7 år

rosinboller2_zpspnnyyiuv

Der hører sig boller til sådan en fødselsdag :)

I dag for syv år siden udgav jeg allerførste indlæg på denne blog.

Så et stort tillykke til min lille blog. Mit hjertebarn, min yndlingshobby og mit drømmejob. Og 7 års dokumentar over dele af mit liv. Det føles helt utroligt, at have sådan et fotoalbum og sådan en ‘dagbog’ fra stort set hver eneste dag i mit liv, siden jeg var 24.

For 3.343 indlæg er det blevet til. Og 126.094 kommentarer ikke mindst. Så det er mere end på sin plads at fejre det ved at takke jer, for at være så engagerede <3

Og for at have fulgt med i stort som småt. Når der var noget at fejre og når jeg var ked af det og for at have været vidner til en endeløs strøm af ‘små ting’.

Jeg har været en tur i arkiverne og fundet lidt gode glimt og øjeblikke frem fra de sidste 7 års ‘Emily Salomon’. Det lader til at min glæde for kage, smoothies, neglelak, hunde, blomster m.m. er ganske langtidsholdbar. Og så skulle jeg måske overveje en hat og lidt karrygult igen snart ;)

Af hjertet tak, tak, tak for jeres utrolige støtte og entusiasme, I gør det til en fornøjelse at dele alt det, jeg elsker her på bloggen.

Klem
Emily

Ps. Opskriften på fødselsdagsbollerne ovenfor er i øvrigt at finde lige her.

greencape5yellow1sunfall5fleur3-11y3snegl5698252239_540d5c8ca4_bbreak3penny5dvf1morning4pen5strawbc2skov5sunnieswaffle1_zps21bca524skov1spie2mustard3lilla6_zpsea0d8c2fhl15decor1dingo1detaljeurowomanfir1_zps04534024fall1-1floslashdebolle14_zps45fc68e7fleur3-1hund4_zps8bb158ceklip1lil1mini2_zps2d112e6emini3_zps455fe921dark3lilla2_zps9ba8f014lilla6_zpsea0d8c2flyse1_zps389faeeckanel1_zps71a94410rahbek1smaa2_zps4c695b8drafflesgul14_zps2f6dbe82seng1_zps70dd2bbamini3_zps455fe921emilysalomonxmarkberg2_zps3fd64609buddybox12_zps5xtapdmhdulle2_zps221717f3fingerphilodendron_zps75d3f878grude4_zps021eccdcisland32_zps8ea1722ekager_zpsu7ximrtzsouk2_zpsgd44do2dwalkin_zpsb6fcdc8esolnedgang_zpsuuc1wjxhpenny_zps7ae77b76kontor3_zps8c7c2661fingerphilodendron_zps75d3f878blomster_zpsofezzvvjstripy2_zps96928d97korrektur_zpsj6g96rhppassionfugu13_zpsggnesukz

Skål og glædelig fredag <3

(Visited 2.701 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

33 Kommentarer

 1. Tillykke med bloggens fødselsdag, kære Emily! Jeg kan genkende mange af billederne ovenfor, men kan simpelt hen ikke huske, hvornår jeg begyndte at læse med.. Tror det kom lidt gradvist, hvor jeg nu tjekker ind hver dag :-) Udviklingen i garderobe er ret sjov – sådan er det jo for os alle sammen, for dig er det bare ret veldokumenteret.

  Mht. tøj, kunne det så en idé at lave et faneblad om “Emilys garderobe”, hvor man kan finde billeder af alt dit tøj og alle din sko enkeltvist, hvor du også har noteret mærket og hvor det er købt? Så kunne man jo selv lige slå op under “Emilys sko” og finde mærket på de der vildt flotte sko fra dit prikkede outfit :-)

 2. TILLYKKE med de syv år! Jeg er har læst med mere eller mindre fra starten – det er altså lidt vildt, at der er gået syv år :D

  Og så må jeg lige sige: Hold op hvor er hvalpe-Penny nuttet! (Ja, det er hun bestemt også nu, men jeg har altså en særlig ting for hvalpe). Hvor har hun været lille :) :)

 3. Stort tillykke med de 7 år fra en læser der har fulgt med i alle år. Sjovt gensyn med billederne :-) tak til dig for at ville dele det hele med os, jeg nupper gerne 7 år mere med dig :-)

 4. Tak for din smukke og hyggelige blog og tillykke med de 7 år. Ved du hvor man køber rag and bone jeans i KBH og kunne du lokkes til en jeansguide – dine egne favoritter og hvorfor eller en guide til flere kropsformer?

