Velkommen

Skærmbillede 2016-07-01 kl. 09.01.22

Velkommen til bloggen, der – som I nok har lagt mærke til – har fået en lille makeover. Her er blevet ryddet op og ud, gjort lidt mere clean og (forhåbentlig) brugervenligt og samtidig har vi søgt at holde det hele genkendeligt og tro mod rødderne.

Selvom alting spillede i betaversionen, så er der altid lidt børnesygdomme at luge ud i, når først man går rigtigt live og jeg bliver noget så glad, hvis I gør mig opmærksom på, hvis I opdager noget, der ikke spiller.

Der er også stadig et par ting, der mangler at blive overført, men det får vi fikset snarest og så tænker jeg, at tage jer med på en lille rundvisning i starten af næste uge. Her er nemlig blevet tilføjet lidt nye funktioner, som jeg er mægtig glad for. Indtil da kan jeg kun anbefale jer at lege lidt med menubaren, der er blevet opgraderet.

Klem
Emily

(Visited 2.070 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

39 Kommentarer

 1. EJ – har slet ikke klikket rundt, men SMUK er min første indskydelse! Er specielt vild med headeren, den er vildt fin!

  Tillykke med det :-)

 2. Flot her på iphone’en især farverne i baggrund og i menuen. Dog blender link-farven lidt ind på fx FAQ-siden. Lidt en brugervenlig skam ;) :)

  1. Hej Bia, tak skal du have! Baggrunden på FAQ-siden var en fejl, så godt at du opdagede det, tak. Det er rettet nu. Har du oplevet lignende andre steder? Knus Emily

 3. Wauw, hvor er det fint og så meget dig. Jeg er fan! ;) Din nye header er så flot! dog er skriftfarven på linkes ret svær at se, men det er jo småting:)

  1. Hej Ida, det er samme farve som før (tror jeg nok), men vi kan evt. prøve at justere den lidt, så det er mere tydeligt. Tak for input. Kram Emily

 4. Manner manner hvor er det bare piv-lækkert! :D er heeelt vild med det :P
  Nøjh det er optur for os læsere altså! #visuellækkerhedlevel1000000

 5. Du ser fantastisk ud og siden her er blevet så flot. Jeg havde tænkt på om du ikke skulle have skiftet vinter huen med lidt mere sommerligt.?

 6. Virkelig fin makeover, den lyserøde farve er jo lige dig ;) Jeg håber dog lidt på at der kommer en ‘home’ knap. Glæder mig til at surfe rundt herinde. Rigtig god weekend :)

  1. Ja, det var måske en idé… Ellers kan du altid trykke på headeren og så kommer du tilbage til forsiden :) Kram Emily

 7. Super flot! På mobilversionen savner jeg links til forrige og næste blogindlæg. Det er knapper jeg synes fungerer godt når man som jeg læser din blog kronologisk.
  Tak for en virkelig skøn blog.

 8. Hvor er det bare super flot – i modsætning til nogle af de andre kan jeg faktisk godt lide at der ikke er links til andre indlæg men i stedet er mere clean når man læser via mobilen – så er der ikke så meget der roder :-). Jeg bruger nemlig sjældent de funktioner da jeg får opdateringer om nye indlæg via bloglovin.

 9. Hvor ER det flot! Jeg elsker at dit online-univers hænger så fint sammen med din bog – det giver virkelig en fornemmelse af ‘dig’!

 10. Tillykke med dit nye look, det er bare så flot! Især headeren er spot on :)

  Med hensyn til fejl og mangler, så sker der noget underligt cropping af nogle af billederne til thumbnails under dine indlæg. Altså når et rektangulært billede skal omsættes til et kvadrat. Mener at det kan lade sig gøre at “zoome” istedet, når der skal genereres thumbnails, så billederne ikke bliver strukket :)

  1. Ja kan godt se det, det bliver fikset snarest, tak for at du gjorde opmærksom på det :) Knus Emily

 11. Hej søde Emily,
  Tillykke med den fine makeover<3

  Har et par spørgsmål der egentlig hører et andet indlæg til (bianco-indlægget):

  Hvor er den lyse neglelak du har på på billederne i det indlæg fra?

