blog amok 1

Nogle af jer kan måske huske at jeg for usandsynligt lang tid siden lavede et indlæg hvor jeg søgte (for mig) nye spændende blogs, jeg kunne begejstres over. Og af og til skal man passe på hvad man beder om. For nøj hvor kendte I mange gode blogs :)

Dengang for usandsynligt lang tid siden lovede jeg også at lave et indlæg med de blogs, jeg nu engang faldt over og syntes var bemærkelsesværdige. Det viste sig at blive den svære del af det, for med omkring 400 forslag, er de par håndfulde jeg er endt med at vælge ud jo langtfra de eneste gode. Så kig endelig forbi det oprindelige indlæg hvis du selv trænger til ny blog-inspiration, der er nok at tage af, af spændende blogs. Dem jeg har valgt ud og som er med i dette indlæg og det næste der kommer, er vidt forskellige og alligevel har de følgende fællesnævnere:

 • Jeg kendte dem ikke inden. Og er derfor alle jer, der var så søde at sende links ind meget taknemmelige.
 • De har en høj kvalitet af billeder og/eller tekst.
 • De består, med ganske få undtagelser, af selvproduceret indhold. Og de er derfor ganske originale. For at være helt ærlig, er jeg nemlig ikke så meget til ‘copy-paste-blogging’.
 • Jeg blev glad af at læse dem :)

Her kommer de første af dem:

Hos Lone Landmand kombineres smukke billeder med hverdagshistorier om livet på landet og lækre sager at putte i munden og det synes jeg er noget så hyggeligt.

Anja skriver på it’s a palace om mangt og meget. Og Anja skriver godt og underholdende.

Fancy Fine. Fint shabby chick’t og mægtig piget vintageunivers.

What Katie Ate. Lækker, lækker, lækker madblog!

The Rockstar Diaries. Totalt lækker hipsterfamilie.

Pudderdåserne. God og relevant skønhedsblog.

Le Love. Love love love :)

Oh She Glows. Ok, headeren er måske ikke lige mig og det hele er ret amerikansk med før/efter-billeder og ‘nu efter jeg er blevet veganer, er mit liv helt fantastisk’-historier, men når det er sagt, så er der masser af sund, lækker og indbydende mad at komme efter her.

Superheltemors bekendelser. Superheltemor og hendes superbørn, får mig dagligt til at grine højlydt foran computeren.

Og det gør Sneglcille også :)

(Visited 343 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Sejt indlæg! Og sikke en opgave du fik sat dig selv på :-)
  Har også taget mig selv i at sidde og le meget højt ind i skærmen over superheltemor, men de andre kender jeg ikke og de må helt sikkert tjekkes ud.

  God søndag!

 2. Lone Landmands blog faldt jeg også over for nylig, og den er så fin og med god underspillet humor, det er lige mig. Tak for tippene til andre blogs, dem må jeg lige kigge på!

 3. Det må have været noget af en udfordring at udvælge nogle blandt alle de mange, gode links, du fik. Men rigtig gode bud på blogs der skal tjekkes mere ud. :D

 4. Det er altså super fedt at få noget inspiration til sin egen blog!
  Man kan jo altid forbedre sig og få nye og spændende ideer

  – Og så er det jo også altid skønt at få lidt mere læsestof – Tidsfordriv af den gode slags :)

  God søndag

 5. Ej hvor hyggeligt, min mor er rigtig gode veninder med superheltemor’en de har faktisk lavet en masse føde ting sammen og mødes rigtig ofte.
  Men elsker din blog, og skal vist lige tjekke de nye af dem her.
  //Johanna
  johannadalland.blogspot.com

 6. Orv hende Superheltemor “kender” jeg, men jeg var faktisk ikke engang klar over hun havde en blog. Men hun vil da være sjov at følge, vi har jo antallet af børn til fælles :D

 7. Hold op,hvor har hende Superheltemor reddet min påskeferie! Jeg er fuldkommen ødelagt af grin. Problemet er nu bare,at jeg snart har kløvet mig igennem alle hendes indlæg, og mnu må med kun at få et enkelt skud superheltemors-hverdags-ordleg om dagen. Tak for inspirationen Emily :D

 8. ÅH, jeg ELSKER Lone Landmands blog, hun skriver så jeg aldrig kan lade være med at trække på smilebåndet :-) What Katie Ate er også en skøøøøn blog……

  Mange hilsner
  Birthe

 9. årh wow – jeg er beæret over at være nævnt i det her fine selskab – tak!
  Men hey – nu har jeg fordoblet mit besøgsantal, og får præstationsangst over hvad alle de her modeinteresserede og smarte damer mon vil hos mig – om jeg er interessant nok…
  pyha!;-)