Ugens udfordring – update

call me maybe

Billede herfra

Sidste uges udfordring endte helt lykkeligt for mit vedkommende, men den viste sig dog også at give lidt bagslag.

Jeg fik skrevet syv postkort, ringet til et par veninder, jeg ikke havde talt med længe og sendt en god håndfuld sms’er og mails til nogle jeg gerne ville se, men som jeg havde udsat alt for længe at kontakte.

Så langt så godt og hele den del føltes mægtig dejlig. I en tid hvor man har travlt med at dyrke arbejde, træning eller lignende, føltes det godt at pleje noget så essentielt som relationer. Men hvis man gerne vil lave aftaler med mere end fem personer på en uge, har man hurtigt for få dage at gøre godt med (luksusproblem I know) og derfor blev det også lidt af en kalenderkabale, hvilket ikke lige var tiltænkt.

Derfor vil jeg fremover prøve at blive bedre til at ringe eller skrive til folk løbende og fordelt over tid, i stedet for at udskyde en masse og så prøve at råde bod på det hele på en uge ;)

 

(Visited 940 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar