konkurrence: smuk bøgelund-jensen blondebluse

OBS! KONKURRENCEN ER SLUT.

Jeg vil faktisk ikke helt af med den. Eller jo, det vil jeg gerne, for I er så gode og jeg ville ønske jeg kunne forære jer alle en, men den er bare så smuk og lækker, at jeg er mere end fristet til at beholde den. Med de fineste blonder og pæneste pufærmer og en nydelig lidt viktoriansk krave med knapper op i nakken. Nå, men uanset hvor nysselig jeg synes den er, så skal den altså hjem at bo hos en af jer. Det er nemlig derfor jeg har fået den af Bøgelund-Jensen. Men overvejer at købe en selv også. Den findes tilmed i sort og blå.

Det er Signe Bøgelund-Jensen, der står bag mærket af samme navn. I 2006 åbnede hun sit eget atelier i København, hvor hun dagligt slipper kreativiteten løs og skaber nytænkende, skulpturelle og feminine designs. Det var Signes lyst til at udtrykke sig, der ledte hende ind i modeverdenen og mere præcist til Paris og modeguruen John Galliano, hvor hun i sin tid udviklede ideer til Dior Haute Couture. Men nu er hun altså tilbage i Danmark, hvor hun bl.a. kreerer smukke blondebluser og yndige stropkjoler.

For at deltage skal du skrive en kommentar med svaret på hvor Signe Bøgelund-Jensen er født (find svaret på Bøgelund-Jensens Facebookside her, husk også at ‘Like’ den for ekstra point) OG skrive hvor gammel du er, hvad du laver og hvad du godt lide/hvad din livret/yndlingsfarve eller noget helt andet er. Har gjort det en gang før og synes det er SÅ hyggeligt også at lære jer lidt at kende :)

Blusen har en værdi på 1900 kr. og er en str. 40, sådan at den kan passe flest muligt. Og kan efter min vurdering bruges af alt fra en 36-40. Og kan man ikke passe den selv, ja så har man en mægtig flot gave til ens bedste veninde.

Konkurrencen slutter på søndag d. 10. april kl. 12.00 og jeg trækker en vinder hurtigst muligt derefter.

OBS! KONKURRENCEN ER SLUT.

Sorry this give-away is for danish recidents only.

(Visited 1.061 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

380 Kommentarer

 1. den er godtnok vældig fin, mildt sagt… JEG ELSKER DEN(-;
  Jeg er (kun) 14 år og går derfor i folkeskole. Så jeg ville elske, at vinde denne fine bluse, da jeg jo ikke har mulighed for at købe den til prisen(: men har faktisk en anelse ondt af dig, for det må være hårdt at have rørt ved trøjen, og så give slip på den videre til en anden:( Selvom jeg blot er 14 år, elsker jeg mode og har læst modeblogs i ihvertfald 2 år(!) så jeg føler nærmest jeg kender alle jer modebloggere (-; hæhæh.. nå til sagen, signe bøgelund-jensen er født i 1969 i kenya..(spændende land at være født i, jeg ville ønske jeg have været der) :D men tak for konkurrencen (:

  1. ups, jeg læste hvornår istedet for hvor, så nærmere bestemt var det i rift valley (-;

 2. Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Afrika, Kenya.
  Jeg er 19 år og går i 3.g i hverdagene og arbejder på fuldtryk i weekenderne. Jeg elsker kvalitetstid med mine venner og veninder og prøver at være et ordensmenneske, men falder desværre tit igennem ;-)

 3. Hey Emily! Ville først lige sige at du laver de fedeste konkurrencer her.. Signe Bøgelund-Jensen er vildt nok født i Rift Valley i Kenya. Jeg er næsten lige fyldt 18 år og går ud af gymmnasiet til sommer – det kan jeg ikke vente med! Så jeg leder allerede lidt efter det perfekte hvide outfit-ikke-på-konfirmationsmåden, denne her bluse er SÅ skøn, men samtidig er jeg på SU (i hvert fald et par måneder endnu).. Str. 40 lyder super, jeg er normalt en str. 36 men (når nu du i øvrigt spørger om livret) er lige kommet til at kværne en hel pose Lays ovenpå en lang dag, så det kan jo være det bliver aktuelt……. hæhæ.
  Derudover er en lille ekstrating jeg er vild med detaljen “Kjøbenhavn” på mærket.. det synes jeg simpelthen er så fint og stemningsfyldt.
  Tusind tak for konkurrencen, jeg er helt spændt (:

 4. Først svaret: Signe Bøgelund-Jensen er født i 1969 i Rift Valley, Afrika.
  Fb-siden er liket :-)

  Dernæst; Jeg hedder Kristine, er 21 år og læser medicin på Københavns Universitet på 4. semester. Jeg bor på Østerbro, og når studiet ikke kalder, nyder jeg ofte godt af gode venners selskab. Om det er til en gåtur langs søerne, en hygge-aften i biografen eller en vild aften i kødbyen er efter humør. Jeg elsker København, i sær når man kan nyde den i sommertøj eller det der ligner.

  Tak for konkurrencen og god aften!

  Mvh. Kristine.

 5. Den er virkelig fin altså! Signe er født i Rift Valley i Kenya, i 1969. Og nu bor hun på strandvejen.

  Jeg har været 4 måneder inde som værnepligtig, og måtte derfor i den periode lægge den feminine stil på hylden, og skifte den ud med militær tøj (jeg går aldrig mere i army grøn!) og beskidte skovbunde. Nu er jeg efterhånden ved at finde tilbage til mit gammel jeg, men denne yndige bluse ville bestemt pryde mit skab :)

 6. Hej Emily!

  Er du gal en flot bluse. Den vil da stå godt til mig, når jeg skal til Paris og fejre min 20 års fødselsdag sammen med min kæreste i august ;-)
  Lige nu går jeg HF – andet år – så bliver student om et par måneder. Du kender vel til, hvor skøn dén følelse er! FOR DET ER JO NU livet begynder.
  Min drøm er at gøre et eller andet for at redde verdenen! Jeg begynder på sygeplejerske uddannelsen og håber at blive udstationeret i et u-land for Læger Uden Grænser eller lignende. Måske kan jeg komme til Rift Valley i Kenya, hvor Signe Bøgelund-Jensen er født, (listede lige den detalje ind) ;-)

  Tak for en dejlig blog, som jeg nyder at læse hver dag!

  Kærlig hilsen
  Mie

 7. Hvor er den yndig! Hvor må det være svært at skulle skille sig af med så fin en blondesag.
  Jeg er 18 år og lever en hård tilværelse på s.u. (har godt nok ondt af mig selv, hva! :D) Men det kender du som mangeårig studerende jo alt til. Jeg elsker at følge rigtige københavner-blogs som din, fordi den hver dag giver mig en lille bid af det smukke København (og nu også Paris som en bonus!), som jeg i så mange år inderligt har ønsket at bo i. Istedet bor jeg i Odense……. tak mor og far! (Fornem ironisk tone)
  Nå men nok om utilfredshed, svaret på spørgsmålet er: Signe Bøgelund Jensen er født i Rift Valley i Kenya.

 8. Hej Emily – smækker konkurrence du fik strikket sammen der! :-)
  Allerførst svaret: Signe Bøgelund-Jensen blev født i Rift Valley i Kenya i 1969.

  Jeg hedder Asta, er 17 år og går i 1.g på Ørestad Gymnasium – på medielinjen. Jeg bor delvist i Espergærde, og delvist i København i en lækker lejlighed på Vesterbro ;-) Når jeg ikke går i skole bruger jeg min tid på at pleje gode venskaber og en skøn kæreste – og rejse en masse til fyn med gamle efterskolevenner! Det jeg nyder mest er en lang gåtur med en is langs søerne, hvor det altid går op for en hvor godt et liv man har.

  Til sidst vil jeg bare sige tak for en utrolig god og inspirerende blog.

  Mvh
  Asta

 9. Hej Emily

  Virkelig en skøn bluse. Vil jo være lækker både til jeans og en fin nederdel. Jeg er fast læser fra Århus. Jeg er 29 år og læser Cand.ling.merc i virksomhedskommunikation på Handelshøjskolen. Lige nu er jeg i gang med specialet, så tiden bliver brugt på det. Når jeg ikke er fordybet går jeg til roning, som virkelig er det skønneste i verden, da man kommer på vandet og hvis man er heldig møder man en sæl eller et lille marsvin ude på Århus bugten.

  Svaret er forresten: Hun er født i Rift Valley, Kenya i 1969

  Hilsen Line

 10. Svaret er at Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley, Kenya.
  Jeg er 18 år, går på HF og er lige flyttet hjemmefra. Så lever nu en dejlig tilværelse på vesterbro. Jeg glæder mig super meget til at det bliver sommer så jeg kan nyde KBH som den tager sig bedst ud.

 11. Kære Emily

  I låååve din blog! Og jeg elsker den bluse! Novra, hvor den er smuk. – Den kunne der godt skabes plads til i min garderobe.
  Til daglig går jeg i 2.G i gymnasiet og knokler som en jernhest(?)… I hvert fald: Jeg har ikke lige tiden til et job, og derfor ikke pengene til at købe alt det lækre tøj som jeg synes ligger og venter på mig out there.
  Når jeg ikke går i skole elsker jeg at læse modeblogs, lave mad og løbe. Derudover er det bedste jeg ved at være sammen med mine bedste venner.

  Det bedste jeg ved, ved din blog er når du ligger nye opskrifter på cupcakes! Oh.my.G hvor jeg holder af de fætre! Dine opskrifter er fantastiske, og jeg laver dem igen og igen. Elskede også din lille video med icing-guide :-) – Gode tider…

  Ha’ en fantastisk forår!

  Mvh. Laura

 12. NEJ, NEJ, NEJ!!! Hvordan kunne jeg glemme det…. Typisk mig: Så glemmer jeg at svare på spørgsmålet!

  Svaret er selvfølgelig at den dygtige designerinde er født i Kenye i 1969. Åh nej dog, jeg håber jeg har reddet den…

 13. Hvilken smuk bluse! Kan ærligt skrive at jeg har “liket” Bøgelund – Jensen siden, fordi det virker som nogle helt fantastiske ting hun laver! Og for at besvare spørgsmålet så er Signe født i Rift Valley i Kenya, Afrika.:)

  Jeg er 23 og læser til dagligt min kandidat i Human Resources på CBS. Jeg tog springet fra jylland til Frederiksberg sidste år, og faktisk var det i den forbindelse at jeg opdagede din blog, da jeg lavede lidt research på nettet, og fandt din FRB guide! Siden har jeg været trofast læser, og Frederiksberg er jeg sørme også gået hen og blevet forelsket i! (Ps. jeg er vild med sådan cirka alt mad, men kan da fremhæve svamperisotto og lam).

 14. I Rift Valley i Afrika såmænd (og siden er hermed liket, der er så mange fine ting at man jo ikke kan lade være).

  Jeg er 20 år, og arbejder for øjeblikket som lærevikar. MEN efter sommerferien skal jeg studere historie på KU, det var et hårdt valg mellem historie eller litteraturvidenskab, og overvejelserne om at hoppe til Århus for at studere litteratur historie var da også inde over. Men nu bliver det så historien, hvilket også, sammen med litteratur, kunst, rejser og tøj, er en af mine helt store passioner. Og spøjst nok er det faktisk historien der fik gang i min interesse for tøj, eller omvendt: Da jeg var lille elskede jeg at klæde mig ud og forestille mig at jeg levede for lang tid siden, og var “en af dem” fra mine børne-historie bøger, og sådan startede det hele. Og det er nok også derfor jeg stadig har en passion for tøj der (som den smukke bluse) er liiidt ud over det sædvanlige og har noget nostalgisk og gemmeldags stemning.

 15. wooooooooooow, hvor er den smuk, kunne være perfekt til den (forhåbenlige) kommende studenteruge.. :-)
  Her er svaret: Signe Bøgelund-Jensen blev født i Rift Valley i Kenya i 1969.

 16. Dejlig, dejlig(!!) konkurrence. Svaret til spørgsmålet: Hun er født i Kenya, 1969.
  Jeg hedder Sandra. Jeg er 19 år gammel og bor i Solrød Strand. Jeg bruger størrelse 40 i sko, ryger prince, drikker fanta som er min yndlingsdrik. Jeg elsker at tegne, især Bart fra Simpsons. Jeg har 22 lysestager på mit værelse og mit skab er blåt. Mit yndlingsband er Red Hot Chili Peppers, og forsangeren ville jeg ikke have noget i mod at gifte mig med. Jeg elsker mad, især med indhold af hvidløg. Mums! Jeg har to jobs, hvor jeg begge steder arbejder med børn. Det ene sted arbejder jeg med autister, som virkelig interesserer mig. Dog vil jeg gerne uddanne mig som designteknolog, som ikke har så meget med børn at gøre. Jeg pakkede mig gerne ned i en kuffert og rejse verden rundt, da det er noget af det vigtigste og mest spændende her i livet for mig.
  Det var det. :-)

 17. Eiiiijjj, hvor er den bare fin! Jeg ser allerede, hvordan den vil klæde mine nye højtaljede bukser fra Acne!
  Signe er født i 1969!

  Selv er jeg født i 1984, hedder Kristine, er kunsthistoriker og elsker at vandre! (helt i bjerge, for så får man sådan et fint overblik!)

 18. Hvor er den fantastisk smuk og passer så fint til foråret!
  Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya i Afrika i 1969.
  Jeg er 23 år og er ved at afslutte en større opgave på min uddannelse i København. Jeg ser frem til endnu mere forår og sommeren som for mit vedkommende byder på spændende rejser og Roskilde-festival. Jeg er faktisk helt forårs-kåd og lige for tiden er det der gør mig glad disse ting;
  Forårssolens første varme stråler. Årets første Paradis-is med kokos og jordbær. Kirsebær-grene. Rød-lakerede negle i sandaler (om ikke så længe i hvert fald:)). Roskilde-billetten på min køleskabsdør. Sushi og kold hvidvin på Bryggen og ikke mindst mit nye korte hår (læs: sommer-frisure).

 19. Nej, hvor den smuk, det var da helt utroligt. Hold op, hvor er hun dygtig! Den kunne være perfekt for mig at tage på i næste weekend, hvor den står på 2 x 30 års fødselsdag – ikke min dog, der går lige et halvt årti før det blir mig :)
  Jeg er meget glad for, at du fik mine øjne op for Bøgelund-Jensen’s smukke kreationer, og ved at jeg kommer til at stifte nærmere bekendtskab med hende når jeg får mig et job – dagpengene rækker desværre ikke så langt som til designer tøj.

  Lidt om mig: Indkøbsassistent uden job, midt i 20’erne, har ingen kæreste men pisse mange venner og veninder som jeg holder utroligt meget af, har lige fået af vide at jeg skal være gudmor til min dejlige lille nevø (uhh, endnu en mulighed til at bære Vidunderet – og nevøen selvfølgelig, hø hø), jeg har en bil der hedder Perle og en kat der hedder Baby Papaya, og sidst jeg var til udklædningsfest var jeg iført Charleston-gevandter, men vandt ikke for “Bedste Udklædning”, men til gengæld gjorde min veninde – hun var Harry Potter :)

  Hilsen Vikki

  Ps. Din blog er rigtig inspirerende – tjekker dagligt ind, og for overhovedet at komme med i kapløbet om Vidunderet, må jeg hellere skynde mig at nævne at Signe Bøgelund-Jensen er født i 1969 i Rift Valley, Kenya.

 20. Signe Bøgelund-Jensen er født i 1969 i Rift Valley, Afrika.
  og siden er liket :-) – det er forresten nogle viiiildt flotte ting hun ellers har lavet!

  Jeg er 23. jeg læser International Udvikling og jeg ELSKER det. Det er så spændende og så givtigt!

  Krydser lamselårene :)
  -A.

 21. Hej Emily :-)
  Du får lige svaret her: Signe Bøgelund Jensen er født i 1969 i Rift Valley i Afrika./ på FB siden stod der: born in Rift Valley in the wildlife of Africa, Kenya in 1969.

  Mit Navn er Maria, jeg er 16 år gammel. Jeg er folkeskoleelev og nærmere mig langtsom vejs ende.. Jubii.. Eller sådan. Herefter drager jeg på efterskole, for ligesom at tage et år med afslapning, nye mennesker og en masse sport. Jeg spiller til hverdag Håndbold, og brænder meget for sporten. Ellers elsker jeg bare idræt, sport og andet med massere af gang i!!

  Hvad kan jeg godt lide… hmm…Jeg kan godt lide jordbær :-D, og ja, min lille hund. Han hedder william, og er en Shih tzu. Han er en dejlig lille vovse på 2 ½.
  Jeg elsker farven gul – den minder mig om glæde, sol, is og massere af andre gode ting.

  Min store drøm er at blive fotograf, og komme ud og opleve verden.Det ville lige være noget for mig. Ellers er jeg bare en glad pige, der nyder livet.
  Jeg drømmer selv om sådan en blog, men har nok ikke modet, for hvad ville andre dog sige til at læse om mig og mit liv? Jeg må hellere samle mod inden jeg en dag springer ud i det.:-)

  Puhaa… håber ikke min “roman” her blev alt for lang!

  Rigtig god dag.

  Venlige Hilsner Maria :-)

  + tillykke med vovsen, den er super sød!

 22. Uh en fin sag!
  Jeg er en 16 årig (17 om 2 uger :D) pige som går på gymnasium. I min fritid blogger jeg om tøj og mode og andet der fanger mit øje. Jeg har boet i Holland 3 år men er lige flyttet tilbage til Danmark her i sommers, det har været rigtig sjovt at prøve at bo i et andet land. Lærte jo derfor også en masse udenlandske mærker at kende derfra plus at altig bare var billigere der så det er skønt at komme på ferie der :-). Jeg elsker vintageshopping, synes det er så sjovt at finde spøjse smykker og retro tøj eller bare lækre mærker til gode priser :-)

  Signe Bøgelund-Jensen var født i Kenya i Rift valley i Afrika :-)

  xxHelene

 23. Svar: hun er født i 1969 – og har liket hendes facebook-side.

  Wow en flot bluse – wow wow wow.

  Om mig selv: jeg er 25 år, er kandidat i politik og administration fra aalborg universitet, elsker at lave mad, bage osv. Holder meget af at læse din blog – den er utrolig inspirerende. elsker at opleve og nyde de kulturelle tilbud der er i min del af landet. ellers er jeg nok bare en hygge-person.

  1. Svar: Rift Valley i Kenya

   Hvor er den bare smuk, lækker konkurrence :D
   Jeg er 26 og arbejder som social- og sundhedshjælper, nyder at læse blogs som en god undskyldning for at lægge mig på sofaen efter arbejdsdag, hvor man giver så meget af sig selv for, at give andre en god hverdag. Derudover har jeg købt hus for nogle måneder siden, så bruger fritiden på at indrette og ordne huset og derfor skriger mit tøjskab også efter, at få noget nyt. Keep up the good work, for din blog er fantastisk.

 24. Heisa :D

  Jeg elsker din blog, især det indlæg med kagerne fra Paris !! Jeg har faktisk også lavet et indlæg på min blog om de franske makroner :) Jeg er virkelig også en pige som elsker at bage…har altid ideer om hvordan jeg kan dekorere en kage, det driver vist også nogen gange mine klassekammerater til vanvid…især når jeg snakker om hjemmelavet flødeboller :P Men ellers er min livret (eller en af mine livretter) butterdej. Jeg ved ikke helt om du kender det, men det er en slags dej man ruller ud, og derefter fylder med alle mulige gode sager fx fisk eller champignon og skinke. Det er bare det bedste jeg kan få at spise :D Jeg er 14, snart 15 år ( Jeg fylder år til sommer) Jeg elsker at tage på shoppingture med mine veninder, og så elsker jeg at blogge om de ting jeg har købt/set :) Jeg elsker at synge især sangen fra Muse med “Feeling good” Uhh, den sang har jeg bare fået på hjernen, lige efter jeg så Patricia synge den i X-factor. Det var så lidt om mig :P

  Okay, svaret er: Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i the wildlife som ligger i Afrika, Kenya. Hun blev født i 1969. Jeg kunne ikke helt forstå det der med linket, så nu får du bare linket hvor jeg har fundet oplysningerne fra :D http://www.facebook.com/pages/Bøgelund-Jensen/86143017562?sk=info

  Jeg synes også lige du skulle vide hvad jeg ville gøre hvis jeg vandt :) Hvis jeg vandt, ville jeg give blusen til min mor. Hun har fødselsdag i næste uge, og jeg ville gerne give hende noget helt anderledes end jeg plejer. det er ikke lige fordi at jeg tjener så mange penge at jeg kan købe sådan en bluse :P Men det er helt klart en meget fed konkurence :) Hilsen Mathilde.

 25. Hej Emily :-)

  Jeg hedder Maria og blev 17 i går. Til dagligt går jeg i 1.g, arbejder og spiller musik. Jeg har altid været glad for tøj og mode, men det var faktisk først for nyligt at jeg fandt ind i denne blog-verden, som jeg siden har været besat af ;-) Der er godt nok meget at blive inspireret af. Lige nu er jeg på udkig efter en mørk denimjakke og ear- og armcuffs, som jeg synes er så flotte!

  Og mange tak for konkurrencen, hvilken lækker bluse! Den er jo perfekt til shorts og sommer. Og hvis den nu heller ikke falder i mine hænder, kan jeg vidst stadig nå at skrive den på ønskelisten til min fødselsdag :-)

  Tak for en super inspirerende blog!!!
  //Maria

  Forresten blev Signe Bøgelund-Jensen født i Rift Valley i Kenya i 1969

 26. Hun blev født i Rift Valley i Afrika, Kenya. :)

  Jeg er 15 år gammel og går i 9. klasse. Jeg danser ballet, og har gjort det i 10 snart 11 år, og jeg elsker det bare! :) Derudover har jeg min egen blog, da jeg er vild med mode, og jeg kan godt lide at dele med andre. :) Min livret er sushi – jeg eeeeelsker bare fisk! :D Hæhæ..
  Så ved du lidt mere om mig! ;)

  Og det er virkelig en lækker præmie! Jeg håber jeg vinder!! ;)

  Og og og jeg synes din blog er for lækker! :)

  1. Av min arm hvor er den bare smuk den bluse!
   Signe er født i Rift Valley Afrika, Kenya.

   Jeg må være alderspræsidenten her ^_^. Jeg er 35, lærer, har to børn og så er der endnu en på vej. Der vil altså gå noget tid før end jeg vil kunne passe denne smukke sag, men hold da op, hvor vil jeg i så fald glæde mig.

   Mange hilsner
   Karin

 27. Signe Bøgelund-Jensen er fra Rift Valley i Kenya.
  Jeg er 25 år og bor i KBH. Lige for tiden skriver jeg bare projekt på min uddannelse og venter på sommeren. Forhåbentligt får jeg sparet lidt penge op og finder nogle billige flybilletter, så jeg kan komme lidt ud i verden og få fornyet energi. At rejse er jo faktisk det bedste i verden :)

 28. Signe er født i Rift Valley, Kenya i Afrika! :-)

  Jeg er … helt vild med LatinMix for tiden og er netop på vej til at mødes med min søde veninde, så vi kan ryste numsen til lidt dejlig musik og jeg kan slippe alle tankerne om en større studieopgave jeg netop er i gang med at skrive!

  Hav en dejlig aften! C

 29. Signe Bøgelund-Jensen er født i 1969 i Kenya.

  Jeg er en 20-årig pige, der elsker kager, sko, mintgrøn, solskin, skønne mennesker og ikke mindst hyggelige konkurrencer, hvor der udloves smukke, YNDIGE, vidunderlige bluser, der passer LIGE til mig. Ihh!

 30. Hej søde Emily.

  Først og fremmest svar på spørgsmålet: Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya.

  Dernæst kan jeg fortælle at jeg er 21 år gammel og næsten har afsluttet min Bachelor-uddannelse i Aarhus. Til sommer flytter jeg til København for at læse videre og for at komme tæt på nogle mennesker jeg virkelig holder af. Og ja, min livret er blåmuslinger lavet i en stor gryde med hvidvin, hvidløg og en masse urter :) Eller generelt al fisk. Jeg elsker fisk så meget at jeg, da jeg var yngre, foretrak makrelmadder til morgenmad (til min families store gru, da duften af makrel åbenbart ikke falder i alles smag før kl. 8 om morgenen).
  Hvor ville jeg blive glad for den flotte bluse!

  Kærligst, Anne-Sophie

 31. Hej Emily. Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley, Kenya in 1969. Tak for en skøn blog. Det er hyggeligt at følge dig hver dag, også selvom det ofte er i form af en overspringshandling :) Her er lidt om mig selv. Jeg er 25 år, bor i kbh og læser til tandlæge – Er færdig til sommer. Bruger nærmest al min tid på studiet, men der bliver da også tid til venner, familie, cafebesøg, biografture osv. For tiden er livretten ristet hjemmebagt brød med avokado og hytteost. Det smager bare.. mmm… Dine opskrifter er forresten skønne.
  Tak forsi du vil give denne skønne bluse væk – håber det bliver til mig! Kh Cecilie

 32. Uha, en skøn bluse.. : ) Føler en smule sympati for dig, da du skal give afkald på den skønne sag(;
  Nårh, men Signe er født i Kenya..

  Jeg er en pige på 15, snart 16år. Så jeg går stadig i folkeskole, men er “snart” på vej i gymnasiet:D
  Ha’ en dejlig dag! ;D

 33. Først og fremmest: Signe er født i Rift Valley, Kenya (Afrika) i 1969! Så er det på plads:)

  Selv er jeg født i det nordjyske i 1986, men bor nu på Amager! Derudover kan nævnes, at jeg er sygeplejestuderende med hang til neglelak i fine farver, sæbebobler, rejser, gode venner, kager og desserter og heldigvis også træning! Og så vil jeg elske at eje den smukke bluse fra Signe Bøgelund-Jensen! Den vil være perfekt sammen med et par mørke jeans og sandaler i solen, som forhåbentligt snart viser sig fra en lidt bedre side!

  //Kathrine :)

 34. Hvor er det bare den smukkeste skjorte jeg længe har set – og forstår udmærket godt at den må være svært at slippe når man først har haft den i hænderne :) Tror også jeg ville have svært ved at give den væk, selvom den var for stor.. Om ikke andet kunne den pynte fint på en bøjle ;) hehe..

  Nå men til konkurrencen… En fantastisk konkurrence når man er på SU og ikke må bruge penge på tøj det næste stykke tid fordi der skal spares op til ferie… Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya i 1969. Sikke en spændende baggrund at have!

  Jeg er 23 år og læser Marketing og Management Communication og sidder for tiden dybt begravet i mit bachelor projekt, når jeg altså ikke arbejder med konferencer for en software virksomhed :) Så der er nok at se til for tiden, og et smut forbi din blog er den bedste lille pause jeg har hver dag!
  Derudover drømmer jeg for tiden om sol og sommer, der er ikke noget som giver en energi og got humør som solens stråler, og hvis man kan nyde dem i forbindelse med gode oplevelser med dem man holder af, eller blot en stille stund med sig selv og en kop kaffe – ja så bliver det ikke bedre :) og snakker vi livretter, så er jeg ret vild med din tidligere nævnte morgengrød for tiden – fik den rent faktisk både til morgenmad og aftensmad her den anden dag da køleskabet var tomt :)

  Det var vidst en lang smøre fra mig – nu skal jeg tilbage til mit bachelor skrivning. Tak for en god blog!

 35. Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Afrika, Kenya.
  Jeg liker facebook siden ;)

  Jeg er 19 år, og flytter til Berlin efter sommerferien for at arbejde som EU-volontør.
  Derfor ville det heller ikke være dårligt at vinde sådan en smuk bluse, når man nu ikke kan se frem til at have penge på lommen de første mange år :)

  1. Svaret: Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Afrika, Kenya.

   Jeg er 21 år og læser til BygningsDesign-ingeniør 3.semester på ingeniørhøjskolen i Aarhus. Det er nok ikke den uddannelse en typisk modeblog-læser går på, men jeg er rigtig glad for det, og det er i hvert fald noget HELT andet end tøj og glamour kan jeg godt love dig for :) Jeg bor sammen med min dejlige kæreste i midt i Aarhus og elsker det.. Har hele min barndom boet på landet og havde aldrig troet at jeg ville føle mig hjemme inde i byen.. Dog savner jeg pt. fuglekvidren og dyb stilhed en morgen på altanen (sådan som det kun er på landet) – men det får jeg nok aldrig opfyldt her i byen :) Det bedste jeg ved er en dag som i dag hvor jeg har trisset rundt sammen med min søde kusine inde i byen og købt fine bolig-dimser, sladret og ikke mindst været på café.. Nu er det dog tid til at læse og lave nogle beregninger så jeg kan blive klar til studiet i morgen :)
   Hov nu fik jeg da skrevet en hel smøre.. I øvrigt vil jeg bare sige tak for en fantastisk blog – nyder hvert eneste indlæg fra dig!

 36. Hej Emily :) Jeg er 15, snart 16 år, så jeg er ikke så gammel, går til dagligt i niende klasse, og er i fuld gang med en masse eksamensforberedelse i skolen. Derfor kunne det være fedt at vinde sådan en smuk bluse (som jeg i øvrigt ikke vil få råd til indenfor den nærmeste fremtid) midt i al stressen. Jeg elsker din blog og det er hyggeligt med de her konkurrencer :)
  Nå, så til svaret: Signe Bøgelund-Jensen blev født i Rift Valley, Kenya i 1969 :)

 37. Hej Emily

  Signe Bøgelund-Jensen er født i 1969 i Rift Valley, Afrika.
  Først og fremmest, hvor er den dog fin! :)
  Jeg er 14 år gammel og går i 8. klasse. Udover det, bruger jeg en del tid på arbejde, her om sommeren (Jeg arbejder i et is hus) og dans. Jeg går til MTV dans, som er en blandning af moderne dans og hip hop. Min livret er… hmm, det ved jeg ikke, tror vidst bare jeg elsker mad i det hele taget :D hæhæ!
  Min yndlings farve er lilla, den er s fin og rigtig sommer agtig.
  Ja, det var så lidt om mig ;)
  -Har liket på facebook siden.

  Mange kærlige hilsner fra
  Mie

 38. Signe Bøgelund-Jensen er fra Rift Valley i Kenya :) Jeg er selv fra Frederikssund (halvkedelig provinsby udenfor KBH) og fylder 16 om otte dage. Jeg elsker sushi, italiensk (alt der hedder pasta og bøffelmozzeralla!) og min fars hjemmelavede mad. Jeg skal i gymnasiet til næste år, og glæder mig helt vildt – selvom det ville være iorden hvis man kunne tage et sabbatår efter 9. og så bare rejse verden rundt hæhæ ;) Men det skal jeg nok nå.

  Til daglig går jeg som sagt i skole, hygger med mine veninder, fester og nyder det er forår :)

 39. Den der bluse (gud, hvor er den fin!) har mit navn written all over it, Emily, og nu skal du høre hvorfor: Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya, og det er både min far og min farfar også. Da min farmor i begyndelsen af 1960’erne lige vare blevet uddannet som børnehavepædagog i London, fik hun et brev fra sin onkel, Edward, med invitation om at komme ned at bo med ham og hans kone i nogle måneder, før hun begyndte at arbejde. Hun tog imod invitationen, og på den 3 uger lange sejltur derned mødte hun min farfar, som var på vej hjem fra et familiebesøg i England. Det var love at first sight, så de blev gift, slog sig ned i Kenya og fik min far i 1963, samme år som Kenya blev selvstændigt. Efter nogle år blev de nødt til at flytte til England, da kenyanerne forståeligt nok selv ville besætte embedsposter m.v. frem for at have en masse briter siddende. Min farfar kom aldrig rigtigt over det og døde relativt ung, og min farmor taler stadig swahili med min fætter af og til.

