Ugens udfordring – update

greengreen1

Så blev det tid til en opdatering på hvordan sidste uges udfordring gik i min lejr. Og jeg tror måske det var min favoritudfordring indtil videre. For ikke nok med at jeg fik gået med alle 5 stykker tøj (heraf 4 som jeg havde haft længe og aldrig før havde haft på), så var det også SÅ nemt at klæde sig på om morgenen hele den uge. En positiv bivirkning jeg ikke havde forudset, men som selvfølgelig giver meget god mening.

Derfor er der flere ting, jeg vil tage med mig fra denne udfordring. Først og fremmest vil jeg blive bedre til at få de gamle og/eller ubrugte ting med i rotationen. Dernæst vil jeg begynde at hænge lidt tøj frem i weekenden, som jeg skal have på den kommende uge. Og sidst men ikke mindst vil jeg også bruge alle jeres gode råd til indlægget her om at skille mig af med det tøj, jeg ikke går med længere.

I weekenden rydede jeg op og ud i mine skabe og det er blevet til en pose til H&M’s recycling initiativ (det der er for slidt/forvasket eller gået i stykker), en sæk til genbrug og sidst men ikke mindst en masse gode sager, til når jeg sammen med nogle andre piger holder loppemarked i slutningen af maj.

Nu er jeg spændt på at høre, hvordan det spændte af hos jer?

OG så er jeg også nysgerig efter at vide, om I måske har idéer eller ønsker til kommende udfordringer? :)

Ps. I kan se den ene bluse i aktion her og skjorten her og så den grønne (frække?!) bandit i nærværende indlæg. De to andre fik jeg desværre ikke foreviget, mens de var på.

greengreen2

 

(Visited 2.519 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. En idé til “ugens udfordring” kunne være at lave min. 5 nye retter til aftensmaden. Dvs. retter som man aldrig har prøvet at lave før (eller gamle retter med et helt nyt twist). Jeg er personligt kommet ind i en rytme, hvor jeg falder tilbage til de samme retter igen og igen. Og det er nu altså lidt kedeligt i længden :-)

 2. Faktisk tager genbrug imod det hele, også det der er meget slidt, så med mindre du er virkelig glad for de 15 % rabat man får hos H&M, så kan man give mere til nødhjælp ved at give alt til røde kors :)
  Det skrev jeg lidt om på bloggen i sidste uge.

  Ellers ville jeg bare sige at det er en mega fed udfordring, og jeg kan levende forestille mig hvor let det må være at have taget beslutning for en hel uge. Det er lidt som at lave madplan – bare tøjplan ;)

  1. Johanne: Vil bare lige sige, det er et fedt indlæg, du har skrevet om doneret tøj. Thumbs up til dét og den tid, du har lagt i din research for at gøre os en smule klogere og stille de interessante spørgsmål :-)

  1. Det bliver d. 29. maj og al info om tid og sted m.m. kommer snart på bloggen :) Knus Emily

 3. En Breakfast at Tiffany udfordring. Lav en ting, som du aldrig har lavet før.

  Eller

  Spørg en person, som du kender godt en ting, som du aldrig har spurgt om før :-)

  1. Lur mig om den ikke er fra Gina Tricot.
   Har den også og også på bloggen for længe siden. Du må følge noget bedre med hos mig, Tina ;) -:)

   Og Emily – jeg sagde det jo. Pæne babser-blusen :) <3

 4. Uh, kunne du ikke smide lidt af det til salg herinde også? Du har så mange fine ting, jeg har sukket over, måske der var nogle guldklumper imellem for os, der ikke bor i København? :-)

  1. Hej Tine, jo må se om jeg kan finde en løsning, hvor det hele kan gå op i en højere enhed :) Knus Emily

 5. Jeg var/er helt vild med den her udfordring. Det er virkelig rart at få gang i noget af det tøj, som jeg egentlig er glad for, men som ligesom ikke rigtigt kravler på af sig selv. Desværre blev jeg syg i sidste uge og nåede kun tre af de planlagte outfits, så jeg fortsætter i denne uge (Y) yay! :)

 6. Tak for inspirationen!

  Hvilket indlæg er det, du henviser til med gode tips til at rydde op i sit tøj – det kunne jeg godt bruge;-)

 7. Jeg er enig, det har virkelig været den bedste udfordrig. Jeg opnåede og ‘nyt’ tøj hver dag, og ryddede næsten halvdelen (3 store sorte sække) af klædeskabet, og jeg har virkelig meget tøj. Jeg har de sidste tre år fundet tøj til en uge af gangen og hængt det parat søndag aften. Nu har jeg gjort det samme med tøj jeg ikke har haft på i næsten et år, ahem, ups. Den med vegetaren bliver en anelse svær at overholde, med to dage tror jeg lige at jeg kan klare. Synes det er så fedt når du kommer med udfordringer, det går jo ligefrem sport i at udføre den så godt som muligt :) Måske du har vist det før, men hvordan set dit klædeskab og tøjsamlig egentlig ud? Mangler nemlig lidt inspiration :)

 8. Det lyder som om den udfordring gik super.
  Drømmer dog stadig om din fine blomstrede skjorte

 9. Singletasking – jeg er nok ikke den eneste, der er slem til at have alt for mange ting i gang på én gang. Bare lige nu har jeg både computeren og TV’et kørende, men jeg ved, at jeg ville sætte mere pris på tingene ved kun at gøre én ting ad gangen.

  Gør noget, man aldrig har gjort før. En ret sjov og spændende udfordring med masser af plads til kreativitet ;)

  Spis glutenfrit – lidt i tråd med udfordringen om kødfri dage kunne det være sjovt med glutenfri dage.

  http://satinawandel.dk