De 10 populæreste indlæg

kanel7_zpsf54e103e

Opskriften på de bedste kanelsnegle er et af bloggens mest læste indlæg.

Forleden sad jeg og lurede på hvilke, der er de mest læste indlæg op gennem bloggens historie. Eller de mest læste opskrifter kunne jeg også skrive, for det er virkelig dem, der løber med majoriteten af pladserne på denne top 10. Og I er især glade for de søde sager, skulle jeg hilse at sige ;)

De koldhævede boller og kanelsneglene er suværene vindere af titlen som ‘mest læste indlæg nogensinde’ og er fortsat ofte at finde blandt ugens mest læste indlæg (ude i højre side), på trods af at de har mange år på bagen.

Har I et favoritindlæg?

english med grey2

The other day I was looking through the most popular posts in the history of the blog. It’s the recipes – especially for sweet treats and cakes like cinnamon rolls and chocolate chip cookies – that dominates the top 10. But you can even find my best (and cheapest) hair tip and a mini-guide to Berlin among the most read blog posts.

Do you have a favorite post of your own?

dulcedeleche2_zps2079b968

Lav den lækreste, cremede karamel af kondenseret mælk.

boller1_zps374dee7a

Nemme, koldhævede boller.

chokochip3_zps5d0a0d82

Chocolate chip cookies.

traeligstamme11_zpse9c8fe57

Hjemmelavede træstammer.

snickers1

Snickers-kage.

kladkaka7_zpswiuig583

Den lækreste, nemmeste chokoladekage – på svensk.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Mini-guide til Berlin.

coconutoil3_zps0mu76gql

Mit bedste (og billigste) hårtip.

granataeligble11_zpsa428182b

Sådan piller man et granatæble.

(Visited 2.812 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Jeg tror måske, at jeg har været medvirkende til, at de der kanelsnegle er et hit..;) Jeg har i hvert fald været nødt til at dele opskriften, efter de er blevet serveret..:)
  Træstammerne er helt sikkert en af de næste, der skal afprøves.. Der er allerede kagerester i fryseren..:)

  1. Jamen så siger jeg mange tak Lise :) Så rart at høre at det bliver brugt og delt. Men altså… nu fik jeg vanvittigt meget lyst til både kanelsnegle og træstammer… Klem :)

  1. Åh ja, den er også et hit. Den må jeg vist også hellere lave igen selv snart :) Klem E

 2. Opskriften på bollerne var faktisk den første grund til, at jeg besøgte din blog! – og blevet hængende siden :)

 3. Det indlæg med kokosolie var egentligt grunden til, jeg fandt ind til dig. Og så det med Batiste – tørshampoo.
  Tak for det.
  Og nej, jeg smutter altså ikke lige foreløbig. Jeg elsker at læse med :D

  1. Dét er skægt for mig at høre om hvordan I egentlig kommer forbi i første omgang :) Og så dejligt at du har fået lyst til at blive hængende <3 Kram

 4. Ej, der mangler da indlægget med opskriften på brownie-cheesecake! Det er i hvert fald den, jeg har brugt suverænt flest gange herinde fra, og den er et kæmpe hit, hver gang!

  Men du har altså også bare så mange fantastiske opskrifter liggende. Jeg går i hvert fald stort set altid herind, hvis jeg skal finde på noget lækkert, til en speciel anledning :)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Åh ja, den er også god! Men åbenbart ikke blandt de mest læste ;)
   Så dejligt at høre Lisbeth, må se til at der snart kommer endnu flere. Klem til dig

  2. Nøj Lisbeth, det var godt, du lige mindede mig om den. Jeg havde helt glemt, at jeg ville prøve den opskrift.

   Og til Emily:
   Jeg synes det er svært at vælge et favoritindlæg, men jeg er vild med din bogklub, og så kunne jeg godt lide dengang du var glad for det karrygule (og lignende nuancer) tøj; det er så pænt til dig.

 5. Indlægget med de koldehævede får sikkert også en del trafik fra google. Jeg fandt i hvert fald din blog, da jeg for længe siden googlede koldhævede boller, og dit indlæg var et af de første søgehits. Lucky strike ;) Er hængt ved lige siden!

  Apropos dej- Har du en lækker opskrift på hj. lavet pizza. Og gode idéer til fyld. Ellers stemmer jeg for et sådan indlæg i nær fremtid :D
  Kh M

  1. Dét tror jeg du har helt ret i :)

   Der ligger en pizza eller to i opskriftindekset (find det under mad/drikke i menubaren), men synes det er en god idé til et fremtidigt indlæg. Klem Emily

 6. Et af mine yndlings indlæg er din mini-guide til Berlin. Min kæreste og jeg har lige været afsted i sidste uge, og vi fik både spist overlækre burgere på The Bird, søde vafler hos Kauf dich Glücklich og en lækker morgenmad hos Aunt Benny (virkelig en hyggelig cafe). :)
  Vi brugte også Momondo-app’en til at udforske den dejlige storby. Det er bestemt ikke sidste gang vi har været i Berlin. Desuden var vejret virkelig dårligt, så næste gang må det blive en forårstur. :)

  1. Ej hvor er jeg glad for at høre at I kunne bruge min guide (og havde nogle gode oplevelser). Åh ja, en forårstur til Berlin gad jeg virkelig også godt! Klem Emily

 7. Jeg må blankt indrømme, at kanelsnegle-opskriften er et af mine favoritindlæg! De er simpelthen så lækre – smagfulde og med den helt rigtige konsistent! De bliver lavet hver gang jeg skal bage en kage, som skal være nem, overskuelig og “sikker”.
  Træstammerne vil jeg prøve næste gang – de lyder også lækre!

  1. SÅ dejligt at høre. Må altså virkelig også selv snart lave dem igen, det er alt for længe siden føler jeg ;) Knus Emily

 8. Jeg lavede dine kanelsnegle så sent som i går :) Min kæreste er helt vild med dem. Jeg plejer at lave dem i en springform, placeret tæt ved siden af hinanden, så det ligesom bliver til en kanelsnegle kage – de er fantastiske :D

  http://tealattewithstyle.com/

 9. Hej Emily!

  Du har mange lækre opskrifter på bloggen :-) De koldhævede boller har jeg bagt et utal af gange og de hører til favoritterne, men jeg har brugt flere af dine opskrifter :-) Men der er vist noget galt med linket til karamelcremen – det linker til bollerne …

  Tak for en skøn og meget brugbar blog :-)

  Kh Maiken

 10. Jeg melder mig på karamel-cremen og granatæble indlægget. Granatæble tricket bruger jeg i perioder flere gange om ugen og i går købte jeg sødet kondenseret mælk, gæt selv til hvad. ;)