4 favorite (fashion) blogs

  1. The Glamourai
  2. Frida Fahrman
  3. Cupcakes and Cashmere
  4. Inside Am-Lul’s Closet

Disse blogs følger jeg trofast og har gjort det længe, så hvis I er ved at være trætte af labert Indian Summer-vejr og trænger til en eftermiddag foran skærmen, er ovennævnte fire blogs helt definitivt et klik eller to værd. Jeg har været ude det meste af dagen i dag og i går og kunne faktisk godt bruge en aften med stængerne oppe, men om lidt drager vi på landet for at spise middag med J’s familie, hvilket også bliver vanvittigt rart. Rigtig god søndag fineste.

ps. ved godt at jeg ikke har været så flink til at få svaret på jeres kommentarer de sidste par dage, skal forsøge at råde bod på det i morgen :)

(Visited 261 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer