Sommerpostkort: Emilie Lilja

I løbet af sommeren bringer jeg en række ‘postkort’, med søde og inspirerende mennesker, jeg kender, der svarer på lidt af hvert om deres sommer. En slags mini-venindebog. Femte i rækken er DJ, model og YouTuber Emilie Lilja, der også har været så sød og dele hendes bedste træningsøvelser til sommeren. Læs med :)

Ps. Sommerpostkort fra Anne au ChocolatTrine KjærHannah Løffler Schmidt og Frederikke Toftsø.

Hvad skal du lave i ferien og med hvem?
Jeg skal bare være hjemme og nyde den danske sommer (hvis den ellers har tænkt sig at titte frem). Jeg har købt ny lejlighed på Frederiksberg og skal bruge min tid på at indrette den og falde på plads. Glæder mig helt afsindigt meget!

Desuden bliver jeg også mor til en lille hundehvalp, der hedder Torben – så jeg får meget at se til!

Torben og jeg kommer nok primært til at sidde og skrive på min bog som jeg lige har annonceret at jeg udgiver via Gyldendal i foråret 2018. Det gør vi på min yndlingscafé Hønen&Ægget på Øster Farimagsgade med en Aperol Spritz on the side.

Hvad skal du spise?
Ærter, koldskål, vandmelon og masser af skaldyr! Det er så ægte sommer som det kan blive!

Hvad ligger der i din sommerlæsestak?
Der ligge egentlig kun to indtil videre, “I love Dick” og “Lejligheden” af S.L Grey.
Jeg vil ikke være for optimistisk ved at vælge flere bøger end det, da jeg skal fokusere på at få min egen bog færdig.

Hvad pakker du i strandtasken eller kufferten?
Snor og godbidder til Torben, faktor 50 solcreme til mit fjæs fra PHFormula, mine Céline solbriller fra Salling Optik, de to udvalgte sommerbøger, min badedragt fra Zoé Karsen og min grønne bøllehat fra Ganni.

Til sommerfesterne og de lange nætter dyrker jeg denne sæson mine hvide vintage jeans fra Levi’s (fås i Mads Nørgaard) og mine nye højhælede sandaler i skind fra Ganni som seriøst er de bedste sandaler jeg nogensinde har gået i – perfekt til at danse natten lang!
Om søndagen og til de grå regnvejrsdage som Danmark desværre bringer os i ny og næ, bor jeg i mit nye Han Kjøbenhavn joggingsæt. (Psst! De har lige lanceret deres pigekollektion, der er så sprød!).

Hvad er din yndlingssommerdrink og yndlingsis?
Min yndlingssommerdrink er Aperol Spritz og min yndlingsis er is fra Ismageriet i vaffel, med 3 kugler is, guf, flødeskum, syltetøj og flødebolle. Intet mindre kan gøre det.

Hvad er dine bedste sommerøvelser til mave og baller?
Som et ekstra tip til din sommertræning har jeg lavet et par videoer, som du både kan lave i træningscenteret og på kanten af poolen; Bikini 1, Bikini 2 ligger klar og Bikini 3 kommer i denne uge.

 

(Visited 8.082 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer