Vind: Bryllup eller Hverdagsglamour

Tusinde, tusinde tak for jeres søde fødselsdagsbeskeder til seneste indlæg. Det er mægtigt hyggeligt, når I fortæller om jeres perception af bloggen, hvor længe I har læst med og hvordan I bruger den og nå, ja så skal jeg heller ikke være for fin til at indrømme at lykønskninger og ikke mindst ros altid rart. Tak ♥

Vi indleder fødselsdagsfejringen med en lille konkurrence. De andre jeg har i ærmet, har måske lidt mere wow-effekt og noget flottere præmier, men jeg synes nu alligevel denne her er lidt hyggelig. For det er ‘mine’ bøger, der er på højkant. Hverdagsglamour der udkom tilbage i 2014 og Bryllup som jeg skrev sammen med 3 af mine bedste bloggerkollegaer, gode veninder og medlemmer af Koneklubben sidste år.

Sidstnævnte er den ultimative, personlige guide til at holde bryllup (hvis vi selv skal sige det, haha) eller en anden stor fest. Måske nogle af jer er blevet friet til i løbet af sommeren? I så fald er den oplagt.

Hverdagsglamour er en hyggelig lille guide til alting. Næsten i alle tilfælde. Der er afsnit om både mad, skønhed, stil, indretning, oplevelser m.m. Så altså nogenlunde de emner bloggen også dækker men her i bogform.

Der er to eksemplarer af Hverdagsglamour og ligeledes to af Bryllup i puljen,således trækker jeg fire vindere i alt. Man kan læse mere om Hverdagsglamour i dette indlæg (hvor der også er lidt uddrag fra bogen) og mere om Bryllup i dette.

Og jeg signerer hellere end gerne og skriver en hilsen i bøgerne, skulle vinderne ønske det.

Hverdagsglamour er i øvrigt lidt af et kuriosum, idet den er udsolgt fra forlaget, så den er ikke sådan lige at få fat i. Men jeg har en håndfuld stående her på hylden i bogreolen og selvom jeg værner lidt om dem, så synes jeg det er hyggeligt at forære et par af dem til jer i anledning af bloggens fødselsdag.

For at deltage skal du blot lægge en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller, hvilken af bøgerne du helst vil vinde ♥

Konkurrencen slutter på søndag d. 29. september kl. 12.00 og jeg trækker de fire vindere umiddelbart efter. Vinderne får direkte besked på mail.

(Visited 3.505 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

275 Kommentarer

 1. Et stort tillykke med de 10 år! Begge bøger lyder fremragende, men da jeg er gift på 11. år, er det alligevel “Hverdagsglamour” jeg meget gerne vil vinde!

 2. Jeg vil helst vinde Jeres bryllupsbog. Skal ikke selv giftes (endnu), men næste år har jeg to veninder som skal, og det ville være den ultimative lille venindegave :)

 3. Ville super gerne vinde bryllup da jeg finder alle fire Ladies super inspirerende? Og så satser jeg på snart at få lov af manden til at blive velsignet i kirken, da vi endte med et lynbrylluo af praktiske årsager.
  Har allerede hverdagsglamour på hylden, og det er bare den fineste bog.
  Var man den heldige, ville et signeret eksemplar ikke være at kæmmes af.

 4. Tillykke med fødselsdagen <3

  Jeg vil gerne vinde hverdagsglamour, for det kunne jeg godt bruge lidt af her på barsel :)

 5. Jeg aner faktisk ikke hvor mange år jeg har fulgt med – tror ikke det var helt fra start, men nok omkring 8 år ? Jeg vil vildt gerne vinde en signeret udgave af bryllupsbogen – skal nemlig giftes til maj (2,5 år efter min kæreste friede – vi fik nemlig en datter få måneder efter frieriet) ?

 6. Bryllup, ville være helt perfekt, da jeg er i gang med at planlægge det store californien bryllup! ?

 7. Uh! Tillykke med bloggen ❤️ Jeg kunne rigtig godt tænke mig bryllupsbogen, som inspiration inden mit eget bryllup.

 8. Jeg vil meget gerne vinde Jeres bryllupsbog – da jeg blev forlovet for snart et år siden og meget gerne vil have inspiration til et bryllup (forhåbentligt snart)! Tak for en meget dejlig blog ?

 9. Bryllupsbogen – til min kæreste. Han kunne godt bruge en lille hentydning ;)

  Og tillykke med jubi!

 10. Hverdagsglamour! Fordi at jeg på trods af stor kærlighed til efteråret tænker, det snildt kan pimpes lidt op :) Tak for blog, svar og tillykke med dig ?

 11. Sikke en fantastisk konkurrence du har her! Jeg gad virkelig godt have begge bøger, så for mig er det meget svært at vælge… Men jeg tænker at hvis jeg skal vælge falder mit valg på hverdagsglamour

 12. Jeg vil elske at vinde din fine bog ‘Hverdagsglamour’ ♥️ Bare at kunne nyde sidde og læse den med en god kop kaffe her i min barselsbobbel. Den perfekte og ultimative måde at slappe af på her 1 uge inden termin ?????

 13. Jeres fine bryllupsbog til min skønne studieveninde, som skal giftes til næste sommer. Jeg er sikker på, at den vil falde i god jord hos min veninde, der fortjener en uforglemmelig dag. ❤️

 14. Jeg ville rigtig gerne vinde “hverdagsglamour”. Jeg er på barsel og har termin om en måned, så den ville være perfekt til lidt hyggelæsning her i efteråret inden ankomst af vores søn. ???

 15. Hej søde Emilie! Lige meget hvad vil jeg benytte chancen til at fortælle dig hvilken glæde jeg har af at følge dig! Du virker rolig, sød, omsorgsfuld, nede på jorden og rar at være omkring. Tak for dig!

  Jeg skal giftes i januar og ville elske at få denne bryllupsbog, men der er mange som ville det! ? jeg håber jeg kan vinde den men god vind din vej lige meget hvad

  God dag til dig ❤️

 16. Jeg håber på at vinde ‘Bryllup’. Hvis jeg vinder vil jeg nemlig give den som en lille overraskelse til min søde veninde, der skal giftes til sommer.

 17. Jeg vil elske at vinde “Hverdagsglamour” da jeg har lånt den mindst 10 gange på biblioteket. ??‍♀️
  Mvh. Camilla

 18. Bryllup ❤️
  Så jeg kan komme lidt videre med planlægningen af mit eget bryllup i september 2020.

 19. Tillykke med bloggen! Og tak fordi vi må være med på sidelinjen – det er så hyggeligt og inspirerende (selv har jeg fulgt med i noget der ligner 7 år, og da jeg er 23 må jeg da sige at du har været en kæmpe inspirationskilde især mht personlig stil og indretning OG en mere miljøbevidst hverdag – så kæmpe tak for det) ☺️ Begge bøger kunne være skønne at eje, så det er svært at skulle håbe på blot een af dem – men tænker bryllupsbogen kunne være meget praktisk og hyggelig at få fingrene i. Så krydser fingre ?

 20. Jeg vil rigtig gerne vinde bryllupsbogen – vi er netop gået i gang med at planlægge bryllup i 2020 :D

 21. Jeg vil gerne vinde bryllupsbogen, da jeg har flere veninder som skal giftes inden for et år! Jeg vil gerne kunne støtte mine veninder og komme med gode idéer og råd :-)

 22. Ih en fin konkurrence! Jeg skal giftes næste år og har pønset lidt på at købe ‘Bryllup’, da I alle havde nogle smukke og meget forskellige bryllupper. Så det kunne være en skøn præmie ???

 23. Jeg ville knuselske at vinde Hverdagsglamour, som jeg længe desperat har forsøgt at få fat i ?

 24. Jeg er lige blevet friet til på min 30 års fødselsdag ❤️ simpelthen helt på røven over han gjorde det, det er så vildt at skulle giftes med sit livs kærlighed, og far’en til mit barn? så jeg vil helt vildt gerne vinde bryllupsbogen!

 25. Jeg har allerede hverdagsglamour, så jeg siger bryllup! Og så må jeg håbe at jeg får brug for den en dag ;-) Tillykke med din fine blog!

 26. Hverdagsglamour – for hvem kan ikke bruge lidt ekstra glamour her til vinterhveedagene ???

 27. Tillykke til både bloggen og deg! <3 Egentlig ønsker jeg meg begge, men det er absolutt Bryllupsboken jeg trenger aller mest! Jeg har faktisk forsøkt iherdig å få tak i den her i landet i uten hell, så det hadde vært helt perfekt. Akkurat nå synes jeg bryllupsplanleggingen er litt angstfylt og vanskelig, men siden jeg har fått ring på fingeren og vi faktisk har satt en dato er det vel bare å begynne? Da hadde boken vært til veldig god hjelp!

 28. Jeg ønsker din bryllupsbog! Hver gang jeg ser den i en boghandel, skal jeg lige hen og pille lidt i den ?

  Jeg har din anden skønne bog ! Elsker den! Kigger ofte stadig i den for inspiration på forskellige områder ❤

 29. Vil så gerne vinde bryllups bogen så jeg kan forberede mig på mit drømme bryllup! ???

 30. Stort tillykke med bloggen! Jeg har fulgt med i efterhånden en del år, og fast i i hvert fald 5-6. Lidt sjovt at tænke på, egentlig. :)

  Hvis jeg vinder, vil jeg mægtig gerne vinde Bryllupsbogen. Engang skal min mands og mit lille rådhusbryllup nemlig fejres en gang til i større stil, er planen. <3

 31. Hvis jeg bliver den heldige vinder af din konkurrence, vil jeg helst vinde hverdagsglamour??

 32. Tillykke med de 10 år!

  Jeg tænker, at ‘Hverdagsglamour’ kan inspirere mig i min kommende barsel, så jeg ikke går helt i hi henover vinteren.

 33. Bryllup ? er selv lige blevet forlovet (på vores datters 1-års fødselsdag), så det kunne ikke være mere perfekt ❤️

 34. Uhh… Altså jeg har længe været ret hooked på Hverdagsglamour, så ja tak, meget gerne.
  Bryllupsbogen lyder også spændende, men den må jeg så investere i NÅR jeg en dag skulle være så heldig at nøde en sød mand. Jeg er født til at koordinere events og fester, men jeg er sikker på jeg sagtens kan blive inspireret og lære et par tips og tricks :-)

 35. Jeg vil så gerne vinde Hverdagsglamour, hvis jeg skulle være så heldig :-) Og stort tillykke med det skarpe hjørne!

 36. Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg elske at vinde hverdagsglamour, da jeg i forvejen bruger din blog og Instagram som inspiration og gode ideer.??

 37. Orj for nogle skønne præmier, der er på højkant! Jeg ville hellere end gerne vinde ‘Bryllup’, så guiden for et super bryllup er hjemme <‘3
  Der er så mange detaljer og beslutninger, som skal tages, så med sådan en bog kan det kun være den største hjælp at eje! (o:

 38. Bryllupsbogen – fordi jeg endnu har tilgode at fejre vores ægteskab der efterhånden har et par år på bagen ☺️

 39. Stort tillykke med din fine blog. Jeg har efterhånden fulgt med i mange år – tak for dejlig og inspirerende læsning. Jeg vil gerne vinde jeres bryllupsbog.

 40. Det er virkelig et svært valg.. men hvem drømmer ikke om et fantastisk bryllup :)
  Bryllup

 41. Sikke en hyggelig konkurrence. Hverdagsglamour kunne være hyggelig at læse ?

  God aften!

 42. Jeg ønsker mig den smukke bryllupsbog til stor inspiration. Skal giftes til sommer ???

 43. Kære Emily,
  Tillykke med de 10 år ? jeg kunne godt tænke mig at vinde hverdagsglamour ?

 44. Ville så gerne vinde hverdagsglamour, nu hvor den desværre ikke bliver solgt længere ??

 45. Jeg er allerede den glade ejer af Hverdagsglamour, så jeg vil blive rigtig glad for at vinde Bryllup ?????

 46. Jeg har kigget så længe på jeres fine bryllupsbog, så den må valget falde på, selvom hverdagsglamour også er højt på ønskelisten. Hvis jeg nu er så heldig at vinde bryllupsbogen her, så synes min kæreste jo ikke at det er underligt, at jeg har den på hylden :D

 47. Meget gerne hverdagsglamour. Jeg savner i den grad inspiration til at få lidt mere glamour ind i hverdagene, så det hele ikke bare bliver et hamsterhjul.
  Tak for en dejlig blog ?

 48. Jeg har i et par år prøvet at få fat i Hverdagsglamour, men som du skriver, så er den jo desværre udsolgt. Heldigvis kan den lånes på biblioteket, men jeg kunne så frygtelig godt tænke mig at have min egen ?

 49. Trods jeg er nyforlovet har jeg ledt på dba og andre steder efter Hverdsgsglamour uden held ?? har lånt den så mange gange på bibloteket ???

 50. Jeg kunne godt tænke mig at vinde Hverdagsglamour! Jeg vil øve mig på at sætte pris på alle de fine stunder i hverdagen :-)

 51. Hverdagsglamour ??Nu hvor det er efterår og snart vinter ville det være fedt med en dejlig bog, hvor der er skøn inspiration ?

