spørgehjørne

Nu hvor jeg prøver at udfase formspring og med henblik på, at jeg bikser med at stykke en lille faq sammen, så tænkte jeg at vi passende kunne tage en god gammeldags spørgerunde. Så spørg løs, så skal jeg prøve at samle op og svare så godt som muligt næste uge igen, når jeg kommer hjem fra Paris :)

Lige nu er vi på vej til Odense for at kigge på hundehvalpe. Glæder mig til mini roadtrip i det fine vejr.

Time for a little q&a, if you have any questions, please ask away :)

(Visited 817 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

104 Kommentarer

  1. Jeg er uddannet gennem den klub hvor jeg underviser nu og DGI, der har en agilityinstruktøruddannelse. Jeg trænede i klubben med min gamle hund og blev så spurgt om jeg var interesseret i at blive instruktør. Derfor har jeg været så priviligeret at få betalt hele min uddannelse. Jeg har efterfølgende taget en masse videreuddannelse hos Hund og Træning, Canis, Irene Jarnved, Dansk Kennel Klub m.fl.
   Er man ikke tilknyttet nogen klub ville jeg anbefale Hund og Trænings instruktøruddannelse :)

 1. God ide med spørgerunde! Det er hyggeligt :)

  Du har en uddannelse i litteraturvidenskab, er det korrekt forstået? I så fald – er det ikke svært at “bruge den til noget”, karrieremæssigt – det er nemlig hvad jeg hører om den uddannelse.. Eller hvad er dine erfaringer med det?

  Hvad er dit bedste/værste køb? (Jeg gætter på Balenciaga-tasken som et af dine bedste! :) )

  Hvad for noget musik lytter du til?

  Hvilken slags tandpasta bruger du? :D (Ved det er et spøjst spørgsmål, men det er fordi jeg har en tandpasta/antropologi-teori. Jeg gætter på, at du bruger colgate, men kun fordi det er det mærke du altid har brugt. Men din tandpasta-smag er faktisk meget vanskelig at gennemskue!

  Det sidste er ikke et spørgsmål, men en lille kommentar eller kompliment om man vil: Jeg har kigget din blog lidt igennem og hvor er det VILDT så stilsikker du er! Jeg synes du “rammer din egen stil”(hvis man kan sige det) utrolig godt hver gang du shopper nye ting, og du er virkelig god til at bruge de samme ting på nye måder. Fedt, fedt, fedt! :) Tak for en altid hyggelig og vældig inspirerende blog. Helt klart min favorit-blog blandt danske blogs. thumbs up!

  1. Jeg er bachelor i litteraturvidenskab og er nu i gang med at tage min kandidat i Moderne Kultur og Kulturformidling. Nej, det er som regel ikke et problem at få job (altså i al tilfælde ikke mere end alt muligt andet for tiden), der er god afsætning på os til både den offentlige sektor og det private erhvervsliv. Folk laver mange forskellige ting, men det kan man finde en masse om på nettet :)

   Haha, ja du har helt ret mht tasken (er så hyggeligt at I ‘kender’ mig så godt), det værste må være når jeg har købt for små sko på nettet. DUMT.

   Electronica (dubstep) og al min kærestes gamle rock :)

   Jeg bruger da selvfølgelig Zendium! Må jeg høre mere om din tandpastateori???

   Tusind mange gange tak!

 2. Lige et spørgsmål mere.. Oplever du nogensinde stødende/kritiske kommentarer her på bloggen? Nogle af de andre bloggere er vist temmelig hårdt ramt af det, men det lader ikke til at du er? (Har også svært ved at se hvorfor nogen skulle tilsvine dig o din fantastisk søde blog :0) )

 3. Hvad arbejder du med? (burde jeg vide det? Kan undskylde mig med at jeg er forholdsvis ny læser :I)

  Hvad for noget musik hører du?

