happy b-day blog + give away

Jeg er notorisk fødselsdagsglemmer og bloggens 2 års fødselsdag d. 23. september, blev ingen undtagelse. Meeen bedre sent end aldrig ikke? Så hermed hurraråb og kopkager til min lille blog. Manner hvor kunne jeg godt spise de kager nu i øvrigt. Burde have bagt…

Nå, men i mangel af hukommelse og kager har jeg anrettet lidt godter til jer. En af jer har nemlig mulighed for at vinde følgende:

 • Et års abonnement på fransk Vogue, mit favorit modemagasin
 • Min yndlingshåndcreme fra Bio Beauté
 • En fin digtsamling fra en af mine foretrukne forfattere
 • Min yndlingsfilm
 • Den lækre Anti-Stress ansigtscreme fra Rudolph care, som jeg er stor fan af
 • ‘Cupcakes from The Primrose Bakery’, den bedste kopkagebagebog jeg er stødt på

På billedet er det mine egene eksemplarer af dette og hint, men vi taler selvfølgelig om et sæt fuld af helt friske udgaver til den heldige vinder. Det er en gave fra mig til jer (ja, desværre kun en af jer) og altså ikke noget der er sponsoreret. Den har en ganske pæn værdi, ikke at det kommer sig så nøje, men det er sådan noget jeg plejer at skrive om, når der er konkurrencer. Har altså ikke regnet det sammen. Det er en personlig gave med nogle af de ting jeg allerbedst selv kan lide.

For at deltage skal du gøre følgende:

 • Skrive linket på dit favoritindlæg fra bloggen (brug evt. søgefeltet i venstre side af menubaren eller kategorier/arkiv i højre side af menubaren) i en kommentar. Gerne med en lille begrundelse.
 • Underskriv kommentaren med navn/pseudonym + profession + alder + random fact (mit kunne således være Emily, studerende og blogger, 26 år, er vild med rejeost). Synes nemlig at det er SÅ hyggeligt også at ‘lære jer lidt at kende’ og dette er jo en god lejlighed.
Konkurrencen løber til på søndag kl. 12.00 og jeg trækker en vinder senest tirsdag i næste uge.
(Visited 1.000 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

384 Kommentarer

 1. Mit yndlingsindlæg må være din eminente hårkur, som har reddet mine skadede, tørre og ikke mindst glansløse spidser flere gange! http://emilysalomon.dk/2010/10/smoothie-for-the-hair/

  Mille, 19 år, holder i øjeblikket sabbatår efter gymnasium og ser frem til et 3-måneders langt eventyr i USA samt efterfølgende skolegang på University of Hawaii til marts! Jeg kan virkelig godt lide et godt stykke softkernerugbrød belagt med hytteost og en skive røget laks, pyntet med frisk dild :-)

 2. Åhhh, kan ikke vælge et yndlingsindlæg! Er helt vild med din blog, nok min yndlings hvis jeg skal vælge én :-)

  Det må enten blive dette: http://emilysalomon.dk/2010/12/repost-nar-fornyelsens-fork%c3%a6mpere-bliver-konservative/ fordi jeg synes dine standpunkter og meninger er fantastiske, og er helt enig.

  Eller dette:http://emilysalomon.dk/2010/08/overnight-raisingwhile-showering-baking-rolls/ fordi at det er min yndlings bolle-opskrift nogensinde. De smager jo så, så, så fantastisk!

  Ogggg jeg hedder Johanne, går på privatskole i Århus og blogger, er 15 år gammel og jeg har en svaghed for striber også ved jeg intet bedre end at spise flåede tomater, bare drysset med lidt salt – SÅ godt!

  :-)

 3. Tillykke!! :-)

  Jeg er vild med din opskrift på kanelbullar! Den har jeg prøvet et par gange eller 100 ;-)
  Manja. 17 år. Studerer musik. Jeg elsker at bage og lave mad (derfor er jeg rigtig glad for dine opskrifter!)

 4. TILLYKKE!
  Mit yndlingsindlæg, som jeg tit vender tilbage til, er helt klart dette: http://emilysalomon.dk/2010/11/curly-girl-products-i-use/ det har hjulpet mig med at få styr på mine, næsten, afrokrøller. Så tak for det!!

  Jeg hedder Karoline, er 19 år, går i 3.g på STX, og jeg overvejer at læse til dyrlæge efter gymnasiet. Faktisk er jeg lidt i tvivl om det skal være veterinærmedicin eller husdyrvidenskab lige nu, men det vigtigste for mig er, at jeg har med dyr at gøre.
  Og jeg eeelsker mine to siberian huskies!

 5. Mit all time favorit blogindlæg fra dig er nok Curly Girl http://emilysalomon.dk/2010/11/curly-girl/. Siden da har jeg behandlet mit hår sådan og jeg har aldrig været bedre venner med det siden..
  Tusind tak for den bedste danske blog til dato!

  // Phie + studerende på sidste år af bachelor + 22 år + jeg har to dværgpapegøjer ved navn Pepsi og Pixie!

 6. Mit yndlings indlæg, er det indlæg jeg først læste her på bloggen, nemlig: http://emilysalomon.dk/2010/08/some-of-my-favorite-books/ – Jeg elsker at blive inspireret til at læse nye bøger og opdage nye forfattere, Jonathan Safran Foers læste jeg første gang efter dette indlæg og jeg har elsket ham siden!

  Theresa, 25 år, uddannet som “hjemmehjælper” og elsker de søde mennesker jeg får lov at besøge hver dag på mit arbejde, men jeg drømmer om at blive jordmor! Jeg har verdens skønneste 15-årige lillesøster, min Musling :) Også er jeg vild med tv-serien Dexter og grydestegt kylling!

 7. http://emilysalomon.dk/2011/09/love/
  – Jeg ved godt, at det virker underligt, at mit yndlingsindlæg skulle være et af de nyeste, men lad os tage det som noget lidt symbolsk. Synes det er SUPER fedt, du vælger at dele dine små glæder i livet med dine læsere :-) Tillykke med 2 årsdagen!

  Victoria, 19 år, studerende, har købt lidt for mange sko i tidens løb, som jeg ikke rigtig får brugt, men som kan skabe lidt solskin på en regnfuld dag. Desuden har jeg samme gejst for kager som dig, jeg har det bare med at spise dem på arbejdet, hvor jeg har folk til at gøre “det beskidte arbejde”, så det eneste jeg behøver at gøre, er at spise dem :-D

 8. Hej Emily. Sikke en flot og hjertelig give-away! Mit ynglings indlæg er dette: http://emilysalomon.dk/2011/05/vov/
  Fordi det inspirerede og hjalp mig meget, da jeg selv lige havde fået en hvalp der.
  Jeg hedder Mie, folkeskole elev i 9. klasse og blogger, 15 år, elsker virkelig, at shoppe, men det gør mit dankort ikke.. :D
  Og så lige et kæmpe tillykke til bloggen!!!! :)

  Kram Mie

 9. Uh, der er virkelig mange æstetiske flotte indlæg at vælge imellem. Syntes du er en af dem i den danske blog-world, der laver de smukkeste indlæd på billedsiden.
  Men eeeelsker dine beauty-indlæg – er så brugbare og lige noget for mig:
  http://emilysalomon.dk/2011/03/skincare-face/

  Klap og hopla
  Maj, 22 år, kommende sygeplejerske, der elsker blomster, pastel-farver og varme sokker

 10. http://emilysalomon.dk/2010/10/paris-guide-part-i/

  Ovenstående fra Paris-guiden er et af mine favoritindlæg. Du skriver så inspirerende med lækre billeder, og guiden vakte stor glæde og inspiration inden (den første) kærestetur til byernes by i maj :-)

  Eva, 35, lærerstuderende, mor til to krudtugler, powerhoop’er i stuen til stor morskab for mine nærmeste – og elsker i øvrigt lækkert rugbrød med Nutella ;-)

 11. http://emilysalomon.dk/2011/08/vacation-photo-diary/ er et af mine yndlingsindlæg, da det er spækfyldt med stemning i form af lækre fotos (wie immer!) med alt det bedste; sommer(hus), hund, mad og feriestemning. Man kan da vist ikke andet end blive glad af de billeder og en dag som i dag, hvor vejret til forveksling ligner sommervejr, forestille sig, at man er tilbage i august – den lykkelige ferietid inden man igen sad med næsen begravet i tunge fagbøger på mørke læsesale.

  – Katrine, molekylær biomedicinstuderende og nordisk mester i overspringshandlinger, 21 år, er voldsomt i tvivl om, hvilken kage, der er mest passende til en efterårstur i Dyrehaven…

 12. Tillykke med de 2 år! Har læst med siden starten, hvor din blog var et fint frirum fra mit speciale…
  Svært at vælge ét indlæg, men jeg har flere gange vendt tilbage til det her: http://emilysalomon.dk/2010/07/tour-de-amager-en-anderledes-amager-guide/ Sådan en fantastisk smittende stemning på alle billederne – og inspirerer til flere eventyr i hverdagen. Efter at have set denne guide kan ingen kalde Amager for Lorteøen!

  Lise, 29 år, kulturformidler, er vild med dit fine foto af Frida Kahlo i haven…

 13. Hej Emily,

  Tillykke med bloggens fødselsdag og tak for god og inspirerende læsning.
  Jeg har valgt et indlæg jeg læste for nyligt der fik en feel good følelse i min krop. Du beskriver, hvor glad du bliver indeni når du ser Penny lege. Jeg har det helt på samme måde med mine forældres labrador, det er bare fantastisk at se hende løbe rundt på en mark og lege og fjolle.
  http://emilysalomon.dk/2011/09/little-things/

  Melanie, studerende, 22 år, har en adoptiv gibbonabe unge i Thailand der hedder Muki :-)

 14. Penny overload

  Et superrelevant indlæg om at vælge den rigtige hund. Man skal IKKE vælge en border collie, fordi den ser nuttet ud (hvilket de jo gør) for du har ret i, at det er en rigtig krævende hund. Har selv haft border collier, og de ville allerhelst løbe stærkt og drive køer, får, biler osv…;-)

  Anne, 30 årig kontornusser, der går til springgymnastik i fritiden

 15. Tak for den fineste blog :)
  Det er, som andre jo nævner, svært at vælge! Men jeg vælger ud fra hvad jeg tænker mest på nu, hvilket er en rejse til Paris! Elsker dine smukke billeder og tips derfra, som bare får mig til at længes endnu mere: http://emilysalomon.dk/2010/10/paris-guide-part-i/

  Hilsen
  Henriette, 24 år, studerer, spiser hotdogs og burgers uden al snasket (hvilket de fleste finder yderst mærkeligt)..

 16. Hej Emily.

  Forsinket tillykke med bloggen. 2 år – Wow, det er lang tid, jeg har ikke været med hele tiden, men når jeg nu tænker tilbage tror jeg at, det var da din pizza-jagt for alvor satte ind, at jeg blev fast bloglovin læser.

  Derfor må mit yndlings indlæg også være fra pizza jagten, nærmere bestemt, da du kastede din kærlighed på Mother:

  http://emilysalomon.dk/2010/11/pizza-at-mother/

  Netop det indlæg fik mig til at hive kæreste med derned, og det er nu mit yndlings sted – Så tak for det og tak for en dejlig blog.

  De bedste hilsner
  Maja, 25 år, studerende og helt vild med at gå i teatret og spise pizza (dog ikke samtidig, vel)

 17. Hej Emily. Jeg holder rigtig meget af at læse din blog. Både layoutet, billederne og stemningen er rigtig smagfuld og hyggelig. Så det er lidt svært at vælge, men jeg har dog læst et indlæg flere gange og det er dette http://emilysalomon.dk/2010/08/raspberry-licorice-cupcakes/ . Det er nemlig omhandlende cupcakes! Det var endda disse kager, der blev serveret til min studenterfest (Og jeg siger dig, sikke en fest!)

  Jeg hedder Nanna, 20 år, nylig student, bor i Vejen hjemme ved de pukkelryggede, da jeg er ved at spare sammen til et højskoleophold, hvilket vil sige at jeg arbejder mange mange timer på en kødfabrik (jep, kødfabrik) og sælger min sjæl hver dag. Haha :) Jeg holder utrolig meget af katte og ost. Dog ikke samtidig…

 18. Stort tillykke med de 2 år!

  Uha, hvilket indlæg kan jeg bedst lide? Må jeg sige ALLE opskrifterne? :-) Jeg elsker simpelthen dine opskrifter, så god inspiration! Men en af dem jeg bruger mest er helt sikkert denne http://emilysalomon.dk/2011/06/iced-coffee/ – Du gav mig nøglen til iskaffe himlen! Jeg må indrømme at det bliver drukket et lidt for store mængder ;-)

  Jeg hedder Camilla, og er 19 år. Pt. er jeg bosat i Norge, hvor jeg er praktikant på et reklamebureau (flytter tilbage til DK til jul). Jeg elsker syltede rødbeder! Så meget at jeg kan spise dem direkte fra glasset, mums! Og btw, så er rejeost virkelig godt, hvis bare man undgår de få rejer der er i ;-)

 19. Kære Emily. Først og fremmest tak for en fantastisk flot og velskreven blog. Jeg har stor respekt for dig, og du er enorm dygtig til at finde grænsen, i forhold til hvad du offentliggører om dig selv og dit privatliv. Og tillykke med bloggens fødselsdag!
  Dette indlæg må være mit yndlingsindlæg:

  http://emilysalomon.dk/2010/12/repost-nar-fornyelsens-forkæmpere-bliver-konservative/

  Det er igen super velskreven, tager fat på et vigtigt emne og gør det bare skide godt. I mine øjne virker du ikke som en person, der har behov for at brokke dig eller komme med unødig kritik, men i dette indlæg vælger du at ytre dig, fordi du mener, det er vigtigt, og det er det – og jeg nød at læse det! Skide godt, Emily. Hold kæft, hvor er du egentlig sej.

  Jeg hedder Katrine, 21 år, vegetar. Jeg blev færdig med STX i 2010 og har det sidste år arbejdet på næsten døgndrift. På tirsdag skal jeg ud og rejse med en veninde. Vi tager til Indien, hvor vi først skal arbejde på et børnehjem og derefter ud og rejse landet tyndt. Jeg glæder mig så meget og er samtidig virkelig nervøs for det hele!
  Hvis jeg bliver trukket som vinder, vil jeg nok ikke svare lige på dagen, men nok først nogle dage efter, når vi får adgang til internet. Men men men, det håber jeg ikke betyder noget, for det er da en gave, jeg gerne ville have fingrene i :)

  Hav en god aften, kærlig hilsen Katrine

  http://www.katrinemaries.wordpress.com

  http://www.flickr.com/photos/katrinemaries/

 20. Tillykke med de 2 år! Jeg må indrømme, at jeg kun har fulgt med i godt et halvt års tid, men er super vild med din blog :)
  Mit yndlingsindlæg indtil nu er dette: http://emilysalomon.dk/2011/05/look-of-the-day-garden-party/, da jeg selv vovede mig ud i den flotte maxi-kjole fra Bon A’parte og er simpelthen så glad for den! (og så til en meget SU-venlig pris)
  Kristina, 22 og lærerstuderende. Går ALT for meget i jeans!

 21. Jeg har efterhånden fulgt med et godt stykke tid, og din fantastiske blog er stor del af min daglige rutine. Mit yndlings indlæg er et forholdsvis nyt et, Little things, og indlæg i den dur er altid dem jeg dvæler ved.

  http://emilysalomon.dk/2011/09/little-things-formerly-known-as-5/

  Det er bare sådan et rigtig skønt, lille og hyggeligt indlæg. det kan vidst ikke rigtig siges anderledes :)

  Sarah, jeg går i 9. klasse, er 15 år gammel og har en forkærlighed for matador miks :D

 22. Hurra og tillykke!

  Din blog er så fin og fantastisk, og den inspirerer mig dagligt til at selv at tage billeder, lave (spise) mere mad, være lækker og til selv at skrive skrive en blog (hvilket aldrig kommer til at ske i praksis).

  Mit yngligsindlæg er dette:
  http://emilysalomon.dk/2011/06/look-of-the-day-touch-of-pink/
  fordi du decideret beskriver en tankestrøm der ofte fiser gennem hovedet på mig (hence min kommentar til indlægget “hello twin”).

  Hilsen fra Laura.
  Selvstændig med 3 butikker og bosiddende i LA. 30 år. Den perfekte køkkenskriver da jeg elsker at spise, drikke og sladre. Ekspert i overspringshandlinger.

  p.s. kan pakken sendes til USA?

 23. Forsinkede klapsalver og lykønskninger herfra.

  Mine yndlingsindlæg må være dette http://emilysalomon.dk/2011/08/5-7/
  -elsker alle dine 5/little things-indlæg, de er så inspirerende og opmuntrende. Og med fiine billeder, som også er noget jeg elsker ved din blog.

  /Amanda, studerende (journalistik), 23 år gammel, har en skjult lidenskab for pastiller i fine metalæsker og slumretæpper.

 24. Hooray!!!!

  Det var sådan cirka da jeg læste dette indlæg jeg vidste, at jeg ville blive en fast læser af din blog; En fin og cool frøken, som forstår at hylde hverdagen i det helt rigtige outft, tænkte jeg. Nåååja, også vidste jeg også, at de der Burberry Prorsum-babyer måtte blive mine..

  http://emilysalomon.dk/2010/06/look-of-the-day-lunch-at-christianshavn/

  Katrine, 27 somre, advokatfuldmægtig, jeg synes efterår er magisk – oktober kom an!

 25. Mit ynglings indlæg er dette: http://emilysalomon.dk/2010/08/overnight-raisingwhile-showering-baking-rolls/
  Da jeg var barn bagte min mor ALDRIG, fordi hun simpelthen ikke gad. Men efter jeg viste hende den her opskrift, har hun bagt de her boller mindst en gang om måneden. Hvilket er fantastisk, siden at bollerne smager SÅ godt.

  Nanna + studerende + 21 + jeg har en bi-milt, altså ved siden af min milt har jeg en lille ikke-udviklet, totalt ubruglig milt. Men det er da altid hyggeligt at min milt har fået sig en ven.

 26. Uh, så svært at vælge. Jeg synes, at alle dine indlæg er super fine, Emily! Dog går jeg lige nu meget i indretningstanker og drømmer blandt andet om mintgrønne detaljer, hvilket minder mig om dit essentials-indlæg med alle de finde mintgrønne småting :-)
  http://emilysalomon.dk/2011/03/essentials/

  Kh

  Linnea, 18 år, der pt. holder sabbatår og sparer op til et højskoleophold. Drømmer derudover om et job i musikbranchen og en lille men rummelig københavnerlejlighed.

 27. http://emilysalomon.dk/2011/01/sminke/
  – Syntes det er så hyggeligt! Også specielt fordi jeg aldrig nogensinde har sagt sminke, udover det er teatersminke.. Jeg har altid sagt makeup, og lige nu går jeg i klasse med hele 2 piger som siger sminke. Syntes det er yderst sjovt!

  Julie, gymnasieelev, 16 år og mit random fact er at jeg lige har fået job i H&M – og jeg elsker det allerede! :D

 28. Min favorit er helt klart denne:
  http://emilysalomon.dk/2011/02/magnolias-vanilla-vanilla-cupcakes/ (samt den hvor du froster dine cupcakes).

  Jeg har valgt dette indlæg blandt rigtig mange æstetiske og smukke indlæg, fordi jeg synes at det her indlæg meget godt viser hvem du er som blogger, og hvem du er som person. Indlægget viser at du er kvalitetsbevidst og har sans for detajler, og det synes jeg egentlig altid man kan se i dine indlæg. Yderligere så synes jeg også man kan se din kærlighed for æstestik med dit valg af billeder og måden, de er taget på (at billederne så er af cupcakes, det er jo en helt anden ting ;)).

  Jeg har dog også valgt dete indlæg af flere andre grunde, blandt andet fordi jeg er kage entusiast ligesom dig, og dine cupcakes er ren fryd for øjet! Så er der selvfølgelig også SATC referencen, historien om Magnolia Bakery og anekdoten omkring din YouTube Channel :o)

  Så vil jeg faktiskogså gerne have lov til at rose dig for dit valg af give away. Her kan man da virkelig tale lm en personlig gave, hvad? Står ros til dig for at vælge noget som der faktisk har en betydning for dig, og som måske for en lille forhåbning til at spire inde i maven på dig om, at det måske vil få ligeså stor betydning for en anden :o).

  // Kamilla, 19 år, studerende og kommende revisor (måske om et par år), jeg får min allrførste løn imorgen, jeg elsker at være i Zoo, jeg er helt tosset med smukke film og bøger, og jeg overvejer at få tatoveret “The family is a haven in a heartless world” på ribbene :o)

 29. Tillykke til bloggen!

  Jeg elsker din blog, så det er virkelig svært at skulle vælge bare et enkelt i indlæg. Jeg vælger dog dette: http://emilysalomon.dk/2010/07/barcelona-sagrada-familia-parc-guell-random/ , fordi din fantastiske Barcelona-guide gjorde, at min kæreste og jeg selv fik den bedste og mest eventyrlige rejse til Barcelona. Åh, hvor jeg savner Barcelona! Hertil vil jeg lige sige, at din Paris-guide og Amager-guide også er blevet flittig læst :)

  Jeg er 23 år gammel, studerende og arbejder deltid i en tøjforretning på Amager, ville ønske jeg kunne få Blair fra Gossip Girl som min veninde og kan ikke fordrage cola..

  /Lilja

 30. http://emilysalomon.dk/2011/02/7-things/
  Det har været mit yndlingsindlæg siden du skrev det. Jeg kigger tit tilbage og læser det. Indlægget skaber bare den dejligste følelse indeni. Ikke mindst billederne gør mig bare enormt glad!
  Jeg hedder Sandra, er tyve år gammel, bor i Solrød, er ved at uddanne mig som multimediedesigner, elsker at kigge på mennesker og beundre og tænke over deres udstråling.

 31. TILLYKKEEEEE!!! Hvor er det dejligt din blog er still going strong efter to år :)

  Jeg må sige at dine tourguides altid gør mig lidt ekstra glad da jeg helt føler jeg er til stede de steder du viser. Særligt blev jeg rigtig varm indeni da jeg så dette indlæg http://emilysalomon.dk/2010/11/paris-guide-part-ii-another-day-in-paris/ Og i særdeleshed da jeg scrollede ned til den fine lilla cafe!!!!! :) Jeg MÅ til Paris en dag!!!!!

  Glæder mig til de næste to år med Emily!!

  Kærligst Kristina, studerende, lige fyldt 25 år (suk!), med underlig musiksmag til alt fra tøsede A1 til seje Rolling Stones :)

 32. Jeg kan huske, at jeg så dette indlæg (for cirka et år siden), og jeg var helt vild med billederne, og især det, hvor du holder de flotte røde blade oppe foran hovedet. Jeg synes, det var et helt utroligt smuktbillede. Jeg er også vild med stemningen, jeg fik helt lyst til at bo i KBH :-)

  Maiken R, 19 år, lærerstuderende i Esbjerg på første år, eeeelsker super Flyers is :-D

 33. Tjaa, første gang jeg så de her blev jeg sulten. Jeg led i 3 laaange måneder hvor jeg tit kiggede på dem, men aldrig fik tid til at lave dem. I en ferie valgte jeg at lave dem, og de var fantastiske!

  http://emilysalomon.dk/2011/03/havrecookies-med-hvid-choko-havsalt/

  Jeg elsker din blog, den er så hyggelig og tøset :-)

  Caroline, 15 år, Går pt. i folkeskole, men til sommer rejser jeg et år til USA for at gå på high school. Jeg elsker surt slik og lakrids is :-)

 34. Sikke en lækker gave! :)

  Mit yndlings indlæg er klart dette – http://emilysalomon.dk/2011/07/pre-b-day/
  Du er så fin med cupcake-badehætten :-D og jordbærlagkagen er bare lækker! Og og bare så dejlig fødselsdag stemning! Kan kun forestille mig at I havde en dejlig aften.

  Lidt om mig, på trods af at jeg vist aldrig har givet mig tilkende på din blog. Men jeg tjekker din blog næsten hver dag :-)

  Eva, 20 år, læser til ingeniør. Har 7 hele søskende og 14 nevøer/niecer indtil videre! :-)

 35. Først og fremmest tillykke med de to år. Jeg har været en fast læser siden jeg først opdagede din smukke og personlige blog i vinteren 2009. Din blog har siden da været mit daglige fix med inspiration til mad, sejhed, livet, og lækker mad.
  Da jeg især er vild med dine opskrifter, bliver mit favoritindlæg derfor dette: http://emilysalomon.dk/2010/10/chicken-muffins/
  Jeg er elsker dem, og de findes fast på min menu!

  Maiken, Cand.Soc med speciale i Decision Neuroscience , 26 år, og foodie.

  Håber dig og din blog får endnu et lykkebringende år.

  De bedste hilsner
  Maiken

 36. Hej Emily :)

  Tusind gange tillykke med bloggen! Som iøvrigt er gået hen og blevet en af mine ynglings..

  Jeg er 15 år, og går i 9. klasse. Arbejder i weekenden hos et konditori, hvilket er skidt når man har en stor svaghed for diverse bagværk!
  Jeg er afhængig af Cola zero og vitamin water! :)

  Knuuus :)

  http://byannesofietrolle.blogspot.com/

 37. RIGTIG BLOGLIG TILLYKKE og tak for en go og hyggelig blog :)
  jeg kigger dagligt forbi – sommetider flere gange om dagen. jeg er vild med hele stemningen på bloggen, og der er derfor mange indlæg, der ku nævnes. men jeg vælger nedenstående, da jeg har brugt opskriften på bollerne meget. jeg elsker morgenstunden og jeg elsker morgenmad.
  http://emilysalomon.dk/2010/08/overnight-raisingwhile-showering-baking-rolls/
  sille solskin, studerende, 23 år, som glæder sig til jul og er forelsket til op over begge ører!

 38. Kære Emily,
  Det er verdens fineste konkurrence. Jeg kan simpelthen ikke vælge et indlæg – du har været en kilde til uendelig inspiration under en barsel, hvor min verden blev vendt på hovedet og i tiden siden, hvor jeg har navigeret mellem at finde mig selv igen i transformationen til den Sofie, jeg er i dag, som både er fuldtidsarbejdende i nyt voksen-job, mor, kæreste og københavner.
  Jeg har valgt tre:
  http://emilysalomon.dk/2011/02/magnolias-vanilla-vanilla-cupcakes/ – fordi hele det indlæg er så mega lækkert. Mums!
  http://emilysalomon.dk/2010/02/tosomhed/ – fordi det var så mega sødt og smukt og blomstrende og romantisk.
  http://emilysalomon.dk/2010/05/sund-iceblend-til-sofie/ – fordi det viser din evne til hele tiden at kommunikere og være i dialog med dine læsere.
  Kærlig hilsen Sofie, som elsker Amager, rock, cremer og makeup, magisk realisme og friluftsliv.