  Fredagshilsner,

  Camilla

  1. Hej Camilla, tak <3 Nej tror desværre ikke de kan fås i København længere (men tip mig endelig, hvis de kan!). Før i tiden havde de dem hos Stig P, men ikke længere :(
   Det vil jeg overveje. Mine egne favoritter strækker sig dog mere eller mindre til den samme model fra Rag & Bone, som jeg køber igen og igen (Skinny og Highrise Skinny) som bare passer perfekt til min kropsform. Og så er jeg glad for Levis 501CT, når det skal være loose fit/boyfriend. Kram Emily

   1. Faldt helt tilfældigt over dette indlæg, og da jeg netop lige har set Rag and Bone i Illum ville jeg lige tippe dig/jer om det :)

 5. Stort tillykke med de syv år!

  Det er efterhånden omkring seks år siden jeg selv begyndte at følge bloggen.

  Jeg bliver helt nostalgisk af at se billederne igennem i indlægget! Da jeg startede med at læse med var jeg blot en gymnasiepige i 3.g. bosiddende i Sønderjylland. Der er sket meget siden da ;-)

  Det har (og er) virkelig sjovt at følge med i dit blogging-eventyr. Tak for den endeløse inspiration du udsender – lige fra madlavning til klædeskabet.

  Ps. Hvis jeg fik en 10’er for hver gang jeg har bagt dine “Overnight raising/while showering baking rolls” ville jeg nok blive rig :-)

 6. Tillykke med de 7 år! Elsker at følge med på din skønne blog og har faktisk lige købt alle neglelakkerne fra din kollektion med Essie ;) I øvrigt er billederne af Penny som hvalp alt for søde <3

 7. Kæmpestort tillykke med bloggens føsdag! ? Jeg nyder at følge med – og hvor er det sjovt at se de “gamle” billeder! ;)

 8. Stort tillykke! 7 år – hold da op, har det virkelig været så længe? Jeg kan stadig tydeligt huske den dag min veninde beordrede mig i retning af dit dengang spæne domæne. Sikke meget der er sket siden, men et fast element hele vejen må være fantastisk stil og skønt indhold! :D

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 9. Det har været en kæmpe fornøjelse af få løftet hverdagene lidt hver uge i dit let lyserøde univers. Jeg har efterhånden fulgt med i fem år, hvilket lidt giver samme fornemmelse, som når man har fået en god, rar tv-serie under huden. Og tak for inspiration til at se på hver dag lidt lysere og med en snert mere lyst til at gøre noget andet end i går.
  Ps. Er det ikke snart på tide, du giver et blik ind i din garderobe, som den ser ud i dag? – Og fremhæver dine favorititems, tasker og sko? :)

 10. Sødeste, smukke Emily. Kæmpe tillykke med de 7 år (7 år!). Jeg kommenterer sjældent men har fulgt med fra Dag 1. Jeg elsker din blog, dig og alt hvad du står for og vil følge med til evig tid. Du er min bedste veninde, jeg aldrig har mødt. Jeg er så glad for, at du har mødt din Drømmemand og vil glæde mig til at følge med i de næste spændende kapitler af dit liv. Må du få den skønneste weekend! Kæmpe kram fra Anne i London ?

 11. Hurra og stort tillykke med de 7 år.

  Det er altid en fornøjelse og til stor inspiration at læse med.

 12. Du er simpelthen så utroligt dygtig til at tage billeder. Og jeg stemmer helt sikkert for mere karrygult – den farve klæder dig SÅ godt.
  Tillykke med 7 års flot success, må det vare ved i mange endnu.
  Kh Rikke

 13. Stort tillykke med 7 års blog fødselsdag! :)
  Jeg har VIRKELIG nydt at følge din blog igennem de sidste 5-6 år. Du er stadig en af mine favorit bloggere som jeg dagligt tjekker, så tusind tak for alt det arbejde du lægger i det :)

  Keep up the good Work!

 14. Stort tillykke til bloggen!
  Det er en kæmpe fornøjelse at læse med og nyde dine flotte billeder.
  Glæder mig til at læse med i mange år fremover :)
  Kh Pernille

 15. TILLYKKE med bloggens fødselsdag! Sikke en skøn billed-strøm. Jeg bliver helt varm indeni over at se de søde hvalpe billeder af Penny. OG ikke mindst enormt lækkersulten af alle de lækre cupcakes.

  Jeg er en glad læser gennem flere år – og det har været en fornøjelse at læse med her på bloggen :))

  Knus

 16. Stort tillykke med bloggen – og TAK fordi du er med til at give et smil på læben med dine skønne indlæg..:)
  ..og sikke dejlige billeder her ovenfor..:)

 17. Kære allesammen, af hjertet tak for jeres søde, søde kommentarer. Sikke nogle fine fødselsdagslykønskninger! <3 Mange kram og knus til jer, I er de bedste!

 18. Kæmpe stort tillykke med din skønne blog :-)

  Det er en fornøjelse at være med her, og jeg håber, du fortsætter mange år endnu.
  Du gør noget helt specielt, og jeg er helt vild med det univers, du har skabt her. Det kan du godt være rigtig stolt over.
  Kæmpe stor ros og klap på skulderen herfra.

  Mange tak for dig :-)

  Mange knus
  Karina