  :)

  1. For tiden er jeg i praktik hos pr-bureauet Patriksson Communication. Ved siden af læser jeg på mit næstsidste semester på universitetet og så arbejder jeg som hundetræner :)

   Jeg er mest til electronica og rock ;)

 4. Jeg har et spørgsmål, jeg nok kunne stille samtlige modebloggere :) — Føler du nogensinde, du har købt noget, du ikke ville have købt, hvis ikke du havde en blog? Altså kan man godt føle en form for pres over at skulle investere i nye fede ting, selvom man måske ikke lige har pengene? – Fordi man ellers kan være bange for, at man ikke ‘slår til’ som modeblogger. (Slår til er nok en dårlig formulering, men mon ikke du forstår? :))

  1. Ikke længere, men jo, det skete af og til i starten. Min blog handler om en masse andet end mode, så jeg føler mig ikke på nogen måde forpligtet til at have noget nyt på altid. Det tøj jeg køber nu, køber jeg fordi jeg er vild med at shoppe og prøve noget nyt :)

 5. Kender du dine læsere? :-) Altså, det vil sige, navnene og IP-adresserne, kan du genkende folk?

  1. Jeg kigger sjældent på IP-adresser, men jeg synes at jeg ‘kender’ dem der kommenterer gentagne gange og jeg kigger også forbi deres blogs, hvis de har en :)

 6. Jeg er spændt på at høre lidt mere om, hvilken hund det er I kigger på? Så spændende – rigtig god tur og fornøjelse.

 7. Hej Emily. Jeg har lige et spørgsmål:
  God hundejagt :-) Ha’ en fortsat god dag.
  Hvorfor startede du din blog? Hvad var tankerne bag den?

  1. Jeg startede den fordi jeg syntes mediet var interessant (jeg læste selv en masse blogs) og gerne ville prøve selv. På daværende tid læste jeg både mode-, livstils-, personlige- og sundheds/øko-blogs, så jeg tænkte at jeg ville starte en blog, der var lidt af det hele af de ting jeg godt kan lide. Men det tog lang tid før bloggen for alvor fandt sin form som den er nu. Og det har jeg været glad for. Altså at det gik så stille og roligt.

 8. Hvad for noget musik lytter du mest til?
  Yndlings film/tv-serie?
  Hvis du havde et ønske, hvad ville du så ønske dig?

  Btw er din blog så fin, og jeg er en trofast læser:-)!

  1. Electronica, rock og så er jeg en hund efter Charlotte Gainsbourg og lidt Edith Piaf er også altid rart.

   Min yndlingsfilm er Sabrina (den gamle med Audrey Hepburn) og min favoritserie er Twin Peaks.

   At alle var rare mod børn og dyr!

   Mange mange tak :)

 9. Først og fremmest, så vil jeg lige sige at du simpelthen gør det her blogging så godt – det kan ikke siges nok, så..ja, bum. :)
  Dernæst! Hvor og med hvad ser du dig selv om 10 år?

  1. Tusind mange tak sødeste!

   Oj, det aner jeg simpelthen ikke! Men hvis jeg skal komme med et bud, så har jeg nok gang i noget mode-/livsstilsjournalistik eller ditto PR. Og så bager jeg kager. Og hygger mig med min hund og J. Hmm… og måske et barn eller to :)

 10. Har linket til dig i min blogroll på min nystartede blog. Håber du vil kigge på den og fortælle hvad du syntes om den indtil videre :-)
  //”http://clothingbylo.blogspot.com”//

 11. Super idé!

  Hvor mange “bedste” veninder har du og hvor længe har du kendt dem hver især/hvordan har du lært dem at kende?

  Hvad er dit syn på religion – har du selv en bestemt livsanskuelse/et menneskesyn/ideal på et mere abstrakt plan, som du tror på/lever efter?

  Hvad er dit yndlingsslik?

  Hvad er dit yndlingsband og hvad hører du mest af musik?

  Skal du på Roskilde Festival igen i år? – og har du nogle tips i forbindelse med at være på Roskilde generelt?

  Og slutteligt (skal nok stoppe nu!): Hvor kan du bedst lide at gå i byen?

  Tak for en fantastisk inspirerende blog!

  1. Jeg har en god håndfuld meget nære veninder. En kender jeg tilbage fra de allermindste klasser, mens resten er kommet til i løbet af gymnasie, studie, arbejde med videre :)

   Jeg tror ikke på noget specifikt, men synes at man skal opføre sig pænt og være rar overfor andre mennesker (og dyr!).

   Det er Tapsy fra Katjes!

   Nej, tror desværre ikke jeg skal på Roskilde i år. Tror ikke jeg har råd/tid pga den nye hundehvalp :) Men næste år! Bliver aldrig træt af Roskilde. Hmm.. drik masser af vand, lad være med at gå alene rundt om natten og hav det sjovt!
   Jeg kan bedst lide værtshuse og så er jeg glad for Culture Box.

 12. Hvor finder du inspiration til dine outfits og hvor finder du dine blandede smukke smykker?

  1. Alle mulige steder: Blade, blogs, film, piger på gaden :)
   Mine smykker er en samling af min mors, nogle jeg har købt i genbrugsforretninger og lidt nye.

 13. Jeg vil også spørge ind til om du oplever nogen form for stødende, kritiske eller drillende kommentarer på bloggen?

  Jeg har selv en blog, og har for første gang oplevet, at få en kommentar der ikke lige frem var sød… Og det sårer fandme.. men ved ikke helt hvordan jeg skal takle det!!

  http://lenoirblog.wordpress.com/

  1. Det sker en sjælden gang imellem. Plejer ikke at tage det for personligt og svare pænt. Ikke noget med selv at fare op, det er bare at kaste benzin på bålet. Hvis kommentaren er helt hen i vejret, så lader jeg bare være med at udgive den. Det er dog kun sket en gang :)

 14. Jeg håber, det er en gravhund du skal have! Jeg elsker når du lægger billeder ind af Albert! (Min egen blog er i øvrigt meget gravhunde-inspireret) ;)

  Til spørgsmålet:
  Synes du, det er svært at undgå at blive for påvirket af andre blogs? Det virker som om du er meget sammen med de andre bloggere fra jeres samarbejde, og jeg kan se, I er mange der deltager til de samme events. Jeg synes din blog skiller sig meget ud, men jeg gætter også på at det er meget bevidst.

  1. Desværre ikke en gravhund, håber du også kan lide border collier?

   Næ, det er egentlig ikke noget jeg tænker så meget over. Den eneste jeg ses med privat er Kia og så ses jeg en masse med Camilla for tiden, da vi arbejder samme sted. Men vi mødes jo ofte allesammen til forskellige arrangementer, hvilket er noget så hyggeligt :)

 15. ved det lyder underligt at spørge om? Men hvorfor er din bopæl København, hvad fascinere dig ved byen, da jeg selv overvejer at jeg på et tidspunkt vil rykke der over (kommer fra fyn) ville det jo være fantastisk at få lidt at vide om hvad andre, som har boet der længe/ kender en del til KBH egentligt synes om den. Jeg selv er nok lidt kulturskræmt hvis man kan sige det sådan, så mange ting. Puhaaa bliver næsten helt blæst væk bare ved at skrive dette… Hihi ..
  Håber du vil svare.

  Maria

  1. Jamen jeg er ærkekøbenhavner, født og opvokset på Vesterbro, så det er bare mit hjem og her jeg virkelig føler jeg hører til. Og så synes jeg det er noget så fantastisk at bo i en lille storby, der er fuld af liv, masser af kultur og tilbud og spændende mennesker :)

 16. Hvis du måtte bytte liv med en anden i 24 timer – hvem skulle det så være?

  Når mine fire piger bliver kiksede og usikre teenagere – må jeg så bede dem ringe til dig, så de kan få hjælp til at blive cool og stilsikre?