  Og hvad hedder den mega lækre salat fra Banh Mi I flasher på billederne?

  KH

  1. Neglelakken er ‘Blanc’ fra essie og salaten fra Bahn Mi er deres nudelsalat med kylling :) Kram Emily

 12. Så smukt layout og lige dig. Meget flot og personligt. To input: Jeg synes, det er rigtig synd for den smukke tegning, at den er på den lyserøde baggrund og ikke hvid. Farven er monsterfin ude i siderne, men headeren drukner desværre, så man ikke rigtig kan se den.
  På siden om dig synes jeg ikke, du har valgt et billede, der præsenterer dig så godt. Du kigger væk og ser lidt fjern ud. Savner du ser dine læsere i øjnene på billedet eller smiler så fint som på billede nummer to nedenfor. Du taler direkte til os læsere i teksten. Så er det en skam, du ikke også gør det på det første billede, man møder på den sektion :) I bedste mening.

  1. Dejligt at høre og mange tak.
   Jeg kan sagtens se hvad du mener ift. tegningen, dog var kongruensen i farvetemaet, det vi har vægtet højest og derfor ligger det lyserøde wallpaper bag det hele også illustrationen.
   Helt enig mht billedet i ‘om’-siden. Har endnu ikke fundet ‘det perfekte billede’ (men skifter når jeg har), men har skiftet det til et med mere kontakt.
   Det bliver kun opfattet sådan, er bare glad for at I engagerer jer. Kram Emily

   1. Som Maria er jeg også fan af tegningen på hvid (lysere) baggrund, især efter at have set det på instagram. Den kommer ligesom mere til sin ret.

    Tænker at når jeg tjekker oplevelser og føljeton, ville det være fint med 3 forskellige forslag med billede ikke 3 x” Læseklub” og 3 x “10 ting jeg vil lave”. Det kunne måske invitere til, at man kom lidt mere rundt omkring på bloggen.
    Blot en tanke herfra.

    1. Jeg hører, hvad I siger og er ikke uenig, men selve designdelen/farvevalg er nøje gennemtænkt og får lov at forblive sådan. I alle tilfælde for nu, så kan det være at tapetet skal ændre farve på sigt :)

     Helt enig og tak for input ift. funktioner, det var også sådan jeg tænkte den del (det kan bare være svært at forklare til dem der programmerer), så her skal der klart skrues og optimeres lidt fra udviklernes side. Tak for feedback det er værdsat. Klem Emily

     1. Det nye design skal jo lige gås til, og så kan der flyttes ordentligt på plads. Præcis som dit pæne hjem. :-)

     2. Helt enig og tak for forståelsen Mette <3, og ja selvom man har lavet en skudsikker testversion (sådan føltes det i alle tilfælde), så er der en masse der alligevel skal fikses og tilpasses :) Klem

 13. Hej Emily. Super fint design. Jeg ved ikke om det bare er min telefon, der driller, men man kan ikke længere zoome på dine billeder. Det er virkelig en skam synes jeg, fordi der tit er så mange fine detaljer, man gerne vil kigge ekstra på :)

  1. Det er I flere der skriver, det snakker jeg lige med udviklerne om i morgen, tak for at du siger det :) Klem E

 14. Hej Emily.
  Dejlig blog, som jeg følger trofast!
  Når du linker til andre hjemmesider – eksempelvis i dit seneste indlæg om Deuxième – åbnes den i samme fane som Emilysalomon. Man bliver altså dirigeret væk fra bloggen, hvilket er en skam. Jeg tænker, at det også må være i din interesse, at linket åbner i en ny fane i stedet :)

  1. Hej Emilie
   Du har helt ret, dette var dog min egen (manuelle) fejl og den er rettet nu, tak for at gøre mig opmærksom på det. Min backend er også blevet opdateret i forbindelse med det nye design og jeg skal lige lære det hele at kende :) Klem Emily