fastelavnsboller + blogtip

pic Cute Carbs Mens jeg har spist utallige fastelavnboller den sidste måneds tid, er det desværre (endnu) ikke lykkedes mig at bage nogen selv. Og nu er det næsten for sent? Skulle jeg bikse nogen sammen (hvilket jeg satser på at gøre i weekenden), skulle det være disse gammeldags herligheder fra Cute Carbs, der i det hele taget har masser af lækkerier at byde på. Se bare disse fine cake pops: pic Cute Carbs Jeg synes under alle omstændigheder at I skal kigge forbi  den mintgrønne blog og lade tænderne løbe i vand. Altså med mindre I er på kur, så skal man vist holde sig langt væk. Genialt navn i øvrigt. Af og til kan jeg godt være lidt ked af at min blog ikke hedder et eller andet vakst, men ‘bare’ mit navn…

bloglovin

]]>

(Visited 308 times, 1 visits today)
bogtip

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. < ![CDATA[Ååårh, cake pops! Hvor ser de bare gode ud, altså. Får helt abstinenser. Havde et stort forbrug (læs: misbrug) af cake pops fra Starbucks sidst jeg var i USA, og det er suverænt min yndlings slags kage! Har du erfaringer med at lave sådan nogle, Emily? Nogle gode tips? :) Ang. navn på bloggen, så går det jo nok, når man har sådan et pæææænt navn, som du har!]]>

  2. Det er stort med så fin omtale fra en af mine yndlingsbloggere, tak Emily! Og hvor er jeg bare megaglad for at høre, at du kan lide min mintgrønne baggrund, havde nemlig ufattelig svært ved at vælge baggrundsfarve:-)

  3. < ![CDATA[synes nu lige præcis, det er rart, at der endelig er en blog, der ikke hedder et eller andet smart, men blot navnet. Enkelt og fint :) Ha' en dejlig dag og tak for endnu et skønt indlæg. Knus Katrine]]>

  4. < ![CDATA[Det er overhovedet ikke for sent at lave fastelavnsboller, man kan vel i princippet lave dem året rundt? :) Jeg lavede nogle virkelig gode her i weekenden, hvor fyldet bestod af friske æbler og kanel, og så var der ellers rigeligt mørk chokoladeglasur på toppen. Muuuums!]]>

  5. < ![CDATA[Tak fordi at du endnu engang får ødelagt min kur :) http://www.natasjasunivers.blogspot.com]]>

  6. < ![CDATA[uf jeg har set den blog - og den er FARLIG! ;) MMmmmh Så syntes jeg tilgengæld du har det pæneste navn, særpræget på den gode måde :) Tænk det at de andre har et vakst navn, fordi deres navn bare ikke har det rette 'catch'..der er bare ikke det samme kling over efternavne som Hansen, Jensen, Nielsen. Jeg har et af førnævnte og jeg syntes helt klart der er mere eventyr over Salomon...men sådan er livet, græsset syntes altid lidt grønnere på den anden side ;)]]>

  7. < ![CDATA[Jeg har sgu heller ikke haft gang i bagningen, men har tilgengæld fået 2x fastelavnsboller i løbet af vinterferien. Derudover vil jeg sige noget mht. blog navn. Syntes ikke dit blognavn er kedeligt. Jeg kommer til at sige Emily Salmon ( altså laks) haha! - den har du nok fået før, men det er da lidt unikt(;]]>