hverdag. Det lyder måske corny, men det gjorde mig oprigtigt lykkelig.(ninzedinze@hotmail.com + tørt hår)

 39. Jeg er glad for at opdage sjove nye ord.Jeg er glad for at ligge i min seng og lytte til min rumlende mave, mens jeg ved at der omlidt er nybagte boller.Jeg er glad når jeg opdager en lille regnbue på væggen på metroensstationens grå beton.Jeg er glad når en jeg elsker kysser mig på kinden.Jeg er glad når jeg har spist lakrids og slet ikke har dårlig samvittighed.Jeg er glad for vågne op og opdage at ham jeg holder mest af ligger og sover sødt ved min side.Jeg er glad for de dage hvor det kan tage en hel dag at lave bare en middagsmadsret.Jeg er glad når jeg går en tur og opdager at årstiden er ved at skifte.Jeg er glad når en sød hund uopfordret kommer hen til mig og vil nusses.Jeg er glad når mine yndlings blomster er på tilbud.Jeg er glad for timer lange telefonopkald fra en god ven som jeg ikke har talt med i hundrede år.I bund og grund er der så mange ting som gør mig glad!Kærligst,Vivi, med tørt høstak hår!vivikatnagy@gmail.com

 40. Jeg er glad og vildt taknemmlig for min skønne familie som kan få mig i godt humør, når alt andet omkring mig er mindre sjovt. Fx i dag hvor vi to en tur i skoven for at nyde det begyndende efterår og plukke nødder, blommer og æbler. Det gør mig glad!V.h. fra Laura- med tørt og kruset hår!laura-fn@hotmail.com

 41. Jeg er glad for, at min familie og kæreste støtter mig i det studie, jeg lige er startet på, selvom jeg godt kan være sur og gnaven, når jeg ikke kan hitte rundt i differentialregning eller andet. Det er rart at vide, at de både er her nu og bagefter, fordi det kun er en periode (på 3 år).Jeg kunne godt tænke mig pakken til tørt hår.lullumut@gmail.com

 42. Hejsa.Super lækre produkter, mit hår er en høstak for tiden og trænger virkelig til en lækker kur, så jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde den til tørt hår.Der er rigtig mange ting som gør mig glad. Det gør mig glad når jeg ser hjælpsomme mennesker, som hjælpe en ældre dame eller lignende. Det gør mig glad når jeg kan give andre en gave og ser hvor glad de bliver for den. men det der gør mig mest glad er at se min storebror glad, når han har en god dag uden smerter og træthed og bare er sit glade og gamle jeg fra før han blev syg. Det der gør mig glad er samtidig det der gør mig trist, min bror, fordi jeg er så bange for at miste ham og fordi jeg kommer til at miste ham i en alt for tidlig alder.svips@aaui.dk

 43. Hej Emily! lækker konkurrence (:Det der gør mig glad, er de få gange, hvor alting falder på plads. De gange hvor man både har tid til at se veninderne, og man ikke skændes med familien. Det gør mig også glad og giver sådan en wow-feeling, når jeg en hverdagsmorgen træder ind gennem porten til mit drømmegymnasie, og på trods af diverse forhindringer stadig hver morgen efter 1 år & 2 måneder tænker "Jeg gjorde det, jeg er her faktisk" og med et smil kan gå gå ind i klassen, ikke fordi jeg er spor begejstret for Oldtidskundskab kl. 8 om morgenen, men bare fordi jeg er glad for at være der!..Og ikke mindst synes jeg, at det er skønt, at jeg 24/7 kan ringe til min farmor og snakke om alt mellem himmel og jord :) hilsen mette (med tørt og træt hår)mette-lousie@hotmail.com

 44. Hej Emily,Min hund Cookie kan altid gøre mig glad! Jeg kan være i det sorteste humør, eller have haft en værre møgdag, men når jeg ser hendes glade lille ansigt blir mit humør altid bedre lige med det samme.Jeg kunne godt bruge sættet til tørt/kruset hårpokus14@gmail.comHa en skøn dag.Hanne

 45. Hej Emily.Jeg er simpelthen en overlykkelig kvinde lige for tiden, min kæreste og jeg har prøvet at blive gravide i 3 år og for 2 dage siden fandt jeg ud af at jeg er gravid – jubii, jeg føler mig så heldig og beriget. Sender en masse varme i det nu efterhånden kolde efterårsvejr :)Kristinnakristinna_4@hotmail.comØnsker sig sættet til tørt/kruset hår.