  Nå, men noget om mig: Jeg bor i Hillerød med min kæreste, læser russisk (fordi det er verdens fineste sprog og mest fascinerende kultur) og statskundskab (som tilvalg – fordi jeg er politiknørd) og elsker katte, lakrids og tatar. Og så fylder jeg 26 d. 12. april, så den der bluse kunne altså snildt lige være en fødselsdagsgave, synes jeg ;) Og så like’r jeg a lige på Facebook også.

 40. Hvor er den bare fin…! Krydser fingre for at jeg er så heldig at vinde den skønne sag!

  Jeg hedder Kristina og er 22 år. Jeg “læser” møbeldesign på TEKO I Herning og er lige nu igang med min afsluttende eksamen. Jeg bor også i Herning sammen med min kæreste. Derudover er jeg en fast læser af din fine blog, som jeg gerne besøger et par gange om dagen, bare lige for at se om der er kommet et nyt spændende indlæg til.. Og så glæder jeg mig rigtig meget til sommer!

  Og forresten Signe Bøgelund-Jensen er født i Kenya i 1969

  Kh

 41. Über talentfulde Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Afrika.

  Jeg hedder Cæcilie med Æ, da mine forældre var uenige om degt alternative navn Sæssel og det mere ordinære Cecilie. Derfor kom de frem med et kompromis. Jeg er en nitten årig snart-studine fra Århus, som konstant drømmer om den røde hue, den blomstrede vogn og Interrail turen der følger lige efter. Jeg drømmer mig dagligt væk fra hverdagen, og håber at jeg en gang kan få en dejlig lille københavner lejlighed omkring smukke, smukke Vesterbro, som har en speciel plads i hjerte, af ukendte grunde. Jeg jagter konstant drømmen om en passion og en åbenbaring der fortæller mig hvad jeg vil med mit liv. Det eneste jeg ved er, at det skal være noget kreativt. Desuden er den smukke bluse, virkelig et kunstværk. Jeg ejer ikke så dyrt tøj (you know, S.U, we looooove you), og kunne derfor godt tænke mig et stykke kunst i beklædningstilstand (:

  Kærligst Cæcilie

 42. Signe Bøgelund-Jensen blev født i Rift Valley, Kenya.
  Jeg hedder Sofie Madsen og er 17 år. Jeg går på Paderup Gymnasium i Randers, så der er nok at se til!
  Du vil gerne vide, hvad jeg godt kan lide.. jeg kan rigtig godt lide når bloggere lægger sådan en fed konkurrence ud! hæhæ. ;)
  og så kan jeg generelt bare godt lide veninder, kæreste, familie og mode.

 43. Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Afrika, Kenya.

  Jeg hedder Zina og er 22 år, arh.. Faktisk ikke, jeg bliver 22 på søndag ;-) Jeg er et ret hektisk menneske da jeg går i skole og springer rundt mellem mine jobs på caféer og bar. Jeg ELSKER og jeg mener ELSKER at lave mad, det nyder både kæreste veninder og familie godt af :-) (selvom jeg nogle gange tror at de udnytter mig lidt, men what the heck… I’m loving it) derudover er jeg vild med at være til…. :-) (og i øvrigt også blusen)

  Hilsner fra Jylland

 44. hej emily.
  først svaret på spørgsmålet! – ellers glemmer jeg det med stor sandsynlighed lissom andre har præsteret :)
  hende signe bøgelund-jensen blev i 1969 født i rift valley in kenya – OG hun laver fine sager!
  krydser hvad krydse kan for at jeg vinder denne uhyre (lidt dyre) feminine blondesag :)
  her kommer endnu et styks “livshistorie” – eller i hvert fald et par brudstykker.
  jeg læser ernæring og sundhed i københavn (og med en su er der ikke meget plads til shoppeudskejelser – derfor det lille hint til prisen), bor på amager, flyttet til storbyen fra landidyl oppe nordpå, elsker (at lave og spise) mad i godt selvskab, har gået på noget så oldschool som husholdningsskole (nu, efter navneændring: madakademi) hvor jeg fik stiftet bekendtskab med så godt som al mad i hele verden, kulinarisk rejse til italy og andet godt, har en stor forkærlighed for grød, gryn og nødder i alle afskygninger og kombinationer – så det blir tit den hurtige løsning når man ene “mand” ska ha noget at spise.
  håber at vinde! (men hvis det ikke er tilfældet ka du stadig beregne at ha mig som fast læser)
  go blog og go aften.
  hilsner herfra :)

 45. Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley, Kenya, Afrika!

  21 år, læser Historie på KU :)
  Jeg eeeeeelsker risotto!! :D

 46. åh, den må jeg eje! det er lige før man burde købe den, hvis man ikke vandt den…
  Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya…jeg har desuden liket hende facebook-side.. ;-)

  om mig, høhø: Jeg hedder Caroline, jeg er 16 år, jeg går i 1.g på Virum gym. jeg ææælsker sushi – men det er måske et lidt uoriginalt svar? Tror hellere jeg vil sige, at min livret er farfars tyndstegsfillet med hjemmelavede rösti-kartoffler..man er seriøst gået glip af et formidabelt måltid, hvis man ikke har spist hos min farfar – vi nyder godt af hans tidligere kokkekarriere..

  wauw, det blev langt, et lille undskyld fra mig… :-)))

 47. Signe Bøgelund-Jensen blev født i Rift Valley i Kenya i 1969:-)

  Jeg er 30 snart 31 og er først fornylig faldet over disse modeblogs, som jeg til gengæld også er blevet afhængig af – hvilket nok til dels skyldes min enorme nysgerrighed og ivren efter at vide alt:-p og så sidder mellemrumstasten lidt fastpå tastaturet, så det tager mega lang tid at skrive en kommentar (jegtror det skyldes spiseri ved computeren – shame on me)….

 48. Hvilken smuk blondesag! Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Afrika, Kenya og jeg er fan! Jeg elsker blonder og victorianske undertoner, og så er jeg sikker på, at denne smukling vil føle sig hjemme i min sort-hvide garderobe. Jeg har – meget aprospos – købt en stak lækre, nye bøjler på Nomess Copenhagen lagersalg i dag og jeg vil straks reservere en plads på garerobestangen, skulle man være så heldig at vinde (fingers crossed).

  Hej Emily, jeg hedder Line, jeg er 26 år og læser humanistisk informatik. Jeg interesserer mig for mode, design, herunder indretning, rejser, film og min all time yndlings interesse; mad. Der er ingen tvivl om, at jeg er Foodie med stort F! Jeg elsker at kreere, at nyde, at opdage og at se billeder af mad. Jeg bor på Frederiksberg sammen med min kæreste gennem 4 år og vi vil meget gerne have en lille vovse. Gerne en Jack Russel terrier! Dog bor vi i lejlighed, hvor husdyr ikke er tilladt. Når vi finder et nyt, dyrevenligt sted at bo, vil der blive gjort noget ved den sag :D

  Med dette sagt, vil jeg sige, at jeg er absolut fan af din blog! Den er på min top 3 over yndlingsblogs og jeg har været fast læser gennem længere tid. Hvis jeg en dag vælger at lave min egen blog skal det ikke være nogen hemmelighed, at din blog vil have været inspirationskilde hertil!

  Tak for en altid interessant og, i høj grad, rar blog!

 49. Signe Bøgelund Jensen er født i Rift Valley i Kenya :)
  Den er virkelig smuk den trøje, det må man sige.
  Jeg er 18 år og går i 3.g på gymnasiet. Det betyder, at jeg snart er færdig og med det kommmer der en studentertid hvor sådan en hvid lækker sag ville passe rigtig godt til!!
  Jeg kan rigtig godt lide at fotografere, og da jeg fyldte 18 sidste sommer investerede jeg i et godt spejlreflekskamera, så jeg kunne tage en masse gode billeder :) Jeg er rigtig glad for det og elsker at bruge en dejlig dag på at rende rundt i haven og tage billeder af alt muligt. Og så skal du da også lige have et tak med på vejen for ligeledes at være så skide inspirerende med dine billeder. Det har faktisk inspireret mig ret meget til selv at blive bedre til at fotografere.
  Ha’ en god dag :)

 50. Lækker konkurrence :)
  Svaret må være Rift Valley i Kenya.

  Om mig selv kan jeg fortælle at jeg er 24 og pt. er i fuld gang med min bachelor på RUC. Hvis alt går vel kan jeg om seks uger aflevere et par sider eller deromkring til eksaminator og censor om Den Kongelige Ballet, så det er det der fylder i mit hovede lige for tiden.

  Kh Maria uden dagbog

 51. Uhh den rammer lige i mit blonde-elskende hjerte- med et par højtaljet, sorte bukser eller et par læder shorts ville den være helt perfekt! Signe Bøgelund er født i Rift Vallue, Kenya, Afrika.
  Jeg læser arkitektur på arkitektskolen i Århus, hvor er bliver bachelor til sommer. Jeg eeeelsker arkitektur – selvom det tager alt min tid, min selvtillid og hele min SU (what’s not to love?!) Jeg er ved at planlægge mit livsrejse – 1år så langt jeg kan komme – uhh jeg glæder mig sååå meget!

 52. Signe Bøgelund-Jensen er født i 1969 i Rift Valley i Kenya :D

  Jeg hedder Charlotte og jeg er 14 år gammel og chiller i folkern! Ligenu har jeg travlt med, at pakke, fordi jeg skal til frankrig her på fredag sammen med mit smukke kor!

 53. Sikke en fin fin bluse!!

  Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley, Kenya, Afrika.

  Jeg er 24 år – snart 25, og jeg læser til ergoterapeut. Jeg elsker at bage kager (og bruger tit dine opskrifter), drikke kaffe med veninderne, tage til koncerter og se reality tv i fjerneren :)
  Min livret – den var svær! Jeg er en stor madelsker. Men har en klar forkærlighed for det italienske køkken – mmmmm.. :)

 54. Signe Bøgelund-Jensen blev født i Rift Valley, Kenya, Africa :-) så hun har da fået en eksotisk start!
  ELSKER BLUSEN! Den er bare så fin, kan sagtens forstå at du er fristet til at beholde den, Emily ;-)
  Men tak for konkurrencen :-D

  Jeg er 20 år gammel og glad studerende på Copenhagen Business School. Jeg studerer kommunikation og kultur. I min dyrebare fritid står den på kvalitetstid med veninder, kæreste, gåture og agility med min lille hund Carlo (som er en nysgerrig og fræk cairn-terrier), arbejde, fest og søvn ;-) Af en eller anden grund synes jeg aldrig at have nok tid til at træne så meget som jeg gerne ville, for fitness er en af de ting jeg nyder – skal i det hele huske at få bevæget mig for at undgå at blive helt “død” igennem en travl hverdag :-)
  Sidst men ikke mindst, så holder jeg meget af shopping og af at sætte mig med en god kop te og læse blogs – din er blandt favoritterne og “gemt” på min mobil og computer så jeg altid lige kan læse med på hvad du nu har fundet på ;-)
  Mange tak for en dejlig blog, som inspirerer mig og gør mig glad! (Også på en regnvejrsgrå onsdag i begyndelsen af april)

 55. Det var dog en vidunderlig trøje – og så til en pris jeg aldrig ville kunne få råd til. Fantastisk konkurrence, tak for det :)
  Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift-Valley, Kenya, i 1969.
  Jeg selv er født i Aalborg, hvor jeg stadig bor. Jeg er 17 år gammel, går i 2.g – og er gået i gang med at skrive en roman, eller ideerne til den, men den skal helt bestemt skrives. Jeg har altid skrevet noveller o.lign, men da jeg for nylig har været på forfatterkursus med stor succes, har jeg besluttet at gøre noget seriøst ved min forfatterdrøm. :)

 56. Wow, hvor er den bare flot!!!!

  Signe er født i Rift Valley i Kenya, Afrika!
  Jeg er født i Hørsholm i Nordsjælland, Danmark ;-) Jeg er 20 år gammel, og har i øjeblikket mit andet sabbatår (ufrivilligt, da jeg ikke kom ind på studie i sommers) hvor jeg arbejder i en SFO med en masse søde og dejlige børn! Efter sommerferien skal jeg læse molekylær biomedicin på KU, og det glæder jeg mig meget til!
  Der er virkelig mange ting, som jeg godt kan lide – mad, kærlighed, tøj, avokado, kaffe, sko, smykker, mozzarella, cola, desperate housewives, håndbold, fitness, beverly hills, rejser, turkisblåt vand, iphone, neglelak, orden, minder, kys og kram, champagne, parfume, converse, søvn, fest, musik, lilla, krimier, cupcakes (det er jeg vist ikke ene om), blogs med mere..

  http://www.nicoleogbolette.blogspot.com

 57. Hej Emily

  Signe Bøgelund-Jensen er født i 1969 i Rift Valley, Kenya, Afrika.

  Det er en jätte fin bluse, det er lige før jeg må købe den hvis jeg ikke vinder den.
  Jeg er 22 og livsnyder og er vild med blogs som din, men god inspiration til påklædning og nyttige tips til rejser og events. I går var jeg til en sjov quiz på Musiksmag på Jægersborggade, som bliver holdt en gang i måneden. Det kan klart anbefales til alle. Jeg bor på det hyggeligste lille kollegie ved søerne med de sødeste piger og elsker at gå til koncerter, ture i solen og det sker da også at det bliver til lidt skole.

  Kh Mette

  Ps. Min livret er noget med ost eller chili… eller avokado.

 58. Hej Emily.
  Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Afrika, Kenya.
  Jeg hedder Elin, er 22 år og bor i Århus, hvor jeg læser informationsvidenskab. Jeg har lige været til tutor-møde på studiet, da jeg var ledende tutor sidste sommer og skal nu fungere som en slags mentor for de ny-udvalgte cheftutorer. Og hvor er det bare fedt, at arbejde med folk der brænder for noget ligeså meget som en selv :)

  1. Av min arm hvor er den bare smuk!
   Signe er født i Rift Valley Afrika, Kenya.

   Jeg må være alderspræsidenten her ^_^. Jeg er 35, lærer, har to børn og så er der endnu en på vej. Der vil altså gå noget tid før end jeg vil kunne passe denne smukke sag, men hold da op, hvor vil jeg i så fald glæde mig. Mit budget er desværre ikke til køb i denne prisklasse, så skønt med en konkurrence ^_^.

   Mange hilsner
   Karin

 59. Jeg deltager faktisk meget sjældent i konkurrencer, men denne her er altså et forsøg værd!

  Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya, Afrika (man kunne faktisk godt forestille sig Meryl Streep i denne hér i “Out of Africa”. Hvis jeg vinder, holder jeg aldrig op med at sige “I had a farm in Africa by the foot of the mountain Ngong bla bla” – nå, never mind!).

  Jeg er 22 år, studerer statskundskab, elsker at bo på Vesterbro, er syg med is (seriøst) og ender altid i mørkeblåt og bourdeaux tøj. Og er oftest en happy camper.

  Tak for en lækker blog!

  Kh Julie.

 60. Waaaaaaauw, hvor er den smuk! Den må virkelig, virkelig gerne hjem og bo hos mig.
  Svaret er, at Signe er født i Rift Valley i Kenya, i 1969.
  Jeg er 17 og går på gym til daglig, hvor jeg egentlig bruger det meste af min tid på at netshoppe og kigge på blogs – så holder jeg fri, når jeg kommer hjem, hvor jeg prøver kræfter med kreativ formidling på mere end en måde. Jeg har ikke en livret, men det må da helt klart være en salat af en art – også er jeg en sucker for chokoladekage, som jeg kunne leve af for evig tid. Min yndlingsbøger er Lolita af Vladimir Nabokov og Den fremmede af Albert Camus, fordi de er så smukt skrevet, og fordi de indeholder alt, hvad en klassiker bør indeholde – på den anden side synes jeg Godfather filmene er umådelig langtrukne og fyldt med ligegyldige transportscener, og Star Wars kan jeg slet ikke fordrage – for mig er det en stor omgang crap, så jeg er bestemt ikke “konsekvent intellektuel”.
  Nå ja, det var vel det :) Jeg krydser finger for at denne smukke bluse skal omsvøbe min krop, og hvis den ikke gør, så var det alligevel hyggeligt lige at skrive lidt om sig selv her :)

 61. Svaret må være at; Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Afrika.

  Er 19 år, bliver student til sommer, hvilket jeg glæder mig til, og har en passion for fotografi :)

 62. Signe er født i 1969, Rift Valley i Kenya.

  Jeg er en nittenårig, modeinteresseret østjyde med drømme om lange rejser og en designerkarriere. Efter en lang dag på gymnasiet, med 20 kg. bøger spændt på ryggen, drager jeg på arbejde, hvorefter indkøb, madlavning og lektierne følger. Imellem alle disse opslidende ærinder, som enhver gymnasieelev må igennem, har jeg fundet mig et pusterum, hvor jeg kan få inspiration og drømme mig lidt væk – Modeblogge. På en kold og grå tirsdag er det intet mindre end fantastisk, at kunne drømme sig til forårsfyldte Paris, ellers varme og solrige Milano. Det er mit pusterum og min inspiration – Så tak for det :)

 63. Hej Emily,

  Nøøøj, hvor er det en fin bluse! Den ville jeg dog gerne vinde. Jeg går i 1.g og er 16 år. Jeg har selv en blog og jeg elsker virkelig at blogge. Og nu du spørger til livret og yndlingsfarve: lasagne og blå. :)
  Men nu til svaret: Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Afrika i Kenya. :)

  //Emma
  Og hvis du får lyst til at tage et kig på min blog, så er det den her: http://www.emmaemilie-emmaemilie.blogspot.com :)

 64. Svar: Signe Bøgelund-Jensen blev født i Rift Valley i Kenya i 1969

  Hmmm lidt skræmmende at læse de andre svar – jeg kunne jo være mor til flere af jer…lol ;-)
  Jeg må jo være absolut alders præsident :-/ hele 35 år…gisp!
  Jeg elsker at rejse – favorit må være Sydafrika, hvor jeg har boet….smukt land!Jeg krydser fingre for den bluse er da godt nok skøn!

 65. Hejsa Emily,
  Du har en af de mest inspirerende blogs jeg kender, og jeg besøger den dagligt! Åh ja, SigneBøgelund-Jensen er født i Rift Valley, Afrika, Kenya i 1969. Jeg kan kun sige, at det er noget af et sted! -som jeg gerne vil besøge en dag.
  Jeg går til dagligt i gymnasiet, og er 16 år. Jeg har en forkærlighed for cupcakes og sprøde pommes fritter. Min ynglingsfarve er grøn fordi den minder mig om sommer.
  Jeg kan lide mode, og har den her hemmelige drøm om at have en modeblog, men er bange for at det bliver en fail. Ellers kan jeg også lide Glee, Sex And The City og Bones.
  Nyd din onsdag,

  Bedste Hilsner, Anna :-)

 66. Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Africa, Kenya i 1969.

  Jeg er en forholdsvis ny læser. Det er knap 3 måneder siden jeg fandt din blog (og dette skete faktisk kun fordi din veninde Kia lå som materiale i vores ressource rum til AY 3.g). Men nu hvor jeg har, er jeg blevet en fast læser. Så jeg går altså i 3.g, er 19 år og min yndlingsfarve er grøn (gerne mint). Min store interesse er faktisk ikke mode. Min fritid går mest til frivilligt arbejde i Røde Kors. Derfor har jeg heller ikke et rigtig arbejde, og absolut heller ingen penge!! Men hvorfor så give blusen til en der læser din blog ligeså meget for de smukke billeder (jeg er selv meget fotointeresseret), som det tøj du har på? Jo, det skal du gøre fordi blusen er helt fantastisk, og jeg tænker ligefrem den kunne være perfekt til den dag jeg tager min hue på, altså om cirka små tre måneder. Desværre ville jeg aldrig selv være i stand til at betale så mange penge for den, og derfor vil den også blive værnet om, som var det mit kamera (et canon btw ;))
  Lige tilsidst vil jeg gerne takke for en blog der har hjulpet mig til bedre tøjvalg, og som jeg virkelig nyder at læse!
  … når ja, Signe bor forresten på Strandvejen nu :)
  mvh Ida

 67. Signe Bøgelund-Jensen blev født i 1969 i Rift Valley, Afrika i Kenya.
  Jeg er en ung pige på 18 år som er igang med at kæmpe sig igennem det elskværdige gymnasie liv.
  jeg elsker at bruge tiden med mine veninder og gå på café, udforske genbrugsbutikker i Odense city og ellers bare hygge med familien. Jeg er så heldig at jeg rejser til London på søndag og min tur ville blive meget bedre, hvis jeg ville være ejeren af denne skønne skønne bluse! Så jeg krydser alt hvad jeg har at krydse for at blive den heldige vinder af dette!

  + tusinde tak, for en fantastisk dejlig blog!

 68. Kreative signe er født i Rift Valley i Kenya:)
  Virkelig smuk og yndig blondebluse der meget gerne må komme hjem til mig og bo, (og måske komme på når jeg bliver færdig med min bachelor i Design og Kulturøkonomi lige om snart:)!)!
  Jeg drikker alt for meget kaffe, løber 8 km 3 gange om ugen, og er virkelig blevet en Essie-pige der ALTID! har neglelak på:)

  Din blog er en af mine absolut favoritter, jeg er vild med dit naturlige look og du er så smuk!

  -Mette

 69. hej emily;-)
  nøj hvor er det en fin skjorte! og ej hvor er det pudsigt, jeg har lige sidet og kigget på skjorter på nettet. men lad os bare sige at, jeg nærmer mig at være “shop a holic”(ved ikke lige hvordan det staves) men derfor har min veninde sat mig på prøve, jeg må ingen penge bruge, i hele april måned. ( tro mig det er hårdt;-D.) men jeg skal nok klare det! (det skal jeg ihvertfald;))
  jeg er “kun” 14 år, men selvom at jeg ikke er ældre, elsker jeg mode.Jeg elsker at læse blogs og få ispiration. din blog var en af de første jeg begyndte at læse, og det er derfor altid din blog, som tjekker først;-D men også fordi, at jeg syntes det er en af de mest gennemarbejdet.(tro mig, dette skriver jeg ikke kun for at “score ekstra point” haha det er helt aldeles fuldstændig rigtigt);-).

  jeg har lige spist aftensmad;-) og lige nu sidder jeg med computeren og tjekker dagens nye inlæg;-).
  jeg elsker (tro mig dette er ingen overdrivelse) mode og alt hvad dette indebære <3 ellers elsker jeg selfølgelig at være sammen med dem omkring mig;) altså min familie og mine venner.
  hvad min ynglingsfarve er, kan jeg desværre ikke svare på. hver gang jeg finder en farve som er flot, og tænker at dette er min yngligs farve, så finder jeg en, som er minds ligeså flot :D der er simpelthen, så mange fine farver! <3
  og det samme med mad, der findes så meget lækkert!;)
  idag har jeg iøvrigt bagt dine cranberry and orange cupcakes mmmh…
  signe bøgelund,bor nnu på strand vejen men hun er født i Rift Vlley i Afrika, Kenya.
  jeg glæder mig til at høre din afgørelse.
  ps. når du fortæller om dit privatliv,(altså hvad du laver og oplever i hverdagen) får jeg sådan en følelse af, at jeg også vil være som dig når jeg bliver ældre!. hihi:-)
  kram sara

 70. Åh, den bluse er da lige til at dø over! :D Den ville passe perfekt til mine højtaljede, kamelfarvede shorts ;p

  Må hellere svare på spørgsmålet (og så drømme om, at jeg bliver den heldige!). Signe Bøgelund Jensen er født i Rift Valley i Kenya.

  Jeg er en kvinde på 22 år. Til dagligt læser jeg til multimediedesigner på Erhvervsakademi Aarhus. Jeg elsker design af alle mulige slags og elsker at lade mig inspirere af andre brancher end min egen. For tiden går jeg og venter på, at bliver “rigtigt” forår (læs: tynde jakker og ballarinaer uden at fryse :p )

  Tusind tak for en rigtig spændende blog og fedt, at du laver sådanne små konkurrencer..

  – Ann

 71. Oh my, dette er den bedste konkurrence jeg længe har set – og der er altså mange gode derude. Jeg stiftede for nyligt bekendtskab med Signe Bøgelund-Jensens design, og sad og sukkede over netop denne fine bluse, så jeg ville blive vildt lykkelig hvis den havnede i mit klædeskab!

  Signe er født i 1969 i Rift Valley i Kenya – og jeg har naturligvis liket hendes side. Hvordan skulle man kunne synes andet end godt om så fint tøj.

  Jeg er 19 år, og blev færdig med gymnasiet siden da. Jeg har arbejdet lidt hist og her efterfølgende og har også været igang med at tage matematik på A-niveau, men det meste af min tid er blevet brugt på selvudvikling. Jeg fik konstateret en depression i efteråret, så pt. er mit job at blive rask, så jeg kan komme i gang med at læse til (special)lærer til efteråret, noget jeg glæder mig meget til. Jeg skal dog snart starte i “praktik” (noget man kan kommer, for at afprøve ens arbejdsevne), som ekstralærer på min gamle arbejdsplads, som er en lille skole med en masse dejlige elever og lærere. Jeg glæder mig meget til at komme igang igen.

 72. Åååh Emily! Den her smukke, smukke blondetop er lige den jeg mangler! Jeg skal nemlig til et rigtig fint bryllup til maj ved min bedste ven, Søren! Sammen med mit højtaljede midiskirt ville den give lige præcis det look, jeg har drømt om. Den gudsbenådede designer Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley, Kenya i 1969 og 10 år senere blev jeg selv født på Frederiksberg, hvor mine unge, forelskede forældre havde bosat sig. 1,5 år senere flyttede de til Århus, hvor jeg selv bor idag. Jeg har været vidt omkring og boet mange forskellige steder, men er altid vendt tilbage til min elskede “Smilets by”:)

  Jeg må lige huske at takke dig for opskriften af Chilin’ con carne, som er blevet en massiv favorit herhjemme og den eneste ret, der kan få min fine kæreste til at spise bønner:) Så tak!

  KH Pernille, der knuselsker din blog:)

 73. Stine er født i Kenya.
  Jeg er 16 år gammel. Jeg synes virkelig skjorten er så smuk!
  Jeg går sidste år i folkeskole, hvorefter jeg skal på hhx. Udover at gå i folkeskole har jeg et fritidsjob hos en bager, hvor jeg lærer de smarteste tips om cupcakes.
  Min livret er RISENGRØD! Jeg kan spise det året rundt, selvom jeg ikke gør det.
  Sabine Hansen
  Sabineverden.blogspot.com

 74. hej emily! du holder altid de fedeste konkurrencer. Er specielt ret vild med præmien i denne. :-) svaret er at Signe Bøgelund-Jensen er født i 1969 i Rift Valley, Afrika.
  Jeg er 15 år, så går stadig i folkeskolen. Jeg elsker mode, og får jo størstedellen af min inspiration fra modeblogs, ligesom din. ;-) udover mode holder jeg meget af musik, og at gå til koncerter og festivaller.
  tak for konkurrencen! – venter spændt … :-)

 75. Hej Emily…
  Jamen jamen jamen, den smukke sag måtte da godt bo i mit skab! :) Jeg er 24 år og nyuddannet sygeplejerske, og har lige fået et super spændende og udfordrende vikariat…desværre kræver jobbet, at man bærer “uniform” så jeg har ikke mulighed for at flashe mit “normale” tøj. Det betyder, at weekenden er dress-up dage i stor stil (I LOVE IT!) og den fine bluse ville 100 % kunne gøre op for, at jeg til dagligt skal gå i kedeligt tøj ;) Skønt med denne type konkurrencer, flere af dem, tak :)
  Og så er Signe Bøgelund-Jensen forresten født i Rift Valley i Kenya i 1969;)

 76. ups! – glemte at skive at det var Rift Valley i – Kenya – Afrika … typisk mig! – håber stadig den er godtaget. :-)

 77. Hejsa Emily

  1. Signe Bøgelund-Jensen er født i Kenya (Rift Valley) i 1969.

  2. Jeg hedder Louise, arbejder som journalist. Jeg elsker at rejse og skal sjovt nok til netop Kenya i forbindelse med nødhjælpsarbejde for at skaffe mere rent vand i landets brændpunkter til juni. Det ville da være skønt (og sådan lidt rørende) at ‘slutte cirklen’ og bære trøjen nede i designerens fødeland.

  Kh Louise / GINGER

 78. Hej

  Svar: Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Afrika, Kenya

  Jeg ligger så i den lidt tungere ende…jeg er 34 år bor i Århus hvor jeg arbejder som konstruktør i et tøjfirma. Det kunne jo være super dejligt at vinde denne smukke bluse og få lidt fornyelse i garderoben udover det jeg sidder og arbejder med til dagligt :o)
  Udover mit arbejde bruger jeg min fritid på mine 2 små dejlie børn og nyder at min kokke-mand er fantastisk i et køkken så jeg ikke behøver lave mad….
  Fantastisk konkurrence.

 79. Hold op, den er flot!
  Signe er født i Rift Valley i Kenya, Afrika.
  Jeg er 18 år gammel, og går på 2. år på HHX. :-)
  jeg elsker alt godt mad (undtaget champignoner og chilli!), kvali-tid med min familie og sjove tider med veninderne! og så er min overspringshandling NO. 1 er blogger-land! (Burde skrive engelsk aflevering nu. haha :-))

 80. Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya. Næsten ligeså eksotisk som mig, der er født i Esbjerg. Hvem er jeg? Hmmmmm – jeg er typen, der altid sover lidt længere end jeg burde, som ikke træner lige så meget, som jeg bilder mig ind og som spiser lidt flere lækkerier, end jeg vil være ved. Jeg er typen, der flytter lidt rundt på badeværelsesvægten bare lige for at se, om det ikke kunne være det ustabile underlag, der giver de ekstra 2 kilo. Jeg er hende, der kan hoppe højt af lykke over, at der åbenbart gemte sig vintergækker i min græsplæne (hvor kom de fra?). Jeg er hende, der stædigt insisterer på, at dyrene i tegnefilmene faktisk KAN tale. Jeg er også hende, der egentlig gerne ville kunne sige, at jeg kun hører P1, men jeg ender jo altid på P3. Jeg ville gerne se Deadline – men indrømmer gerne, at Amalies verden er mere underholdende. Nå ja og så er jeg helt vild med virkelig stærk ost – du ved sådan én der helt kan komme til at ligge og svede i køleskabet. Ak ja – jeg kunne blive ved. Kender du typen? :-)

 81. Super LÆKKER Konkurence !
  Svaret: signe bøgelund-jensen er født i Rift Valley i Afrika, Kenya.

  Lidt om mig.. Jeg hedder Emmeli, er 15 år gammel.. Går desværre kun i folkeskole ( glæder mig ufattelig meget til gymnasium !) :)
  I min fritid går jeg til håndbold, er sammen med min dejlige familie og mine skønne venner..
  Mine ynglings “farver” er sort,grå og hvid..

  Foresten, elsker virklig at læse din blog..!

 82. Hej Emily.

  Jeg er helt ny blog-læser og er begyndt at holde rigtig meget af at sidde sidst på aftenen i min seng med dynen omkring mig og læse blogs. Det er virkelig hyggeligt og giver gode ideer til f.x. mode :) Er også vild med mange af dine opskrifter – der er et par stykker, jeg skal have prøvet af i hvert fald.
  Well, jeg hedder Anna, er 23 år og læser medicin på 3.semester i Århus. Jeg elsker en løbetur en dejlig forårs formiddag med efterfølgende smoothie. Eller at lave brunch med alt hvad det indebærer af lækre sager med skønne veninder. (Men hvem elsker ikke det?!! )
  Virkelig en fin bluse og fed konkurrence, men forstår virkelig godt, det gør lidt ondt i hjertet at skulle af med den:)

  Signe Bøgelund-Jensen er født i 1969 i Rift Valley i Kenya, Afrika.

  God onsdag aften:)
  Kh. Anna

 83. Hej Emily. Sikke en smuk og elegant bluse! Jeg har, så sent som i dag, været på jagt efter en “nude” blondebluse med fine detaljer. Jeg kan fortælle dig at Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya.
  Egentlig burde jeg slet ikke være inde på din blog lige nu. Jeg sidder midt i en deadline på en artikel til MediaWatch. Jeg er 18 år gammel og går i 3.g. Jeg går på en såkaldt journalistisk linje og planen er pt Journalisthøjskolen i Århus, når jeg engang er klar og kommet hjem fra min jordomrejse. Jeg kommer selv fra dejlige Amager. Jeg føler selv at mit liv er meget turbulent – i hvert fald lige i øjeblikket. Sidste uge fik min mor konstateret brystkræft hvilket kom som et chok da hun er en ung, slank og smuk dame som jeg beundrer meget. Denne overraskelse kommer oveni eksamens- og fremtidsstress. Jeg ville derfor uden tvivl forære blondeblusen til min mor.
  Jeg vil gerne takke dig for en fin og romantisk blog. Hav en rigtig dejlig aften.
  Mvh Josefine

 84. Smuk!
  Hun er født i det eksotiske land Kenya, Rift Valley i Afrika.
  Er næsten (glæder mig) 22 år, glad og tilfreds, Har blomster i vinduet og træ på gulvene :) Det eneste jeg mangler er blusen der og min egen lejlighed..
  God dag!

 85. “Rift Valley in the wildlife of Africa, Kenya”
  Jeg er 20 og studerer naturressourcer. Jeg kan godt lide lilla, jeg er spejderleder på Østerbro og sidst jeg var til spejder, blev min nevø Holger væk.

 86. Svar: Signe Bøgelund-Jensen blev født i Rift Valley i Kenya i 1969

  Jeg er 23 år, og læser til sygeplejerske på 2. år. Min livret er noget så gammeldags som kalvesnitzel! Har faktisk lige været i snitzlernes land, Polen, hvor jeg besøgte Krakow. Rigtig dejlig og flot by som jeg kan anbeale alle at tage til.

  Tak for en god blog, og sikke en flot bluse.

  1. “Signe Bøgelund-Jensen blev født i Rift Valley i Kenya i 1969”

   Jeg er 16 år, og skal snart ud af folkeskolen! Efter sommerferien starter jeg på et gymnasie i Sønderborg kaldt Sønderborg Statsskole. Jeg har en tvillingesøster, og hun har valgt et andet gymnasie end jeg. Jeg elsker min søster utroligt højt. Hun er den person som betyder mest for mig, og jeg kan ikke forestille mig et liv uden. Men vi er blevet enige om, at det vil være sundt for os at få “egen identitet”. Vi ligner hinanden på mange måder, men på samme tid er vi så forskellige, at det til tider kan være helt facinerende og uhyggeligt. Jeg håber, at jeg bliver den heldige vinder af den fantastiske trøje, så jeg kan give den til min tvillingesøster, som fortjener den mere end nogen anden.

 87. Hej Emily

  Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya i 1969.

  Først og fremmest, tak for en virkelig god blog – din er helt klart en af de bedste! Efter dit indlæg fra Paris med din fine nederdel fra H&M, skyndte jeg mig at købe nederdelen. Den havde jeg nok ikke fået øje på uden dig og det er det bedste ved modeblogs!

  Jeg læser psykologi og eeeeelsker små fine prinsesse cupcakes, god sund mad og min nye nederdel som jeg skal nyde sommeren i med en is i hånden (eller en cupcake)!

 88. Signe Bøgelund-Jensen er født Rift Valley in the wildlife of Africa, Kenya in 1969.
  Hvad skal jeg fortælle hmmm… Jeg elsker lige pt. farven pink (kan dog ændre sig i et snuptag), er vild med alt mad min mand laver, drømmer om kæresteferie i Paris (uden frk. Tulle på 5 år), kan bare ikke lade være med at have travlt med fuldtidsarbejde og -studie.
  Og den bluse er da noget af det finest jeg længe har set :-)

 89. Svaret er Rift Valley, Kenya – fiiin trøje, har også “liket” på Facebook :)
  Jeg hedder Vibeke, jeg er 21 og til dagligt passer jeg skøre, fantastiske indre-by unger, som jeg hver dag kører i bus med op til Rungsted Kyst, hvor de slippes løs i den skønneske udflytter (hvis jeg får børn, mens jeg bor i København, skal de helt sikkert i udflytterbørnehave!). Derudover er jeg lidt af en teaternørd og har Shakespeares samlede værker både på dansk og engelsk (og har læst det meste af dem begge…) I går så jeg den smukkeste forestilling på Betty Nansen Teatret, nemlig Sort Samvittigheds “Hvid Magi”. Hvis du ikke har set den, må jeg på det kraftigste opfordre dig til at se genopsætningen til næste år. Der er nemlig fuldstændig udsolgt. Forestillingen var en hyldest til Anne Linnet, og selvom jeg ikke har noget specielt forhold til hende, var jeg fuldstændig tryllebundet af de seks fantastiske kvinder på scenen og deres vanvittige og smukke univers.

 90. Det er vist min første kommentar herinde – på trods af jeg har læst med et godt stykke tid nu (og nyder det fortsat)

  Svaret er: Rift Valley, Africa, Kenya (FB siden er “liket”)

  Jeg er en 27 årig ‘singlemom’ til en knægt på 4,5 år, der læser på lærerseminariet i Århus. Jeg er mere en musiknørd end en modepige, men jeg elsker modeblogs – jeg er ikke så god til at tænke ud af boksen når det kommer til tøj, så derfor er det vildt inspirerende at se andre gøre det (og til tider prøve at kaste sig ud i noget lignende selv) Jeg er derimod som dig passioneret amatørfotograf, der også til tider får tanken “hvorfor er jeg ikke gået efter fotografdrømmen” – men så tænker jeg igen, mon jeg så fortsat ville elske det så højt som den hobby det er for mig? Om ikke andet så elsker jeg mit kommende erhverv som lærer også :0)
  Min mor er btw. født i Nigeria, Afrika ;0)

  Venligst Cathrin

  Tak for din gode blog med dine dejlige billeder, gode tips og lækkerier

 91. Svaret på spørgsmålet er: Signe Bøgelund-Jensen blev født i Rift Valley i Kenya i 1969

  Jeg er 20 år og studerer til markedsføringsøkonom :) I øjeblikket ser jeg meget frem til sommerferien, hvor jeg skal ud og rejse med min familie. Sommeren er også min yndlings-årstid :) Det er så skønt med lange lyse (og varme) dage, gå ture, bade, grille og nyde livet.

  Krydser fingre for at jeg vinder den flotte bluse!

 92. Wow, den bluse er da for fin til ikke, at være med i konkurrencen! Plus, det er første gang jeg kommenterer (det må da give plus-point ;))
  Svar på spørgsmålet: Signe Bøgelund-Jensen er født i 1969 i Rift Valley, Afrika.

  Jeg hedder Pia, er 24 år og bor i Odense, her læser jeg markedsføringsøkonomi. Når jeg ikke lige er i skole, tilbringer jeg min tid med mine venner og familie, plus så har jeg en ret så dejlig westie hund, som holder mig aktiv ;) Hvilket er meget godt, da jeg elsker at gå turer i skoven (når solen altså skinner og der er dejlig blå himmel) :)
  Ps. Tak for en dejlig blog!

 93. Opfindsomme Signe er født i Rift Valley i Kenya. Jeg er derimod født i et hvidt hus på sydfyn. I det hvide hus på sydfyn boede også en kat der hed Tiger Mis. Tiger Mis endte sine dage i en aflagt barnevogn. Nu bor jeg uden kat og aflagt barnevogn i Valby og håber at der SNAREST flytter en vidunderlig blondebluse ind. Blondebluse kunne anvendes til en tur på RUC, hvor der kunne studeres geografi iført selv samme blondebluse. HURRA hvor jeg håber at jeg vinder.

 94. Hej Emily,

  Den dygtige-dygtige Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya!

  Jeg er 27, arbejder som freelance journalist, men er også i gang med en kandidat på IT Universitet. Og når tiden ikke lige er optaget med små og store ordsnedkerier, så drikker jeg kaffe på Risteriet med mine skønne venner, løber en tur rundt om søerne eller øver mig i at blive en (langt) bedre fotograf.

  KH Julie

 95. Hej Emily,
  Det her vist min første kommentar til dig, på trods af jeg har fulgt dig et godt stykke tid efterhånden (og fortsat nyder det :0)

  Svaret er: Rift Valley, Afrika, Kenya

  Jeg er en 27 årig “singlemom” til en knægt på snart 5 år, der læser på lærerseminariet i Århus. Jeg er mere en musiknørd end en modenørd, men jeg elsker at læse på modeblogs (og blogs i det hele taget), da jeg ikke selv er så god til at tænke ud at boksen, når det kommer til tøj mv.. Så er det rart at se andre formår dette og lade sig inspirere. Jeg er derimod som dig en passioneret amatørfotograf, der også til tider kan blive ramt af tanken “hvorfor er jeg dog ikke blevet fotograf?”. Men så igen ville man fortsætte med at kunne elske det lige så højt når det er et job som når det er en hobby? Don’t know.. Heldigvis elsker jeg også mit kommende erhverv som lærer :0)
  Min mor er btw. født i Nigeria, Afrika ;0)

  Venligst
  Cathrin

  Tak for de dejlige billeder, de gode tips og lækkerierne.. det er en fornøjelse!

 96. Hun er født i Rift Valley, Kenya :)

  Og jeg er født på Fyn. Knap så eksotisk. Nu bor jeg så i Jylland hvor jeg er sygeplejerske. Jeg har lige brugt natten på at høre røverhistorier fra en af mine patienter. Det holder aldrig op med at være fedt at arbejde med mennesker på den måde! :)

 97. wauw en smuk bluse….Men hun er født i Rift Valley i Kenya, Afrika.
  Ihh… hvor er den altså smuk :) Nå, men noget om mig: jeg er 24 år og flytter til sommer til København og JEG GLÆDER MIG :) Jeg skal læse min kandidatuddannelse og denne bluse vil da være SÅ perfekt til første skoledag på uni. Ren luksus.
  Knus Katrine

 98. Jeg har “like” facebooksiden og har fundet ud af, at Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Afrika, Kenya.
  Jeg er 18 år, og går i 2.g i en by en halv times kørsel fra den tyske grænse. Jeg er en pige, der elsker hjemlig hygge i form af en aften på sofaen med resten af familien, men derudover elsker jeg også fest og farver med venner og veninder. Lige for tiden passer jeg en 15 måneder gammel hvalp, så det et hvad tiden går med de her dage – og så lektierne! Min livret må helt sikkert være mors hjemmelavede tærter :-)

  Genial blog, den giver god inspiration

 99. Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya, Africa.

  Jeg er 26 år og er ved at læse til social og sundhedshjælper – og beundrer hver dag de ældre damers virkelige gode og feminine stil – elsker den måde, de fleste, holder sig smukke og præsentable – får ordnet hår en gang om ugen af frisøren, får lakeret negle, tager den flotte silkeskjorte på og så lige husker perlekæden for prikken over i´et! Fantastisk!

 100. Så smuk bluse, jo!
  Stine Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Afrikas vilde natur, i Kenya in 1969.
  Jeg er 18 år og bliver student (!!) til sommer fra Ørestad Gymnasium. Til studenterturen er denne bluse jo perfekt ;-)
  Jeg arbejder i weekenderne i et plante/havecenter, hvor jeg binder buketter i binderiet – et job, der er fantastisk om sommeren med alle de dejlige, friske, duftende planter og blomster :-)
  Jeg er vild med sol, sommer, ferier, is, chokolade og blogs – især Emily Salomons blog, hæhæ (prøver lige at score pluspoint :-))
  Mange Hilsner Mille

 101. Hej Emily :-)
  Signe født i Kenya.
  Jeg er 21 år gammel og studerer engelsk sprog og internationale studier på Aalborg universitet. Min yndlingsfarve er grøn og så bruger jeg tilfældigvis str 40 ;-)
  *)

 102. hej emily!

  hold da op, tusind tak for konkurrencen! det er da mega fedt at vi kan få muligheden for at vinde sådan en smuk bluse! allerførst får du lige svaret: Signe Bøgelund-Jensen er født i Kenya, Afrika, nærmere bestemt Rift Valley, i 1969. det må være spændende at vide om hun føler sig knyttet dertil – jeg er selv født i wien, og har ikke været der siden, men alligevel føler jeg mig knyttet til østrig på en eller anden sær måde, hehe! jeg hedder i øvrigt natalie og er 20 år gammel. lige pt læser jeg jura. men det mit hjerte brænder allermest for er musik og teater, så på et eller andet tidspunkt i mit liv bliver jeg nødt til at finde tid til at udvikle det også :)
  så er der vidst ikke andet for en at ønske dig en rigtig god aften, og tillykke med din blog – den er jo sindssyg dejlig! (skriver lige en overordnet kommentar for det er ikke altid jeg skriver noget i hverdagens travlhed, men du skal da lige vide at jeg/vi sætter meget stor pris på alt du går og blogger om! :) ) hav det godt!

 103. Kære Emily!

  Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya, i Afrika (hold da op!)
  Jeg er selv bare født i Danmark, men det er jeg nu også rigtig glad for.
  Jeg er kun tretten år, går i syvende klasse, er sammen med veninder, hører musik,
  læser bøger og blogs, går ture, laver lektier, spiser lakridser, fotograferer og smiler – for det meste :)

  Virkelig lækker konkurrence forresten.

  Knus Astrid

 104. Signe Bøgelund-Jensen er født i Kenya (Rift Valley, Afrika). Feeeeeeeeeed konkurrence, kan ikke selv passe den fine fine bluse,men den er lige noget for min fantastiske veninde som har fødselsdag om lidt, og det ville være den fedeste gave at give hende:) Jeg hedder Sarah er 27 år og læser til socialrådgiver i Odense, glæder mig til at blive færdig og komme ud i den virkelige verden, tjene nogle ordentlige penge, shoppe amok, gå på cafe hver dag;) Ja SU gør ikke man kan udleve sine “drømme”;) Well nyder nu livet alligevel og har dinner dates hjemme i stedet, og shopper i H&M;)
  Tusind tak for en fed blog og en røv lækker konkurrence..
  Kram Sarah :)

 105. Hej Emily
  Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya, 1969 :)

  Jeg er 20 år, læser på første år på litteraturvidenskab på KU og sidder lige nu og hører Spice Girls i min lejlighed på Frederiksberg. Om lidt har jeg tænkt mig at se “the holiday”, men kun fordi jeg er blevet lidt lun på tanken om en aften i selskab med Jude Law. Jeg er stor fan af dine blog, og læser den faktisk hver dag – din stil er “lige mig” om man så kan sige.
  Kærligst
  Aja

 106. FED konkurrence & super fin bluse man kan vinde… i love it allready <3
  Det er så hyggeligt med disse konkurrencer

  Nå men.. Signe er født i Rift Valley in the wildlife of Africa, Kenya i 1969 – sikke dog et sted, sikkert meget smukt!

  Nå men jeg er 21 år (bliver 22 i år) er godt i gang med min uddannelse til Grafisk Designteknolog og er færdig næste sommer.. jubii! Jeg holder derfor meget af design og især fashion design
  Drømmer om en dag, at få et fedt job inden for branchen

  En del af min dyrebare fritid bliver brugt på arbejde – der SKAL jo være penge til at shoppe for!! :)

  Krydser alle mine fingre!

 107. Signe Bøgelund-jesen er født i Rift Valley i Afrika, Kenya i 1969.

  Jeg er 15 år gammel (16 til maj) og går til dagligt i folkeskolens 9.klasse. Om ikke så længe er jeg heldigvis på vej mod HHX (Handelskolen i Lyngby). Jeg arbejder derudover i en lingeri-butik, Change i min fritid. Kan rigtig godt lide at danse eller løbe en tur med min kæreste ude på de lange skovstier, nær gården han bor på. Jeg elsker go’ mad! Er især lidt af en slikmund… Ellers er jeg bare en sucker for mode og trends og elsker at læse blogs inklusiv skrive på min egen!

  Noget som jeg holder rigtigt af så er det min kæreste, mine to yngre brødre, sko, familiehygge, at grine og ellers bare at være mig selv :-)

  Knus Marie-Louise B.

 108. Fantastik bluse og fantastisk blog!
  Signe Bøgelund-jensen er født i Rift Valley, Kenya.

  Jeg er 24 og studerer på handelshøjskolen i Århus.
  Jeg er vild med jordbærtærte, rødvin, at sove længe, silke, blomster, kolde øl, lakrids piber, drenge, kjoler og dyr!

 109. Signe Bøgelund-Jensen was born in Rift Valley in the wildlife of Africa, Kenya in 1969.
  Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley, midt i dyrelivet af Afrika, Kenya i 1969.
  (Hvorfor lyder alting bare bedre på engelsk?)
  Hej Emily. Jeg hedder Louise, jeg går til daglig på Højer Design Efterskole, som jeg selvfølgelig elsker! Jeg interesserer mig meget for mode, og dette er også grunden til jeg valgte den efterskole jeg gjorde :D
  Jeg er i øjeblikket i gang med min linjefagseksamen (mit linjefag er tekstil) og jeg har valgt at lave en pink blazer (det bliver SÅ fierce)
  Jeg er helt vild med din blog, og kan bruge flere timer på at læse modeblogge på nettet.
  Jeg kan godt lide kage.
  Kys Louise ;)

 110. Hey Emlie, den bluse må meget gerne komme hjem og bo i mit skab:)
  Jeg er 18 og går i 1g. Når gym ikke kalder bruger jeg min tid sammen med mine veninder, idag har jeg sammen med et par veninder været igang med at kreere tøj :) Den smukke blonde-bluse vil passe super godt til de grå demin shorts jeg lige har syet!

  svar: Signe Bøgelund-Jensen blev født i Rift Valley i Kenya i 1969.
  mange tak for en fed konkurrence
  kram Christine

 111. Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya i Afrika :)
  Jeg hedder Katrine og er 15, snart 16, helt præcist d. 26. maj! I hverdagene går jeg i 9. klasse, og knokler med dispositioner og egne pensummer til vores afgangsprøver! I weekenderne arbejder jeg eller bruger tid på mine venner, veninder eller min kæreste! Efter sommerferien skal jeg på STX gymnasium og have Engelsk A, Fransk begynder A og Tysk fortsætter B, og du kan tro, at jeg glæder mig! Shopping bliver mest på nettet, da jeg desværre ikke rigtig har tid til at gå i byen og kigge :-( Jeg går til standard og latin dans og til “krop og kartofler” som er en mærkelig form for dans! :-D Men jeg elsker bare sådan at danse! Jeg er meget kageglad, og bager også en del, så sent som i går bagte jeg 70 pizzasnegle, jeg plejer at bage muffins/cupcakes eller min ultralækre chokoladekage som bare skal have 8 minutter i mikroovnen, men bliver så godt, at det er helt utroligt! :O Jeg arbejder i en bager, så det er meget svært at styre kagetrangen, når man må tage kage med hjem når man har fri, især nu når der er jordbærsnitter ;-) Jeg bruger alt for mange penge på kjoler og er oppe på 34 kjoler inkl. mine dansekjoler, og ellers er mit skab overfyldt og jeg har lige fået et nyt tøjstativ på 2 m. Min yndlingsfarve er rød og i alle nuancer, jeg har lige bestilt min galla kjole i “tomato” farve! Jeg elsker blomster, stearinlys, smoothie, frosne jordbær og mango! Mine livretter er paella, kylling i karry og kage! Og nu har jeg skrevet alt for meget, men det er bare så hyggeligt! :-D

  P.S. blusen er mægtig fin! Og vil se rigtig godt ud til et par cowboyshorts og brune ben til sommer! :-) Hende eller ham som vinder den er en heldig vinder! :-)

  Mange venlig hilsner Katrine Anna :-)

 112. Hej Emily,

  Signe Bøgelund er født Rift Valley i Africa, Kenya.

  Hold op en smuk bluse!

  Jeg er 24 år gammel og bor i København. Til daglig studerer jeg sociologi ved Københavns Universitet. Jeg er bl.a. vild med politik og filmen “Lad den rette komme ind” af Tomas Alfredson

  Tak for en fin konkurrence (og blog).

  De bedste hilsner,

  Sofie

 113. ÅH HVOR ER DEN SMUK…chok!!!!
  Må eje den…be om.
  Fedt at få et “nyt” navn der til og med er lavet et henrivende smukt design.

  Moi:
  Jeg er den den skønne alder; 27 somre
  Jeg er uddannet frisør…way back!! Vundet en del konkurrencer, hurra.
  Læser pt HF, men skal nok tilbage til faget, som gør mig rigtig glad:O)

  Pga pres over de kommende 9 eksaminer på urealistik kort tid, er jeg ved at opfinde nye overspringshandlinger så som; tebrevekast, flette tær, presse citroner med mine biceps…arhh måske ikke, men gør alt andet end at læse.

  Til sagens kerne;
  Signe-pigen aka Bøgelund-Jensen kom til verden i 1969 i Rift Valley, kontinent; Afrika.

  Hun er nu officielt godkendt på fb.

  <3

 114. eeeej hvor er den fiin!
  Hun er født i Rift Valley, Afrika, Kenya i 1969.
  Jeg er 31 år og har selv blogget i ca 1 1/2 år. Jeg arbejder til daglig som pædagog i skolefritidsordning og ELSKER mit job. Jeg bliver hver dag mødt af dejlige unger som (næsten) altid er glade..Jeg er ligesom dig stor dyreelsker og især hunde har en stor plads i mit hjerte.. Faktisk har jeg en drøm engang at flytte til Grækenland og redde gadehunde :-)
  -Katja
  fashionbysobczak.blogspot.com

 115. Hej emily.
  Før at starte med at sige er signe her i rift valley i kenya. Sjovt sted at opvokse og ende i dk som designer at den oh så lækker blonde ting. Har like hendes facebook side
  Jeg er 15 år, går i den lokal folkeskole. Har Læst de blog i ret lang tid, nok et år. Jeg går selv også meget op i fotografi, og begynde på det da jeg var 10 år gamle.

 116. Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Afrika, Kenya. Jeg har liket hendes FB side:-)
  Elsker din konkurrencer, og krydser fingre for jeg er den heldige i denne omgang. Jeg har ikke før set designs af Signe, men der ligger jo en masse flotte billeder på hendes side og hjemmeside, så nu er jeg da helt hooked på hendes lækre tøj;-)

  Jeg er 24 år, uddannet makeup artist og under uddannelse til frisør. Min drøm er at komme til at arbejde på et teater:-) Jeg elsker mode, hår og makeup, så føler mig så heldig over at jeg også arbejder med det til hverdag.

  UH krydser fingre for at jeg vinder:-D

 117. Signe Bøgelund-Jensen er født i Kenya i 1969! Det er jeg ikke, jeg er født i 1985 og opvokset i Århus. Jeg studerer grafisk design og har i den forbindelse både boet i lille Haderslev og i store København. Nu er jeg hjemvendt til mine rødder i Århus, for at lave/skrive min bachelor. Jeg elsker gul og blå og vingummibamser og marsvin, og vil også elske at vinde den her smukke bluse, for jeg er pæn i blonder!

 118. Hej YndlingsEmily!

  Signe Bøgelund (som jeg har liket) er født i noget så eksotisk som Rift Valley i Kenya, Afrika, jaja, så vild og fra the outlaw kan man altså være, selvom man er haute couture-designer. Føler lidt at Fødselsstiften, Århus C, måske blegner her. Godt, jeg ikke vil være designer.

  Jeg hedder Cecilie, jeg er 19 år gammel i 11 dage endnu – and utrolig meget counting. Jeg læser Statskundskab på Århus universitet i øjeblikket, men da jeg ikke rigtigt føler, det er noget for mig på længere sigt, har jeg planer om at læse Litteraturhistorie til sommer i stedet. Det glæder jeg mig utrolig meget til, jeg har altid været en bogorm af dimensioner, så nu skal min sommer gå med at læse alle de store klassikere, som jeg ikke allerede har læst. God undskyldning for at tømme Amazon, egentligt.
  Ud over det bruger jeg langt det meste af min tid på at være politisk aktiv, jeg er nemlig sådan én, der slet ikke kan lade være med at blande mig i alting, og derfor nyder jeg mit arbejde som Regionsforkvinde i Midtjylland, ligesom jeg elsker at lave udvalgsarbejde sammen med alle de andre seje unge socialdemokrater, som tager al min tid, men heldigvis også giver mig alt mit overskud!

  Jeg kan rigtig godt lide… øh… HAMA-perler, blonder, at skrive, høje sko (selvom jeg er 182 og min kæreste bliver småfornærmet), min blomstrede termokande og at køre i tog. Frem for alt elsker jeg at lave mad, så det er jo godt, jeg kender en blog, der er utroligt madinspirerende (HINT).

  Det var alt for nu!

 119. Hej Emily :)

  Ihh, en fin bluse.

  Signe Bøgelund er født Rift Vally i Kenya:)

  Jeg er 21 år gammel, bor i Århus med min kæreste og læser statskundskab på Århus Universitet. Bruger lige pt alt for meget tid på at læse modeblogs end at skriveopgave, det er jo ligesom bare lidt sjovere og hyggeligere, ikke? Lover at min selvdisciplin bliver i top, hvis jeg vinder blusen ;-)

  God aften

  Kh
  Mette

 120. Kære Emily

  Svaret er: Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley, Kenya i 1969

  Jeg er 14 år og går i skole i københavn. Da jeg jo ikke er så gammel endnu, kan jeg ikke arbejde et “rigigt” sted, og dermed ikke tjene så mange penge. Jeg arbejder godt nok som barnepige et par gange om ugen, men det giver jo ikke den helt store løn. Så at vinde denne her super fine bluse, ville helt sikkert være fantastisk. Jeg elsker tøj og ting og sager i nude, grå og diverse afdæmpede farver. Jeg kan rigtig godt lide at fotografere, og bruger rigtig meget af min fritid, samt tiden i skolen, på at tage billeder af mine veninder. Til næste år skal på efterskole på fyn, på en medie linje (foto, foto, foto!) og det glæder jeg mig super meget til. Jeg er næsten lige begyndt at læse din blog, og jeg ELSKER den allerede.

  Hende der vinder blusen er en heldig tøs!

 121. Hej Emily, jeg hedder Sofie!:-)
  Jeg er (kun) 14 år, og går i folkeskole. I min fritid løber jeg og spiller guitar .. det meste af min fritid bruger jeg dog på lektier, skole, veninder, cafebesøg og shopping. Om sommeren tjener jeg lidt penge på at være jordbærplukker sammen med en veninde. Det er ret hyggeligt, men det er jo ikke mange penge man tjener, så derfor vil det virkelig glæde mig at vinde den smukke bluse. Den er jo som et helt kunstværk i sig selv!

  Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Afrika, Kenya.

  Kærligst Sofie

 122. Jeg er 15 år UNG og går til hverdag i skole, men er snart færdig og skal derefter et helt år (!!!) til USA, iih hvor jeg glæder mig.
  Jeg elsker min familie, venner, min hund, mode (ligesom alle andre, tydeligvis!), bare mit liv, synes det er rimelig godt som det er :-)
  Jeg får ikke så mange lommepenge, men prøver hver måned at spare sammen til det lidt dyrere og dermed lækrere tøj. Det er svært, men glæden er jo så også større når man modtager det :)
  Jeg elsker selv at lave mad, kager og forsøger mig for tiden med lagkager med krave – svært!
  Jeg elsker alle gryderetter og supper, og cupcakes er altid en favorit. Al chokolade med lakrids er nummer 1 på yndlingsslik-listen, hvis der da findes sådan en.
  Jeg vil beskrive min stil som meget min egen. Jeg føler mig bedst tilpas i en lidt oversize strikcardigan med en plain t-shirt og en sort nederdel – ville gerne kunne tilføje stilletter her, men da min mor først lige er begyndt at acceptere det, af hensyn til min ryg, så bliver det mest til brogues.
  Min stil er meget blå (marine), hvid, sort og grå. Det eneste der mangler er vist denne smukke bluse, hehe :)
  Signe Bøjelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya, FB-siden likede jeg for nogle dage siden, det må da være et tilfælde!
  Må den rette vinde :)

 123. Svaret er: Rift Valley i Africa, Kenya.
  Jeg er ellers 23 år, jeg er psykologistuderende. Udover det kan jeg godt lide at blogge, elsker mode – elsker rødt og gult, elsker hunde (især min;) ), elsker at hygge med mine nærmeste, og en god bytur ind imellem:)

 124. Signe Bøgelund-Jensen blev født år 1969 i Rift Valley i Kenya, Afrika.
  Davs Klaus… Jeg hedder Kathrine og er 21 år. I øjeblikket fordyber jeg mig vildt i mit alt for seriøse og “money making” sabatår!
  Jeg er lige kommet hjem fra et langt ophold i Italien, hvilket var FAN-TAS-TISK! Derfor er jeg i øjeblikket arbejdsløs, hvilket er lidt tamt for pengepungen… Så den lækre bluse ville bringe liv og glæde til mit trendløse skab!!! :D

 125. Sikken en fin, fin, fin bluse!

  Først får du lige svaret: Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Kenya. Jeg er 24 år gammel og meget apropos svaret kan jeg tilføje, at jeg elsker at rejse og besøgte netop Rift Valley for 2 år siden, da jeg rejste rundt i Østafrika – dejligt sted :)

 126. Ih… sikke en yndig blonde-bluse..! Den er jo virkelig helt perfekt – selv i størrelsen..! :)
  Det er første gang jeg skriver en kommentar her på din blog, Emily… Kan simpelt ikke lade være, når du lancerer sådan en konkurrence :) Normalt er jeg bare typen, der læser – og bliver inspireret, og det gør jeg virkelig af din blog, som faktisk er den eneste jeg følger dagligt. Jeg elsker din kombination af mode, mad, fotografi, rejser – som er nogle af de ting, jeg værdsætter og interesserer mig allermest for – og din måde at krydre det hele med almindelige hverdagsfortællinger, gør det bare en tand ekstra hyggeligt at læse. Jeg kan bruge timer foran computeren på din blog :)
  Jeg er en pige på 25 år, som bor i Århus. Jeg arbejder som sygeplejerske på Århus Sygehus på Neurokirurgisk Intensiv Afdeling, hvilket jeg har gjort i lidt over et år. Det vil sige, at jeg passer patienter, som har fået en påvirkning af hjernen eller rygmarven enten pga. fx trafikulykke, fald, spontan blødning mm., og som er så syge, at de ikke kan være på vores sengeafdeling – måske har de brug for respiratorbehandling. Jeg går rundt i hvid uniform dagen lang…og jeg må fx ikke have neglelak på pga. hygiejnen. Derfor nyder jeg friweekender, festlige lejligheder og lign., hvor jeg kan dresse mig lidt op. Det ville være helt perfekt med sådan en designerbluse. Jeg ejer ikke noget designertøj overhovedet, nu hvor jeg tænker nærmere over det…
  Man kunne jo tænke, at jeg jo bare kunne købe det, men ligeså snart alle regninger er betalt, er der faktisk ikke specielt meget tilbage af sådan en sygeplejeløn…
  Jeg har været inde og “like” på facebook :) Og her kommer mit svar på spørgsmålet: Signe Bøgelund-Jensen blev født i Rift Valley i Kenya i 1969. Jeg har selv været inde og se det under oplysninger på hendes facebook-side :)

 127. Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Kenya, Afrika.
  Jeg er 22 år og læser en BA i arabisk, forhåbentlig med tilvalg i journalistik på SDU fra september. Jeg bor i København, på Nørrebro, som jeg elsker. Jeg synes blusen er fantastisk fin, og kan virkelig godt forstå at du har svært ved at give den videre.

 128. Hvor er det bare en fantastisk skjorte!
  Jeg er 16 år. Min yndlingsfarve er sort (ved det.. kedeligt – og er det egentlig en farve?). Jeg ELSKER lasagne og lækre kager. Udover det, så har jeg et eller andet for sko! :)
  Signe Bøgelund-Nielsen er født i Rift Valley, Africa,Kenya.

 129. Åhh, den bluse er to die for! Blonder og små, hvide knapper i nakken <3
  Ifølge Bøgelund-Jensens Facebook, så er Signe født i Rift Valley, Africa, Kenya i 1969.
  Jeg selv er lige fyldt 26 år, læser dagligt Skrivekunst i Kolding og arbejder deltids i et storcenter. Min livret ændrer sig ret tit, men lige for tiden er det lasagne (okay, jeg har nok altid en livret der hedder Ben&Jerrys men det kan man vist ikke leve af, tøhø)! Og ellers er jeg altid glad for kage, så jeg bliver simpelthen så lækkersulten hver gang jeg kigger på dit banner! :)

 130. Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Kenya, som selvfølgelig er i Afrika.
  Jeg er 22 år gammel og læser en BA i arabisk på KU, forhåbentlig med tilvalg i journalistik på SDU fra september (skal til optagelsesprøve lige om lidt, uhh).. Ville elske at vinde trøjen, den er simpelthen så fin, kan godt forstå du har svært ved at give den videre. Har lige spist wokmad m. grøntsager, kylling og nudler. Haps – det ku’ godt kandidere til titlen som livret.

 131. Hej Emily!
  Svaret er, at Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya, år 1969. Blusen er da godt nok flot, kan sagtens forstå du gerne vil eje den, (hvem vil ikke det?!) ;-)
  Jeg er lige fyldt 17 år, går i gymnasiet i 1.g. Jeg elsker at løbe ture i skoven, tage en masse billeder, beundre andres billeder (bla. dine), høre musik og ses med gode venner. Min livret er uden tvivl sushi og allerbedst er det, hvis det er købt hos den lokale biks ;) Forresten er jeg også begyndt at sy lidt, hvor der allerede er kommet et par gode ting ud af det.
  Jeg bruger også rigtig meget tid på at læse blogs, og uden at smigre for meget – så er din blog én som jeg virkelig elsker, med stort E, at læse. Tjekker den dagligt og synes det er sjovt at kigge tilbage i arkiverne. Må sige at dine rejse- og madguider er super gode, dem læser jeg tit. Jeg nyder at læse med og ser frem til en masse gode indlæg i den kommende tid (også om den lille nye hvalp) :-)

 132. Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Afrika, Kenya.

  Jeg hedder Mia og er 23 år. Jeg læser informationsvidenskab på Århus Univerversitet og det er sååå spændende. Desuden bruger jeg meget tid på friluftsliv og på at være sammen med min nye kæreste, uuuh :) Han er så sød. Jeg kan godt lide at hygge mig med venner og veninder, at lave mad, spise is, fifle med forskellige projekter og læse en god bog.
  Jeg kunne se mig selv i denne virkelig fine trøje til konfirmationer og min mors 60års fødselsdag her i foråret.. Den er perfekt til at være fin i, selvom man er en “bukse-pige”.

  Du må have en dejlig aften og tak for en god blog. Glæder mig til at du udgiver en kogebog :)

 133. Hejsa:)
  Jeg er ny som bloglæser, men er allerede blevet bidt af det. Føler lidt at det er legalt “sneaking around”i andre folks klædeskabe og skuffer(LÆS:Emily Salomon’s), og synes det er totalt fedt at få styret nysgrrigheden på den måde! Der er jo både inspiration til mad,rejser,mode m.m.-alt hvad jeg behøver på et sted;) Det lader til at flere blogs orienterer sig om disse emner, og herefter er det vel et spørgsmål om en personlig smag der gør at jeg igen og igen vender tilbage til lige netop den her blog. Keywords som frihed og ærlig uafhængighed synes jeg præger denne blog,hvilket gør at jeg føler mig på bølgelængde med bloggen og kan spejle mig i denne.
  Absolut god inspiration væk fra studiebøgerne som udfylder min tid og mit hovede med jura-paragraffer, hvilket det ihvertfald også gør de næste par år. Jeg er 26, men har oveni hatten også en uddannelse bag mig som formgiver indenfor keramik, hvorfor jeg pr.definition er(fortsætter med at være) fattig de næste par år.Ville det være for meget at sige at trøjen giver mig hjertebanken? Det ville i hvertfald være en luksus at være i besiddelse af sådan af, og endelig fornemme hvad der venter en efter mange år at have været en sulten ung på SU.

  -Nå ja, og svaret var at Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Kenya-Afrika.

  Ps. har du overvejet at lave en vin-guide til os piger som ikke har tjek på det der. Det er jo efterhånden almen viden at kunne sin drue!

  Hej hej:)/Randi

 134. Signe hun er født Kenya – nærmere bestemt Rift Valley:)

  Jeg selv er 24, men elsker stadig lyserød ligeså højt som jeg gjorde da jeg var 4. Derfor har jeg også sørget for at fylde mit lille hjem med lyserøde ting – f.eks. et knaldpink bord, som jeg helt sikkert IKKE får lov at få med når jeg engang skal dele hjem med en mand ;)

  Og så elsker jeg at blogge og læse blogs :)

 135. Hej Emily.
  Hvor er den fin :) Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya, Afrika. Jeg er 18 år fra Odense som går i 3.g. Jeg arbejder ikke, men alligevel formår jeg at bruge en del tid på shopping og selvf. venner. Jeg er kommet frem til det faktum, at jeg elsker at snakke, tegne, shoppe, blogge, godt humør, familien, venner og at slappe meget af. En af mine bedste venner, som har fulgt mig gennem livet er chokolade :b Jeg elsker det, og hvis man kunne spise det som aftensmad, kunne det muligvis overtage lasagnens plads. Som så mange andre glæder jeg mig til at blive færdig på trods af at det har været den bedste klasse! Desuden er der total kaos vedr. tilbehør til gallakjole, tøj til dimission, eksamener osv. :) Jeg tror, jeg vil læse til farmaceut (enten i Odense eller KBH), men først skal der lige være plads til et års pause ;) Hvis jeg vinder konkurrencen, vil jeg enten selv beholde den eller give den videre til en af mine barndomsveninder, der også bliver student til sommer. Som så mange andre lever jeg også kun af SU, og da jeg heller ikke arbejder, bliver der desværre sparet rigtig meget :)

 136. Hej Emily.

  Signe er født i Rift Valley i Kenya, Afrika.
  Sikke en skøn bluse, den ville ikke være dårlig at vinde.
  Jeg hedder Ane og er i færd med mit sidste år i folkeskolen – dejligt!
  Jeg elsker at læse hyggelige blogs, og din er bestemt også ofte besøgt. :-)

 137. Åh gud Emily, hvor er den altså bare skøn! Jeg leder lige præcis efter sådan en, så haps! Og Signe Bøgelund-Jensen er da født i Rift Valley i Afrika, i Kenya.

  Har en masse konfirmationer jeg skal til snart, og denne smukhed ville uden tvivl være velkommen hos mig :D

 138. nej en lækker konkurrence Emily! den bluse er da bare noget af det smukkeste! :)
  Signe Bøgelund-Jensen er født i Kenya (:
  Jeg hedder Maja, jeg er 17 år og går på Niels Brock, hvis jeg ikke vinder denne bluse må jeg bare smide 100000 latter over disken på Baresso, hvor jeg arbejder i min fritid. Jeg tror jeg har læst din blog i 1 år og jeg elsker hvert et indlæg! :D

  1. Hov jeg er kommet til at skrive to gange, da jeg ikke troede den første var gået igennem. Det beklager jeg!

 139. Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Kenya.

  Jeg er 21 år og læser Historie på Københavns Universitet. Min fritid går med min kærligste veninder, som kun gør mine dage bedre. Jeg er fan af livet og lige for tiden glæder jeg mig til at være mor, selvom der er længe til.
  De bedste hilsner
  Anne Kathrine

 140. Eij, en flot flot bluse. Den ville være perfekt i mit forsøg på at få lidt mere feminint ind i min garderobe. Nå, men Signe Bøgelund-Jensen i hvert fald født i Rift Valley i Kenya – i øvrigt et fantastisk land som jeg har besøgt for et års tid siden. Jeg er 21 år og bor i Århus, hvor jeg læser psykologi.. Bonus info’en må være at jeg elsker at bage og forsøgte mig igår for første gang med kanelsnegle, hvilket blev en overraskende succes :)

 141. Svar: Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley Kenya.

  Jeg er 30 år og økonom fra Odense. Og så er jeg ret vild med den bluse :-)

 142. Svaret er, at hun er født i Rift Valley (:

  Selv er jeg 20 år gammel og født i Tønder, men bor nu i storbyen Sønderborg ;) Det får mig til at smile, da jeg synes det er dejligt med en by ved vandet, skoven og familien.

 143. Signe bøgelund-jensen er født i Rift Valley i Afrika, Kenya…
  Hvis bare man nu var fem år ældre, havde fået fast job (trods af finanskrise), havde skrabet det værste af sin studiegæld og nu sad med en økonomi der bare hang nogenlunde sammen, ja så vidste jeg da godt hvad jeg skulle ud og købe imorgen. Må dog bare se i øjene at verden ikke hænger sådan sammen, at jeg til aftensmad har fået mig en gang rugbrødsmadder og at en ny og lækker forår/sommer gardarobe ikke venter lige om hjørnet. (i modsætning til den forårs rengøring, der så vældigt trænges til)
  ÅHH ja livet som studerende er fantastisk og ligeså er den trøje (mon den ville passe til nærtstående praktik samtaler?)

 144. Nej hvor er den bare flot! Iiiiih hvor jeg håber jeg vinder! Selvom jeg ALDRIG vinder..:(
  Signe er født 1969 i Rift Valley i Kenya i Afrika.
  Jeg hedder Julie, jeg er 24 år (på fredag), bliver forhåbentlig færdig til sommer som designteknolog og min yngligsfarve er sort og hvid når det kommer til tøj og nok noget med creme, beige eller støvet lyserød når det kommer til andre ting:) Min livret er sushi og nogle af mine yglings film er Forrest Gump og Sound of Music. Mit all time favourite item er selfølgelig mit kamera:) Og så håber jeg jeg vinder!
  Tak for en super blog!

  xx Julie
  http://photofashionista.blogspot.com/

 145. Svaret er, at hun er født i Rift Valley i Kenya.

  Smuk, smuk bluse, den ville jeg gerne eje :)
  Om mig, hmm..
  Jeg er 22 og læser arkitektur og design på 4. sem. Derudover har jeg en kæmpe passion for mode og alt hvad der har med det at gøre.. Derfor er jeg trofast læser af din og mange andre modeblogs. Det er sådan, at jeg får mit daglige fashion-fix, når nu SU’en ikke rækker til den vilde shopping. :)

  /Anne

  1. Hej fine Emily !
   Må hellere starte med svaret – ellers glemmer jeg det bare :)
   – Signe Bøgelund-Jensen blev født i Rift Valley i Kenya i 1969 !

   Jeg hedder Anna, er lige fyldt 18 år og går i 2.g :) Jeg er vild med at hygge mig, læse bøger, bage kager, at rejse og at drikke kaffe med mine skønne veninder selvom jeg oftest burde foretage mig noget mere fornuftigt ;)

   Jeg tæller altid ned til ferie og weekend og til at jeg kan hygge mig med god samvittighed :)

 146. Hvor er vi læsere bare heldig at have sådan en sød blogger, der vil forkæle en heldig vinder :) Ihvertfald er det en utrolig lækker gevinst, som jeg jo selvfølgelig ikke vil have noget i mod at eje.
  Men jeg er en snart 20-årig pige fra Nordjylland, som efter er blevet HHX student sidste sommer, arbejder både som lærervikar og hjemmehjælper. Jeg er ved at sparer penge op, så jeg kan flytte til Århus den dejlige by til sommer! Derudover er min største last chokolade. Især toms guldbar med dronningemandler. Den bør alle prøve :)

  Men tak for din fine blog, og de (for mig) anderledes opskrifter, som bliver afprøvet en gang i mellem! Hvor er de lækre!

 147. Hej Emily.

  Svaret er: Rift Valley, Kenya.

  En af dine ældre (formoder jeg) læsere: 37 år, gift, har en søn på 4 år og en datter på 8 mdr. (aka turisten og nudisten). Bor i Århus. P.t. på barsel. Forholdsvis ny i bloguniverset (kun som læser). Følger dig på Bloglovin’ – synes rigtig godt om din stil, elsker dine billeder, og så er der bare sådan en ro over din blog, som jeg ikke lige kan forklare, men som er dejligt befriende.

  Venligst Camilla

 148. Den er vildt smuk. Hun er født i Afrika, Kenya.
  Jeg er 25 år, er uddannet markedsføringsøkonom og arbejder som Marketing Assistent. Lige nu læser jeg HD 1. del, og jeg vil gerne starte på HD 2. del MM til september. Jeg gruer lidt for eksamen, som er rundt om hjørnet, og lige nu burde jeg læse.. Fy skamme Emily :-)

 149. Mit svar:
  Signe Bøgelund-Jensen er født i 1969 i Rift Valley i Afrika

  Jeg er 30år bosat i Aarhus og er nok en lidt usædvanlig stewardesse (fly) med musik i årerne og mode i hjertet. Elsker Berlin og vietnamesisk mad :)

  Mvh Lou

 150. Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya.
  Jeg er 21, og læser informationsvidenskab på uni!
  Jeg eeelsker blonder og opknappede bluser – og at være lidt geeky med madlavning og råvarer!

  Keep up the good job med bloggen. Altid en fornøjelse at følge med:)

 151. Kan man være forelsket i et stykke tøj? HOLD K*** hvor er den smuk, med de fineste bløde blade.
  Signe er født i Kenya :)

  Jeg er 26 (har lige haft fødselsdag, og føler mig lidt gammel… Hrm) og læser til social- og sundhedsassistent. For tiden er jeg i praktik på en hospitalsafdeling, hvor jeg render mine fødder hudløse og måler en masse blodsukker, men jeg er vild med det!

  Når jeg har fri vil jeg rigtig gerne bruge min tid på at tage til koncerter, lege hr. og fru Danmark med min mand og vores kattebørn P.S. og Graffiti, hygge med mine ladies, eller hænge ud/servere på Galathea Kroen (http://www.galatheakro.dk/index.html) – her vil jeg faktisk anbefale alle at kigge forbi, det er et af Københavns hyggeligste steder. Det er som at træde ind i en hule, hvor der er samlet ting fra (næsten) alle verdenshjørner.

  Livret? Jeg elsker alt andet end eukalyptus og fennikel. Haps!

  Min yndlingsfarve er blå, tror jeg. De ting jeg falder for er i hvert fald tit blå, eller kan matche noget blåt (kunne være jeg skulle tjekke den her bluse ud i blå, selv om min garderobe godt snart kunne bruge tøj i andre farver, haha) :)

  Det er lidt ligesom at udfylde de der venindebøger alle havde som børn! Hvad vil jeg være når jeg bliver stor? Rig nok til at redde verden ;) Og ellers bare sygeplejerske, måske med noget terapeutisk efteruddannelse, og så vil jeg også gerne være mor.

  Hvad ville jeg gøre, hvis jeg vandt en million? Noget så kedeligt som at betale gæld af, tror jeg, og måske rejse en lille tur ud i verden.

  Nå, nu kan jeg altså ikke finde på mere!
  Glædelig onsdag aften,
  Marie

 152. Hej Emily

  Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Afrika, Kenya.

  Jeg er 30 år og arbejder som arkæolog i det indre København, hvor jeg dagligt kommer meget tæt på den københavnske historie. Men selvom man er arkæolog og godt kan lide mudder og gamle ting:-), kan man altså samtidig være feminin og iklæde sig smukt tøj i sin fritid. Og det ynder jeg at gøre, dog altid med afsæt i hvad der er elegant og behageligt, hvad jeg har det godt i, og som ikke er dikteret alt for meget af moden.

  Og netop derfor er jeg vild med Signe Bøgelund-Jensens top. Den afspejler hvad jeg er og hvad jeg går op i at iklæde mig, og så elsker jeg det faktum at hun har stavet vores by “Kjøbenhavn”. Den detalje går jo varmt ind hos sådan en som mig :-)

  Emily jeg er vild med din blog. Du formår at være meget personlig i din stil og det gør at jeg vender tilbage igen og igen. Og så skal du vide at jeg flere gange har brugt dine cup-cake opskrifter. Og arkæologerne i kbh (som elsker kage) har været modtagere nogle gange, og de er meget begejstrede :-)

 153. Hold nu op altså, hvor er den dog fin!!! Samtlige beklædningsgenstande i mit klædeskab sukker efter at få den som nabo, og dermed have noget pænt pænt at kigge på… Altså de dage, hvor den ikke skal gøre mig noget så pæn at kigge på ;) Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Afrika.
  Jeg selv er 27 år og studerende på Cbs (hvilket naturligvis betyder at jeg er på SU og irriterende fattig!)
  En lidt speciel sjov og glad følelse opnår jeg ved at sætte mig på en bænk et eller andet tilfældigt sted og kigge på mennesker. Det er så fascinerende hvor forskellige vi alle er, og hvor mange måder, man kan være smuk og stilet på :)

 154. Først TAK for en inspirerende blog!
  Signe Bøgelund-Jensen blev født i Rift Valley i Kenya i 1969.
  Jeg kan godt lide lasagne og frikedeller med brun sovs, og faktisk bare mad generelt. Ellers spinner og pumper jeg, og det er dejligt..
  Sikke en flot bluse, kan godt forstå at det er svært at gå af med den…
  Hilsen Julie

 155. Rift Valley – Kenya

  Jeg hedder Maiken og er 20 år gammel. Jeg studerer uddannelsesvidenskab ved Danmarks pædagogikse universitetsskole. Og så arbejder jeg lidt for Amnesty International ved siden af. Tjoh.. Og så kanjeg virkelig virkelig godt lide min hund zorro. Han er 1/2 mellempuddel, 1/4 pappillon og 1/4 schæfer. Han er det skønneste. Desværre bor han hos min mor i Jylland, og jeg er flyttet til Sjælland, og savner min bette uldtot. Og den bluse der ville ikke være et helt dårligt plaster på såret:)

 156. Hej Emily.
  Først svaret på dit spørgsmål: Signe Bøgelund er født i Kenya i Rift Valley.
  Jeg er 22 år og bor i Århus, hvor jeg læser til tandlæge på 4. år. Jeg har læst med i et halvt års tid og jeg glæder mig sådan til I får jeres hund, så der kommer endnu flere søde billeder af den på bloggen :)

 157. Svaret er at Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya. Jeg er 26 1/2 år gammel og er netop blevet færdig med at læse på CBS her i januar. Efter forsvar af speciale blev jeg tilbudt midlertidigt job af min vejleder og leger nu videre med mit data så det kan blive brugt til forskning indtil jeg finder noget “langtidsholdbart”, hvilket måske er lige om hjørnet (krydser fingre)… Jeg er vild med at det er ved at blive forår – kan mærke det i hele kroppen (desværre også i næsen, med alt det pollen), og der er noget så ufatteligt håbefuldt ved foråret, som gør at man bare ikke kan andet end at være optimist. Også selvom man ikke ved hvad man skal resten af livet, og havde troet at “om ikke andet må jeg da vide det når jeg blir færdig”. – Forårets komme gør livet endnu lettere at nyde og værdsætte og holde fast i sammen med troen om at det hele nok skal løse sig, og det er det jeg prøver på at leve efter hver dag.

 158. Hej Emily – det er simpelthen en af de flotteste bluser, jeg nogensinde har set!
  Signe er født i Rift Valley i Kenya, Afrika.
  Selv er jeg 20 år gammel og bor i NYC, hvor jeg går på college. Jeg går med tanker om at studere antropologi (hvis man ellers havde nogle jobmuligheder bagefter), eller psykologi. Derudover har jeg en sød, sød kæreste og en endnu sødere hundi :)
  Kærligst,
  Cecilie H.

 159. Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya.

  Jeg kan godt lide kartoffelpizza – og et spil 500 med mine piger. Det har været en god aften idag, for jeg vandt!;)

 160. Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley, Kenya. Jeg er 25 år, studerer statskundskab og har lidt deltidsstudenterarbejde på siden og kan rigtig godt lide at følge på både danske, svenske modeblogger (blandt andet din!:) ) og modeblogs fra andre lande også!

 161. Hej Emily (:
  Sikke en lækker blondebluse, bliver helt varm ved tanken om, at den måske kan blive min (man har vel lov til at drømme) ;-)
  Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Vally, Kenya.
  Til daglig går jeg i 3.g på Sønderborg Statsskole og jeg kan ikke vente med at få min røde hue på! Jeg elsker farven lilla og har endda et par yndige stiletter i farven, som helt sikkert ville klæde blusen.
  Jeg er for nylig begyndt at læse din blog, hvilket jeg synes er meget spændende og jeg glæder mig altid til nye indlæg. Husk at lægge en masse billeder ind af din bedårende hvalp, når du får den – den er godt nok ikke til at stå for :)
  God konkurrence og hav en god aften!
  Kærlige hilsner Line Waldemar.

 162. Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley, Kenya. Jeg er 25 år, studerer statskundskab og har lidt deltidsstudenterarbejde på siden og kan derudover godt lide at læse modeblogs fra mange forskellige lande (heriblandt din!:) )

 163. Lækker konkurrence!
  Den smukke blondebluse ville være helt perfekt til min lille fætters barnedåb d. 29. maj, det kunne være så fint både med opsat- og hængehår :)
  Jeg er 17 år gammel, går til daglig på efterskole og begynder så småt at gøre mig parat til de eksaminer der er i vente. I weekenderne elsker jeg at drikke en øl og hygge med mine søde venner og veninder :)
  Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Kenya.

  Fortsat god onsdag aften!

 164. Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley, Afrika.
  Jeg er 17, dog snart 18, fylder her i påskeferien, så der skal snart holdes 18-års fest med mine bedste venner fra gymnasiet og dem fra min gamle folkeskoleklasse, uha jeg glæder mig, ja!
  Men i min hverdag går jeg i 2.g (puha hårde tider kommer snart i møde!) og derudover arbejder jeg i føtex ;)
  Jeg elsker at tegne, se disney film når jeg er alene, købe tøj og være sammen med dem jeg elsker.
  Ud over det, så synes jeg den bluse er yderst fin og smuk! :)

 165. Fed konkurrence og voldsomt flot skjorte!.. Hun er født i Rift Valley i Afrika. Om mig selv kan jeg fortælle, at jeg er 25 år og går på AAlborg Universitet (og er derfor stadig på su :-/), hvor jeg læser matematik på 8 semester, så jeg er næææsten færdig!.. Min fritid bruger jeg på arbejde, kæresten og vennerne.

 166. Fantastisk bluse! Jeg er 24 år og læser Digital Design og Kommunikation på IT universitetet. Er desuden glad ved grafisk design og ikke mindst fotografering, hvilket gør at jeg ofte tjekker denne blog for ny inspiration. Signe er født i Rift Valley i Kenya i 1969.

 167. Hun er født i Kenya.
  Jeg er 19 år, lever nok som alle andre..
  Foruden min kæmpe passion for hunde, og er derfor ejer af 6 stk.
  Det ER mange, men det er en lille race og kan ikke få nok af de små guldklumper.
  Det mest afslappende er at ligge med dem alle og putte.
  Nok om mig, blusen er vel no fin, kraven er sød.

 168. Jeg er 31 år og bor sammen med min kæreste, søn malthe på 3 mdr. og vores dejlige labrador Simba. Lige for tiden er jeg på barsel, men ellers læser jeg cand merc jur på Aalborg Universitet og har et studiejob ved sidenaf hvor jeg kører i Fogedretten. Min livret er Sushi eller hvis det skal være en gammel dansk traditionel ret; wienersnitsel med smørkartofler og ærter;) Min ynglingsfarve er næsten alle grønne nuancer, lige fra græsgrøn til turkis:) Jeg elsker at være sammen med min familie og venner. Min store hobby er dyr, især hunde – bl.a. lydighed og agility. Især Agility elsker min hund, så vi har købt en bane til haven, så vi kan træne hver dag:) Derudover har jeg min egen blog, og synes det er sjovt at følge med i andres – læser tit din også, da du jo også er en rigtig hundeven.
  Jeg er helt vild med blusen, den har det smukkeste blonder. Vi skal holde vores søns barnedåd den 17. april, så den ville være perfekt til den dag. Har kun besluttet mig for at jeg skal have en sort nederdel på, men har haft så svært ved at finde en overdel, så denne skønne bluse ville jo være perfekt og fuldende dage:) Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Africa, Kenya.

 169. Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Africa, Kenya i 1969.
  Jeg er 15 (16 nu her den 20. april) og så bryder jeg mig ikke om at blive kaldt et lille barn, da jeg selv synes at jeg er “ung/teenager”. Jeg går i folkeskole og er igang med forberedelser til eksamen og det tar alt min energi… Jeg skal på efterskole næste år og jeg glæder mig som et lille barn! Tror at det bliver noget af det fedeste i mit liv :-) Jeg elsker mode, shopping, vennerne, caféture, familie og at læse blogge :D
  Utrolig smuk bluse! Krydser fingere for at der er en mail til mig den 10. april kl, 12 fra dig Emily
  -Johanne

 170. Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley, Kenya i 1969. Jeg er selv født i Dronninglund i 1996. Det vil altså sige, at jeg er 14år. I dag bor jeg i Aalborg og går i 8. klasse i folkeskolen. Når jeg endelig bliver færdig med den, vil jeg rigtig gerne på gymnasiet. Derefter vil jeg holde et sabbatår, hvorefter jeg gerne vil læse psykologi. Når jeg så er færdig efter fem år på universitet, vil jeg gerne holde endnu et sabbatår, inden jeg uddanner mig til stylist (måske i London). Det var bare lidt om mine fremtidsdrømme og interesser.

 171. Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Kenya, Afrika.

  Jeg er 22 år og læser Engelsk på KUA. Jeg elsker at det er ved at blive forår i København og jeg elsker at drikke en kold øl på en græsplane i sommersol.

  Derudover er jeg navnesøster med Signe Bøgelund :)

 172. Wauw… Er virkelig forelsket i denne giveaway – jeg krydser alt hvad der krydses kan! :-) Som svar på spørgsmålet, så er Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya, Afrika.

  Jeg er 16 år gammel, og går i 1.g på gymnasiet. Jeg er bidt af en gal gymnastik-hund og det er min store passion! Jeg træner 4 gange i ugen, og når jeg ikke er til træning, så laver jeg lektier og hvad der ellers hører til det at være gymnasieelev. Udover gymnastik, så går jeg meget op i mode og æstetik. Jeg synes det er vildt fascinerende samt inspirerende at observere andre mennesker på gaden f.eks., der har spændende og fangende tøj på, og/eller som bare har et eller andet fængende over sit udseende. Ellers er jeg også noget af en blog-fanatiker, der er ligeså afhængig af Bloglovin, som de fleste unge er af Facebook, hvilket vidst ikke siger så lidt nu til dags. ;-)
  Jeg ville NYDE at flashe denne flotte, flotte hvide sag, hvis jeg blev den heldige vinder, og på trods af, at jeg er en str. 36, kan jeg sagtens se mig selv hoppe ned i denne, og få reddet et par tøjkriser eller tre!

  Nå, det var vidst nok vrøvl for denne omgang – som sagt, jeg krydser fingre! Forresten så er du for SEJ Emily, og jeg er vild med din blog og din blog-personlighed generelt.
  /Amalie

 173. Den er super, super flot!
  Jeg er 16 år gammel og går i 1.g :) Og så er jeg lige kommet hjem fra en super hyggelig tur i teatret med min skønne veninde! Min yndlingsfarve er KNALDRØD og så eeeelsker jeg chokoladeis!

  Signe Bøgelund-Jensen er forresten født i 1969 i Rift Valley, Kenya :D

  KNUS

 174. Hej Emily
  Signe Bøgelund-Jensen blev født i Rift Valley i Afrika.
  Og ellers, for at du kan lære noget om mig:
  24/taler i telefon/ski/kage/lilla/modefanatiker

  Bare sådan kort sagt ;o) Og denne klassiker ville simpelthen outshine alt andet i skabet!

 175. Hej Emily og tak for en forunderligt og eskapistisk indslag i hverdagen!

  Svaret er:Rift Valley i Sydafrika

  Jeg er 22 og læser pt. en kandidat i filosofi – som jeg elsker elsker elsker! Derudover elsker jeg at spille nørdespil. Fordi jeg er en nørd i barbieklær´, og drengene fatter aldrig hvad der sker, når de bliver slået hjem!

 176. SVAR: Signe er født i Rift Valley, Afrika (1969). Der er selvfølgelig liket til fjæsbog siden ;-) Lidt fantastisk bluse alligvel!!! Jeg ville skænke den skabets allerbedste plads – VIP!
  OM HENDE DER C: Jeg læser til dagligt på Roskilde Universitet, herunder kommunikation og arbejdslivsstudier. Derudover arbejder jeg i H&M, er mega sund og med glædens vilje dyrker en helvedes masse fitness (Øhhh.. OKAY, det er ønsketænkning! Men gid at det var så vel). Sandheden er at jeg ELSKER kage, og er virkelig dårlig til at traske op til mit lokale træningscenter (som kun ligger 5 min. væk – ja, jeg er doven!). Min yndlingsfarve er gul, og det har den faktisk altid været. Hvis jeg fik lov, ville jeg male hele min lejlighed gul. Desværre har jeg bare en kæreste som HADER farven gul. Ret dårligt match alligevel. Hmm. Jeg skal nok få hævn.
  Generelt er jeg bare en livsglad person, som elsker at fyrre op for dårlige vittigheder, et par flasker rødvin og en god gang singstar – dog aldrig alene. Jeg HADER at være alene hjemme. Det er det kedeligste i hele verden. Jeg skal er typen som elsker at blive forstyrret, og ikke mindst elsker over-bookede weekender. Så føler jeg mig nemlig aldrig alene :-) Hejhej.
  /

 177. Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Afrika, Kenya!

  Jeg er 24
  Glad for at vinteren er væk.
  Glad for alle dine inspirerende opskrifter, og din blog i det hele taget.
  Glad for at jeg har chancen for at eje en perfekt blondebluse.