 39. Sikke en skøn, meget personlig gave (de er bedst) :)
  Og TILLYKKE!

  Jeg har faktisk flere yndlingsindlæg (ved godt jeg allerede fra starten af, bryder reglerne – håber du tilgiver mig?)

  Men her er de så:
  http://emilysalomon.dk/2011/09/a-year-ago-6/ – “fordi de giver et godt indblik i dit liv & bloggen, fra før jeg begyndte at læse med – ekstra meget indlæg for pengene”
  &
  http://emilysalomon.dk/2011/09/love/ – “fordi det bare er det sødeste jeg nogensinde har set! Giv lige din kæreste et kys”

  Jeg hedder forresten Julie, er 22 år og elsker serien: Mcleod´s daugthers (ja, jeg vil også bo på en australsk ranch) :)

  http://itsmypassions.blogspot.com

 40. Tusind gange tillykke med bloggens fødselsdag! Har fulgt med i et godt stykke tid nu, og jeg elsker din blog! Den er super god og din stil er så fin! :-).

  Mit yndlingsindlæg må nok være din sindsygt lækre Magnolia Vanilla Vanilla Cupcakes opskrift! Kagerne er flere gange blevet bagt her hjemme, og er altid en success!

  http://emilysalomon.dk/2011/02/magnolias-vanilla-vanilla-cupcakes/

  Pauline, 14 år gammel, går lige pt i folkeskole i en international klasse hvor vi blandt andet har matematik på engelsk (og så videre), det er virkelig fedt og drømmer om at komme 1 år til USA og gå på highschool, har en svaghed for tøj, cupcakes og genbrugskluns. :-)

 41. Årh, mit yndlingsindlæg må være dette: http://emilysalomon.dk/2010/04/auf-wiedersehen/
  Jeg elsker simpelthen Carriefornemmelsen, man får ud fra farvesammensætningen, men alligevel var det ret “dig”, hvis du forstår :) Den kappe har jeg mange hede drømme om!

  Mit navn er Astrid, er 22 år, jeg har pt. sabbatår og er kommende højskoleelev, og jeg har et kæmpe kendiscrush på Huxi Bach ;)

 42. http://emilysalomon.dk/2011/02/7-things/ Mit valg falder på et 7-things indlæg (og generelt dine ‘little things’ / ‘five things’ indlæg) fordi jeg er vild med at du fremhæver de små hverdags detaljer og personlige anbefalinger i indlægene. Man stopper ligesom lidt op og sætter pris på detaljerne i de indlæg. Og så er billederne bare super hyggelige og varme.
  Julie – forfatterstuderende – 22 – har en forfærdelig neglebider-vane.

 43. Kæmpe stooort tillykke. Din blog er fantastisk inspirerende og meget nede på jorden på en gang. Lækker tilgang til livet.
  Generelt er jeg især vild med dine madindlæg. Et der skulle skille sig ud er det det med falafel (http://emilysalomon.dk/2010/10/falafel-and-quinoa-tabouleh/). Jeg har brugt det flere gange siden du postede det, ligesom din stil inspirerer din madlavning mig nemlig.
  Jeg hedder Caroline, er studerende i en alder af 23, og jeg er forfalden til antikmesser og Paris i august måned. Det er der bare ingen der ved.

 44. http://emilysalomon.dk/2011/08/v-log-side-braid-n-bun-tutorial/
  Egentlig var det ikke lige det første der faldt mig ind – men lige det her indlæg er lidt anderledes. For det første kan jeg godt lide en god og brugbar guide, for det andet er du jo sød at høre på og for det tredje prøvede jeg frisuren en dag, hvor jeg følte at jeg havde det perfekte outfit og at håret var the cherry on top of my sundae – jeg følte mig som en million og det synes jeg var fedt! Og det vil jeg gerne sige tak for.

  Sarah, arbejdssøgende/lørdagspostbud, 19 år, glæder mig til jul i Tivoli :)
  And last but not least – happy birthday, ms. Salomon’s blog :)

 45. Kære Emily

  Tusind gange tillykke med din fine blog! Og hvor er det rart for os andre, at du gider bruge tid på at lave en så fin og dejlig blog – det er altid en fornøjelse at læse med.
  Nå nu til mit yndlingsindlæg, som du faktisk postede lige her for nylig, nemlig dette:
  http://emilysalomon.dk/2011/09/love/

  Det var sådan et fint og enkelt indlæg, som jeg bare synes er så sødt. Det bedste er de små ting i hverdagen, som gør den ekstra dejlig og forkælelse er så absolut sundt (i hvert fald engang imellem ;-))

  Jeg elsker også dine tourguides (den om Paris har jeg valgt at bruge til min forstående Paris tur) og dine mange fantastiske billeder, men som sagt synes jeg dette indlæg var så dejligt hverdagsagtigt på den go’e måde.

  Synne, 18 år, student (holder sabbatår) og skal ud at rejse, helt vild med astronaut is – kender snart alle steder de bliver solgt i KBH)

 46. Hjerteligt tillykke med bloggens fødselsdag! (Ja, det skal da fejres!)
  Og sikke gavmild du er. Jeg ville være virkelig lykkelig, hvis jeg var så heldig at vinde.

  Mit yndlingsindlæg, må være: http://emilysalomon.dk/2011/06/iced-coffee/
  da jeg er inkarneret kaffedrikker og længe havde ledt efter en (god) opskrift på iskaffe. Så slyngede du lige det indlæg ud ad ærmet og siden da, har mine veninder og jeg har spenderet mange gode snakke, i selskab med netop denne iskaffe. Så mange tak. :)

  Natascha, 21 år, arbejdende/freelance-fotograferende ung kvinde og jeg elsker at sidde i vindueskarmen og lufte fødderne ud til baggården.

 47. Jeg elsker Paris og næste gang jeg skal derned, vil jeg besøge Versailles, så faktisk er der to indlæg som er mine yndlings: Versailles part 1 og og Versailles part 2. Men nu har jeg så valgt den første for den anden giver lidt sig selv.

  http://emilysalomon.dk/2011/05/versailles-1/

  Betina, 32 år, head of merchandise og key account manager på et pladeselskab, mega musiknørd der elsker dyre sko, min kæreste og musikquizzer. Og total hundeskruk!

  Det var mange informationer…ups.

 48. Tillykke med bloggen :)

  Jeg synes ikke det var så svært at vælge, da det der gør din blog til min yndlings er at du deler de små glæder, og på den måde minder mig om hvad der gør mig glad. Derfor blev det det nyrenoverede “5” der skulle fremhæves som det bedste:
  http://emilysalomon.dk/2011/09/little-things-formerly-known-as-5/

  Vi skal huske at nyde de små ting!

  Maria, 24 år, ingeniørstuderende på 7. semester. Er ofte i tvivl om, om livet som husmor med køkkensysler, hyggehandlinger og tid til de små ting ville være en direkte vej til lykke, eller om jeg bare ville kede mig ihjel?

 49. jeg kan ikke komme med et specifikt ynglingsindlæg, men HVER eneste gang du laver et indlæg med FANTASTISKE vakre Penny, så er jeg solgt og før hende, så HVER gang du havde taget billeder af hundene som du havde i pleje. Jeg bliver sgu så varm om mit hjerte når jeg ser, at der er andre som elsker hunde lige så meget som jeg selv :-)

  Hilsen Katja, som er 32 år (hmm), er pædagog i en SFO og endnu ikke er mor, men hundemor til bordercollien blandingen Anton på 4 år.

 50. Der er mange gode, men opskriften på ice coffee er en favorit hos mig!
  IDA, 27 år, lærerinde og blogger, har en afhængighed af magasiner, kager og mørk chokolade.

 51. Det er jo svært at vælge når alle bare er smadde gode. Men dette kan jeg godt lide: http://emilysalomon.dk/2011/09/peek-hunteresque/
  Dig og Penny er jo bare en rigtig god combi. Du har den fineste og mest personlige stil og Penny er så nuttet.
  Som sagt er der mange gode og elsker virkelig også dine indlæg med ‘little things’ og dine madopskrifter.

  Har fulgt dig i lang tid og du hænger ved. Det tror jeg du vil blive ved med (:

  Simone, 15 år, blogger om mode og går i folkeskole, er vild med cafébesøg, har en svaghed for tv-serien Friends og elsker at lave mad og bage.

 52. Stort tillykke med bloggens fødselsdag :-)

  Mit yndlingsindlæg har været svært at vælge, men det endte med at blive dette: http://emilysalomon.dk/2010/10/paris-guide-part-i/

  Det blev det fordi indlægget simpelthen fik mig til at forelske mig i Paris igen.. London har ellers været min favorit i mange år. Men nu har jeg indset at jeg må tilbage til byernes by, Paris :-)

  Hilsen Nina, som er 25 år og CBS studerende, og ææælsker Agnes cupcakes og Mulberry tasker.

 53. Stort tillykke med din blogs fødselsdag! Jeg elsker dine billeder!

  Mit yndlings indlæg, er faktisk en v-log. Men jeg kan ikke finde det.
  Det er det indlæg, hvor du viser hvordan, du putter gul frosting på vanilje cupcakes. Jeg elsker det, fordi du virker så sød, smilende og en anelse finurlig! Jeg elsker det selvfølgelig også, fordi det er de lækreste cupcakes, jeg længe har set!
  Kagerne er i hvert fald disse: http://emilysalomon.dk/2011/02/magnolias-vanilla-vanilla-cupcakes/
  Dem jeg lige har i tankerne er dem, på det sidste billede i disse:http://emilysalomon.dk/2011/04/recipes-2/

  Anne, 17 år, 3.g på Aalborg Katedralskole, jeg elsker neglelak – specielt fra Chanel og Deborah Lippmann!

 54. http://emilysalomon.dk/2010/03/tiger-lily/
  er det indlæg der umiddelbart står klarest i min erindring. For det første var det her omkring jeg begyndte at læse din blog. For det andet ELSKER jeg Edith Piaf og efter at have set dette indlæg, fik jeg en idé om hvad din tatovering er for en, og at jeg jo nok ikke er den eneste på min alder der er begejstret for Piaf. For det tredie nævner du et interessant spørgsmål om glorificering af krig som jeg synes ikke kun er et emne inden for mode, men også film, kunst, musik og så videre. Efter dette indlæg hang jeg fast og har været fast læser siden :)
  I øvrigt ser det ud til at være en helt vildt fantastisk “goodiebag” du har fundet på!
  Dyveke, 25 år, studerer informationsvidenskab, er blevet afhængig af at hækle små bamser som min skønne nevø kan lege med når jeg passer ham.

 55. Stooort tillykke med bloggens 2 års fødselsdag og nøj, hvor er det bare en super god og personlig give away! Må indrømme at det er den give away jeg allermest har ønsket mig at vinde af de mange der florerer her i blogland! Virkelig fine ting :-)

  Jeg ved ikke om det er snyd, at vælge flere indlæg som sin(e) favorit(ter), men det gør jeg nu alligevel. Jeg er nemlig helt vild med dine city guides (http://emilysalomon.dk/guides/) og har brugt dem flere gange. Jeg har benyttet mig af dine fine Frederiksbergguides og har derved fået en masse fine og uforglemmelige hverdagsoplevelser på opleveren. Derudover drager jeg med min kæreste og dine fine Paris guides i hånden til Paris i uge 42, hvilket bliver fantastisk! Derfor må det helt sikkert være mine favoritindlæg.

  Jeg hedder Sara (uden h), er ny student fra i sommers, arbejder nu som lagerarbejder hos tøjfirmaet Smartguy.dk for at tjene til drømmeuddannelsen som grafisk designer, 19 år gammel, og kan, trods mange forsøg, ikke sige som en græshoppe :-)

 56. Jeg hedder Simone og er 21 år og studerer cand.merc.jur på CBS (1. semester). Jeg hader at bage, elsker at se serier og ville ønske jeg levede så sundt som dig.
  Mit favorit link er helt klart til dette:
  http://emilysalomon.dk/omabout/
  Det er jo ikke som sådan et indlæg, men du er så sød og ærlig. Og så ELSKER jeg dit outfit, det er det skønneste du nogensinde har haft på. Du er bare utrolig til at kombinere farver.

  Hvis jeg skal pege på et indlæg må det være dette:
  http://emilysalomon.dk/2010/06/lunch-2/
  Du formår at gøre det overskueligt at spise sundt, og denne salat ser både indbydende, let og billig ud.

 57. Tillykke med bloggen!

  Mit yndlingsindlæg er det med “magnolia’s vanilla vanilla cupcakes”. Mums, de er da bare alt for gode og er blevet bagt lidt for mange gange herhjemme (det kommer da til at gå helt galt, hvis jeg vinder den bog!)

  Charlotte, 27 år, studerende ved AAU og vild med film, musik og bøger.

 58. Puha – det er virkelig svært at udvælge ét yndlingsindlæg… Men når jeg nu SKAL, må det blive dette: http://emilysalomon.dk/photo/, som sammen med dine fantastisk smukke billeder har medvirket til, at spejlrefleks kamera nu står øverst på ønskesedlen :)

  Ann-Kristin, 25 år, folkeskolelærer, som i øjeblikket har et helt ustyrligt riskiks-flip :)

 59. Uha, det er jo svært at finde et decideret yndlingsindlæg, når der er så mange gode, men ét blandt mange er dette: http://emilysalomon.dk/2011/07/look-of-the-day-field-party/
  Jeg elsker billederne, der har en total glad effekt på mig. De får mig til at tænke sommer og gode minder, og dét elsker jeg.

  Nina, 18 år, studerende (3.g’er), drømmer, dybt afhængig af Disneyfilm, ostemader, te, frugt og venner. Mest af alt glad:-)

 60. http://emilysalomon.dk/2011/02/magnolias-vanilla-vanilla-cupcakes/

  Dette er helt klart mit favoritindlæg. En veninde havde bagt cupcakes ud fra opskriften i dette indlæg og postede den efterfølgende på facebook. Jeg kunne ikke dy mig for at kigge, hvilket jeg sidenhen ikke har fortrudt det mindste. Lige siden den dag, har jeg kigget forbi din skønne blog hver eneste dag, hvis der har været mulighed for det. Og da ovenstående indlæg er grunden dertil, kan det jo ikke være andet end mit yndlings! :)

  Sisse, 19 år, lærervikar efter nyligt overstået studentereksamen – de optjente penge skal bruges på en 3 måneders rejse til Sri Lanka og Indien, har et ALT for stort shoppegen, når det kommer til film og musik!

 61. Tillykke!!

  http://emilysalomon.dk/2011/05/5-2/
  Jeg synes at dine indlæg med ting der gør dig glad, er vældigt hyggelige. Det er vigtigt at huske at sætte pris på selv de små positive ting i livet! Der er jo så mange at vælge imellem, men jeg tog det her fordi der var mummitrolde med – deler helt klart din passion for det finurlige finske univers :)

  Hilsen Thea, nylig student som holder sabbatår, 20 år gammel og glad for farverige sneakers!

 62. Tusind gange tillykke til (med?) bloggen! Jeg aner slet ikke hvilket indlæg er mit yndlings, men elsker “little things”-indlæg, så det kunne være det her http://emilysalomon.dk/2011/09/little-things-formerly-known-as-5/ som er et af mine yndlings: fine kager, fiiine fine bøger og fin neglelak. Så kan man ikke undgå at blive i godt humør, hvilket også gælder Penny-indlæg :D og indlægget om den lille besked + sygepakke fra kæresten! ^^ så fint!

  Annette, engelskstuderende, 23, er for tiden i Leeds på et Erasmusophold og stødte i går på en kopkageversion af en åbenbart ret populær kage, som hedder det MEGET mystiske navn… “spottet dick”! Vaniljekage med rosiner og custard over, naaam :D

  (slet slet ikke for at antage eller jinxe noget som helst, men HVIS HVIS HVIS jeg nu skulle være så satans heldig, så behøves det ikke sendes helt herover – der er en pæn mand i København, som kan tage imod den ^^)

 63. Jeg har længe haft dig som min ynglings blog. Jeg har læst dig et lille års tid men brugte en dag, da jeg var syg med at læse dine indæg helt fra daye one. Jeg blev rørt da din første hund døde, så blev bare så glad da jeg så Penny var flyttet ind. Så de søde hvalpe billeder varmer.

  http://emilysalomon.dk/2011/04/penny/

 64. Stort tillykke med den fine blog :D Hvor er det hyggeligt, at du vil fejre den, på den måde.
  Puha, yndlingsindlæg bliver straks svært at vælge.. Der er jo mange! Men jeg synes dette: http://emilysalomon.dk/2011/08/look-of-the-day-back-to-school/
  var rigtig rigtig fint. Den specielle hår, men simple tøj, den glade fine hund. De fede matchende farver og billedsammensætningen. Synes det så super fedt ud (:

  Elena, 22, psykologistuderende, elsker kage og kæresten.

 65. http://emilysalomon.dk/2010/10/smoothie-for-the-hair/

  Jeg har længe læst din blog og nøøjjj hvor jeg bare elsker den! Jeg har valgt dette indlæg, da det minder mig om påskeferien, hvor jeg i en hel uge var alene hjemme med min bedste veninde. Vi lavede sushi, så film, shoppede og selvfølgelig lavede vi wellness. Jeg havde set dette indlæg og ville bare prøve smoothien af. Den var utrolig lækker!! Mit hår blev rigtig dejligt blødt. En af de bedste ferier jeg længe har haft :D

  Olivia, musikefterskole elev, 16 år, er det mest madglade væsen på jorden og har et hjerteflip (mit værelse på efterskolen er fyldt med vatskyer og hjerter hængende fra loftet)

 66. Happy B day blog!

  Jeg har valgt dette indlæg om Penny http://emilysalomon.dk/2011/04/penny/ fordi jeg nok elsker mode, mad, indretning og ikke mindst kage, men aller aller mest elsker jeg hunde! Og sådan en smuk lille sag er altså det bedste man kan putte i et indlæg, lige meget hvilke blog man ellers har.

  Kærligst.
  Anna. Buddhistisk novice præst med svaghed for egen hund, Ben&Jerry’s, rock chick look, Essie og blåbær.

 67. Happy b-day!!!!

  Jeg er forholdsvis ny i blog-verdenen, men din fine og inspirerende blog har virkelig vundet mit hjerte som en af de første :-)
  Jeg har lidt svært ved at beslutte mig, for alle indlæg er gode. Men jeg er kommet frem til Little things (formerly know as 5) http://emilysalomon.dk/2011/09/little-things-formerly-known-as-5/. Jeg er vild med hele serien, fordi jeg bliver så glad, når du husker at minde os om at sætte pris på de små ting.

  Fødselsdagshilsner fra Stine, fransk/IMK-studerende og kasseassistent, elsker bøger, ord og alt hvad der er fransk, er meget unormal og kan ikke lide kartofler.

 68. Mit yndlingsindlæg er dette:
  http://emilysalomon.dk/2010/06/lemon-cupcakes-in-mint-disguise/

  Først og fremmest fordi det er en lækker opskrift, men helt sikkert også fordi det er sådan nogle fine og farverige billeder! Meget kreativt, flot og sødt på samme tid :) Jeg elsker selv at bage, og du er en vældig god inspirationskilde!

  Lise, 22 år, læser til pilletriller, jeg savner min lillebror som netop er rejst til Australien (snyd, ja…)

 69. Tillykke med bloggens fødselsdag!

  Et af mine yndlingsindlæg er faktisk det, du selv refererer til i dette indlæg: http://emilysalomon.dk/2011/02/magnolias-vanilla-vanilla-cupcakes/.
  Det er simpelthen bare fordi, jeg fik så meget ros for min egen udgave, da jeg serverede dem for søde damer (der altså bare var ekstra fantastiske den dag). Det mindes jeg altid, når jeg spotter opskriften og de fine billeder på din blog – tak, fordi du har delt din egen version.

  Og hvad du ønsker på bloggens fødselsdag, skal du selvfølgelig få:
  Malene, 21 år, læser jura, og så misunder jeg dig lidt for dit smukke hår :)

 70. Tillykke med fødselsdagen! Jeg har valgt dette indlæg som er spækket med billeder fra Mexico: http://emilysalomon.dk/2010/04/final-mex-pics-xlacotalpan/

  Jeg har selv været heldig at være 3 måneder i Mexico, og billederne fra denne fine by bragte mig tilbage til sol, farver og strandture. Dejligt. Og så er det rart med dine rejseindlæg som er så detaljerede. Om jeg fatter hvor I bloggere finder tiden til det.

  Mange hilsner fra Karoline på 24 somre, RUC-studerende (pt. med en smule skoletræthed efter 3 år…), ikke glad for klynger og ordet mokka, men ellers glad for mad, sjov og ballade samt togture til og fra Jylland.

 71. Et af mine favorit indlæg er klart “Hunsteresque”, blev bare så glad da jeg så du havde købt en oilskinsjakke! Havde helt glemt at jeg ejede sådan en som barn i den flotteste mørkeblå farve, min lille søster havde en magen til og lillebror havde den i mørkegrøn som din :-) Må på jagt efter sådan en igen!

  Hilsen MJ, 28, som studerer Digitalt Design og har for tiden en meget stor svaghed for Emmerys hindbærsnitter, kaffe, bøger som ikke er studierelevante og en varm dyne!

  Tillykke med den skønne blog og lad den leve længe endnu og tak fordi du vækkede sådan et dejligt barndoms’fashion’minde!

 72. Mit yndlingslink er det her lige nu: http://emilysalomon.dk/2011/09/love/
  Jeg har selv lige mistet ham jeg holdt af, og selvom jeg er nedslået og føler jeg aldrig får den slags kærlighed igen, bliver jeg alligevel glad over, at se andres kærlighed.

  Jeg hedder Julie, jeg er student fra i år men sidder pt. ved kassen i Bilka, jeg er 19 år og jeg er OGSÅ vild med kartoffelkage..

 73. Rigtig mange gange tillykke med de to år, fine blog.

  Dette indlæg er ét af de mange indlæg som er bogmærket. Indlægget er både inspirerende og så er den bogmærket i håb om, at jeg snart kan bruge den når jeg forhåbentligt snart får mulighed for at besøge Paris.
  http://emilysalomon.dk/2010/11/paris-guide-part-ii-another-day-in-paris/

  Medine, Communication & Cultural Encounters studerende, 21 år, kan spise granatæbler & æbler som tilbehør til nærmest alt. :)

 74. http://emilysalomon.dk/2011/05/look-of-the-day-minty/

  Jer er vild med dig, din hund(hunde i det hele taget), new balance sneakers, neglelak og masser af armbånd!
  Og dette indlæg havde det hele, og det var så sødt et indlæg. Tøjet var sødt sammen og ja, det hele spillede bare!

  Nanna, 14 år, folkeskoleelev(8 klasse), hundeelsker, kageelsker, bloggers delight – elsker, familiefreak.

 75. Tillykke:)

  http://emilysalomon.dk/2011/03/la-la-laduree/

  Jeg kunne ikke finde mit ynglings-indlæg; et, hvor du vidst skal ud med kæresten og bare er vildt smuk i læderjakke og høje sko. Et rigtig flot billede!
  Jeg valgte dette istedet, da det meget godt repræsentere hvad jeg elsker ved din blog; billederne, farverne, det feminine, din sans for detaljer og fine ting og din interesse for mad og kager:)

  Jeg hedder Sabina, er 24 år, socialrådgiverstuderende og blogger, bor i Nørresundby og er vild med Nutella:)

 76. http://emilysalomon.dk/2010/08/overnight-raisingwhile-showering-baking-rolls/

  Tillykke, tillykke, tillykke. Håber du og din blog havde en fantastisk dag :-)

  Jeg elsker bloggen – både din stil, men især også dine opskrifter. Hvor ville jeg dog ønske, at jeg havde så meget overskud til både at lave spændende og sunde retter helt fra bunden hver dag.
  Bl.a. pga. af den manglende tid har jeg også postet linket med dine koldhævede boller. De er nemme, sunde og smager bare fantastisk godt – og så er der hjemmebagt brød hver dag ;-)

  Anne – psykologistuderende – 22 år – har gået på husholdningsskole og elsker mad.

 77. Tillykke med blogfødselsdagen :)

  Mit yndlingsindlæg er omhandler iskaffen her fra i sommers, for det er i mine øjne den perfekte iskaffe, jeg var endda blevet så vild med det, at jeg måtte ud efter en patentflaske for at kunne opbevarer anden portion bedst muligt i køleskabet.
  Og linket: http://emilysalomon.dk/2011/06/iced-coffee/
  Tror vidst at jeg skal have sat noget kaffe over her i aften, får helt lyst til iskaffe nu. Haha…

  Så lidt om mig.
  Jeg hedder Sacha, er 29 år og så er jeg kandidat i kemi og samfundsfag, hvilket vil sige at jeg har en lille ting for miljø/klima/energi – pt. hygger jeg mig i et løntilskud hvor jeg beskæftiger mig med netop disse ting.
  Et random fact: Fra jeg var 16 til jeg var 21 år havde jeg en lysegrøn metallic Puch Maxi K inkl. mælkekasse – ømt? I den grad.

 78. Det er da en konkurrence der vil noget!! :) Fantastiske præmier!

  http://emilysalomon.dk/2011/04/penny/ Mit yndlingsindlæg må være dengang du lige havde hentet Penny hjem, og havde taget de første billeder af hende hjemme hos dig :)

  DJ, 24 år, studerende m. job ved siden af og skumbanan-addict!! :-)

 79. http://emilysalomon.dk/2010/04/final-mex-pics-xlacotalpan/

  Tillykke med bloggen!!!

  Mit yndlingsindlæg… Det har været svært at vælge, da der er mange gode! Jeg har alligevel valgt dette, hvor du var i mexico. alle de smukke farver. Når jeg ser billederne kan jeg ikke lade være med at drømme mig væk.
  Jeg hedder Carla, er 18 år gammel, jeg blogger og arbejder som assistent i et smykkefirma. Jeg er multi-fødevareallergiker og er netop droppet ud af 2. G (en fantastisk beslutning for mit vedkommende).

