blog tip: couture kulten

Kender I Couture Kulten? Seje Laura, der står bag bloggen, har en for vild stil og er ikke bange for at eksperimentere og skille sig ud på de smukke ‘dagens’, der er bloggens grundpille. Derudover er der også stilcollager, luksus vs. budget og mere personlige indlæg at komme efter.

Jeg opdagede Couture Kulten, da jeg endelig fik kigget de mange blogs igennem, som Bloggers Delight efterhånden tæller. Er I så færdige, hvor er der en masse dygtige bloggere i vores ‘lille’ netværk. Og noget for enhver smag skulle jeg mene, for vi er virkelig en broget flok og blogger indenfor vidt forskellige genrer. Scroll helt ned i bunden for at se dem alle, eller gå på jagt i topbaren. God fornøjelse.

I recently discovered Couture Kulten, a really cool blog by a fierce and pretty young blonde.

 

(Visited 379 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer