25 fredagscocktails

bramble5

Mit lille fredagscocktailarkiv er ikke længere helt så lille endda, så hvis du kunne tænke dig lidt inspiration til en sjus til weekenden, så kig forbi gemmerne, der efterhånden byder på mere end 25 forskellige drinks.

Hvilke drinks er jeres yndlings? Eller måske en som I har fået på en bar og I gerne vil prøve kræfter med hjemme? Eller bare en som I gerne vil se en fremtidig fredag her på bloggen?

Og indtil da vil jeg gerne byde på Aperol SpritzStrawberry Mojitos, Ginger Ale PassionRosé Sangria, Margaritas, Bramble, Rum Runners og mange andre bare kig med her.

Ps. Husk lidt men godt også når det kommer til ‘nydning’ af cocktails :)

passionfugu13_zpsggnesukzsangria3_zps0ahhkhlimargaritas3aperol5_zps0usuxvsdrumrunner3_zpsvhmoydy9

 

(Visited 3.284 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Hej Emily, det er virkelig nogle meget smukke og indbydende drinks, du viser. Jeg er helt vild med en cocktail, man kan få på Mash – Mash Signature Margarita. Har du smagt den? Det, der gør den speciel, er limejuice og så deres hjemmelavede eukalyptussirup. Den gad jeg godt servere for kæresten min en fredag:) men jeg er i tvivl omkring, hvordan man laver siruppen. Frisk eucalyptus er svært at skaffe.. Ved du, om man bare kan købe et par eucalyptusgrene og så bruge bladene? Har hørt noget om, at de ikke egner sig til madlavning.. Ha en smadderdejlig pinse.

    1. Uh dén lyder god, den må prøves snart. Elsker også eucalyptus!
      I min drink-serie med Baileys har vi også lavet en med eucalyptus, så hold øje med den, der kommer nemlig en opskrift på eucalyptussirup i den forbindelse. Og jo, vi brugte bare eucalyptus fra blomsterhandleren. Husk at skylle grundigt :) Kram Emily