  Det er godt nok en vild præmie!!! Jeg elsker det hele. Især parisisk vogue! (elsker frankrig in general, og har også en forkærlighed for ladurée!!! )

  Hurra hurra fra carla

 80. http://emilylouisesalomon.blogspot.com/2010/11/la-mere-de-famille.html

  Et dejligt indlæg som så mange andre, men lige nøjagtig dette indlæg betød at en veninde og jeg, sidste jul, bare måtte finde lige nøjagtig denne slik butik. Det var ikke så nemt og vi endte med at bruge min. en halv time før jeg med glæde i øjene kunne træde ind i den finde butik. (som var probfyldt med franskmænd der skulle købe slik til juledagene :) ) Sådan en fin butik, der minder mig om sådan en dejlig tur – “bare” fordi jeg havde set dette indlæg :)

  Dharma, 25, studere til industriel designer…
  Slikkede som lille på et stykke metal, det skulle jeg ikke have gjort. Det var frostvejr og min lille tunge sad fast. Pædagogerne i børnhaven kunne ikke høre mig og jeg måtte derfor rive mig løs og med åben mund og tungen ude gå hen og trække i pædagog Lottes ærme. Stakkels lille mig fik det næste lange stykke tid smurt virkelig klam stads på tungen, det var egentlig ikke så sjovt :)

 81. Hej Emily

  At udvælge et enkelt yndlingsindlæg forekommer mig tæt på umuligt, men jeg har udvalgt et eksempel, som jeg derefter vil elaborere på ;)

  http://emilysalomon.dk/2010/09/summertimes/

  Jeg synes, de fineste indlæg er dem, der er som dette, hvor billeddetaljer og fine medfølgende ord får lov at følges ad og blive til de mest livsglade indlæg, fyldt med skønhed i både storslået- og detaljeformat. Du er så ofte blevet rost for dine fine billeder og det er så fortjent, men i følgeskab med dine små kommentarer bliver det helt perfekt.

  Tak for en fantastisk blog, tillykke med at du har haft den i 2 år nu, og bliv endelig endelig ved :)

  Cecilie, 24 somre, litterat der nu går ad IT-vejen med Digital Design og Kommunikation, er efter 18 år stadig vild med Disneyudgaven af Skønheden og Udyret, mest fordi biblioteksscenen er så fabelagtig.

 82. Tillykke med bloggen.

  Jeg har spekuleret lidt, og jeg kan ikke vælge et indlæg, som jeg synes, er det fineste. Grunden til, at jeg kommer igen, er netop, at du favner så meget på en rigtig god måde. Måske er der et nyt madindlæg, måske lidt om dagligdagen eller et dagens med lækre billeder. I mine øjne perfekt afstemt, så du altid serverer et inspirerende og hyggeligt indlæg for os læsere.

  Jeg synes, at dine byguides er et hit, og jeg håber, du tager Københavnertråden op og fortsætter med nogle af de andre kvarterer.
  http://emilysalomon.dk/2010/08/amagerbroguide-i/

  /Maria, 30 år, journalist – fisker altid efter hele peanuts

 83. Hej Emily,

  Stort tillykke med bloggens fødselsdag. Glæder mig til mange gode år i fremtiden :) Et af mine yndlingsindlæg må være sådan et som det her, hvor du byder nyt velkomment i dit hjem: http://emilysalomon.dk/2011/02/new-in-mulberry-tillie/
  Synes bare at det er så dejligt at det meste af din garderobe virker velovervejet og meget elsket.

  Kh, Anne-Sophie, 21 år, kandidatstuderende, som er så følsom at hun i går næsten græd af lykke da hun så hvor smukt København spejlede sig i søerne på en natlig cykeltur.

 84. Tillykke med danmarks dejligste blog! Gid den må få rigtig mange fødselsdage endnu, for jeg er afhængig :)

  Jeg har valgt et indlæg, som har inspireret mig rigtig meget, og som har ledt mig nærmere at finde ind til kernen af min egen stil. Jeg synes det er så smukt stylet, og jeg ville ønske, at jeg også kunne bære det look.
  http://emilysalomon.dk/2010/09/look-of-the-day-little-green-cape-and-new-hair-color/

  Natacha, 22, journaliststuderende, som har redet hele sit liv og lige er begyndt til dans med kæresten, og ELSKER det!

 85. Tillykke med bloggens fødselsdag :D

  Åh, jeg har så mange favoritindlæg, men dette er et af mine yndlings:
  http://emilysalomon.dk/2010/11/paris-guide-part-ii-another-day-in-paris/

  Det handler om Paris – som jeg elsker! Det handler om gode steder at besøge, som jeg endnu ikke kender, billederne er smukke og poetiske og jeg er vild med billedet af de små piger på kunstmuseum! :)

  Jeg kigger indimellem tilbage på dine rejsearkiver, men det er tortur, for jeg får simpelthen sådan en voldsom rejselyst, der ikke lige er til at slippe af med.. suk…

  Mvh. Rebekka – der har fødselsdag samme dag som dig, snildt kan spise tre stykker kage i træk uden at få det dårligt, altid forholder sig skeptisk overfor folk, der siger de ikke kan lide chokolade og som synes at bittesmå babyfrøer er mega nuttede….

 86. Kære Emily tak for to gode blog år – må der komme mange flere endnu.

  Mit ynglingsindlæg er dette: http://emilysalomon.dk/2010/05/grinebidder/
  Kommer ofte til at tænke på det når jeg kigger forbi bloggen fordi du ser så glad, fjollede og meget forelsket ud – og så tager du lidt pis på out-fit post konceptet, som mange bloggere nok kender til føles meget underligt (men som altså er meget elsket af os læsere).

  Stoooort tillykke med trut og sang til bloggen fra Nina, 25 år, studerende, som er tosset med at passe alle sine små grønne planter i vindueskarmen.

 87. Tillykke til bloggen :)

  Det er meget svært, men hvis jeg skal vælge et yndlingsindlæg må det blive dit indlæg om ansigtsplejeprodukter: http://emilysalomon.dk/2011/03/skincare-face/

  Ellers er jeg generelt vild med dine indlæg med little things, for det er altid hyggeligt at se en masse lækre billeder og måske få lidt inspiration til ting jeg selv kunne falde for :)

  Mange hilsner fra S, 25 år og studerende, elsker at bruge lørdag formiddag på at spise lækker weekend-morgenmad og læse blogs, imens jeg hører Mads og monopolet :)

 88. Hej Emily!

  http://emilysalomon.dk/2010/11/a-la-mere-de-famille/
  Mit yndlingsindlæg må være dette fabuløse slikbutik indlæg fra byernes by.. Det var det første indlæg jeg læste på din blog – og jeg var solgt. Siden da har jeg fuldt slavisk med, og jeg elsker især dine cityguides. Du forstår virkelig at fange byens magi (modsat mine mobilkamera-opstillings-helvede-alle-kigger-væk-eller-har-lukkede-øjne-i-frygteligt-lys-ferie-billeder).

  Knus og et stort tillykke med fødselsdagen
  Emilie, 22, litteraturstuderende – lever i et had/kærlighedsforhold med hindbærsnitter

  (fordi rejeost var taget. Come on, det er jo det lækreste i verden.)

 89. Hej Emily
  Mit yndlings indlæg må være din guide til Paris
  http://emilysalomon.dk/2010/11/paris-guide-part-ii-another-day-in-paris/
  Den var til stor nytte da jeg i sommers var i Paris for første gang nogensinde, men bestemt ikke sidste!
  Jeg elsker billederne i indlægget, og måden du har fanget Paris’ ånd!

  Lise Emilia – 20 år – Studerende – Da jeg var lille ville jeg være håndværker (Min svoger er håndværker, og jeg fik altid lov at hjælpe ham som barn)

 90. Jeg elsker dine opskrifter og jeg elsker især denne: http://emilysalomon.dk/2011/02/magnolias-vanilla-vanilla-cupcakes/
  Jeg har bagt den op til flere gange og hver gang er det en succes. Elsker at man følger hvert et skridt i din bageproces og du er så dygtig til at dekorere dem (hvilket jeg VIRKELIG godt kunne lære lidt af!)

  Emma, 18 år, studerende men glæder sig til at jeg er færdig så jeg kan komme til Afrika hvor jeg skal lave frivilligt arbejde og jeg ELSKER tunsalat!

  OG HEY – tillykke med bloggen! :-)

 91. http://emilysalomon.dk/2011/02/skurkefis/ fordi jeg selv er hundesitter for dejlige Albert, og det var ret sjovt at jeg opdagede for lang tid siden du også var, og har siden fulgt med i din blog! Også er det nogen dejlige billeder du har fanget, man kan rigtig se hvor fræk han faktisk er :)

  Ellers er jeg 21,hedder Rikke, bor i KBH med min kæreste, er til hverdag danseinstukrør, og underviser børn og unge fra 10-18 år i hiphop og streetdance. I fritiden elsker jeg at hygge med mine venner, kæresten, familie, shoppe, være aktiv (gerne med Albert i hundegården) også mit lille hundesitter job, som jeg ELSKER! Tillykke med de to år ;-)

 92. Mit yndlingsindlæg er dette: http://emilysalomon.dk/2011/06/risotto/ – fordi det fik mine øjne op for den dejlige spise, risotto – og så er det en god opskrift :D

  Jeg hedder Camilla, er 18 år og sidder i nuværende stund i en meget kedelig oldtidskundskabs time – jeg går i 3.g. og kan ikke vente med at få hue på om lidt!

 93. Happy B-day’ til bloggen.
  Skøn blog, fantastiske opskrifter og masser af dejlige tips:-)
  fantastisk mange gode indlæg, men denne er printet ud http://emilysalomon.dk/2011/03/havrecookies-med-hvid-choko-havsalt/ og bliver lavet når jeg får pigerne på besøg:-)

  Kæmpe føsdags knus fra Mette 29 – åhhh my GOD , 29 – ikke sjovt og skrive. Føler mig heldigvis kun som en på 25 :-) Alder er jo bare et tal, ikk????:-)
  Nåå men 29 og går kun efter de blå m&ms:-)

 94. Jamen, jeg er jo vild med det hele… Måske der her: http://emilysalomon.dk/2011/09/little-things-formerly-known-as-5/
  Godt og blandet og med både pæne bøger og pæne kager. Det kan jeg li’! Og så synes jeg, det er så hyggeligt, når du skriver lidt mere end bare korte billedtekster. Det gør du heldigvis tit!

  Marie, 26, cand.mag. i dansk siden maj og pt. jobsøgende, er ret glad for elge (mest i pæne miniatureudgaver…) og norsk tubekaviar.

  Tillykke med blogfødselsdagen!

 95. Én af mine yndlingssider må være denne her:
  http://emilysalomon.dk/2011/08/smoothie-accesories/
  Elsker de billeder, du tager, især dine madindlæg er inspirerende for mig!

  Janne – 28 år – igang med min phd indenfor flersprogethed – pendler mellem Tyskland og København hver uge, hvor dine gaver fint kunne bruges som lidt underholdning på den lange togrejse :)

 96. Mit yndlingsindlæg er dette, fordi jeg selv går rundt og drømmer om at få sådan en lille hvalp af præcis samme slags http://emilysalomon.dk/2011/04/penny/ :)

  Laura, 22, studerende, ligger i øjeblikket i min seng med feber og drømmer om at sidde ude i solen og spise is – har dog heldigvis de mange dejlige blogs og gossip girl til redde humøret lidt :)

  Og tillykke med forleden!

 97. Vild konkurrence! :) og tillykke til bloggen!

  Mit yndlingsindlæg er dette om spisesteder i Paris – var helt vild med falafelgaden, men tror ikke jeg havde fundet den, hvis ikke det var for din guide :) http://emilysalomon.dk/2011/04/5-places-to-eat-in-paris/

  God weekend fra Christina, 20 år, medievidenskabsstuderende (hvis du stadig er interesseret i at læse min opgave om dig, skal jeg prøve at huske at få den sendt) og vild med romkugler og mathilde kakao!

 98. Først og fremmest vil jeg også gerne lykkeønske med bloggen. Sikke en konkurrence i denne anledning, det er ikke nemt at udvælge sit yndlings-indlæg, når man elsker hvert og et. Jeg tror et af mine helt igennem yndlingsindlæg må være en af dine nu kaldet “little things”: http://emilysalomon.dk/2011/02/7-things/
  Jeg elsker at læse alle dine indlæg og især disse omkring ting, du kan lide. De er inspirerende og billederne er kniv-skarpe. Kom gerne med flere af disse indlæg, om du vil.

  Mit navn er Kristine, jeg er 28 år og kandidatstuderende. Jeg har en svaghed for bland-selv-slik, især skumfiduser sammen med center-chokolade… God dag til alle!

 99. http://www.bloglovin.com/m/2148539/301550472/a/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRmVtaWx5c2Fsb21vbi5kayUyRjIwMTElMkYwOSUyRmhhcHB5LWItZGF5LWJsb2ctZ2l2ZS1hd2F5JTJG
  Generelt er jeg bare helt vild med dine “Little Things”- indlæg, da det gør bloggen så meget mere personlig. Man føler nærmest, at man kender dig. :-)

  Katja, 18 år gammel, går i 3.g på et gymnasium i Odense, og jeg elsker kage! Især gulerodskage. :-) mmhhmm..

  Desuden så er det virkelig en fed konkurrence! Den er så fin og personlig.

 100. Hej Emily,
  Stort tillykke med bloggens fødselsdag og et højt hurra. Jeg stemmer i og siger, at det er svært at vælge, men for nylig postede du en lille kærlighedserklæring, som jeg synes er rigtig smuk: http://www.bloglovin.com/m/2148539/301550472/b/2148539/aHR0cCUzQSUyRiUyRmVtaWx5c2Fsb21vbi5kayUyRjIwMTElMkYwOSUyRmhhcHB5LWItZGF5LWJsb2ctZ2l2ZS1hd2F5JTJG

  Mit navn er Anne, jeg er 24 år, journaliststuderende og deraf også meget afhængig af kaffe og lækre sager (Tak for mange gode opskrifter)

 101. Jeg er vild med din blog og dine indlæg! At klikke ind på emilysalomon.dk, for at se om der er nyt, er efterhånden blevet fast rutine :) Synes især rigtig godt om dine madindlæg, meen jeg har valgt: http://emilysalomon.dk/2011/08/5-7/ som mit favoritindlæg. Billederne er smukke og inspirerende.

  Kristina, 23 år, møbeldesignstuderende. Lige nu holder jeg mest af lakridspiber, sommervejr i september og weekendhygge :)

 102. Tillykke med dagen :)

  Mit favoritindlæg er det her: http://emilysalomon.dk/2011/03/essentials/

  Det er et ganske kort indlæg om “essentials”, men jeg synes det er super fint af flere grunde. Fordi det var det første indlæg, jeg læste af dig, og var det, der fik mig til at følge med :) Fordi det emmer meget af dig :) Og fordi jeg nu selv er den stolte ejer af nøgleringen fra Ladurée og kommer til at tænke på/længes efter Paris, hver gang jeg skal åbne en dør :D

  Jeg hedder Karin, er 22 og jordemoderstuderende. Jeg rejser til Kina for første gang nogensinde om 2 uger for at se min dejlige kæreste. Jeg glæder mig helt sindssygt til at se ham – OG til at shoppe mig fattig i Shanghai :D

 103. http://emilysalomon.dk/2011/04/paris-pics-1/
  – Jeg ELSKER selv Paris og drømmer dagligt om at komme tilbage. Derfor har dine indlæg fra Paris været virkelig skønne og da du skrev dem varmede de i de kolde vinter/forårsmåneder i Danmark.

  Emilie, 22 år, studerende og tjener, har en svaghed for ‘stationary’; notesbøger, penne, pænt papir etc. Virkelig random, men sandt.

 104. Et smukt indlæg er Winter Woods – billederne er fantastiske og elsker at du også berører andre område end mode, på en stilfuld måde. (http://emilysalomon.dk/2010/12/winter-woods/)

  Jeanet – bor i Bangkok men følger trofast din blog :) Elsker at shoppe, spise god mad samt sol og sommer. Savner min kæreste i DK af h til-han kommer heldigvis om små 3 måneder. KÆMPE TILLYKKE MED DE 2 ÅR – Tak for et fantastisk stykke arbejde!

 105. Mit yndlings oplæg er ikke særlig gammelt.
  http://emilysalomon.dk/2011/09/love/
  Blev helt blød i benene da jeg så hvad din kæreste havde haft overskud til i forbindelse med din sygdom. Har vist det til en del veninder, efterfulgt med et dybt suk – sådan en vil vi også have!

  Mia, 22, læser jura på KU <3, og elsker sushi som et barn elsker at smører mad ud i hele hovedet.

 106. Mit yndlings oplæg er ikke særlig gammelt.
  http://emilysalomon.dk/2011/09/love/
  Blev helt blød i benene da jeg så hvad din kæreste havde haft overskud til i forbindelse med din sygdom. Har vist det til en del veninder, efterfulgt med et dybt suk – sådan en vil vi også have!

  Mia, 22, læser jura på KU <3, og elsker sushi som et barn elsker at smørre mad ud i hele hovedet.

 107. Hej Emily :) Stort tillykke med bloggens store dag. Hvor er det dog bare fantastisk! Og sikke en skøn give away, det burde jo faktisk være omvendt ;) Hihi..

  Uuh at skulle vælge mit ynglings indlæg, bliver ikke nemt. Jeg elsker dem hver og et. Det redde ofte min dag, at læse et lille indlæg fra dig :)

  Men hvis jeg skal vælge, så bliver det et af de nyere, et der er fyldt med krælighed og omsorg, nemlig dette http://emilysalomon.dk/2011/09/love/
  – der smeltede jeg lige lidt.

  Jeg hedder Lene, læser til GMM ingeniør i Odense på 7. semester – skriver pt en bachelor opgave, jeg er 25 år og jeg elsker at rejse! Sådan virkelig elsker det :)

  Hav en skøn dag :)

 108. Ihhh- hvor skøn en konkurrence:-) Der er et af dine indlæg som jeg vender tilbage til igen og igen og som jeg lader mig inspirere af hver uge:

  http://emilysalomon.dk/2010/11/curly-girl/

  Jeg har samme længde hår som dig og masser af krøller – jeg havde SÅ store vanskeligheder med mit hår, endte faktisk med at hade det og KUN gå med med hestehale/knold/fletning fordi det var alt for porøst og flyvsk…INDTIL jeg læste dit inslag om curly girl – så holdt jeg op med at vaske det med shampoo og børstede det kun med fingrene og sikke en forskel det gjorde – nu eeeelsker jeg at gå med løst hår og vise mine krøller. Og hvis nogen synes det er mærkeligt at jeg aldrig bruger shampoo – så henviser jeg bare stolt til curly girl og Emily:-)

  Jeg er en 25 år gammel, storkrøllet, øko og mode afhængig pige der ofte spotter dig på Amager (prøver at gemme den indre fniser væk og komme over og sige hej en dag) hvor jeg også bor – min ynglingsting i hele verden er modeblade, kager, varm te, økologiske ansigtscreme og mit lækre skår af en han!

 109. Hej Emily – tillykke med bloggen :D
  Mit yndlingsindlæg må være denne http://emilysalomon.dk/2010/12/v-log-pin-curls/ Jeg elsker gode toturials da jeg selv er dårlig til at sætte og style hår og derfor er det altid skønt med noget inspiration og letforståelige videoer :)

  Mit navn er Nanna, jeg er 20 år og studerer til markedsføringsøkonom. Og så er jeg også vild med rejeost :D Men da jeg var lille skulle ALLE rejerne pilles fra ellers kunne jeg ikke spise det ;) Hehe.

 110. Mit absolut yndlingsindlæg tog en del tid at finde, dog vidste jeg lige præcist hvad jeg ledte efter: http://emilysalomon.dk/2011/02/brunch-2/ Og uanset hvor stalker-agtigt det end lyder, så er det altså et indlæg jeg aldrig glemmer i forbindelse med din blog! Det var nemlig det aller første jeg nogensinde læste, og det som satte hele mit kærlighedsforhold til dit lille blogunivers igang!
  Synes nemlig det er det indlæg som beskriver din blog aller bedst: hygge, lækker mad, smukke billeder og en verden man bare har lyst til at træde ind i hver gang man kigger på den! Og sådan er det stadig i dag :)

  Astrid, 17 år, 1.g i gymnasiet og bruger flere timer om dagen på at læse mode- og livsstilsblogs end jeg nogensinde bruger på mine lektier!

 111. Kære Emily,

  Tillykke med dagen :) Og det skal da fejres med nogle af dine fantastiske cupcakes! Faktisk er det dig og din blog der gav mig “icing” på tanden og fik mig til at kaste mig ud i at lave alverdens cupcakes:)

  Dog er mit yndlings indlæg om Paris:

  http://emilysalomon.dk/2010/10/paris-guide-part-i/

  Jeg har nemlig noteret mig alle dine tips om byen og ser frem til dagen jeg endelig selv skal se den smukke by for første gang. Sjovt nok har jeg rejst rigtig meget, men har stadig Paris tilgode…

  Louise, afhængig af te og hygge, bosat i Aarhus og min mission med livet er at se det meste af verden!

 112. Mit yndlings indlæg er dette: http://www.bloglovin.com/m/2148539/301550472/a/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRmVtaWx5c2Fsb21vbi5kayUyRjIwMTElMkYwOSUyRmhhcHB5LWItZGF5LWJsb2ctZ2l2ZS1hd2F5JTJG
  Jeg er helt vild med instruktionsvideoen, men dette indlæg får bare mit hjerte til at smelte, når man ser, hvor dejlig og fræk en hund du har :)

  Mulle – 26 år på torsdag – lærerstuderende – blogger og har været skibums – og så er jeg helt tosset med fisk og skaldyr :)

  KØS

 113. Ååååha, åha, åha – at skulle vælge mellem så mange kreative, flotte, hyggelige, varme og fantastiske indlæg er jo barbarisk! MEN – det er dog lykkedes, for er der noget, som jeg altid vender tilbage til, så er det din opskrift på “Overnight raising/while showering baking rolls”: http://emilysalomon.dk/2010/08/overnight-raisingwhile-showering-baking-rolls/
  Jeg faldt først pladask for titlen og derefter for det simple og lækre i denne opskrift. Ingen æltning, let tilgængelig, med plads til kreativ kulinarisk og gastronomisk udfoldelse og bare lækker med indbydende fotos. Jeg har gentaget denne succes af en opskrift utallige gange i mange udgaver og variationer, og jeg er simpelthen så taknemmelig for, at du har valgt at dele en sådan åbenbaring med mig/os.
  /Benedikte, “studerer” på en danseuddannelse(læs: danser numsen ud af bukserne 5-6 timer om dagen), 19 år, har en fetich med Natalie Portman(not in the bad way, though).

 114. Tillykke med bloggen :-) Jeg har faktisk ikke fulgt din blog særlig længe, men en aften da jeg kom forbi den, blev jeg helt besat af den :-D
  Jeg sad en helt lørdag aften og læste nærmest alle dine indlæg igennem.
  Jeg elsker dette indlæg

  “When work is play”
  http://emilysalomon.dk/page/4/

  Jeg spiser aldrig selv morgenmad, men dette smukke bord gav altså enormt meget inspiration. Jeg får igen når jeg ser billederne, lyst til at købe smukke blomster, og frisk frugt og give den gas med morgenmaden!

  Elisabeth, 19 år, studerende, lidt snobbet til tider, elsker stærk ost, efterfulgt af et stykke tyggegummi. ;)

 115. Tillykke med bloggens 2 år! Et af mine yndlingsindlæg må være dette: http://emilysalomon.dk/2011/08/stripes-n-skulls/. Fint tøj, fine blomster og fin hund, der næsten slipper afsted med lidt afslapning på sengen. Den slags kæmper vi også med herhjemme ;)

  Mange hilsner og tak for en fin konkurrence fra Simone, studerende på 23 med hang til quiz-spil og den lykkelige ejer af en forhenværende spansk internathund. Derudover er jeg en smule anglofil med alt, hvad det indebærer af te, krimier og blomster.

 116. Først og fremmest; tillykke med blog-fødselsdagen!
  Det var lidt svært at vælge, men mit yndlingsindlæg er nok det her. Dels fordi jeg synes det var så sødt af dig, at du ville lave en tutorial til den fine frisure og dels fordi jeg synes det var en ekstra lille bonus, at Penny var med til at give sit bud på hvad frisuren skulle bruges på.

  Kirsten, 28 år, specialestuderende lidt endnu og utroligt tæt på at lære at udføre en korrekt hovedstand.

  http://emilysalomon.dk/2011/08/v-log-side-braid-n-bun-tutorial/

 117. Tillykke med fødselsdagen blog! Emily Emily, det er jo en svær opgave du har givet! Men også en fantastisk skøn og personlig præmie, så jeg prøver..
  Først tænkte jeg på et hår-indlæg, da jeg har været meget pjattet med dit flotte hår, men har måtte sande, at jeg jeg altså bare har en helt anden hårtype end dig.. Jeg overvejede også en post med søde Penny, fordi hun(d) er så skæg og jeg savner min egne søde hunde, der ikke flyttede med mig hjemmefra mommy og daddy.
  Så er der også dine ‘Little things’ og ‘5’ indlæg, som er så pænt stillet op, meget Emily og hyggelige.
  MEN jeg endte på mad eller rettere sagt kage! Jeg elsker dine opskrifter, som er velafprøvede og spændende plus super flot dokumenteret med stemningsfyldte fotos! Det er kræs for øjnene (og ens spytkirtler).
  Jeg glæder mig til at afprøve denne lækre citruskage, da jeg er pjattet med lime, citron, grape – you name it!

  http://emilysalomon.dk/2011/08/super-citrus-cake/

  Kender du egentlig Joy the Baker? Det er en skøn mad-blog! Hun har denne her lækre opskrift på ‘grapefruit-honey-yougurt-scones’, derer virkelig lækre: http://www.joythebaker.com/blog/2011/03/grapefruit-honey-yogurt-scones/

  Jeg er 24 år, kandidatstuderende Agriculture på LIFE, KU fordi jeg gerne vil finde løsninger på hungersnødproblemer og samtidig vil sørge for at vi værner om naturen. Kryds fingre for mig!
  Desuden er jeg vild med at spille fodbold og drikke mojitos

 118. Først vil jeg selvfølgelig sige tillykke til dig og din blog, som jeg har haft fuldt med i, i lang tid, og jeg elsker simpelthen bare din indlæg.