 46. Jeg er taknemmelig for: – min dejlige familie og min helt igennem fantastiske kæreste. som både er der når jeg er glad og når jeg er ked.- at leve i et land som danmark. Jeg har (i vores dejlige land) når jeg i perioder er syg, mulighed for at være på et hospital, hvor jeg får god behandling (både fysisk og psykisk)-uden at det ruinere min familie økonomisk. – at spise lækker mad, se film og læse bøger. mit hår ønsker sig produkter til tørt og spaltet og ødelagt hår :)

 47. Hej EmilyVed ikke om denne historie kan ryge ind under solskind, eller bare en hverdagsfortælling, men for mig er den mit helt eget lille mirakkel ;)Jeg er netop rundet 12 uge i min første graviditet som ellers har været noget omtumlet og fyldt med udfordringer, men at nå til 12 uge gør det hele mere virkeligt og føles lidt mere sikkert, nu ryger blyp forhåbenlig igen vejne før det bliver tid ;)Skulle jeg være heldig kunne mit meget plagede gravidites-hår godt tænke sig at blive forkældet med produkter til tørt hår. Rigtig dejlig mandag-Amalie amaliekold@hotmail.com

 48. Kære Emily!Jeg er taknemmelig og glad for dig!! Du er mit ønskebarn, min morgensol ( når du først er vågen), min aftenstjerne, min lille positive flittige, travle humørspreder….Jeg deltager ikke i konkurrencen, men ville lige give lyd alligevelKærligst fra Mutti

 49. Jeg bliver altid glad når man vågner tidligt på en fridag og står op, kommer i bad, ordner hår og make-up og derefter har hele dagen til at lave noget rart. Uf, jeg glæder mig til at få sådan en dag igen. Kh, Anne-Sophie som har meget kruset hår. anne_4816@hotmail.com

 50. kære EmilyVirkelig lækker blog, og virkelig lækker stil du har… ville dø for de der nye burberry støvler du har købt!!!!Jeg er taknemmlig for mange ting. Men i øjeblikket er der en stor ting i mit liv, som jeg er ekstra taknemmelig for. Jeg er nemlig gravid, Første gang. mig og min kæreste glæder os rigtig meget. Vi har lige fortalt det til de kommende bedste forældre. det er en stor ting.Men en ting jeg ikke har hørt meget om, er at ens hår virkelig også bliver påvirket af alle de homoner. Det har fået sit ejet liv….med venlig hilsen sara jacobsensm.jacobsen1985@gmail.com

 51. Min far er nu næsten kommet sig helt over en voldsom trafikulykke i januar – og det er jeg meget taknemmelig og glad for:)Tak for en super god blog!HilsenTanja (med tørt hår) mail: Tanjacg7@hotmail.com

 52. Der er så mange fantastiske ting i min verden. Dejlige mennesker, smukke klude i mit skab, lækker mad. Men jeg tror først jeg virkelig føler den fuldkomne rene salighed når jeg rigtig har nydt den lækre mad, været dybt taknemmelig for at være i besiddelse af så smukke ting og bragt de dejlige mennesker i mit liv masser af lykke og glæde. Alle de små detaljer er med til at fuldende en skøn dag, men på den bedste dag ved jeg at jeg selv har været med til at skabe den. Og forhåbentlig også for andre… venlig hilsenlindianerjones@hotmail.com (tørt hår)

 53. Uhh, der er meget at være taknemlig for…Men allermest er jeg taknemlig for min helt vidunderlige familie. Min mand, fordi han er så forstående, næsten altid. Og mine to helt fantastiske unger Bertram og Andrea. De forstår virkelig at bringe solskind og glæde ind i mit liv.Og så er jeg helt igennem taknemlig over mit drømmejob. Det job som godt nok gør at jeg må rejse et fjerne destinationer i måneder af gange uden mine unger og mand. Men det er så givende og man sætter så meget mere pris på sin familie når man også savner en gang i mellem.Og så kunne jeg godt bruge sådan et hårpakke til tørt hår, for efter en mdr i afrika kunne manken nok bruge noget godt.heidimeldgaard@pc.dkGlade tanker herfraHeidi

 54. Der er så meget at være taknemmelig og glad for! Jeg er taknemmelig for livet,venner og veninder,familie,chokolade,kærlighed,at bo i et land som Danmark,fred,uddannelse,rent vand,AC/DC,cykelhjelme med vandmelon tryk,kontaktlinserog sidst, men ikke mindst er jeg dybt, dybt taknemmelig for, at jeg har så meget at være taknemmelig for! ;)Mange super taknemmelige og over-mega-kodylt glade hilsner fra din navnesøster, som lige har fået farvet hår!emilynikolajsen@hotmail.com