 52. Jeg ville elske at vinde ‘Hverdagsglamour’ – det kan man godt bruge noget af, når man er på barsel?

 53. Vil helst vinde Hverdagsglamour ? Tak for en fantastisk blog, som jeg har fulgt lige fra starten!

 54. Bryllup… Som jeg står nr 37 i kø til på biblioteket. Brylluppet skulle jo gerne stå næste år :-)

 55. Hverdagsglamour ✨
  …….

  Tak for dig E.
  Du har formået at ramme mig. Blandt de mange man får trykket følg på Instagram er du rent faktisk en som jeg nærmest føler at jeg kender. Du er jordnær, dedikeret og ærlig hvilket nok er det som inspirere mig helt vildt. Det er super fedt at følge dig både på bloggen og instagram.
  Bliv ved med at være dig – det gør dig til den sejeste mor, hundemor og kæreste.

  … min kæreste er normalt anti-insta-blogger fyren som alligevel må give sig efter at dine rejse guides og træstammer sidder lige i skabet ?
  (Ps. Vores næste rejse har vi planer om skal gå til Irland!)

  Hav en god aften!

  Vh M

 56. Vil så gerne vinde bryllupsbogen! Jeg er dog ikke blevet friet til (endnu ?), så det føles som om jeg ikke selv må anskaffe mig den. Meeen, hvis nu man vinder den er det jo en anden sag. For længe siden sagde jeg, ar jeg ville fri hvis det blev skudår inden han gik på knæ – og det viser sig at det er skudår næste år! I hvert fald kan jeg bruge timer på at drømme om bryllup, så bogen ville være perfekt til at indulge’.

 57. Jeg er så heldig allerede at have din Hverdagsglamour, som jeg er noget så glad for, så det ville være så skønt også at kunne tilføje Bryllups-bogen til samlingen.?

 58. Jeg har allerede Hverdagsglamour i reolen ?
  Men ville super gerne have brullupsbogen stående ved siden af, som jeg har smugkigget i, i div boghandler ??

 59. Årh, jeg har fulgt din blog siden 2015, så jeg er faktisk allerede en heldig ejer af Hverdagsglamour! Den er super fin og enormt inspirerende – og den kan varmt anbefales til alle andre. Jeg håber derfor på at få fingrene i din fine bryllupsbog – også selvom et bryllup ikke ligefrem er aktuelt i mit liv lige nu :-) Men jeg er pjattet med fester med detaljerede bordopdækninger og pynt, så den ville være så skøn at have som en lille vejledning til de mere specielle anledninger!

 60. Jeg skal giftes til næste år, så det ville være genialt med bogen “Bryllup”. Den skal læses, imens jeg er på barsel med lille Oscar, som er hele 7 uger i dag

 61. Uuuh, hverdagsglamour lyder virkelig som noget for mig. Der er ikke meget glamour i mit liv lige nu, og det ville være fantastisk med inspiration ❤️
  Kh Gitte

 62. Jeg ville gerne vinde Hverdagsglamour. Det kunne være en skøn ekstra fødselsdagsgave når jeg selv har fødselsdag på søndag <3 tillykke med bloggen, det er hyggeligt at følge med.

 63. Uh, det er svært at vælge! Men jeg må gå med Hverdagsglamour, da jeg endnu har til gode at blive friet til ?❤️

 64. Til trods for, at jeg “kun” er 23 år, midtvejs på min teologibachelor og stadig bor på kollegie, så drømmer jeg om mit bryllup. Selv har jeg aldrig været til et bryllup, så guidebogen må være lidt af en “bryllups-bibel” for mig. Tillykke med Kurt og alt godt ønskes jer. ??

 65. Hverdagsglamour ? er ret ny følger, fulgt med i omkring et år. Ej hvor var det øv, da jeg kom til det stykke af indlægget om, at den ikke er sådan lige er til ar få fat i. For det første jeg tænkte nu jeg så den var ‘DEN skal jeg have fat i’. Tager altid på din blog eller insta for at finde inspiration, om det hele. Tøj, indretning, pcos, og hygge inspiration! Du har sådan en dejlig mildhed over dig, tak for din blog(og insta)!

 66. Jeg ønsker at vinde hverdagsglamour ??? Så jeg kan blive inspireret til at sætte lidt mere lys og glimmer på hverdagen ?????????

 67. Tillykke – Jeg er kæmpe fan af at følge dig!
  Jeg vil elske at vinde Hverdagsglamour ?

 68. Hej skal giftes den 2/5 2020 med Lars derfor vil vi gerne vinde bryllupsbogen knus ????

 69. Åh, jeg kunne så godt tænke mig at vinde Hverdagsglamour, som jeg længe godt har vil have ❤️❤️❤️❤️

  Og stort tillykke med de 10 år, Emily!

 70. Jeg håber på at vinde hverdagsglamour?? Stort tillykke med fødselsdagen og tak for dit fine univers❤️??

 71. Endelig en chance for at få fingrene i “Hverdagsglamour” – en bog jeg forgæves har forsøgt at få fat i i årevis. Virkelig årevis! Tanken om at have hverdagsinspi direkte fra dig på min bogreol vil bringe mig glæde i hverdagen! Krydser alt hvad jeg kan! ??

  PS. Endnu mere fantastisk hvis der kan komme en lille hilsen i. Du er SÅ inspirerende!?

 72. Stort tillykke, Emily! Du er en af de få bloggere, hvor jeg stadig nyder på dine indlæg her på bloggen, men også at følge med på Instagram. Jeg er en skyggefølgerne, der er stille, men som tager dine ting ind og med mig, derfor vil jeg meget gerne vinde “Hverdagsglamour” – da det er en fin opsummering af dig og det du kan ❤️

 73. Tillykke med fødselsdagen, og tak for din vidunderlige blog ?
  Jeg ville elske at vinde Hverdagsglamour.

 74. Jeg vil være beæret over at vinde Hverdagsglamour – det kan man altid bruge lidt ekstra af!

 75. Jeg kunne mægtig godt tænke mig bogen Bryllup, da min kæreste og jeg skal giftes næste år i august. Er på barsel i øjeblikket og derfor ville det være perfekt læsning mellem amning, bleskift og sovning ?❤️

 76. Sikke en fin konkurrence ! Jeg vil sindsygt gerne vinde bryllupsbogen. Har fået den anbefalet efter min kæreste friede i sidste måned, men der skal spinke og spares for at få råd til hvad vi vil, så al luksus (tøj, bøger, rejser osv) er sparet væk indtil næste august. Bogen ville være den vildeste luksus og bedste hjælper ?

 77. Jeg vil gerne vinde hverdagsglamour :-) og hellere end gerne signeret. Den vil komme til at stå ved siden af signerede bøger fra anne au chocolat og Anne Glad fra kender du typen. Og jeg synes du fortjener en plads i det gode selskab for det er meget nøje udvalgte damer, som jeg har til at stå fremme og de inspirerer mig, og det har du også gjort i så mange år!!

 78. Selvom jeg (endnu?) er blevet friet til, ville jeg gerne forkæles med bryllupsbogen, hvis jeg skulle være så heldig❤️

 79. Hej Emily.
  Fine bøger begge to, men jeg er meget mere til hverdag end bryllup? Så Hverdagsglamour må lige være noget for mig.

 80. Stort tillykke med bloggens fødselsdag Emily! :-) Hvor ville jeg blive glad for at vinde Hverdagsglamour – jeg forærede den til min mor i gave for et par år siden, og hun har holdt så godt på den, at jeg næsten ikke har kunnet kigge i den ;-)

 81. Øjj en fin konkurrence! Og STORT tillykke med bloggens fødselsdag! Jeg har efterhånden fulgt med i ret mange år, synes jeg – og jeg elsker at følge med i dit fine, fine univers ?
  Det er desuden sindssygt svært at vælge mellem Hverdagsglamour og Bryllup! Jeg ønskede mig Hverdagsglamour i fødselsdagsgave, da den var udsolgt fra forlaget, så jeg tror, det må blive den jeg vælger, hvis jeg vinder? Selvom jeg virkelig også glæder mig til at læse Bryllup, når det en dag bliver min tur☺️
  Knus herfra

 82. Jeg har lige været med til at holde et helt fantastisk bryllup her i lørdags, blandt andet med inspiration fra dig og jeres bryllupsbog, så det er hverdags glamour jeg ønsker mig ❤

 83. Her midt i min værste livskrise, på grund af skilsmisse, kunne jeg virkelig godt bruge noget Hverdagsglamour ✨

 84. Tillykke med bloggen! Jeg har fulgt med på bloggen siden jeg var 12 år -2 år altså. Jeg håber på at kunne vinde hverdagsglamour? Igen, stort tillykke?