 178. Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Afrika, Kenya

  Mit navn er Anna, ligesom de fleste på min alder. Jeg tror midt-halvfemserne var højsæson for navnet Anna. Jeg er 16 år gammel, og jeg kan egentligt godt lide mode. Sådan faktisk meget godt. Jeg arbejder med at sortere papirer – lyder kedeligt men lønnen er ikke dårlig!
  Min fritid spenderer jeg med at bage cupcakes i så store mængder, at min familie ikke kan når at spise dem, og det er klassekammeraterne er ikke utilfredse med.Jeg skriver også historier og maler/tegner meget. Jeg kan godt lide at sy og strikke og brodere og andre nusselige ting, men det er ikke det, jeg laver oftest.
  Jeg er meget glad for alle farver, men jeg kan bedst lide, hvis de er en smule støvede eller milde. Pastel farver er nu også et hit.
  Jeg er ekstrem kræsen hvad det angår mad.Jeg hader alle former for æg medmindre det er i en æggekage eller i kage. Jeg kan ikke lide fisk, lammekød, svinekød, pølser, pomfritter, bananer og faktisk alt der er en smule friture stegt.
  Min største livret er spinat tærte. Og den er bedst når min mor laver den.
  Jeg er bange for det meste, min kæreste beskriver mig med ordet ‘pudsig’, men jeg kan ikke gøre for det, det er forfærdelig. Jeg hader bare: Edderkopper, slanger, frøer, myg, orme, højder, mørke, små rum, blod(jeg besvimer, når jeg skal have lavet en blodprøve), sved, slim, savl, mad der lugter dårligt, mælk, bakterier, toiletter osv. osv.
  Det er en yndig bluse, jeg krydser fingre : )

 179. Hej Emily.

  Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya – det vidste jeg faktisk ikke.

  Jeg er fast læser af din inspirerende blog, snart 21 og 2. årsstuderende ved Københavns Universitet, hvor jeg læser jura, hvilket jeg er mægtig glad for.

  Jeg elsker sko(!), mad, farven lyserød – okaay, jeg indrømmer det: ville gerne være prinsesse iklædt lyserødt fra top til tå og spise lyserøde cupcakes all day i mit næste liv, ahem ;) Og så elsker jeg Jonathan Safran Foer, mine jurabøger (selvom jeg nogle gange nægter) og en god kop chai latte, mmh.

  Du er så rar, når du skriver søde ting om dine læsere. Din blog er så fin, virkelig. Tak for den :)

 180. Signe er født i Rift Valley i Afrika, Kenya, og jeg er født i det nordligste nordlige Aarhus. Der hvor syrenhækkene blomstrer, Føtex er bedste shoppemulighed og børnene leger på scooter på busvejen.

  Jeg tror blondebluse vil befinde sig særdeles godt i min SU-garderobe blandt silkeskjorter, denimkluns og vamset strik på min nye bopæl på Vesterbro.

  Jeg er forresten 23, har en hang til mad, der er pænt, hvorfor jeg synes, rødbeder er en Gudsvelsignelse. Og så kan man aldrig gå galt i byen med et skvæt persille i aftensmaden. Eller frokosten. Og brunchen.

  Jeg holder meget af din blog, Emily. Den er så hjemlig og varm (ville du ikke synes godt om at vise, give lidt mere boliginspiration?)

 181. Først: Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya i 1969!

  Jeg hedder Anna, og er for tiden helt vild med broccoli. Nok den mærkeligste ting, at skrive om sig selv, men noglegange skal de mærkelige ting også ha’ sin plads… Tilbage til broccolien: Den er supersund, nem at lave, billig og mætter rigtig godt. Fantastisk! Ligeså godt som broccoli er, lige så glad vil jeg være for denne fine blonde-bluse! :)

 182. Hold da nu helt maule, en skønhed der bliver disket op med her :)- Jeg kan så ude’mærket forstå hvordan du må ha det ved at skulle forærer sådan en perle væk :)

  først svaret : Hun er født i Rift Valley :)

  Om så om mig :) – Jeg er 21, studere fashion design på Teko ( Herning) – og nej, det er bestemt ikke verdens navle.Jeg ELSKER design, og dansk design er jo også noget vi kan være stolte af :) – Desværre er det ikke lige rundt om mit gadehjørne jeg kan finde de fede designs.. (ØV)
  – Når jeg bliver stor vil jeg være prinsesse, så blusen vil passe perfekt i samlingen :)

 183. Hun er født i Rift Valley i Kenya, hvilket er meget sejt for der kommer jeg nemlig selv fra :)
  Jeg er 26 år og er hjemme på barsel med min lille søn. Eller arbejder jeg som kosmetolog og beautyblogger :) denne bluse ville gøre underværker for mit klædeskab, da jeg ikke længere kan passe mine præ-graviditetstøj :(
  Hav en skøn aften

 184. Yndig bluse, intet mindre!:)

  Signe Bøgelund-Jensen er født i 1969 i Afrika, nærmere bestemt Rift Valley i Kenya. Hvem der bare var så international ;)

  Jeg er 23 år og læser psykologi på Københavns Universitet. Og så elsker jeg hjemmebagte pandekager med lækker is og friske frugter og bær :D

  God aften til dig og alle jer andre derude :)

 185. Hej :)

  Signe er født i Kenya, nærmere bestemt Rife Valley – sejt!
  Jeg er helt vild med blondeblusen, der er så fin og jeg bliver helt inspireret til min brudekjole!!!!!!!!

 186. Signe Bøgelund-Jensen er født i Kenya..
  Jeg er 23 år og til daglig læser Humanistisk Informatik. Jeg elsker mad og derfor er din blog blandt favoritterne;) Mad og mode – what’s not to like;)

  Lækker konkurrence – den skjorte og et par flare pants, så er jeg klar til foråret!

 187. Hej yndige Emily :)
  Jeg kan sagtens forstå hvorfor du næsten ikke nænner, at sende denne skønhed videre, uh den er altså fin den er!
  Om præcis 80 dage bliver jeg student – og jeg kan lige så godt sige med det samme, at hvis jeg skulle ende med at blive den lykkelige ejer af denne fine sag, så ville jeg bære den til min dimission og vogntur :) Jeg ville i såfald “parre” den med et par hvide bukser – og selvfølgelig min sorte studenterhue ;)
  Som du sandsynligvis allerede har regnet ud går jeg i 3.g., og jeg er 20 år gammel. Til sommer starter jeg, forhåbentligvis, på min drømmeudannelse, litteraturvidenskab. En dag drømmer jeg om at blive redaktør på et mode/livsstilsmagasin :)
  Jeg er nok lidt af en samler og har fyldt min lejlighed op til randen, med mere end 600 blade og magasiner fra det sidste århundrede – mit ynglings magasin er et oldgammelt Vogue, hvor en ung og meget smuk Elizabeth Taylor pryder forsiden. Mit skøreste køb må nok være et fransk Vogue fra 1973, hvor Marlene Dietrich er gæsteredaktør, jeg købte det på ebay for 2 år siden til den nette sum af 900 kr. (jep!!!) og det skøre i dét, udover prisen, er at jeg naturligvis ikke forstår et pløk fransk, så jeg har i stedet måtte oversætte det meste af magasinet for at forstå bare en smule – KÆMPE TAK til google translate :D

  Bonus-info: Jeg en svaghed for hvidkålsrouletter og Vincent Cassel – Uha, hvem der blot var en vis Bellucci ;)

  Forårshilsner fra den kommende student

 188. Hej yndige Emily :)
  Jeg kan sagtens forstå hvorfor du næsten ikke nænner, at sende denne skønhed videre, uh den er altså fin den er!
  Om præcis 80 dage bliver jeg student – og jeg kan lige så godt sige med det samme, at hvis jeg skulle ende med at blive den lykkelige ejer af denne fine sag, så ville jeg bære den til min dimission og vogntur :) Jeg ville i såfald “parre” den med et par hvide bukser – og selvfølgelig min sorte studenterhue ;)
  Svaret på spørgsmålet er: Signe Bøgelund er født i Rift Valley, Kenya, Afrika, i 1969 :)

  Som du sandsynligvis allerede har regnet ud går jeg i 3.g., og jeg er 20 år gammel. Til sommer starter jeg, forhåbentligvis, på min drømmeudannelse, litteraturvidenskab. En dag drømmer jeg om at blive redaktør på et mode/livsstilsmagasin :)
  Jeg er nok lidt af en samler og har fyldt min lejlighed op til randen, med mere end 600 blade og magasiner fra det sidste århundrede – mit ynglings magasin er et oldgammelt Vogue, hvor en ung og meget smuk Elizabeth Taylor pryder forsiden. Mit skøreste køb må nok være et fransk Vogue fra 1973, hvor Marlene Dietrich er gæsteredaktør, jeg købte det på ebay for 2 år siden til den nette sum af 900 kr. (jep!!!) og det skøre i dét, udover prisen, er at jeg naturligvis ikke forstår et pløk fransk, så jeg har i stedet måtte oversætte det meste af magasinet for at forstå bare en smule – KÆMPE TAK til google translate :D

  Bonus-info: Jeg en svaghed for hvidkålsrouletter og Vincent Cassel – Uha, hvem der blot var en vis Bellucci ;)

  Forårshilsner fra den kommende student

 189. Signe Bøgelund er født i Rift Valley, Kenya.
  Jeg er 17 år.
  Og jeg er simpelthen heeelt vild med den blondebluse!
  Jeg kan herre godt lide du også har en afdeling om mad i din blogg, jeg er virkelig det STØRSTE madfan nogen sinde. Det er bare et problem når man kan spise aaalt for meget af det også stadig spise aaalt for meget slik, chokolade og andet usundt efter! haha
  Jeg er heelt vildt med alt slags mad stort set er vant til at spise en masse forskelligt da jeg selv kommer fra grækenland. men lige nu kunne jeg godt spise en god ret butter chicken med hvidløgs naan. :D en ret der kan anbefales!!

  OG TAK FOR EN FED KONKURRENCE :D !!!

 190. Aww hvor er den vidunderlig! Er helt in låååve

  Signe Bøgelund-Jensen blev født som en ekstrem godsmaget ( kan man overhovedet sige det ) tøs i Rift Valley, Kenya i 1969. Der er “liket” og alting du! Jeg er næsten lige fyldt 16 år og bor lige nu i USA ( uden muttie og fattien :( ), som udvekslingsstudent. Jeg ELSKER at rejse rundt omkring i verden og har efterhånden været en del steder også, men det’ bur dejlig. Jeg har haft udvekslingstudenter boende siden jeg var helt lille og det er ret schizzle eftersom man får en masse kontakter rundt omkring i verdenen. Ellers spiller jeg tennis hver dag i high school og roller derby i weekenden, min livret er sushi, en mojito ved siden og wasabinødder. Jeg kan rigtigt godt lide at stå på ski og gå til festivaller, jeg kan godt lide at kalde de bloggere jeg læser for mine “venner”, mit absolutte drømmejob er fotograf eller arkæolog, mit ynglings dyr er en flodhest og så er jeg bare helt vild med at chille med mine venner ( uden at lyde alt for kliché ) og sidst men ikke mindst, jeg bruger ALT for mange penge på websiden ModCloth.com
  Jeg tror det var det mest spændende om mig, som en lille bonus kan jeg fortælle dig om et band jeg tror du måske ville elske.. jeg ved ikke om de er kommet til DK endnu, men her i the US er de sindsygt gode, de er selvfølgelig “Mumford & Sons” og mine ynglingssange er “The Cave”, “Little Lion Man” og “Dust Bowl Dance” så yeah tjek dem lige ud for din egen skyld :)
  Ellers: have a good one!

  /Kathrine Graa

 191. Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Afrika og hendes side på facebook er liket as we speak!

  Jeg er 25 år gammel og læser professionsbachelor i Finans, hvilket jeg er færdig med primo næste år. Jeg vælger at skrive om noget som jeg godt kan lide fremfor livret hvilket vil være lidt for kedeligt (mors flæskesteg). Jeg elsker den franske stil både iforhold til indretning og tøj design, så Signe Bøgelund-Jensens design er lige min smag. Jeg har ikke været bekendt med hendes designs før, men denne bluse er som skriver så utrolig viktoriansk og samtidig emmer den af den franske stil med broderi anglaise stil som jeg elsker! Jeg kan huske fra dine billeder med Lanvin HM kjolen at dine sofaer også var et udtryk for din kærlighed for den lidt ældre men samtidig sofistikerede stil, så er sikker på at vi deler en kærlighed til den franske stil.

  Jeg håber at du vælger mig så jeg får fornøjelsen af at få noget så delikat i mit klædeskab!

 192. Hej Emily, Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya.
  Jeg er 22 år gammel og har en bachelor grad fra KU. Jeg er nu taget til New York for at bo i et års tid for at arbejde og for at finde ud af hvad jeg vil med mit liv fremover :)
  Tak for en fin og inspirerende blog.

 193. Signe Bøgelund-Jensen er født i Kenya i 1969 – jeg selv er født på badeværelsesgulvet i mit barndomshjem med min far som jordmoder! Jeg er 22 år gammel, bor og læser Økonomi i Århus. Mit hjerte banker for mode og international handel, jeg bruger samtlige af mine sparepenge på diverse modeblade – alle har vel deres laster, ikke?
  I øjeblikket befinder jeg mig i Chengdu i Kina, hvor jeg er på forretningsrejse med min fars firma! Mit job er at udarbejde forretningsplaner og være med i forhandlingerne, heldigvis lukker butikkerne først kl 22 her, så der er tid til shopping om aftenen :) Men min garderobe ville dog være mere perfekt med den skønne blondebluse! Og selvom jeg er flere tusinde km fra Danmark, følger jeg selvfølgelig stadig din blog.
  Facebook er blokeret hernede, så jeg har fået en veninde til at tjekke hjemmesiden ud og sende mig Signes fødested – hvad gør man ikke for at vinde, selvom man er i Kina?

  Fantastisk konkurrence og inspirerende blog :)

 194. først til svaret: Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Afrika, Kenya.
  Jeg er 24 år og er netop blevet færdig med mine studier, så nu leder jeg med lys og lygte efter et arbejde. Imellemtiden får jeg tiden til at gå med kreative projekter i lejligheden og har netop startet min egen blog, som dog stadig mangler en klar retning :o)

 195. Signe Bøgelund er født i Kenya.hehe jeg håber jeg vinder jeg er blot kun 13 år så jeg vil rigtig gerne vinde fordi jeg aldrig nogensinde ville få penge til den, jeg er jo 13 år

  Anna
  ps elsker din blog

 196. Kære Emily.
  Tak for en fantastisk blog, jeg nyder at læse den hver eneste dag.
  Signe Bøgelund-Jensen er født i 1969 i Rift Valley, Kenya.
  Jeg er 27 år, læser til daglig medicin, 10. semester, KU. Jeg elsker mit studie, men ser frem til om et år at få mit drømmejob, livet er dejligt.
  Min kæreste er ligeledes vild med din blog (han ved det bare ikke), det er ihvertfald når jeg jeg serverer dine retter, at jeg får aller mest ros, så tak for nemme point :0)
  Ha en dejlig dag.
  Hilsen Camilla

 197. Signe Bøgelund er født i 1969, i Rift Valley i Africa, Kenya.

  Jeg ELSKER den, den er jo så flot! Jeg har også liked facebook siden :-)

  Jeg er 20 år, og går i 3g – og er i øvrigt alderspræsident i min klasse, sådan er det at være født i januar hehe. Jeg glæder mig urimeligt meget til at blive færdig til sommer!

 198. Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Afrika, Kenya
  Jeg er 16, bliver 17 den 12 april.
  Lige pt. går jeg på en Design Efterskole. (Højer Design Efterskole) i hverdagende, og da det er i Højer, er der intet at lave da det nok er den mindste by i Danmark, men udover det så arbejder jeg når jeg er hjemme i weekenderne.
  Jeg kan godt lide design, især indenfor tøj og sko!
  Min livret er pizza! Det er simpelhen så godt!
  Min yndlingsfarve er pink og let grøn.
  Jeg ville elske denne trøje! Den ser så fin ud, og kvaliteten ser også bare pisse god ud!
  Tak for konkurrencen! :-)

 199. ahhhh hvor er den fuckin’ fantastic!!! Er helt vild med den :) Plejer ellers ikke deltage i konkurrencer (vinder aldrig noget ;) ) meeeeen: Hun var skam født i Rift Valley, Kenya!
  Og hvorfor skulle du lige vælge mig… et ord: Barsel! Og dermed dagpenge i et godt langt stykke tid… som betyder shoppestop…piv ;) Men hey det er det hele værd, for jeg har fået mig en lille bandit, der altid smiler og griner, mens jeg bruger en hel time på styling om morgenen :)

 200. signe bøgelund jensen er født i rift valley i kenya, afrika :)

  nu spurgte du om livret, så du skal da lige have min med på vejen.. indianergryde! hvis du mangler en opskrift, så skal du være velkommen :) håber håber håber blusen bliver min <3 god dag!

 201. Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Africa, Kenya i 1969. Jeg er 29 år og runder snart det rundt/skarpe hjørne. I hovmod i mine yngere dage (lyder 90 år og H.C Andersen-like nu), der sagde jeg højt, til alle der gad at høre, at jeg skulle løbe et maraton, inden jeg fyldte 30 år, så pt, spæner mine små stænger rundt og træner til CPH maraton til maj….

 202. Signe Bøgelund-Jensen er født i 1969 i Rift Valley, Afrika & Fb-siden er “liket”…

  Jeg er i min grå periode…. altså ikke mit humør men mit tøj… Jeg ved simeplthen ikke hvad der er sket men indenfor de sidste 6-8 mdr har mit skab skiftet farve … det er totlat instinktivt, er der en grå, så køber jeg den frem for en anden farve… yderst mystisk… har altid været en SORT-pige men nu er jeg blevet en grå-pige… gad vide om en eller anden klog psykolog kunne få nogetr spændende ud af det …hahah

  Nyder din blog meget – keep up the good work.

 203. Hej Emily! :)

  Sikke dog en yndig, yndig bluse! SUK, hvor er den smuk.

  Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya i 1969.

  Jeg er 21 år gammel og er journaliststuderende. Når jeg ikke har travlt med at skrive, bruger jeg tiden sammen med mine veninder og venner på cafebesøg, biografture og koncerter.
  Jeg glæder mig til, foråret for alvor kan mærkes. Så skal ballerinaerne og solbriller luftes, når jeg sidder i gårdhaven og mæsker mig med koldskål, hyldebærsaft og grin.

  Jeg er helt pjattet med din blog :)

 204. Signe Bøgelund er født i Rift Valley, Kenya.
  Jeg hedder Anna Lei og er 17 år. Jeg får i 1.g og drømmer om at blive modedesigner en dag.Til daglig bor jeg på Østerbro hvilket jeg er rigtig glad for :)
  Jeg synes at du har en super fed blog, og at du er super smuk

  xoxo
  Aanna

 205. Ih, en fin præmie! Den vil passe godt ind i min garderobe :D Stine Bøgelund-Jensen er født i Kenya i 1969 (sejt!)
  Jeg hedder Linea, er 23 år og lærerstuderende! Jeg elsker mode, musik, kunst og alt hvad der har med kreativitet at gøre :)

 206. Hej Emily.

  Svaret er, at Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley in the wildlife of Africa, Kenya in 1969.

  Jeg er ung kvinde på snart 27 somre, som endelig har fundet min rette hylde i uddannelsessystemet. Jeg læser til designteknolog og drømmer om en fremtid som selvstændig inden for designverdenen. Lige nu og her drømmer jeg om en ny garderobe, som vil peppe mit udseende op, da det desværre er blevet lidt forsømt de sidste par år i min frustration og søgen, om at finde mig selv og min rette hylde. Denne lækre blonde sag vil være en god start.

  Tanker fra
  Linette

 207. Signe er født i Rift Valley i Kenya, hvor jeg jo for tiden kun kan drømme mig hen. Jeg er 25 og læser politisk kommunikation og bruge alle mine ledige timer på frivilligt arbejde for SF. Eller det vil sige, jeg arbejder som kampagneleder for SF, men bruger langt flere, uforklarligt mange synes min kæreste nok, timer på det dagligt end, hvad jeg er ansat til. Men det er dejligt. For det er et job, der virkelig giver mening for mig. Men det betyder jo samtidigt også, at jeg ikke når så meget andet. Derfor kunne det være fantastisk, hvis jeg kunne vinde en bluse her. Så lover jeg, jeg vil tage den på, den aften, hvor valget afgøres, og hvor vi forhåbentligt skal holde en stor fest inde hos SF.

  1. Signe er født i 1969 i Kenya, Afrika.
   Jeg hedder Laura, og er lige fyldt 15 år.
   Den bluse er bare mega flot, men til den pris kan jeg jo ikke engang komme i nærheden af den. Det ville være 2 måneders løn for mit vedkommende :P Min livret er broccolitærte, lidt mærkeligt er det vist, men læste om den i en tøsekogebog <3
   Jeg elsker mode magasiner og blogs, og læser dagligt begge dele.
   Når jeg ikke laver noget af overstående, så træner jeg squash :)

   MVH, og fortsat god dag, Laura <3

 208. Den er godt nok helt vildt fin! Den ville jeg elske at have i skabet :) Skøn konkurrence – kan forstå den er svær at “skille” sig af med!

  Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya.

  Lidt om mig:
  Jeg er 23 år, bor i Valby og læser jura på kandidaten, hvor meget af tiden også går med studierelevant arbejde. Derudover går jeg meget op i venner og veninder, den søde kæreste, min familie og prøver desuden at leve forholdsvis sundt både igennem sund mad og træning. Dog er der mange lækre fristelser igennem din blog og det nyder omgangskredsen godt af :)

  Hav en skøn dag. – C

 209. Det er lige sådan en bluse jeg har ledt efter – så en der minder lidt om den i only, men den nåede jeg ikke at købe desværre!
  Først lige svaret på konkurrencespørgsmålet: Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya.
  Jeg er 18 år og går i 2.g. :) Jeg drømmer om at blive makeup artist. Jeg arbejder mest i weekenderne, men er i øjeblikket på udkig efter et nyt job.
  Jeg kan godt lide, at tjekke mine yndlingsblogs hver dag for at se de nyopdaterede indlæg og få masser af inspiration – din blog er en af mine yndlingsblogs selvføgelig – smigret? ;-)

  1. Det er lige sådan en bluse jeg har ledt efter – så en der minder lidt om den i only, men den nåede jeg ikke at købe desværre!
   Først lige svaret på konkurrencespørgsmålet: Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya.
   Jeg er 18 år og går i 2.g. :) Jeg drømmer om at blive makeup artist. Jeg arbejder mest i weekenderne, men er i øjeblikket på udkig efter et nyt job.
   Jeg kan godt lide, at tjekke mine yndlingsblogs hver dag for at se de nyopdaterede indlæg og få masser af inspiration – din blog er en af mine yndlingsblogs selvføgelig – smigret? ;-)

 210. Hej Emily.

  Jeg er 28 og læser medicin i Kbh på sidste semester. Holder for tiden fri fra studiet for at arbejde som lægevikar i Nykøbing F, så jeg kan få mig noget mere praktisk erfaring (og stille alle de dumme spørgsmål), før det er mig der står med den der lægetitel og ikke mindst ansvaret… Men urgh, synes nogle gange det er lidt dyrekøbt erfaring når vækkeuret ringer kl 5.15, det er bælgmørkt, og ham den søde og varme ligger og sover videre ved siden af. Men udover at være benhårdt og frygtindgydende er arbejdet heldigvis lige så sejt og lærerigt som jeg håbede, og fridage i Kbh er de bedste ever :)

  Anyway – Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya. Og når nu jeg render rundt i knap så fed kittel, træsko og hestehale (og uden neglelak!) *hver* dag, craver mit fashionistahjerte virkelig smuk, smuk mode som den, du udlodder. Så tak for konkurrencen, og tak for en af de bedste danske blogs, der altid inspirerer. Og som bliver læst flittigt i mit Nykøbing-eksil :)

  /Anna

 211. Nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej!!! DEN ER JO PERFEKT!!! :-O :-O :-O
  Jeg ville elske at bære den til min mormors 80-års fødselsdag – og hun ville elske at se sit eneste pige-barnebarn i fine blonder, ligesom hun gik i da hun var på min alder. Det ville smelte hendes hjerte!

  Og nårh ja, jeg var rent faktisk “fan” af Signe Bøgelund på Facebook i forvejen OG hun er født i Rift Valley, Kenya…

 212. Hej Emily.
  Lækker konkurrence, du her har lavet.
  Signe Bøgelund-Jensen er født i 1969 i Rift Valley, Afrika, vildt alligevel!

  Jeg er 18 år gammel, og lever det vilde liv på SU (Bemærk at ironi kan være anvendt). Jeg går på gymnasiet på andet år, så jeg har et stykke vej igen.
  Men igen, lækker konkurrence, jeg krydser alt hvad jeg kan!
  Knus og kram Pernille.

 213. Hej Emily.
  Lækker konkurrence, du her har lavet.
  Signe Bøgelund-Jensen er født i 1969 i Rift Valley, Afrika, vildt alligevel!

  Jeg er 18 år gammel, og lever det vilde liv på SU (Bemærk at ironi kan være anvendt). Jeg går på gymnasiet på andet år, så jeg har et stykke vej igen.
  Men igen, lækker konkurrence, jeg krydser alt hvad jeg kan!
  Knus og kram Pernille.

 214. Signe blev født i Rift Valley i Kenya, Afrika i 1969.
  Jeg elsker blusen, den er så fin!
  Jeg 17 år, og går i 2.g.
  Har to søstre, en tvilling og en storesøster, mine forældre er skilt, og bor hos min mor. Er oprindeligt fra Århus, hvor min storesøster også stadig bor, men vi bor nu i Fredensborg.
  Elsker at være sammen med familie og venner, at shoppe og er faktisk også ret glad for at gå i skole :) Håber virkelig jeg vinder, for elsker både din blog og blusen meget!!!

  knus

 215. Signe er født i Rift Valley i Kenya, Afrika i 1969.
  Jeg hedder Philippa og er 17 år, og går dermed i 2.g.
  Jeg har to søstre, en tvilling og en storesøster, og selvfølgelig en mor og far, men de er skilt, og jeg min tvilling og jeg bor med min mor. Hvorimod min storesøster bor i Århus, hvor vi oprindelig er fra, alene.
  Jeg elsker at være sammen med min søstre og familie, samt venner. Jeg er også glad for sport, og faktisk også at gå i skole, glæder mig dog stadig til at være færdig med 2.g.
  Håber virkelig jeg vinder, for elsker både din blog og blusen!

  knus

 216. Hej Emily,

  Først må jeg lige rose din blog. Ros Ros Ros. Nu vil jeg gerne rose blusen, Ros Ros. 3-2 til Emily. Og det er på trods af en VIRKELIG smuk bluse.

  Signe Bøgelund-Jensen er født i Kenya, Rift Valley (1969).

  Mig – Jeg hedder Kristina og er 23 år. I løbet af ugen læser jeg Socialvidenskab og Journalistik på RUC. Jeg bor på Østerbro i København, og min bedste overspringshandling er Modeblogs. Jeg er en addict and i’m proud to be.Mit yndlingsdyr er Golden Retrivers.

  Ha’ en helt fantastisk dag. Og endnu en gang, tak for en god blog – med de lækreste cupcakes jeg har smagt.

 217. Signe Bøgelund-Jensen så dagens lys i Rift Valley, Kenya in 1969. 16 år senere ankom jeg til samme kontinent, til Zambia, med mine u-landsfrivillige forældre. Til en barndom under stærk sol, med rødt jordstøv dybt inde i huden, dans og grin, nære venskaber. En barndom som fortsat i en alder af 25 somre forsat styrker mig i at følge glæden og hjertet, både i studievalg som “håbløs humanist” i Moderne Kultur og Kulturformidling (vi er i samme båd..), og dagligt husker mig på at der altid er plads til dans og grin, selv i perioder der synes stramme og barske. Og hvor fantastiske muligheder jeg har her fra min pind – og som jeg bare skal række ud for at gribe. Fra den gode kop kaffe, de første anemoner der blev plukket i går, yndlingsrisotto, at vågne op til solkys, til rejser til endnu andre fine oplevelser og menneskemøder.

 218. Hej Emily. Jeg kan sagtens forstå du vil beholde den bluse selv, nøj hvor er den lækker!

  Hun er født Rift Valley i Afrika, Kenya, i 1969 :)

  Jeg er 20 år, bor i en lille put-by Vejen i Syddanmark. WOOHOO, og jeg glæder mig til at flytte til København når jeg er færdig med gymnasiet til sommer. Min livret er min mors pandekager med fyld, eller sushi, eller chokolade, eller jordbær, eller … Jeg kan godt lide mad! Du skal snart have en hund, jeg har en kat, og den er ligeså madglad som mig. Men pudsigt nok formår jeg alligevel at holde den slanke linje imodsætning til min kat. Haha

  Hav det rart
  /Nanna

 219. Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya, Afrika.

  Min livret er boller i karry, og det bedste er, når Julian ringer og siger, at der er rester fra aftensmaden om jeg ikke kommer over og spiser, når jeg kommer hjem (efter 12 timers job og derefter 1 times træning), og det så er totalt gode boller i karry. JO TAK blev der sagt! Derefter kan man være heldig at ligge lidt i arm på en sofa til en film eller et afsnit klovn, for til sidst at blive fulgt hjem. Det var i hvert fald lige min aften igår ;)

  Random info, men jeg vil da godt lige vinde min navnesøsters bluse også!

 220. Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley, Kenya i 1969. Hej jeg hedder trine(: jeg er 17 år og går på Falkonergårdens Gymnasium 1.g. Jeg planlægger en sprogrejse til Malaga i sommerferien, så jeg kan få styr på mit spansk! Jeg skal nemlig op i det både mundtligt og skriftligt i 3.g :O
  Rejsen bliver usandsynlig dyr, saa jeg er nød til at spare 10.000 kr op! Er derfor HELT flad indtil da. Til daglig har jeg et fritidsarbejde på “PAUSE”. Her laver vi lækre sandwich, friskpresset juice, god is, kaffe og alt muligt:)Ellers bruger jeg min tid med min familier, venner, veninder og min dejlige kæreste.Han spiller professionel badminton, så vi har ikke så meget tid til hinanden.Har “synes godt om” Signe Bøgelund-Jensen’s side.
  Hav en god dag! krydser fingre for at vinde den flotte bluse

 221. Iiiiih hvor er den fin! Kunne være lækket at prøve at style den, sødt eller måske lidt mere råt?
  Signe blev født i 1969. – Og jeg har like’et siden ;)
  Jeg hedder Helena, jeg er 16. Går på Gym og har en masse af mine dejlige veninder der.
  Jeg ELSKER kage, tøj og sko. Mine tre yndlingsting sammen med mine veninder, min kæreste, min familie og mine dejlige katte.
  Lige den her uge har været rigtig slem, af flere grunde, og at vinde denne dejlige sag, ville gøre det hele lidt bedre :D

 222. Totaaaalt lækker bluse.. :D Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya. Jeg selv er 21 år og født i Kolding. Knapt so eksotisk som Kenya :) Jeg har dog flyttet en del rundt om i Danmark og bor nu på Frederiksberg. Jeg har en kæreste i Lissabon, så mon ikke jeg også kommer ud til udlandet at bo på et tidspunkt. Glæder mig i hvert fald til at komme ned til sydens sol her på tirsdag og 15 dage frem. Det var lidt om mig – jeg har selvfølgelig også bloggen kehceub.blogspot.com hvis det har yderligere interesse :)
  //Phie

 223. Svaret er Rift Valley, Kenya:)
  Jeg er 26 år, bor med min kæreste Jens i det indre København og læser pædagogisk antropologi. Jeg skal snart til at skrive speciale og ville elske at sidde i denne smukke sag og svede over computeren:) Er stor fan af din blog som jeg altid finder livsbekræftende og inspirende. PS: Min livret er noget så eksotisk som mors frikadeller, nye kartofler og persillesovs:)

 224. Øøøøøj, hvor er den fin! Hun er født i Rift Valley i Kenya. Jeg er 21 år, går på højskole på en forfatterlinje og elsker at skrive.

 225. Signe Bøgelund-Jensen er født in Rift Valley, Afrika, Kenya i 1969.
  Jeg er 22 år og min aller-ynglingsfarve er rød :) Til hverdag læser jeg til civilingeniør!

