Sommerpostkort: Frederikke Toftsø

I løbet af sommeren bringer jeg en række ‘postkort’, med søde og inspirerende mennesker, jeg kender, der svarer på lidt af hvert om deres sommer. En slags mini-venindebog. Fjerde i rækken er blogger og sneakerekspert Frederikke Toftsø, og hun har været så sød også at dele sin bedste anbefaling til et par sommersneakers. Læs med :)

Ps. Sommerpostkort fra Anne au ChocolatTrine Kjær og Hannah Løffler Schmidt.

Hvad skal du lave i ferien og med hvem?
Jeg har mega travlt på mit arbejde her under ferien, da Rezet Store åbner en ny butik i Odense i starten af Juli. Derfor har jeg udskudt min ferie til efteråret. Jeg skal dog i sommerhus hver weekend og så tager jeg forhåbenligt et par dage til Bornholm med min kæreste og nogle af vores bedste venner. Det er flere år siden jeg har været der, så glæder mig til klipper, natur og masser af solbadning.

Hvad skal du spise?
Jeg har planer om at holde det luksus her i København over sommeren, så det bliver nok en masse ture til Pastis og så vil jeg gerne prøve La Banchina.

Hvad ligger der i din sommerlæsestak?
Tonny Vorms Det Sidste Tog til Boston, Joan Didions South and West og Phil Knights biografi Shoe Dog, som jeg snart er færdig med.

Hvad pakker du i strandtasken eller kufferten?
Solcreme, strandtennissæt (min nye besættelse – er blevet ret god!) og en kasket så jeg ikke får rynke-face :)

Hvad er din yndlingssommerdrink og yndlingsis?
Vandmelonjuice er min favorit sommerdrik, det smager så friskt og er mega læskende. Hvis jeg skal have is, går jeg for en gammeldags med det hele eller en Kung Fu.

Hvad er din bedste anbefaling til et par sommersneakers?
Sommerens sneakers bliver helt sikkert Nikes Vapormax, de er lavet i det ultralette flyknit materiale og har en smal silhuet. Sålen er ren luft og så synes jeg at de ser virkelig smarte ud til bare ben.

(Visited 3.257 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

1 Kommentar