 85. Jeg vil gjerne vinne “Bryllup” – jeg er ikke fridd til enda, men har allerede planlagt bryllupet mitt i ett år og håper det kan skje i løpet av de 2-3 neste årene <3 Også har jeg ikke funnet den i norske bohhandler enda!

 86. Jeg ville elske at vinde ‘Bryllup’, for så kan jeg give den til min veninde, som lige er blevet forlovet!

 87. Så inspirerende og fin fin blog ? elsker at følge med her og på IG ? jeg begyndte at følge dig, da jeg faldt over din lækre og uimodståelige opskrift på snickerskage her på nettet ?
  Hvis jeg skulle være en af de heldige vindere, så kunne jeg godt tænke mig at vinde hverdagsglamour! ??‍♀️

 88. Hverdagsglamour, jeg er enlige på barsel nu og trænger til noget hyggeligt at læse ?

 89. Jeg ejer allerede Hverdagsglamour – og knuselsker den! Men jeg skal ikke giftes (endnu..) man har jo lov til at drømme ?❤️

 90. Min kæreste friede til mig her i sommers – så det ville være helt perfekt hvis jeg vandt bryllupsbogen!

 91. Jeres bryllupsbog, Skal ikke selv giftes (endnu). Har allerede hverdagsglamour og jeg elsker den ?

 92. Åh jeg kan så meget bruge noget hverdagsglamour! Især når min lille søn er startet i vuggestue og på 4 uger har slæbt 3x maveonde med hjem – plus det løse ?

 93. Jeg vil rigtig gerne vinde hverdagsglamour – og helst signeret med en hilsen fra dig!

  Tak for bloggen – og tak for dig :)

 94. Jeg fik Hverdagsglamour i julegave i 2015 tror jeg – og jeg drømmer om at læse jeres fine Bryllupsbog, derfor ønsker jeg at vinde den :)

  Ps. Hverdagsglamour er virkelig en fin bog, som jeg henter frem igen og igen :)

 95. Jeg vil blive så glad for at vinde bryllupsbogen – til forventningsglæde og inspiration – og meget gerne til en mere utraditionel fest??

 96. Skøn konkurrence! Jeg ville elske at vinde bryllupsbogen, da jeg allerede har Hverdagsglamour stående hjemme i reolen <3

 97. Tillykke med blogfødselsdagen
  Ville gerne vinde bryllupsbogen, da flere og flere i omgangskredsen begynder at få ringe på fingrene (og fordi jeg selv drømmer om, at kæresten snart gør kunsten efter)

 98. Jeg vil gerne vinde bryllupsbogen, så jeg kan få lidt inspiration til mit maj bryllup næste år????

 99. Sikke en skøn konkurrence! Jeg vil helst vinde bryllupsbogen, eftersom jeg selv står og skal giftes næste sommer :-)
  Jeg krydser fingre <3

 100. Tillykke med de 10 år. Jeg ville med glæde vinde begge bøger men da bryllup ikke er lige om hjørnet vil jeg gerne vinde “Hverdagsglamour” som jeg er sikker på at få stor glæde af.

 101. Hej Emily. Tilykke med bloggens fine fødselsdag, Kurt, Drømmemanden og bare hele livet! ♥
  Jeg kunne godt tænke mig at vinde Hverdagsglamour, da min hverdag virkelig trænger til at få lidt glimmer på.

  Venlig hilsen Anne.

 102. Jeg ville elske at vinde “Bryllup”, så jeg kan forære den til min barndomsveninde, der skal giftes næste sommer.
  Siden vi var børn har vi talt om, hvordan vores voksenliv mon ville se ud, hvem vi ville blive gift med osv. Det er simpelthen så hyggeligt, at brikkerne nu falder på plads, én efter én. Hun ville elske bogen, fordi den netop viser fire helt unikke og personlige måder at fejre kærligheden på. Tillykke med blogbryllupsdagen :)

 103. Kjempe tillykke Emily, elsker å følge dine innlegg. Med en lille baby på armen her også ville jeg blitt virkelig glad for et eksemplar av Hverdagsglamour ?

 104. Jeg ville så vældig gerne vinde ‘Bryllup’, da min kæreste faldt på knæ i foråret, og vi står overfor at skulle planlægge drømmebrylluppet.

 105. ??Hverdagsglamour er lige, hvad jeg kunne bruge. Hvorfor altid kun pynte sig for andre?