 226. Svar: Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya, Afrika… Virkelig sejt, hvis du spørger mig :-)
  Det er den virkelig smuk bluse, nøj det må gøre ondt sådan at skulle forære den væk… Men selvfølgelig også fedt et eller andet sted at kunne give så lækre gaver/lave så lækre konkurrencer til sine læsere.
  Jeg går lige nu i 3.g og glæder mig til at få hue på, selvom det nu er en fed tid i gymnasiet, selvom den er hård. Jeg elsker at gå op i at strukturere ting i mit liv, men uden at være fanatisk, perfektionistisk eller neurotisk. Jeg elsker at ordne min garderobe, hænge tingene efter farve eller formål og planlægge, hvad jeg mangler og må erhverve mig. Jeg elsker at planlægge måltider, og hvad jeg sundhedsmæssigt har brug, hvad der er lækkert og kilder mine smagsløg, hvad jeg har behov for, og hvad jeg har lyst til. Og specielt elsker jeg at sortere i mine ca. 25.000 billeder :-) BTW så er dit Facebooksite liket ;-)

 227. Hej.
  Sikke en fin bluse!

  Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya, 1969

  Jeg er 15 år, går i folkeskole og elsker mode, blogs og sport. Jeg har længe været på udkig efter en fin blondebluse, og hvis jeg vandt denne – så er min eftersøgen slut(og afsluttet med finere end fint)!
  – Matie

 228. Smuk smuk bluse.
  Svaret er, at hun er født 1969 i Rift Valley i Kenya.

  Jeg er 22 år, bor i Aarhus og læser i øjeblikket journalistisk formidling. Jeg elsker at gå i bukser, jodphur støvler og fjellräven jakker. Men! mit forårsprojekt er få et lidt mere feminint udtryk, og denne bluse passer perfekt ind i den idé.

 229. Kære emily sikke et fint piece

  Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley, Kenya. Jeg selv er født i København i 1987 – derfor er jeg 23år den dag i dag. Jeg læser moderne kultur og kulturformidling på IKK hvor jeg i dette semester har fordybet mig i lars von triers mærkværdige filmunivers. Foruden at holde af lars elsker jeg poesi og er derfor også medarrangør af Copenhagen International Poetry Festival 2011 som jeg vil opfordre dig – og dine læsere – til at besøge.

  Det var lidt om mig. Tak for en fin blog. kh Sara

 230. Kære Emily sikke et fint piece

  Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya. Jeg selv er født i København i 1987 – derfor er jeg 23år den dag i dag. Jeg læser Moderne kultur og kulturformidling på IKK og har i dette semester fordybet mig i Lars von Triers mærkværdige filmunivers. Foruden min forkærlighed for Lars holder jeg meget af poesi og derfor også medarrangør af dette års Copenhagen International Poetry Festival hvilket jeg vil opfordre dig – og dine læsere – til at deltage i. Det bliver så fint.

  Det var lidt om mig. Tak for en fin blog. kh Sara

 231. Signe Bøgelund Jensen er fra Rift Vally, Kenya, Afrika….and I like! Jeg er selv, i modsætning til de fleste herunder, oldgammel….Nemlig 36 år, mor til 5 dejlige unger og snart færdiguddannet skolelærer. Jeg blogger selv lidt om mode o.lign. men mit eget tøjbudget er selvsagt ikke kæmpestort, omend drømmene ingenting fejler. Har læst Signes blog lang tid, og faktisk gennem den, og via omveje fandt jeg dig for lang tid siden. Jeg har lige lavet et indlæg om dit kamera på min blog, fordi en af grundene til at jeg dagligt kigger forbi din blog, er de helt utroligt smukke billeder. Så tak til jeg begge for stor inspiration! Mvh Jeanett

 232. Hun er født i Rift Valley i Afrika, Kenya.
  Jeg er 18 år gammel og bor i det ”mørke” jylland ;-)
  Jeg går på 1. år på HF og mens andre nogengange spilder deres tid i timerne med spil og facebook, bruger jeg selvfølgelig min tid meget mere fornuftigt med, at læse b.la. din blog. Men da jeg er på s.u. kan det være svært, at opbygge en god garderobe – men den lækre blonde-sag ville helt sikkert hjælpe! :)

  Håber i hvert fald den finder et dejligt hjem!

  M.v.h. Pernille

 233. Hun er født i 1969 i kenya.
  Det er godt nok en super fin kjole, den første blondekjole jeg kunne overveje at købe selvom jeg ikke vandt!
  Jeg er 18 år og går på HHX, (så der skulle nok spares en del på SU hvis denne lækker sag skulle find vej hjem i mit skab ;) ) , jeg er helt vild med pasta med kødsovs, så meget at ikke engang et år på efterskole kunne give mig nok af det :)

  Tak for en god blog.
  – Fie

 234. Signe er født i Rift Valley i Kenya! :)
  Jeg er 25, og blev cand. merc. i markedsføring i juli 2010. Men desværre har jeg gået arbejdsløs siden! Det har været svært, for humøret og for pengepungen men jeg prøver dog at smile igennem det hele :) Jeg har verdens bedste kæreste og venner, jeg elsker at lave mad, bage og læse. Jeg synger i et kor og er rigtig glad for det. Jeg spiser alt for meget chockolade og køber for mange modeblade. Jeg ville ønske at jeg ville have mulighed for at rejse mere fordi det elsker jeg virkelig. Sidst men ikke mindst elsker jeg blonder og ville være rigtig glad for at eje den fine bluse :)

 235. Signe Bøgelund er født i Rift Valley.
  19 år, pt hjemløs (dog har jeg postadr. den godt kan sendes til ;)) . Kæmper pt. med optagelsesprøve til designteknolog hvilket er min store passion. Samtidig drømmer jeg om sommer og zapp is ( som er livretten) .
  yndlingsfarven er sort (er det egentlig i farve ? dont know, jeg elsker den alligevel.)
  Tak fordi du blogger!

 236. Hej Emily,
  Sikken en fantastisk konkurrence, prøver lykken og ser om jeg er heldig :-) Din blog er inden for de sidste par måneder blevet min yndling – jeg kan virkelig godt lide, hvordan du mikser din blog med fantastiske mad-indlæg (har afprøvet nogle stykker efterhånden), mode og personlige finurligheder, det synes jeg virkelig er med til at skille dig ud fra andre bloggere – på en god måde :) Til daglig er jeg igang med min kandidat i Virksomhedskommunikation i Århus, jeg er 24 år og har en forkærlighed for Frankrig – fransk tøj, kultur, mad, sproget, musikken og stemningen og alt det genkender jeg i den flotte flotte bluse!! Derfor vil jeg med glæde svare, at Signe Bøgelund Jensen er født i Rift Valley i Kenya, Afrika i 1969.

 237. Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Afrika, Kenya.
  jeg hedder Christine og er 19 år, går på HF og er færdig til sommer og det glæder jeg mig rigtig meget til, mest fordi jeg lige har søgt ind på en designer linje, som jeg håber at komme ind på, jeg elsker mode og jeg elsker at lave mad og hygge med venner.
  Ps. Du har en skøn skøn blog !!

 238. Irene her, jeg er 17 år og bor hjemme i skovlunde hos mine forældre. Jeg drømmer om at flytte sammen med min veninde ind til København. Til daglig går jeg på produktionsskole, hvor jeg lave noget grafisk design til tryk. Men det er nok ikke noget jeg vil fortsætte med – altså en uddannelse, fordi der kun er computer arbejde og det gider jeg ikke rigtig. Så næste år skal jeg på en texstilskole og prøve kræfter med sygning, strik og mønster tegning. Det glæder jeg mig vildt til, for jeg tror det er mere mig. Det er også det jeg laver i min fritid- syr især meget tøj om, som jeg finder billigt :)
  Når men nok om mig. Signe er født i Afrika – Kenya i 1969. Jeg håber da jeg vinder ;)
  Og tak for en dejlig blog!

 239. Først og fremmest svar på ?: Rift Valley, Kenya, Afrika

  Jeg er 25 år gammel og nyligt flyttet sammen med min kæreste på Vesterbro, (en dejlig mand, som vistnok har leget rollespil og gået i gymnasieklasse med din oppe nordpå. Anywho – Korfits(?) Hornblæser siger “hej” :). Brikkerne faldt på plads for nylig efter at have kigget med herinde i et lille års tid – stadig vældig begejstret, så tak for det.)

  Begejstringen blev ikke mindre da jeg så du udlodder noget så smukt i str 40! For hvor har jeg mange gange med en benlængde på 36 og ganske derefter almindelige proportioner følt mig en anelse udenfor i størrelse-land. Og så kan jeg jo hælde yderligere vand ud af ørene ved at sige at det tog mig ca 21 år at turde springe i en kjole og ud af mine Jack&Jones jeans (ja, dengang var der ikke rigtig nogen der lavede bukser der var lange og billige nok). Nu er tiderne skiftet. Monki har mindsandten for 3 måneder siden beriget mig med en model der passer! 5 par er købt og glæder mig over endelig at have muligheden for at kunne købe et par feminine jeans til 250 kr! På grund af jeanseksplosion er der lidt mangel på fine feminine toppe og jeg ville ELSKE den dér. Længere er den ikke.

  Vh. Katrine

 240. Jeg er 27 år, ph.d studerende, og samtidig lettere sports, strikke- og modefanatisk. Og så er mit største ønske pt. at få nok plads til at kunne indlemme en firbenet bamse der siger vov i min lille familie.

  Superblog – er et fast indslag når jeg skal procrastinate fra at tænke åh så store tanker på arbejdet ;o)

  Signe er født i øvrigt fra Kenya og da jeg er en ren str. 40 må det være mit klædeskab den gerne vil flytte ind i!

 241. Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya i 1969 :)

  Jeg er 18 år og går i 3.g på et lille gymnasium oppe i det nordjyske og denne trøje vil passe perfekt til mit studenter-outfit, som jeg godt kunne tænke mig skulle være lidt hvidt i, men ikke alt for meget konfi-ish. Når jeg ikke går i skole arbejder jeg på højtryk, for at tjene penge til mit sabbatår hvor jeg skal 2 måneder til Namibia i Afrika for at passe vilde dyr på en farm og derefter skal jeg 3 måneder til USA og Hawaii på højskole.
  Jeg må være ærlig og sige at jeg glæder mig allermest til at komme til Namibia, både fordi jeg har været dernede dengang jeg var 6 år og så tror at det bliver en af de største oplevelser i mit liv.

  Mange hilsner Cecilie :)

 242. Hej.
  Signe Bøgelund er født i Kenya, Rift Valley.
  Og om undertegnede: 27årig dame der pt. danser sig gennem specialeskrivning og vesterbroliv med The Strokes og Oh Land i ørerne – og solskin på næsen…

 243. S.B.J er født i Rift Valley, Kenya i 1969
  Jeg er lærer og meget ældre end jeg ser ud –de 100 børn i indskolingen holder mig i fuldt vigør og de ville elske at se deres lærer i denne fine blondesag når vi næste gang holder børnebal –hvor alle børn og deres lærere og pædagoger kommer i deres allerfineste tøj :D Jeg vil rigtig, rigtig gerne vinde den smukke og romantiske bluse.

 244. Fantastisk konkurrence! Håber jeg bliver den heldige vinder af denne smukke blondebluse ;)

  Signe Bøgelund-Jensen blev født i 1969 i Kenya, Afrika.

  Jeg er 15 år og går i folkeskole, lidt endnu i hvert fald :) Min store drøm er at blive fotograf og rejse hele verden rundt. Men indtil videre hygger jeg mig med veninderne, kigger på bloggen og leder efter fritidsjob så jeg kan købe alt det tøj jeg gerne vil have. Jeg laver også tit mad, og har prøvet nogle af dine opskrifter.. mums :D så mig må du gerne invitere hjem til noget spisning ;b

  Fortsæt med bloggen, jeg elsker den!

 245. Rift Valley i Kenya må være svaret på det spørgsmål. Jeg hedder Stine og er journalist lige om lidt. Jeg elsker mode især efter jeg har fået flere penge og har smidt en del kilo. Det er skønt. Elsker at: bage, lave mad, cykle, stå på rulleskøjter, mine niecer og nevøer, magasiner, sko, bøger, fotografi, indretning, blogs, danse, drinks, film. Jeg elsker livet – også når det går ned. Punktum. :-)

 246. Tilslutter mig flokken… Skøn bluse!

  Signe Bøgelund-Jensen er født i 1969 i Rift Valley, Afrika og jeg er næsten lige så gammel (1972) omend født under knap så eksotisk himmel;-) Nærmere sidste stop inden “eggs and bacon” nemlig i Hvide Sande på den jyske vestkyst – mellem hav og fjord (Ringkøbing Fjord). Smukt sted i øvrigt…

  Studerede tilbage i midthalvfemserne i Kbh. hvorefter jeg returnerede til vestkysten. Et spændende job indenfor marketing og eksport lokkede mig tilbage. Nåede dog kort forinden, at overveje at emigrer til Australien med min daværende kæreste.

  Har de seneste fire år beskæftiget mig indenfor turisme og eventbranchen. Spændende…! Har en søn der skal konfirmeres til næste år VILDT! Elsker at rejse og læse bøger… Og modeblogs.

  Har en noget yngre kæreste hvorfor overvejelserne p.t. går på – min alder taget i betragtning… Om vi skal have et barn sammen. Tænker blondeblusen fra Signe Bøgelund-Jensen i så fald ville være perfekt til en eventuel barnedåb;-)

  I øvrigt er det en fornøjelse at studerer dine billeder Emily. Ville ønske jeg kunne præsterer samme resultater… Ros fra din nok ubetinget ældste læser af bloggen

 247. Hej Emily.
  FED konkurrence og den bluse er jo to-die for.
  Signe Bøgelund-Jensen blev født i Rift Valley lokaliseret i Kenya i Afrika. Jeg kan tilføje at Kenya er noget af det smukkeste jeg længe har set, en oplevelse i sig selv. Signe er en heldig pige ;)

  Jeg elsker at gå en tur i dyrehaven med mine hunde og kæreste, men elsker endnu mere at se den på hesteryg. Det er en oplevelse værd. Om man er “hestepige” eller ej, er det noget helt specielt, man kommer så tæt på naturen og hjortene kan f.eks ses på meget tæt hold, da de ikke frygter en person på hesteryg. Et lille tip til en forårs weekend. Heste kan lejes ved fortunen :)

  Mvh. AnnSofie

 248. åååh… hvor er den fin! ville passe perfekt ind i min gardarobe (så længe jeg altså kan passe den, er nemlig gravid<3 men gravide kvinder har så absolut også brug for noget så smukt…) jeg er 27 og er igang med at skrive min bachelor opgave i engelsk så har hverken tid eller penge til selv at invistere i sådan en smuk bluse.

  Signe Bøgelund Jensen er født i 1969 (hippie chick for the win <3) i Rift Valley i Kenya

  fed konkurrence! håber jeg vinder, men ellers tillykke til den du trækker ;) og tak for en fed blog!!

 249. hmmm rift valley i 69 er svaret….jeg er sådan en halvgammel kone på 32 (tænk at jeg er blevet 32???) Jeg er typen der aldrig aldrig aldrig kommenterer noget i blogs, jeg har ingen billeder på min FB-profil udover profilbilledet og jeg er i det hele taget en meget privat person. IKKE kedelig, bare privat…ikke på den der snobbede “jeg er for kendt til det her sted”… mere på sådan en afventende måde, hvor jeg først åbner op for godteposen når der er noget virkeligt interessant og HALLELUJA Signes fine bluse er interessant!!!! Så derfor skriver jeg for første gang nu på en blog, som jeg i øvrigt har fulgt med i længe! Jeg håber at blusen lander hos mig, for så vil jeg tage den på, på cirque du soir (natklub i London) hvor jeg skal over og drikke velfortjente cocktails med min kæreste uden vores børn i maj – og Emily, jeg ved bare at den vil passe lige ind!
  PS: tak for fin fin Londonguide, brings back memories…

 250. Hovsa jeg glemte at skrive at jeg er født i 1951 :D men jeg går meget op i mode og denne bluse er bare så fiiiiiiin ;)

 251. Iih hvor smuk den er! Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Afrika, Kenya.
  Om mig kan der siges, at jeg er 24 år – going on 25/kaneljomfru – til juni. Jeg er i gang med min bachelor i sygepleje og er færdig til sommer, hvilket jeg glæder mig ufatteligt meget til! Lige så meget jeg elsker studietiden og livet derved, så vil jeg gerne snart ud og bruge det jeg har lært under uddannelsen til dem, der har brug for hjælpen! Denne bluse ville gøre mine frustrerede opgave-dage bedre og mere overskuelige, da SU jo heller ikke ligefrem er det bedste at skulle leve af! Derudover elsker min kæreste gennem 5 ½ år, når jeg klæder mig i feminine blonder, så mon ikke han også ville blive glad? :)
  Stort knus, Mette.

 252. Hun er født i Rift Valley, Kenya.
  Jeg er 15 år, og efter sommer mangler jeg kun et år i folkeskolen. Så kan du vel godt regne ud at jeg går i 8 klasse :-). Jeg har som sagt, selv en blog og den hedder Dusty Butterfly. Jeg har haft et par blogs før, men er lige startet op med Dusty Butterfly. Faktisk lavede jeg den igår. Hæhæ. Min yndlingsfarve er helt klart grøn, alle slags grønlige nuancer er i mine øjne så flotte, og smukke. Du har vidst også en del af ‘mintgrøn’ hvilket også er en rigtig flot farve. Lige pt. har jeg intet arbejde, det er lidt træls da jeg gerne vil tjene penge! Så der kan shoppes rigtig meget til sommer. Jeg kan godt lide mode, og jeg kan godt lide at læse modeblogs. Men noget jeg simpelthen elsker er at tilbringe tid, sammen men dem som er mig tætte og det er både familie og venner! Desuden synes jeg det kunne være lidt riiimelig sejt, at vinde noget så flot! Kan også godt forstå at du ikke vil af med den, men hold da op hvor er den lækker! ;-). Og jeg elsker da bare lasagne, og græsk musaka. MHM.
  – Monika

 253. Hold da op hvor er den bluse dog smuk!

  Signe Bøgelund-Jensen blev født i Rift Valley I Kenya, Africa.
  Og til mig:
  Jeg er 15 år gammel, og går i folkeskolen. Jeg føler mig meget nervøs og presset for tiden da eksamenerne er lige om hjørnet, og aldrig nogensinde har prøvet det før. Men det skal nok gå, hehe :D
  Der er rigtig mange ting jeg godt kan lide. Bage kager/lave mad, gå tur med min hund, mode og stil, hygge mig med at læse blogs, være i selskab med dejlige venner og meget mere. Nu er det jo også sommer snart hvilket jeg også glæder mig enormt til!!

  Din blog er simpelthen så hyggelig, Emily, og jeg holder meget af at læse den hver dag :-)

  /Nanna

 254. Svar: Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Afrika, Kenya.

  Jeg er 28, gravid med mit første barn, men håber på at blive så slank igen at jeg ville kunne passe den fine bluse. Jeg bor i København og er den ældste i en søskende flok på 3.
  Elsker din blog!

 255. Uh, den konkurrence vil jeg gerne være med i!
  Signe er født i Rift Valley, Kenya. Jeg blev til gengæld født på noget så ueksotisk som øen Falster for præcis 20 år og 7 måneder siden idag. Arbejder i en tøjbutik længere mod nord, og så er jeg garderobepige på et spillested. Jeg elsker mælkesnitter – spiste 5 mælkesnitter til frokost igår, det var ok klamt til sidst. Har dog også en kærlighed for KinderÆg, dog ikke for chokoladens skyld, men overraskelsen indeni – elsker når der er legetøj i, som man kan samle! Egentlig skulle man tro, at jeg var 7 år…

 256. Hej Emily
  Det er godt nok det smukkeste og mest gennemførte stykke tøj jeg har set længe – er så vild med den!!
  Jeg er 26 år og specialestuderende i dansk. Jeg elsker litteratur (derfor valg af studie), mine veninder, kæreste, familie og indisk mad:-)
  Svaret er: Signe Bøgelund- Jensen er født i Rift Valley i Afrika, Kenya i 1969

 257. Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley, Kenya i 1969.
  Mit navn er Kia og jeg er født i Varde, Vestjylland i 1988 – hvilket vil sige at jeg er 23 år ! ;) Jeg bor i København nu, og elsker det unge liv herovre, og glæder mig til at solen kommer frem, for så ska byen og alle dens gode sider nydes endnu mere !
  ELSKER blusen !! og hvis jeg vandt den, ville jeg bære den med et par stramme, sorte jeans og et par boots – for et lidt råt look til den ellers smukke og fine bluse. :)

 258. Hej emily :)
  Sikke en fin konkurrence.
  Først så er svaret: Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya.
  Jeg er 15 og går derfor i folkeskole lidt enddu ;) Mine fremtidsplaner er nok noget i retning af tøj og mode, og det er også det jeg bruger mest af min tid på. Jeg elsker din blog og finder den meget inspirerende. Og så er det dejlig, når man er lidt træt af skolen, at kunne flyve ind i modebloggernes univers :)
  Jeg håber virkelig at jeg vinder den fine bluse, da jeg langt fra selv har råd til den.
  Kh C.

 259. Hov, tilføjer lige :) som sagt, Rift Valley i Kenya, Afrika.
  Jeg er 20 år gammel, læser medicin på 2. år, står over for at skulle flytte på kollegie(!), er i virkelig godt humør af mit studie, min sport – håndbold på eliteplan – og det fantastiske foråsvejr, det er blevet :)
  Desuden har jeg fundet din blog via Kias, og jeg har givet den en lille stjerne på min Bloglovin-app, så du er i top 4 over yndlingsblogs ;)

 260. Det er den smukkeste trøje, jeg nogensinde har set!! Hold da op :-)
  Signe Bøgelund jensen er født i Rift Valley, Kenya i 1969 :-) Når hun nu er født i så smukt et land, er det da ikke underligt at hendes designs er så fantastisk inspirerende!
  Jeg selv er 26 år og sidder pt. igang med overspringshandling nr. 117 – under min bachelor skriveproces ;-)
  Er færdig som lærer til sommer og glæder mig helt ekstremt, selvom jeg nok må se dagpengene i øjnene…. Blusen passer perfekt ind i det billede : En drømmebluse, som kan bruges til min dimension, min venindes bryllup, fantastiske fester og til de dage, hvor pungen er tom og man kigger ind i skabet, bliver trist, men får øje på denne smukke skabning – that just made the day ;-) Ja,ja jeg ved jo godt den måske forbliver en drøm….men lad mig lige dagdrømme lidt endnu………..
  Tak for en skøn blog, med masser af inspiration og gode undskyldninger for overspringshandlinger – hav en dejlig forårs blæsende dag :-)

  De bedste hilsner Sophie ( sophiejuellind@gmail.com)

 261. Hej
  Signe Bøgelund – Jensen er født i Rift Valley, i Afrika i Kenya.
  Mit navn er Michelle Pedersen. jeg er 17 år gammel og fylder 18 den 15. april, så den bluse ville være den mest fantastiske fødselsdags gave jeg kunne få.
  Min helt store lidenskab er fashion. Jeg drømmer om engang at få mit ejet tøjmærke, og jeg kommer tættere og tættere min drøm, for til januar skal jeg begynde på TEKO design skole, det bliver fantastisk og jeg glæder mig som et lille barn.
  Jeg håber virkelig jeg vinder, Bøgelund – Jensen er en af mine store inspirations kilder.
  Tak for en fantastisk god blog og nogle vildt gode opskrifter, især dem med cupcakes!! :)
  Mange glade forårs hilsner herfra :D

 262. Hejsa…
  Super fantastisk, smuk blondebluse uden lige…
  Så hermed får du svaret: er fædt i 69 i rift Valley, afrika, Kenya…
  Jeg er “desværre” ikke på facebook, er bange for at blive for hook!!
  Er ellers næsten 32 år, gift i 7 år… ja ja jeg ved det, har hørt det før meeen elsker manden!! og har fat fornøjelsen, at vågne op sammen med ham i 11 år nu. Desuden har vi 2 fantastiske unger på 5 og 6 år..
  Så foruden os 4 har vi Mopsen Otto, der er næsten 1 år… Så nogle gange er det rent TIVOLI her!!
  Jeg er faldet over din blog undervejs, måske fordi du også blogger om mad..
  Jeg har gluten allergi, og et yderst svingende blodsukker..
  Elsker farver, er brændt lidt varm på den brændte orange pt.. Har en forkærlighed for øreringe, gerne store pt. og gerne unikke… genbrugs butikker er et must, jeg finder sjældent noget, men når det sker er det altid et fund :-)
  Er uddannet detailslagter, for efterhånden små 10 år siden.. Så her er en modebevidst, rimlig feminin, mor til 2, i et forhold på 11 år, der elsker at løbe..
  Og som vil ellllllsssske denne fantastiske blonde sag!!!!

 263. den kære dame er født i Rift Valley i Afrika i Kenya.

  Selv læser jeg til lærer og sidder netop nu og skriver årsopgave. Dertil er bloggen jo en dejlig overspringshandling og et brud fra skriverierne. Udover det arbejder jeg i legetøjsbutik på Østerbrogade og skal starte i Lisbeth inde i Tivoli om lidt. Der ville blusen jo lige passe ind i stilen til alle de fine LD sager.
  Ellers er mine venner, familie og klassekammerater på dagsordenen og den bluse er da lige for fin til at man ikke lige skulle deltage i konkurrencen.
  Tak for god bloggin og held og lykke frem over.

 264. Sikken en flot konkurrence Emily! Signe bøgelund-jensen er født i 1969 i kenya…

  Jeg er en 21 årig studerende pige, der elsker at bage, shoppe, være kreativ, feste mv. hvilket gør at din blog er intet mindre end PERFEKT for mig, da der altid er masser af inspiration at hente! :)

 265. SVAR: Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya.

  Det er lige sådan en bluse jeg har ledt efter. Håber jeg er heldig :)

  Jeg er 30 år og lærer. Jeg bor i Sønderjylland.
  Jeg elsker at læse modeblade/dameblade og madopskrifter og jeg elsker smoothies med blåbær og granatæble. Jeg er vild med orange neglelak. Jeg håber snart det bliver lidt varmere, for jeg elsker også at gå i bare tæer og sandaler.

 266. Smuk, smuk bluse.
  Signe er født i Kenya. Jeg er 39 år, mor til to (men derfor kan man stadig godt interessere sig for mode og læse modeblogs ;-)). Har også boet i Afrika som barn, men min livret stammer dog ikke derfra: det er noget så dansk som stegt flæsk og persillesovs.
  Tak for en fantastisk blog! Imponerende, at der er nogen, der gider at bruge fritid på at lave så fed (og tilmed gratis!) underholdning til os alle, respekt.

 267. Hej Emily!
  Sikke et give-away, den er da godt nok noget af det smukkeste jeg længe har set!
  Jeg er 14 år gammel (ja i know, lidt ungt ;-), derfor har jeg lidt svært ved at forstille mig at vinde en så smuk og dyr præmie da jeg desværre ikke tjener så mange penge, til nogensinde at ville kunne købe noget i den stil. Nå men udover det så elsker jeg mode og at følge med på forskellige blogs. Jeg har altid skilt mig lidt ud fra de andre i min skole, da jeg altid har gået i lidt specielle og anderledes ting, såsom vintage og andet.
  Til dit spørgsål vil jeg svarer at Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya, Afrika.
  Jeg må lige til allersidst sige tusinde tak for en fantastisk blog, jeg elsker at følge med, og gør det hver dag, fordi du har en så gennemført og flot stil, samtidig med at du er så sød til at svarer på folks kommentarer.
  – Christine :-)

 268. Rift Valley i Kenya

  Mit navn er Anne Sofie – jeg er 20 år gammel og læser jura ved Aarhus uni!! Min livret er ubetinget boller i karry specielt når det er min mor der laver det!!! Der er altså bare nogle retter som ingen kan lave ligesom ens mor! :)

 269. Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Afrika, Kenya.
  Jeg derimod er født i Danmark, hvor jeg stadig residerer. Jeg er 24 år og i gang med min kandidat, og sideløbende arbejder jeg i en større dansk virksomhed, hvor denne skønhed vil gøre sig fantastisk under en klassisk blazer ;)

  Jeg er vild med at slentre rundt og nyde København, og glæder mig som et lille barn til næste uge, hvor en ganske særlig herre vender hjem efter en længere rejse. For første gang i mit liv har jeg nemlig fundet en fyr, som uden tvivl vil være lige så vild med blondesagen som mig selv – skønt at der også findes sådan nogle derude!

 270. Hej Emily
  Signe Bøge-lund er født i Rift Valley i Afrika.
  Jeg er selv 19 år gammel og går i 2.g på gymnasiet. Jeg har ingen bestemt livret, men elsker cæsar salat :) I min fritid kan jeg godt lide at lave mad og specielt at bage kager. Desværre hader jeg at tage opvasken bagefter, hvilket nok holder mig en del tilbage.. Jeg elsker at rejse, og har senest været på en lækker studietur til Paris. Fantastisk by!
  Hilsen Michelle

 271. Hej Emily :-)

  Jeg er 16 år, men bliver 17 på onsdag ;-)
  Min livret er sushi, jeg kan lide at bare cupcakes, og har en passion for at lægge fantastisk og smuk makeup.
  Hun er født i Rift Valley, Kenya, hvor jeg faktisk skal til i sommerferien :-)
  Jeg går på et gymnasium i 1.g, hvor jeg bla. studerer spansk som er et super spændende og flot sprog !
  Må solen skinne på dig i dag !

  Venlig Hilsen,
  Signe

 272. Hej Emily ;)

  Svaret på spørgsmålet er at Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Afrika, Kenya.

  Derefter: Jeg hedder Sinne, som du muligvis kan høre på navnet er det ikke dansk oprindelse. Jeg er født i Danmark, men er halv svensker. Jeg studerer på et gymnasium i Køge, hvilket har vist sig at være en stor glæde i min hverdag, da jeg er omgivet af talrige typer mennesker, og hvis der er noget jeg elsker, så er det forskelligheder. For en gang imellem at få et pusterum fra afleveringer og lektielæsning, plejer jeg som regel at løbe mig en tur – Det giver mig en indre ro, og mod på livet.
  Dernæst kan jeg godt lide at bruge en del af min fritid på café besøg med veninderne, også skader en shoppe-tur engang imellem ikke noget ;)
  Jeg er en person med en utrolig mod på livet, og derfor har jeg allerede mange idéer for fremtiden – jeg er lidt af en livsdrømmer, men det er der vel ikke noget galt i? (;
  Jeg regner med, at når jeg har afsluttet 3.g rejser jeg et år til London. Jeg synes London er en utrolig fascinerende by, hvor jeg ser mange muligheder. efterfølgende kunne jeg godt tænke mig at søge ind på Danmarks designskole som indretningsarkitekt, da jeg altid har haft stor interesse for netop dette.
  Jeg håber du har fået en lille idé om hvem jeg er som person. En livsglad pige med begge ben plantet solidt på jorden, dog med en masse planer for fremtiden! (:
  – Det er en glæde at følge din blok, tak for du giver os, som læser muligheden for at få et indtryk af dig, du virker utrolig inspirerende som person! Tak for en fed blog, glæder mig til at følge den videre i fremtiden.
  Kærlig Hilsen Sinne

 273. Vildt nok er hun født i Rift Valley i Kenya – og i ’69 – de gode 60’ere! Jeg er selv fra ’67 – smiler… Jeg er mor til fem, så sådan en fin bluse vil jeg også gerne eje – sjældent det er mig, der får nyt tøj!
  Men snart er jeg på vej til Paris med mine to ældste døtre på 18 (tvillinger), så mon ikke der kunne blive tid til shopping der – og fantastisk at du lige har lagt en guide ud. Vi skal helt sikkert spise macarons <3

 274. Signe Bøgelund er født i Kenya, i Rift Valley.
  Hvor er det bare en lækker bluse altså, jeg har uden tvivl et svagt punkt for blonder! ligesom jeg også har et svagt punkt for musik, chokolade og store ringe, men det er jo noget helt andet ;-)
  Jeg hedder Elisabeth og er 15 år, så jeg er på vej ud af folkeskolen.
  Jeg bruger meget af min tid på at læse blogs, da jeg synes det er så inspirerende!
  Det ville være fantastisk lige at vinde sådan en virkelig smuk bluse, da jeg i forvejen er i lidt pengenød da jeg sparer sammen til at tage på sprogrejse (til frankrig, til sommer), så tiden bliver brugt på at shoppe diverse genbruger igennem ;-)

 275. Signe er i 1969 født i Rift Valley, Kenya.

  Jeg er 27 år og går på pædagogseminariet i København. Jeg holder rigtig meget af uddannelsen og interessere mig meget for børn med specielle behov. Jeg påtænker at uddanne mig til børnepsykolog når jeg om små 2 år er færdig på semi., men jeg er endnu ikke helt sikker, da jeg også rigtig gerne vil arbejde som støttepædagog. Det var ikke en uddannelse jeg havde regnet med var noget for mig. Men da jeg for nogle år tilbage kom ud for en mindre ulykke og brækkede mine fødder, var jeg nødt til at droppe min læreplads som frisør og sætte mine stylist drømme til side og finde på noget andet. Og det har jeg den dag i dag ikke fortrudt det mindste.. – Selvom jeg savner at style og klippe andre end børnene i børnehaven og mine veninder ;)

 276. Ej det er simpelthen for fin en bluse, så nu prøver jeg heldet :)
  Svar: Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley, Afrika, Kenya.

