8 opskrifter til din weekendmorgen

Banana bread – helt himmelsk, hvis man rister det og spiser med smør på. Eller peanutbutter.

Jeg har haft den hyggeligste hjemmearbejdsdag i dag. Først en tidlig yogatime i Yo og siden morgenmad ad flere omgange. Med god tid og iført blødt tøj. Derefter en effektiv dag på hjemmekontorpinden, hvor jeg (næsten) fik indhentet det forsømte og nu glæder jeg mig til velfortjent weekend.

I disse uger tumler jeg lidt med at finde balancen i forhold til nyt job og de andre ting, jeg også har at se til, men jeg synes jeg begynder at finde takten og er vigtigst af alt rigtig glad for omstillingen.

Mens regnen har trommet mod ruden i dag, har jeg dagdrømt lidt om en weekend fuld af efterårs-/indendørshygge (nå, ja og to fødselsdage ej at forglemme ELLE fejrer 10-års fødselsdag i aften og i morgen skal vi til 40-års) og så er det altså oplagt at planlægge en morgenmad med noget ekstra lækkert på bordet. Måske I har det lige sådan?

Her er under alle omstændigheder otte gode bud, på hvad der skal på weekendmorgenbordet.

Jeg håber, I får en fortryllende weekend ♥

Smoothiebowl med skovbær – som at spise isdessert til morgenmad.

Bagt morgenmad med bær og knas – havregrød som kage. Meget dejligt og ikke mindst dufter det himmelsk, når man bager den.

Nemme koldhævede boller – bloggens mest læste indlæg. Nogensinde. Enough said.

Orange Granola – opskriften hedder godt nok ‘Knas til koldskål’, men det er altså ‘bare’ en lækker granola.

Havregrød Deluxe – med karamelliseret banan og andet kræs.

Mr. Green – grønneste, sundeste, friskeste juice.

Choko-orange chiagrød – endnu én i temaet ‘dessert til morgenmad’.

 

(Visited 6.264 times, 9 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Takk for tips. Jeg sliter litt med å få i meg morgenmat da min apetitt ikke er den beste på morgenen. Men banana bread “toast” med peanøttsmør høres helt fantastisk ut :)

  2. Jeg skal lave bananbrød sammen med min søster i dag (om end det formentlig ender med at blive mig, der bager, og hende, der hepper – helt perfekt). Jeg tror, jeg vil bruge din opskrift ;-)

    1. Hvis det endte med den, så håber jeg det blev godt. Hvor hyggeligt med søster bage-date <3 Klem E