3 blogs jeg læser

3 blogs

Det kommer forhåbentlig ikke bag på nogen, at jeg er glad for at blogge. Og ikke nok med det, jeg elsker virkelig mediet sådan helt generelt og læser selv et hav af blogs. Derfor tænkte jeg, at jeg af og til vil tippe jer om nogle af mine yndlingsblogs. Hvem ved, måske de også er noget for jer. Og I er selvfølgelig meget velkomne til at tippe mig tilbage, hvis I læser (eller har) en blog, som kunne være noget for mig.

Her er i første omgang en engelsk mode- og rejseblog, en schweizisk madblog og så en dansk interiørblog. God læselyst :)

Fashion-Me-Now-May-Outfits-2016-2

Engelske Lucy Williamson driver bloggen Fashion me nowhvor hun byder på hammerinspirerende outfit-posts (damen har en fantastisk laid back stil) og de flotteste rejseindlæg fra en tilsyneladende uendelig strøm af ture til de varme lande. Og så virker hun tilmed både sød og morsom.

eat better not less

Bag Eat better not less står Nadia Damaso fra Schweiz, der virker herligt skør og positiv og som tager de lækreste madbilleder og byder på ditto opskrifter. De fleste opskrifter er sukkerfri og plantebaserede og søger man efter den perfekte acai-bowl eller inspiration til hvad der skal i salaten eller avocadomadden skal toppes med, er EBNL det helt rette sted.

sonoma seven

Sidst men ikke mindst, er jeg meget begejstret for den danske interiørblog Sonoma Seven, som Mille Emilie opdaterer med alt fra design- og interiørnyheder til seje DIY-projekter (små som store) fra eget hjem. Det er også her jeg finder gode budgetversioner af alt fra vaser til ‘cinema-lightboxes’. Og så er der også masser af fokus på børneværelser, for Mille er netop blevet mor til en yndig lille pige.

Nå ja, og så har vi helt samme smag i gulvtæpper og den slags skal man heller ikke kimse ad ;)

 

(Visited 5.538 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Tak for inspiration – linkslove er altid spændende. :)
  For at hælde lidt ananas i egen juice, så er du meget velkommen til at slå et smut forbi min blog, baermonster.dk Jeg blogger om vegetarisk mad, særligt smoothies, salater og suppe, om yoga, bæredygtighed og tanker om livet.
  Min blog er en del af det bæredygtige blogfællesskab og webmagasin sustaindaily.dk, som jeg også vil anbefale et smut (eller tre :) ) forbi. Som Information skrev om Sustain Daily i weekenden, er det bæredygtighed på den lækre måde – med pæne billeder og positiv ånd i stedet for pegen fingre.

  1. Endelig ananas i egen juice :) Du gør det så godt og kigger jævnligt med allerede. Kram Emily

 2. Altid dejligt med ny inspiration. Den schweiziske dame skal helt sikkert tjekkes ud!

  Jeg skriver selv om genbrugsshopping ovre på Mysecondhandcloset.dk

  1. Godt at det kan bruges Harriet og jeg vil bestemt kigge med ovre hos dig også :) Klem Emily

  1. Haha… jamen det er ikke en selvfølge. Synes faktisk ofte jeg hører andre bloggere sige, at de ikke læser andre blogs. Det forstår jeg slet ikke. Elsker blogs! :) Kram Emily

 3. Hej Emily
  Tak for et dejligt indlæg – specielt det med EBNL! Det vil jeg tage med videre til min kæreste, så vi kan få noget lækkert mad på bordet, men stadig kan blive mætte :)

  Måske man også kan hente noget inspiration fra Sonoma ? Det må tiden vise.
  Fortsæt de gode indlæg.

 4. Sødeste, fine Emily! Tak <3 Og i lige måde, er gennemvild med din blog! Altid så gennemarbejdet og inspirerende. God weekend! Knus