  1. Først og fremmest skulle det være en mand. Sorry, men er altså mere end nysgerrig omkring hvordan det må føles. Måske min yndlingsmand gennem tiden Humphrey Bogart. Jo, tror jeg snupper ham :)

   Klart du må ;)

 17. Bliver lige nød til at sige, at disse billeder er så smukke og skønne af dig! Jeg har fulgt med helt fra start, da du lige havde oprettet bloggen, og du/din stil har godt nok udviklet sig kolosalt – på den gode måde! :) Jeg har ikke noget spørgsmål, men vil bare sige at du gør det godt!

 18. Vil lidt ligesom Benedikte Kudahl godt spørge dig:
  Hvad skal du være når du bliver stor? (:

  – Tak for en utrolig dejlig blog!
  Krammer Emilie

 19. Hej!

  Inspirerende og hyggelig blog!

  Vil gerne vide, hvor du har armbåndet (på billedet) fra? Jeg leder netop efter et diskret/tyndt sølv armbånd, og det ser så fint ud! Tilpas spinkelt og fint! :)

 20. vil du ikke lave et samlet indlæg hvor der er billeder af din lejlighed (++ måske med flere end dem du allerede har? would die to see your kitchen;))? du bor SÅ sejt og jeg kigger dine indlæg inde i interiør igennem dagligt! elsker elsker ELSKER som du bor. kh en meget fast læser!

 21. Hvad hedder den grønne neglelak, du har på på disse billeder? Og er det den du også har på på billederne i din Barcelona-guide?? :)

 22. Jeg vil spørge, om du stadig bruger de samme hårprodukter, som du viste i indlæggene om Curly Girl?
  Du har nemlig inspireret mig til at gå samme vej, og det er jeg (og mit hår) utroligt taknemmelig for, for det har været en super fin start ind i sulfat og silikonejunglen.
  Jeg spørger, fordi jeg selv købte Bumble og Bumbles antikrus. Den har Dimeticone og cyclopentasiloxane i, der begge er silikoner, som ikke er vandopløselige – har jeg læst mig til. Endelserne -cone og -xane er nemlig også problemprodukter (http://lockig.se/checklista.php har en god liste over hvad der er godt og skidt).
  Jeg skriver det her fordi jeg ved, at enormt mange danskere, der er hoppet på CG vognen kigger til din fantastiske superblog (som jeg er helt afhængig af) efter inspiration, og så er det jo synd hvis ikke hele billedet er med, når du er så grundig med alting.
  Så det jeg egentlig gerne vil sige er: mange tak Emily, du gør det fantastisk godt!!

  1. Det gør jeg, især Conceived By Nature er superfavoritter, men den du nævner bruger jeg sjældent. Har dog lige været ude i badeværelsesskabet og kigge på min og den indeholder ikke Dimeticone eller den anden. Måske de har lavet en ny? Men mange tak for påmindelsen (og de pæne ord), retter asap i produktindlægget!! :)

 23. Hvad er dine fremtidstanker omkring blogging?
  Nu læste jeg, at Kia er blevet fastansat ved BD (virkelig fedt!), men hvad går du og drømmer om?
  Tak for en rigtig god og inspirerende blog. Og god tur til Paris!

  1. Hmm… Tror bare jeg tager det en dag ad gangen og så gribe de muligheder jeg får. Det er sådan det har kørt indtil videre :)
   Men vil gerne fortsætte i samme stil som nu. Og så selvfølgelig udvikle mig med bedre billeder og indlæg generelt ;)

 24. Hej Emily

  Har lige 2 spørgsmål på hjertet(:

  Først: Har du et job udover studierne eller lever du “bare” på din S.U?

