breathe

Så er jeg ved at være landet nogenlunde på fødderne igen efter en af de mest berigende og fantastiske rejser i hele mit liv! Jeg kan slet ikke forklare hvor meget jeg glæder mig til at dele alt jeg har oplevet med jer. Jeg er fuldstændig ved at boble over og er så spændt, men hav tålmodighed (det håber jeg at jeg selv kan have) et par uger endnu, så skal jeg nok løfte sløret for det hele!

Kan forstå at der har været/er røre i blog-andedammen om modeblogpriser og deslige, mens jeg var væk. Jeg er af den grundholdning, at man skal være taknemmelig, når nogen påskønner ens arbejde og jeg er derfor glad for at være nomineret i to af de omdiskuterede priser. Alligevel bryder jeg mig slet ikke om alt det her award-halløj, der (tydeligvis) ikke bare skaber rigtig dårlig stemning, men også en for mig helt uudholdelig konkurrence blogs og bloggere (og læsere) imellem.

Så I må meget gerne spare den stemme/den energi/de klik i måske (og i så fald mange tak) skulle have lyst til at bruge på min blog i alt dette award-hejs og så gemme dem til det helt fantastiske projekt, jeg er med til at skyde i luften om nogle uger. Eller også så brug dem på nogle af mine dygtige danske blogkollegaer (uanset om de hører til det ene eller andet magasin/netværk/er alene/er ‘store’ eller ‘små’), der er nok af dem, jeg er stolt af dem og ser dem netop som kollegaer og ikke konkurrenter!

Som jeg skrev i sidste indlæg, så er det jeres deltagelse, der gør dette her til et berigende ‘arbejde’ for mig. Det er den, der er den fornemmeste pris i denne sammenhæng, i mine øjne. Jeres søde deltagelse, jeres kritik, nærvær, små morsomme historier, påskønnelse og del i, på og til denne lille lyserøde blog er uvurderlig og jeg ved at I er der (og forhåbentligt vice versa) og behøver ingen priser til at understrege det. Tak for at I er der, jeg er klar på 3 år mere hvis I er!

(Visited 240 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Velkommen hjem, glæder mig til at høre, hvad du har lavet dernede i Afrikas land.
  Og så er det dejligt at høre så afslappet en holdning til alt det awardræs, det tjener til din ære.

 2. Dét, synes jeg, er en virkelig fin måde at gribe det hele an på. Det lader også til, at det måske mere er til arrangørernes fordel end mange andres. Velkommen hjem til efterår og vilde skyer!

 3. For første gang nogensinde kommenterer jeg anonymt. (Mest fordi jeg ikke vil virke total hellig).

  Jeg giver dig fuldstændig ret – men jeg er også med på vognen der siger, at det er mærkeligt at de nominerede i jury konkurrencerne, er venner, tidligere kolleger og så videre.

  Jeg har en fod i hver lejr, men jeg har altid haft begge fødder i din. Derfor har stemt på dig med disse ord:
  “Fordi hun er fantastisk! Hun er personlig, men mystisk. Hun er sjov, men alvorlig. Hun har en fantastisk stil – som ligger helt vild langt fra min egen, men jeg finder inspiration hos hende alligevel. Hendes blog er meget mere end mode. Hende blog er en livsstil, og jeg elsker den. “

 4. Jeg synes det er sådan en uforskammet, dejlig måde du formulerer dig, og din holdning til det her awardgøgl, på. Det er virkelig forfriskende at se at det kan gøres uden nogen form for sure opstød eller bad feelings.
  Og tusind tak for de sidste 3 år, kæreste Emily, du gør nu det altså godt.

  3 more years, 3 more years!!

 5. Hep, hep, Emily! Alt for meget røre i Blogland hvis du spørger mig – jeg vil i stedet ønske dig til lykke med den velfortjente nominering og så glæder jeg mig til at høre mere om dit eventyr! Og velkommen hjem i øvrigt!

 6. Jeg har nu allerede stemt på dig, men jeg håber du overlever ;-)

  Nej, jeg synes også lidt det er noget pjat, og gik med vilje ind og stemte i den kategori Kia og Jeanette havde oprettet, fordi jeg nemlig lidt havde fornemmelsen af, at man gjorde det som et oprør. Rigtig fint!

  Jeg er SÅ glad for at læse blogs. Jeg kommenterer, når jeg har overskud, men jeg læser det meste. Jeg ved at I ligger rigtig meget arbejde i det, og det påskønner jeg virkelig. Jeg kan godt lide din blog, fordi den er personlig og fordi du har en skøn stil. Og så er jeg dig jo evigt taknemmelig for, at jeg har kunnet slutte fred med mine krøller ;-)

  Godt arbejde, Emily! Og jeg glæder mig til at høre mere om din tur.

 7. Så fint (og rigtigt) skrevet!
  Glæder mig til at høre hvad du har lavet i Afrika:-)
  Og så må jeg altså også sige, at jeg er vildt imponeret over at du har tid til at blogge så meget og så godt! Men man kan også godt mærke som læser at du prioriterer det rigtig højt!!

 8. Jeg synes heller ik meget om det der “award” aspekt.
  For mig er charmen ved en blog netop at det er en blog; den er personlig i form af billeder, teksten og design.

 9. Jeg ELSKER din holdning! Har mistet respekten for en hel del bloggere efter det her halløj, så er rigtig glad for at du – som en af mine yndlingsbloggere – har den mening som du nu har!

 10. Forstår ærlig talt ikke hele dramaet..
  Måske det ville være anderledes hvis man var en stor blogger. Men i forhold til læsere, så er en yndlingsblog da en en yndlingsblog uanset om den er nr 1 eller nr sidst.. Jeg kunne i hvert fald ikke være mere ligeglad med hvilken placering mine yndlingsblogs ender på. Det ændrer ikke min opfattelse af dem :)

 11. Jeg kommentere faktisk aldrig på blogs, men kan ikke dy mig i denne sammenhæng..
  Jeg synes at sund konkurrence aldrig skader. Det gør kun blogs, stylelister, modemagasiner, fodboldspillere – you name it – bedere.
  Mit perspektiv på disse blog-award shows er, at det skærper min opmærksomhed på hvilke nye blogs er ligger i den såkaldte andedam, som jeg kan blive inspireret af.. Jeg ser derfor mulighederne i dem og ikke begrænsningerne, som jeg synes kommer til udtryk i dette indlæg.

  Ud over det, er en god debat heller ikke i vejen:-)

  1. Jeg tror faktisk vi er helt enige mht at se mulighederne fremfor begrænsningerne :)
   Dette er snarere en kommentar til hele den ‘storm i glasset med blogvand’, der har været den sidste uges tid og ikke en kommentar til selve awards’ne. Og en reminder om lige at trække vejret og huske hvad der er det vigtige (for mig) :)

  2. Og så er vi også helt enige mht sund konkurrence, men det foregår vel hele tiden og af sig selv. Synes det andet er kunstig/forceret konkurrence og når man ser på alt ‘dramaet’ omkring det, så var jeg altså hellere foruden…

 12. Det er den mest forfriskende holdning, jeg har hørt i forbindelse med hele det her award-show! Fedt! Jeg har valgt at melde mig helt ud og gider ikke stemme i noget som helst.
  I konkurrerer jo på ingen måde om læsere. Jeg følger de blogs, jeg finder interessante, og sådan er det.

  Jeg glæder mig til at høre om dit nye projekt :)

 13. Fedt at du tager det så afslappet mht. awardshowet – sund indstilling at have.
  Men når det så er sagt, synes jeg, at du om nogen virkelig fortjener at vinde! Ikke fordi det gør en synderlig stor forskel, for du bliver jo hver dag bekræftet i, at du har en fantastisk blog, og at du inspirerer andre, ved at du har så mange læsere..

  Men det er jo altid rart at få et skulderklap og måske endda også nå ud til nogen, der aldrig ellers havde lært din skønne blog at kende.

 14. Det er præcis den slags tanker og indlæg der gør at jeg gider følge dig, og ikke særlig mange af de andre store bloggere. Du er nede på jorden på trods af al popularitetsræset! Tak!

 15. Elsker at du lige tager luften lidt ud af drama ballonen :) synes din håndtering af hele ‘sagen’ er en af de bedste i blogland :)