Nem, lækker, økologisk nytårsmenu + rabat

Hvad skal I til nytår?

Vi skal være sammen med et enkelt vennepar og selvom intet er, som det plejer i år, så har jeg samtidig en umådelig lyst til at hoppe ind i det nye år med manér. Måske endda med lidt ekstra glimmer og iført en smuk kjole. For 2021 står lidt som en lysende stjerne fuld af muligheder og gode ting i vente, og jeg tror aldrig hidtil, jeg har set så meget frem til at byde et nyt år velkommen.

Så selvom det bliver småt, så skal det være godt. Gode bobler, godt selskab og god mad.

Og den gode mad kommer fra mine gode venner hos Aarstiderne. De har kreeret alletiders lækre (og som altid, økologiske) 3-retters nytårsmenu, som bliver leveret til døren d. 30. december.

Det meste er forberedt og man skal sammenlagt bruge ca. en time til halvanden i køkkenet. Det lyder helt perfekt i mine ører, og som noget der kan lade sig gøre i forhold til vores nytårsaften, der involverer små børn. For selvom jeg holder af, at lave mad, så vil jeg nok allerhelst bruge (majoriteten) af tiden med min familie og vores venner. Og så måske selv bage en kransekage dagen inden.

Aarstidernes nytårsmenu er så smart, at den kommer i tre varianter: Én vegetarisk, én klassisk og så en børnevenlig. Vi ender med to af hver af de tre varianter og således er hele selskabet (forhåbentlig) glade. Glæder mig især til at se de mindste i selskabet deltage i festmåltidet. Inklusiv nytårshat, hvis jeg får min vilje.

Pønser også lidt på at bestille hotdogs til natmad og Gin & TonicKassen eller GourmetVinKassen. Og måske også SnackKassen. Så slipper jeg helt og aldeles for at skulle ud at handle. Nemt.

Kassetænkning som hverdagshelt

Hvis der er noget jeg med stor glæde, tager med mig ind i 2021, så er det vores ugentlige måltidskasselevering fra Aarstiderne.

Jeg har ikke tal på, hvor mange gange, jeg har sagt til Nikolaj at jeg ELSKER vores måltidskasse og ikke helt ved, hvad jeg skulle gøre uden. Altså det ville jo nok gå, men mama mia, hvor jeg nyder og sætter pris på, at nogle dygtige mennesker har udtænkt hvad vi skal spise 3-5 af ugens dage. Og samlet de økologiske råvarer til de måltider (i rette mængder, så der ikke er spild) i en kasse OG leveret dem til døren. Det er for mig den vildeste hverdagsluksus og dét der får det helt til at glide lidt nemmere.

Vi får oftest BørneVegetar eller slet og ret BørnefamilieKassen. Blandt andre af mine yndlinge kan jeg nævne Verdenskassen, Den Glutenfri VeganerKasse og PescetarKassen. Jeg spiser stort set ikke kød, men det gør resten af husholdningen lejlighedsvis og ved at mikse og matche kasser over tid, så bliver alles behov og ønsker dækket. Jeg køber som regel som ‘en enkelt levering’ og vælger kasse fra uge til uge fremfor at få den samme kasse igen og igen. Blot et tip, hvis I også kan lide variation og afveksling.

Hvis man er lun på måltidskasseidéen, men ikke ved, hvor man skal starte eller hvad man skal vælge, så er Måltidskasseguiden et alletiders værktøj.

Oftest supplerer vi med en kasse med Snackgrønt og evt. FrugtPosen eller et kit til hvid pizza, og så er det minimalt, hvad vi ellers skal handle. Det synes jeg er rart. At majoriteten af det vi skal spise, bliver leveret nemt og bekvemt. OG er 100% økologisk, uden unødig emballage og fortrinsvis i sæson. Bæredygtigt. Og med en no-fly-policy. Aarstiderne selv kalder det Planetar. Det synes jeg er en god måde at se det på og noget at efterstræbe.

Og så har jeg her til julen også suppleret med lidt juleknas, bag-selv-småkager og årstidens frugter.

Bruger I en måltidskasseløsning? Eller kunne I finde på det?

