Bryllup Galore ♥ Og på gensyn

Foto: Stephanie Swann

Vores bryllupsfotograf har været lynhurtig og vi har allerede fået lidt af billederne, fra sidste lørdag. Jeg kunne ikke være gladere. For dagen – mere om det, når jeg er hjemme fra bryllupsrejse. For billederne – det er lidt et gamble, men fotografen forstod os tilsyneladende fuldstændig. For manden – naturligvis og heldigvis ;)

Den næste uge zoner jeg fuldstændig ud og sætter alt (endnu mere) i honeymoon-modus. Ingen mail, ingen blogging. Ja, faktisk tænker jeg bare at pakke computeren væk bagerst i camperen, indtil vi vender næsen hjemad om en uges tid. Så der er først nyt herinde på næste mandag eller tirsdag.

Hav det rigtigt rart så længe ♥

Klem
Emily

Ps. Nedenfor har jeg sakset Stephanies (vores bryllupsfotograf) beskrivelse af brylluppet ind. Kan mægtig godt lide hendes oplevelse af dagen. Både i ord og billeder.

Pps. Jeg kan nok ikke holde poterne helt fra min Instagram. Det er så hyggeligt at dele bidder af vores eventyr hist og her, så dér er i mere end velkomne til at følge med så længe.

Følgende er fra Stephanies blog. Hvor man også kan se billederne i en lidt større udgave.

“Well Saturday was a whole heap of fun, a wave of rustic beauty and one of heck of a party! I wouldn’t have expected anything else from lifestyle blogger Emily Salomon and former pro skier Nikolaj Vang. Emily and Nikolaj have great taste and an eye for detail so I knew there would be lots of gorgeous details to capture and there were….lots and lots… a whole warehouse and back yard full! I loved how the industrial feel of the Pladeværkstedet warehouse was juxtaposed with a natural rustic vibe, it worked beautifully.

In Denmark it is tradition that the Groom picks the bouquet. No pressure! The bouquet turned out to a relaxed beauty of dreamy meadow florals that complemented the floral crown perfectly. Emily’s beloved dog called Penny also got to wear flowers in a form of a decorated collar. She excitedly walked Emily and her mother down the aisle.

The vibe was chilled, the guests super happy, the sun was out to play (yes Copenhagen, summer is really here!) while the Moët flowed. After speeches and feasting the dance floor came alive with some crazy cool moves as the cocktails flowed.

So far I am really amazed at how impressive the first dances are in Denmark. I’ve yet to see a two second shuffle as couples really put some effort into making it a great spectacle for guests. I think Emily and Nikolaj’s was the fastest one I’ve seen, they flew around the floor like a whirlwind not missing a beat!

Another Scandinavian tradition includes the end of the Groom’s socks being cut off. I’ve read that this apparently has something to do with making sure he doesn’t go after any other women now that he’s a married man! I’ve also read something along the lines of making sure his so his wife can sew! If anyone knows better I would love to know!

One memory that will stay with me from the night was almost being taken out by Emily’s bionic bouquet toss! Hilarious! Loved Emily’s reaction too (final pic). Such a fun celebration. Wishing you every happiness guys and have fun surfing! ♥”

Alle billeder: Stephanie Swann

(Visited 11.627 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Åh det er virkelig bare de fineste fine billeder! Glæder mig så meget til at høre om dagen og indtil da følge med i jeres bryllupsrejse <3

 2. Ih så smukke nogle billeder, er især vild med det med ‘pik’ i graffiti. Haha! Ser ud til at I havde en magisk dag. <3

 3. Dejlige billeder, I er så gode sammen og smukke begge to:-)
  Jeg kan godt lide de rå omgivelser for jeres billeder på dagen.
  Nyd hinanden frem…….

 4. får helt tårer i øjenen at nummer to billede. I ligner bare nogle der tænker “yæs, jeg fik hende/ham”.

  Stort:-)

  Tillykke med dagen og gommen :-)

 5. Det er de FEDESTE bryllupsbilleder jeg nogen sinde har set!!!!! Hvor ser I lykkelige ud! Kæmpe tillykke til jer!!!