happy b-day Whyred

Whyred fejrer deres danske 3-års fødselsdag i morgen i butikken i Pilestræde med en klækkelig rabat og sjove raflekonkurrencer. For at være med i rafleriet skal man blot melde sig til i butikken mindst et par minutter før kl. hel. Altså kl. 11.00 rafles der eksempelvis om en strik, kl. 12.00 om chinos osv. Tror nok lige jeg skal forbi at gramse på ovenviste blå kjole, som jeg har været forelsket i, i et stykke tid. Med 30 % slået af prisen, kunne det jo være at den skulle være min og så kunne det også være jeg skulle prøve raflelykken, selvom jeg så absolut ikke har held i spil.

One of my favorite Swedish brands Whyred celebrates their 3 year anniversary in Denmark tomorrow in the store at Pilestræde with a 30% discount and fun games.

(Visited 201 times, 1 visits today)
5

Skriv en kommentar

4 Kommentarer