Få 20% rabat på dit kassekøb hos Aarstiderne

Hvis I vil prøve Aarstidernes måltidskasser, så er der 20% med koden EMILY20 – man kan til info kun indløse rabatten på computer/i browser og ikke via app’en.

Til gengæld kan ‘gamle’ kunder også godt benytte den. Dog skal man lige afbryde sit abonnement og så starte det på ny. Har man problemer eller spørsgmål, så er de klar til at hjælpe hos Aarstidernes kundeservice: 70260066 eller hej@aarstiderne.com

Rabatten gælder ALLE deres abonnementsvarer; selvfølgelig måltidskasser men også Frankly JuiceKassen, Juice Selv-Kassen, SmoothieKassen, Brød/Frugt/GrøntsagsKasser osv. Man kan altså lave et økologisk kasse-storindkøb til hele ugen og spare 20% på det hele.

En ret så lækker julegave fra Aarstiderne og mig, hvis jeg selv skal sige det ♥

Bemærk: Rabatten gælder ikke på nytårsmenu og -varer, da de ikke er abonnementsvarer. Men den gælder på ALLE abonnementsvarer. Bl.a. dem jeg nævner ovenfor. Har man allerede benyttet min rabatkode tidligere i år, så kan man heller ikke bruge den igen.

(Visited 2.778 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

 1. Vi elsker også vores ugentlige kasse, og at alt er økologisk?. Hvor længe gælder rabatkoden mon?

  1. Dejligt at høre Trine <3 Den gælder løbende med mit samarbejde med Aarstiderne og det varer godt ind i det nye år, så du har ikke travlt :) Men man kan 'kun' bruge den en gang pr. kunde dog. Klem E

 2. Super fedt samarbejde, og tusind tak for rabatkoden. Den vil jeg bruge med det samme, vi har nemlig bestemt at vi vil have leveret fra Aarstiderne under barslen. Min svigermor vil nok også gøre brug af kode, da hun får fast hver uge.
  Kh Katrine

  1. Det var bestemt så lidt, håber I bliver lige så glade for det, som vi er. Et godt tip er at bestille kasserne som ‘enkelt levering’ (fremfor hver uge) og så shoppe lidt rundt i de forskellige og teste af, hvilken der er noget for jer :)
   God barsel, kram Emily

 3. Åh, har det meget ambivalent med de måltidskasser. Det er jo smart, men også liidt popsmart. Vi er ikke hoppet med på bølgen, for jeg får lidt kvalme ved tanken om, at vi ikke kan klare ar købe ind og lave mad selv. Synes vores generation er blevet så hjælpeløs, ‘happy helper’ gør rent, måltidskasser sørger for maden osv osv, så kan man jo bruge tiden på instagram i stedet for #nemt, tænker lidt hvad gjorde generationer før os. De klarede det da uden simple feast og årstiderne. Jeg er ikke overbevist om, at det er de signaler, jeg vil give videre til mine børn. Måske det også er lidt et storby-fænomen og ret så meget et blogger-fænomen. Enhver blogger med respekt for sig selv, har vel haft et samarbejde efterhånden og helst dem uden kød. Det klinger sgu lidt hult. Måltidskasser er blevet curlingforældre for curlingforældrene.

  1. Det er jo heldigvis helt op til en selv. Jeg er glad for at Aarstiderne ‘klarer’ måltiderne 3 af ugens dage og så fikser vi selv de resterende, det fungerer godt for os. Og som bonus så synes jeg det er optur at spare masser af emballage ved at handle på den måde. Og få ting i sæson og frugt/grønt jeg måske ikke selv havde fundet på at købe :)
   Mht generationerne før os, så har der altid været ‘lette’ løsninger, siden kvinderne kom på arbejdsmarkedet. Først dåsemad og pulverfærdigretter. Så færdigretter på frost. Siden kom fryseretterne. I mit barndomshjem var det næsten altid en pakke frisk pasta (det var meget nyt og fancy i 90’erne) og ‘kyletter’ fra fryseren, når det skulle gå stærkt. Shit hvor har jeg fået det mange gange. Eller rugbrødsmadder. Eller McDonalds en sjælden gang imellem. Og så var det også hjemmelavet, hjemmeindkøbt mad fra bunden. Tænker ikke at det ene behøver at udelukke det andet. Klem E