 55. Jeg er glad, når min datter kommer mig løbende i møde når jeg henter hende i børnehave. Jeg er glad når hun rutscher ned i mine arme på legepladsen. Jeg er glad når hun kluk-griner af bare lykke. Jeg er glad når hun nusser min mave, og siger at lillebror er det bedste i verden. Jeg er glad når hun fortæller om sine drømme. Jeg er glad når hun falder i svime over en frugtstang i Netto. Jeg er glad når hun synes jeg er den mest urimelige mor i hele verden. Jeg er glad når hun fortæller mig om sine børnehave-kærester. Jeg er GLAD når jeg slår øjnene op om morgenen! (men det ville ikke gøre mig noget at være glad MED sundt hår!) //Trinewww.kaerlighedogkildevand.blogspot.comtrine_e@ofir.dk

 56. Når jeg vågner en søndag i morgen i september med solen strømmende ind af vinduet, velvidende at jeg har lavet min forestående matematikaflevering og at jeg bare kan nyde resten af dagen!Julie til tørt hårJulie_freak@hotmail.com

 57. Hvad gør mig glad? En kop kaffe om morgenen, mens jeg stadig ligger under dynen. Et smil på gaden fra en fremmed. Duften efter regnvejr. Hindbær. Inspiration, kreativitet og forskellighed. Min familie og venner. Det store i det små, kys og KÆRLIGHED :)

 58. De små ting i livet gør mig glad. Et tidspunkt, hvor jeg nyder alting ekstra meget, er på en solskindag på cyklen på vej ind for at møde gode venner (jeg bor langt ude på amager, deraf brugen af ind). Jeg ved nærmest intet bedre end at himlen har den helt rigtige blå farve, solen stråler, og du lige har det splitsekund alene med dine tanker på cyklen, mens du har forventningen i maven om at resten af dagen skal tilbringes i gode venners selskab. Det gør mig glad :)Tak for en super skøn blog, den inspirerer mig utrolig meget.Jeg øsnker mig produkter til tørt hår og min email er miastokholm@gmail.com

 59. I fredags blev jeg opereret for første gang. Da jeg skulle til forundersøgelse for nogle uger siden, snakkede jeg med en rigtigt flink læge, som fandt en operationsdato til mig og sluttede samtalen af med at sige "Jeg er egentlig ikke på operationer den dag, men jeg skal nok prøve at se, om ikke jeg kan få tid til at komme ned til din, det kunne være så hyggeligt, når nu det er mig, der har taget imod dig her." Og da jeg så kom ind i fredags, viste det sig, at han rent faktisk havde fundet tiden, og at det var ham, der skulle operere mig! Jeg skulle bare have fjernet en lille bruskknude fra min fod, så jeg kan jo godt regne ud, at det ikke var, fordi det var en sindssygt spændende operation, at han havde taget sig tid til den, men at det i stedet var for at jeg skulle føle mig tryg. Den slags betænksomhed gør mig bare SÅ glad, og jeg har været glad lige siden, fordi jeg simpelthen synes, at det var så sødt gjort :)Da jeg kom hjem, googlede jeg ham (as one does, ahem…) og fandt ud af, at han åbenbart har været en semi-kendt badmintonspiller og ligget nummer 13 på verdensranglisten. Det gjorde jo bare det hele lidt sjovere :)/Hazel – som ligesom åbenbart alle andre har tørt og kruset hår :)

 60. Fed konkurrence!Ting der gør mig glad: Mit liv, min kæreste og alle de dejlige mennesker jeg har omkring mig.. :)Og self at solen skinner her i Nordjylland idag, hvorfor jeg lige straks vil hoppe i gummirøjserne og ud i haven.. ;)

 61. Er taknemlig for hver dag jeg har sammen med min skønne familie. Det er så nemt at glemme at sætte pris på alle de fantastiske ting man har her i livet med en travl hverdag. Men jeg prøver virkelig at sætte pris på alt og virkelig nyde livet, for man ved aldrig hvornår det ender ;)Er mest interesseret i pakken til tørt hår! Min mail er: camillaolesen91@gmail.comRigtig fed konkurrence! :)