  Mit ynglings blogindlæg er klart, dit indlæg med dine helt fantastiske flapjacks.
  http://emilysalomon.dk/2010/04/flapjacks/
  Det er nogle af de lækreste små pandekager jeg har smagt, og så er de med blåbær, som bare gør dem endnu bedre. Generelt elsker jeg bare alle dine opskrifter, jeg har dog ikke prøvet dem alle sammen, langt fra. Men det er også mere måden du beskriver opskrifterne på og så de fantastiske billeder du tager af din madkunst.
  De her flapjacks har jeg haft lavet et par gange, og alle dem der har haft smagt dem, har bare elsket dem og det har jeg bestemt også.

  Anika, tilkaldervikar hos nogle søde børnehave- og vuggestuebørn, 20 år, jeg er helt tosset med Nutella

 119. Kære Emily.

  Tillykke med bloggens fødselsdag.

  Nogle af mine favoritindlæg er Little Things. Jeg kan godt lide ideen med, at man fremhæver hvad man kan lide, frem for hvad man ikke kan lide. Og så fortæller disse indlæg jo noget om dig, og mere end hvad du lige er hoppet i den pågældende dag.

  Kunne også godt lide dit indlæg om, hvilke tanker man skal gøre sig, inden man anskaffer sig en hund. Læste det fra ende til anden, og jeg har ikke hund og skal heller ikke have det (kan godt lide hunde, bare for at få dét på det rene), så hvorfor blev jeg lige ved med at læse? Fordi du bare skriver så godt.

  Venligst Camilla, 38 år, bliver betalt for at købe bøger (hvor heldig er man så?), elsker trøfler (jysk ord for romkugler, som heldigvis er en del større her i Jylland end i Kbh.) og skinkeost (men hader skinke).

 120. http://www.bloglovin.com/m/2148539/301052192/a/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRmVtaWx5c2Fsb21vbi5kayUyRjIwMTElMkYwOSUyRmF2b2NhZG8tc2hha2UlMkY=
  Lige her for tiden må jeg vist sige at dette er mit yndlingsindlæg. Det skal lige siges at jeg elsker alle dine indlæg, men det her er en klasse for sig selv. Jeg elsker smoothies og shakes, og denne er da helt igennem guddommelig, og billederne er så lækre!
  jeg hedder Natalie, 15 år, og går i 1. g på Borupgaard Gymnasium. Jeg elsker at læse blogs, og være sammen med mine venner. Jeg eeelsker også mad, og lave det. Jeg kan seriøst bruge timer på at lave mine egne kager og madopskrifter. Sammen med 3 veninder har jeg en blog, http://agoodiebag.blogspot.com/ , som jeg også bruger masser af tid på. Kig forbi ! (-:

 121. TIllykke til dig og bloggen!! Sikke en dejlig giwe-away, ville elske at blive forkælet med sådan en pakke :)

  Mit yndlingsindlæg er:
  http://emilysalomon.dk/2011/08/5-7/

  Fordi “5”/”little things” for mig står for livskvalitet, hverdagslykke og livsnyderi i stor stil – love it! Tak fordi du er så god til at minde mig om alle livets små godheder :)

  Hilsen Sara, pædagog og mor til lille Liva-lækkerbisken på 11 måneder. ELSKER picnics i det grønne med læks baby, dejlig mand, Vanilie Iceblend fra Baresso og fritter fra McD :)

 122. http://www.bloglovin.com/m/201982/301555325/a/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRmZlZWRwcm94eS5nb29nbGUuY29tJTJGJTdFciUyRkN1cGNha2VzQW5kQ2FzaG1lcmUlMkYlN0UzJTJGMUpKcmdYRjlydkklMkY=#b=2148539&p=301550472

  ^ Mange gange tillykke, håber du fortsætter 2 år endnu! Mit link er til: “Little things” (5). Elsker at du påskønner de små ting i hverdagen, en evne vi alle burde mestre ;-)

  Mit navn er Inge, jeg går i 2.g på det lokale gymnasium, den kommentar jeg oftest hører når jeg møder nye mennesker er “Det hedder min mormor også”.

 123. Hvor er det en fin konkurrence, Emily :)

  Hvis jeg absolut skal vælge må mit yndlingsindlæg være dette: http://emilysalomon.dk/2010/11/curly-girl/.
  Jeg har haft mange problemer med mit krøllede hår igennem årene, men efter jeg, med inspiration fra dette indlæg, begyndte at droppe shampoo, sulfat og silikone, er mit hår bare blevet meget pænere og langt mere medgørligt. Så tusind mange tak for det! :)

  Mange hilsner fra Kristina, 22 år, bor i Aalborg og skrev jeg lige, at jeg er 22 år?.. Jeg er faktisk 23, men glemmer altid, at jeg er blevet et år ældre, selvom det er flere måneder siden, jeg fyldte 23 år :)

 124. Kære Emily, først og fremmest tillykke med bloggens fødselsdag! Du skal også lige have et stort tak med på vejen, da det altid er en fornøjelse at følge med i dine inspirerende indlæg og smukke fotografier! :)

  Mit yndlings indlæg er dette: http://emilysalomon.dk/2010/11/curly-girl-products-i-use/

  Jeg kan stort set ikke beskrive hvilken lettelse det var for mig da du postede dette indlæg! Jeg har altid haft lettere tyndt hår med mange krøller, rigtig ustyrlige krøller vel og mærke! Mit hår har altid frizzet og set utroligt tørt ud, så jeg ender altid bare med at klaske det op i knold da jeg ikke har tid til at bruge 30 min om morgenen på, at kontrollere de udtørrede lokker.
  Men så kom du og introducerede ‘Curly Girl’ det var altså en lifesaver uden lige! jeg er hoppet med på bølgen og mine krøller har aldrig haft det bedre! ;) Nu slipper jeg for at ligne bibliotikaren med den evige knold, men istedet hende med de fantastiske sprudlende krøller! :D

  Maja, 20 år, igang med mit 2. “fjumre år” som overhovedet ikke var planlagt, men skete pga en lang sygdomsperiode der resulterede i hospital og operation.
  Min guilty plesure er reality tv og madprgrammer! :p

 125. Jeg vil ikk beslutte mig for hvilke et indlæg er min favorit, for alle indlæg er jo Emilyish og meget dig. Så jeg siger, at min favorit er din søde personlighed :) Jeg holder meget af alle de opskrifter med snoothies og sunde alternativer til kager. Og dine billeder.

  Jeg hedder Klara Kjærgaard Danø, fylder snart 20. Er en 2g’er og den eneste døve på Gladsaxe Gymnasium. Mit random fact er, at jeg kan gøre alvorlige ting til noget sjovere og gøre grin med mig selv og mine
  historier på min blog.

  – Klara

  – Klara, klarsunivers

 126. Tillykke med bloggens fødselsdag! :D

  Et af mine ynglings indlæg er denne top 5:
  http://emilysalomon.dk/2011/06/5-5/

  Jeg kan generelt godt lide “top 5” for det giver et indblik i dig som person, på samme tid med at det giver inspiration, både i forhold til noget man kunne give sig til, spise eller købe.

  Jeg hedder Marie, studerende på RUC, 20år og mario kart wii mester i min omgangskreds ;)

 127. http://emilysalomon.dk/2011/08/5-7/
  dette er mit ynglings indlæg

  -Mit navn er Melisa, jeg elsker at læse din blog;-) (Følger med i hver eneste indæg!) Kan virkelig godt lide rugbrød, med Castello ovenpå.
  Og har selv en blog jeg er rigtig glad for at dele med mine læsere. Men håber ihvertfald det var nok info.
  Knuuuuuus Melisa:-)

 128. Tillykke!!!

  De bedste indlæg er bog- og filmanbefalingerne. http://emilysalomon.dk/2010/08/some-of-my-favorite-books/
  Jeg synes, det siger meget om en, hvad smagen er på det område. Jeg synes dog du mangler et guilty pleasure indlæg :-) Hvilken bog og hvilken film eeeeelsker du bare, selvom det, ifølge unavngivne smagsdommere, måske er lidt dårlig smag??

  Anne, 26 år, specialeskrivende, får sejpigekriller i maven over Anne fra Grønnebakken (serie + de 3 første bøger) og Tamora Pierces fantasyserie om Alanna.

 129. Kære Emily

  http://emilysalomon.dk/2011/02/magnolias-vanilla-vanilla-cupcakes/

  Der er slet ingen tvivl om, at det ovenstående er mit absolutte yndlingsindlæg. Jeg har læst det utallige gange og kan skrive under på, at det også er mine veninder, familie og arbejdskollegaers yndlingsindlæg. Nam Nam, super gode kager.

  Når det er sagt, så elsker jeg også alle de andre indlæg du producerer – du er naturlig, nede på jorden og skøn at kigge på.

  Tillykke til bloggen og tak til dig!

  Kærlig hilsen Kristina 23 år og fra Nørrebro. Vender dagligt næsen mod RUC, hvor jeg læser Journalistik og socialvidenskab. Jeg kan ikke lide rejeost, men jeg har en meget stor kærlighed til Gedeost og Gossipgirl.

 130. Mit yndlingsindlæg må være dette:
  http://emilysalomon.dk/2011/02/brunch-2/
  – Jeg synes simpelthen det er så hyggeligt, og jeg er helt vild med dine billeder.

  Mit navn er Monica Wellejus, jeg går på gymnasiet, er 16 år gammel, og jeg prøver, at gøre hver eneste dag fantastisk :-)

 131. Hej Emily.

  Jeg er ret ny i denne blogging-dille/brance, og mit yndlingsindlæg er det første, jeg så med dig. Jeg faldt nemlig fuldstændig for dig og Penny i dette søde indlæg: http://emilysalomon.dk/2011/08/look-of-the-day-match/

  Hilsen Mette, 27 år, mor og sociologistuderende. Parfumeallergiker med en mening om parfume og parabener på min egen (helt nye) blog: makeityourown-mette.blogspot.com

 132. Mange gange tillykke til den fine blog, som jeg elsker at læse hver dag :)

  Jeg kan rigtig godt lide de tidligere “5 things” og nu “little things” indlæg. Det er dejligt med nogle små inspirerende ting og der er altid fine billeder, at kigge på. Især kunne jeg godt lide dette indlæg: http://emilysalomon.dk/2011/09/little-things/ – hvor både du og læserne kunne udtrykke deres glæde til bloggen :)

  Pernille, 19 år, nyder et sabbatår efter gymnasium – har netop skrevet 13 desserter op og kan ikke bestemme mig for, hvilken jeg skal lave i dag. Kender du det?

 133. Nå here it goes.

  Faktisk er du en eneste modeblogger jeg læser. Og da jeg engang søgte et eller andet om en hund på google, dukkede det her link op: http://emilysalomon.dk/2009/12/min-elskede-holly/

  Det er jo ikke fordi det er et at dine gense indlæg. Ja faktisk er det måske så langt fra dine normale indlæg. Men det var altså der jeg blev fanget ind i dit spind:-) Og det siger altså meget.

  Heidi, 36 år, dyretosse til fingerspidserne. Elsker mit job som dyrepasser. Fritiden går med mand, børn og Tossehunden som man jævnligt møder på min blog.

 134. Mit favoritindlæg må være (første del? af) din guide til 2300
  http://emilysalomon.dk/2010/08/amagerbroguide-i/

  Mest fordi jeg selv bor her, og det er så rart at se sit hood blive portrætteret så fint! :) Generelt er jeg ret vild med dine lidt mere kulturprægede livsstilsindlæg – mere af det :)

  Kh Maria, 24 år og kommunikationsstuderende på Roskilde Universitet, forhåbentlig kulturformidlingsstuderende næste år på KUA inden specialet skal skrives, Jane Austen-fan og næsten zombieekspert ;)

 135. TILLYKKE med dine skønne blog som jeg følger hver dag :)
  Jeg ELSKER når du blogger om din søde smukke og dejlige hund :) den er helt fantastisk og det er bare så hyggeligt!
  Jeg har selv en lille hund, som også er så skøn :)

  Mit navn er Julie, jeg bliver 20 år I MORGEN og derfor er det jo dobbelt op på fødselsdag og en god årsag til at netop jeg skal vinde :) Jeg elsker bland-selv slik :) —- og hader forresten rejeost!!

  Jeg har lige opsagt mit amerikanske vogue og vil elske at have det franske i et års tid :) det er så sødt af dig at give disse gaver væk..
  like på den og keep up the (very) good work!

 136. Jeg har altid haft lidt svært ved det der med at vælge noget yndlings. For mine yndlinge ændrer sig fra tid til anden. Generelt elsker jeg de indlæg du laver, hvor man mærker dig. Det gør mig f.eks. rigtig glad, når du finder glæden ved de små ting i livet (et godt eksempel er dine little things indlæg) – men også ved de større, som kærligheden til Penny (elsker at støde på (andre) dyrevenner).

  Det blogindlæg jeg gerne vil linke til, er et ganske nyt, egentlig, nemlig dette: http://emilysalomon.dk/2011/09/love/ – Det er vel egentlig igen de små ting i livet. Din gode J har sørget for zombier og sukker til dig når du er syg.
  Dét synes jeg skal fremhæves. Glæden ved at give. Glæden ved at dele sin kærlighed med andre. Åhh den pladderromantik, men den er sgu god at have, når man er lidt mat i koderne eller har 10 bolde i luften på en gang.

  De kærligste hilsner og et stort tillykke med bloggen,
  Marie Villumsen, social- og sundhedsassistentstuderende/fotograf/kattemor, 26 år. Random fact: Jeg pjækkede engang fra vuggestue for at få lidt kvalitid med min far.

 137. Indlægget her: http://emilysalomon.dk/2010/11/perfect-day/ er et af de indlæg som står tydeligst i min hukommelse. Romantik og Roskilde festival i den perfekte kombination, som minder mig om en romantisk historie, der for mit vedkommende opstod på festivallen denne sommer. Selvom billedet ikke indeholde nogle af dine smukke billeder (som jeg ellers altid beundrer) er dette for mig at se et af dine mest fantastiske indlæg nogensinde.

  2 år – det samme antal år som Olivia fra den vuggestue hvor jeg arbejder fyldte i dag. Både Olivia og EmilySalomon.dk har gennemgået en stor udvikling med megen fremgang. Stort Tillykke!

  Benedikte, p.t. pædagogmedhjælper (indtil på onsdag, hvor jeg mister mit job), 18 år og er pjattet med børn :)

 138. TILLYKKE til bloggen. Skulle lige til at vælge det indlæg hvor du agerer “Morgenmadsdesigner”, flot og sjovt. Dog kan jeg ikke komme udenom dette indlæg http://emilysalomon.dk/2011/02/magnolias-vanilla-vanilla-cupcakes/. Jeg er en cupcake-pige og har været omkring en utal af opskrifter. Jeg blev da nærmest deprimeret efter en hjemvendt rejse fra NY og tanken om ikke at få de helt specielle (mest på grund af stemningen omkring kagerne) cupcakes fra Magnolia, i meget lang tid. Men så agerede du lige redningskvinde og postede en opskrift på de berømte kager. TAK! Jeg vender jævnligt tilbage til den opskrift (og tak for løbende billeder i opskriften) og serverer dem for alle der vil smage.

  Puuh det var lidt en lang historie. Tillykke fra Pernille, 18 år, snart øst-på-rejsende men nu mest lærervikar og jobsøgende og god til limbo :)

 139. Kære Emily.
  Stort tillykke med at bloggen nu har eksisteret i to år; jeg har selv fulgt den i ca. et halvt år, og jeg er simpelthen blevet afhængig af at få mit daglige fix, som din blog står for:)

  Jeg er helt vild med din blog; jeg elsker simpelthen at komme herind og begive mig rundt i ‘dit’ univers – rent visuelt er din blogs udtryk utroligt lækkert, og dine daglige indlæg rummer for mig elementer, som lader mig inspirere… – hvad enten det er madopskrifter (mm, elsker dine kageopskrifter:0)), dagligdagsindlæg (herunder bl.a. indlæg som forleden, hvor vi ser den søde seddel som din kæreste skrev til dig, da du var syg, eller indlæg hvor du skriver om Penny), inspirerende indlæg omkring din stil, som jeg synes er utrolig frisk; elsker dit mod til at sammensætte alverdens farver og teksturer. Ligeledes er det fedt med dine oplæg omkring dine kreative frisurer (at jeg så er en paddehat til selv at føre dem ud i livet, den lader vi lægge..Tsk tsk, hæhæ – men det er nu min egen skyld) og mange andre emner.

  .. og nu til mit yndlingsindlæg: Jeg er jo helt tosset med dine kageindlæg, men den type er dog ikke mine yndlings – men næsten. Nej, derimod blev jeg rigtig glad af et indlæg, som omhandlede noget helt andet; nemlig DHL-løbet, som du deltog i. (http://emilysalomon.dk/2011/09/dhl-stafet/). Begrundelse: 1. Jeg synes virkelig, at du stråler på disse billeder! Selv til trods for at du lige har løbet 5 km.
  2. Du skriver i indlægget, at det var din første løbetur i lang tid, men alligevel gik du positivt til opgaven, hvilket der jo kom noget godt ud af; jeg elsker den indstilling, og jeg sad med en følelse, den dag jeg læste det, at det var sådan vi alle burde gå til livets udfordringer – store som små.

  Jeg hedder Anne, og er 23 år – jeg går på universitet, hvor jeg læser Kommunikation. Jeg er frygtelig bange for hajer, og kan ligefrem være bange for at ligge og flyde for længe i svømmehallen af frygt for at blive hapset af en klam tigerhaj (tsk tsk, dumt er det men ikke desto mindre er det sandt). Og så elsker jeg jo kager:-)

 140. Først og fremmest tillykke med fødselsdagen kære blog!
  Jeg må sige, at jeg er vild med alle dine indlæg, men da jeg læste dette: http://emilysalomon.dk/2011/09/love/ blev jeg helt varm og glad inden i. Det lille brev var så enkelt og sagde alligevel så meget. Da jeg havde læst indlægget, hoppede jeg straks over til min søde kæreste og gav ham det største smækkys.. Lidt underligt, men det kunne altså lige så godt have været ham der havde skrevet det (dog på lidt sjovt dansk, fordi han er svensker) og købt en lille gave til vores skønne snorkende og pruttende engelske bulldog Björn.

  Jeg hedder Sofia, er 23 år, læser til sygeplejerske og elsker det! Ja og jeg er altså ikke meget for at indrømme det, men jeg er kommet til at elske surströming, efter at være blevet hevet med til svigermekanikkens årlige surströmingsfester i Nordsverige. Det lugter lidt (læs: MEGET) af prut, men smager altså skønt :)

 141. jeg har flere yndlingsindlæg, men et af mine yndlings må være dette: http://emilysalomon.dk/2011/05/vov/ fordi jeg selv lige stod og skulle have hvalp, så var det jo ekstra fedt med tips og tricks og gode råd til det.

  Anja, studerende og blogger/kursusholder, 31 år og åbenbart halv senil, da jeg har glemt min sidste fødselsdag og det sidste halve år har gået og planlagt min 31 års fødselsdag! (som jo altså allerede ER foregået!)
  Og iøvrigt slet ingen stilsans har eller interesse i mærker, men alligevel sært nok MÅ følge denne blog og lære alle taskernes og skoenes mærke-navne at kende ;-)

 142. Kære Emily,

  Forsinket tillykke med bloggen.
  Et af mine hundrede ynglings indlæg må være dette: http://emilysalomon.dk/2011/06/film/ – simpelthen fordi du introducerede mig for filmen Howl.
  Lidt korte facts: Lærke, 22 år, studerende på CBS – min random fact må være at jeg er ved at lære Japansk. :)

  Kh Lærke

 143. Tillykke med bloggens fødselsdag!

  http://emilysalomon.dk/2010/06/lemon-cupcakes-in-mint-disguise/
  Dette link er uden tvivl det jeg har besøgt mest på din blog – elsker generelt dine lækre kager, og da jeg selv er lidt af en sukkergris er det skønt med inspiration!

  Kærlig Hilsen Louise, studerende på CBS, 23 år, med et frankofilt hjerte der banker for macarons, Paris, croissanter, ost og rødvin og hvad det søde franske liv ellers byder på :)

 144. Jeg hedder Sofie, er 15 år, går i folkeskole i niende klasse. Er lidt af en drengepige, men elsker at slappe helt af og forkæle mig selv og andre.

  Derfor er mit yndlingsindlæg også : love (or in sickness and health) fra 28. September 2011. Det er dejlig at blive forkælet og få at vide man er elsket :-)

 145. Jeg holder meget af dine “things I like”-indlæg, fordi jeg får sådan en følelse af grundglæde i maven, når jeg læser dem. Men jeg kan ikke vælge mellem dem og dine Paris-indlæg, for dem vender jeg altid tilbage til… Elsker Paris, og dine skriblerier og smukke billeder tager mig lige et øjeblik tilbage til byernes by :)
  Derfor har jeg valgt to favoritter:

  http://emilysalomon.dk/2011/08/5-7/

  http://emilysalomon.dk/2010/11/paris-guide-part-ii-another-day-in-paris/

  Venlig hilsen og stort tillykke med den fine blog fra Nanna, 21, piccoline/tjener og kommende højskoleelev, som på sin 21-års fødselsdag formåede at springe kæden på to(!) cykler og derfor måtte trække de sidste 2 km til arbejde i regnvejr (efter at have tudet en meget lille smule foran en meget sød og hjælpsom mand) :)

 146. Stor tillykke til min absolutte ynglings blog!

  Nyder dine opskrifter og altid dejlige billeder af livet i København.
  og så kom der jo lige icing på kagen, da du også fik en border ☺

  Må nævne dette som mit ynglings indlæg:
  http://emilysalomon.dk/2010/01/mr-safran/
  da jeg er dig taknemmelig for at introducere mig for Jonathan Safran Foer

  1. Glemte helt:
   Studerende på Sociologi, 23år, eventyrlysten såvel i det store udland som i København! ELSKER at køre mountainbike i skoven og stå på ski i Norge :)

 147. Kæmpe tillykke med bloggen :) Jeg har så svært ved at vælge mellem dine indlæg, men “Curly Girl” indlægget er det jeg oftest vender tilbage til: http://emilysalomon.dk/2010/11/curly-girl-products-i-use/ eftersom jeg selv har ustyrlige krøller, som ofte trænger til hård opdragelse ;)

  Jeg hedder June, som udtales næsten ligesom John, bare med u og uden h… Nem forklaring, ik’? Min “olde” sagde altid “ju-ne”, trods hendes søn hed John, hehe – Jeg er 25 år og er i gang med mit sidste semester i informationsvidenskab inden det grusomme speciale.. Som burde blive min billet til det onde voksenliv :) Jeg elsker mine katte, og kan nemt blive i sengen en time ekstra, bare fordi en af dem leger varmepude ovenpå mig ;) Crazy cat lady, I know :)

 148. Hej Emily
  Dejligt at se så fin og personlig konkurrence på en blog, og hvilke lækre præmier!
  Mit favoritindlæg er dette: http://emilysalomon.dk/2010/08/some-of-my-favorite-books/ da det var lige deromkring jeg fandt din blog, da jeg selv er begejstret for Jonathan Safran Foer, og da jeg synes det er fedt at du blogger om lidt bredere kulturelle ting end bare mode.

  Jeg hedder Anne, jeg er en 3.g’er på 18. år, og jeg har en svaghed for lyskæder.

  1. og derudover kan jeg også godt lide grammatik og undskylder for mine fejl i ovenstående – det gik for hurtigt.

 149. Tillykke med fødselsdagen! ;) Syntes det er en rigitg flot blog du har! Jeg elsker at den er fyldt med velovervejde, godt skrevne blogindlæg:)
  Mit yndlings indlæg er klart dette: http://emilysalomon.dk/2010/12/look-of-the-day-winter-wonderland/ dit outfitt er det fedeste! :D Elsker dine støvler!
  Jeg hedder Pernille er 15 år og går i 9. klasse :’) Min veninde Isabella sidder ved siden af, og hun er rigtig dejlig! :D

 150. Det er svært at vælge mellem dine indlæg, for generelt kan jeg bare godt lide din blog! Men jeg elsker de indlæg, hvor din hund er med, fx. det her: http://emilysalomon.dk/2011/08/look-of-the-day-match/ Man bliver helt glad af sådan nogle billeder!!

  Camilla, 17 år, 2.g’er på STX og siger ALDRIG nej til god mad! :-)

  Tillykke med det, og sindssygt fedt, at du finansierer en konkurrence selv, selvom I har mange sponsorerede på BD!

 151. Hej Emily!

  Wauw, det her er helt klart en af de bedste konkurrencer jeg har set her i blogland. Jeg elsker især alle dine madindlæg, men dette må være yndlingsindlægget: http://emilysalomon.dk/2011/06/orange-date-almond-cake/ Jeg har efterhånden bagt kagen mange gange, og med stort held hver gang. Jeg kan godt lide tanken om at kagen er lidt sundere, og mere næringsrig, end traditionelle kager. Heldigvis smager den stadig af ‘rigtig’ kage, som du også selv skriver. Derudover et det også et plus i min bog, at den er hurtig og nem at bage, og at dine billeder altid ser så flotte og indbydende ud!

  Amanda, 15 år, folkeskoleelev, elsker at bage søde sager (og ikke mindst at spise dem)

 152. Uha du har sååå mange gode indlæg Emily, men et af mine yndlings må være dette http://emilysalomon.dk/2010/11/moving-in-together/ Elsker at blive boliginspireret, og så skal jeg snart selv flytte sammen med min kæreste, så det er sjovt at læse om, hvordan andre har gjort det :)

  Line som er 25. Studerende på medie- og journalisthøjskolen i Emdrup. Elsker Mad Men, pink læber og verdi med Raspberry.

  God weekend!

 153. Tillykke!

  Mit ynglingsindlæg er (blandt andet) dette:

  http://emilysalomon.dk/2010/08/my-favorite-heels/

  Det var omkring der jeg begyndte at læse med, og kan huske jeg sad og savlede over dine lækre sko :-)

  Jeg hedder Marianne, er 27, og snart pædagog :-) Mangler kun 2 eksamener, og så er jeg færdig. Jeg blogger selv lidt i fritiden, og er især glad for tv-serier, og neglelak. Bor sammen med min kæreste, og drømmer om at få en hundehvalp…

  Jeg krydser fingre og tæer!

  Kh Marianne L

 154. Først et stort tillykke med bloggens fødselsdag, hurra hurra hurra :)

  Mit favoritindlæg er uden dette tvivl video-indlæg: http://emilysalomon.dk/2011/02/have-your-cake-and-eat-it/
  Det var det aller første indlæg jeg læste på din blog, og jeg har kigget ind mindst en gang om dagen siden.. Charme, selvtillid og lækkert hår, det er dig Emily, and I love it ;)

  Jeg hedder Maja er 26 år og jeg læser Cand.merc.jur på AAU. I går spiste jeg 10 stk. hvide summerbird flødeboller, og craver flere i dag (de er jo SÅ små og SÅ gode)

  :-)

 155. http://emilysalomon.dk/2010/01/her-er-stille/
  Kære Emily, valgte dette indlæg, da det i sin tid gjorde stort indtryk på mig. Måske er det et lidt mærkeligt valg, da det er virkelig trist indlæg, men det ramte mig virkelig, da jeg læste det, jeg er nemlig også hundeven! Jeg er vild med alt på din blog, lige fra dit seje tøj til de lækre kager og andet mundgodt, som du smækker sammen, men dette indlæg viser en skrøbelighed, men samtidig også en nerve, som man sjældent finder i blogland.

  Caroline, 23 år, studerer religionsvidenskab, elsker København om efteråret.

 156. Hej Emily

  Tillykke med bloggens 2-års fødselsdag :)

  Et af mine yndlingsindlæg er dette:
  http://emilysalomon.dk/2010/03/nar-fornyelsens-forkæmpere-bliver-konservative/
  Jeg tager sgu hatten af, for sådan et godt indlæg! Synes det er fedt, at du giver din mening til kende. Det er netop dét, der er så fantastisk ved en blog. Man har mulighed for at komme ud med sin mening, fortælle hvad mener om dit og hvad man synes om dat. Bloggen er sin krog af internettet; her man bestemmer man selv, hvad der skal stå.
  Bliv ved med dit fantastiske blogging – du virker til at være en herlig person, og jeg er sikker på, at du er til inspiration for mange!

  Amalie, 15 år, teenager og skoleelev (nævnt i rigtig rækkefølge), og så elsker jeg rød hindbærbrus sodavand.

 157. http://emilysalomon.dk/2011/08/smoothie-accesories/
  Fordi smoothies er så lækkert. Og så var det rart at få en nærmere apoteker-forklaring på alt det hokus pokus, som du propper i dem. Vildt inspirerende!

  Jeg hedder Hannah, 19 år, arbejder som volontør i en menighed på Sjælland og så elsker jeg de cacaomandler, som man kan købe i Søstrene Grene. Når søster og jeg shopper er det en tradition, at vi gennem dagen deler sådan en pose. :)

 158. Det var svært at vælge et yndlingsindlæg, men dette er klart en af favoritterne: http://emilysalomon.dk/2011/09/love/
  Det er indlægget med den søde seddel fra J.
  – Hvorfor? Fordi det bare viser, hvor sød og dejlig en kæreste kan være. Det er lidt af en fangst, du har fået ombord :) Så nu håber jeg, at lidt af dit held smitter af på mig.

  Jeg hedder Christina og er 17 år gammel. Jeg går i 2.g på Danmarks 2. mindste gymnasium og laver presse for et dansk cykelhold. Random fact: Du kender godt de der flåede tomater på dåse, ikke? Jeg har engang flået mine egne tomater for at lave en suppe from scratch :D

 159. polish polish – Elsker bare billederne!

  Anna, 15 år, ved at færdiggøre niendeklasse, har en tendens til at forelske sig i vintage og være lidt nørdet..

 160. Jeg synes rigtig godt om dette indlæg fra december 2010 – synes at stemning er helt fantatisk
  http://emilysalomon.dk/2010/12/my-christmas/

  Jeg hedder Stine, er mor, gift, elsker mode og at læse gode bøger!
  Jeg holder meget af din blog , synes at du er en af de få, der har helt din egen skønne stil og er tro ved den. Derudover har du nogle virkelig stemningsfulde fotos på din blog!! Jeg ser frem til også at følge dig det næste år :-)

 161. Tillykke med bloggens fødselsdag. Jeg vil fortsætte som læser i mange år frem :)

  Mine to yndlingsindlæg er:
  http://emilysalomon.dk/2010/06/choco-mocha-cupcakes/ og http://emilysalomon.dk/2011/02/magnolias-vanilla-vanilla-cupcakes/
  Jeg har valgt begge to, da jeg ikke er så vild med kaffe og alt med kaffesmag, så jeg valgte at blande de to opskrifter sammen til chokoladecupcake med gule icing fra magnolia’s :) Jeg skulle hilse og sige, at det smagte fantastisk, og jeg var meget populær herhjemme bagefter.

  Camilla, 19 år, studerende, viiiiiiiiiiiiild med kage og chokolade :)

 162. fine emily,
  jeg vidste med det samme hvilket indlæg jeg ville henvise til, men gee hvor tog det mig lang tid at indkredse hvornår det nu var fra! :) …huskede bare at det var noget med en fantastisk blondekjole som vist nok var fra queens wardrobe, en stor hat, lange støvler og ice coffee med sugerør i bedste nancy botwin stil, – og så et lille tableau med masser af vidunderlige billeder, blandt andet et – tror jeg – meget personligt og dyrebart eje; det smukkeste billede af din mor…
  På én eller anden måde har lige dét indlæg fået status af et minde i min bevidsthed, så det var faktisk en lidt ambivalent følelse, da jeg endelig fandt frem til det i dine arkiver her:

  http://emilysalomon.dk/2010/03/iced-coffee-and-lace/

  For kender du ikke det med minder? nogen gange forsvinder magien en lille smule når man så ser billedet igen; ikke fordi det ikke stadig er helt fantastisk, men fordi man på én eller anden måde nød, at det var sådan lidt flydende i hukommelsen… :)

  Louise W. Petersen, 23 år og kandidatstuderende. Jeg er også vild med zombie-serier. Og knækbrød med parmaskinke, fetaost og agurk. …og så er jeg lige gået i gang med at sy min søsters gallakjole (min første “rigtige” kjole!)

 163. Hej.

  Jeg har sort set fulgt din blog daglig i næsten et år nu. Du har rigtig mange gode indlæg, så det var svært at finde den bedste.

  Du har bagt så mange fine kager, og jeg har prøvet og gøre dig kunsten efter :) Og derfor er dette en af mine ynglings indlæg:
  http://emilysalomon.dk/2011/07/very-berry-cake/

  Men jeg kan også rigtig godt dette indlæg… Er vild med dine sko, de er SÅ fiiine.
  http://emilysalomon.dk/2011/09/look-of-the-day-autumn-mustard/

  Men ellers så elsker jeg jo bare alle dine indæg :)

  Hilsen en trofast læser.
  Hejdi Michelle Hansen

 164. Kære Emily, tillykke med den fineste blog! Mit ynglingsindlæg of all time må være malmö revisited: http://emilysalomon.dk/2011/03/malmo-revisited/

  Fordi jeg synes, at det uden tvivl er den fedeste billedsammensætning du har vist os. Indlægget er velskrevet på en ekstremt hyggelig måde, og jeg får helt lyst til at være der. Har skam været i Sverige og jeg elskede det, men “kun” på aktive ferier. Også skønt, men det her indlæg har altså fået mig til at villet se Malmö. Ahem, så er der jo også lige de der kanelbullar. Ja tak.

  Et andet af dine indlæg (foretrækker dog stadig det andet) har også sat sig godt fast i mit tankefilter, og det hedder jo noget så enkelt som brunch: http://emilysalomon.dk/2011/02/brunch-2/

  Det ser igen utroligt hyggeligt ud, og da min veninde (som faktisk var hende der anbefalede mig din blog) og jeg for mange måneder siden valgte at holde hjemmelavet brunch hos mig, så var det her en rar lille inspirationskilde. Okay, det er mad og vi kunne spise det meste som to vaskeægte morgenmadstyper, men vi brugte både din opskrift på pandekager og boller. Pandekageopskriften er noget der falder nøjagtigt i min smag, især fordi at jeg siden jeg var helt lille har været vant til amerikanske pandekager istedet for de danske, fordi min mor er amerikaner. Du skal have tak for din blog, merci fordi den er til, as they say: http://i52.tinypic.com/11jxdf6.jpg

  Dominique, folkeskolen på ottende trin, 14 år. Jeg er stor tilhænger af loppemarkeder, spørg selv mit klædeskab, hæhæ!

 165. Hej Emily! Åh, hvor er det dog svært at vælge ét indlæg ud af så mange dejlige indlæg. Især fordi alle dine indlæg er så forskellige.
  Men hvis der er ét jeg skal fremhæve, så er det dette:
  http://emilysalomon.dk/2011/02/7-ting-jeg-ka-li/
  Godt nok har du efterhånden en del af disse indlæg, hvor du præsenterer os for forskellige ting du kan lide, men jeg synes simpelthen det er så hyggeligt at læse netop disse indlæg, fordi de er så sjove og indeholder så meget forskelligt :) Det jeg har valgt er et indlæg jeg husker meget tydeligt, pga. den flotte Wolfgang Tillmans plakat. Den er simpelthen så smuk!

  Hilsner fra
  Maria – 18 år – stx-student og fuldtids dagdrømmer som forsøger at finde ud af, hvad der skal ske i sabbatåret – Carrie Bradshaw er mit ultimative (stil)ikon, hæhæ.

 166. Mit yndlings-indlæg er det allerførste indlæg jeg læste på din blog! Det handler om din fødselsdag, og jeg blev simpelthen så glad af at læse det. Jeg kom i god stemning, glædede mig til at flytte til KBH, starte mit eget liv, holde en masse hyggelige fester for de mennesker jeg elsker – og så gav du mig lyst til at blogge.
  http://emilysalomon.dk/2011/07/pre-b-day/

  Sanne aka. Sansan (Hvilket er mit kælenavn i venindeflokken, fordi jeg var så ked af det over, at jeg aldrig havde haft et kælenavn, da jeg var lille, at de måtte finde på et til mig!), 17 år gammel, kunststuderende, har haft pandehår siden jeg var 2 år gammel.
  (og så slikker jeg altid skålen for kagedej… schhhhhh!)

 167. Super god konkurrence – elsker at du er så personlig i din blog! :)

  Det er super svært at finde et yndlingsindlæg på din blog, fordi der bare er så mange gode. Et af mine yndlingsoutfit er dette: http://emilysalomon.dk/2010/11/look-of-the-day-green/ – det var nemlig her jeg fik øjnene op for dine Burberry-støvler, som du virkelig bærer flot!

  Men altså – dine kære kager er oss bare lækre!

  Eller dit julegavetip (http://emilysalomon.dk/2010/12/dagens-julegavetip-storage-it/) som jeg straks hoppede på!

  Eller dine strikkeindlæg: http://emilysalomon.dk/2010/01/endnu-et/
  Gik i gang med et kæmpe halstørklæde efter jeg havde set dit! Så fik jeg brugt mine garnrester – og jeg elsker det nu :)

  Kæmpe tillykke med bloggens fødselsdagen! Keep up the good work! Det er virkelig en af de mest autentiske blogs, der findes :)

  Kærlig hilsen
  Laura, 22 år, etnologi-studerende – har taget dykkercertifikat (sagt med stolthed i stemmen), endda advanced, på trods af at jeg de første gange græd under vandet af bare frygt!

 168. Yndlingsindlæg, den var værre.
  Jeg har valgt http://emilysalomon.dk/2010/02/frederiksbergguide-part-ii/, da jeg rent faktisk har brugt dette indlæg sidste vinter til at planlægge en dag på Frederiksberg med én af mine bedste veninder. Jeg fandt den flotteste kjole hos Nué, som jeg tilfældigvis skal have på i aften.
  Indlægget er sådan en fin blanding af alt hvad denne blog er for mig; personlig, smukke billeder, mode, mad og kultur, glæde og overskud i hverdagen.
  Jeg hedder Anne-Sophie, er 21 år, medicinstuderende oooog har lige delt en dåse tun med min søde kat :)

 169. Tillykke med den dejlige blog!

  Uh, der er mange yndlingsindlæg, men elsker mad, så må derfor vælge et mad indlæg: http://emilysalomon.dk/2010/10/homemade-granola/ og elsker opskrifter på din hjemmelavede granola. Uhm!

  Mette, 22 år, Statskundskabsstuderende på AU. Elsker mad og craver efter italiensk is i det skønne vejr lige nu! :)

 170. Tillykke :)

  Det er jo så svært at vælge. De er næsten alle sammen fantastiske – derfor er man jo nød til at følge med hver dag :)
  Jeg elsker alle dine rejse indlæg – brugbar viden + fantastiske billeder – What’s not to love?
  Det var lidt svært at finde igen, men jeg kan især huske dette outfit indlæg fra Paris.

  http://emilysalomon.dk/2010/10/look-of-the-day-la-tour/

  Elsker dit outfit og baggrunden skader bestemt ikke :)

  K, designer, 27 år, og har været i Paris så mange gange, at jeg faktisk ikke kan huske det præcise antal gange – and I’ll keep adding :)

 171. Helen Tesfazion, studerende og hardworking, 16 år, elsker kage og sko ! ;-) (Du var forresten den første blog jeg fulgte fast!!)

  http://emilysalomon.dk/2011/02/magnolias-vanilla-vanilla-cupcakes/
  Overrasker det nogen? De er fuldstændig fantastiske, har ikke smagt noget lignende! Jeg synes personligt, at du er skide god til det med mad og div.

  De fine ting ville passe perfekt i mine hænder, når man nu går og er i pengenød. :(

  Ha’ en god dag!

 172. I stedet for à toute à l’heure sagde jeg for en måned siden: à l’année prochaine og tog rygsækken på, ja, ryggen, og drog til Lyon for at studere. Et udlandsophold jeg håber at kunne forlænge i Paris til foråret. Derfor valgte jeg følgende indlæg: http://emilysalomon.dk/2011/03/a-tout-a-lheure/

  Malene, 27 år, studerende og wannabe-poet(meget hensigtsmæssigt nu, hvor jeg kan sidde og agere kreativ på en fransk fortovscafé med en tynd vogue-cigaret i hånden og en café i den anden) og altid ulykkeligt forelsket i smukke mænd.

 173. Som mange antyder, er det svært at vælge et.. Men mit valg faldt alligevel på dette: http://emilysalomon.dk/2011/02/brunch-2/
  Jeg elsker at mange af dine indlæg er hverdagssituationer med overskud :) Din blog er uden tvivl den jeg læser mest, og dejligt at den har inspireret mig til at bruge mere tid på de små ting i hverdagen.. Din blog har en helt særlig hyggelig “stemning”.. Bloggen har en dejlig fin fordeling af opskrifter, stemning og mode..

  Mit navn er forresten Stine er 25 år og fra smilets by – jeg fordriver tiden som bankrådgiver – har jeg været et års tid og elsker al kontakt med kunder :) Jeg skal om kort tid flytte i verdens lækreste rækkehus med min dejlige kæreste i en lille bitte by 13 km fra Aarhus…
  Har en svaghed for møbeldesigneren Wegner, kunstneren Julie Nord (tjek hende ud hvis du ikke kender hende) og sushi :)

 174. Hej smukke Emily!
  Tusind gange tillykke med fødselsdagen, jeg håber du havde en dejlig dag :)

  Jeg synes helt klart at blog-indlæget A year ago, (http://emilysalomon.dk/2011/09/a-year-ago-8/) er virkelig et lækkert og inspirerende indlæg. Det er fyldt med super fine, smukke og stemningsfulde billeder. Og også bare et skøn outfit, meget inspirerende.

  Jeg hedder Luka, er på mit sidste år af folkeskolen, er 14 år, og jeg spiser næsten altid den revet pizzaost, inden den når på pizzaen :)

 175. Det her må være et af mine ynglings indlæg, For det første så elsker jeg simpelthen dette outfit, for det andet så elsker jeg virkelig de sko du har på og tilsidst så synes jeg at du er rigtig smuk på billedet her. http://emilysalomon.dk/2010/09/look-of-the-day-little-green-cape-and-new-hair-color/

  Hej Jeg hedder Anna Lei, er 17 år og er lige pt. studerende. Men jeg vil rigtig gerne være modedesigner , og det har jeg villet være lige siden jeg var barn. Til daglig går jeg på gymnasium, hvor jeg studere international økonomi og politik .

  Det er forresten utroligt at du har haft din blog så længe det er virkelig super, synes du har en rigtig god blog.

  PS. Sabrina er også en af mine ynglingsfilm , ja elsker i det hele taget Audrey Hepburn film :) Man kan forresten købe en boks med 4 eller 5 film af hende til 75 på ebay :) Bare et lille tip som jeg selv har gjord mig af…

  Kærlig Hilsen
  Anna Lei ( annaleiscloset.blogspot.com )

 176. Hmm, altså de fleste af dine madindlæg ligger i min foretrukne, men nu vælger jeg et utradiotionelt indlæg i stedet. Egentlig er det mærkeligt, fordi det billede der har imponeret mig faktisk ikke er taget af dig. Og jeg synes ellers du fanger de bedste billeder. Men jeg synes (tror) det viser dig meget godt – som et passioneret menneske, der har en personlighed der skinner igennem. Og så er det endda et eventindlæg: http://emilysalomon.dk/2011/05/100-degrees/

  Og ellers er det her et dejligt indlæg, der viser hvor sej en fotograf du er. Og dine billeder gør bare bloggen så fantastisk god.

  Nå om mig. Jeg er studerende/arbejdende på 27 år. Bor i København og nyder solen på min nyopsatte altan – indian summer I love you! Derudover er jeg lige kommet hjem fra mit 3. Berlin marathon – som hepper. Ja, jeg kommer sgu aldrig til at løbe et selv, og det er jeg lykkelig for. Jeg er tosset med gode venner, Ale no. 16 og København både sommer og vinter. Og så har jeg en svaghed for blødkogte æg.

 177. http://emilysalomon.dk/2011/07/pre-b-day/
  Er mit yndlingsindlæg fordi du ser så dejlig ud i cupcakebadehætte og fordi det gav mig inspiration til selv at holde en hyggelig fødselsdag med mine dejlige veninder :)
  Jeg hedder Ida Amalie, er 17 år gammel og sproglig gymnasieelev. Og så spiste jeg en lækker mad med avokado, tomat og basilikum idag! Mums!
  Knus

 178. http://emilysalomon.dk/2010/05/berlin-iii/
  Dette link – samt de andre indlæg, du har lavet om Berlin – er mit yndlings! Jeg er flyttet til byen i august måned, efter jeg blev student i juni, fordi jeg ikke kunne lade være. Her bor jeg ind til næste år, hvor jeg skal hjem og studere på KU. Nu og da kan det godt føles meget ensomt i en meget stor by meget langt hjemmefra, og så plejer jeg at gå ind og finde Berlinindlæg på mine yndlingsblogs for at minde mig selv om, hvor fantastisk heldig, jeg er at bo her. Det er lidt som at have en virituel veninde, der kan muntre en op. Og så er dine billeder jo altid helt fantastisk, og det varmer mit Berlinerhjerte at se dig fange byens stemning så flot.

  Tillykke med de to år – som tiden dog går :-) Tak for mange skønne timers læsning.

  Knus Rikke, 19 år, post-student/studerer livet :-), elsker croissants med nougat (især fra bageren lige rundt om hjørnet…det er farligt at bo i storbyen)

 179. ….og jeg undskylder for diverse stavefejl i det forrige indlæg, puha, man glemmer hurtigt dansk i et fremmed land (åbenbart) :-)

 180. tillykke med de 2 år :) Synes virkelig at du tager nogle fantastiske billeder. og ser altid så fandens godt ud, uanset hvad.
  Jeg har valgt det her indlæg, http://emilysalomon.dk/2011/05/look-of-the-day-spring/ fordi jeg synes at hele billedet er bare perfekt, dit smukke udseende, den søde kat, den utrolige flotte kjole, det vildt dejlige lys… og jeg kunne blive ved, det er sådan nogle billeder man bliver glad af at kigge på.
  Sofie, 14 år, går i folkeskole. jeg har aldrig stået på ski, og kan ikke li´ jordbær ;-)

 181. Jeg er helt tosset med din blog generelt, men især går dine mad/kage indlæg lige i hjertet! Jeg har udvalgt dette indlæg http://emilysalomon.dk/2011/06/orange-date-almond-cake/ da det må være den opskrift jeg har brugt flest gange – jeg elsker, elsker, elsker virkelig den her kage og er evigt taknemmelig for at være blevet introduceret til den!

  Jeg hedder Ninette, er 18 år gammel, går i 3g og sidder i skrivende stund og nyder en “pita falafel” fra Silas Kebab og har tidligere i dag bagt kagen jeg har linket til – har dog tilføjet en halv banan og 50 g kokosmel og bagt dem som cupcakes. Åh hvor jeg altså elsker at de smager som en sød, lækker dessert, bare helt uden at være fyldt med smør og sukker. Igen – af hjertet, tak! :–))))

 182. Jeg har valgt dine morgenboller:
  http://emilysalomon.dk/opskrifterrecipes-2/
  Jeg bager dem ret tit, og elsker variationen og ikke mindst alle de dejlige kommentarer man får for dem. Din opskrift bliver der flittigt linket til :)

  Venlig hilsen Jane, 26 år, som frygter at skulle gå i gang med sit BA projekt på mandag -men trøster sig med tanken om alle de studiemøder vi skal holde med friskbagte “Emily”boller..

 183. Stort tillykke med bloggen!
  Jeg har et par favoritindlæg, men mit absolutte yndlings er nok dette: http://emilysalomon.dk/2010/08/raspberry-licorice-cupcakes/ da det inspirerede mig til selv at lave cupcakes og også fordi billederne er super hyggelige og kagerne ser rigtig gode ud.

  Devika, gymnasieelev, 16 år, ligger lige nu syg og har meget lyst til Minto-karameller og Malaco karamel snørebånd :)

 184. Hej Emily – og tillykke med dine fine, fine blog!
  Jeg kan ikke huske hvilket af dine indlæg var det første jeg læste, og jeg kan ikke udpege et ynglings, da jeg elsker alt fra mad-indlæg til mode-indlæg til video-indlæg til Penny-indlæg til.. ja, til alt hvad du kommer i tanke om.

  Jeg har dog, som du bad om, valgt et indlæg som jeg synes er både så fint og meget inspirerende:
  http://emilysalomon.dk/2011/08/look-of-the-day-blurange/
  Jeg er helt vild med outfittet, og specielt trøjen er SÅ pæn (var så heldig at nå at hapse den inden den var væk fra H&M!)

  Men ellers – mange tak for fin blog, gode indlæg og alt den tid og alle de kræfter du lægger i!

  Knus fra
  Heidi, som er 18 år og går i 3.g på gymnasiet. Jeg er ikke så god til rejeost, men bagte dine “Magnolia Vanilla Vanilla Cupcakes” og tilføjede et twist af hindbær hvilket var så MUMS – og så ELSKER jeg Grey’s Anatomy for tiden! ;)

 185. Ih hvor dejligt. Elsker dine konkurrencer og håber hver gang, at jeg vinder! Jeg er især vild med sådanne personlige konkurrencer.

  Nøj, hvor er det altså svært at vælge mellem så megen herlighed! Har dog valgt dette indlæg, fordi jeg godt kan lide den lidt anderledes guide og billederne i dette indlæg har en fantastisk stemning. http://emilysalomon.dk/2011/01/mini-fotoskole-pa-patepate/

  – Ann, studerende i e-konceptudvikling, 22 år og har en svaghed for middagslurer!

 186. Når jeg kigger blogs læser jeg næsten aldrig hvad folk skriver, men kigger kun deres flotte fotos, som du bla. også har massevis af:) Men du er den eneste blog hvor jeg faktisk læser den tekst der er og det bringer altid et smil frem, din finurlige måde at skrive på er bare…rart… Men hvis jeg skal vælge én ting ud af alle de ting du har posted´, ja så vælger jeg din opskrift på grød, jeg lavede den uden sukker og hjalp mig igennem en sommer hvor jeg var uden slik og kager! God start på dagen!
  http://emilysalomon.dk/2011/03/morgengrød/

  Sille 27 år, lige om lidt 30! Kreativ og keramiker og så sidder jeg hjemme og venter på Vild med Dans…fredag aften, åh ja hvor kedelig må man have lov at være?

 187. Okay, det er ikke fordi jeg lige scrollede ned af siden og fandt det første og bedste indlæg for at deltage i konkurrencen, men jeg har altså valgt dette: http://emilysalomon.dk/2011/09/love/
  Jeg blev bare så glad af det indlæg, det var bare så sødt og fint og noget man lige smilte af! Derudover er jeg også rigtig glad for dine “for et år siden” indlæg, fordi jeg ikke har fulgt dig så længe :)
  Okay, nu til mig: Jeg hedder Marie (bliver nogle gange kaldt my), er gymnasieelev og blogger og 19år og så er jeg bare tosset med Dr. Doofenschmirtz fra Phineas&Ferb!

  knus fra Marie fra http://www.nemesisbabe.blogspot.com

 188. Tillykke med fødselsdagen.

  Mit yndlingsindlæg er din amagerguide: http://emilysalomon.dk/2010/07/tour-de-amager-en-anderledes-amager-guide/. Netop dette indlæg gør mig til en rigtig stolt amagerkaner. Jeg er født og opvokset på Amager, og har efter 23 år indset, at man skal have boet på amager, for at indse at det er verdens navle – Verdens skønneste sted :-*

  Mia – Butiksassistent – 23 år – Jeg elsker kage, og kan altid smække en sammen :-D

 189. Først et stort tillykke med bloggens fødselsdag – og skøn give away.

  Det er ikke forfærdeligt længe siden jeg er begyndt at følge din blog – har tidligere kun læst enkelte indlæg, men nu er jeg altså blevet afhængig.

  Mit yndlingsindlæg er http://emilysalomon.dk/2011/08/kender-i-nogen/
  Grunden er, at det er det første indlæg, hvor jeg rigtigt blev opmærksom på din store bogreol, som jeg virkelig æææælsker. Den har været skyld i, at jeg nu har solgt min elskede store kommode og i næste uge skal i ikea og købe en bogreol til min stue. Så kan al min skønne litteratur rigtigt komme til sin ret og pynte i min hverdag :)

  Annemette, 25 år, sygeplejerske til januar – jeg ser mange gyserfilm og disney klassikere.

 190. iiih hvor er det bare en hyggelig konkurrence!

  Mit yndlings-indlæg er dette: http://emilysalomon.dk/2011/08/vacation-photo-diary/ (…og så mange andre!) fordi jeg elsker dine smukke billeder og disse leder tankerne hen på svundne sommerdage uden bekymringer. Lige hvad man mangler når vinteren står for døren!

  Jeg hedder Helena, går i 2.g, er HELT VILD med cashmere (selvom kontoen ikke altid er….!!) og jeg er rigtig glad for helt nybagt rugbrød fra bageren. Pålæg er ikke engang nødvendigt. Mmmh… Desuden trænger jeg til lidt forkælelse efter nylig flytning (min mor og hendes mand skal skilles…..), problemer med kæresten og rigtig mange afleveringer i skolen. Det har været nogle hårde måneder det sidste stykke tid!

  Jeg krydser fingre!

  God weekend :)

 191. Det er virkelig svært at vælge Emily, og jeg er ikke sikker på at jeg i virkeligheden kan vælge ét yndlingsindlæg ud.
  Dette har jeg valgt, fordi det lærte mig at sætte mit hår på en ny måde som jeg slet ikke havde tænkt før,og jeg har brugt det så mange gange efterhånden. Det er altid en vinder :)

  http://emilysalomon.dk/2010/12/v-log-chignon-tutorial/ (Jeg kan dog ikke se videoen i indlægget mere)

  – Ditte, 29 år og sygeplejerske. Hører Alanis Morisette (Jagged Little Pill albummet) når jeg gør rent, og synger lidt for højt med (Vi hørte det altid under rengøring da jeg gik på efterskole for 13 år siden, og det har hængt ved siden ;) ).

 192. Hej Emily, først og fremmest tillykke :-) At vælge et yndlingsindlæg var en svær opgave, men det må nok være dette: http://emilysalomon.dk/2011/01/mini-fotoskole-pa-patepate/. Skønt indlæg, som jeg nød at læse!

  Jeg hedder Emma, er 16 år og bor i Aalborg. Jeg har selv en blog som jeg bruger en del tid på, og så går jeg pt. i 10. klasse. Random fact om mig er at jeg er afhænging af Cola Light og drikker mindst en halv liter om dagen (hvis ikke mere..) :-)

 193. Åh – mit yndlingsindlæg er:http://emilysalomon.dk/2011/02/magnolias-vanilla-vanilla-cupcakes/ :-) – jeg har bagt dem både til almindelig vennekomsammen , sølvbryllup og fødselsdag og hver gang har de været en kæmpesucces. De er bare så gode, ligesom en masse af dine andre opskrifter, som jeg ofte har lavet med succes. Dine billeder er voldsomt appetitvækkende og opfordrer jo ligefrem til at gøre dig kunsten efter :-)
  Hilsen Anne, lærer, 53 år og lakridselsker (af og til antager trangen dramatiske dimensioner og jeg må ud på jagt efter lakrids og det er ikke nemt, når man bor i en lille landsby på Fyn – ingen 7eleven!)

 194. Tillykke med bloggens fødselsdag!

  Mit all-time yndlingsindlæg blandt mange (i hvert fald det jeg har læst flest gange) må være dette: http://emilysalomon.dk/2010/03/coconut-n-lime-cupcakes/
  De smager fantastisk! Generelt kan jeg godt lide at mixe dine kopkageopskrifter – f.eks. vanilliebund med citronfrosting, chokoladebund med vanillefrosting osv.
  Jeg er nok lidt en anarkist i et køkken, tror aldrig jeg har fulgt en opskrift slavisk, men jeg finder stor inspiration i dit opskriftsarkiv (en anden favorit er chillin’ con carne)

  Kærlig hilsen Maja, 27, studerende (snart færdig), arbejder i udenrigsministeriet, yndlingsdyr er en dværgged – drømmer om et lille hus med en stor have og min egen lille klappeged :)

 195. Du er ikke den eneste der har det med at glemme fødselsdage!
  Er jo svært at vælge bare ét indlæg, men elsker alle dine opskrifter især denne http://emilysalomon.dk/2010/09/raspberry-passion-smoothies/ og alle dem på cupcakes. Har en svaghed for cupcakes ikke så meget det at spise dem, mere at bage (og pynte!!) dem – til stor glæde for min bedste veninde som elsker at spise dem. (:

  Sofie aka. Sufi, 20 (snart 21), Make Up Artist, er i gang med at kigge på lejligheder da det snart at på tide at flyve fra reden (også selv om det hele virker så voksent og skræmmende!).

 196. Hej Emiliy;)

  Synes det er svært bare at vælge et af dine fantastiske, velskrevne og super interessante indlæg.
  Men da jeg jo skal vælge et, må det være: http://emilysalomon.dk/2010/08/overnight-raisingwhile-showering-baking-rolls/
  Elsker i det hele taget alle dine opskrifter, men denne vender jeg tilbage til igen og igen. Det er virkelig bare verdens bedste og nemmeste boller. Tusind tak for dem! Jeg har nydt rigtig mange morgener med de boller;)

  Jeg hedder Stinne, studerende, 15 år, og så elsker jeg havregryn!! Kunne seriøst leve af de suveræne gryn.

  Krydsede fingre og et gigantisk tak for en fantastisk blog med alt, hvad hjertet kan begære fra Stinne;D

 197. Hej!
  Hedder Sisse er 25, læser til socialrådgiver.
  Mit yngling indlæg er dem hvor du lavede en guide til Paris. Brugte dem sidst jeg var i Paris! Og især denne Cafe du henviser til i dette indlæg, synes jeg er helt fantastisk og klart et sted jeg skal ind værd gang jeg er i Paris fremover! Derudover elsker jeg dine billeder, giver mig total nostalgisk trip.
  http://emilysalomon.dk/2010/11/paris-guide-part-iii/
  Jeg er blevet nød til at blogge Ebay på min computer, pga. jeg brugt ALT ALT for mange penge på ting der inde… ups

 198. Kære Emily,

  Hip hip hurra og stort tillykke med bloggens fødselsdag. Jeg klikker ind på bloggen hver dag, og er vild med, at den skiller sig ud – både rent æstetisk men også skrivemæssigt. Du gør meget for dine læsere, og jeg glemmer ikke den fine mail, jeg modtog fra dig i sin tid – det var så sødt af dig.

  Jeg har været med fra start af, og synes det er svært at vælge ét godt indlæg. Jeg elsker alle dine indlæg med skønne hundebilleder, både af Penny-pigen men også af lille Liva.
  Men jeg må nok indrømme, at jeg var svært begejstret for dette indlæg: http://emilysalomon.dk/2009/12/arsregnskab-2009/
  Indlægget er skrevet i bedste “Nynnes Dagbog”-stil og jeg kan huske, at det bragte et stort smil på læben, i en ellers svær periode!

  Om mig kan jeg fortælle at jeg hedder Simone, er 22 år gammel og læser til sygeplejerske. Jeg og kæresten er fuldstændig hundeskruk, men kan ikke vælge hvilken slags hund det skal være. Jeg har snart fødselsdag og min kæreste spørger om hvad jeg ønsker mig mest; et par Chanel-ballerinaer eller en hundehvalp?! Tough one… :)

 199. Hej Emily.

  Jeg gad da godt at vinde gaver i anledning af din blogs fødselsdag. Tillykke med den! Og hvor bliver den stor! ;-)

  Jeg kan altså godt lide når Penny blander sig – som her http://www.bloglovin.com/m/2148539/301052193/b/2148539/aHR0cCUzQSUyRiUyRmVtaWx5c2Fsb21vbi5kayUyRjIwMTElMkYwOSUyRmxvdmUlMkY=.
  Det er så hyggeligt og man bliver jo helt blød om hjertet af de der hundeøjne.

  Kh. Louise, 33, guldsmed (- besøg måske min hjemmeside hvis du har lyst) som ønsker sig en puddelhund og hvis ikke det kan blive en levende så den lyserøde porcelænsagtige én af slagsen fra Royal Copenhagen.

 200. Mit yndlingsindlæg er dette; http://emilysalomon.dk/2009/09/det-er-bare-mig/
  Nemlig dit allerførste indlæg. Sagen er, at jeg slet ikke kunne vælge mellem dine outfits, opskrifter, kagebilleder osv osv.. Så jeg måtte jo, med stor (STOR) risiko for at lyde virkelig tacky, vælge indlægget der startede hele herligheden! ;)
  Knus fra 20-årig dansk-studerende sønderjyde, bosat i Århus der er på evig jagt efter de perfekte vinterstøvler og som længes efter at komme ud og rejse igen!

 201. http://emilysalomon.dk/2011/08/5-7/
  Jeg kan rigtig godt lide dine indlæg om ting, du godt kan lide – 5. Især den her fordi jeg også elsker gaver med indpakning, der er gjort noget ud af samt Tintin!
  Hedder Vivi, er 18 år og studerende på sidste år (!) og er sjovt nok også vild med rejeost! Men hvis jeg skal vælge min egen random fact og ikke kopiere din, så samler jeg på huskesedler, folk efterlader ved kassen, når jeg er på arbejde.

 202. Hej!
  Mit favoritindlæg er uden tvivl http://emilysalomon.dk/2010/07/barcelona-foodie/
  Jeg var med 3 veninder i Barcelona i sommers, og takket være dette indlæg var vi forbi Nicasso – det var en fantastisk aften i dejligt selskab og med lækker mad. Uden tvivl det bedste minde fra Barcelona – tusind tak!

  Mit navn er Nina, jeg er 19 år gammel og studerer i Århus. Jeg har læst med på din blog i cirka 1 års tid og nyder virkelig at du skriver om så mange forskellige ting. Jeg er netop flyttet hjemmefra og derfor er jeg også utroligt glad for dine opskrifter! :)
  Random fact: Jeg skulle have meldt mig ind i fitness i dag, men det gode vejr kom i vejen! Ligesom det dårlige vejr kom i vejen i går…

 203. http://emilysalomon.dk/2011/07/a-year-ago-2/
  Er ret vild med ‘a year ago’ indlæggene og håber at der kommer flere (: Synes der er noget hyggeligt over at kigge tilbage og så er det dejligt med en masse fine billeder.

  Knus fra en 19-årig studerende og butikansat, der er tosset med brownie og is og så selvfølgelig også med din blok (: Jeg synes det er så fint at det er en god blanding af både mode, mad og hverdag.

 204. Åha det er jo voldsomt svært at vælge! Er virkelig stor fan af dine ‘little things’ indlæg, men jeg endte alligevel med at smide min stemme på dette indlæg: http://emilysalomon.dk/2010/01/betagende-begavet/
  Jeg læser selv litteraturhistorie og er vildt betaget af Hr. Safran Foer! Så selvom jeg egentlig er meget misundelig over dit møde med ham så er jeg også bare glad for at kunne kigge med på sidelinien :)

  Jeanette, studerende, 22 år, ønsker mig en ged og et får (som skal hedde Ged og Kong Carl Gustav).

 205. Jeg er vild med kombien mode – skønhed – rejser – mad/søde sager, men favoritindlægget er uden tvivl dette dagens look; http://emilysalomon.dk/2011/09/look-of-the-day-hunteresque/, da jeg i laaaaang tid har ledt efter de perfekte briller til overkommelig pris som ‘aflastning’ til mine linser. Og her var de! Jeg har netop haft brillerne hjemme på prøve, synskontrol venter i morgen – og kan næsten ikke vente med at få dem. Tusind tak for inspiration!

  Maria, studerende og blogaholic, 28 år, er helt pjattet med oreos.

 206. Tillykke, tillykke med fødselsdagen!

  Det var dog en svær opgave du satte mig på. Jeg har fuldt din blog i ca. halvandet år. – Og der er altså mange gode indlæg i mellem. En af grundende til, at jeg er blevet ved at følge din blog, er at du har et skønt mix af mad, mode, bolig, bøger, skønhed, by-guides og hvad ved jeg.

  Jeg har derfor valgt et indlæg, med en opskrift jeg har benyttet mig af:

  http://emilysalomon.dk/2010/03/ice-ice-baby-opskrift-pa-marengsdutterne/

  Men der var jo mange andre indlæg jeg også havde lyst til at vælge.

  Lidt info om mig selv:

  21 år, medicin-studerende, bosat på Østerbo. Alle husker mig for mit smil og mit lange gyldne hår. Og, og, og: Jeg fylder 22 år på mandag, så vi “flager” næsten samtidigt ;-)

  Virtuelle knus og kram.

 207. Kære Emily
  – jeg hedder Emilie, er 18 år gammel, lige-gået-ud-af-gymnasiet-jobsøgende, og træner for tiden op til mit første Eremitage-løb.
  Mit yndlings Emily-indlæg er med stor sikkerhed dette: http://emilysalomon.dk/2011/01/mini-fotoskole-pa-patepate/ fordi jeg simpelthen blev så inspireret af det, og synes det var et totalt overskudsagtigt indlæg at diske op med fra din side. Var meget imponeret og gik straks selv i gang med at eksperimentere efter dine gode råd. Tak skal du have for at forsøde tilværelsen en smule mere.

 208. Mit yndlingsindlæg er dette: http://emilysalomon.dk/2010/06/choco-mocha-cupcakes/ fordi jeg med succes har bagt disse flere gange efter, jeg så dem her for første gang. Har endda bagt dem til min mormors 85 års fødselsdag – og dét er noget af en ære.

  Ida, 26 år, forvirret specialeskrivende (i hvertfald på papiret) på statskundskab, så en gang så mange afsnit OC i træk, at jeg efterfølgende drømte, jeg var med i serien.

  Hip hurra for din dejlige blog. Og dig :-)

 209. Emily, din blog er på min top 3 over blogs, så at vælge et eneste yndlingsindlæg er svært, for dine indlæg er altid gode (selvom jeg er knap så vild med dine hundeindlæg, primært fordi jeg har fobi for hunde). MEN jeg er kommet frem til dette fordi jeg synes det er det sødste indlæg og den sødeste besked – det giver mig håb om der stadig er gentlemens derude :D Here goes: http://emilysalomon.dk/2011/09/love/

  Jeg hedder Sofie, er 19, er 3.g-studerende på STX og jeg elsker, elsker, ELSKER klassisk musik (og musik i det hele taget).

 210. Kære søde rare Emily,

  Jeg kan, efter lang tids eftertænksomhed, simpelthen ikke vælge ét bestemt indlæg. Jeg elsker at læse alle dine indlæg, hvor du formulerer dig på en så fin og finurlig måde. Det inspirerer mig, både til at skrive, men også til at blive et positivere menneske. DU er med til at gøre en forskel for mig!

  Anne, 15 år, flittig elev i en 9. klasse, elsker tv-serien F.R.I.E.N.D.S og kan mindst 3 replikker til hvert afsnit…

 211. Hej Emily

  Orh, sikke et svært valg. Efter laaang tids bladren blandt de mange indlæg, hvor jeg hurtigt fandt ud af, at jeg har læst næsten alle sammen, må det blive det her:

  http://emilysalomon.dk/2011/08/5-7/

  Jeg elsker at glædes over de små ting i hverdagen og sætter pris på alle de små finurligheder, som i sig selv ikke betyder alverden, men alligevel lige løfter humøret et par grader. Er der noget bedre end at kunne begejstres af selv de mindste ting?
  Og lige præcis i ovenstående indlæg kommer du omkring nogle af de ting, jeg elsker allermest: økologiske produkter, Line & Jo, hjemmelavede lækkerier, læsestof og flotte indpakninger! :)
  Jeg er vild med din hyggelige, enkle skrivestil, der virkelig understreger dit humør og stemning, og det er en fornøjelse at kunne følge med i både shopping, madlavning og hundeliv. Der er sådan en naturlig helhed og naturlighed over din blog, fordi den favner så bredt, men samtidig bare lige er dig.

  Tak for hyggelig læsning og inspiration på både bolig-, mode- og madfronten! :)

  Stine / 23-år / medicinstuderende modeblog-sucker / drømmer om at kunne flyve

 212. Kære Emily.

  Kæmpe tillykke med bloggens fødselsdag – det har været en fornøjelse at “være med” hele vejen.

  Jeg kan desværre ikke kun vælge et indlæg, da mine yndlings indlæg kommer som en “tre-pack”:
  http://emilysalomon.dk/2010/10/paris-guide-part-i/
  http://emilysalomon.dk/2010/11/paris-guide-part-ii-another-day-in-paris/
  http://emilysalomon.dk/2010/11/paris-guide-part-iii/

  Jeg var en tur med smukke Paris i januar med min kæreste og vi brugte din guide (kopieret over i et word dokument – man er vel turist), og det var en KÆMPE succes.

  Bliv endelig ved med at være så inspirerende.

  /Mette, jurist, 27 år, jeg elsker at læse chick flicks :o)

 213. Først og fremmest synes jeg at du laver nogle fede fede blogindlæg.
  Din blog er en af de første jeg tjekker når jeg åbner computeren på skolen.
  Mit yndlingsindlæg er dette..
  http://emilysalomon.dk/2010/12/last-minute-dagens-julegavetips/

  … men generelt har jeg rigtig stor respekt for bloggere, fordi i altid formår at vise noget spændende og nyt.

  Mine yndlingsindlæg er generelt indlæg med de “små” luksusting. Jeg elsker lækre cremer, fine øreringe, sort tøj og pæne sko.

  Tak for en ultrafed blog!

  Lærke, hårdtarbejdende gymnasieelev, 16 år, besat Chanel neglelakker!

 214. Hej Emily
  tak for kanon god læsning – er helt vild med stemningerne på billederne :-)
  Mit yndlingsindlæg er http://emilysalomon.dk/2010/07/tour-de-amager-en-anderledes-amager-guide/ (Tour de Amager). Jeg bliver altid utroligt glad af at kigge på billederne, da jeg selv har boet på Amager og savner det rigtig meget. Og så har du jo fuldstændig fanget det fantastiske ved Amager!!

  Pia, datamatiker studerende/webudvikler, 25 år, drømmer om at kunne spille guitar med bluesmusikeren Eric Clapton (if only..)

 215. http://emilysalomon.dk/2011/09/love/

  Jeg synes det her er et af de bedste – selvom du skriver utrolig fine indlæg. Elsker at man hører fra dit “liv”, sådan så jeg kan mærke dig som et almindeligt menneske her på bloggen – ros til dig. Sikke en dejlig kæreste du har, hvem der bare havde sådan en.. ;-)

  Luna, 16 år, 1.g elev og blogger, har en fettisch for rosiner. :-) hæhæ..

 216. Puha, der er godt mange gode at vælge imellem, men jeg må give mig hen og indrømme at ét af mine yndlings er http://emilysalomon.dk/2011/09/a-year-ago-6/ . Det er faktisk et blandet indlæg med ikke så meget skrift, men for mig var det mere en inspiration, blandt andet det med skoene, maden og tøjet. Det er ikke så specielt, men det betager mig nu alligevel.

  Jeg hedder Leila, er 17 år, er studerende, blogger og svømmeinstruktør for helt små børn + jeg er en sucker for romance og elsker pastasalat. Love.

 217. Wauw! Jeg er bange for at “den bedste giveawatý jeg nogensinde har set”, er en sætning jeg har brugt mere end én gang, dog har jeg aldrig ment den så meget og ærligt som her! For hvor er det dog bare – helt ærligt – en fantastisk giveaway! Muligvis er der giveaways, hvor premien har større værdi, er nyere, mere moderne eller noget, men hvor er dette dog bare den mest personlige giveaway jeg har stødt på, på alle måder! For det første synes det er vildt skønt at du personligt har valgt, betalt og fundet alle tingene selv, og at de har en vis værdi for dig og rent faktisk ér nogle af dine personlige favoritter! Derudover er jeg vildt lettet over ikke at skulle gå klikke ind på et link, følge dig på 117. måder, linke til konkurrencen eller noget andet, men ganske simpelt bare finde mit favorit indlæg :) Til sidst synes jeg det er en vild sød idé, det med lige at skrive lidt om sig selv :)

  Nå men nok ros til konkurrencen ;)

  Mit ultimative favorit indlæg må helt klart være dette: http://emilysalomon.dk/2010/07/tour-de-amager-en-anderledes-amager-guide/

  Det er ikke dét indlæg, der har de ultimativt beddste billeder du har vist på bloggen, ej heller de aller smukkeste ord, eller mit alletiders favorit outfit, men det var det første indlæg jeg læste på bloggen her overhovedet, og derfor har det en eller ande form for særlig betydning for mig(tænk at jeg faktisk lige sagde det om et blogindlæg!). derudover synes jeg virkelig fint´det viser din blog. Der er smukke fotografier, glade, inspirerende outfits, god steming, smil, sol, lækker mad og fine tekster! :)

  Så mange gange tillykke med bloggens fødsselsdag og en skøn blog, der i min optik bare bliver bedre og bedre, men stadig med samme kerne som for over et år siden! :)

  Og på forhånd tillykke til den vildt helsige vinder af denne giveaway! :)

  /Line, 16 år, gymnasieelev, madelskende, chokoladecravende, klodset, rodende, tedrikkende, shopaholicramt, fotografiglad fodboldfreak :)

 218. Sikke en skøn konkurrence! Ikke nok med at det er nogle fantastiske præmier, så er det også en super lejlighed til at genopfage nogle af alle dine fine indlæg.

  Jeg har haft super svært ved at vælge, men er dog endt med dette: http://emilysalomon.dk/2010/04/flapjacks/

  Dette indlæg er løbet med sejren, både fordi pandekagerne er for lækre, men mest af alt fordi du fortæller om din hyperglykæmi og PCO. Jeg tager virkelig hatten af for, at du ikke ‘kun’ fokuserer på mode og forbrug, men også sætter fokus på en sygdom som hver 5. danske kvinde lider af. Jeg elsker dette indlæg, fordi det fik mig til at føle at jeg ikke var alene med denne sygdom, og at der var andre unge kvinder, der tog kampen op mod den med sund kost, istedet for al den medicin man hurtigt kan komme til at tro er den eneste udvej.

  Stort tillykke til dig og bloggen fra mig Julie – 26 år, pædagogstuderende og indehaver af verdens blødeste punkt for skumbananer med mørk chokolade.

 219. Hej . SUPER fede præmier du har fundet.
  Det er sært at vælge et yndlingsindlæg, da jeg elsker de fleste! Jeg elsker især alle dine søde billeder og dine altid flotte outfits :-) Hvis jeg nu skal vælge et, må det være dette http://emilysalomon.dk/2011/09/little-things-formerly-known-as-5/ . Jeg elsker de små søde ting i indlægget og igen de søde billeder. Så er jeg også tosset med den bog du har fundet, hvor ser den spændende ud!

  Kathrine. 15 år. Går i 9. klasse. Elsker kage og blogs :-)

 220. Tillykke med bloggen!
  Det var da godt nok svært at vælge en favorit, for er både rigtig vild med din stil, dine opskrifter og de mere random indlæg.. skøn kombination. En af mange favoritter må dog være http://emilysalomon.dk/2010/11/pizza/ – det et lidt en kombination af de skønne cityguides og om mad og stoler efterhånden blindt på alt du skriver om mad, da alle dine opskrifter er suveræne. Har fornyligt selv været os jagt efter de. Perfekte take-away kaffe i london og det var et stort projekt, så credit til dit pizza projekt.

  Fra Eva Sofie, 22 år, engelsk- studerende og tjener, netop hjemvendt fra et år i london og forsøger nu at (gen)opdage glæden ved Aalborg

 221. Tillykke med fødselsdagen til din blog og dig! Hvor synes jeg bare det er pænt af dig at give os en gave, når det snarere burde være omvendt – jeg synes næsten du giver mig gaver hele tiden med alle dine indlæg.
  En veninde viste mig din blog og sagde, at den lige ville være noget for mig. Det fik hun ret i.
  Mellem alle dine indlæg, er der ét jeg knytter en særlig begivenhed med, og med den begrundelse må det blive mit yndlings:
  http://emilysalomon.dk/2011/02/magnolias-vanilla-vanilla-cupcakes/ som giver opskriften på Sex and the City-cupcakes :-) Jeg brugte opskriften en lørdag, hvor min veninde og jeg bagte og pyntede cupcakes i 3 timer. Opskriften har været brugt flere gange siden…
  Astrid, 16 år, går i 1. g og holder meget af solskin, skatersko og alt der glimter.

 222. Kære Emily,
  Lige præcis et tiltag som det her, gør at jeg er virkelig glad for din blog! En helt personlig konkurrence, der virkelig viser hvilket forhold du har til din blog og dine læsere. Fremragende!

  Mine personlige favoritter blandt dine mange fine indlæg er dem hvor du reflekterer over et emne fx modebloggere, med virkelig velskrevne, nuancerede argumenter og holdninger. Det sammen med din sans for stil, smukke billeder og gode guides til alt fra kager til storbyer løfter din blog til et niveau, hvor efter min mening ganske få danske bloggere kan være med. Så tillykke med din fine blog :)

  Emilie, specialestuderende, 27 år og konstant undrende over hvornår den der følelse af voksenhed og modenhed kicker ind…

 223. Tillykke!!!

  Jeg har simpelthen ikke kunne vælge et yndlingsindlæg, da jeg egentligt er ret begejstret for alle dine indlæg og altid føler mig meget inspireret af at læse dem! Derfor har jeg valgt at linke til dit seneste indlæg om “saturday rituals” meget enkelt fordi jeg synes det er SÅ hyggeligt og kan relaterer til det så let :) http://emilysalomon.dk/2011/10/saturday-rituals/

  Min navn er Josefine, jeg er 16 år og går i 1.g på Ørestad Gymnasium. Og jeg EEELSKER chokolade. uhmmm..

 224. Stort tillykke med bloggen!

  http://www.bloglovin.com/m/2148539/159599781/a/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRnd3dy5lbWlseXNhbG9tb24uZGslMkYlM0ZwJTNEMTkwNw==

  Mit yndlings indlæg er dit indlæg med “v-log pin curls”. Lige siden du udgav den har den været på min bogmærkeliste, og den har redder mig 100.000 gange fra en kedelig hårdag! Så jeg siger i hvert fald mange tak ;-)

  Jeg hedder Cecilie, og jeg er 20 år gammel. Jeg kommer fra Horsens hvor jeg arbejder i skoringen, og er ved at tage en HF. Lige nu ligger jeg på sofaen hos mine forældre og er syg, men heldigvis har jeg en dejlig hund og trofast følgesvend der gider passe på mig :-)

  Hav en rigtig dejlig lørdag, og fortsæt det lækre bloggeri!

