blogtip: 365 days

All pics by 365 Days

Hvis ikke I kender den skal I virkelig (virkelig!) tjekke Sveriges måske bedste modeblog ud nu, nu, nu! Den hedder 365 Days og det er mine fine svenske veninder, søskendeparret Mira og Thilda, der står bag denne helt spektakulære blog. Den er så anderledes og så gennemført og selvom jeg er biased, fordi de er verdens sødeste, sjoveste og mest finurlige piger, så tør jeg godt sige, at de er mere end almindeligt dygtige til at fotografere, style, redigere og ikke mindst posere, wow nogle sovekammerøjne og fierce attituder. Utroligt mange modeblogs er lavet over stort set samme læst (med en forskellig person og stil bag heldigvis), men 365 Days er så anderledes og så gennemført, at det er mig en gåde (0g synd og skam) at jeg ikke kendte den, før jeg lærte verdens sødeste svenske søstre at kende. Måske I heller ikke kendte den? Så er tippet hermed givet videre :)

ENGLISH RECAP: Check out Swedens – in my opinion – best fashion blog 365 Days! Ok, I’m a wee bit biased as the sweet, funny and oh so talented sisters behind this very different (in the best possible way) and spectacular blog are my friends. But friends or not, it isn’t hard to tell that these girls are great photographers, editors, stylists and models. I have to learn to pose like that, they look SO fierce!

(Visited 224 times, 1 visits today)
Ciaté
new in

Skriv en kommentar

0 Kommentar

  1. SUPER lækre billeder, vil klart tjekke den ud dagligt fremover, selvom jeg synes layoutet er lidt for forvirrende og ødelægger en SMULE det ellers gennemførte indhold – men skidt pyt ;-)