til jer der læser med i explorer

Godmorgen søde læsere! Særligt jer der læser med i Explorer og Firefox. Fra i dag slipper I endelig for de stygge hakkede overskrifter på indlæggene. Fonten på overskrifterne var før Courier og den gik åbenbart helt agurk i den størrelse i Internet Explorer. Jeg er ked af at det tog så lang tid, men jeg håber I er glade for at det endelig er fikset. Jeg er rigtig glad for de nye overskrifter og nu skulle det gerne se ens ud hvadenten man læser med i Chrome, Safari, Firefox eller Explorer. Bloggen er dog stadig markant pænere i de to første, men man kan ikke lave noget, der ser helt ens ud i alle browsere, så sådan er det :)

Desværre er Explorer/Firefox-brugernes trængsler i forhold til bloggen her endnu ikke helt ovre. For jeg ved at en del tegn, eksempelvis ‘prik prik prik’, ‘kolon’ og ‘tankestreg’ ( … : – ) bliver til en dum sort firkant hos jer. Det er meget mystisk hvorfor det sker, men forhåbentlig bliver det fikset snart. Hold ud kære Explorer- og Firefox-folk! Eller skift browser, haha ;)

Ser bloggen stadig mærkelig ud hos dig så er der følgende muligheder:

 1. Det er meningen. Sådan har jeg valgt at det skal se ud og så er der ikke så meget at gøre ;)
 2. Det er en fejl jeg har overset eller noget der ser skørt ud i Explorer/Firefox, som jeg ikke selv har. I da fald må du meget gerne sende mig et screenprint af skrækkeligheden på emilysalomon@gmail.com.

På forhånd mange tak og rigtig god dag,

Klem

Emily

ps. Billedet er fra i går hvor jeg havde kopkager med til møde. Opskrift m.m. følger :)

If you’re reading my blog in Internet Explorer your troubles are finally almost over. The post-titles were looking hideous as the font messed up and got very pixelated in Explorer, I hope you like it better now. My apologies! Some signs still get weird in Explorer (turning into black squares), I’m working on that as well. Thank you for your patience :)

The picture’s showing a batch of cupcakes I made for a meeting yesterday. More pics and recipe will follow :)

bloglovin

(Visited 205 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

34 Kommentarer

 1. Hvor skægt, jeg havde faktisk slet ikke tænkt over de ‘hakkede’ overskrifter – men fint ser det da ud nu :) til gengæld undrede jeg mig en hel del over alle de sorte firkanter, du ofte laver i kommentarer osv., men nu er mysteriet jo løst! Troede vist egentlig bare, det var noget nyt smart noget :D

 2. Åh, jeg kunne ellers så godt lide Courier-overskrifterne. Men hvis det ser helt underligt ud i IE, må man vel ofre det. :)

 3. Jeg læser i firefox, og har ogå hele tiden set de ‘hakkede’ overskrifter. Det har ikke generet mig så meget, men set i bakspejlet er det rigtig godt at du har fået dem fikset! :)
  og lækre kager! hvad bruger du til at farve icingen?

 4. Jeg har stadig firkanterne i Firefox, men er ikke sikker på, om den del var rettet endnu? Men ellers så lever jeg med det, da jeg sværger til min firefox, haha :) Man er vel vanedyr :)

  Håber det er ok, jeg lige går off-topic, men vi snakkede på et tidspunkt om at finde en god mascara der ikke testede på dyr, og jeg har forsøgt mig med Estée Lauders waterproof (de har kun en vandfast), og den har jeg faktisk har gode resultater med, måske den også virker for dig? Har også smidt en anmeldelse på min blog her, med billeder vs nøgne øjne vs dior (som jeg brugte før) :)

  God fredag :D

   1. Så lidt :) Jeg håber, at det kan bruges til noget! :) Og så kan jeg sige tak for tippet om Eltoft, var derhenne i dag, det er jo en FOR VILD lækker butik!

