blogtip: logical harmony

I forbindelse med indlægget om dyreforsøg og kosmetik i forgårs vil jeg lige anbefale jer bloggen Logical Harmony. Tashina fra San Francisco skriver om ‘cruelty free’ makeup og hudpleje og hun er virkelig inde i sagerne. Hun skriver også mere dybdegående artikler om hvem der tester på dyr (også selvom de påstår det modsatte) og jeg har lært en masse af at surfe rundt på hendes blog i dag. Tjek den endelig ud lige her.

(Visited 133 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Tak! Jeg lavede lidt research på området, efter I var så søde at tage debatten op. Troede egentlig, jeg var ret godt dækket ind, men der var godt nok flere mærker, der chokerede mig… Så nu er der flere af de trofaste hverdagsprodukter, der skal byttes ud. Ikke om jeg vil støtte det skidt!