 62. Jeg værdsætter min kæreste for at gide at gå lange ture i sine ikke-vandtætte gummisko i silende regn, blot for at jeg kan nyde at gå gennem vandpytter med mine nye Hunters.Jeg ønsker mig enten pakken til tørt eller farvet hår. (mit er både farvet og tørt.. desværre!)amour_kim_4ever@hotmail.com

 63. Jeg må nok bare sige at jeg generelt er glad for mit liv fyldt med venner, familie og søde mennesker. Når jeg står på arbejde og keder sig eller sidder i bussen og kigger ud af ruden, og så kommer til at tænke på en masse dejlige ting man har oplevet. Eller den dejlige følelse når man bare glæder sig helt vildt til noget, eller finder på noget, helt spontant, og det så bare bliver helt fantastisk. Og vil bare lige sige at jeg syntes din blog er meget livsinspirerende – jeg blir helt glad af alle farvene og det humør du udviser i dine indlæg. Vil gerne have til tørt hår hvis det er. Nanette-91@hotmail.com

 64. Duften og lyden af regn,Menneskerne omkring mig,Gode minder,Glade mennesker,Kage ;) ,Kreativitet,Tøj,Et smil,Rent vand,Grineflip,Kærlighed,Min uddannelse,Min hund,Min familie.Sætter jeg pris på/ gør mig glad.- Jeg kunne meget godt tænke mig produkterne til tørt hår :).Tak for en fantastisk blog.pernille.sjoegreen@gmail.com

 65. Da jeg har en kronisk syg i meget nær familie, ved jeg at man skal være glad for hvert eneste minut af sit liv. Har man et nogenlunde helbred, med kun få skavanker – så er man bare heldig :) Så jeg er taknemmelig for et godt helbred, at jeg er til og at jeg kan hjælpe hvor jeg kan :)Jeg ville elske at vinde pakken til tørt hår.molly.soerensen@yahoo.dk

 66. Min farmor var det dejligste menneske, som fik fred for nogle år tilbage. Hun havde fødselsdag d. 3. oktober, så hvert år, på denne dag, sender jeg hende en ekstra tanke. Det gør mig glad :)linebitton@gmail.comJeg vil gerne vinde pakken til farvet hår.

 67. (Advarsel: Dethererenhelligomgangglædesjubel!)Der sker mange små glade ting i min hverdag, som jeg ikke kan vælge ud mellem, for de er små dele af en større helhed, der kunne gå under noget á la: Goddag voksenliv!Uddybning: Efter hele 2 års turbulens i mit liv er jeg dér, hvor jeg nu kan klappe i mine små hænder over at være ovre på den anden side. Altså derovre hvor naboen med det grønneste græs bor og lever det liv, vi andre kun kan drømme om. Jeg nævner kort i flæng (da det jo skal handle om glæde ikke det modsatte!): udlandsophold med sygehusindlæggelse, operation, forhold som ikke kunne klare mosten – alt dette førte til de sidste to års spiseforstyrrelse og isolering fra "livet". Men nu: det smukke lys for enden af tunnelen har sgu vist sig – endda selvom vi med rask trav vader ind i efterårets kølige og våde mørke (note: har for en halv time siden købt ny forsyning D-vitamin).. Jeg står med mit drømmehjem i hjertet af Kbh, en forestående fest for alle de forsømte veninder, et godt betalt studiejob og et studie som er så spændende, at udfordringen er at finde nok energi til at få læst, og hvor jeg igen og igen går fra undervisning og forelæsninger med en høj fornemmelse af at være blevet klogere :) – og nå ja, så er jeg faktisk begyndt at elske mad igen, og dét er fedt!!Jeg må hellere stoppe. You get the picture.. Jeg er glad og har lyst til at dele min glæde :) Ha' en hyggelig efterårslørdag! Jeg er at finde i Diamanten til en sprognørdet omgang gruppearbejde, og sikkert med en stor køb lækker te i favnen og tørklædet godt oppe om halsen.. Mmm..Mange hilsner fra min tørre høstak og jeg,Katrine.kathansen@live.dk

 68. Jeg sidder hver dag (8-18) på en læsesal, og læser den ene side efter den anden, da vi har den sværeste eksamen på hele studiet til vinter. Nogle gange læser vi endda også om aftenen. Vi er trætte, stressede og frustrede, men alligevel er det det bedste jeg ved, da jeg virkelig ELSKER studiet, og glæder mig til at jeg en gang er færdiguddannet, så jeg kan få min faste gang i den hvide kirtel!Det gør mig lykkelig: Min stræben efter mit mål.(Farvet hår :))

 69. Ih en god konkurrence..For præcis et år, en måned og en dag siden blev jeg kørt ned. Da jeg lå der på asfalten og det gjorde ondt overalt og jeg ikke turde åbne øjnene fordi alle omkring mig sagde "åh gud hun blev kørt ned", "hun bløder meget" og råbte og skreg og ambulancefolkene sagde til mig at jeg ikke måtte bevæge mig i tilfælde af at jeg havde brækket nakken, ja da var jeg glad over at en pige jeg lige var startet i skole med var ved min side og klemte min hånd helt vildt. Da de på hospitalet tjekkede mig for alverdens ting, og jeg rystede over hele kroppen af chok, blev jeg så glad for at bo i DK hvor alle får samme gode behandling på hospitalerne. Jeg troede jeg var blevet lam fra navlen og ned, da jeg ikke kunne bevæge mine ben. Jeg blev lykkelig da de fandt ud af at jeg "bare" havde brækket mit ben meget slemt. Jeg blev SÅ glad da min mor var hastet ind for at se mig, men jeg kunne ikke få fat på min kæreste. Da jeg endelig fik fat på ham (ulykken skete om morgenen og fik først fat på ham da han fik fri fra arbejde sent) hastede han ind til mig på hospitalet – og dét kys og dét kram hvor vi begge havde tåre i øjnene og hvor vi begge i nogle sekunder tænkte at det kunne have gået så grueligt galt, dét glemmer jeg aldrig! Jeg lå der med et brækket ben som først kunne blive opereret nogle dage senere, med smerter og blod over det hele og jeg fik ilt af en iltmaskine på et hospital i hospitalstøj, men alligevel havde jeg en helt ekstrem lykke-følelse susende rundt i hele kroppen! Jeg var SÅ lykkelig for livet lige præcis i de sekunder!Hilsen Charlotte (charlotte.sorensen@live.dk – pakken til tørt hår)

 70. Jeg er lige blevet sparret væk og derfor blevet freelancejournalist igen, men jeg er lykkelig for, at jeg det sidste år har fået en følelse af, at jeg sgu er god til mit fag…det giver ro

 71. Min dejlige kæreste og vores hund, Luna gør mig rigtig glad.Oplevede i går hvor meget vores vovse betyder for os, da hun rev sit korsbånd over og måtte på dyrehospitalet. Har nu passet og plejet den lille stakkel gennem de stærke smerter- lige nu har hun det heldigvis godt og skal opereres på tirsdag. Lægen regner med full-recovery til knæet og det er jeg så dybt taknemmelig for- ville bare ønske jeg kunne tage smerterne og operationen for hende :(Carina- pjevs84@ofir.dk – pakke til farvet hår.

 72. Cupcakes. Solskin. Sidde i parken med vennerne. Knus.Annaannaamarona @ gmail.comtørt/kruset hår

 73. Jeg er taknemmelig for endelig at have fået svar på en test, jeg frygtede meget. Der er heldigvis intet galt med mig og nu kan jeg slappe lidt mere af efter de 14 dage, hvor jeg har gået i ængstelse og ventet… det opsluger næsten ens liv til sidst. Er bare glad og let om hjertet nu :)MvhTrine R, t.raagaard@ gmail.comJeg er mest interesseret i pakken for farvet hår

 74. Min nye lejlighed, som jeg er flyttet sammen i med min lækre kæreste efter 4 år sammen. Still going strong :)Marie HP, mahpnal@gmail.comPS: Vil foretrække pakken med tørt/kruset hår, passer til mit ustyrlige hår.

 75. At sidde på cafe pg spise brunch med en veninde, man ikke har talt med i tusind år og blive opdateret på hinandens liv. Og spekulerer på, hvorfor det nu var, man mistede kontakten, når man svinger så godt med vedkommende. Og at planlægge en tur i byen med ovenstående veninde på fredag – jeg glæder mig allerede :)Ann-Sophie, aspfjm@gmail.com, farvet hår :)

 76. At stå sent op på en lørdag og tilbringe størstedelen af dagen i seng med sin kæreste. Konceptet "ikke at lave noget".Kærlig hilsen Zarah, zwq271unv38@gmail.comJeg har det største, mest utilregnelige krøllede afrohår fra min mor (afrikaner), så det vil helst sikkert være bedst med pakken for tørt/kruset hår.

