fastelavnsboller + blogtip

pic Cute Carbs Mens jeg har spist utallige fastelavnboller den sidste måneds tid, er det desværre (endnu) ikke lykkedes mig at bage nogen selv. Og nu er det næsten for sent? Skulle jeg bikse nogen sammen (hvilket jeg satser på at gøre i weekenden), skulle det være disse gammeldags herligheder fra Cute Carbs, der i det hele taget har masser af lækkerier at byde på. Se bare disse fine cake pops: pic Cute Carbs Jeg synes under alle omstændigheder at I skal kigge forbi  den mintgrønne blog og lade tænderne løbe i vand. Altså med mindre I er på kur, så skal man vist holde sig langt væk. Genialt navn i øvrigt. Af og til kan jeg godt være lidt ked af at min blog ikke hedder et eller andet vakst, men ‘bare’ mit navn…

bloglovin

]]>

(Visited 340 times, 1 visits today)
bogtip

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Det er stort med så fin omtale fra en af mine yndlingsbloggere, tak Emily! Og hvor er jeg bare megaglad for at høre, at du kan lide min mintgrønne baggrund, havde nemlig ufattelig svært ved at vælge baggrundsfarve:-)