Torsdagstaknemmelig

I dag er jeg taknemmelig over, at vi forhåbentlig både har fået sat en dato for bryllup og fundet et sted at holde det.

I år.

Og om blot lidt mere end tre måneder. Det føles både spændende og nervepirrende, men nok mest det første. “It’s gonna be alright”, tænker jeg og jeg glæder mig egentlig bare til for alvor at komme i gang med planlægningen. Og til at dele det hele med jer.

For der har været meget stille på den konto. I know. Det skyldes slet og ret, at vi var i tvivl om vi overhovedet skulle gøre det i år, men nu tager vi springet. Og mon ikke det kan lade sig gøre, at stable et dejligt bryllup på benene på et par måneder? Jeg er fortrøstningsfuld. Endnu…

Er I mange, der selv skal giftes i år? Og er I langt med det hele?

På den lidt mere hverdagslige banehalvdel, er jeg taknemmelig over min løbetur med Penny i morges. Der var for alvor forår i luften og jeg kunne ikke lade være med både at smile stort og grine til verdens bedste (firbenede) løbemakker, der var mindst lige så forårskulret som jeg. Hun insisterede på både masser af rulning i græs (forestil jer noget à la en hundekolbøtte) og lagde op til leg og lignede slet ikke en hund, der er på sit syvende år.

Ps. Mere torsdagstaknemmelighed.

(Visited 5.647 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

38 Kommentarer

 1. Hvor er det altså bare spændende! Den venue du viste på Insta Story i dag var i hvert fald super fed, så jeg glæder mig meget til at følge med ;)
  Jeg er bare torsdagstaknemmrlig over, at solen skinner, og jeg endda har nået at nyde den en smule. Foråret er her <3

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 2. Tillykke med I forhåbentlig har sat en dato for brylluppet og fundet lokale.

  3 måneder er ikke meget til at planlægge et bryllup sammenlignet med folk, der bruger over et år. Min storebror og kone klarede det på kun to måneder, og der var alt, hvad der skal til for et mindeværdig bryllup og god fest: champagne, kage, mad, vin, sol, søde og glade mennesker og ikke mindst fri bar ;)
  Jeg er sikker på jeres også bliver fantastisk og uforglemmeligt.

  God fornøjelse med det :)

  1. Tak for at dele historien med din bror, det var motiverende at høre at det kan lade sig gøre :) Kram E

 3. Jeg skal også giftes i år :) D. 24. juni – og nu er jeg i gang med at sy kjole og vi laver bordpynt. Det er simpelthen så hyggeligt at pusle med :)

 4. Kære Emily,
  Hvor dejligt med et bryllup i sigte. Jeg er 28 og kan 10. maj fejre 7 års bryllupsdag. Det er helt vildt… (jeg var lige nødt til at tælle efter på fingrene). Jeg håber I får en skøn dag og et fantastisk ægteskab.
  Jeg kan anbefale kurset “PREP kursus” (Prevention and Relationship Enhancement Programme) for par. https://www.familieudvikling.dk/tilbud-til-par/prep-kurser/
  Det er ikke parterapi, men et kursus der handler om at lære hinanden at kende og blive et endnu bedre team. Ikke som en “forsøg på at redde”, men som et investering.
  Vi gik i et lignende forløb hos den præst der viede os og havde temaer vi talte om, ligesom for at give vores ægteskab den bedste start.
  Kærligst
  Kamilla

  1. Enig om PREP! Det er den allerbedste gave vi nogensinde har givet hinanden – her seks år efter bruger vi det stadig med succes

 5. Vi skal giftes til august :)

  Har sat dato, booket kirke og sendt 80% af vores save the dates ud! Kan mærke at vi nok snart skal lidt mere igang med planlægningen… og hov jo, svigerforældrenes have er booket ;)

 6. Og så er vi dem, der er nået dertil hvor vi planlægger Kobberbryllup ;-)

  God fornøjelse med planlægning, kan stadigvæk (efter alle de år) huske hvor spændende det var. Den gang var der dog ikke så meget inspiration at finde på nettet, så jeg havde en stor stabel brudeblade, og samlede alle mine ideer i et ringbind (som jeg stadigvæk har)

 7. Jeg er sikker på at man kan stable et bryllup på benene, som stadig er smukt og lækkert, på et par måneder. Jeg er slet ikke i tvivl om, at du får et helt unikt bryllup. Jeg glæder mig i hvert fald til – forhåbentligt – at få et indblik i den store dag. Og som Lisbeth skriver, den lokation du viste frem på Instagram, den er godt nok fin og rustik på den helt rigtige måde. Held og lykke med planlægningen :)

  // http://www.jannifromtheblog.dk

 8. Tillykke med at I har fundet tid og sted. Og at det bliver i år! :) Jeg skal giftes til August og vi har styr på de vigtigste ting men der er stadig masser af detaljer der mangler at falde på plads. Så jeg glæder mig MEGET til at følge med i din planlægning. Pinterests har været genial til at samle inspiration. Kan også anbefale bloggen Snippet & Ink! :)

