Ugens Udfordring – Tøjplan

Uanset om man vil have bedre overblik over ens garderobe og bruge det man har (i stedet for at købe nyt) eller om man bare vil gøre det nemmere for sig selv om morgenen og undgå tøjkriser, så er denne her udfordring ret skæg. Synes jeg i alle tilfælde selv. Den kræver en lille smule forberedelse, men til gengæld bliver resten af ugen så (forhåbentlig) lettere.

Akkurat som hvis man laver (og køber ind til) en madplan, så skal vi denne uge lave en tøjplan. Altså en plan over akkurat hvad man skal have på hvilken dag. Man kan også tænke på det, som at man skulle pakke en kuffert med outfits til en uge.

Og så skal man holde sig til planen. Det er nok det, der er det udfordrende og jeg er spændt på at se, om jeg undervejs får lyst til at tage noget andet på, eller om jeg synes det er dejligt og nemt, at det hele er valgt på forhånd.

Da jeg valgte tøj ud fokuserede jeg på, at tage nogle ting med, jeg ellers ikke er så god til at få brugt (okay jeans og læderjakke undtaget ;)) og så ville jeg også gerne have gengangere, så jeg blev tvunget til at kombinere på kryds og tværs for at få tøjplanen til at gå op. Dog uden at have præcis det samme på flere dage. Noget jeg ellers godt kan være lidt slem til.

Jeg har valgt kun at lægge selve tøjet frem og så vælger jeg sko og overtøj på dagen alt efter vejr og humør. Men vil man gå planken ud, vælger man selvfølgelig også sko, accessories og overtøj på forhånd.

Silkebluse med røde prikker, kjole med galakseprint, bluse med bier, sort jakke, ternede bukser og læderjakke.

‘De udvalgte’ kan I se her ( + nedenfor, 12 stykker tøj i alt ) og om det lykkes at gennemføre, kan I tjekke ind og se om en uge.

 • Onsdag: Jeans + silkebluse med røde prikker + armygrøn cardigan.
 • Torsdag: Ternet buks + silkebluse med røde prikker + læderjakke.
 • Fredag: (hvor jeg skal ud om aftenen): Højhalset bluse + kjole med galakseprint + sort jakke. Sneakers til om dagen. Høje hæle om aftenen.
 • Lørdag: Jeans + bluse med bier + læderjakke.
 • Søndag: Sorte bukser + tee + multifarvet strik
 • Mandag: Ternede bukser, højhalset bluse + stribet strik.
 • Tirsdag: Jeans + tee + multifarvet strik + læderjakke.

Jeg håber, I har lyst til at lege med?

Højhalset bluse (øverst til venstre), t-shirts (en grå + en hvid) til at have under strik, stribet strik, grøn cardigan, multifarvet strik, jeans og sorte bukser.

(Visited 3.956 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

 1. Måske en mindre udfordring. Da jeg praktisere det ofte. Men hvorfor skulle det være en ekstra god ting? :)

  1. Det er det heller ikke. Eller jo, hvis det eliminerer tøjkriser, så er det. Men det bliver ikke alle ugens udfordringer der kommer til at handle om at gøre noget godt. Nogle af dem skal også bare være skægge, handle om at gøre tingene på en anden måde eller ja, udfordrende. Og for mig er det noget jeg aldrig gør og bruger lang tid på hver morgen ellers.

   Da jeg lavede det sidste gang så var nogle udfordringer at tage en ny farve læbestift på hver dag i en uge, mens andre handlede om træning osv. Så der kommer til at være masser af forskelligt :)
   Og er det noget man allerede gør, så er det selvfølgelig knapt så stor en udfordring ;) Klem Emily

 2. Hej du,
  Super godt indlæg og noget, jeg on/of prøver at gøre, når jeg synes mit skab er åndssvagt!

  Noget meget småt, som jeg altid synes er lidt spændende, er hvor folk køber deres basis T-shirts?
  Hvor er dine fra?

  God tirsdag,
  Cecilie

 3. Spændende udfordring. Kommer ikke til at følge den dog ved at lave en plan, da jeg allerede pt laver 10x10challenge (10 items = 10 days). Så har allerede mere eller mindre planlagt hvilke ting jeg må have på har bare ikke helt lavet outfits endnu.

  God dag

  1. Åh den er også god. Går det ok? Bliver man nød til at vaske undervejs eller kan det lade sig gøre uden? Knus Emily

 4. Og forresten :) strikken fra Acne. Hvis og når du vil af med den så er jeg meget interesseret. Kan ikke finde den på nettet. Og lige et andet spørgsmål. Dine plakater i soveværelset er så fine og vi er ved at lave nyt så tænker de vil passe hos os også. Kender du størrelsen ? Knus Tanja

 5. Fed idé, jeg laver ofte tøjplan fordi jeg skal have 3 børn ud af døren hver dag i skole, børnehave og vuggestue!
  Må vi ikke se de færdige OOTD bagefter?

  1. Jo, har taget billeder de sidste par dage, så nu er det bare om jeg lykkes med resten, men viser dem når jeg kommer med update på udfordringen :) Kram E

 6. Godt initiativ!!! Noget jeg konstant TÆNKER på at gøre, men desværre ikke får gjort og jeg VED hvor meget tid jeg kan spare ved at planlægge mine outfits forud! Derfor SÅDAN og jeg må også se at komme i gang! ?

 7. bruger appen closet til det…tager tid at tage fotos men efter 3 vandskader har jeg naturligt haft tøjet ude af skabe og fået gjort det der…ogs skal man blot huske at tage fotos når man køber nyt. Hjælper mig også til at få brugt andet end de vanlige 5 sorte ting….

 8. Denne gang er jeg fuldt med! Har planlagt outfits til onsdag, torsdag og fredag i denne uge og mandag, tirsdag og onsdag i næste uge på Polyvore – det er overraskende rart om morgenen at ikke skulle tænke men samtidig komme ud af døren i noget man føler sig “smart” i :) Og så er det jo en perfekt mulighed til at få brugt de ting der ligger gemt bagerest i skabet.
  Glæder mig til at høre hvordan du selv ender med at synes om det :)