happy b-day blog

Jeg kom hjem sent i går og er stadig lidt groggy ovenpå næsten et døgns rejse + tidsforskelle, så det var en glædelig overraskelse da jeg her til morgen opdagede, at det er bloggens 3-års fødselsdag i dag!

Vil gerne benytte lejligheden til at takke alle jer, der gør det til sådan en fornøjelse at blogge. Uden jer havde det ikke været akkurat så sjovt, spektakulært og mageløst at blogge i mere eller mindre hver eneste dag i 3 år, som det er og har været. Sandt at sige havde jeg nok slet ikke gjort det uden jer. Bruger snildt 6-8 timer dagligt på bloggen og blogrelaterede ting og selvom det slet ikke kan svare sig rent økonomisk, så sørger I for at det er det hele værd!! Tusind tak for at være med på min og bloggens rejse, det betyder alverden!!

Mange, mange klem fra mig til jer

I can’t believe it: The blog turns 3 years old today!! Happy b-day to my baby and a big fat thank you to all of you who makes it so rewarding to blog every day!!

(Visited 788 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

  1. Stort tillykke! Det er en perfekt fødselsdagsgave at blive fremhævet i Go’ morgen Danmark. Du er lige blevet nævnt:-)

  2. Tillykke med blog fødselsdagen og tillykke med at din blog lige nu er blevet nævnt på Go Morgen Danmark :)

  3. Tillykke til bloggen – og tak for det store arbejde du lægger i bloggen. Du er all time favoritten – og grunden til jeg startede med at læse blogs.
    Forresten så har du lige været omtalt i Godmorgen Danmark :)

  4. Stoet tillykke med bloggen. Som jeg har fuldt nu i 2,5 år Du gør et super godt arbejde med den!

  5. Tillykke Emily! Din blog er så fin og rar. Det er en fornøjelse at læse med. Du gør det så godt :)