Opskrifter Galore

homemade-oreos-2

^^Hjemmelavede Oreos^^

Jeg har for nylig opdateret opskriftindekset med alle mine seneste opskrifter. Så er der lidt inspiration til det næste bageprojekt, hverdagsmorgenmaden, fredagscocktailen eller en lækker weekend-treat :)

I kan altid finde indekset ude i højre side under boksen med seneste kommentarer og læseklubben, der hvor der står “Opskrifter Galore”. Ligesom det også er at finde i menubaren øverst lige til venstre for “Hjem” under den menu, der kommer frem, når man trykker på de tre vandrette streger.

Men jeg ved godt, at opskriftindekset er ved at blive en kende uoverskueligt og jeg arbejder på en løsning, hvor det er bedre opdelt og nemmere at finde rundt i. Indtil den ser dagens lys, kan jeg anbefale, at man slet og ret klikker på “Mad & Drikke” i menubaren øverst og siden vælger “Opskrifter“, så får man alle de seneste indlæg i den kategori frem på overskuelig vis. Ellers har jeg listet et par af mine favoritter her for nemheds skyld.

God fornøjelse i køkkenet og god søndag <3

smoothie-bowl4

^^Smoothiebowl med skovbær^^

pizza-pizza6

^^Pizza Night^^

pomegranate-drink3

^^Pomegranate Spritz^^

ramen4

^^Beef Ramen^^

rawbrownie5

^^Raw Brownies^^

sundesnacks2

^^Sunde snacks på farten^^

dreamcake1

^^Den bedste drømmekage^^

bramble2

^^Bramble^^

(Visited 1.828 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Hej Emily. Kan du ikke komme med nogle fine bud på støvler. Ikke for høje :) måske også nogle Chelsea modeller. Du har sådan en god smag og alt hvad du viser falder i min smag :) også gerne et bud på fin efterårs foundation / bb cream med masser af glød. :) var det ikke nogle gode udfordringer.. God fornøjelse med Marathon idag. Du er så sej. Kh. Tanja

    1. Hej Tanja, jo det var nogle gode udfordringer ;) De er skrevet ned og vil have dem in mente til kommende indlæg. Tusinde tak, hvor er du sød :) Kram Emily

  2. Hej igen :) havde faktisk lige 2 spørgsmål mere. Kan se at du er glad for dine vans sneakers. Jeg har mit 2 par nu af de sorte slip on s. Nu tænker jeg det skal være old School modellen som din næste gang. Men bruger du dine hele året , eller bliver de for kolde. ( ja selvfølgelig når der er virkelig koldt og evt sne:) har nemlig et par af de klassiske Adidas også og dem har jeg også kunnet bruge hele året. Og så vil jeg høre dig om avene selvbruner lotionen. Er bedst til de gradvise men hvordan er denne vil du sige. I forhold til farve og lethed at smørre ud. Kh. Tanja

  3. Hej Emily. Har du ikke længere et opskriftsindex? Tidligere havde du inddelt i aftensmad, brød, lækkerier mv., men når jeg trykker på opskrifter nu kommer samtlige af dine opskrifter frem (altså uden nogen særlig inddeling) :). Kh. Annette