kig ind

Som nogle af jer var så rare at gøre mig opmærksom på, blev bloggen omtalt i Kig Ind i sidste uge. Hold da op en masse ros, er simpelthen så glad og stolt. Det blev fejret med en af de guddommelige kanelsnurrer fra Meyers Deli.

I dag skal jeg spise frokost med de andre TLC-kvinder og nogle af de flinke folk fra TLC/Discovery og derefter skal jeg direkte i lufthavnen for at flyve til Køln hvor weekenden skal tilbringes med J + et par andre rare bloggere. Kommer derfor ikke til at svare på kommentarer, men har planlagt et par indlæg på forhånd, så her ikke bliver helt stille.

God fredag søde mennesker!

A recent feature in Danish gossip magazine Kig Ind. 

(Visited 278 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Hej søde Emily,

  jeg synes sgu også du er en af de bedste blogs ;)
  Ville bare lige spørge om hvordan i fik fat i den nye lejlighed? Er det leje eller køb? Har du nogle gode tips til bolig jagten? Jeg vil nemlig også blive boende på amager <3

  Ha en dejlig dag!

 2. Kunne ikke være ramt bedre!
  Så rigtigt og så fortjent!!!
  Til lykke med den fine anmeldelse og go tur..

 3. Fuldt ud velfortjent ros! Jeg elsker din blog, og det univers den gemmer på. Håber at endnu flere får øjnene op, for alt det skønne du har at byde på. :)

  God tur til Köln, bare det var mig! :)

 4. Så helt tilfældigt artiklen om din blog i Kig Ind, og kunne slet ikke lade være med at kigge nærmere på den. Og hold op hvor er jeg glad for, at min mor købte Kig Ind den uge! Du gør det virkelig godt, og du har fået dig en ny fast læser takket være Kig Ind. Det syntes jeg, lige du skulle vide :)

 5. Jeg har lige været på et par virksomhedsbesøg i Jylland, og en af mine medstuderende havde bladet med, som jeg læste i dag jeg udbrød “Det er jo Emily, min yndlings blogger” – de andre kiggede mærkeligt på mig. :)

 6. Emily, jeg elsker, at du kalder en kanelsnegl for guddommelig og Summerbirds lakridsflødeboller for spektakulære. Det er god begejstring :) I samme tråd – din blog er splendid. Love it. God weekend!

 7. Og anmeldelsen er jo endda “spot-on”! Dejligt at se, at du får den anerkendelse, du fortjener!
  God weekend,
  mvh Jacob

 8. Tillykke med det, jeg så det godt i sidste uge. Din blog fremstår ligeså fantastisk som den er :-)

 9. Der er ikke én finger at sætte på den lille, men beskedne artikel om dig! Du er simpelthen det sødeste :) God tur til Køln!