Ugens udfordring

breakfast at tiffanys

Nu har vi været sunde og artige og ordentlige længe nok via de sidste mange gange ‘Ugens Udfordring’. I alle tilfælde for en stund ;) Så denne uge skal det handle om at gøre noget nyt. Og måske endda uforudsigeligt.

For jeg tror det er sundt at prøve noget, man aldrig har gjort før eller ikke gør normalt en gang i mellem. Og overraske lidt. Om ikke andet sig selv :)

Det var en af jer, der kom med idéen til en Breakfast at Tiffany’s-udfordring (til dette indlæg) og det syntes jeg var den bedste idé. Ikke bare fordi jeg holder frygteligt meget af den film (se den lige, hvis ikke I har gjort det, ligger på Netflix), men også fordi jeg virkelig synes, det er en god udfordring. Sat på spidsen lyder den sådan her:

Lav eller prøv noget, du aldrig har gjort før hver dag i den kommende uge.

Køb en kaffe og et stykke wienerbrød og tag forbi den nærmeste guldsmed og spis morgenmad foran udstillingsvinduet, kør en omvej med vilje, smag noget du aldrig før har turde bestille når du er ude, tag et hold i fitness du normalt ikke ville prøve, køb masker i en legetøjsforretning sammen med din bedste ven og gå en tur ned ad gaden med dem på*, smut en tur i Tivoli tirsdag aften, køb en tosset ting, spis isdessert til aftensmad eller morgenmad og sov med fødderne på hovedpuden som Pippi Langstrømpe. Eller noget helt andet. Du bestemmer selv.

Jeg håber, I vil lege med og jeg glæder mig til at høre, hvad I finder på :)

*I Breakfast at Tiffanys stjæler Holly og Paul maskerne. Det vil jeg bestemt ikke opfrodre jer til og er sikker på at det kan være mindst lige så skægt, selvom de er købt og betalt :)

breakfasttiffanysbreakfast-at-tiffanysgiddyspreeonthetown1maskfivendime

 

(Visited 2.017 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Det bliver næsten for nemt i denne her uge. Jeg skal til bar i kollegiets kælder tirsdag og til galla onsdag, det er i hvert fald ikke noget jeg plejer :)

 2. Rigtig hyggelig idé- dog minus det med maskerne, nu hvor der er maskeringsforbud i Danmark;-)

 3. Åh, hvor lyder det skægt! Føler næsten, at jeg allerede er startet (har tilbragt weekenden i Riga, som jeg aldrig har besøgt før, lavet dance-off med fremmede briter til et polterabend, og haft grønne bukser på i dag til trods for sædvanlig farveforskrækkelse). Glæder mig allerede til at finde på mange flere sjove ting i den kommende uge

 4. Uhhh, det er jo den mest uimodståelige udfordring! Jeg har ikke været med hidtil, men denne gang kan jeg ikke lade være – Én absolut yndlingsfilm (blandt flere)…

  Det bliver så sjovt!

 5. Endelig en udfordring jeg vil være med på! :) glæder mig til at se, hvad vi finder på – håber du løbende lægger lidt op på bloggen/instagram/snap til inspiration

 6. Ide til kommende “ugens opfordring”: start hver dag med at finde mindst 10 ting, du er taknemmelig for. Kan evt. udvides til, at hive opgave frem, hver gang noget synes lidt trist eller skuffende i løbet af dagen.
  Taknemmelighed ændrer vores perspektiv, så vi får øjnene op for andet end os selv. Taknemmelighed giver grund til uendelig meget glæde.
  Taknemmelighed er altid et valg.

  Det er i hvert fald min oplevelse, at taknemmelighed altid kan dreje min verden på en tallerken!

  Mvh Sofie :)