look of the day: happy

Outfit details: Dress Bon’A Parte (gave/gifted)// coat Zara// boots Palladium// bag Mulberry// sunglasses Karen Walker

Jaja, denne omgang dagens blev med mobilkamera, bedre end igenting eller hvordan?

Og wow! I er jo helt ustyrligt vidunderlige! Er bl√¶st fuldst√¶ndig bagover takket v√¶re jeres s√łde, sjove og indtagende kommentarer til forrige indl√¶g. For det f√łrste kender I tilsyneladende bloggen bedre end jeg selv og for det andet er I en helt fabelagtig, broget flok. Tak tak tak <3 Det var den bedste f√łdselsdagsgave bloggen og jeg kunne t√¶nke os!

Jeg har langt om l√¶nge f√•et det godt igen og har nydt dagen. Har bl.a. v√¶ret p√• visit hos min mor og mormor, gjort rent (ved godt det er s√¶rt, men jeg elsker at g√łre rent), g√•et en lang tur p√• stranden i det dejlige vejr med Penny Plums og s√• har jeg l√¶st jeres kommentarer og blevet rigtig r√łrt. Nu vil jeg hoppe i k√łkkenet og bage lidt. Kan I g√¶tte hvad? Og s√• skal jeg vist ellers bare tage den med ro, lytte til musik og drikke kold hvidvin og klappe hunden og manden.

Rigtig god fredag aften til jer <3

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

9 tanker om "look of the day: happy"

 1. Skal du bage cupcakes??! ;)

  God weekend Emily og hvor er det sjovt at læse kommentarer til din konkurrence.. :)

 2. Du ser sk√łn ud!

  Jeg glæder mig forresten enormt meget, til at se resten af din taske samling.

  Forresten synes jeg det er en fed m√•de du har opstillet konkurrencen p√•. De svar man giver kommer lige fra hjertet, samtidig med at man skulle g√łre andet end at “bare” skrive sit navn. ;-)

  Ha’ en sk√łn weekend til dig(Og selvf√łlgelig alle i andre :-))

 3. Like, der er lidt 90¬īer over looket og s√• er det et smukt h√•r, det kl√¶der dig!. Er sygt jaloux p√• dine smukke ben!

  (ps. er det underligt at jeg synes d√łren i baggrunden er virkeligt smuk?!!)

 4. Jeg er ogs√• helt vild med jakken. Det er lige s√•dan en, som jeg virkelig gerne ville have i √•r i marinebl√•.. √ėv, hvorfor kan jeg aldrig finde en :-(