Venindebog: Pernille Teisbæk

pernille teisbaek home14

I denne måned har jeg fået Pernille Teisbæk, der netop nu er aktuel med bogen Dress Scandinavian, til at være med i min venindebog.

Styling master mind, kreativ direktør i Social Zoo, streetstyle darling, forfatter og lige om lidt mor. Blandt meget andet.

Pernille kan det hele og lidt til, men mestrer også til fulde kunsten at arbejde benhårdt, men få det til at se legende let ud. Og er om nogen en inspirerende ildsjæl.

pernille teisbaek home15

I onsdags inviterede hun indenfor i sit smukke hjem på te, blåbær, nødder og juice og så talte vi ellers om skandinavisk stil, graviditet, planlægning, afslapning og oprydningsmanier. Og så udfyldte Pernille selvfølgelig venindebogen.

Læs og kig med nedenfor. Forhåbentlig I også bliver inspirerede :)

Ps. Venindebog med Julie WettergrenAnne GrønskovChristine DanielsenSine GerstenbergMarie WorsaaeAndrea Elisabeth Rudolph og Stine Bramsen.

pernille teisbaek home18pernille teisbaek home16

Smykker fra Pernilles eget mærke, Afin Ateliér.

pernille teisbaek home3pernille teisbaek home17

ES: Du er netop sprunget ud som forfatter, er iværksætter om en hals og kan (bl.a.) også skrive smykkedesigner, moderedaktør, blogger, super-instagrammer, tv-vært og model på cv’et. Og så skal du også være mor i det nye år. Hvad er hemmeligheden? Hvordan når du det hele?

PT: Heldigvis er mange af disse ting spredt ud over en årrække, så har ikke skulle jonglerer med det hele på en gang. Men når det er sagt, så har jeg aldrig siddet på den lade side og elsker at have gang i flere projekter på en gang. Det har også kunnet lade sig gøre fordi jeg har et super team, Hannah Løffler og Rikke Charlotte Larsen, som bla. får planlægningen til at gå op i en højere enhed og mange andre ting. Jeg elsker, det jeg laver, hvilket også er en stor motivation til ofte at arbejde til sent og konstant være på farten. Det har også sin pris og ofte misser jeg veninde føs’dage og familietamtam, men man kan ikke det hele, så man må også ofre nogle ting for det.

pernille teisbaek home4pernille teisbaek home9pernille teisbaek home12pernille teisbaek1

ES: Hvordan ser en typisk hverdag ud for dig? 

PT: En af de ting jeg elsker ved mit arbejde er at ingen dage er ens, så jeg keder mig aldrig. En typisk dag ser lidt anderledes ud nu, hvor jeg er gravid. Min kæreste Philip har købt en motionscykel til mig, som jeg flittigt bruger hver morgen i 20-30 min. Så cykler jeg på kontoret eller til et møde et sted og arbejder indtil en 17-18ish, hvor jeg pt ofte cykler hjem og laver mad eller henter takeaway, da energien er brugt i løbet af dagen. Hver anden dag har jeg planer enten privat eller arbejdsrelateret, da jeg har mere brug for rolige aftener til at lade op til en ny dag på farten.

pernille teisbaek home23pernille teisbaek home7pernille teisbaek home19

ES: Og hvordan lader du så op og kobler af? Er du god til at ‘hive stikket ud’?

PT: Jeg er blevet bedre til at “slappe” af under min graviditet, da det på en eller anden måde sker automatisk og kroppen siger fra. Men det har aldrig været en ting jeg er god til og ofte kan det godt irritere mig at jeg ikke kan flade den på sofaen en søndag, men altid skal “dimse rundt” i vores hjem og enten rydde op, vaske tøj, bage en kage eller andre praktiske ting. Jeg er semi-perfektionist og hader når vores hjem roder (hvilket sjældent sker), så først når alt er hakket af på min liste, kan jeg slappe lidt af ;)

pernille teisbaek home6pernille teisbaek home22pernille teisbaek home21pernille teisbaek home20

ES: Hvorfor er skandinavisk stil så interessant både for os selv, men ikke mindst set med udenlandske briller?

PT: Fordi de fleste kan forholde sig til den, da den er tidløs, klassisk og minimalistisk, men med et twist. Vi forstår at gøre selv et simpelt outfit interessant med en detalje som bryder det, hvilket kan være alt fra et silkebånd i taljen på dine jeans eller en glimmersok i skoen. Vi har en lækker æstetik, som appelerer til de fleste, da den er moderne og stadig casual.

