Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Super at få serveret så fantastiske blogs på et sølvfad :) Jeg er allerede vild med rockstar diaries og wolves&bucks

 2. Hey
  Tænkte på om du ikke havde nogle lidt alternative blogs du kunne anbefale, for med al respekt, så er det tit meget af det samme tøj, mad osv der skrives om.. Og kunne mega godt tænke mig at lidt andet til at spice min bloglæsning op med :)
  – go’ påske

  1. Tak og i lige måde :)
   Hmm… ikke lige umiddelbart. Synes dem jeg har foreslået her i de to ‘blog amok’-indlæg spænder meget bredt?! Men der findes jo blogs om alting, så hvis du tænker på noget specielt, så er det bare at søge på det. Eksempelvis læser jeg et par gode hundetræningsblogs, men det er næppe noget de fleste der læser med her, vil finde særligt interessant… ;)

 3. Hej! Sad tilfældigt og scrollede, da jeg til min overraskelse opdagede headeren på min egen blog :) Tak for den fine omtale – det gør mig rigtig glad :) Kh Mette