  Også vil jeg også spørge dig om der er en speciel grund til at du ofte bruger sojamælk i dine opskrifter, nok mest smoothies ;) Er det som erstatning for mælk, eller fordi det hjælper mod et eller andet?:)

  Tak for den så skønne og smukke blog som lystigt læses dagligt!(:
  Hygge ♥

  1. Jeg arbejder som tjener (dog ikke lige pt., da jeg er i praktik fuld tid) og som hundetræner :)

   Jeg kan simpelthen ikke så godt lide komælk, så det er grunden. Men man kan sagtens bruge helt almindelig mælk hvis man vil det ;)

   Tak for de søde ord!

 25. Hej Emily
  Det er virkelig en skøn blog du har. Tusinde tak for det (;

  Engang så jeg dig i en fin sort kjole her på bloggen, hvor der stod den var fra Queen’s Wardrobe.
  Jeg tjekkede hjemmesidesiden ud, og blev forelsket i meget af tøjet.
  Men det jeg ville spørge om var bare om det er en troværdig hjemmesiden og om du kan anbefale den til nogen!

  På forhånd tak

 26. Dejligt med en spørgerunde på din fine blog!! Jeg vil spørge dig hvor meget du vejer samt hvor høj du er. Er interesseret i at vide det da jeg synes du har en flot harmonisk krop, og så er det mit indtryk at du tænker over hvad du spiser uden at være for fanatisk, hvilket jeg godt kan lide. Og så vil jeg spørge dig om hvor du står politisk. Håber ikke du synes spørgsmålene er for personlige :-)

  1. Mange tak. Jeg er 163 høj og vejer som regel et sted mellem 55-57 kilo, men husk at vægt er noget dumt noget at sammenligne. Mennesker er bygget så forskelligt at det ikke giver mening at forsøge at sammenligne. Det vigtigste er at man føler sig godt tilpas, så er det ligegyldigt hvad der står på vægten :)
   Jeg ligger lidt til venstre for midten.

 27. først og fremmest vil jeg lige rose din blog. den er virkelig god, og du er ret god til at komme omkring en masse emner (mode, indretning, skønhed, mad, etc.). selvom jeg er en forholdsvis ny læser, så er jeg allerede bidt! ;-)

  og så lige et par spørgsmål:

  hvem er din yndlingsdesigner?

  hvad er dit yndlings high street mærke?

 28. Jeg kunne godt tænke mig at vide hvilken blender du bruger?
  Den jeg har er nemlig ikke kraftig nok til mandler o.l., og tænker at du må have en ordentlig en med alle de smoothies du laver :)

  1. sorry, men måtte også lige svare… Bamix laver en fantastisk stavblender der hakker alt også is…

 29. Har du brugt et polaroid kamera til at tage billeder til dine skokasser?(:
  I så fald; Af hvilket mærke og hvor køber du film til det henne? :)
  Tak for en dejlig blog ♥
  from another emily.:0)

   1. er de to du nævner butikker eller hjemmesider? jeg har nemlig kigget på den hjemmeside, der hedder The Impossible Projekt, men kan simpelthen ikke gennemskue hvilken slags film der skal bruges til mit kamera (som jeg fik foræret for mange år siden, men aldrig har kunnet finde film til) og har derfor ikke turdet/orket bare at bestille en eller anden slags. Derfor gad jeg godt at jeg kunne gå ind i en fysisk butik og være spørge-jørgen ;-)

 30. Hvad synes du selv er dine hhv. bedste og værste sider?

  Går du op i politik – og hvor ligger du henne af politisk?

  Hvis din kæreste skulle beskrive dig, hvilke ord tror du så han ville bruge? :)

  1. Min bedste side er at jeg næsten altid er glad, min værste er at jeg er slem til at bære nag.
   Ikke mere end almindeligt, men jeg holder mig orienteret. Jeg ligger en del til venstre for midten.
   Sjov, ordensmanisk, pæn (håber jeg), enebarnsagtig og kvik.