 106. Virkelig fin konkurrence!
  Hverdags glamour vil jeg helst vinde? som nybagt mor kunne jeg virkelig godt bruge den som inspiration.

 107. Bryllup! Fordi.. den handler om bryllup! Det fineste i verden jo, og noget man altid bliver glad af. Perfekt til planlægning af mit (og mine veninders) bryllupper ?

 108. Hverdagsglamour står allerede i vores bogreol, men jeg vil rigtig gerne vinde bryllupsbogen, så den får en makker ?

 109. Tillykke! ✨
  Bryllup – som jeg vil dele med min skønne svigerinde der skal giftes næste efterår.

 110. Bryllups bogen ? så kan jeg begynde at gøre mig nogle overvejelser og finde ud af hvad vi vil, når vi i 20 eller 21 skal giftes ??

 111. Jeg skal giftes til næste år og “Bryllup” ville derfor være så skøn at søge inspiration i! <3

 112. Hej Emily! Jeg har “bryllup”, som jeg købte til jeres rigtig fine arrangement i Magasin for nogen måneder siden. Så jeg ønsker mig “hverdagsglamour” – jeg ville gerne have købt den dengang den var i butikkerne, men jeg nåede det ikke, og derfor håber jeg på min chance hér. Rigtig gerne signeret (det er bryllups-bogen nemlig også!). KH

 113. Bryllupsbogen??. Skal giftes i 2020 – og har allerede den anden bog (som jeg i øvrigt er super glad for???)

 114. Stort tillykke! Jeg har allerede købt, brugt og videregivet bryllupsbogen, men vil virkelig gerne vinde Hverdagsglamour.

 115. Tillykke med de 10 ?? Jeg vil gerne vinde Hverdagsglamour, da jeg snart bliver mor for første gang, og mon ikke jeg når til et tidspunkt i barslen, hvor jeg kunne trænge til lidt glitter i hverdagen ✨

 116. Gad så godt have hverdagsglamour i hænderne! Øver mig altid på taknemmelighed og at se det store i det små, og tænker den bog passer lige ned i min livsfilosofi <3

 117. Jeg ville virkelig gerne vinde ‘Hverdagsglamour’ – den slags kunne jeg nemlig godt bruge noget mere af ?

 118. Jeg ville elske at vinde Bryllup, da min kæreste og jeg skal giftes. Eller, altså, han friede for to år siden, såååeh… Vi kunne godt bruge lidt hjælp med planlægningen, tror jeg!

 119. Jeg vil elske at vinde jeres Bryllup bog – et sammenspil af jer kan da kun være godt :-) Tak for din fantastiske blog/Instagram, jeg har fulgt med fra starten og din blog er den eneste jeg fortsat følger af mine “startede”❤️

 120. Tillykke med bloggens fødselsdag Emily! ?Den har virkelig været til stor inspiration, støtte, forundring, læring og opmuntring gennem de seks år jeg har fulgt med. Håber den fortsætter mange år endnu <3

  Jeg har allerede Hverdagsglamour så vil meget gerne vinde Bryllup. Er godt nok allerede selv blevet gift. Jeg kan huske det passede perfekt med at jeg kunne følge lidt med i din bryllupsplanlægning mens jeg planlagde mit eget bryllup og at jeg sådan håbede at du ville skrive en bryllupsbog. ✨Grunden til at jeg gerne vil vinde den er først og fremmest at jeg elsker bryllupper men også at mange af mine veninder skal giftes og ville elske at have endnu flere gode ideer, tips og tricks at dele med dem <3

 121. Hurra og tillykke med de 10 år til dig og bloggen! :) Begge bøger lyder ganske fantastiske, men da jeg er very much single vil jeg gerne vinde “Hverdagsglamour”.

 122. Jeg har allerede Hverdagsglamour – så hyggelig en bog :)
  Og jeg er ikke gift endnu, men forlovet på efterhånden ubestemt tid, så måske bogen om bryllup ville sætte gang i planlægningen :-)

 123. Hverdagsglamour. Hjerteligt tillykke med bloggen. Altid så hyggeligt at tjekke ind hos dig ☺️

 124. Tillykke med 10 år på bloggen ♥️ jeg er allerede den heldige ejer af “Hverdagsglamour” så ville elske at vinde bryllupsbogen til samlingen ??️

 125. Jeg er den heldige ejer af Hverdagsglamour og kan overhovedet ikke forstå, at bogen allerede er fem år gammel! Krydser fingre for at vinde Bryllup og ønsker i øvrigt stort tillykke med bloggens fødselsdag :)

 126. Jeg ville elske at vinde Bryllup, da jeg håber og tror at min kæreste snart falder på knæ <3

 127. Uh jeg gad virkelig godt vinde Hverdagsglamour! Så fint og herligt at fylde lidt mere af alt det dejlige og festlige ind på hverdagene.

