Ugens udfordring – update

Processed with VSCO with hb1 preset

Avocado-/tomatmad til frokost med min mor på Maudes.

Det er skægt som nogle af de her udfordringer tager fusen på mig. Dem jeg tror, jeg vil finde nemmest, viser sig at være de sværeste og omvendt. Jeg er ikke den store kødspiser af natur (selvom jeg er en sucker for en god rib-eye) og i de perioder jeg har boet alene, har jeg kun spist kød, hvis jeg var ude. Så jeg troede, at sidste uges udfordring ville blive legende let.

Det blev den ikke helt. Mange af mine måltider blev spist ude, vi havde gæster og var selv gæster hos andre og så var det ikke helt så nemt endda, syntes jeg. Men det gik alligevel og det lykkedes at holde 5 dage helt kødfri.

Onsdag havde vi huset fuld af gæster (10 styk) og jeg havde besluttet at lave chili sin carne, men panikkede i sidste øjeblik og lavede også en lille portion chili con carne just in case. Det havde jeg nu ikke behøvet, for alle (mænd inklusive) var begejstrede for den kødfri version. Lesson learned.

Fredag aften var vi på Bistro Royal at fejre min kærestes fødselsdag og deres aftenkort er altså ikke det allermest vegetarvenlige. Jeg endte med en hummer (æv, hva? ;)), så selvom jeg som udgangspunkt havde planlagt også at styre uden om fisk og skaldyr (noget med at det vist heller ikke er særligt sejt ift. miljø og klima), så blev det altså løsningen der.

Ellers gik det ret storartet (spiste masser af regnbuesalater og andet godt herfra) og jeg må indrømme, at jeg altså er ret tiltrukket af at leve mere eller mindre kødfrit. Jeg følte mig generelt også lettere og friskere og havde masser af energi.

Ikke at det nødvendigvis har noget med fraværet af kød at gøre, men jeg fangede gang på gang mig selv i at vælge sundere og sammensætte mere spændende måltider, når jeg styrede uden om kødretterne og det har helt sikkert afspejlet sig i mit generelle velvære :)

Hvordan gik det for jer?

Ps. Har I set denne uges udfordring?

Processed with VSCO with hb1 preset

 

(Visited 1.315 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

 1. Spændende at høre en update! Jeg deltager ikke altid i udfordringerne, men synes de er rigtig gode at sidde med i tankerne i løbet af ugen, som en lille inspiration :-) Nu har jeg dog helt lyst til at prøve kræfter med denne udfordring! Men har du evt. nogle andre opskrifter, udover de flotte regnbue salater, som du kan dele? :-)

 2. Hej Emily!
  Jeg kan virkelig følge dig angående kødfrie-dage. Min kæreste planlægger aftensmad ud fra, hvilken slags kød han godt kunne tænke sig. Jeg så gerne vi spiste mindre kød. Han laver mad 8 ud af 10 gange i hverdagen. Det skal ikke være nemt!

  On that note: min mor og jeg skal til København på onsdag, har du et godt tip til et godt frokoststed (gerne med gode salater f.eks) og gerne i gåafstand fra hovedbanegården?

  1. Haha… nej så må du vist i køkkenet, hvis det skal ske ;)

   Hmm… Hafnia bar har gode salater, det ligger i Store Regnegade. Om det er i gåafstand er nok relativt, men hvis vejret er dejligt og I alligevel skal kigge rundt i byen er det ok synes jeg. God tur :) Kram Emily