blogtip: the man repeller

En af mine alleryndlingsblogs er The Man Repeller. Amerikanske Leandra har, synes jeg i al tilfælde og jeg er bestemt ikke alene, usandsynligt god stil. Og så gør det ikke noget at hun tilsyneladende også har en økonomi, der muliggør at hun dagligt køber de ting vi andre må nøjes med at sukke over eller sparer sammen til over lang tid. Hendes garderobe er vanvittig og meget misundelsesværdig og mens resten af verden vil plyndre Kate Moss’ eller Olsens søstrenes klædeskabe, så ville jeg til hver en tid vælge Leandra Medines.

Og hun har virkelig lange og tynde ben, hvilket jeg også kan sukke ret meget over. Og som om alt dette ikke var nok, så er hun også virkelig sjov og selvironisk og så er hele hendes blog bygget op omkring paradokset om hvordan det der kan være højeste mode og det allerflotteste set med pigeøjne, kan være grimt og endda direkte frastødende for det modsatte køn.

I love, love, love (!) The Man Repeller. Leandra Medine has the most amazing (man-repelling) style and I adore her humorous take on high fashion and the opposite sex. Well, and I really, really envy her spectacular wardrobe and long, skinny legs…

(Visited 301 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Jeg kunne ikke være mere enig, hun er en fantastisk blogger og stilikon! Og der er en masse at være misundelig over!:-)

 2. Ey, hvor er hun fin. Og endnu mere fantastisk – at der oså er lidt selvdistance i det hele. Det gør ligesom kun det hele endnu bedre!

 3. Hun er så cool! Jeg elsker at hun er så nede på jorden, at hun kan tage pis på sig selv og hele modebegrebet indimellem :)
  Jeg gad godt raide hendes garderobe…

 4. Og så er hun jo lige blevet gift i en killer Marchesa kjole – så helt ‘repelling’ kan hun ikke være ;-)

 5. Ind imellem kan jeg godt få fonemmelsen af, at hun går i grimme ting bare for at gå i grimme ting – men jeg ELSKER hendes skrivestil!

 6. Har ikke stiftet bekendtskab med hende før, men hun virker sjov og meget nede på jorden :)
  Og mht. til de “lange tynde ben”, så er det egentlig sjovt du nævner det, for da jeg læste dit efterfølgende indlæg “look of the day: knit & short”, tænkte jeg på hvor smækre stænger DU har, og at mine gerne måtte se mere sådan ud ;) Så du er godt udstyret selv, ms Emily :)

 7. Ihh tak for tippet! Den blog ser jo blændende ud! Dejligt med noget selvironi kombineret med misundelsesværdige mode-evner!