 128. Jeg blev friet til i år og planlægger bryllup inden for de næste par kommende år. Ønsker mig bryllupsbogen. ?

 129. Vil mægtig gerne vinde Hverdagsglamour ??? Og tillykke med bloggens fødselsdag ? Har fulgt med i mange år og fortsætter selvfølgelig ?

 130. Bryllupsbogen hjalp mig virkelig meget, da jeg skulle planlægge vores bryllup. Alle erfaringerne er guld værd. Nu står jeg og skal flytte i hus, og kunne godt bruge lidt indretningshjælp med et skud “Hverdagsglamour” ?.

  Kæmpe tillykke med bloggens fødselsdag og tak for alle de inspirerende, rørende og modige ting du har delt gennem alle årene.

 131. Jeg vil gaerne vinde Hverdagsglamour, den ser fantastisk ud! og tillykke med bloggens foedselsdag, nyder at laese med :-)

 132. Min kæreste friede til mig for 1,5 uge siden og jeg er høj på forlovelsessommerfugle og os. Det kom ud af det blå, og jeg er først ved at komme op i omgangshøjde med ham, som har tænkt over det så længe. Vi glæder os til at holde et brag af en fest og krydser fingre for at kunne gøre det med “Bryllup” i hånden <3 Stort tillykke med bloggens fødselsdag!

 133. Jeg vil gerne vinde bryllup.
  Jeg har fødselsdag i morgen er er blevet friet til så det ville være helt perfekt at vinde som toppen på kransekagen af min fødselsdag

 134. Lidt glamour i hverdagen vil være kærkommen her i de mørke vintermåneder, så jeg vil gerne vinde Hverdagsglamour

 135. Det her er da den bedste måde at fejre bloggens 10 års jubilæum – ved st give lidt af dig selv. ?
  Jeg vil gerne vinde ‘Bryllup’ ?

 136. Kæmpe tillykke! Jeg fik faktisk Hverdagsglamour i bachelorgave. Til min opgave havde jeg været så heldig, at du gav dig tid til at mødes med mig, så jeg kunne interviewe dig til min opgave – det er jeg stadig meget taknemmelig for.
  Fordi jeg jo er så heldig allerede at eje Hverdagsglamour, ville Bryllupsbogen gøre lykke!

 137. Stort tillykke med den runde fødselsdag! Jeg ønsker mig Bryllupsbogen, har allerede læst Hverdagsglamour ?❤️ Har ingen ring på fingeren endnu, men hinter lidt til min kæreste i ny og næ. Og ellers, så frier jeg selv! Men giftes, det skal vi altså, det er bare lige hvornår ??

 138. Jeg vil gerne vinde bryllupsbogen, da jeg allerede nu tænker hvordan et kommende bryllup skal være, hehe. Det ville være fedt, med hjælp fra din/jeres fine bog!

 139. Stort tillykke med fødselsdagen! Jeg ville elske at vinde Hverdagsglamour. Krydser fingre :-)

 140. Bryllup ❤️❤️❤️
  Efter to børn og fem års forlovelse er det vist på tide??

 141. Hverdagsglamour har været på min ønskeliste flere gange siden dens udkomst, så det ville være skønt at vinde den.

 142. Jeg har allerede bryllupsbogen som er blevet brugt flittigt til mit eget bryllup. Den er genial, gode tjeklister og kjolen endte faktisk med at være fra self portrait ?Så jeg ønsker mig hverdagsglamour?

 143. Min dejlige niece skal giftes til foråret, så hvis jeg skulle være så heldig at blive én af vinderne, vil jeg vælge bryllupsbogen til hende.

 144. Jeg ville elske at vinde Hverdagsglamour, så dejligt et koncept med lidt ekstra i hverdagen, det er alligevel det, vi har mest af <3

 145. Jeg vil mægtigt gerne vinde bryllupsbogen – så kan det også være at min kæreste snart synes det er tid, haha :b

 146. Uha, det må være Hverdagsglamour. Jeg købte den som gave til en veninde for nogle år tilbage, og lige siden har jeg fortrudt, at jeg ikke købte en til mig selv også.