  Og noget om mig… hmm… Jeg læser dansk på kua, eller dette semester har jeg faktisk kun fag på kønsstudier, men det skal blive til noget mere litteratur efter sommer… ok det passer slet ikke for jeg læser også sagaer i øjeblikket, og glæder mig meget til at læse Sagaen om Bård Snefjeldsas her i weekenden, den skulle nemlig være fuld af trolde. Sagaer er slet ikke så kedelige som de ellers nogle gange har ry, men faktisk meget dramatiske og fyldt med kærlighedsdramaer og heltebedrifter og trolde og andet godt, hvis man lige kan se igennem fingre med kvinders ikke-eksisterende juridiske status :P Kan man godt skrive at yndlingsfarven er orange? Eller forestiller du dig så bare at jeg render omkring og ligner en rund frugt? Jeg bor på amager, og har faktisk ofte haft lyst til at smide en kommentar med ros til dine by-guides, for på grund af dem cyklede jeg til Dragør (jeg tror det var der jeg var) og det var en fantastisk tur, så tak for inspirationen. Og tak for en god blog, det er altid hyggeligt at læse med :)
  God weekend
  Terese

 277. Ok, here it goes:

  Signe Bøgeund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya, Afrika, og jeg “liker” hende allerede på Facebook.

  Jeg er 27 år. Jeg er arbejdssøgende jurist – har været det i en måned nu, og det er ikke super sjovt. Men jeg holder gejsten oppe med masser af jobansøgninger, løb i min smukke nabopark, TøseTorsdag i Cinemaxx i aften, ModeMekka i weekenden, is fra ParadIs, dans med kæresten, og en masse skøn bryllupsplanlægning.

  Mit lykketal er 47, og jeg elsker så mange farver at jeg ikke har en ynglings. Der er ALTID noget farve i mit outfit, og der tæller sort og hvid ikke med :)

  Jeg elsker mad, min livret er nok inden for det asiatiske køkken, eller maden juleaften :) Jeg kan rigtig godt li at rejse, og læse gode bøger.

  Det var lidt om mig – den bluse er GUDE-smuk, og ville klæde mig virkelig godt. Nøj hvor jeg håber og krydser fingre!

 278. Hurra for Emily S :)

  Signe Bøgelund-Jensen blev født i Rift Valley i Kenya, Afrika, i 1969.

  Her sidder jeg og ærgrer mig over at dagens sidste forelæsning trækker i langdrag, det faktum at jeg ikke skal ud og fejre weekendens snarlige komme sammen med veninderne pga. en tilbagevendende blærebetændelse og kæresten, som er rejst til København, mens jeg selv sidder i det golde Jylland og … Hulk, ak og ve!
  Men(!) SÅ fandt jeg min vej til din skøn-herlige blog og pludseligt skinner solen jo atter fra en skyfri himmel på mine 22årige skuldre (nej okay, jeg ved godt det stormer en halv prædikant og regnen konstant truer med at gøre min cykeltur hjem ganske våd, men men)! Trøjen er jo skøn! Jeg ville elske at iføre mig kombinationen af et par stramme jeans, den blonde top og et par tårnhøje, chunky stiletter. O Emily, let the sun shine on me. Jeg er vild med den :)

 279. SVAR:
  Rift Valley, Kenya

  MIG:
  Jeg hedder Cecilie og er en 19-årig pige, der til sommer endelig bliver student.
  Jeg går på medielinien, og drømmer om at studere medievidenskab med journalistik som tilvalg efter jeg til næsten år har rejst rundt i Sydøst asien, hvor jeg specielt glæder mig til mødet med helt anderledes kulturer end jeg er vant til.

  GRUND:
  Jeg har egentlig ingen speciel god grund til at skulle vinde skjorten. Den er virkelig smuk og ville passe perfekt til sommerens studenter fester. Men egentlig er det mest fordi jeg sidder og har rigtig ondt af mig selv, fordi min kæreste gennem 3 år og jeg, lige er stoppet med at være sammen. Her kunne denne skjorte lysne tilværelsen en smule, når man ikke har råd til at shoppe sorgerne væk.

 280. Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya, Afrika i 1969 :-)

  Jeg hedder Maria og er 16 år gammel. Jeg går i 1.g på Horsens Statsskole og ellers, så nyder jeg egentlig bare tilværelsen. Når solen titter frem bag skyerne komme cyklen frem! Jeg synes simpelthen, det er så hyggeligt at cykle, når solen skinner, fuglene pipper og ja… når vejret bare er godt, og man er i godt humør! Men puha, hvor kan det være hårdt at cykle op ad en bakke i modvind, når man ikke har cyklet hele vinteren (OG er i dårlig form). Men så længe solen skinner, og at man cykler med en god veninde, så gør det ikke spor. Hm, hvad kan jeg mere fortælle – jeg elsker at sy og har gjort det lidt on and off siden 7. klasse (tror jeg det var), når jeg kan få tid til det og ikke skal lave stakkevis af afleveringer. Men lige nu er min elskede symaskine fremme, og der bliver flittigt syet clutches herhjemme.
  Pt. sidder jeg og tænker på aftenen i morgen. Jeg skal ind og hører noget godt musik med min veninde og regner stærkt med at medbringe min nye clutch. Det er et lille ydmygt sted i Horsens, som hedder Kulisselageret, hvor stemningen bare er i top! Vi skal ind og høre Fallulah (YES) og du kan tro, at jeg glæder mig! Hendes stemme er intet mindre end fantastisk. Men nok om mig… Tak, for en utrolig skøn blog.

  Varme tanker, Maria :o) – http://rockingwithfashion.blogspot.com/

 281. Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley – Afrikas vilde liv – Kenya 1969
  Virkelig flot bluse/skjorte! jeg ville ønske det var min!
  og lækker blog! (:

 282. Signe Bøgelund-Jensen blev født i Rift Valley i Kenya i 1969 :-) og min yndlingsfarve er turkis ;-)

 283. Jeg er 22 år gammel og lige nu er mit liv fyldt op med årsopgaveskrivning (læser til folkeskolelærer) og de sædvanlige bekymringer som følger med når man dater en fyr man synes er dejlig, men hvor han ikke ved hvor han vil hen. Derfor kunne en så fin bluse virkelig være et lyspunkt den til tider grå hverdag :) Hvor selvom det måske er lidt overfladisk så må man jo erkende, at hvis man føler sig lækker, så er virke det hele ikke så slemt. I mit ultimative drømmescenarium sidder jeg iført denne bluse d. 30 april (min fødselsdag) med et stort glas rødvin, omgivet af mennesker som er så dejlige at jeg nogle gange ikke kan fatte det og bare lader bekymringer være bekymringer.

  Signe er i øvrigt født i Rift Valley i Kenya ;)
  Mange hilsner Sabrina

 284. Shit den er lækker, den trøje! Den ville falde godt ind i mine tøjstakke (:
  Signe er født i Kenya i Rift Valley (beliggende i Afrika) i 1969!
  Jeg er 19 – snart 20 år gammel og afslutter gymnasiet her til sommer, hvilket kun kan gå for langsomt…
  Jeg elsker især spansk mad, men alligevel er der intet så godt som en dansk (hvis det da er det?)portion kartoffelmos med lækker tilbehør….(kan ikke huske hvad det hedder).

 285. Signe er født i Rift Valley i Afrika.
  Jeg er 21 år gammel og er studerende. Jeg kan godt lide at rejse og vil elske at bo Schweiz en skøn dag.
  Fed blog du har kørende ;-)

 286. Først svaret: Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya, Afrika i 1969.

  Jeg er 23 og studerer journalistik. Har netop i dag været til den mest frygtede eksamen, og vil nu lade hæmningerne flyve og nyde livet lidt med de ting, jeg aller bedst kan lide. Jeg vil nyde det med den smukke solnedgang, som er meget varmere end i går. Og så vil jeg tage solbrillerne på og lege, at det er sommer med et glas rosé og jordbær.
  Til sidst vil jeg drømme mig væk i blondernes leg, for det er noget af det smukkeste, jeg har set!

 287. Hej Emily

  Ahhh hvor er den dog smuk – er blevet helt forelsket!
  svaret på spørgmålet skal du vel også have: Signe Bøgelund-Jensen er født i 1969 i Rift Valley, Afrika.

  Jeg selv hedder Anne og er 17 år. Til dagligt går jeg i gymnasiet (Christianshavn). Jeg har nørdet dine paris guides ret meget, da jeg snart selv vender snuden mod byernes by (kan.ikke.vendte.)

  Men nu til mig, yndlingsfarver er der mange af – gul er dejlig. Lige fortiden er min yndlingsting i hele verden hatte. helst store solhatte med et par solbriller, mens jeg håber på solen snart kigger frem ;)

  håber virkelig virkelig virkelig jeg kan få fingre i blusen (da det nok ville ruinere mig hvis jeg selv skulle købe sådan en sag), så hvis du synes den smukke smukke bluse skal med til paris og evt. sættes sammen med en lille hat, så send den min vej :D

  krydser fingre
  Anne

 288. Svaret er: Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley, i Kenya.

  Men WOW! hvor er den bluse flot. Synes at modellen er rigtig lækker og så har den jo de fineste blonder.
  Jeg er 18 år, og lige nu hænger jeg i, for at få overstået de sidste uger, inden jeg bliver student! Hvilket jeg glæder mig meget til. Det jeg elsker mest lige nu, er tanken om den frihed, som venter mig til sommer, og tanken om, at jeg drager til den fantastiske by, Berlin, hvor jeg skal leve livet i et år. Derudover ELSKER jeg, at jeg har fødselsdag og præcis en uge, hvor jeg er så heldig at befinde mig i London, men en håndfuld dejlige mennesker.

  Vh Julie

 289. Superflot bluse!

  Signe Bøgelund-Jensen blev født i Rift Valley, Kenya i 1969.

  Og så ville du jo gerne vide lidt om mig, og det skal du da komme til! Jeg er lige fyldt atten – jeg har faktisk fødselsdag idag. Jeg bruger det meste af sin hverdag på gymnasiet i 2g. Jeg går i en skøn sprog-klasse, som jeg tager til Madrid med på lørdag. Og uhhh hvor jeg glæder mig til tapas, Bernabeu, kunst, kultur, shopping og lækre spanske fyre ;-)

  Forsat god dag Emily – og også alle jer andre :-)

 290. Signe Bøgelund-Jensen er utroligt nok født i Rift Valley i Kenya i Afrika, hvilket man da ikke kan lade være mwed at være imponeret over.Det var da en start, der lagde op til unikke øjeblikke og oplevelser i et særligt liv.En meget passende start til en så spændende, kreativ og selvstændig kvinde som hende! :)

  Om mig fylder jeg 16 på tirsdag, og er derfor altså stadig i folkeskolen. Derudover har jeg lige oplevet min første forelskelse, altså RIGTIGE(man burde kunne lave fed skrift…) forelskelse. Du ved denne der hovedkuls forelskelse ved første blik, hvor det bare siger klik, så snart man får øje på hinanden. Den forelskelse, hvor det bare føles som om, at alting går i stå omkring én og at livet aldrig vil blive det samme igen, hvis ikke man får hinanden. Den forelskelse, der på den ene side er så dejlig og spirende en fornemmelse i kroppen, en følelse af at være i live, og på den anden side er så frygtelig, modbydelig og ond! Hvad nu hvis ikke, det bliver en “Happy ending story? Bare tanken om at leve levet ALENE uden den anden part er ubærlig. Og det vil helt sikkert være alene, jeg vil tilbringe resten af livet, for er overbevist om at ingen nogensinde vil kunne være lige så god. Den forelskelse hvor man er sikker på at, man aldrig vil blive rigtig lykkelig igen uden den anden at dele livet med. Den forelskelse hvor man allerede på få sekunder, har fået spillet en masse scenariet igennem for hvad man sammen ville opleve i livet. Romantiske gåture i vandkanten på stranden sommeraftener. Hyggelige stunder ved kaminen i stearinlysenes skær, ellers kedelige studiedage, der pludselig ville blive mere spændende, picnicture og cafébesøg. Den forelskelse hvor man føler at hele livet pludselig vil give mening, så længe den anden part er med. Min første store kærlighed er selvfølgelig denne gudesmukke blondetrøje fra Bøgelund-Jensen ;)

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

 291. Hej, super cool og dejligt at du holder sådan en fantastisk konkurrence. jeg håber da på det bedste, når jeg nu overhovedt ikke kan få råd til sådan en vidunderlige blondebluse. Org, hvor jeg dog forguder den.
  Nå men,Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Afrika, Kenya. Jeg har selv en blog, som næsten er helt ny, eller jeg har dog haft flere, men jeg fik for travlt med skole. Jeg går virkelig ind for mode, Faktisk laver jeg tøj, vores eget mærke “the golden peacock”, godt nok er det vintage, men vi brander virkelig for det. vores website er http://www.thegoldenpeacock.blogspot.com. Jeg er 14 år gammel, og nyder den fantastiske ungdom, som man ikke kan få nok af :) .

  hilsen Maria

 292. Sikke en fin bluse, dejligt med sådan en konkurrence :)
  For at starte med et svar på spørgsmålet, så er Signe Bøgelund-Jensen født i Rift Valley i Kenya.

  Om mig selv kan jeg fortælle, at jeg er 22 år og bor i København,hvor jeg efterhånden har boet i et par år nu. Jeg læser medicin på KU, hvilket jeg er rigtig glad for. Glæder mig godt nok en del til sommerferien også, bliver skønt med strand og lange sommeraftener – satser på det bliver en varm sommer her i dk i år;) Ellers går jeg til fitness (favoritholdet er stram op ;) ), tager kæresten i hånden og går en tur rundt i byen, hygger med veninderne, arbejder, læser osv . Min yndlingsret er wok, og min yndlingslakrids må være poletter :D

  Nok om mig, tak for en skøn blog, og ha’ en dejlig weekend, når du når dertil.:)

 293. Hi Emily :)
  “Signe Bøgelund-Jensen was born in Rift Valley in the wildlife of Africa, Kenya in 1969”

  Fandt det :P
  Jeg er 26 år og læser HA Merit, er finansøkonom og vil engang være revisor. Syntes dog ikke jeg er så tør som fordommen siger man skal være…men det kan en vær vel sige :P

  Jeg har en perversion for lilla, det er bare en farve der ‘ligger rigtig i øjet’. Mit barndomsværelse var lilla (og er det stadig, m. grimme selvlysende stjerne i loftet – its all there yet :P) Så måske det er et levn derfra, at det minder om en ubekymret tid. Selv min hund (shetland sheepdog) har et lilla navne tag, det måske lidt synd for ham, alle tror han er en hunhund og jeg syntes selv at lilla er en unisex farve – men nu er skiltet (hånden på hjertet) også sådan violet med en pink undertone, men det siger vi ikke til nogen.

  Min livret er rød bøf og bernaise. Min hund elsker lasagne.

  Vh Heidi

  1. hejsa Emily:)

   svaret på spørgsmålet er selvfølgelig hehe at Signe Bøgelund-Jensen blev født på Rift Valley i Afrika, Kenya i 1969

   jeg er en pige 20år som i øjeblikket passer tre børn, arbejder på et hotel, arbejder på en kunsthal som kustode og laver lidt privat rengøring.. puha! der ud over er jeg ved at se efter en lejlighed i århus, fordi jeg håber at starte på jura til september!

   Jeg har desværre ikke kun en ynglings farve men mange:) jeg er ret vild med postkasserød og sort men også metal farver kan være helt fantastiske. derudover elsker jeg tøj i god kvalitet, og jeg ikke så god til at spare.. men har desværre været nød til det den sidste tid… for alt idag er jo dyrt og man har jo brug for mange ting når man flytter hjemmefra.

   Jeg elsker design og arkitektur og kunst! jeg har været så heldig at mine have forældre er meget kulturelle – derfor er jeg blevet slæbt med på museer og i teater og lign. siden jeg var lille.. og det er jeg så glad for !! for jeg synes det betyder så meget at man giver sig selv lov til at være kreativ! både professionelt, men da også privat:)

   Tak for den daglige inspiration !!:)
   laura’

 294. Det er nok den lækreste trøje jeg længe har set!
  Jeg er lige flyttet til København fra en LILLE by i Nordjylland. Så lige nu bruger jeg tiden på at falde på plads og hygge mig i mit eget selskab da hele min omgangskreds stadig er i Jylland. Når jeg savner dig hele for meget hjælper din blog mig altid! Tak :-) Og din søde hundepige… Jeg glæder mig til at se flere billeder af hende! Iiihh :-D

 295. Sikke en fin sag! Jeg er fuldkommen besat af alt, hvad der kan betegnes som “victoriansk”, da jeg selv lever halvdelen af mit liv i 1800-tallet. Jeg PRØVER at leve i nuet!
  Signe Bøgelund-Jensen blev født i Rift Valley i Afrika i 1969.
  Mit navn er Emilie Dam, og jeg er fjorten år gammel. Jeg studerer på en privatskole på Frederiksberg – Johannesskolen, hvis uddannelsessystem, lærere og eleverne er uforglemmelige. Når min tid, om ikke så længe ender der, vil den helt klart komme i mindebogen!
  I min fritid spiller jeg fodbold, og har gjort det i 9 år. Jeg spiller i en klub kaldt FC Damsø, som ligger i Vanløse. Udover min interesse for sport, så ligger min hjerne også meget stor vægt på lækker mad og “gamle dage”. Som ovenstående nævner, er jeg utrolig fascineret af 1800-tallets romtantik, “politics of datings” og alt det, som vi mangler i dag. Min yndlingsfilm, – og bog, er uden tvivl “North and South” af Fru. Elizabeth Gaskell. Bogens hældninger og drejninger minder meget om “Pride and Prejudice”, men bare bedre… Efter min smag! I denne bog bliver os læsere fængslet med den lidenskabelige søgen og længsel efter det andet køn, men også søgen på at blive til noget, og dermed opnå sine mål. Bogen besidder en del politik, hvilket forfatteren udstiller ufatteligt smukt for os.
  Tak for muligheden af at deltage i denne konkurrence!
  Bonsoir ;-)

 296. Hej Emily.
  Sikke en smuk smuk sag. Som alle de andre også skriver, er mademoiselle bøgelund-jensen født i Rift Valley i Kenya. Så er det på plads..
  Jeg hedder Julie, er 21 år gammel, og står pt. i et værre flytte-ståhej. Så sent som i eftermiddag var jeg til samtale om drømmelejligheden downtown Århus. Kunne virkelig være godt for mig hvis de synes jeg var den sødeste af dem de har snakket med, der er mange ting i mit liv der er lidt usikre for tiden – jeg arbejder fx hos Emmerys (hvis fremtid er lidt usikker, går ud fra du har hørt rygter i radioen), så det er spændende om jeg har et job til at supplere SU’en og til at betale husleje (om det så bliver i egen lejlighed eller et eller andet spændende værelse på 5. sal i nordbyen pr 1. juni må tiden jo vise. jubi!). SU’en får jeg fordi jeg går på ASB og læser erhvervsøkonomi. Det er ret hyggeligt. Jeg kan godt lide min lille hund Diva, min søde mormor og en hel masse andre ting. Boller i karry er fx ret godt. Og pandekage-lagkage!
  Sikke en lang smørre, det beklager jeg, det sker altså af og til for mig at jeg fortaber mig lidt i sniksnak.
  Hav det dejligt :-)

  ps. du må snart lave cupcakes igen!

 297. Hej Emily
  Først vil jeg lige sige at, jeg har fulgt og kigget din blog hver eneste dag de sidste 6 måneder, og hold da op den er fantastisk, kan bare ikke få nok af din fantastiske blog, elsker din ”mad tema” dine grøde, müslier, smoothies,dine cupcakes!!! luve them!! Dine guides til restauranter og rejser!! og sidst men ikke mindst din stil, elsker den måde du altid mixer dit tøj til noget specialt.:)
  Nå ja!!:D
  Mit Navn er Rana, jeg er 17 år, og går i 9. og bor i Aalborg, har en fritids arbejde i en sandwichbar. elsker farven hvid, fordi det altid er så fredeligt at se på. Har altid haft en stor interesse for at tegne. Har en lille drøm om at være tøj-designer, men venter på hvad der sker.)
  Ej, nu snakker jeg altså for meget. svar på spørgsmålet:
  Signe Bøgelund Jensen blev født i 1969 i Kenya,’Rift Valley in the wildlife of Africa’.

  Du må have en skøn forår!
  Knus Rana

  1. Oh my.. hvor er den bare lækker! den er bare genial med de lange ærmer! den ser super elegant ud:) det er ikke svært at forstår hvorfor du har svært ved at skille dig af med den smukke blonde-sag.

   når men til svaret: Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya.
   Og fb-siden er like’et! hihi

   derudover så er jeg en pige på 18 år som er vild med mode og modeblogs:) elsker tøj, sko og alt hvad der dertil hører. som en modpol hertil, er jeg er glad hestepige, som har brugt utallige af timer i hestestalden de sidste 11 år af mit liv! jeg drømmer om at komme til Australien på en hesteranch, som jeg faktisk har planer om skal udleves forholdsvis efter sommerferien, idet jeg så er færdig med gymnasiet:) det bliver så vildt og syrealistisk, men glæder mig rigtig enormt. udover at rejse om på den anden side af joden i nogle måneder, så har jeg en dejlig kæreste, familie og venner i min hverdag:)

   men årh, denne bluse er bare så så så fin altså!! jeg krydser så mange fingre for, at den lander dejlig trygt og elsket i mit (store)tøjskab:) desuden passer den jo også bare super til den kommende sommer! det bliver så dejligt at se solen reglmæssigt igen:D

   ps. tak for en dejlig blog:)

   Nathja

 298. Hej Emily.
  Signe er født i Rift Valley, Kenya – det er jeg ikke. Jeg er født i det langt mere eksotiske Herlev, ja det er nemlig rigtigt. For nu snart 25 år siden. Lilla gør mig glad, det gør din blog også. Og så er jeg i gang med at tabe mig så jeg kan være i en str. 40. Er gået fra 48 til 44, så det kan ikke vare længe før jeg kan være i blusen :)

 299. Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Afrika, Kenya.

  Jeg hedder Paulina Lykke, er 20 år og kommer fra Christinshavn.
  Jeg har læst din blog længe og er helt tosset med den, tak for alt din inspiration

  – Jeg går til dagligt på Vuc, i håb om at komme ind på min drømmeuddannelse til sommer – KRYDSER FINGRE!
  og det ville da slet ikke gøre noget at have sådan en lækker sag på, på første skoledag (hvis jeg kommer ind) hehe … Jeg elsker selv at lave mad, og brugter efterhånden længe derude efterhånden. Laver dog mest forskellige lasagner, salater og mine specielle frikadeller :D! Hov og så er min ynglinsfarve cobolblå , ELSKER DEN FARVE !

  Håber du vælger mig – det kan jo blive min “LykkeBluseMht.Skolen” haha ..

  – Paulina Lykke

  God vind

 300. Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Afrika, Kenya.

  Jeg hedder Paulina Lykke, er 20 år og kommer fra Christinshavn.
  Jeg har læst din blog længe og er helt tosset med den, tak for alt din inspiration

  – Jeg går til dagligt på Vuc, i håb om at komme ind på min drømmeuddannelse til sommer – KRYDSER FINGRE!
  og det ville da slet ikke gøre noget at have sådan en lækker sag på, på første skoledag (hvis jeg kommer ind) hehe … Jeg elsker selv at lave mad, og brugter efterhånden længe derude efterhånden. Laver dog mest forskellige lasagner, salater og mine specielle frikedeller :D! Hov og så er min ynglinsfarve cobolblå , ELSKER DEN FARVE !

  Håber du vælger mig – det kan jo blive min “LykkeBluseMht.Skolen” haha ..

  – Paulina Lykke

  God vind

 301. Rift Valley i Kenya.

  Jeg arbejder med mobiltelefoner og kan lide teknik, bøger, madlavning, min kæreste, humor, dans, mad som jeg ikke selv har lavet, mode, musik, løb, tv-serier, mine venner og familie, Smagsdommerne. Men må konstatere, jeg har fået nok stenbiderrogn for i år. Tror jeg.

  Jeg er 36 og har en svaghed for blå. Kommer altid til at købe ting der er blå og lidt fordi de er blå. Synes også folk i blåt tøj er pænere end folk der ikke har blåt på. Sjovt nok var min kæreste i blåstribet skjorte og blå jeans da jeg mødte ham.

 302. Hejsa,
  Signe Bøgelund-Jensen er som de flest har fundet ud af fra Rift Valley i Kenya.
  Jeg er 19 år og er selv født i Moskva, men bor lige nu i Aalborg hvor jeg går i gymnasiet. I 3g, så jeg er NÆSTEN færdig, og denne hvide bluse ville være ganske perfekt til mit endnu ikke eksisterende studenter outfit! :-)
  Super fed konkurrence og super fed blog, elsker at der er en blanding af mode og mad, to af mine absolut ynglings ting. Din opskrift på purple minty goodness smoothie er forresten fantastisk!

 303. hun er født i Rift Valley i Afrika, Kenya.
  jeg må være en af dine ældre læsere. nærmer mig hastigt de 34 år og jeg ville ønske jeg kunne trække i så smuk en bluse til min fødselsdag.
  læser endnu, så pengepungen er ikke altid til så fine klæder som denne bluse. ellers elsker jeg min hverdag i kbh og at læse blogge : )

 304. Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Vally, Kenya, i 1969.
  I en alder af 28 år lever jeg og nyder livet på Frederiksberg, København. Oprinnelig er jeg fra Oslo, Norge. Men efter at jeg blev sjarmert af en danske, flyttet jeg til København for 4 år siden, og jeg elsker livet i byen; cafeene, butikkene, bygningene, og menneskene.
  Jeg haver rejst en hel del, også i Afrika, Kenya. (Hvor min mann fridde til mig :) )Arbejder som Sygeplejerske, livet er godt, og moske enda bedre med en smuk Bøgelund-Jensen bluse???

 305. Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Kenya (:

  Jeg hedder Mie, og er 19 år gammel, jeg går på gymnasiet i Vejle, og afslutter her til sommer, hvor jeg ser frem til at have alt det hvide tøj på (og er lige nu overbevist om at denne unikke skjorte skal blive min :p) Jeg elsker pandekager med is, tærter og alt hvad der er sødt stort set :p Jeg bor sammen med min veninde, og det er simpelthen så hyggeligt, jeg går i den dejlig klasse og har skønne mennesker omkrig mig til dagligt, heriblandt også min skønne kæreste (: Derudover har jeg lige oprettet min blog i denne måned, så det er også noget jeg er begyndt at sidde og sysle med (: Jeg er meget interesseret i mode, og at udtrykke den man er derigenem. Jeg elsker blå og rød.. og sidst men ikke mindst er jeg et rodehovede :)

 306. Hejsa. Du har ret, blusen og fantastisk smuk og jeg vil gerne vinde.
  Jeg er 31 år og pædagog, så blusen ville ikke komme på på arbejde… Min store interesse, udover mit arbejde, er mode og jeg har læst blog i to år nu. Tidsrøver, på den gode måde… Jeg har læst din blog i et år, tror jeg, og får masser af inspiration, selvom min stil ikke er så “vild” som din :-) Men blusen kan vi godt blive enige om at ville have! God weekend!

  Signe Bøgelund-Jensen er født i Kenya.

 307. Hej Emily,

  Her er mit svar: Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Afrika, Kenya.

  Om mig: Jeg er hende pigen på 22 år, der fra i dag af og indtil søndag kl. 12 krydser alle sine fingre i håbet om at blive den enormt heldige vinder af den helt igennem smukke blondebluse, som enhver kvinde da ville elske at eje. Udover at dagdrømme om blusen, læser jeg kreativ kommunikation på mediehøjskolen, og håber på, at jeg kan slippe for ekstra studiejob fra på mandag, hvis jeg skal hen og tjene penge til blusen.

  Hvorfor skal jeg vinde? -fordi jeg bliver SÅ vildt glad for den :)

  De bedste hilsner Rie

 308. Ihh sikke en fin bluse altså!

  Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Kenya.

  Jeg er 25 år og læser til pædagog. Lige nu er jeg i praktik lidt udenfor Barcelona og bor sammen med to studieveninder. Her er blå himmel og 25 grader!

  Livet er skønt!

 309. Hola!

  Lige lidt konkurrencelir: Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya, år 1969.

  Jeg er 20 år, har været ude at rejse det seneste års tid og skal nu til at starte med at læse til sommer. Pga. min sidste års rejsen som backpacker, er min garderobe alt for outdatet, så den lækre sag du udlover, vil hjælpe lidt på mit tøjstativ ;-)

  Ha’ en skøn dag!

 310. Super fed konkurrence!:)

  Hun er født i Rift Valley i Kenya.

  jeg selv er 22 år, og kommer fra Hillerød. Jeg studerer dansk på KUA, arbejder i et advokatfirma og bruger ellers alt min fritid på min smukke hest; hvilket er en meeeget dyr hobby, så jeg har sjældent råd til at flotte mig med dyre tøjmærker! Det kunne være lækkert med noget fornyelse til tøjskabet:)

 311. Er du blæst, hvor er den smuk! Den kunne jeg godt lokkes til at gå sommeren i møde med ;)
  Hun blev født i Rift Valley, Kenya, no less! Jeg har også været inde og “like” hendes facebookside. Hun har godt nok også lavet mange fine ting, hende Signe. Åh, hvis man lige havde en indtægt mange gange større end su.

  Jeg selv er 22 og er i gang med en kandidat i engelsk ude på KUA. Jeg kunne godt tænke mig en lille sort hankat, som skulle den hedde Wilbur efter en kat i en af mine yndlingsbøger fra da jeg var lille nok til at få læst højt (“Heksen Winnie”, hed den vist), og jeg kan rigtig godt lide lam og friske jordbær (ikke nødvendigvis samtidigt). Uhmmenum. Jeg kan også rigtig godt lide, når solen laver små regnbuer nede på de ellers meget grå metrostationer. Tak for en mægtig fin blog!