pernille teisbaek home8pernille teisbaek home10pt2

ES: Du skal (også) giftes næste år. Hvor og hvordan?
PT: Vi skal giftes i august næste år på Bornholm – resten vil jeg lade være en hemmelighed til vi kommer nærmere :)

pernille teisbaek home5pernille teisbaek home13

VENINDEBOG:
Kælenavne: Palle af min bror og hans venner, baby af min kommende mand
Yndlingsfarve: Blå – alt med blå… særligt denimblå nuancer.
Livret: Grillmad (særligt grillpølser, spareribs og bøffer) med en supplerende sommersalat
Hvis du kun kunne tage en slags slik med på en øde ø: Kokosis i en gammeldags vaffel – elsker alt med kokos.
Yndlingssted: I armene på min kommende mand, Philip Lotko. Det tryggeste og varmeste sted :)
Drinken du bestiller igen og igen: Jeg er klart en vino-pige, så et godt glas rødvin har høj prioritet om vinteren. Om sommeren har jeg i mange år drukket Aperol Spritz, da den er frisk og lækker på en sommerdag.
Yndlingsduft: Le labo Santal 33 – den dufter både maskulint og feminint i ét og river lidt i næsen på den gode måde.
En restaurant eller café du kan anbefale: Jeg er semi-stamgæst hos Granola og kommer der gerne ugentligt, da der er en mega god steming, byens bedste kaffe og god morgenmad man selv kan sammensætte.
Yndlingssang: Harvest Moon af Neil Young – det er Philips og min sang, som vækker mange gode minder.
Bedste bog du har læst: Delphine de Vigan er en fantastisk forfatter og sproget er oversat så raffineret – Baseret på en sand historie var så spændende, at jeg slugte den på et par dage. Ellers er jeg meget vild med Patty Smiths Just Kids, som er et glimrende portræt og historiefortælling i ét.
Yndlingsfilm el. tv-serier: I mange år var det Pretty Woman (10-20år), men nu er jeg hooked på diverse serier, Homeland særligt.
5 ting i din taske: Min gamle Louis Vuitton kortholder-ish, som har den perfekte størrelse, selvom den er petit og proppet til randen, min mobil, min laptop til work, en lille snackpose, gerne nødder eller snackbar til de sene stunder på kontoret.
Yndlings-emoji: ?- så har man det godt
Hvad gør dig glad: Min familie, min kommende mand og mine tætte veninder gør mig altid glad, men jeg er også en arbejdsnarkoman og elsker når jeg lærer noget nyt og når min makker (Hannah Løffler) og jeg bliver bekræftet i, at vi har fat i den lange ende.
Det værste du ved: Kræft og løgne…  Hmm… lyder som den værste TV-serie ever!
Kendis-crush: Kurt Cobain og Johnny Depp.
Guilty pleasure: Chai-the på den usunde pulver – kunne snildt drikke en hver dag med ekstra kanel – minder mig om jul.

pernille teisbaek home11pernille teisbaek home

(Visited 20.496 times, 19 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

 1. TAK! Jeg elsker Pernille (hvis man det ikke er alt for random) og har altid ønsket mig, at komme “tættere” (ok, creepy person) på hende. Så skønt hun dukkede op her med hjem, personlighed og det hele :)

  God weekend! :D

  1. Det var bestemt så lidt Simone og fedt at du kunne lide indlægget, det var også en fornøjelse at lave det.
   Tusinde tak og i lige måde.
   Knus Emily

 2. Det er så hyggeligt med venindebog. Og nogle virkelig seje og inspirerende damer du har med ?
  Pernille bor ret lækkert! Ved du hvor hendes sofa er fra? Er møg misundelig ;)

  1. Så, så godt at høre Nikoline.
   Jamen er så enig. Nej, desværre ikke, men kan lige prøve at høre ad :) Klem Emily

 3. DU finder bare de BEDSTE personer til venindebog :) Årh hvor jeg elsker venindebog.. især idag på en så regnfuld da.. Skulle lige brygge en cappucino og sætte mig godt tilrette i lænestolen før jeg læste den :) Det gør jeg med alle dine venindebogs-indlæg- jeg hylder dem :)

  1. Åh hvor er du bare god, virkelig dejligt at høre at du har det sådan med dem og fedt at du har et helt lille ritual omkring dem. Håber cappucinoen var god. Kram E

 4. WOW! Lækreste hjem jeg har set i uendeligheder!!
  Glæder mig til at læse hele indlægget i løbet af weekenden :)

 5. Elsker den her venindebog! Du finder altid de mest fascinerende kvinder, det er så inspirerende! :)

 6. Vildt fedt opslag :-) Må jeg spørge om, hvilket kamera du bruger (evt. linse), og billedredigeringsprogram? Dine billeder er altid sindssygt flotte.

 7. Virkelig fin venindebog! Ved du hvor fotografiet/plakaten over Pernilles brune daybed er fra? Jeg har længe ledt efter den, men uden held :-( Jeg synes nemlig, den er super fed!

 8. Hey Emily :)
  De to malerier som Pernille har i sin stue, ved du hvor de er købt henne? De er simpelthen SÅ fine :)

  – Gry