perfection

pic Stockholm Streetstyle

Det er sjældent jeg gør det, re-poster andre bloggeres billeder, ved faktisk ikke om jeg har gjort det før, men det her billede er magisk synes jeg. Og jeg kan simpelthen ikke lade være med at dele det. Generelt er Stockholm Streetstyle min absolutte yndlings streetstyle-blog fordi den er alsidig (her vises GOD stil, men ikke kun én stil, som det ellers ofte er tilfældet med streetstyle-blogs), aktiv (her er noget at komme efter stort set hver dag) og fordi deres fotografi er perfektion. OG fordi de har dejligt store billeder. Hatten af for Caroline Blomst og Daniel T, de er (sagt på svensk) et grymt makkerpar med et knivskarpt øje for stil og et par vældig dygtige fotografer.

Men tilbage til billedet, der var årsag til min overvældende begejstring. For det her er nærmest genialt, hvis I spørger mig. Bevægelsen, farverne og udtrykket, det er et helt igennem uhyre velkomponeret foto. Og det er i allerhøjeste grad et uhyre velkomponeret og gennemtænkt look Ulyana Sergeenko poserer i. Er vild med hvordan hun altid ligner noget fra det 19. århundrede. WOW!

I’m amazed… by Stockholm Streetstyle’s excellent photography and style-sighting as well as Ulyana Sergeenko’s exquisite style. WOW!

(Visited 157 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Jeg kunne ikke være mere enig med dig; billedet er helt igennem fantastisk. Tak for, at du introducerede mig til siden! Jeg kendte den ikke i forvejen :-)

 2. Smukt! Intet mindre end smukt! Er vild med den måde, hvorpå “modellen” drejer sig i billedet. Det giver billedet liv og dynamik. Og så er looket også vanvittigt lækkert – på en måde synes jeg man kan sige at hun bryder en “moderegel” – nemlig at blande forskellige røde og lyserøde nuancer (man kommer nemt til at ligne en eller anden for for uhumsk kødpålæg) Men her er det feminimt og klassisk.

 3. Hej Emily.
  Må sige at det er et super flot billede, gad vide hvilket kamera de har brugt? :)

 4. WOW! Det må jeg sgu nok sige. Kan godt forstå du blev nødt til at dele billedet her med os. Det er jo sandt at sige perfekt! Gid man så sådan ud hver dag. Jeg tror da lige jeg skal forbi Stockholm Streetstyle og blive inspireret. Tak!

  /anne

 5. Fedt at I er lige så begejstrede som jeg og sikke nogle fine observationer i kommer med :)

 6. Jeg blev simpelthen nødt til at vende tilbage til billedet, for det har næsten hjemsøgt mig. Det er måske lidt litteraturnørdet, men er det bare mig, eller er det Emma Bovary, som er opstået i levende live fra romanen?

  1. Hæhæ… Jeg tænker nu mere Anna Karenina, men det er måske også fordi jeg er farvet af at jeg ved hun er russisk… Vildt er det i al tilfælde og det seje er at hun stort set altid ligner noget fra den tid…