 312. Signe Bøgelund-Jensen er født i 1969 i Rift Valley, Afrika.

  Jeg er en snart 20 årig pige, der bor uden for Aarhus.
  Lige nu arbejder jeg, men vil rigtig gerne ind på Uni til sommer og tage en bachelor i italiensk.
  Min livret er tarteletter m. høns i asparges – MUMS :D Men har også en svaghed for alt med pesto i! specielt kyllingebryst m. pesto, honning og bacon DOBBELT MUMS!
  Jeg har en kæmpe svaghed for farven rød!
  Jeg har 6 røde vaser indtil videre – hver eneste gang jeg ser en køber jeg den.
  Og jeg synes da helt bestemt at jeg skal have den her overdådige fine trøje – specielt fordi at jeg skal betale 12000 kr tilbage i SKAT, så mit tøj budget er på ZERO. Desværre kommer det nok også til at gå ud over min sommerferie – PIV PIV :(

  Men jeg synes i hvert fald du har en kanon fed blog – tak fordi vi må læse med i dit liv.

  – Mia

 313. Hvor er den fin og smuk :)
  Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift valley i Kenya, Afrika. Egentlig ret vildt!

  Jeg er 19 år gammel og går ud af 3.g nu her, bagefter skal jeg på højskole og have om politik, så derfor vil jeg elske at have den på når vi til efteråret tager 20 dage til new york :)

  Amalie

 314. Hæhæ lækker konkurrence :-)
  Hun er født i kenya, og hun har da også lige fået et ‘like’ på facebook.
  Jeg er 14-15 år gammel og lige nu går jeg i 8. klasse. Jeg elsker at lave mad og at rejse, være sammen med mine veninder og læse blogs.

  x

 315. Rift Valley, Kenya, Afrika.

  Jeg hedder Anne, er 26 år gammel, læser din blog ofte – det er hyggeligt og den er vildt flot. Jeg læser digital design og kommunikation, kan godt lide at male og lave lækker mad. Og så kan jeg godt lide blondebluser!! Håber jeg vinder den flotte sag :-)

 316. Waaauw! Blusen er utrolig smuk!
  Signe Bøgelund er født i 1969 i Rift Valley, Afrika, Kenya.
  Jeg er 14 år, og går i folkeskole. Jeg ELSKER mode, og kan bruge timer på at læse blogs, Vogue, Elle, Cover osv.
  Jeg elsker mine veninder og familie, og jeg bruger derfor meget tid sammen med dem. :-)
  Min seneste “fede” oplevelse var til Marc by Marc Jacobs event, og at være model hos noget der hedder Gylvin.
  Jeg rejser ret tit og ELSKER storbyer og shopping.
  Nok om mig … ;) Tak for en fed konkurrence! God weekend.
  Mvh Johanne

 317. Hejsa.

  Jamen hun er jo født i Kenya:-) Spændende!
  Det er en utrolig fin top du har fået lov at gi´ væk.
  Og mange tak for en super blog, jeg læser den flere gange ugentligt. Jeg bliver så inspireret af din stil og din sans for søde sager, mums..
  Jeg er 30år gammel og arbejder til dagligt som fødselslæge/gynækolog. De ting jeg er vild med er: Min datter, kæreste og jaa..så har jeg nok et af verdens bedste jobs. -Hver dag holder vi jo fødselsdag:-)
  Jeg krydser fingre:-)

  Kh Kristina

 318. Hejsa.

  Jamen hun er født i Kenya, rift valley.
  Det er vel nok en fin top du har fået lov at give væk!
  Jeg læser din blog flere gange ugentligt, synes du har en super stil og en utrolig god sans for søde sager, mums..
  Jeg er 30 år gammel, arbejder til dagligt som fødselslæge/gynækolog og af ting jeg kan li´ er det helt bestemt min dejlige lille pige på 2 år, min kæreste og så mit fantastiske job. -Hver dag er jo en fødselsdagsfest:-)
  Held og lykke fremover.

  Mvh

  Kristina

 319. Iiiih, den er fin!
  Signe er født i Rift Valley i Kenya, Afrika.
  Jeg er 24 og læser Engelsk og Internationale studier på Aalborg Universitet. I min fritid forsøger jeg pt. at få gang i en lille freelance business med oversættelse, og så har jeg næsten lige startet bloggen madmusikmode.blogspot.com. Jeg er en stor mode- og musiknørd, og elsker deusuden at bage, synge, danse, rejse, gå til koncert, hygge med veninderne og kæresten – og så drømmer jeg om en dag at blive forfatter/tekstforfatter :)
  God weekend! /Tine

 320. Hej Emily.
  Tak for en smuk og inspirerende blog, som jeg nyder at læse hver dag.
  Svaret er: Rift Valley, Kenya, Afrika, 1969.
  Lidt om mig: Jeg er 29 år og bosiddende på Frederiksberg med min kæreste og 2 lodne katte. Jeg er i fuld gang med at skrive speciale som jeg meget håber at kunne aflevere i midten af juni – sidst i juni skal jeg nemlig føde vores første barn! Så jeg går en spændende sommer i møde;o)
  Og det ville da bestemt være dejligt at kunne iklæde sig den smukke bluse, efter i 9 måneder at have følt sig lidt fashionabel pga. stor vom…
  Mvh Marie.

  1. … der skulle selvfølgelig have stået “lidet fashionabel” og ikke “lidt fashionabel” i den sidste sætning:o/

 321. Hej.
  Svaret er: Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Kenya.

  Jeg hedder Michelle er 27 år og bor på Lolland med min kæreste og to hunde. Jeg ELSKER dyr, og hvis der er noget, der kan gøre mig vred, så er det, når man ikke behandler dem godt. Desuden så er jeg lærer og undervise de store elever – jeg elsker mit job! Der sker altid noget nyt hver dag :-)

  Denne bluse er vel nok smuk – jeg ville glæde mig til at hoppe i den til sommer, hvor jeg forhåbentlig har smidt lidt flere kilo. Det er i hvert fald en god motivationsfaktor ;-)

  Mange hilsner
  Michelle.

 322. Først; wow, wow og wow. Kan godt forstå, du har svært ved at give slip på dette vidunder, jeg føler med dig! :D Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley, i Kenya (heldige asen).

  Jeg er 16 år og er på sidste år i folkeskole (yay!) Når jeg ikke er optaget af skole og lektier, nyder jeg at bruge kvalitetstid med mine dejlige veninder og familie. Jeg interesserer mig utroligt meget for mode, har samtlige modeblogs på bogmærkelinjen, og køber mig fattig i modeblade, hver måned. Derudover elsker jeg mad, og er “besat” af grøn the. :-)
  Siden det er sidste år, har jeg jo en masse eksamener “coming up”, og har derfor, desværre, ikke tid til et job, så jeg kan få råd til alt det smukke tøj derude, så jeg må leve med mine sølle lommepenge fra mine forældre. Derfor ville jeg da være én lykkelig pige, hvis jeg var den heldige, der fik lov at iføre mig denne yndige sag.

  Tak for en fantastisk blog som jeg glæder mig til at læse, hver dag.

  Mange knus fra Cathrine!

 323. Rift Valley er fødebyen.

  Det kunne være den perfekte fødselsdagsgave til min veninde, der er den primære årsag til, at jeg også læser med her. Hun er skudt i mode og har fået mig hooked på at følge din blog. Det ser en anelse sjovt ud, når vi dukker op til forelæsninger: Hende knaldsmart og med høje hæle, jeg med tørklæde om håret og vandrestøvler. Men jeg ved, at hun ville elske sådan en sag!

  Så det er forsøget værd at deltage, sagde den 24-årige studerende fra SDU.

 324. SVAR: Signe Bøgelund er født i 1969, i Rift Valley i Kenya.

  WOW er min første kommentar! Jeg fandt din blog for nogle dage siden og på første dag tror jeg næsten, at jeg fik det hele læst igennem. Jeg elsker din stil, dine indlæg som er super nyttige og så er dine locations til dine dagens billeder super fede:-) Det er super fint at man kommer så tæt på dig og føler allerede jeg kender lige så meget til dig, som til de andre bloggere jeg følger dagligt :-)

  Din blog er hermed bogmærket og bliver læst hverdag! :) Smil.

  Om mig selv er der at sige at jeg er dejlige 19 år, bor i Viborg og til sommer bliver jeg færdig med min hhx-uddannelse, hvor efter jeg vil noget inden for mode. Men hvilken vej ved jeg ikke helt endnu. Indtil videre står den på designskole. Nu må vi se :-)
  Angående livret har jeg lige bagt en dejlig stor frisk chokoladekage med impulsive ingredienser i, på en dejlig søndag ;-) Så det må blive livretten inden for søde sager. Hehe :)

  Trøjen er så fin og ville være SÅ beæret over at vinde den:-) Tænker allerede baner i hvad den skal bæres til. Jeg tænker et par stramme læder jeans med et par høje heels og en fed halskæde til, jeg lige har købt i Mexico. Sikken fin bluse!! Den er så stilren og feminin på samme tid!!
  LOVE, LOVE, LOVE IT !!
  Super flot af dig, at du laver denne konkurrence :)

  Det var lidt herfra, blev lidt langt, men du skulle lige have rosen for bloggen med. Nu har nu fået en ny læser :)

  Glade sommer hilsner herfra :-)

 325. Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Africa, Kenya in 1969.

  En hel fantastisk lækker bluse, som bare må ejes. Jeg elsker simpelthen bare den victorianske tøjstil.
  Jeg er 15år, går i 9. klasse og skal derfor snart op til de længe ventede eksamner, og jeg kan simpelthen ikke vente til at det endelig er overstået. Og så er det jo helt spændende at starte på en frisk i gymnasiet. Imellem al den læsning, som jeg snart skal igennem, ville det være vidunderligt, at få denne utrolige bluse, som et lille plaster på såret.

  Det er nu ærgerligt, at du ikke selv kan beholde trøjen, men tusin tak for konkurrencen :D

 326. Hello Emily,

  Hvor er den fin! Den kunne jeg godt tænke mig at vinde ;) Tak for konkurrencen!
  Jeg er 37 år, franskmand, har boet i Dk – Kbh i 9 år… Hvordan jeg faldt for ca. 6 måneder siden på din blog? Ved at finde tilfældigvis et af dine street-style i Paris på et eller hjemmeside (jeg tror at du havde en beret, en lange nederdele, en cardigan og en skjorte på). Og siden er jeg blevet lidt addicted til din blog, jeg kan godt lide at du skriver om mode, kosmetik, bøger, film, mad selvfølglig og meget mere! Dine rejse guide er fine, dine billeder fantastiske… især dem om Paris, jeg bliver helt nostalgisk over den tid, jeg boede der :)
  Ellers er mine yndlingsretter foie gras, østers, coq au vin, lapin chasseur, saumon tartare, etc… og desserter selvfølglig som crême brûlée, fondant au chocolat, charlotte aux fraises, macarons og den klassiske pain au chocolat ;) m.fl….

  Voilà-voilà, keep up the good job!
  Hilsen, K.

  PS: Signe Bøgelund blev født i Rift Valley i Afrika, Kenya.

 327. Hun er født i Rift Valley, Kenya, Afrika.
  Jeg er 13, snart 14 år. Jeg går i folkeskole og udover det bruger jeg meget tid på mode, mine søde veninder og på at læse fede blog’s (som din! ;-))
  Min yndlingsret er svensk pølseret..og ja, det lyder gustent, men jeg syntes bare det smager så godt og det har jeg syntes lige siden børnehaven, hæhæ !

  Jeg ville ELSKE at få trøjen, for kunne aldrig selv have råd til den og den er bare SÅ smuk!
  Krydser alt jeg har for at det denne ene gang er mig der vinder præmien….
  xoxo Maria

 328. Hej Emily!
  Signe Bøgelund-Jensen blev født i 1969 i Rift Valley i Kenya.

  Jeg er 14, bliver 15 mandag 11. april. Jeg går i folkeskole, elsker karryretter og oliven, tøj med sjove mønstre og også blonder, hvilket jo er meget godt i det her tilfælde. Udover det elsker jeg at fotografere, og håber på at kunne blive til noget inden for fotografi og mode :-) Fantastisk bluse og skøn konkurrence, krydser fingre for at vinde blusen i (næsten) fødselsdagsgave! God weekend :-)

 329. Nej hvor er den dog fin! Jeg må da hellere lige deltage! :-)
  Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley, Kenya, Africa. (Hvem der dog bare var født der …….)
  Jeg er 15 år gammel, går i 9. klasse, og venter mest af alt bare på at blive færdig med folkeskolen så jeg kan komme ud og leve livet.. Jeg er meget interesseret i mode, og læser modeblogs flere gange om dagen – og jeg læser selvfølgelig alle de indslag du laver! ;-) Udover det er jeg aktiv SUF’er, og kæmper for retfærdighed og en verden med plads til os alle..
  Jeg elsker alle farver og min garderobe består af alle regnbuens farver, men egentlig er jeg allermest til det helt sorte.. Og denne smukke bluse ville da være perfekt til et (næsten) sort outfit!

  Tusind tak for konkurrencen, du er da simpelthen bare sådan en sveske!

  Mvh. Katrine

 330. Hej Emily,

  Hvor er den bare fin. Den vil jeg da gerne vinde, så her kommer mit svar :)

  Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley, Kenya i 1969.

  Jeg er fast læser fra København. Jeg er 27 år og mit arbejde går ud på at scanne gravide maver. Det er bare fantastisk dejligt og livsbekræftende. Jeg er også uddannet i kinesisk akupunktur, og synes kinesisk medicin er meget interessant og i virkeligheden mere kompatibelt med vestens medicin end mange tror.

  God weekend til dig :)

 331. Hej Emily!

  Jeg hedder Emma og fylder snart 15, jeg eeeeeeelsker mode og musik hvilket fylder utrolig meget i mit liv. Jeg har bl.a. en blog der handler om at være ung og modeinterreseret i provinsen, som et modstykke til alle de københavnske blogs. Jeg er fuldstændig forelsket i denne ultra smukke bluse, så selvfølgelig vil jeg da skrive en kommentar :-) Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley, Kenya i 1969.

  /Emma

 332. Sikke en flot bluse, håber at jeg er så heldig og vinde den. Krydser fingre!
  Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya i 1969.

  Jamen jeg er en pige som til dagligt går på Holstebro Gymnasium, hvor jeg prøver at gøre mit bedste. Derudover bor jeg alene i en lille et værelses lejlighed og prøver at få livet til at hænge sammen når der både er afleveringer der skal laves, venner og veninder der skal ses, rengøring, byture, træning, madlavning og alle mulige andre ting der også skal presses ind i en hverdag. Jeg er vædder, kan ikke stå for katte (de er bare SÅ søde), og jeg bliver 18 d. 10 April. Det vil sige på søndag. Så det ville være en rigtig dejlig fødselsdagsgave! Jeg er vokset op i det sydlige Spanien, og når jeg bliver nervøs kan jeg nogle gange komme til at slå over i spansk (hvilket er ret så sært, i know) .Jeg har også en KÆMPE svaghed for OREO muffins, og generelt elsker jeg alt hvad der indeholder sukker, hvilket ikke altid er til min fordel ;) . Jeg har også en ret stor svaghed for tøj. Og sko. Og tasker, bælter, smykker, tørklæder og ja… jeg har vist en svaghed for alt der hører ind under kategorien ”mode”.

 333. Signe er født i Rift Valley i Kenya i 69 :) – Altså er hun 19 år ældre end mig og født i en helt anden del af verden.. Jeg er født i Odense men tilbringer nu min tid i Aarhus – Skiftevis i lejligheden hvor jeg sover / spiser / bruger 15 minutter for meget hver morgen på at prøve tøj, og på Handelshøjshoolen hvor jeg læser HA på 2. semester og selvfølgelig i byen hvor jeg shopper i Støy Munkholm, Pede og Stoffer, COS og H&M, spiser italiensk is, drikker varm kakao ved åen og render fuld rundt en lørdag aften :) Og nåh ja.. Så bruger jeg også ret meget tid på blogs-besøg :)

  Jeg drømmer om at studere et halvt år i NY, at få råd til at læse tre år på istituto Marangoni, at rejse i Afrika, Mexico, Australien, NZ og sydøstasien – Jeg er fuldstændig forelsket i Thailand hvor jeg tilbragte en masse måneder sidste sommer! Men før jeg får sparet op til alt det vil jeg spare op til et spejlrefleks kamera, så jeg kan blogge (Jeg gider simpelthen ikke være iphone-blogger!) :)

  Og lige nu drømmer jeg om at mit frisør-besøg i morgen går godt, at oksemørbraden min mor laver i anledning af at jeg er hjemme er god og selvfølgelig drømmer jeg om at vinde denne skønhed, som jeg allerede nu er godt i gang med at style :)

  Bonusinfo: Da jeg var tre år opgav min mor at finde tøj til mig, fordi det aldrig var god nok og fordi jeg fik for meget op i at strømperne passede til trøjen!!

 334. Hold da op hvor er den yndig og meget unik! Må være svært for dig at skulle skille dig af med denne lækre sag!
  Jeg er 20 år, bor i Odense og bliver (endelig) student her til sommer. Glæder mig helt vildt meget til at få den hue på, danse rundt i hvide kjoler og nyde at vi endelig er færdige.
  Jeg synes det er så hyggeligt at følge med i din blog og synes det er så fedt at du skriver om så mange forskellige ting!
  Jeg elsker vintage tøj, mørk chokolade, rugbrød, håndcremer, farvede lysestager, gymnastik, kæmpe store øreringe og mine dejlige veninder.

  Svaret på spørgsmålet er: Signe Bøgelund-Jensen – født i Rift Valley i Kenya i 1969.

  Mange Hilsner fra Christine :)

 335. Hey Emily !

  Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya, 1969.

  Jeg er en pige på 17 år der bruger alt for meget tid på min fritidsinteresse i forhold til lektier og skole. Min store passion er nemlig dans, som jeg træner flere gange om ugen. Når jeg engang afslutter gymnasiet, om nogle år, regner jeg med at tage en danseuddannelse :-)
  Udover det er min livret stjerneskud, min kat hedder Fisk og på min opslagstavle hænger der værdiløse pengesedler fra eksotiske lande

 336. Rift Valley, Afrika i 1969. Jeg er 16 år, 1.g’er på Næstved Gymnasium. Fotograferer i fritiden (når fritiden endelig viser sig en sjælden gang), drømmer om at blive professionel fotograf og rejse rundt i verden, samt få en billedserie trykt i Vogue (ultimativ drøm!). Har blogget siden 2008 og læser søreme også mange blogs hele tiden. Yndlingsfarve helt klart sort og cremefarve og blå.

 337. Rift Valley i Afrika, 1969.
  Jeg er en 16-årig gymnsasieelev i provinsbyen Næstved. Jeg drømmer om at blive professionel fotograf, rejse jorden rundt og få en billedserie trykt i Vogue. Bruger stort set al min fritid på at tage billeder og blogge, og har blogget og læst blogs siden 2008.

  p.s. FED bluse!

 338. Kære Emily
  Idag fuldender du min lørdag formiddag. Er netop blevet vækket af en lille 4-årig purk (min søn), som vil se tegnefilm. Søvndrukkent trissede jeg ud i køkkenet, lavede lidt morgenmad og bryggede mig selv en kaffe og nu sidder vi så under dynen i sofaen og putter, mens Disneys Lilo Stitch klarer verdenssituationen for Villads og du på en måde klarer den for mig:-)

  Det er nu egentlig helt fint at give sig til kende som trofast læser her. Jeg elsker dette lille afbræk (ej ja eller ok, til tider fylder det lidt mere…hehehe) i hverdagen hvor jeg kan sidde og jonglere mellem forskellige blogs.
  Din blog er jo selvklart mellem favoritterne ;-) – Så delikat og velskrevet at den er lige til at spise! SMukke stemningsfyldte billeder, lækre klæder og dullegrej, gode inspirerende opskrifter og brugbare rejsetips.
  Du fik mig til at købe Acne Track støvlerne, du inspirerer mig bl.a. til at “worke” kjolen og det lidt mere feminime look og så har du mindsandten også sendt mig i køkkenet flere gange, sidste gang for at lave havrecookies med hvid chokolade.
  Nå, times up, nok overspringshandling for nu. Denne her 32-årige mor, kæreste og sygeplejerske skal til niecens 5 års fødselsdag i eftermiddag og jeg får tøsegæster i aften til mad og vino. Og jeg skal altså også lige finde ud af hvad jeg skal have på!;-)

  Og nu tilbage til konkurrencen:)
  Signe er født i Rift Valley in the wildlife of Africa, Kenya in 1969.
  Rift Valley i Africa, Kenya.
  Det er en rigtig fin bluse:)

  God lørdag
  Ditte

 339. Hej Emily.
  First of all: Signe BJ er fra Rift vally, Kenya, and I LIKE!. Det helt pudsige ved denne her konkurrence er at det i sin tid var via hendes blog jeg fandt din blog, som jeg siden hen har læst stort set dagligt, ikke mindst pga. de helt fantastiske billeder. Netop dine billeder, der er så misundelsesværdige smukke har jeg beundret længe, og derfor bloggede jeg selv om hvor højt jeg ønsker mig et kamera som dig forleden dag….Så da jeg så denne konkurrence var det ligesom om det hele bare var den perfekte cirkel….Nuvel, om mig kan jeg fortælle at jeg er 36 år (oldtidsfund i forhold til mange af dine søde læsere, kan jeg se…;-) Mor til 5 dejlige børn, 3 piger, 2 drenge og lærerstud. med fast job på en spec. skole. Jeg har været modeforelsket altid, så da de andre piger i min klasse læste hestebøger, læste jeg Vouge, som min elskede moster sendte til mig fra U.S.A. Med alle de børn kan man nok regne ud at mine shopping drømme er nogle flere end budgettet er stort, derfor måtte denne skønhed da gerne kigge min vej. Tak for en altid inspirerende blog. Mange hilsner Jeanett

 340. Nejjjj hvor er den bare fin. Jeg har aldrig prøvet at deltage i en blog konkurrence før men med sådan en flot præmie er man jo nødt til at prøve!
  Svaret er at Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Afrika, Kenya. Og har self liket facebook siden :D
  Jeg er 23 og er igang med at skrive speciale på KU, i hvert fald når jeg ikke bruger tiden på at læse blogs.
  Ellers bor jeg på kollegie og elsker at være sammen med mine venner der :)

 341. Smuk bluse! Svaret er: Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley, Kenya.

  Og lidt om mig: 28 år, cand.mag. på udkig efter et fantastisk job, elsker film, musik og hjemmebag. Yndlingsdestination er Mexico – så tak for fine fotos derfra i din guide, får mig til at drømme om en fjerde tur dertil…

 342. Ej hvor er det bare en fin top! Jeg elsker blonder, og jeg synes, at de kan bruges til enhver lejlighed :) Du spurgte hvad ens livret var, og jeg ved ikke helt, hvordan jeg får det passet elegant ind her, men jeg ELSKER altså sushi på rullebånd ;) Det er så sjovt at sidde og holde øje med båndet, hvor den ene lækre sushirulle kommer rullende efter den anden, og man sidder helt barnligt og råber “Se den derovre! Den vil jeg også ha'” :)
  Udover sushi elsker jeg at deltage i konkurrencer, selvom jeg ikke så tit vinder, men sådan en hyggelig én som denne kan jeg ikke holde mig fra.. Jeg synes egentlig også, at det er sjovt at læse andres besvarelser ;)
  – Forresten er svaret at Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Africa, Kenya i 1969. (Jeg har liket hendes facebook-side)

  Hilsen Camilla

 343. Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley, Kenya, Sydafrika
  Fedt med en konkurrence!
  Jeg er en pige på 17 år, der er i gang med 2. år på et gymnasium i Stor København, jeg danser ugentligt, men ellers elsker jeg alt ved mode og læser diverse blogs(inklusiv din), men blogger også selv.
  Lige nu befinder jeg mig i Istanbul på studietur, og jeg elsker simpelthen at rejse. Opleve nye ting, nye kulture og møde nye mennesker. Jeg er ikke kræsen(men den tyrkiske mad falder dog ikke i min smag!) og elsker meget mad, på det seneste er mange bloggers opskrifter prøvet, og jeg elsker at I er jævnligt viser how-to-do små lækre retter!
  Jeg er hvad f.eks. angår farver, vildt kedelig og min absolutte yngling er Sort! hvilket da også ses i mit skab, men efter blok tendens er jeg løsnet lidt op, fra min stramme sorte garderobe og begyndt at eksperimentere noget mere med farver, og lilla og grøn er da også begyndt at hale sig ind på mig.
  jeg har faktisk aldrig vundet noget som helst på en blog(og dette skal ikke være noget med medlidenhed, men mere funny facts) selvom jeg ihærdigt forsøger, hvis det er noget der falder i min smag. Og det gør denne bluse. Den er lige tilpas feminin til min smag, og en dejlig kontrast til min mørke garderobe. Derudover er jeg stor fan af blonder så win-win.

  /Siv

 344. Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Afrika, Kenya. (skrev min mail forkert første gang.. ups)

 345. Hej,
  Jeg er en ung kvinde på 30 år, som for nylig har opdaget den vidunderlige blog-verden inden for mode. Jeg har en travl, men dejlig hverdag med arbejde, mand og barn og det bedste jeg ved, når der er ro i huset om aftenen er, at surfe rundt på de forskellige moderelaterede blogs og se skønne outfits og få gode tips og ideer. Jeg synes i gør et fantastisk stykke “arbejde” alle sammen:-) Nå, men svaret på spørgsmålet er : Rift Valley, Kenya i 1969. Jeg har ikke før prøvet at være med i de fine konkurrencer der ofte afholdes, men da jeg så denne bluse blev jeg simpelthen nødt til at prøve – den er jo smuk smuk smuk og jeg ville elske at blive ejer af den! Til slut vil jeg bare sige tak for en rigtg fed blog, jeg er vild med, at du udover mode også skriver om kultur og mad (inkl de gode opskriftstips) Ha’ en dejlig weekend.

 346. Sikke en smuksak af en bluse!

  Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya.

  Jeg er 31 og arbejder med kommunikation og bæredygtighed i en kommune. Jeg drikker alt for store mængder af cola light og forsøger ofte at modarbejde min store trang til at bage alskens brød og kager – brød er dog ganske ok, men mit gode stofskifte fra mine unge år har efterhånden forladt mig, så kagerne går det ikke helt med… måske man bare skulle slå sig ned som bager? :D

  Jeg er alt for glad for flade sko og misunder de kvinder, der let og elegant tripper rundt i stiletter til hverdag – hvordan klarer i det dog!? Desuden forstår jeg slet ikke, hvordan du kan være af den mening, at dine fine repettoer er behagelige – mit par har samlet støv i skabet siden de næsten smadrede mine stakkels fødder på vores første fælles tur ud i verden.

 347. Hej Emily :)

  Signe Bøgelund Jensen er født 1969 i Rift Valley i Kenya.

  Jeg hedder Janni Glargaard og 19 år. Jeg er ved at afslutte handelsgymnasiet, der er jo ikke længe til at huen er på hovedet, champagnen poppet og hestevognen klar! Det fylder rigtigt meget i mit hovedet lige for tiden. Også fordi man jo snart skal være rigtig voksen så ;)!
  Så det skulle da bestemt ikke undre mig om skjorten kom med til en studenterfest eller to!

  Skøn blog, Emily, keep up the good work.

 348. Svar: Signe er født i Rift Valley i Africa, Kenya.

  Jeg er en 30-årig, hundeelskende sproglærerinde bosat på skønne Amager. Da jeg selv er mega-max-hundeskruk, glæder jeg mig til at følge dig og din nye vovse på bloggen. :)

 349. Tak for en fatastisk blog og en FED konkurrence :)

  Svaret: Signe Bøgelund, fra 1969 og født i Rift Valley, Afrika :)

  Mit navn er Kristina. Jeg har netop opretter mig min egen blog i sidste måned, og ønsker blot, at den vokser ogat inspirere andre (ligesom piger som dig, har inspireret mig). Jeg blogger om MIN FODBOLD, som jeg spiller professionelt i Brøndby IF. Om min hverdag som lærervikar på en folkskole. Om mine fremtidsdrømme – om at komme ind på lærer studiet. Om mine elskede. Og om min fortolkning af nutidens mode og tendenser :)
  Jeg håber meget, at du vil kigge forbi. Og selvfølgelig, at jeg vinder :)
  God weekend.

  Kh Kristina
  http://www.kristinakragh.blogspot.com

 350. Hej Emily
  Svaret er Rift Valley i Kenya.
  Sikke en virkelig pæn bluse, den kunne snildt redde mine daglige tøjkriser!
  Jeg er 25, læser service management og eeeeelsker kulørte lamper :)

 351. Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley, Kenya.
  Just love it… Må bare eje den!
  Jeg er 27, bor i København og læser på CBS, hvor jeg snart er uddannet indenfor marketing.
  Elsker mode, farven grøn, solskin, min kæreste og så naturligvis din blog :-)

 352. Ihh hvor er den fin!!

  Signe Bøgelund-Jensen var født i Kenya i Rift valley i Afrika

  Jeg bliver 19 næste uge, og går i 3g. Jrg alflutter gymmnasiet til sommer, og kan bare se at denne sag ville være perfekt til mit hvide “studenter-outfit”. I min fritid går jeg til dans, er sammen med min venner eller familie og desuden elsker at lave mad, bage og shoppe. :)

  Tak for en utrolig god og inspirerende blog!!
  Hilsen Jasmin

 353. Ej hvor er den bare fin den blonde skjorte, ville ønske jeg havde den..
  Men først svar på dit spørgsmål. Signe Bøgelund er født i Rift Valley i Kenya..
  Jeg er 21 år og læser på CBS på 2. semester. Har boet i København i 2 år, og elsker byen, stemningen og alle dens muligheder. Jeg elsker fashion og at lade mig blive inspireret af blogs, inklusiv din :)
  Jeg har haft en periode med en del modgang, men nu kan jeg mærke det er på vej til at vende.. KBH, sommer, mode og venner hjælper også på det meste .. Men dette forår vil da pynte med sådan en fin skjorte i garderoben :)
  Tak fordi du vælger at lave en så fin konkurrence..
  – Line

 354. Svaret er Kenya :) Jeg er 25 og lige nu sidder jeg med ryggen til en åben altandør og nyder den varmeste søndagssol i 2011. Jeg har planlagt at lave pitabrød til aftensmad, men det ærgrer jeg mig helt vildt over nu -jeg vil nemlig hellere ud og grille med min limegrønne Weber “Smokey Joe”.

 355. Hej Emily.

  Signe Bøgelund-Jensen er født i Rift Valley i Kenya i 1969.
  Jeg er en semi-kreativ, glad pige døbt Sofie, er 17 år og går i 1.g nær Århus. I min fritid fotograferer og skriver jeg meget og drømmer en hel del om at få udgivet noget. Jeg har fulgt din blog gennem længere tid og tak fordi du holder de her give-aways! (En dag kunne du måske få fat I Alexander McQueens’ “Elephant” shoes ;). Så ville jeg kunne dø som en lykkelig kvinde :D ) Men mange tak for at holde disse konkurrencer, det hjælper lidt alle de stakkels studerende, der ikke ligefrem har penge at smide afsted efter noget så smukt som Signe Bøgelund-Jensen’s bluse. Den ville passe dejligt ind i min garderobe, som er et mix af vintage,klassisk mordiske kølige farver tilsat en masse humor ;). Den ville i hvertfald også kunne peppe en ellers rimelig budget-garderobe op! Det ville min cheap-monday jeans ikke have noget imod!
  Mange tak for en fed blog!