 5. Firkanterne er der stadig ved tre punktummer og tankestreg i Firefox også. Jeg læser dog med fra Google Reader, så det gør mig ikke noget ;) Ville bare lige give et lille praj.

  1. Jeg sætter billed-url’en ind i bloglovin’s widget-kode, erstatter simpelthen deres billede med mit :)

 6. jeg har aldrig haft nogle af de problemer som du siger firefox-brugere ellers har :P og det ser fuldstændig ens (fint) ud om jeg bruger Safari eller Firefox :P

 7. hej emily

  jeg læser med fra firefox, men har på intet tidspunkt haft problemer med at læse noget på din blog, måske er jeg bare heldig, måske er jeg bare lidt for nørdet og opdaterer firefox hvert andet øjeblik :)
  – det var bare til info, så du også ved at det altså også kan se fint og tip top ud herfra !!

  kh julie

 8. Haha troede at det var meningen at dine punktummer skulle se sådan ud, sådan at der lige skulle være lidt specielt over dit design :P

  1. Det når jeg desværre ikke, men der er mange andre lækre cupcakeopskrifter i arkiverne, se under ‘Opskrifter’ oppe i menubaren :)

 9. Jeg læser med i Firefox og har heller ikke det fjerneste problem med firkanter og deslige……så Firefox ka’ godt! :) Ved dog ikke lige hvorfor det er forskelligt fra Firefox til Firefox…..mystisk egentlig.

 10. Tusind tak for jeres tilbagemeldinger!
  Tror at det afhænger af om man har nyeste version/har opdateret Firefox om der er fejl dér eller ej.

  Har svaret på jeres spørgsmål under selve kommentaren :)

 11. Jeg har som andre Firefox-brugere også skriver heller aldrig haft problemer med din side, hvad de nævnte ting angår. Jeg har stort set altid seneste version af browseren, og så kører jeg fra en Linux-platform, men det burde ikke have relevans. Anyway, har som sagt aldrig haft problemerne med din side :-)

 12. Jeg har tjekket og har den nyeste version af Firefox, men ser stadig de mystiske tegn. Har I overvejet, at ‘problemet’ måske kan hænge sammen med styresystemer+versioner af disse og hvordan de understøtter en bestemt font? På min computer (Windows, Vista) er Courier installeret som en ‘Raster’ skriftype, mens Courier New er installeret som en “opentype” – måske har det en betydning? Et forslag kunne være at benytte “Courier new” frem for Courier.

  1. Oh man hvor er du sej! Det er min webdesigner så åbenbart ikke :( Lyder jo meget plausibelt. Ser du også stadig de mystiske tegn i de ‘nye’ overskrifter (som skulle være en opentype)??
   Det allerunderligste er bare at den gamle blog også var i courier og der var der ingen sorte firkanter…
   Men endnu en gang tak for tilbagemeldinger! Det er til stor hjælp, for det er ikke sådan lige at hitte hovede og hale i.
   Klem

   1. Hej igen. Jamen det var så lidt :) De nye overskrifter er helt perfekt. Jeg opdagede faktisk noget andet, da jeg kiggede din kildekode igennem. Her på din nye hjemmeside, så bliver ‘prik prik prik’ (og etc) lavet om til HTML numbers. Det blev de ikke på din blogspot. På min computer, så bliver nogle HTML numbers (dem i den nederste boks på http://www.ascii.cl/htmlcodes.htm) vist som sorte firkanter, når der anvendes Courier. Jeg kan ikke lige gennemskue, hvorfor de vises som disse firkanter (kan have noget at gøre raster og opentype?).. men måske hvis du kan undgå at bestemte tegn bliver lavet om til HTML numbers, så har du fundet en løsning på mysteriet? Uanset hvad, så håber jeg du finder ud af det :)

    1. Hold nu op du har styr på det. Måske jeg skulle ansætte dig i stedet for :)
     Sender dine meget værdsatte svar videre til web-dude og håber så han er bare halvt så vaks som dig!