Vacation mode

do not disturb

Foto herfra

Min sommerferie er officielt begyndt i dag og jeg har allerede tyvstartet lidt i weekenden med grill, gammeldags vaffelis og strandtur.

De næste par uger skal jeg læse bøger i stakkevis, bade hver dag, gå på opdagelse i København, en tur eller tre i sommerhus både her og dér, grille på altanen, sove længe – eller middagslur – hvis jeg lyster, læse alle de magasiner jeg ikke plejer at have tid til, kigge op på himmelen, spise jordbær i massevis og generelt bare slappe af.

På bloggen betyder det, at de (fleste af) de faste indlæg går på ferie og at der kommer lidt færre opdateringer. Men her bliver ikke stille, for jeg lover at stikke hovedet indenfor med små, spontane indlæg fra ferielivet eller hvis jeg falder over noget inspirerende og interessant. Ligesom jeg har planlagt lidt sommerlige lækkerier.

Er I i bloglæsningshumør, har jeg samlet lidt godter fra de forgangne måneder herunder og ellers kan jeg varmt anbefale at gå i krig med arkiverne. Mode her, skønhed her, mad & drikke her, indretning her, oplevelser her, og føljeton (små ting osv.) her.

Rigtig god sommer :)

Klem
Emily

(Visited 2.203 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Rigtig god ferie – der er også rigtig læsevejr, hvertfald i Aalborg hvor de grå skyer trækker sig sammen.
    Jeg hopper dog på cafe med min søster snart – det er med at hygge indendøre, til solen vender tilbage :D

    – A

  2. Det kunne være fedt med et indlæg om, hvilke bøger der er på din læseliste :-)
    Og god ferie!