 225. Mit yndlingsindlæg er helt klart dem om bøger, mest fordi jeg selv elsker bøger, og ny boginspiration er altid fedt – http://emilysalomon.dk/2010/08/some-of-my-favorite-books/

  Nina, 17 år (men egentlig nok nærmere 57 hvis man tænker mental alder, men altså jeg er glad for jeg ikke er 57, fordi der er så meget mere jeg vil opleve og jeg nyder hvert sekund af mit liv – selv lyden af tastaturet), studerende, kan ikke klare fødder og elsker rene hænder

 226. Stort tillykke med bloggen :-)

  Meget svært at vælge et yndlings indlæg, men elsker alle dine mad indlæg – dine billeder er så smukke og tiltagende. Specielt dette har inspireret mig til lækker morgenmad.
  http://emilysalomon.dk/2011/03/morning-glory/

  Christina, 29 år, sygeplejerske og tænker på chokolade konstant ;-)

 227. Jeg syntes dette indlæg er det mest fantstiske:
  http://emilysalomon.dk/2011/04/ile-de-la-jatte/#comments

  Jeg har haft indlægget i tankerne mange gange siden jeg læste første gang, og kan slet ikke glemme hvor fantastisk en stemning, atmosfære og kvalitet billederne har. Er helt tosset med det lidt tidsløse look Emily har og samtidig den sommerstemning hele indlægget bringer frem i mig.

  Anne Marie, Salgsassistent Emmas & Receptionist på DanHostel, 22 år og vil være Danmarks bedste fotograf!

 228. Hej Emily.

  Fed fed fed konkurrence! Jeg havde virkelig svært ved at vælge ét favorit indlæg da der med det samme var flere der poppede op i mit hovede. Til sidst blev det dog dette: http://emilysalomon.dk/2011/08/flight-of-the-conchords/ jeg valgte da jeg helt havde glemt hvor godt flight of the conchords var og da det redede en fredag aften for nogle uger siden.
  Astrid, studerende, 17 år og tosset med Søbogaard Tranebær

 229. Okay, mit ynglingsindlæg må være det her; http://emilysalomon.dk/2011/02/citronmane/
  Det lyder måske lidt mærkeligt at en “opskrift” er mit ynglingsindlæg, men for at sige det på en uforvirrende måde, så er jeg så vild med så mange af dine indlæg, at jeg ikke kunne vælge, også tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne tage dette, da jeg ofte læser det igen – og igen, fordi den citronmåne er min absolutte ynglingskage (tak for at du postede den!), og fordi jeg elsker, at du kom til at putte for meget mel i… Jeg kommer altid til at grine af det, når jeg læser indlægget. :-)
  Men ja… Jeg er afhængig af den kage, og tror snart alle i min omgangskreds har smagt den, for når jeg siger “ja” til at tage kage med, siger jeg “ja” til at tage Citronmånen med! ;-)

  Xxx Marie, 16 år, studerende (1.G på gym), og jeg er en vaskeægte shopAholic… (Og har allerede brugt alle pengene for oktobermåned på tøj i dag..)

 230. Rigtig mange gange tillykke først og fremmest – og mindst lige så mange gange tak for en superfed blog.

  Mit helt klare yndlingsindlæg er http://emilysalomon.dk/2011/03/havrecookies-med-hvid-choko-havsalt/
  De smager simpelthen SÅ godt – og jeg bagte dem faktisk til min sidste fødselsdag. De blev modtaget vel i min klasse, skal jeg da lige hilse og sige.

  Mange fødselsdagshilsner fra

  Trine, 18 år, gymnasieelev, burde lige nu være i gang med en dansk aflevering, men overbeviste mig selv om, at jeg da lige burde tjekke et par blogs, min mail, facebook, nogle nyheder – og så da også lige bold.dk ;-)

 231. Kære Emily!

  Jeg indrømmer det blankt – jeg er en håbløs romantiker!
  Jeg elsker alle former for romantik – at give en blomst, skrive en sød besked, lave hinandens yndlings ret – noget som kommer fra hjertet!
  Derfor smeltede mit hjerte en smule, da jeg så indlægget forleden dag, hvor din kæreste havde sørget for at nusse om dig, fordi du var syg.
  Altså altså! Det var jo i bedste The Notebook stil!
  Her er linket:
  http://emilysalomon.dk/2011/09/love/

  Tak for en dejlig blog – med favrige billeder og humoristiske indslag!
  De bedste hilsener,
  Pernille – Jura studerende – 19 år – Hovedkulds forelsket!

 232. http://emilysalomon.dk/2011/09/a-year-ago-7/
  Mine favorit-indlæg for tiden er indlæg fra ‘a year ago’ “serien”. Jeg synes selv, at det er sjovt at kigge tilbage på, hvordan man gik klædt, og hvad man lavede for et år siden. Og det er super hyggeligt at kigge tilbage på, hvad du lavede for et år siden.

  Michelle, studerende og tekstforfatter, 18 år og jeg elsker bland-selv-slik!

 233. http://emilysalomon.dk/2011/01/cooking-inspiration/
  dette indlæg (og alle de andre du har disket op med gennem tiden) elsker jeg. De er så hyggelige dine madindlæg og hverdagsindlæg! Især dette, da jeg elsker at få anbefalet ting!
  Hver gang jeg klikker ind på din blog føler man sig virkelig “velkommen” – du er en blogger der virkelig værdsætter dine læsere!
  Liv, 15 år, folkeskoleelev, er totalt B-menneske!

 234. Jeg elsker elsker elsker den kjole du har på her: http://emilysalomon.dk/2011/09/look-of-the-day-autumn-mustard/
  Jeg ville heller ikke have noget imod at eje de der sko. Din blog er så oversigtelig og nem at lese, at jeg har startet fra en ende af, og er ved at læse alle indlæggene.

  Jenny, går i 3.g på en international skole i Norge, bliver 18 denne måned, og ejer ikke et eneste par joggingbukser.

 235. Åhh – det er virkelig svært at vælge et yndlings indlæg. Der er så mange gode. Men jeg har valgt de indlæg, hvor jeg virkelig blev fanget ind i Emilys univers

  http://emilysalomon.dk/2010/12/my-christmas/

  For mig rummer det her indlæg en stor del af essensen ved din blog. I dette indlæg fangede du min opmærksomhed – og jeg har holdt ved hver dag lige siden.

  Du har en helt særlig blog der emmer af personlighed og jeg bliver draget ind i Emilys verden. Jeg får inspiration fra dine madopskrifter. Jeg laver frisurer ud fra dine tutorials. Jeg får nye ideer til tøj & stil. Og særligt holder jeg også af dine interør indlæg.

  Lui, HR konsulent, 28 år – er simpelthen noget så klodset – men er heldigvis god til at grine af mig selv. :-)

 236. Jeg er også med i koret af begejstrede læsere, der knuselsker dine indlæg om “7-ting” der gør dig lykkelig lige nu, savler over saftige madindlæg og drømmer sig væk i dine billeder. Derfor har jeg lidt svært ved at vælge kun et yndlingsindlæg. Men jeg sender altid dig en kærlig tanke, når jeg tjekker ind hos yndlings Ree Drummond kun på grund af det her indlæg

  http://emilysalomon.dk/2011/01/blog-hunt/

  Bettina, 26 år, jobjæger, der overvejer at genoptage sin barndomspassion baseball…..

 237. Tak for en dejlig blog. Selvom jeg er vild med dine opskrifter – er valget alligevel faldet på dette indlæg, der var optakt til en dejlig søndag med at flytte rundt på møbler og ting. Tak for god inspiration
  http://emilysalomon.dk/2011/08/kender-i-nogen/
  Ha´ en rigtig god weekend
  Anne, studerende, 27 år. Med en hang til æggekage og eksperimenterende hjemmesyltninger.

 238. Tillykke!
  Mit yndlingsindlæg må være det her: http://emilysalomon.dk/2010/06/kulturella-og-gamle-m%c3%a6nd/
  Bliver vildt glad, når du anbefaler bøger! Det var f.eks. på din blog, jeg først hørte om Jonathan Safran Foer. Jeg læste “Ekstremt højt og utrolig tæt på” på meget få dage (og nætter). Tænker stadig jævnligt over alt muligt fra den! Så tak!!
  Og så har jeg også en svaghed for Sinatra, Audrey Hepburn, Cary Grant osv. hehe :)
  Katja, lige startet i 1.g på Bornholms Gymnasium, 17 år, frankofil.

 239. http://emilysalomon.dk/2011/08/look-of-the-day-blurange/ – jeg elsker dette blogindlæg. Jeg elsker selve kvaliteten på billederne, dit outfit og dine poses. Jeg elsker dine billeder til din blog! Og billedet, hvor du “danser” kan jo ikke andet end at give et smil på læben!!

  – Mit navn er Nina, 18år, studerende på TEKO i Visuel mode og kommunikation, drømmende, amatør-fotograf og har en svaghed for romantik.

 240. Tak for den seje blog Emily.
  Jeg hedder Andrea, jeg er 15 år, “studerende” i 9. klasse, og så har jeg en svaghed for sneakers, slik og søde mennesker.

  Jeg har ikke et specifikt indlæg jeg bedst kan lide, da du er så sindssygt inspirerende, men jeg holder meget af dine “outfit of the day”‘s.
  Hvis jeg har krise, kan man bare rulle igennem din blog, og alting løser sig.

  Btw. Tillykke med bloggen!

 241. Kære fantastiske skønne Emily. Du har virkelig formået at skabe din helt egen og utroligt dejlige blog, som efterhånden ligger på en fast top 10 over mine mest besøgte hjemmesider. Jeg har fulgt med herinde i halvandet år, men jeg bliver aldrig nogensinde træt af dit koncept, jeg elsker at se hvad du nu har fundet på. Du har en genial stil, helt din egen på en forunderlig og meget inspirerende måde, og så bager du kager! OMG, det er uden tvivl noget af det bedste der findes! Derfor er jeg vild med dine indlæg om little things der tidligere blev kaldt 5. Det er skønt med en blogger, der tør være personlig, og dele lidt af sig selv med os andre. Jeg elsker især dette indlæg http://emilysalomon.dk/2011/07/5-6/, hvor du reflekterer over måske dagens bedste måltid, nemlig morgenmad, viser pæne billeder, og at er langt nok nede på jorden til at indrømme at du elsker smør, jeg har det på præcis samme måde! Håber inderligt at du vil blive ved med at blogge i lang lang tid endnu, det er vi mange som er glade for.
  Drude M.R, 15 år, 1.g’er, 100% kagefikseret ;D

 242. 2 år? you go girl!
  jeg har valgt dette indlæg, fordi jeg synes det er sjovt at se lidt af hverdagens glæder for dit vedkommende. Udover det viser disse små indlæg også meget om hvem du er som person, hvilket gør det sjovere for læseren at følge dig :-)
  http://emilysalomon.dk/2011/09/little-things-formerly-known-as-5/

  Amalie, 16 år, går i 1.g, arbejder og blogger, tegner på alt, elsker at rejse, har dårlig timing, spiser som en sindsyg og er bange for muslinger.

 243. http://emilysalomon.dk/2011/08/look-of-the-day-blurange/

  Jeg ELSKER det her indlæg fordi dit outfit er så fedt, og sindsygt inspirrende! Og billederne er klare og så lækre ;) Jeg sætter stor pris på som sagt lærke billeder, kvalitet og finurlige tekster det får smilet frem på ens læber, og det lever din blog så meget op til! bloggen er så inspirrende og din stil er så beundringsværdig! Det var svært at vægle et indlæg da jeg er også er helt vild med alle dine mad indlæg!

  Tanne, folkeskole elev (gaab! ik så fedt at skrive som sin profession haha!) ellers går jeg til teater (og læser blogs!) 14 år, og så ELSKER jeg et glas koldt saftevand og marie kiks på en varm sommerdag med musik i ørene og mit kamera om halsen! ;)

 244. Hej Emily,
  jeg er helt vild med det her indlæg:

  http://emilysalomon.dk/2011/02/my-office/

  Det er et skrivebord jeg helt sikkert bare ville være gået forbi i Ikea, men på grund af dine altid inspirerende indlæg bor det fine bord nu også i min lejlighed og jeg er bare så glad for det ! :)

  Hilsen Stine, 23 år, læser med stor glæde informationsvidenskab på 3. år og er helt vild med alt syrligt slik

 245. Herlig konkurrence på en helt igennem herlig og hyggelig blog!
  Jeg elsker personligt det her indlæg: http://emilysalomon.dk/2010/11/curly-girl-products-i-use/

  Jeg er flere gange vendt tilbage til det og har luret dine tricks af. Mit hår er nu blevet helt anderledes. Det tørre krus af en manke jeg før gik rundt med, som ingen frisører kunne hjælpe mig af med, kunne dine rutiner og produkter få bugt med. Det er herligt og jeg elsker mit nye og meget mere medgørlige hår!

  Hilsen Maiken, studerende og elsker det syndigste af alt – hvid chokolade

 246. Tillykke med bloggen. Jeg er lige blevet fast læser i dag, men har været inde og kigge på din blog et par gange de seneste dage. Du er simpelthen fantastisk. Elsker dine indlægs – da der både er om mad (hvilket jeg elsker) og samtidige en masse om mode (hvilket jeg også elsker :D)
  Jeg har simpelthen valgt det første indlæg af dig, som jeg læste: http://www.bloglovin.com/m/2148539/302059973/b/2148539/aHR0cCUzQSUyRiUyRmVtaWx5c2Fsb21vbi5kayUyRjIwMTElMkYwOSUyRmxvb2stb2YtdGhlLWRheS1oYXBweSUyRg==
  Selvom det er rigtigt træls at det handler om at du er syg, så er det mere tanken bag det, som jeg synes er skøn. Der er jo ikke noget bedre end når man har det dårligt, at blive opvartet og hygget om sig, af de personer man elsker mest. Skønt!

  Trine/ 17 år/ studerende, blogger/ 110% ordensmenneske, drømmer og Tetris-spiller.

  time-trine.blogspot.com

 247. Mit yndlings indlæg må være dette:
  http://emilysalomon.dk/2010/05/berlin-essen/

  Men også de andre guides til berlin, jeg elsker Berlin og jeg elsker mad … og selvom jeg har været der flere gange bruger jeg dine guides til inspiration. (også til de andre byer, specielt Barcelona).

  Jeg er en pige på 29 år og er på barsel med min datter på 7 måneder.

 248. 2 år er efterhånden meget i blogosfæren! Tillykke med det.

  Jeg har valgt: http://emilysalomon.dk/2010/09/look-of-the-day-in-my-mamas-kitchen-eating-olives/

  Fordi det er nogle af de flotteste billeder du har lagt ind, synes jeg. Jeg har endda gemt dem på min computer, fordi jeg syntes, at de var så smukke – Desuden synes jeg, at det er meget beskrivende for, hvem du er, selvom det ‘blot’ er et dagens. I forhold til, at du hellere vil spise end posere – Dét er humor! :-)

  Kærlig hilsen Sidsel Hansen, 18 år, gymnasieelev på 3.år – Oooooooog jeg er helt pjattet med chili og hvidløg… Så meget som muligt selvfølgelig!

 249. Hej søde Emily,

  Tillykke med bloggen!
  Nu har jeg ledt og ledt, og kan simpelthen ikke finde den v-log, hvor du viser hvordan du putter frosting/icing på dine fine cupcakes. Det tætteste jeg kom på, var dette:
  http://emilysalomon.dk/2011/02/magnolias-vanilla-vanilla-cupcakes/
  Icing/frosting videoen er bare så sjov, jeg var godt underholdt undervejs i processen :)

  Tanja, 21 år, universitetsstuderende og freelance tegner, har fulgt bloggen i halvandet af dens to-årige levetid, elsker rugbrød, hummus, chai-latte og kanelscones (omend ikke nødvendigvis sammen eller i den rækkefølge).

 250. At vælge et yndlings indlæg var svært – stod mellem dine “Little things” og dine videoer, men endte med en af de sidste. Nemlig videoen hvor du laver glasur til dine cupcakes: http://emilysalomon.dk/2011/02/have-your-cake-and-eat-it/
  Valget faldt på en af dine videoer fordi du simpelthen virker så sød og lidt forlegen over at sidde og tale til et kamera :)

  Stine, 25 år, skriver for tiden speciale og jeg fælder stadig en lille tåre når jeg ser Titanic på mit gamle VHS-bånd :)

 251. Hejsa.

  Jeg kan rigtig godt lide dit nye tiltag med “for et år siden”.
  Jeg kan rigtig godt lide dette, da det er nogle super fine outfits.

  http://emilysalomon.dk/2011/08/a-year-ago-3/

  Jeg kan også rigtig godt lide alle dine indlæg med Penny :-)

  Mette, jurist, 26 år. Jeg kan virkelig godt lide mit dejlige hus som jeg lige er flyttet ind i og så elsker jeg min familie over alt på jorden :-)

 252. Jeg synes altså, at det er svært at vælge et yndlingindlæg – for du er jo min yndlingsblogger – og det er jo derfor nærmest umuligt at vælge et indlæg, der beskriver præcis hvorfor.. men jeg har valgt dette :
  http://emilysalomon.dk/2010/08/amagerbroguide-i/

  Jeg synes at det indlæg viser dine helt fantastiske fotograferingsevner (jeg synes simpelthen, at dine billeder er så smukke!). Derudover er jeg for nylig flyttet til Amager, så det var meget hjælpsomt lige at få vist nogle af de specielle steder :)

  Kæmpe meget tillykke med blog-fødselsdagen :)
  Jeg hedder Christina er 21 og læser til sygeplejerske.
  Af randomfacts, så kan jeg sige at jeg simpelthen elsker at være udendørs, især om efteråret, for at sparke til blade eller samle kastanjer :)

 253. Mit ultimative favorit indlæg er uden tvivl din første cityguide fra Malmö, og det hænger ganske godt sammen med noget af det jeg aller bedst kan lide (se nedenfor ;-) ) – og så ser den gulerodskage bare alt for lækker ud:
  http://emilysalomon.dk/2010/09/malmøguide/

  Mit navn er Mai, og jeg er atten år gammel. Lige pt. er jeg i gang med mit sidste år på Gymnasiet – så forhåbentlig skulle der gerne sidde en hue på mit hoved til sommer. Om et års tid håber jeg på at kunne tage et års tid afsted til London, eller starte på en bachelor i Statskundskab – alt efter hvad mavefornemmelsen siger :-)
  Jeg kan bedre end meget andet lide Sverige og alt det, der hører med: Kanelbullar, lös godis, Acne, Elge (ha) og lange gåturer i de svenske fjelde…. :-)
  Jeg krydser fingre! God lørdag!

 254. Jeg kan slet ikke vælge et yndlingsindlæg, men dette her

  http://emilysalomon.dk/2010/09/look-of-the-day-pink-dress-on-a-sunday-stroll/#comments

  med din Stine Goya kjole overbeviste mig endeligt om, at den skulle jeg også have, så den blev klikket hjem :o) Jeg havde den på så sent som i onsdags, og den har vist sig at være et rigtig godt køb. Ligesom dig er jeg en “curly girl”, så jeg er vild med dine indlæg om hår.

  Jeg er lidt ældre end dine fleste øvrige læsere, tror jeg. Men bestemt ikke af stil eller sind :o)

  Mange hilsner

  Anette, 40 år, jurist, også vild med rejeost, men intet slår rødt kød :)

 255. Hej Emily :-)
  Mit yndlingsindlæg må være http://emilysalomon.dk/2010/12/my-christmas/ , som er dit indlæg om juleaften 2010. Det er SÅ stemningsfyldt, og jeg synes det beskriver hele mentaliteten på din blog meget godt; at besøge den er som et besøg hos Tante T: det emmer af hygge!

  Mit navn er Mie, jeg arbejder røven ud af bukserne i mit sabbatår, så jeg kan få råd til et højskoleophold, jeg er 20 år gammel, og har glædet mig til jul siden starten af september måned ;-)

 256. Stort tillykke med bloggens fødselsdag, Emily! Jeg elsker at følge med på din blog med den fine sammensætning af mode, kultur, mad og livsstil. Og det er da en helt fantastisk give-away! Jeg elsker fransk Vogue (så får man også lige holdt sproget ved lige) og Naja Maria Aidt, og cremerne lyder super lækre. Cupcake bogen vil helt sikkert også vække glæde :-)

  Det er svært at vælge mit yndlingsindlæg, men jeg tror at det må være Paris guiden part deux http://emilysalomon.dk/2010/11/paris-guide-part-ii-another-day-in-paris/

  Jeg har virkelig et sweet spot for Paris og især Marais, hvor jeg boede, da jeg læste dernede. Det er nogle super fine tips, som du kommer med – og jeg vil helt klart gøre brug af dem, selvom jeg har været mange gange i Paris efterhånden :-)

  Hilsen Mette, arbejder som projektleder i et marketing- og PR-bureau, 27, kultiveret seer af Greys Anatomy og Gossip Girl med et voldsomt afhængighedsforhold til min Iphone.

 257. Der er flere indlæg.. jeg har været glad for ;0) men “cooking inspiration” har givet mange dejlige opskrifter videre.. har opstøvet Christinas Björk/ Lena Andersens kogebog – som er så fin skrevet og illustreret – den udgives ikke længere på dansk, men fandt den amerikanske udgave via amazon, hvor den hedder Elliot’s Extraordinary Cookbook, min har stået på biblioteket i Michigan de sidste 20 år – meget skægt at se den har kostet 11.95 dollars i 1991 og for sent bøder ligger på “5 cents a day overthere” som giver kogebogen ekstra charme. (har tilføjet dit ekstra fyld til kanelbollerne – mums)
  Je m’appelle Sanne – cand.merc’er i afsætning, 31 år – og vild med Walkers flødekarameller og ville rigtig gerne kunne fransk!

 258. Sikke dog en helt vild sød konkurrence. Jeg er ellevild med, at du udlodder sådan en lille “pakke” med dine favoritting. Det er så fint, personligt og Emily-agtigt. En af de små detaljer der udskiller dig fra gennemsnitsbloggeren og gør din blog et lidt hyggeligere og mere hjemligt sted at færdes.

  Jeg ved ikke, om jeg har et decideret favoritindlæg fra bloggen. Men der er et indlæg, som står enormt klart i min hukommelse, og derfor må have gjort et stort indtryk på mig;

  http://emilysalomon.dk/2010/12/look-of-the-day-2/
  Jeg tror det er fordi, kjolen er så meget over-the-top prinsesse-fin og smuk. Og billederne ligeså – det er særdeles velkomponeret og elegant det hele. Og den slags holder jeg noget så inderligt af.

  Og jeg hedder Rikke, er 21 år gammel og studerer litteraturvidenskab (endnu en læsehest, yay! ;) .. ) i Odense. Lige nu har jeg lyserøde cupcakes i ovnen, og igår sad jeg og så Askepot. :)

 259. Kære Emily

  Tillykke med din blog-fødselsdag. Jeg har mange favoritindlæg og elsker at læse din blog. Mit favoritindlæg er dog noget så barnligt som “Linus bager” http://emilysalomon.dk/2011/05/kanelbullar/ !! Blev helt nostalgisk og måtte straks finde en lejlighed til at bage.

  Kærlig hilsen

  Leila/ 27 år/ har lige afleveret speciale på Teatervidenskab og performance studier/ jeg elsker hjemmebagt rugbrødsmadder med ost og rabarbermarmelade…

 260. Et af de fineste og sødeste indlæg, hvor du viser hvordan du putter icing på dine cupcakes http://emilysalomon.dk/2011/02/have-your-cake-and-eat-it/ (selvom videoen vist er fjernet?)

  Natassia, 24 år, lærervikar og medhjælper i SFO. Jeg er en tv-tuder, jeg tuder over de mest latterlige ting. En god audition i X Factor UK/US, det nybyggede hus i Extreme Makeover: Home Edition, når long lost familiemedlemmer mødes igen, da Denny døde i Grey’s Anatomy, Disney film, da Aidan fandt ud af at Carrie havde været utro i SATC . Jep, jeg tuder til det hele. Både det gode og det sørgelige..

 261. HIP HIP HURRAAAA og TILLYKKE MED DIN FINE BLOG :)

  Mit favorit-inlæg må være: http://emilysalomon.dk/2011/08/vacation-photo-diary/ – er helt vild med stemningsbilleder – og de her dejlige billeder skriger sommer, og så kan man jo ikke andet end at blive glad :)

  Malene, 28 år, projektkoordinator, jeg tegner altid pandaer, når jeg taler i telefon :)

 262. http://emilysalomon.dk/2010/08/my-favorite-heels/ – fordi der simpelthen ikke er noget bedre end smukke sko og jeg virkelig bare blev så inspireret da du postede de her billeder hvor du havde sat polaroid billeder af selve skoene på æskerne – genialt!

  Jeg hedder Helene, jeg går i 2.g og skriver afleveringer konstant! jeg er en 17 årig blogger der eeelsker tøj sko, tasker og hvad der hører til. Elsker at sætte skønne outfits sammen og bliver over lykkelig når jeg føler at jeg virkelig har fået sat noget fedt sammen som afspejler min personlighed. Min random fact er at jeg taler hollandsk..

  xxHelene

 263. http://emilysalomon.dk/2011/09/love/
  Mit yndlingsindlæg dukkede først op forleden dag. Hold da op – der gik det virkelig op for mig, hvad ægte kærlighed er. Ja… Jeg har ingen kæreste, og havde lyst til at trøstespise til jeg omkom, efter at have læst indlægget ;-)

  navn/pseudonym: Nanna Nathalie
  profession: studerende og kassedame i Føtex (!!!!!)
  alder: 19 år
  random fact: jeg er virkelig ikke noget kønt syn, når jeg griner rigtig meget…..

  1. Og selvfølgelig et kæmpe tillykke til bloggen (som er max fantastisk) den 23. september :-D

 264. Det er ikke så nemt at vælge et enkelt indlæg fra din blog. Jeg er helt vild med dine outfits, rejseindlæg og dine “5”. Men jeg bliver nødt til at vælge dette indlæg: http://emilysalomon.dk/2011/03/look-of-the-day-a-marais/ . Grunden til dette er, at outfittet ligger som en evig reminder i mit hovede om, hvordan et outfit bør se ud. Du er evigt inspirerende og gennemført! Mange gange tillykke med bloggens to år!

  Jeg hedder Agnete, er 18 år, går i 3.g, og jeg bliver altid en lille smule lykkelig, når jeg hører Comforting Sounds med Mew. :)

 265. Mit yndlingsindlæg er blandt andre dette http://emilysalomon.dk/2011/04/paris-pics-1/ og resten af dine fine Paris-indlæg. Jeg elsker den måde, du får hele Paris og den fantastiske stemning ind på billederne. Du skriver så fint og rart! Jeg elsker Paris, og du har fået mig til at drømme om at flytte til byen endnu mere.
  Julie / Design-studerende / 22 år / Jeg elsker pasteller, pebermyntepastiller og jalapenos! ;-)

 266. Mit yndlingsindlæge må nok være dette: http://emilysalomon.dk/2011/08/5-7/
  Synes der er sådan en dejlig og positiv energi i disse indlæg, man bliver så glad af at læse dem! Og så synes jeg øreringen fra Line&Jo er det smukkeste nogensinde! Elsker simpeltheden ved den. :)

  Mit navn er Alberte, jeg 17 år, går på gymnasiet og jeg samler på dåser med smukke motiver :)

 267. Hej Emily.
  Mange gange tillykke med bloggens to år.
  At vælge et yndlingsindlæg er altså lidt en umuilg opgave, hvis jeg skal være ærlig.. men her er ét af dem, som har rørt mig mest: http://emilysalomon.dk/2010/12/merry-christmas/. Jeg har valgt dette indlæg, fordi jeg synes, det – velvidende at ingen af os læsere kender dig privat – alligevel illustrerer din enormt varme og opmærksomme personlighed, som skinner igennem din blog. Det inspirerer mig faktisk meget.
  Jeg hedder iøvrigt Fie, og jeg synger altid så højt, som mine lunger tillader, når jeg kører i bil – velvidende at bilruderne ofte ikke kan holde på min larm.

 268. Sikke dejlige ting, så jeg vil også lige se, om jeg er heldig for en gangs skyld ;)
  Mit yndlingsindlæg er dette: http://emilysalomon.dk/2011/05/look-of-the-day-spring/ fordi du ser så ualmindeligt glad og dejlig ud i den kjole, du har fået taget billederne i flotte omgivelser og du nusser med en kat – kunne ikke blive bedre! Og så synes jeg det er super dejligt, at du kan lave fis med dig og selv og de pokkers bh-stropper som skulle have siddet inden under kjolen – hæ hæ. Griner og smiler altid af dig når du er så jordnær og sød i dine indlæg ;-)
  Nå men, jeg hedder Line Waldemar, jeg er 19 år gammel. Blev student i sommers og nu holder jeg et sabbatår, hvor jeg pt. arbejder og til februar skal jeg på højskole i Afrika, så det glæder jeg mig meget til. Jeg har også en lille hunni som dig. Min er en blanding af labrador og formel 1, han hedder Bertram og er 14 måneder. Han gør mig meget lykkelig :-)
  Ha’ det godt, søde Emily og tillykke med bloggens fødselsdag! :D

 269. Årrrh kun ét yndligsindlæg? Jeg er altså fan af dem alle. Elsker din unikke stil og dine fabelagtige opskrifter. Som inkarneret madnørd, er de flest efterhånden blevet prøvet af :)

  Mit yndlingsindlæg må være dette (har støvet hele bloggen igennem for at finde det, og det lykkedes!)
  http://emilysalomon.dk/2010/10/look-of-the-day-when-in-paris/
  Simpelthen fordi du ser så fantastisk ud, og det er et outfit jeg stadig kunne genkalde i mit hoved. Det er altså sjældent det sker i blogland for mig! Du ser skøn, skøn, skøn ud!

  Og så blev jeg altså helt rørt over dit indlæg: love (or in sickness and health) den anden dag.. ihhh hvor var det bare fint!!

  Louise / 24 år / sales manager hos Munthe plus Simonsen / elsker bøger – skal helst læses på assistenskirkegården i efterårssol med pæn mand ved min side, chili (i store mængder!) og alt slik der er syrligt med sukker på.

 270. Jeg har ikke et bestemt yndlingsindlæg, men generelt holder jeg meget af indlæggene med “5” eller “little things”. De er en dejlig påmindelse om, at huske at nyde… De små ting.

  Pernille, 26 år, arbejder for Opening Ceremony, er vild med regnvejr og kombinationen af stærk lakrids og rød vingummi :-)

  Ps. Lidt fransk elegance er tiltrængt her i NY. Der er en grund til at amerikanere er så fascinerede af Europa, forstår jeg nu ;-)

 271. Tillykke og tak for en skøn blog.

  Det er jo tæt på umulig at vælge et yndlingsindlæg, men jeg vælge følgende: http://emilysalomon.dk/2010/07/tour-de-amager-en-anderledes-amager-guide/
  Har valgt dette indlæg, jeg blev utrolig inspireret af det, så min kæreste og jeg cyklede samme rute, og så nye sider af Amager og havde en fantastisk dag sammen.

  Jeg hedder Helene, 29 år gammel, forsøger i øjeblikket at færdiggøre mit speciale i Antropologi – har haft en fantastisk dag (tiltrængt): efter nogle lange dage fik jeg endelig sendt 3 kapitler af sted til min specialevejleder, besøg af min søster fra Silkeborg, sol, iskaffe og hygge.

 272. Hej Emily og stort tillykke med fødselsdagen!

  Jeg er rigtig dårlig til at spise morgenmad – og min morgen ER bare meget bedre, når jeg gør det. Derfor er mit ynglingsindlæg din opskrift på koldthævet brød. http://emilysalomon.dk/2010/08/overnight-raisingwhile-showering-baking-rolls/
  Disse boller er hurtige at bage og smager fantastisk! De har bragt stor jubel blandt folk samt lægger en god bund…

  Hilsen Signe, studerende og blogger, 23 år, er vild Andrey Hepburn og andre fine damer:)

 273. Mange gange tillykke med blogfødselsdagen!
  Det var b.la. din blog, som medførte, at jeg begyndte at læse blogs og sidenhen lave mig egen blog, da jeg i forrige semester valgte at skrive eksamensopgave om modeblogs. Jeg elsker, hvordan du får kreeret et gennemført univers, som ikke er for “modeagtigt”, for selvreflekterende (som i “mig som modeblogger” indlæg) men tilgengæld nede på jorden, afslappet men alligevel lækkert og inspirerende – stor applaus skal det lyde her fra min side :)

  Personligt er jeg glad for dine “little things” eller “5” indlæg + “one year ago”, men ellers så synes jeg du er ret pæn i tøjet her: http://emilysalomon.dk/2010/10/look-of-the-day-when-in-paris/. lyset er flot, og det er SÅ meget Paris.

  Dette indlæg rørte mig meget: http://emilysalomon.dk/2010/12/merry-christmas/

  Generelle rejseindlæg, som dette her: http://emilysalomon.dk/2011/04/paris-pics-1/ Det er virkelig her bloggere (og du) slår igennem, og hvor jeg virkelig får nogle konkrete råd, tips og ideer.

  Ellers så er jeg vild med dine indretningsindlæg som http://emilysalomon.dk/2010/03/reol/ eller http://emilysalomon.dk/2010/01/forandringer/

  Og så er det altid lækkert, når du kommer med kunst eller litteraturanbefalinger.

  Kærlig hilsen
  Michelle, 24 år, medievidenskabsstuderende fra Århus, praktikant i en kommunikationsstilling på Alexandra Instituttet, nørd, lidt en wannabe, brødsnop og cyklist. Jeg prøver på ikke at være for girly men går næsten altid i kjole og hviner, når jeg ser pæne blomster.

 274. Kæreste Emily,
  At finde et enkelt yndlingsindlæg er tæt på at være umuligt, for jeg elsker elsker ELSKER din blog. Klikker dagligt forbi og glæder mig virkelig til at prøve at bage dine cupcakes! :-)

  Et bud på mit yndlingsindlæg kunne være det her: http://emilysalomon.dk/2010/03/reol/ fordi jeg tydeligt husker, hvordan det inspirerede mig til hvilke reoler, jeg skulle have, da jeg flyttede hjemmefra og hvor spændende hele den proces var.

  Mit navn er Maria, jeg er studerende, 21 år og elsker at se Vild med Dans fredag aften. ;-)

 275. Jeg elsker dit indlæg – Vacation Foto Diary. Fordi det har en helt fantastisk stemning, og er billeder på, hvad jeg også forbinder med en skøn dansk sommer, når den er bedst. Der har ikke været så meget sommer, som man kunne ønske sig i år, men med din lille stemningscollage, har man noget at varme sig ved de mange kolde dage, der venter. Og ikke mindst huske på, at der trods alt var (få) skønne varme dage i sommeren 2011.
  http://emilysalomon.dk/2011/08/vacation-photo-diary/

  Mange hilsener
  Therese, 25, studerende og en mindst ligeså stor kageelsker som dig;)

 276. Hip hip hurra og forsinket tillykke med den. :)

  Det her er virkelig én af de konkurrencer jeg bliver nødt til at deltage i (den er nærmest ‘to die for’) ! Fedt, at det er en præmie, der er “personlig” og som du specielt har udvalgt.
  Og så til sagen.. Det er virkelig svært kun at vælge ét favoritindlæg, men jeg har prøvet.
  http://emilysalomon.dk/2009/10/himmelske-sarah-bernhard/#comments
  Jeg faldt straks over det, bl.a. fordi jeg selv er vild med sarah bernhard og oplevelsen af at stå og savle over alle de smukke og lækre kager i glasmontret i Summerbird Pure (red. tidligere Kransekagehuset). Og så at det har en tilknytning til din mormor gør det hele lidt hyggeligt og personligt, hvilket jeg er vild med ved din blog! Det viser også din hang til kvalitet og gode råvarer, hvilket jeg støtter helt op om. :) Jeg har selv tidligere arbejdet på Summerbird og kan fortælle at man virkelig bliver arbejdsskadet! ;)

  Anna Sabine, butiksarbejdende (har fået en stor interesse for vin og fransk mad, da det er i en butik med sådanne sager) og VUC-matematik-læsende (er done til jul og så er der nye planer), 22 år, kan slet ikke modstå fotokunst (og har en stor drøm om at blive kunstnerisk fotograf) og chokolade flapjacks (og stort set alt andet, hvor der indgår chokolade).

  Tak for en masse fantastiske indlæg om alt det lækre og ikke kun.

  1. ..og så har jeg endnu ikke lært at begrænse mig og at afslutte mine sætninger! ;)

 277. Hej Emily.
  Jeg hedder Emma, er 18 år, går på gymnasiet, elsker kaffe og så er jeg afhæning af at læse blogs da jeg synes det er en god måde at holde en pause fra skole og afleveringer.
  At skulle vælge et ynglings indlæg er svært, da jeg synes at dine indlæg er så fine og inspirerende. Jeg fandt dog frem til dette indlæg med en masse fine outfits, som jeg synes er et indlæg der er god til inspiration til dage med tøjkrise:
  http://emilysalomon.dk/2010/12/style-diary-2010-part-ii/
  Tak for god pause læsning !
  – Emma

 278. Åh, hvor er du god! :) Især fordi det er dine favoritter vi kan vinde..
  Jeg er ellevild med din blog, fordi den bare rummer det hele!
  http://emilysalomon.dk/2010/03/coconut-n-lime-cupcakes/ Dette er pt mit yndlings indlæg. Bagte dem i weekenden og de var helt vildt lækre (og snasket) og skal helt sikkert prøve flere af dine opskrifter af. ´

  Shannon, 18 år, 3.g’er på STX, elsker alt hvad der rimer på hygge: bøger, film,. dyner, stearinlys, uldne sokker, gode venner – you name it :)

 279. Mit yndlingsindlæg handler om noget jeg godt kan lide, nemlig grød: http://emilysalomon.dk/2011/03/morgengrød/ indlægget inspirerer mig til at lave anderledes grød.
  Hilsen Stanglakridsen, der passer/leger med børn hver dag, er 20 år og elsker smukt emballagedesign og grød – måske med stanglakrids?

 280. Hej Emily!
  Tillykke med “din” fødselsdag. Min yndlings må helt sikkert være: http://emilysalomon.dk/2010/01/tattoo-tanker/
  Jeg googlede efter inspiration til en anker tatovering, og så poppede din blog op. Siden da har jeg læst din blog dagligt. . . og fået mig mit eget anker (dog ikke på armen selvom jeg overvejede at være copycat).
  Sandra. 20 år. Holder sabbatår efter gymme. Ugens sang på min Ipod er “If it makes you happy”.

 281. ej det er da en dum opgave at skulle vælge sit yndlings indlæg, når man som mig elsker hele din blog:)
  men hvis jeg skulle vælge måtte det nok være dette:
  http://emilysalomon.dk/2010/09/purple-minty-goodness/
  for jeg har aldrig spist morgenmad, ved ikke hvorfor, og ved også godt det er usundt… men nu har jeg kopieret denne opskrift ud, og hængt den på min dør, og de sidste to måneder har jeg spist denne eller en af dine andre lækre smoothies til morgenmad sammen med et blødkogt æg:) nam nam, nu vil jeg ikke leve uden min morgen mad!

  Klara, går i 9, klasse, 15 år, elsker at rejse og har en svaghed for cupcakes:)

  krydser finger!

 282. Tillykke! :)

  Mit yndlingsindlæg er denne opskrift på kanelbullar: http://emilysalomon.dk/2011/05/kanelbullar/
  Fordi jeg selv engang havde den kogebog, inden den forsvandt under en flytning. Kunne ikke huske bogens navn, så blev simpelthen så lykkelig, da jeg læste dit indlæg – du sendte mig fluks femten år tilbage i tiden til velduftende, blæsende efterårsdage i mit gamle køkken. Tak for det, Emily :) Og tak for mange andre gode opskrifter og billeder og alt det andet også. Jeg håber du fortsætter med at blogge længe endnu.

  Kh.
  Marie, studerende, 21 år, elsker duften af friskbagt rugbrød.

 283. Det var ikke nemt at vælge, men vinderen endte med at blive det af dine indlæg, som jeg har brugt mest. Nemlig din fine guide til Malmö, som var virkelig nyttig da jeg var derovre for nylig, og især Malmö Konsthall og Bastard endte med at være favoritter! Mmmm, Bastard :)
  http://emilysalomon.dk/2011/03/malmo-revisited/

  / Anna // 28 // læser medicin og bliver læge til januar // hader at man i mit kommende job aldrig får lov til at ha sit eget tøj på, men skal skifte til noget, der ligner nattøj. Ih. Ikke særlig fashionista /

 284. Jeg hedder Camilla, jeg er 19 år, og jeg holder sabbatår samtidig med, at jeg læser fysik på et b-niveau og ellers arbejder røven-ud-af-bukserne, så jeg kan komme ud i den store verden :) Jeg er afhængig af baressos tiramisu-latte og elsker alt med glitter.

  Mit ynglingsindlæg er:
  http://emilysalomon.dk/2010/10/paris-guide-part-i/
  fordi det altid er en fantastisk måde at opleve en by igennem andres øjne.

 285. Kære Emily.
  Hurraaa og tillykke med bloggen! Vil lige starte med at fortælle, at jeg holder ualmindeligt meget af din blog. Elsker at læse blogs generelt, men det er noget helt specielt med din – jeg kan på mærkværdigvis næsten altid relatere til dine indlæg. Er selv hundeelsker, afhængig af morgenhygge, lækker mad og de små ting der gør livet lidt mere værd at leve. Derfor er mit yndlingsindlæg også dette:

  http://emilysalomon.dk/2011/09/little-things-formerly-known-as-5/

  .. Fordi du netop sætter finger på det, at man skal holde af de små ting i livet og nogen gange stoppe op og lægge mærke til dem. Det er virkelig en vigtig reminder, især når man har de dage hvor man føler, at alting er et op-ad-bakke-projekt. Elsker især, at du skriver du gør det for din egen skyld. Du er et skønt forbillede!

  – Trine, 22 år, sygeplejerskestuderende, et rodehovede, der holder af chokolade og fornemmelsen af at hoppe under dynen når man kommer hjem gennemblødt af regnvejr.

 286. Yeay, jeg når det lige!
  Det er en hård opgave at skulle vælge et favoritindlæg på din super fine blog. Dog vil jeg fremhæve det her: http://emilysalomon.dk/2010/07/tour-de-amager-en-anderledes-amager-guide/
  da det giver et rigtig fint billede af dele af Amager, hvor man ( i hvert fald jeg) sjældent kommer, og samtidig udstråler livsglæde og hygge, hvilket er meget klassisk din blog.

  Jeg hedder Ane, er 28 år gammel og medlem af Folketinget fra for 14 dage side. Derudover er jeg glad for at læse blogs, og din står meget højt på listen. Jeg har op til flere af dine smoothies i dit udvalg og elsker, hvordan du sætter dit personlige touch på alting.

  Keep it up!

 287. Jeg ELSKER dine 5/things I like/7 things. (kært barn har mange navne)
  Det var svært at vælge, men jeg syntes stemningen i dette indlæg er så dejlig og rar. Normanns ‘græs’, dit mix af smukt og hyggeligt service som præsentere maden noget så fint, det smukke billede, og de lækre mandler fra Summerbird (hvor jeg arbejdede en vinter, og fik spist EN DEL af de himmelske sager) indrammer så fint den stemning din blog byder på – hygge, livsnydelse, og smukke øjeblikke.

  http://emilysalomon.dk/2011/02/7-ting-jeg-ka-li/

  Jeg er 23, studerer design og kulturøkonomi på SDU, bruger min tid på frivilligt arbejde i Ungdommens Røde Kors, træner og hygger mig med indretning, bagning (jeg sværger til Meyer) og mine venner. Tak for din skønne blog, og specielt dine pariser tips :)

 288. Hej! Jeg prøver lige her på falderebet.
  Mit yndlingsindlæg er http://emilysalomon.dk/2010/10/paris-sneak-peak-i/. På daværende tidpunkt tjekkede jeg ikke din blog så ofte (DESVÆRRE), men efter det indlæg har jeg tjekket din blog hver eneste dag siden. Billederne er simpelthen så smukke (og skoene!!), og jeg faldte for din blog med det samme.

  klem,
  Sabrina/ mini blandt venner, er studerende og blogger, 18 år.
  Jeg er ramt af en rejsefeber der aldrig stopper. Kan på intet tidspunkt huske i mit liv, hvor jeg ikke har haft lyst til at rejse alle steder hen. Derudover er bøger noget af det bedste jeg ved.

 289. Kære Emily

  Først og fremmest mange mange tak for en helt fantastisk blog.
  Det er meget svært kun at vælge et indlæg. Jeg er enormt glad for dine “5” eller “Little things”.
  Men når nu jeg kun skal vælge et, må det være din guide til Amager (http://emilysalomon.dk/2010/07/tour-de-amager-en-anderledes-amager-guide/). (Jeg bor selv på Tietgen kollegiet og er enormt glad for kollegiet og ikke mindst Amager. Der er så mange charmerende steder og dejlig natur.)

  Jeg er 23 år gammel, studerer Biologi, frankofil, elsker bare tæer i sommergræs og duften af brugte bøger.

  Endnu en gang tak for en dejlig blog og fantastisk konkurrence.

 290. Mit yndlingsindlæg er dette: http://emilysalomon.dk/2011/03/flet/ , er bare hel vild med den fletning og ville ønske jeg havde langt nok hår, til at kunne lave sådan en flot en. Men jeg må drømme videre om den ;-)

  Sofie, 15 år gammel, går i øjeblikket i 9. klasse og jeg har en svaghed for ristet pita brød med ristet løg, aner ikke hvordan jeg har smagt det første gang, men jeg elsker det! :)

 291. Mit yndlingsindlæg er dette; http://emilysalomon.dk/2010/10/paris-guide-part-i/ da jeg elsker byen, og snart skal afsted igen! Desuden er det yndlings at opleve byen på forskellige måder

  Sara Kamilla, 19 år om 25 dage(!!) lige flyttet i lejlighed og triller mig selv igennem 3.g.
  Jeg er tosset med friskbagt (rug)brød og elsker smukke lamper

 292. http://emilysalomon.dk/2011/02/have-your-cake-and-eat-it/
  Af en eller anden grund kan jeg ikke se nogen video på dette indlæg, men hvis det er det rigtige indlæg jeg har fundet, så var dette indlæg det første jeg læste på din blog. Synes du var så sød og dejlig, og måtte bare læse videre på din blog :-)

  Sabrina Hansen, 18 år og gymnasiestuderende på sit 3 år og sidste år og har en svaghed for søde hunde og min dejlige dyne! (og min søde hund som ligger med min dejlige dyne, nåååårh)
  btw. tillykke med bloggen! :-)

 293. Stort tillykke med bloggens fødselsdag! Jeg har fulgt den rigtig længe efterhånden og nyder virkelig at være læser. Du skriver på sådan en skøn og hyggelig måde, at man sidder og får det helt godt af at læse dine indlæg.
  Og til give-awayen:
  Hold da op! Tror aldrig nogensinde jeg har hørt om så god en give-away som denne. Det er bare så skønt, at du udvælger nogle af de ting du selv allerbedst kan lide. Det er så fantastisk personligt!
  Jeg synes det var svært at vælge et indlæg, for der er jo SÅ mange gode, men faldt lige over dette:
  http://emilysalomon.dk/2011/09/little-things/
  Jeg synes det er et rigtig hyggeligt indlæg hvor du fortæller om nogle af de små ting, som virkelig gør dig glad. Meget inspirerende og smukt, mener jeg.

  Hilsen Nanna, 15 år, næsten lige startet på STX, helt vild med pebermynte karameller.

 294. Tillykke med de 2 år til dig og bloggen :)

  Kan man vælge hele bloggen som det bedste? Ellers må det blive denne del: http://emilysalomon.dk/opskrifterrecipes-2/
  Elsker-elsker-elsker dine opskrifter!! Især bollerne (der bages hver weekend) og lemon-cupcakes (der er det lækreste jeg nogensinde har smagt!). Elsker at der er plads til både det sunde og det søde – det kunne jo ikke være mere perfekt?
  Anne Sofie, 21 år (snart 22), læser medievidenskab, har lige fundet ud af at jeg faktisk aldrig har vundet noget.

 295. Hej Emily !
  Tillykke med bloggen!
  Jeg vil gerne sige tak for en rigtig dejlig blog!!
  Jeg er en af de der 18 årige stress-studerende på STX som er flyttet hjemmefra for tidligt, og som nu kæmper for at være den perfekte studerende, datter, kæreste, veninde osv. Og derfor betyder din blog super meget! For den bedste medicin på træthed og dårlige nerver, er at tage nogle lækre pumps på og dresse op. Straks er der mere farve og fest over tingene og inspirationen den kan jeg takke bloggere som dig for :)
  så mange gange tillykke og tak for en god blog!

  og hvis det var mig der havde fødselsdag, så måtte man da gerne give mig disse smukke støvler: http://www.bloglovin.com/m/2148539/302059974/b/2148539/aHR0cCUzQSUyRiUyRmVtaWx5c2Fsb21vbi5kayUyRjIwMTElMkYxMCUyRnNhdHVyZGF5LXJpdHVhbHMlMkY=

 296. Hej Emily,

  Tillykke med bloggens fødselsdag. Jeg har fulgt med længe nu, og jeg er stadig lige så begejstret for en nyt indlæg, som jeg var i starten.

  Mit yndlingsindlæg er stadig: http://emilysalomon.dk/2011/02/have-your-cake-and-eat-it/

  Dette indlæg var prikken over i’et. Dette fuldendte mit indtryk af dig, og det gjorde, at jeg nu kunne sætte ord på dig – andet end Emily. Nu tænker jeg på dig som “damen-der-tryller-med-cupcakes”. Du er en hyggemor uden lige, og jeg er sikker på, at Penny føler sig helt tilpas i dit fine hjem.

  Jeg hedder Maja, og jeg er 18 år gammel. Jeg går i 3.g, og til daglig arbejder jeg en masse for at få råd til indholdet i mit kæmpe klædeskab ;-) Så elsker jeg forresten også cupcakes… hvem gør ikke det?

 297. http://www.bloglovin.com/m/aHR0cCUzQSUyRiUyRnd3dy5lbWlseXNhbG9tb24uZGslMkY=

  (Jeg ved godt, konkurrencen er slut, men ville benytte lejligheden til at skrive en lille ros til dig :-))

  Jeg har valgt linket, fordi det er meget smukt og anderledes! Det er taget i specielle omgivelser og du kører boheme-stilen fuldt ud. Og det fungerer rigtig godt. Jeg er vildt med den fine blondetop, urene kombineret med armbåndene og de rå solbriller.

  Eva Dam, 1.g på Stx, samfundsfag og engelsk på A-niveau, er trist fordi jeg har lovet at vaske gulvet i mit hjem i dag!

 298. Noget jeg elsker ved din blog er din ærlighed, din æstetiske måde at organisere og skrive ting på og så bare hele din personlighed. Jeg synes det er så fedt når du kommer med indlæg som enten omfatter nogle gode litterære mesterværker, noget du har brugt tid på at bage eller bare noget om sødeste penny :)

  Jeg finder så meget inspiration i din blog at det er utrolig svært at finde ét indlæg som er det bedste. :)
  Men efter mine overvejelser er jeg kommet frem til 3 indlæg som virkelig har gjort en forskel hos mig :)
  1. Under madkategorien må det være da du postede disse muffins. ALDRIG i mit liv har jeg lavet så velsmagende cupcakes.mmmhhhm <3
  http://emilysalomon.dk/2010/06/lemon-cupcakes-in-mint-disguise/ (og smukke er de også)
  2. et rigtig brugbart link: http://emilysalomon.dk/2010/07/im-reading/ ved godt at det ikke er et særlig fashionagtig indlæg, men det fik mig til at skynde mig ind på bibliotekets hjemmeside og reservere dem allesammen. Må indrømme at Submario lige er noget for mig :)
  3. sidst med ikke mindst har du smittet mig med din kærlighed til Audrey Hepburn. Havde aldrig før set en film med hende, men nu elsker jeg hende utrolig højt, har læst hendes biografi og har en skøn plakat af hende på væggen. http://emilysalomon.dk/2009/10/audrey/

  Men alt i alt må jeg sige at din blog er fantastisk
  mange knuser Mine, som er 3.g'er, 18 år, har fulgt din blog i mere end 1 år nu. Har rengøringsvanvid og så har jeg en svaghed for kogebøger/madbøger og især kagebøger :)

  ps. Undskyld den forsinkede kommentar – synes jeg trykkede post kommentar i fredags :/