 77. Mit nye hår! Har lige været hos frisøren og fået klippet omkring 10 cm af og fået det farvet. Behøver vel ikke at sige, at den farvede pakke vil falde i usandsynlig god jord hos mig :)Lene T, farmerjuice@gmail.com

 78. Min niece, som jeg passer hele weekenden. Hun er den sødeste lille pige. Vi har bagt boller, drukket kakao og spillet brætspil – perfekt!Patricia Lausten, unislave@gmail.comVil sætte pris på pakken for tørt/kruset hår

 79. Min kære familie gør mig så glad. Er SÅ taknemmelig for at jeg kan tale med min mor så godt som jeg kan, at min søster bor i samme by som mig, så vi kan tage på cafeture, at min bror har verdens sødeste lille dreng, at min far hjælper mig med at få styr på pengesagerne… kan ikke udtrykke min taknemmelighed. KhKiraspamintended @ gmail.com

 80. I øjeblikket går jeg rundt og tripper over en rejse til Athen, jeg er blevet inviteret på af min moster. Vi skal derned i efterårsferien i en uge og bare dasse. Glæder mig!Lana, lntypm@gmail.com, (tørt/kruset hår)

 81. Hej Emily.Jeg er taknemmelig for i dette øjeblik at høre min søster og nevø´s grin ude fra mit lille Københavner-badeværelse, hvor de er ved at børste tænder. De er på besøg fra Fyn i denne weekend.Hvis jeg vinder, ønsker jeg mig sættet til farvet hår (selv om mit hår faktisk både er tørt og farvet)…:o/Tak for en skøn og inspirerende blog.marie_skaaning@hotmail.comMarie.

 82. Jeg er taknemmelig for at jeg har min mor, hun er mit forbillede og jeg er ser meget op til hende. Hun har været igennem så mange ting og alligevel formår hun, at stå op hver morgen og være glad og posetiv. Hun mistede sine forældre i en ung alder, og jeg ved at somme tider har hun stadig brug for råd som kun en mor kan give – så jeg er taknemmelig for at hun stadig er hos mig, og altid giver mig råd når jeg har brug for det :) Jeg kunne godt tænke mig den til tørt hår :) Så kan jeg også dele med moar :D perniller_@hotmail.com

 83. jeg er taknemmelig for: at jeg kan stå op hver dag, at have en mor og far, der hjælper mig, at have de sødeste veninder, der passer på mig, at have en lillebror, der slår mig, så jeg får blå mærker, men som stadigvæk gerne vil se disney channel sammen med mig, og så jeg er taknemmelig for at jeg snart er færdig med min historie afl.kærlig hilsen Charlotte.c-lottes@hotmail.comtørt hår!

 84. Jeg er taknemmelig for, at det arbejde og de kræfter, som jeg har lagt i et gymnastikhold, jeg træner, endelig giver resultater – efter en kriseperiode, hvor flere af mine dygtige gymnaster stoppede pga. en anden træner, var jeg tæt på at give op, men kæmpede for sagen, kæmpede for at få styr på det ift. den anden træner – og så vender de sørme tilbage og tager endda nogle flere nye med. Jeg er så taknemmelig for den drejning, det har taget. Jeg er meget engageret, og det ved jeg også, at de sætter pris på og elsker. Det tog 10 kg af mine skuldre, for nu kører det bare på skinner, og jeg er lykkelig over det. Mail: dixie@pc.dk– Pakken til farvet hårFortsat god søndag, weekend, uge, måned, år, liv.Efterårsblæsevejrs"the og pandekager"lune hilsnerBenedikte, trofast læser.

 85. Min mor og min søster – to personer som forstår at gøre hver eneste dag lidt bedre :) <3

  Hvis jeg vinder, meget gerne til tørt hår :)

 86. Sikke sn skøn og positiv konkurrence, man kan jo ikke andet end at blive helt glad over at læse alle kommentarerne! :) Og forøvrigt også en skøn præmie!:)

  Det der gør mig aller gladest, er nok at dele glæde! I form af et smil til en fremmed, en 10´er til den hjemløse, et knus til min klassekammerat, en overraskelsesgave til min veninde, blomster til min mor, morgenmad til familien, at holde døren for en fremmed, et “Fortsat god arbejdslyst” til kassedamen o.s.v. De små ting er ofte dem der gør aller gladest, og der er intet skønnere, end at se folk blive glade!

  Hvis jeg skulle blive den heldige vinder af konkurrencen, ville sættet til det tørre hår gøre underværker! :)

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/