Sengedrømme og drømmesenge

Den største luksus jeg kender til, er ikke designertasker, ansigtsbehandlinger, rejser til eksotiske destinationer, magnumflasker med champagne eller croissanter med smør i og på. Selvom det nu altsammen er dejligt. Næ, skal jeg rigtigt frådse, forkæle og godte mig, så er det noget helt andet og i manges øjne meget kedeligt, der kommer på dagsordenen.

For jeg kender ingen bedre selvforkælelse (og jeg kender ellers mange, tænk bare på, at det mere eller mindre eksplicit, er et af hovedemnerne, som jeg har skrevet om i 9 år herinde) end at gå tidligt i seng.

Hvis jeg kan ligge i min seng omkring kl 21 (eller endda tidligere, hvis det skal være helt dekadent), da er min lykke gjort. Er det tilmed i rent sengetøj og efter et aftenbad og i selskab med en god bog, så er der slet og ret intet over eller ved siden af.

Har I det lige sådan? For min sengemakker er det lige modsat. Han elsker at være sent oppe og nyder at udnytte de sene aftentimer langt mere end skønhedssøvn og boglæsning under dynen.

Men når man som jeg er så begejstret for at gå tidligt i seng (og for at sove i almindelighed), så giver det næsten sig selv, at jeg også er umanerligt glad for min seng. Det har jeg tudet jer ørerne fulde med bl.a. her og her.

Og mens jeg ikke kunne drømme om at være min seng utro for alvor, så var jeg ikke sen til at sige ja, til at kigge på, ligge og hoppe i Aupings nye smukke sengemodel, Original Box, der ligesom den Auping-seng vi har, kan customizes lige efter ens ønsker om udseende, materialer, farver og madras.

Køber man seng fra Auping, får man ikke bare nogle af de allerbedst ventilerede og støttende madrasser på markedet, man får også en bæredygtig seng, der er lavet på en 100% CO2-neutral produktion i Holland. Og som er fri for al uønsket kemi i form af bl.a. flammehæmmere og blegemidler, der kan forpeste din nattesøvn. For det smukke ydre hjælper på det, men det er især på grund af de andre punkter, at jeg virkelig er fan.

Pssst… Læs mit indlæg om hvordan du detoxer dit soveværelse.

Når man designer sin Original Box fra Auping, kan man vælge mellem fem forskellige hovedgærder, et fodgærde, mange materialer og masser af farver, så kombinationsmulighederne er nærmest uendelige.

Jeg fik lidt lyst til at sammensætte (endnu) en drømmeseng, men den seng vi har, har mange gode år i sig endnu, så det blev ved det hyggelige tankeeksperiment. Var ellers svært forelsket i den dybrøde seng. Og så kunne man jo også lave en nougatbrun seng jvf. mit indlæg i går ;)

Godnat og sov rigtigt godt (og tidligt) søde mennesker ♥

Ps. Vil du sove godt eller endnu bedre så kig med her.

(Visited 7.088 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Når jeg er træt ind til benet klokken 20-21 stykker, så kunne jeg nu af og til godt ønske at jeg var b-menneske ;) Knus E

 1. Jeg er også kæmpe a-menneske og vægter en god seng meget højt. Det var den første ting, min kæreste og jeg købte sammen – faktisk inden vi overhovedet boede sammen eller havde udsigt til det. Men vi skulle have noget ordentligt at sove i og således fik vi stuvet en 180 seng med ekstra længde ind i mit etværelses lejlighed.
  Det var heldigt, der ikke gik mange måneder, før Københavns boligmarkedet kastede en toværelses lejelejlighed i skødet på os. Trykker tit næsen flad på Østerbrogade, hvor de sælger auping. Da vi købte var økonomien ikke både til en pæn og en god, så det blev blot en god :)

  1. Det lyder nu også som en god prioritering :) Og det er netop hos Auping på Østerbrogade, at billederne her er taget :) Klem Emily

  1. Den er fra Second Female. Synes også selv den er så fin og ja, helt rigtig til efteråret :) Kram

 2. ÅH! En ny seng står virkelig højt på min ønskeliste. Har pt en fra IKEA, og jovist, den er ganske udmærket, men når man har prøvet kvalitet på hoteller o.lign., så bliver den aldrig rigtig den samme. Næste store udskrivning må blive en ny seng, og den her på billederne er da totalt lækker! Det samme er du forresten ;)

  1. Vi er faktisk der, hvor vi savner vores egen seng, når vi sover på hotel. Så har man en god seng ;) Så synes det lyder som en god plan du har. Og mange, mange tak, hvor er du bare sød <3 Knus Emily