 31. Hej Emily!
  Glædeligt forår :)
  Vil lige høre lidt om din grønne Acne jakke, som jeg forsøger at opstøve.
  Hvilken størrelse har du den i? Tror vi har nogenlunde samme korpus (ordet “korpus” er så passende, endog knap så flatterende…)
  Mvh Acne-lover

 32. Hej Emily, jeg kom lige til at tænke på – når du skriver dine blogindlæg, hvor meget planlægger du så, at de skal indholde på forhånd? Altså, sætter du dig ned og tænker: “Nu skal jeg skrive om det her i dag,” eller lader du tankerne flyde mere frit? Jeg synes nemlig du er forbilledligt velformuleret i dine indlæg, og ar nysgerrig omkring din teknik:)

  1. Tankerne flyder som regel meget frit (for frit) og det er ofte, at jeg slet ikke får skrevet det jeg ville til at begynde med ;) Men mange mange tak!!

 33. Hej Emily,

  Jeg har tænkt lidt over hvor meget din PCO fylder i din hverdag, og hvor meget du går op i at spise korrekt?
  Jeg har selv PCO og jeg går virkelig meget op i hvad jeg spiser – jeg spiser aldrig nogen former for brød, pasta, ris og anden form for hurtig kulhydrat, og spiser næsten aldrig sukker.
  Ingen kritik af dig på nogen måde, men jeg har dog spekuleret over at du spiser de førnævnte ting (fx pizza, kage osv)engang i mellem, men alligevel har skrevet du lever PCO-venligt? Som sagt ingen kritik af dig overhovedet – jeg misunder dig at du giver dig selv lov til at røre disse ting, men er samtidig nysgerrig efter at høre hvordan dit forhold til sygdommen er, og i særdeleshed dine madvaner?

  Glæder mig til at høre hvordan du tackler den, til tider, krævende sygdom.
  Som en sidenote, der intet har med spørgsmålet at gøre, vil jeg rose din blog. Du formår virkelig at holde fødderne på jorden, og du har virkelig gjort et dejligt stykke arbejde ud af din blog.

  Mange forårs(!!!)hilsner fra Katrine.

  1. Mange tak :)

   Hmm… tænker faktisk ikke over det særlig meget længere. Har nogle så indarbejdede vaner (der fungerer for mig) omkring det, at jeg mere eller mindre spiser hvad jeg har lyst til. Men det jeg har lyst til er som regel meget PCO-venligt. Husk på at de 1-3 ‘madting’ jeg viser på bloggen om ugen langt fra er repræsentativt for hvad jeg spiser i løbet af en uge. Og hvis jeg ellers spiser fornuftigt, fungerer det helt fint for mig at spise en pizza eller lignende og et par kager i løbet af en uge. Jeg har haft nogenlunde styr på sygdommen de sidste 5 år, så meget af det er jo også noget med at prøve sig frem og finde ud af hvad der fungerer for en selv. Vi er ikke to der er ens :)

 34. Hej Emily

  Hvornår begyndte du at lære fransk?
  Snakker/skriver du det flydende nu?
  Har du altid haft let ved at lære sprog?

  God Tur til Paris!(:

  1. Det gjorde jeg i 6. klasse i folkeskolen. Jeg taler det nogenlunde flydende, men skriver som en brækket arm. Lærte det for alvor, da jeg boede i Bruxelles efter gymnasiet. Ja, nogenlunde :)
   Tak!

 35. Hej Emily

  Jeg har nogle spørgsmål ang. din uddannelse: Har du taget et/flere semestre i udlandet i forbindelse med dit litteratur/moderne kultur-studie på KU? I så fald hvor, i hvilket fag, kan du anbefale det og hvordan mht. udgifter?

  Desuden, hvor gammel er du og fuldfører du studiet på normeret tid?

  De varmeste forårshilsner
  Marie

 36. Hey Emily :)

  Jeg er meget fascineret af din blog. Synes at du skriver med en sjov sødme og finurlighed som jeg godt kan lide.
  Jeg ved ikke om det er for sent at sende et spørgsmål.. men jeg ville bare høre hvad du fik tiden til at gå med da du boede i Bruselles??