  God planlægningslyst – det er så hyggeligt og er min yndlings weekendbeskæftigelse for tiden gerne kombineret med god kaffe og en croissant ;)

 9. Det lyder rigtig dejligt og spændende!?
  Jeg kan anbefale CHRICHRI.dk ( Christiane Schaumburg -Mueller).
  De har lige lagt en side ud om huskelister til bryllup.??.
  God fornøjelse med det hele.
  Venlig hilsen Hanne

 10. Blev det simpelthen Papirhallen, som jeg foreslog??!!
  Så har jeg seriøst optur over, at kunne byde ind med noget, der kunne bruges (indsæt dansesmiley. Ahmen, det er da for FEDT!!!!!!!)

  Altså, hvis du har kjolen og den ikke skal sys, som jo gerne tager et halvt år, not kidding, så ja. Selvfølgelig, det kan I sagtens nå! Ringene skal I nok til at se på, hvis I skal have den slags, for de har jo også en produktionstid.

  Ellers sørg for at booke en præst/byrådsmedlem til vielse, musik og catering. Og de der ringe. Så er I godt kørende.

  Plus noget save the date til dem, der skal komme. Mange har allerede ret meget i kalenderen allerede, har jeg erfaret som fødselsdagsbarn om 3 måneder ;-)

  1. Ja det bliver det forhåbentlig, så du kan godt klappe dig selv på skulderen ;)

   Det var nogle gode råd, tak sødeste du <3

   1. Jeg skal da løbe ærerunder på hele Amager :-D :-D :-D

    Det er fannerme også et fedt sted. Det rå fabriks-agtige og så vandet omkring er så spot on.

    Et sted, der ligger lidt længere ude er 56 grader. Kan ikke huske om jeg har fortalt det. Men megalækkert også (I tilfælde af behov for en plan B)

    Kys!

 11. Jeg skal giftes til september :) Vi har praktikken på plads og har nu god tid til at hygge med de små detaljer. Dét glæder jeg mig til :)

  1. Ej hvor skægt har faktisk lige stalket jer på instagram ;) Ser så fint ud det I laver <3

 12. Jeg blev gift i 2013 – og det blev planlagt på 2-3 mdr og på er ret beskedent budget.
  Hele arrangementet var også lidt usikkert indtil ca. slut september – for min mand er fra Cuba, og kom til Danmark (for første gang) den 12. september 2013 ? Så vi skulle lige bruge et par uger på at finde ud af, om han kunne lide Danmark – og om vi kunne finde ud af at bo sammen…
  Efter moden overvejelse (eller noget… ?) besluttede vi at tage chancen og gifte os.
  Nu – knapt 3,5 år og to børn senere – er vi stadig sammen, så helt skævt var det ikke.
  Hele den lange smøre bare for at sige, at der sagtens kan komme et fantastisk bryllup i stand på kort tid – vores var i hvert fald den bedste dag (og med de smukkeste billeder fra Rundetårn, som vi fik lov at tage billeder i – selvom jeg i min uvidenhed ikke havde tjekket, at det vist egentlig kræver at man spørger om lov).
  God fornøjelse med planlægningen – jeg er sikker på, at det nok skal blive en uforglemmelig dag lige meget hvad ☺

 13. Selvfølgelig kan I nå det på nogle måneder! Især hvis I stadig er ude efter det lidt uformelle.

  Vi gjorde det på 5 små måneder, og vi havde en helt perfekt dag :-)

 14. Glæder mig til at følge med i jeres planlægning :-) Vi venter til næste år.. men har faktisk allerede booket lokale for en måned siden…

 15. Grattis till att ha bokat datum Emily!
  Jag och min man bokade vårt bröllop (präst och kyrka) på dagen 3 månader innan. Och det gick jättebra! Vi hade visserligen ett litet bröllop, men jag såg så många fördelar med att inte ha för lång tid för planering. Jag hade blivit en bridezilla… Det vi fokuserade på var att det skulle vara ett bröllop som passade OSS, ingen annan. Vi la mycket fokus på maten eftersom vi båda älskar det. Jag sydde upp en klänning och la ganska mycket pengar på det, eftersom det är ett stort intresse för mig. Val av musik var viktigt och vi funderade, lyssnade, gjorde spellistor och njöt av att drömma om dagen. Fotograf la vi en hel del pengar på och det är vi så glada för, fantastiska bilder! Finns mycket attsöga, men självklart kan ni planera ett kick-ass bröllop på 3 månader! All lycka till er!

  1. Så godt at høre at det kan lade sig gøre. Tak for dit kommentar, det peppede mig <3

 16. Altså hvor er I OPTUR at dele det I er taknemmelige over og ikke mindst jeres egne bryllupshistorier <3 Det er SÅ hyggeligt at læse med om <3 <3 <3 KRAM til jer søde, søde piger